Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no

mine favorittprodukter til reisen


    Skrevet 03.07.2017 klokken 18:50


I morgen starter endelig ferien, og denne gangen går turen til vakre Nice! Vi har leid bil, og derfor skal vi også dra andre steder i løpet av turen. Det blir så deilig, og jeg gleder meg til å ha litt kvalitetstid med Marius. Vi gjør ikke akkurat så mye spennende sammen i hverdagen. 

I den forbindelse har jeg plukket ut noen av mine favorittprodukter denne sommeren. Det er viktig å huske på å ta vare på seg selv selvom man skal på ferie, og derfor tenkte jeg å vise dere noen av de som skal bli med meg til Frankrike. 

Hår 
Siden jeg nettopp har bleket håret mitt, er det ekstra viktig å pleie det. Wella sin nye serie fusion er perfekt, og får bli med. I tillegg har jeg med en saltvannsspray og en pleiende hårolje fra Bjørn Axen. 


Sminke 
Jeg pleier ikke å bruke så mye sminke når jeg er i utlandet, men litt må man ha. Her har jeg plukket med litt forskjellig fra Armani, både pudder, foundation og en skimmerkrem som jeg bruker under foundation. Maskaraen fra Lancomê er alltid med, og ysl sin svarte kajal er perfekt for sene kvelder. Jeg vil også bruke litt av Glazel sitt solpudder med skimmer i, perfekt på solbrun hud. Hvis jeg får det, da. Ysl har også en fantastisk god farge til brynene, jeg har bare prøvd den noen få ganger, og jeg tenkte at jeg ville prøve den litt mer ut på ferie. 


Hud og kropp 
Solkrem er noe av det viktigste, uansett hvordan hud du har. Jeg har jo ganske lys hud, og trenger derfor høy faktor på slike steder som Nice. Rituals sin deilige solkremspray med faktor 50 blir med, i tillegg til noen andre med litt mindre faktor. De har også en supergod skumgel til dusjen, som er utrolig deilig for huden. Den bruker jeg hver dag her hjemme, og må derfor ha den med meg. 
Jeg tar også med meg mitt andre favorittprodukt som jeg bruker hver gang jeg har vært i solen, nemlig Monoiolje. Har du ikke hørt om dette før, burde du søke det opp. Denne oljen har en haug med fordeler, blant annet at den fungerer som en aftersun og gir masse fuktighet til huden. Den jeg tar med har også litt skimmer i! Til slutt har jeg med en maske til ansiktet, som gir ekstra glød. 


Diverse 
Til slutt er det også noen andre små produkter jeg tar med, blant annet browgelen fra Talika som gjør brynene tykkere og finere. Denne har jeg brukt lenge, og den er helt fantastisk! Nip+fab sine rensepads blir med i håndvesken under hele turen, og neglelakken fra body shop med gull i gir de søteste neglene til stranden! Lepomaden fra Styl, som forresten er noe av det fineste med en liten blomst inni, gir naturlig farge etter dine egne pigmenter i leppene. Og til slutt - litt godlukt! 


Sånn! Håper det ble litt inspo til nye produkter på dere, og at dere får en superfin sommer! 


2 kommentarer


Fredrikke Gustavsen

03.07.2017 kl.19:03

Måååå prøve den browgelen! Bra innlegg!

nora alba

03.07.2017 kl.20:03

Fredrikke Gustavsen: ja, den er bra :D <3 takk!

Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no