Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.nobites & vibes


  Skrevet 17.09.2017 klokken 20:57


I går var det Bites & vibes i Oslo, og siden solen skinte og vi begge hadde fri, bestemte vi oss for å dra dit. Jeg har faktisk aldri hatt tid til å besøke foodora sin matfestival før, så det var skikkelig kult at jeg hadde mulighet denne gangen! Vi trasket sakte nedover den trange bakgaten, smakte på alt det de forskjellige restautantene hadde å by på, og koste oss masse! Deilig grilllukt, glade mennesker og ferske råvarer - kan det bli bedre? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vår favoritt var kyllingbaoen fra Kamai og vegetarpizzaen fra Villa Paradiso. Nydelig! Var dere der, eller har dere vært på bites & vibes før? :-) 


Ingen kommentarertag heuer dinner party


  Skrevet 10.09.2017 klokken 16:34


På torsdag var jeg så heldig å få lov til å bli med på Tag heuer sitt dinner party, og det var supergøy! Vi var i et nydelig hus bak slottet hvor vi fikk servert deilig mat. Vi ble også stylet og sminket, og det ble en lang kveld fylt med latter, fantastiske klokker og herlige mennesker. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Elsker den nye skjorten min fra zara! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tusen takk for meg! 


Én kommentarit`s so good to be bad


  Skrevet 16.08.2017 klokken 20:03


I dag var det endelig duket for "høstens" første bloggfrokost, og denne gangen var det snakk om lanseringen av en ny parfyme. Carolina Herrera har kommet med en ny duft, og den har tatt hele verden med storm. Denne nydelige og unike parfymen, som blant annet lukter jasmin, tuberose, mandel og kakao, kommer i den kuleste flasken noensinne!

Tanken bak duften er at du skal føle deg like selvsikker og bra som når du trer på deg høye hæler - dere vet hvilken følelse jeg mener? Jeg forstår det ihvertfall veldig godt, for jeg føler meg alltid ekstra fin i hæler. Derfor er flasken selvfølgelig formet som en høy hel, og den er superfin. I tillegg er selve boksen i svart fløyel, noe jeg elsket! 

Vi møttes på BA 53 på Bygdøy, og fikk servert en nydelig lunsj sammen med parfymen. Nam! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

....og når det gjelder selve lukten, så lukter den - perfekt! Den har en mystisk, kjærlig og intens duft, og jeg personlig elsker den! Marius synes også at den lukter helt himmelsk, og jeg gleder meg til å bruke den. Anbefales! 
Takk for i dag! 


2 kommentarervixen sommerfest


  Skrevet 02.06.2017 klokken 16:18


I går ettermiddag var det endelig Vixen sommerfest, og vi var jammen meg heldige med været! Festen ble holdt i en av Oslos fineste hager, og det ble en perfekt sommerkveld. Med deilig mat fra foodtrucken, noe godt i glasset og herlig musikk holdt vi på til sent på kvelden, og jeg er sikker på at alle storkoste seg! 

Jeg møtte mange kjente, og det er alltid gøy. Alle ser så sinnsykt bra ut, og jeg føler meg så veldig heldig som får lov til å omgås med slike vakre mennesker. Herregud! 


Også var det tid for å fikse seg...Frisører og make up artister stod klare, og man kunne også få hudbehandlinger. For en luksus! Jeg gikk for en enkel og tykk flette, og jeg ble superfornøyd! Var den ikke fin? Gøy med litt foradringer! 


Også var det ut i den nydelige hagen for å feste! 


Tusen takk for at jeg fikk lov til å komme! <3


Én kommentarcaroline berg eriksen x adax


  Skrevet 10.05.2017 klokken 16:01


I går kveld var jeg så heldig å bli invitert til en middag med masse fine jenter i forbindelse med Caroline Berg Eriksen sin nye veskekolleksjon for Adax. Vi var nok en gang i den fantastiske leiligheten til Annette&Englene - jeg begynner snart å føle meg som hjemme der. 

Middagsbordet var pyntet med flotte peoner og vi ble servert deilig andebryst og en nydelig dessert. Det var mange kjente fjes, og vi ble sittende og prate til langt utover kvelden. 

Veskekolleksjonen var kjempefin, og jeg fikk med meg en fin liten hjem som jeg gleder meg til å bruke! Tusen takk for meg og gratulerer med den fine kolleksjonen, Caroline! 


2 kommentareren strålende kveld med foodora


  Skrevet 16.04.2017 klokken 21:03


For noen uker siden var jeg så heldig å bli invitert på nok en festkveld med Foodora, og denne gangen var det utrolig mange kjente fjes! Jeg møtte blant annet June, Glenn og Julia, som er mine eldste bloggvenner, og vi snakket masse om hvor lenge vi har blogget og hvor mye det har forandret seg siden vi først startet. De har ihvertfall ikke forandret seg mye, de er like blide, morsomme og hyggelige å være med, og det var så koselig å se dem igjen! 

