Design og koding av Albertine Lseth Vestvik // Albiss.blogg.no

spritz oclock


    Skrevet 21.07.2017 klokken 16:41


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om sommeren har vi alltid en god grunn til drikke gode drinker, og i r er ikke et unntak. En drink som virkelig har sltt igjennom den siste tiden er Aperol spritz, en drink fra Italia som er aperol blandet med club soda og prosecco. Jeg drakk denne allerede for en del r siden for frste gang, og har bare blitt gladere og gladere i den. Smaken er frisk og litt bitter, noe som passer meg perfekt da jeg ikke er glad i drikke s ste drikker. Fargen er helt nydelig, og i tillegg er dette en superenkel drink du kan lage p 1-2-3! 

I gr var det utrolig varmt ute, og jeg fikk plutselig lyst til prve meg p en egen aperol spritz mens jeg satt i hagen og solte meg. Det er jo mye deiligere lage sin egen, enn drikke en til dyre dommer p en eller annen bar. Ihvertfall s lenge det er sol og man ikke er p ferie! Derfor skal jeg gi dere oppskriften min, og tro meg - den smaker enda bedre nr du lager den selv! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noras aperol spritz 

1 dl aperol (ferdig flaske p polet) 
1,5 dl prosecco 

0,5 dl bris med mango og papaya (eller annen)
apelsinskive
(jeg brukte mynteblader og blomkarseblomster som pynt)

Fyll et stort glass med isbiter, og hell p aperol. Deretter prosecco, og bland godt med en skje. Hell til slutt p med bris. Legg s i en halv appelsinskive, og nyt! 

tre tips: du kan bruke pellegrino eller club soda ogs, men ikke farris, da den har for mye bobler. Jeg brukte bris med smak, som ga litt mer fruktsmak p drinken. Du kan selvflgelig ogs bruke annen musserende ogs. Legg fine appelsinskiver i fryseren fr du bruker dem i drinken. Da holder drinken seg kald lenger. Pynt med andre ting enn bare appelsin, som feks. blomster eller urteblader som jeg gjorde. 


Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

hits
Design og koding av Albertine Lseth Vestvik // Albiss.blogg.no