verdens beste potetsalat
I løpet av de siste dagene, når det har vært så varmt, har jeg faktisk bare hatt lyst på lett, enkel og sunn mat. Helst kald, også. Det vil også si mye salater og frukt, og i går laget jeg meg en rask og supergod potetsalat til middag, som jeg tenkte å gi dere oppskrift på. Potetsalat har jeg laget mye av, og selvom den kremede er mest vanlig, er den absolutt ikke best!
Noras italienske potetsalat
500 g kokte og avkjølte poteter, amandine (må ikke være helt kalde, helst lunkne)
3 ss kaldpresset olivenolje
hakket persille
hakket gressløk
1/2 rødløk i tynne skiver
hakket purreløk i tynne skiver
salt
pepper
1 ss revet parmesan
Kutt potetene i passe store terninger og ha i en bolle. Bland inn alt av løk og urter, og smak til med olivenolje, salt og pepper. Riv litt parmesan på toppen, og dryss litt mer hakkede urter over. Dette er supergodt, billig og det eneste som tar tid, er å koke potetene. Salaten passer perfekt til fisk og kjøtt, og er full av sunne næringsstoffer! Det er også veldig godt å blande inn litt yoghurt naturell, om du vil ha den litt kremet! Kanskje dere skal prøve denne neste gang dere griller?
Blomsten på toppen er forresten ruccola, som jeg dyrker selv utenfor! Alle urtene var også fra egen hage! Nam Nam
Ei_heks
07.07.2017 kl.12:13
Henriette Thorkildsen
09.07.2017 kl.13:29
Mark Johnson
12.07.2017 kl.07:28