Vi fikk smake på masse deilig mat, blant annet sushi donuts som tydeligvis skal være det nye! Noen av dem var veldig store, og det er jo et helt måltid bare i èn donut. Men - veldig godt! 
Tusen takk for en inspirerende og morsom kveld som vanlig! :-) 


Én kommentarhello sexy


  Skrevet 22.03.2017 klokken 18:22


I forrige uke var jeg så heldig å bli invitert til et kjempemorsomt arrangement sammen med Glamglow, og dette var en av de beste kveldene på lenge. Det ble holdt i leiligheten til "Annette&Englene", en helt nydelig leilighet på Majorstuen, hvor vi fikk servert deilige drinker, fantastisk fingermat og de beste produktene. Vi fikk teste masse forskjellig fra Glamglow, og jeg må si at jeg har fått enda en favoritt! Ikke bare er produktene superdigge, de er også veldig gjennomførte og passer på at alt henger godt sammen.

Jeg har såvidt vært borte i dette merket før, men har egentlig aldri tenkt over hvor unikt og bra det er. Har dere brukt noe fra Glamglow før? I tillegg vil de at du alltid skal føle deg sexy, noe som i mine øyne også er utrolig viktig uavhengig av alder, utseende, kropp og kjønn. Derfor har de skrevet "hello sexy" på alle boksene, slik at du leser det hver gang du åpner et produkt. 
Et fantastisk event, tusen millioner takk for at jeg fikk komme! Og takk til Annette som faktisk lånte oss den utrolige leiligheten sin. Jeg anbefaler alle til å følge henne på instagram, der får du utrolig mye inspo til både interiør og andre hverdagslige ting :-) 

 


Ingen kommentarersurprise/poolparty


  Skrevet 18.06.2016 klokken 22:28Ingen kommentarerårets sommerfest - velkommen!


  Skrevet 13.06.2016 klokken 09:42


Som alltid er sommeren full av overraskelser, morsomme eventer og sommerlige fester, og det er noe av det jeg liker best med å ha sommer! Det har vært så utrolig mye gøy som har skjedd i det siste, og det bare fortsetter fremover! 

På lørdag er det duket for Hestival, har du hørt om det før? Jeg hadde aldri hørt om det, men herregud som jeg gleder meg! Dette er rett og slett en stor fest som blir holdt på Øvrevoll Galoppbane, og de kombinerer hesteløp, streetfood og elektronisk musikk. Hva kan bli bedre? Det blir live musikk fra noen av Norge's beste DJ'er, bobler dagen lang, og selvfølgelig mulighet til å spille på noen av Skandinavias raskeste hester.

Når det gjelder maten, så kan festivalmat ofte være en middelmådig affære, men ikke på Hestival!  De samarbeider med de beste foodtruckene i Oslo og sørger for at det er noe til en hver smak.


Det kommer også noen av de beste konseptbarene i Oslo som spesialiserer seg på drinker. Etterpå blir det afterparty på Jeager!
.....Billetter kan du kjøpe her. Sees vi? Jeg håper det! 


Én kommentarsol og koreansk bbq


  Skrevet 08.06.2016 klokken 13:47


På fredag ble alle jentene på jobben enige om å ha en liten grillfest sammen. Det har vært så fint vær i det siste, og da må man jo kose seg ute når man har muligheten! En av jentene har en kjempefin hage, og hun inviterte oss på koreansk grillmiddag. Alle tok med litt mat hver, og det endte med et stort bord fylt med de deiligste retter! Jeg elsker koreansk mat og har lært å lage en del av henne, og det er noe av det beste jeg vet om! Jeg synes det er så interressant med mat fra alle andre land enn Norge! 

Det ble en sen kveld med masse festligheter, god mat og drikke. I tillegg var ett par kjærester med på middagen, og Marius kom også etterhvert. En helt perfekt fredag, spør du meg! Herregud, det er farlig å se på sånne bilder når man er sulten! 
Takk for en deilig dag, jenter!


2 kommentarerh&m loves music


  Skrevet 06.06.2016 klokken 19:31


På lørdag var det musikkens dag i Oslo, og som tidligere, hadde h&mlovesmusic sin egen lille festival på Vulkan. I år fikk Karine og jeg endelig vært med på vip-middagen, og det var så hyggelig! Vi spiste middag på Hitchhiker inne på mathallen, og mat var helt fantastisk! Jeg kommer absolutt til å ta turen igjen snart. Vi valgte et bord som hadde bra utsikt ut mot konserten, og jeg fikk blant annet med meg konserten til Emilio og Arif! 

Det var mange andre under middagen, og det er så morsomt å bli kjent med så mange forskjellige folk! I tillegg var det mange kjente jeg ikke har sett på en stund, og det er alltid like kos å se dem igjen. 


Da middagen var ferdig, trasket vi ned til backstage for å se konsertene inne, drikke litt og snakke sammen.


...Etterhvert kom faktisk Marius og hentet meg der, og siden jeg skulle begynne 06.00 morgenen etter, ble jeg selvfølgelig med. Det hadde vært en lang dag og jeg var veldig sliten. Tusen takk til h&m for en helt fantastisk og uforglemmelig sommerkveld! En av de beste kveldene på lenge :-) Og takk til alle de flotte menneskene som gjorde denne dagen så fin! 


4 kommentarerstylistafest på mesh


  Skrevet 03.06.2016 klokken 12:43


I går var det Stylistafest, og i år ble den holdt på MESH, som er et superkult og koselig utested i Oslo. Det var så fint å se alle de kjente fjesene igjen, og vi koste oss masse til tross for at det var s-y-k-t varmt der. En perfekt avslutning på dagen! Tusen takk for en deilig sommerkveld! 
Det ble en sen kveld og jeg avsluttet hos noen venner på Frogner. Heldigvis hentet Marius meg, og takk gud for at jeg har fri i dag! Om ikke lenge skal jeg på grillfest med jentene fra jobben, og det blir så gøy! Håper at jeg klarer å komme meg hjem litt tidligere i dag. I morgen er det h&m music festival, og jeg gleder meg sånn! Herregud, så mye gøy som skjer denne uken :-) 

Kos dere i solen!


