Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no hits

fylt søtpotet med karbonadedeig og chili


    Skrevet 14.03.2018 klokken 08:56


I går lagde jeg noe skikkelig godt til middag som jeg faktisk ikke har laget før - fylt søtpotet! Dette er en supersunn og kalorifattig rett som samtidig er superdigg, og perfekt mat om man vil kose seg litt ekstra. Det tar litt tid å lage dem, men det er verdt det. I tillegg kan du lage opp en del, slik at du har de klare til noen dager fremover. Kanskje til lunsjboksen? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

3 store søtpoteter

Vask søtpotetene i vann og del dem i to på langs. Legg dem på en tallerken og ha dem i mikroen til de er møre når du stikker med en kniv. Dette kan ta alt fra 8-15 minutter. Når de er møre, lager du et snitt og en liten grop i midten med en skje. Hvis du vil ha et større hull, kan du ta ut noe av innmaten og blande det inn i karbonadedeigen. 

1 pakke karbonadedeig 
1 rødløk
1 chili
1 paprika 
1 fedd hvitløk
cherrytomater


Kutt opp paprikaen i små terninger og stek på høy varme i tørr panne til de får brun farge. Ha deretter i løkbåter og litt olje. Ha til slutt i finhakket hvitløk, chili, tomater og karbonadedeigen og stek til kjøttet er ferdig. Smak til med salt og pepper. Legg søtpotetene på et stekebrett med bakepapir og fyll søtpotetene. 

lettost
olivenolje 
salt
pepper 


Ha litt olivenolje, salt og pepper over, og tilslutt litt revet ost. Stek potetene i ovnen på 215 grader til osten er sprø og fin. Server med frisk salat og litt mager kesam til! 


Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no