Én kommentarenergifrokost med lancôme


  Skrevet 02.06.2016 klokken 14:52


I går var det endelig duket for nok en frokost, og denne gangen var det selveste Lancôme som hadde lansering av en helt ny serie - Energie de Vie! Det var noen flotte og energigivende produkter som jeg virkelig gleder meg til å teste! Litt energi og utstråling i huden er faktisk det jeg trenger mest av alt, i en ellers travel og stressende hverdag. Jeg skal skrive et innlegg om produktene senere! 

Frokosten ble holdt på restauranten "Jor" i Oslo, og jeg har aldri vært der tidligere, men så utrolig fint det var der! Det er vel akkurat den samme stilen jeg selv ville valgt om jeg noen gang skulle åpnet et sted. Økologisk og god mat, også. Vi fikk servert deilig yoghurt med hjemmelaget musliblanding, ferskpresset juice og frukt. I tillegg fikk vi en herlig energishot på veien inn døren, og i mine øyne var dette helt nødvendig etter å ha stått opp altfor tidlig! En veldig deilig og energisk start på dagen, med andre ord. Tusen takk til Lancôme for en fantastisk frokost, jeg kan ikke vente til å prøve produktene! 


3 kommentarercrystals and strawberries


  Skrevet 28.05.2016 klokken 14:07

jakke/acne  briller/her (i svart)  topp/bikbok 


3 kommentarerbackyard party w/ bik bok


  Skrevet 28.05.2016 klokken 13:49


På torsdag hadde jeg en fantastisk ettermiddag i bakgården til Himkok sammen med bik bok. Vi fikk se høstkolleksjonen deres, og fikk servert deilige drinker, fingermat og hjemmebrygget øl. Solen skinte, de spilte deilig sommermusikk og jeg fikk møte mange kjente fjes. Jeg elsker sånne kvelder! Vi jentene fikk vårt eget bord hvor vi ble sittende kjempelenge å prate. Jeg koser meg så mye med disse jentene, og jeg er så takknemlig for at jeg kjenner så mange fine og ekte mennesker som jeg kan være med på arrangementer. 

I tillegg var det en konkurranse om å vinne et gavekort på bik bok til en verdi av 1000,- og det var selvfølgelig jeg som vant! Herregud, det er helt sykt egentlig, for jeg har aldri vunnet noe, tror jeg. Også Dart, da! Noe jeg aldri har vært borti før....Nå blir det ihvertfall noen nye klær snart! 

Tusen takk for en fantastisk sommerkveld, alle sammen! 


2 kommentarermin feiring


  Skrevet 21.05.2016 klokken 11:37


Selvom årets syttendemai feiring gikk mye fortere enn sist, var det en super dag! De fleste klarte til og med å være der allerede klokken åtte på morgenen, så vi fikk tid til å kose oss ordentlig. Alle hadde med litt drikke og mat hver, og vi endte opp med utallige retter - en perfekt frokost!

I tillegg var det jo sol, noe som var veldig bra. Jeg tørr ikke tenke på hvordan dagen hadde blitt om det hadde regnet.... Vi satt ihvertfall ute og koste oss masse i solen, danset, hørte på høy musikk og hadde det kjempegøy. 

Alle dro til byen etterhvert, men jeg møtte Marius en kort stund etterpå, og vi dro rundt omkring med venner. Vi tok også en sen middag på Olivia, hvor vi bestilte hver vår pizza, men siden Marius var så sliten og dårlig, endte jeg opp med å spise begge. Ja, jeg klarer faktisk det! 
Takk for en fantastisk feiring, jenter! 


Én kommentaren perfekt onsdagskveld


  Skrevet 21.04.2016 klokken 17:49


Oh my, for en fantastisk kul kveld jeg hadde i går! Spalt pr inviterte til drinker, mat og musikk, og det ble en perfekt onsdag! I tillegg var det mange kjente fjes, og det er jo alltid like koselig! Det ble ikke tatt så mange bilder, men det er vel bare et godt tegn på at jeg hadde det gøy! 
Tusen takk for en uforglemmelig kveld! 


Én kommentarpolkadotter på hjernen


  Skrevet 03.04.2016 klokken 18:07


For en fantastisk utstilling! Å se på kunst har aldri vært noe jeg har prioritert, men akkurat denne gangen var noe helt spesielt! Farger, morsomme mønstre og polkadotter er bare noen stikkord. Det var også mange små rom du kunne gå inn i alene og ta bilder i. Jeg anbefaler alle til å ta turen innom for å sjekke ut utstillingen til Yayoi Kusama på Hennie Onstad. Kjempegøy, interressant og perfekt på en ellers grå søndag. Hvis du tenker å dra og se utstillingen så anbefaler jeg virkelig å bestille billetter på forhånd, på billettservice. Det var en kjempelang kø, og vi kunne bare gå rett forbi og inn. Dessuten kan du også bestille billetter i selve køen, på mobilen. 


Én kommentarjuicy shaker x lancôme


  Skrevet 31.03.2016 klokken 15:14


I går var jeg så heldig å bli invitert til et arrangement på The Thief i forbindelse med at Lancôme har lansert en helt ny leppestift. Jeg elsker både Lancôme og The Thief, så det var jo egentlig helt perfekt på en ellers grå dag. I tillegg dro jeg med Stephanie og Karine, noe som gjorde kvelden enda bedre! Jeg ble positivt overrasket over produktet, og selvom jeg ikke er så glad i å ha farge på leppene mine, er dette absolutt noe jeg kan bruke til vanlig. Vi ble oppvartet med deilig fingermat og de herligste drinkene utover kvelden, og koste oss masse. Det ble en god del rosa trutemunn bilder da, men det tåler dere vel.....Alltid koselig med disse jentene! Tusen takk for en fantastisk ettermiddag! Jeg skal fortelle dere litt nærmere om denne herlige leppestiften senere :-) Hva synes dere om fargene? 


4 kommentareralex, alex


  Skrevet 20.03.2016 klokken 12:46


I slutten av uken ble jeg invitert til en fantastisk middag på Alex Sushi, i forbindelse med et samarbeid mellom glossybox og sensai. Det var en helt spesiell kveld, fylt med unik mat og mange hyggelige mennesker! Og mye vin! 

Vi fikk selv bli med på å skjære ned fisken vi deretter fikk servert, hvor kult er ikke det? 
Tusen takk for alt, og for en amazing goodiebag! 


Én kommentarpudder ved lunsjbordet


  Skrevet 10.03.2016 klokken 15:44


I går var jeg så heldig å få lov til å bli med Karine på en liten og intim sminkelunsj med Jane Iredale. Dette er et fantastisk sminkemerke, som jeg forresten aldri har hørt om før, men som virkelig overbeviste oss alle! Dette er mineralsminke som smelter inn i huden, og gir en helt nydelig glød og jevn hud. Jeg hadde jo på meg sminke fra før av, så jeg fikk kun prøvd ut litt i skinnene og en av liplinerene deres, men bare det gjorde at jeg ble forelsket! Det skal så lite til for å legge en fin og naturlig make up, man trenger bare de riktige produktene! Jeg så også på de andre som ble sminket, noen av dem tok til og med av gammel sminke og fikk på ny, og alle var like fornøyde. 

Jeg var så heldig å bli sminket av Tomas Erdis og resten av teamet til Jane Iredale, veldig flinke mennesker med mye kunnskap om produktene og sminke generelt. Maten var også helt suveren, med sunne salater, muffins og cookies (som er noe av det beste jeg har smakt på lenge). Alt var fra PUR, og alt var også gluten-og melkefritt, noe jeg setter stor pris på. Tusen takk for mange fine produkter og en hyggelig lunsj!


2 kommentareren deilig lunsj med vichy


  Skrevet 01.03.2016 klokken 17:28


I dag var jeg så heldig å få lov til å bli med Karine på et hyggelig møte med Vichy. Det var så utrolig hyggelig, lærerikt og i tillegg fikk vi med oss en veldig fin goodiebag hjem. Tusen takk!
Alltid hyggelig å møte kjente fjes, og i dag fikk jeg endelig se Stephanie igjen også! 
I tillegg fikk vi servert utrolig deilig mat fra restauranten Paleo, og det passer alltid perfekt med sunn og god fingermat når man ikke har spist frokost, og jobbet siden seks på morgenen! Tusen takk for en super formiddag, og for mange gode tips :-) Jeg skal dele mer med dere senere. 


Én kommentarhappy birthday


  Skrevet 29.02.2016 klokken 12:56


På lørdag var det endelig duket for bursdagen til June og Glenn, to kjempesøte bloggere som jeg har kjent i evigheter! Jeg tror disse to er noen av de første bloggerene jeg møtte, og de er fortsatt like søte og snille. I tillegg har de vært bestevenner hele veien, og det er veldig hyggelig å se. Jeg har gledet meg mye til denne festen, og jeg koste meg masse med bra musikk og jentene mine. Jeg ble ikke så lenge og holdt meg så og si unna alkohol, men gøy er det jo alltid allikevel. Senere på kvelden kom Marius for å hente meg, og sammen tok vi veien hjem! Det var så deilig å se så mange gamle bekjente igjen, og jeg kunne virkelig øsnke at slike fester hendte oftere. Tusen takk for en fantastisk kveld, og gratulerer med dagen! 


2 kommentarerpurple sunday


  Skrevet 08.11.2015 klokken 14:50/sponset

God søndag, dere! Endelig fri! Jeg er straks klar for å løpe ut og kjøpe meg en stor kopp med dagens kaffe og starte dagen, for nå har klokken blitt altfor mye! Jeg skulle egentlig ta en tur til Den Botaniske hage i dag, men siden jeg heller valgte å sove ut, får det bli neste søndag. Det er jo deilig å ikke gjøre absolutt noe også, når man ikke gjør noe annet enn å jobbe ellers. 

I går fikk jeg kloa i en av mine favorittbh´er på Lindex. Jeg elsker, elsker, elsker den og jeg har to helt like fra før av, i svart og i hvit. Denne vinrøde fargen er helt perfekt, og jeg er så glad for at jeg fikk øye på den. Er den ikke fin?

Jeg har også blitt helt hektet på parfymen "black opium" fra ysl. Den lukter himmelsk og er perfekt for julebordsesongen. Lukten er kraftig, søt og forførende, og jeg kan absolutt avsløre at dette har blitt en av mine favoritter. 

Ha en fantastisk søndag videre, dere! 


Én kommentarhalloween


  Skrevet 02.11.2015 klokken 12:47


Ja, i helgen var det endelig duket for Halloween, en kveld som jeg gleder meg like mye til hvert eneste år. Denne gangen prøvde jeg å finne kostyme i god tid, det vil altså si nesten to måneder i forveien, men til ingen nytte. Man klarer jo nesten ikke finne noe annet enn sexy sykepleier og heks, så jeg var heller litt kreativ.....dagen før. Jeg vet ikke helt hva jeg var, men jeg var ihvertfall brunette og full av blod, så det var bedre enn ingenting!

Jeg er faktisk veldig fornøyd med resultatet, og fikk også mye skryt. Jeg elsker å kle meg ut, så det var veldig gøy. Noen andre jenter og jeg koste oss masse før de andre dro videre på byen, mens jeg dro hjem.  


Takk for en fin kveld, jenter!


Ingen kommentareri brilleland


  Skrevet 29.10.2015 klokken 22:39


I dag har vi jentene kost oss masse på Grand Hotell, hvor det var et brilleevent. Jeg elsker briller, og i dag fikk jeg virkelig øynene opp og innså at det finnes SÅ mye kult der ute. Jeg er kanskje litt kjedelig når det kommer til sånt, så det må jeg bli litt flinkere til. 

Som den kokken jeg er blir jeg jo alltid like opphengt i maten vi får servert, og i dag var det virkelig godt. Masse deilige småretter som smeltet på tungen, og som passer helt perfekt mens man går og titter. Tusen takk for en deilig middag! 
Oh my god, jeg elsket disse brillene! Kanskje en litt spesiell stil og ikke helt meg, men de er superfine og jeg følte at de passet meg! Hihi! Jeg kan vise dere mer senere, nå er jeg så sliten og det siste jeg vil tenke på er å blogge...
Nå skal jeg ha en god, gammeldags tacokveld med Monopol. I morgen har jeg heldigvis fri, så da får jeg endelig vært litt lenge oppe. Ha en fin kveld, dere!


Ingen kommentarergarage giveaway


  Skrevet 25.10.2015 klokken 22:16


Selvom jeg har hatt fri og fått sove ut, har dette absolutt vært en travel og slitsom dag. Etter en stor kaffekopp tok jeg turen inn til Oslo for å hjelpe Stephanie med hennes store giveaway. Dette er noe hun har planlagt veldig lenge, og vi jentene har gledet oss som små unger! Hun bestemte seg rett og slett for å gi vekk halve klesskapet sitt, og leide det fine stedet Kavakava i Oslo hele kvelden. I tillegg kom Blitzbox, så det ble utrolig mange morsomme bilder på alle utover kvelden. Vi fikk også servert cupcakes, fin musikk og mye annet gøy.

Tusen takk for en fantastisk kveld og takk til alle som kom! Jeg må si at jeg er imponert av Stephanie som brukte så mye tid og energi på dette, men man ser jo at det lønner seg :-) 


3 kommentarerhøstfarger


  Skrevet 05.10.2015 klokken 13:06


For to uker siden tok jeg med meg denne herlige genseren hjem fra Bik bok, og jeg er allerede kjempeglad i den! Fargen er bare helt fantastisk, og i tillegg elsker jeg både fasongen og at den har høy hals. Perfekt for kalde og mørke høstkvelder!
genser/bik bok 

Hva synes dere? Den er fortsatt i butikk, så løp og kjøp!


8 kommentarerarif på musikkflekken


  Skrevet 03.10.2015 klokken 15:43


I går hadde jeg en av de beste kveldene på lenge, til tross for at den endte altfor tidlig. Arif hadde konsert på Musikkflekken her i Sandvika, og siden jeg bor rett over gaten er det jo en selvfølge at jeg må komme. Kvelden startet med Marius og noen kompiser av han, og når konserten nærmet seg, begynte vi å røre oss sakte men sikkert nedover. Noe av det beste jeg vet er å være på arrangementer hvor jeg møter noen jeg kjenner hele tiden, og en sånn kveld var det i går.

Så mye forskjellige mennesker, og folk jeg ikke har sett på flere år....det er så utrolig koselig! Jeg kunne ønske at jeg kunne blitt litt lenger og kost meg litt mer, jeg måtte nemlig passe litt på siden jeg skulle på jobb klokken syv i dag tidlig. Noe jeg forresten forsov meg til.....

Unge Ferrari og Emilio spilte også, og siden jeg kjenner alle disse tre fantastiske guttene littegran, var det ekstra stas! De var superflinke, og jeg elsker musikken deres, noe publikum også tydeligvis gjorde. Jeg heier på dere! Masse koselige mennesker. Og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg tok med kamera! Tusen takk for en herlig kveld, Arif!


Ingen kommentarerrestylane til kvelds


  Skrevet 30.09.2015 klokken 20:32


I går var jeg så heldig å bli invitert til et av Restylane Norge sitt arrangementer, hvor vi blandt annet ble kjent med Mia Gundersen, og hvor vi fikk vite litt mer om samarbeidet de har med nydelige Sharon Stone. Til tross for at tiden løp ifra oss, var det en kjempehyggelig kveld med deilig fingermat, bobler og hyggelige mennesker. Jeg fikk heldigvis ta med meg min beste Stephanie! I tillegg møtte vi Heidi også, så da var vi ikke så alene allikevel. 

Jeg fikk ikke tatt bilder av så mye annet enn oss, så sånn er det. Mia er forresten helt stunning, jeg håper jeg ser slik ut når jeg blir litt eldre! Fantasisk dameMan må jo alltid bruke presseveggen når den først er der, synes dere ikke? Hehe... 
Tusen takk til Restylane for en koselig kveld og for en helt nydelig goodiebag som jeg gleder meg til å prøve ut! Kanskje jeg skriver om noen av produktene jeg fikk, også? :-) 


Én kommentardeilig vinlunsj på cargo


  Skrevet 24.09.2015 klokken 19:33


God torsdag! Nå har jeg nettopp kommet hjem og hoppet inn i noen myke og varme koseklær, ettersom det regner ute og jeg er supersliten i føttene etter å ha løpt rundt med høye hæler i hele ettermiddag. 

Etter jobb i dag dro jeg så og si rett til Oslo for å bli med på en lunsj på Cargo restaurant på Sørenga i Oslo. For det første - for et vakkert og gjennomført sted! Absolutt verdt turen om du er ute etter et klassisk sted med deilig, italiensk mat. Veldig, veldig bra! 

Lunsjen var i forbindelse med lanseringen av en ny type vin, nemlig "wine of fire". Dette hørtes veldig spennende ut, så jeg måtte jo ta turen. Denne morsomme vinen er en vin som har glitter og farger i seg, og som gjør velkomsdrinken ekstra kul. Jeg er kanskje litt for kjedelig og original når det kommer til slike ting, men det er allikevel noe jeg absolutt kunne tenkt meg å prøve på neste fest! Smaken var faktisk overraskende god, og til tross for at den inneholder en god del sukker og farge, var den heller ikke ubehagelig søt. Disse fine flaskene selges nå på vinmonopolet og koster rundt 150,-. Kanskje kult å lage drink av disse på neste jentekveld? Det var litt vanskelig å få et ordentlig bilde av vinen, men jeg prøvde med blits over. Flasken må snus før bruk, og da virvler det glitter rundt og rundt! 
Maten var det ihvertfall ikke noe å si på. Jeg er jo en skikkelig tapas person, så dette var en helt perfekt lunsj. Oster, skinker, masse deilige bakevarer og frukter var bare noe av det deilige vi fikk servert, i tillegg til pizza! 

Tusen, tusen takk for en fantastisk ettermiddag! 


Ingen kommentarerdouglas


  Skrevet 23.09.2015 klokken 22:58


God kveld, alle sammen! Jeg håper dere har hatt en fin dag, og er like klare for sengen som det jeg er nå. 
Denne kvelden har jeg tilbringt i Oslo på et lite event med Stephanie. Det ble holdt på Douglas, og selvom jeg ikke kjøpte med meg noe hjem,
var det veldig bra! Heldigvis for oss møtte vi også Astrid der, og det var kjempehyggelig siden det er så lenge siden sist! pictures/stephanie

Vi ble ikke så lenge, men det var kjempehyggelig med sushi fra Lille asia, bobler og konkurranse. Å dra hjem tidlig gjorde ikke så mye uansett, for jeg er helt utslitt! Etterpå trasket vi nedover Bogstadveien og endte opp med et lite kveldsmåltid på Olivia, før jeg tok toget hjem igjen til Sandvika. 


Ingen kommentarerbursdagsfeiring på olivia


  Skrevet 14.09.2015 klokken 23:05


Hei alle sammen, og god kveld! Nå har jeg nettopp kommet hjem, fått på meg badekåpen og er straks klar for å legge meg. I morgen er det opp klokken kvart over fem, så det er vel egentlig like greit! 

Bortsett fra at jeg har jobbet og sovet i hele dag, har jeg hatt en superkoselig kveld med de beste jentene! Min kjære Donna fylte år i dag, og det ble feiret på Olivia. Dette er jo en av mine favorittsteder, og jeg har ikke vært der på år og dag, så det passet utmerket! Vi koste oss skikkelig, og jeg ble så glad for å bli invitert! Hun er en av de morsomte og søteste jeg vet om, så! 
Tusen takk for en herlig kveld! 


Ingen kommentarerrooftop party


  Skrevet 13.09.2015 klokken 19:08


På torsdag var jeg på GatoNegro sin 150 års bursdag, og den ble feiret med vin, god mat og masse kjente fjes på toppen av Grand Hotell. Det var en superhyggelig kveld og det var fantastisk å se så mange kjente mennesker igjen, etter lang tid. I tillegg skinte kveldssolen, og DJ´en Maya Vik lagde god stemning utover hele kvelden. Tusen takk for en kjempehyggelig ettermiddag!
Én kommentargrillkveld med jentene


  Skrevet 24.06.2015 klokken 19:59

6 kommentarerstylistafest


  Skrevet 14.06.2015 klokken 22:43


På torsdag var det som dere kanskje har fått med dere, Stylistafest i Oslo. Jeg var ikke invitert selv, men ble med en kjempegod venninne, og jeg er så glad for at hun spurte meg! Det var en fantastisk kveld fylt med masse kjente mennesker, god mat og drikke. I tillegg kunne man bli sminket, få klær fra Nelly, få neglene fikset og mye annet morsomt som man vanligvis ikke får oppleve på fester. Det var så koselig å se så mange søte jenter på samme sted, og det var mange jeg ikke har sett på lenge. I tillegg ble jeg kjent med noen også, og det er jo alltid ekstra stas. Alle jeg møtte var så søte og snille!

Etter altfor mange glass med champagne endte kvelden opp hos Marius med vennene hans, og selvom kvelden aldri tok slutt, koste jeg meg mer enn det jeg har gjort på veldig lenge. Tusen takk til Stylista for en minneverdig kveld, og takk til alle de herlige menneskene som gjorde kvelden min så fin!


Én kommentarlansering av klesmerket adpt


  Skrevet 09.06.2015 klokken 18:58


Noe av det som er mest positivt med å jobbe tidlige vakter hver eneste dag, er at jeg har mer enn nok tid til å gjøre morsomme ting etterpå. Som det å dra på arrangementer jeg blir invitert til. I dag passet det helt perfekt, med den varme sommersolen, og jeg koste meg masse. I dag var både Donna og jeg invitert til lansering av et helt nytt klesmerke som heter ADPT. Plaggene er minimalistiske, og med fokus på snitt, sterke syles og kvaliteter. Personlig elsket jeg alt jeg så, og det minnet meg mye om et av mine favorittmerker, Acne. Allikevel var det noe unikt ved klærne, og jeg ble rett og slett forelsket i noen av plaggene. I tillegg er jeg ikke en farge person, så jeg likte godt at alt var i enkle, mørke toner. Vakkert!
I tillegg fikk vi servert noe godt i glasset og masse gode småretter. En fantastisk ettermiddag, med andre ord! Tusen takk for invitasjon!


2 kommentarerlunsj med giorgio armani beauty x 15 år


  Skrevet 08.06.2015 klokken 18:38


Som noen av dere kanskje allerede har fått med dere, så ble jeg invitert til en VIP lunsj på Nodee for litt siden, for å feire at Giorgio Armani beauty feirer 15 år. Det var en fantastisk opplevelse, og jeg lærte veldig mye nytt. Vi fikk også høre mye om forskjellige produkter, noe jeg faktisk synes var veldig spennende, siden jeg ikke har vært så mye borte i Armani sin sminke før. Da jeg var i Milano for ett år siden var jeg innom kjøpesenteret til Armani, og etter det har jeg fått et helt nytt syn på det. Alt er stilfult, enkelt og veldig, veldig elegant. Jeg elsker det! 

I tillegg til alle bestselgerene, fikk vi se høst-og vinternyhetene, og jeg gleder meg utrolig mye til de kommer ut! Tusen takk for en fantastisk lærerik og deilig lunsj, Giorgio Armani beauty!


Én kommentara morning with ysl


  Skrevet 26.05.2015 klokken 20:10


I forrige uke var jeg så heldig å få lov til å komme på en forhåndsvisning med Ysl. Til høsten kommer det mange nye produkter, og jeg kan love dere at det er verdt å glede seg. Det var en fantastisk morgen hvor vi fikk se, lukte og teste ut, og jeg absolutt elsker det. Designet er herlig og feminint, samtidig som det er rocka og utfordrende. Leppestiftene var mine favoritter, og de har til og med små lepper på selve leppestiften. Ellers var det mye annet, og jeg gleder meg til å teste dem ut og dele det med dere! 

Jeg elsker fargene på modellen, og har lovet meg selv å bli flinkere til å bruke kulere sminke fremover. Jeg er jo en person som liker det naturlig, men det er absolutt en mulighet for å bruke litt ekstra sminke og farger når jeg skal ut. Tusen takk for en fantastisk opplevelse! 


Ingen kommentarergumball 3000


  Skrevet 24.05.2015 klokken 23:54


Ah, for en helt fantastisk dag! For en gangs skyld har jeg gjort noe, og det er ganske sjelden at jeg faktisk sitter igjen med den tanken på en søndag. Da Marius hentet meg tidligere i dag, dro vi til Oslo for å ta en titt på Gumball3000. De passerte Oslo i fem-seks tiden i dag, og vi fikk akkurat sett noen biler, før de dro videre. Det var så mye mennesker i Oslo at vi ikke kom oss så mye rundt, og siden det regnet mye, parkerte vi og ble sittende i bilen. Til tross for det, fikk vi en veldig bra plass, og som sagt - vi så mange kule biler! Det beste hadde jo vært å gått ned på Aker Brygge og fått med seg absolutt alt, men det fristet mer å bli sittende inne i en varm og tørr bil! Gøy var det uansett!
......Etterpå kjøpte vi hver vår pizza og dro hjem til meg! Nå er jeg helt død i kroppen, og veldig klar for å legge meg. I morgen starter jeg heldigvis litt senere enn vanlig på jobb, og jeg gleder meg faktisk. En dag med fri er rett og slett nok. God natt, dere!


Ingen kommentarerhipp, hipp hurra


  Skrevet 20.05.2015 klokken 00:34


Jeg håper alle har hatt en strålende syttende mai! Jeg koste meg virkelig, jeg kan faktisk ikke huske sist jeg hadde det så gøy. Allikevel gikk dagen utrolig fort, og jeg kunne ønske at den varte mye lenger. De siste årene har jeg jo jobbet hver eneste syttende mai, så det føltes fantastisk å kunne endelig tilbringe denne dagen med de beste vennene mine. 

Vi startet dagen tidlig med champagnefrokost, og senere dro vi til byen. Jeg har egentlig Hvalerbunad, men i år fikk jeg låne mamma sin Telemarksbunad siden jeg synes den er så fin. Jeg er jo også halvveis fra Telemark, så det ble ikke helt feil.  
Ingen kommentarerbli med på juicekurs


  Skrevet 06.05.2015 klokken 13:21


En av de mest sprudlende og fantastiske damene jeg noen gang har møtt, er våres egen juicedronning Carina Hultin Dahlmann! I sammenheng med bloggen har jeg faktisk vært på hennes kurs to ganger alt, og jeg kan nesten ikke vente til det neste som er den 12. mai. Juicekurset er perfekt for deg som ønsker en bedre helse, mer energi og overskudd, og som kanskje vil ned i vekt. Det varer i 2,5 timer, og er utrolig lærerikt. Jeg anbefaler alle til å melde dere på om dere er interresserte, for det er virkelig gøy! Det blir også smaksprøver og testing av juiceing, og du får lære om hva som er godt for kroppen din. 

Her er det noen ting du vil lære mer om på kurset

* hva juicing er
* hvorfor og hvordan
* frukt og grønt og hva de inneholder av næringsstoffer
* syre/base balansen
* juice detox
* juicy supershots
* smaksprøver og inspirasjon
* svar på alt du lurer på  Å ha en sunn livsstil og en god helse er veldig viktig for meg, og derfor har jeg hatt utrolig nytte av alle kursene jeg har vært på. Man lærer mye nytt, og man får et helt nytt syn på hvorfor man egentlig burde lage sin egen juice hver eneste dag. For å bli med oss på kurs den 12. mai i Oslo kan du melde deg på her.  Jeg håper vi sees der! 


4 kommentarerbursdagsbarn


  Skrevet 04.05.2015 klokken 12:27


På torsdag hadde bestevenninnen min bursdag, og vi feiret det hjemme hos meg med de nærmeste. Jeg vet ikke helt hvorfor hun ville ha det hos meg og ikke hos seg selv, men det er jo bare hyggelig og jeg elsker å lage i stand til fest. Jeg laget tapas og masse forskjellige cupcakes, og det virket som om alt falt i smak. Jeg lager alltid for mye av mat, men det er jo bare bra - restemat etter en tur på byen er aldri feil! 

Fine Ingvild! Tusen takk for en veldig hyggelig kveld! :-) 


2 kommentarerbursdagsfrokost


  Skrevet 06.04.2015 klokken 18:16


I dag har kjæresten min bursdag, og han blir hele tjuefem år gammel! Derfor våknet jeg tidlig i dag for å lage frokost til han, og jeg håper at det falt i smak. På grunn av at alle butikkene var stengt i går og i dag så måtte jeg slenge noe sammen av det jeg hadde i skapet, i tillegg til at jeg tok med meg litt brød fra Kanel Bakeri. Godt ble det ihvertfall, og vi koste oss skikkelig mens solen skinte gjennom gardinene. Jeg er absolutt ikke et frokostmenneske, men det er jo deilig med en stor og deilig en, en gang i blandt! 

....Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, og etter noen få treningsøvelser her hjemme skal vi ut og feire videre på Olivia. Det blir bare oss to, og hver vår pizza. Jeg kjenner at jeg begynner å bli ordentlig sulten, så det passer bra. Ha en fin kveld videre, dere!


5 kommentarerthese glory days


  Skrevet 25.03.2015 klokken 20:26


Denne dagen har vært veldig travel, og jeg har ikke hatt tid til å sette meg ned og trekke pusten før nå! På en måte er det litt slitsomt, men det er mest morsomt og deilig å ha ting å gjøre som fyller hverdagene, i stedet for å ligge på sofaen og ikke gjøre noe som helst. Etter jobb i dag dro jeg rett til Oslo for å være med på en lunsj som Volt holdt på Le Bouchon. De kommer med en ny kolleksjon som er i samarbeid med Rasmus Wingårdh, og den var helt fantastisk. Jeg elsker pastellfarger, og det er stikkordet til disse klærne. Det var ikke så mange plagg, men jeg likte alle veldig godt, og jeg tror nok at de kommer til å slå veldig an! 

I tillegg til fine klær og kjempekul musikk, ble det servert tonnevis med fransk fingermat og masse god vin. Herregud, som jeg koste meg! Jeg må jo være ærlig og innrømme at jeg glemte alt som heter sunn mat og diett, men jeg prøvde å stappe i meg mest mulig av det som var sunnest. Og jeg klarte faktisk å unngå brød, noe som er helt sinnsykt i seg selv. Jeg har virkelig overgått meg selv! Uansett, maten var helt fantastisk, og det var akkurat en slik lunsj jeg trengte etter en lang arbeidsdag.  


Alle menneskene var superhyggelige, og jeg er så glad for å møte slike mennesker som tar meg godt imot når jeg står alene! Det er aldri veldig gøy å dra på arrangementer alene, men det er jo ingen problem når man er med imøtekommende folk som prater og hilser. Jeg koste meg skikkelig, ihvertfall! Tusen, tusen takk til Volt for en fantastisk kveld. 


Ingen kommentarer


hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no