Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no hitslunch w/ samsung


    Skrevet 15.03.2018 klokken 21:13


Å, dette har vært en skikkelig innholdsrik og fin dag! Jeg har fått gjort så mye, og kan endelig legge meg med god samvittighet. Etter noen få timer på jobb dro jeg  til Astral for å bli med på en hyggelig lunsj med samsung i forbinnelse med deres nye mobil, S9. Dette er en fantastisk mobil med et utrolig kamera, noe vi fikk erfart i dag. I tillegg var Stephen Butkus der for å vise oss noen av bildene han har fotografert med mobilen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
/invitert

Takk for en nydelig lunsj med himmelsk mat, masse inspirasjon og morsomme overraskelser. Jeg storkoste meg :-)


Ingen kommentarerkickstart på dagen med röhnisch


    Skrevet 28.03.2017 klokken 20:53


Ah, i dag har jeg seriøst hatt verdens deiligste dag! Jeg startet dagen med å kle på meg freshe treningsklær og dra til Oslo hvor jeg møtte en haug med flotte damer. Vi var nemlig invitert på en liten løpetime i Röhnisch sine nye treningsklær! 

Amalie Tefre Skage ledet timen og vi fikk vite hennes beste løpetips, samt oppvarming og sprint. Jeg er absolutt ikke en joggeperson, men å løpe intervaller og å sprinte har alltid vært gøy! Ikke at jeg er noe god på det eller prioriterer det på noen som helst måte, men det er ihvertfall morsommere enn å jogge. 

Været var helt knall, og allerede klokken 09:00 var det strålende sol i Oslo. Vi løp til Operaen og hadde timen vår på taket, hvor vi både hadde sol og ekstra fin utsikt ut mot Oslofjorden. Trening er jo best når man er ute! Hun viste oss mange gode øvelser jeg skal ta med meg videre.
Hvor søte er ikke disse klærne, liksom? Jeg er veldig glad i blå og mamma har alltid påstått at det er min farge. Derfor passet det perfekt å ha blå blomster på hele jakken min! Dessuten var den veldig behagelig å bruke, og det samme med både tights og genser. Genseren var også knall gul, noe som gjorde at jeg så brun ut. Hehe! Mønsteret er inspirert av det blå mønsteret vi ofte ser på eldre porselen, og jeg elsker det! Du kan kjøpe disse klærne i sportsbutikker og på deres hjemmeside :-) Etter treningen dro vi til restauranten Vaaghals for å spise en deilig og sunn frokost. Det ble servert omelett i flere varianter, skinke, salat og deilig brød med pisket smør. Takk for fantastisk mat! Hit skal jeg jammen meg dra og spise igjen. Har noen av dere vært der?...og ikke minst, takk til Pressekontakterna og Röhnisch som inviterte meg til dette fantastiske eventet! En perfekt start på dagen, flotte klær og en kickstart før jobb! 


Ingen kommentareren deilig morgen med abad jentene


    Skrevet 21.03.2017 klokken 10:44


I dag startet jeg dagen min med en deilig og energirik frokost på Ett Bord i Oslo, sammen med bik bok. De australske instagram jentene bak siden "a bikini a day" Natasha Oakley og Devin Brugman har igjen samarbeidet med bik bok, og laget en superfin bikinikolleksjon som kommer i butikken 24. mars. Noen av bikiniene har allerede kommet i butikk! Jeg er jo en skikkelig bikini-elsker, så dette gleder jeg meg skikkelig til! I dag var jeg så heldig å få se alle plaggene, og jeg må bare si at alt er helt amazing! Jeg elsker fargene, detaljene, formene....ja, alt!

Her var noen av mine favoritter. Den røde er jo bare så utrolig fin, og passer perfekt til en sommerbrun kropp (for de som har det). I kveld skal det også være en VIP-launch på bik bok butikken i Karl johan klokken 18:00, hvor du faktisk kan møte disse to jentene! 

Takk for en deilig frokost og masse inspirasjon!


Én kommentaren helaften med wella


    Skrevet 14.03.2017 klokken 21:36


På fredag var to venninner og jeg så heldige å fikk lov til å bli med på en festmiddag sammen med Wella, og se deres vår/sommer 17 og kolleksjonen som heter "Optical Illusion". Det ble et forrykende show på et av de fineste lokalene jeg noen gang har sett, Sentralen, og vi koste oss masse med både middag, foredrag og catwalk show. Jeg er jo selvfølgelig ingen frisør eller en veldig hårinterressert person sånn til vanlig, men det er alltid gøy å se hvor mye sprøtt man kan gjøre. Farger, frisyrer og styling! Her var det veldig mange rosa, røde og gule farger, mye glede og veldig mange morsomme og fine former på håret. Modellene var så fine!
Tusen takk for en perfekt avslutningen på uken! Herregud, for en morsom kveld. Og med disse to snuppene ble det helt perfekt :-)


Ingen kommentareren verdensnyhet fra nivea


    Skrevet 14.03.2017 klokken 20:37
Nå nærmer jo vår og sommer seg med stormskritt, og i den forbindelse blir jeg stadig invitert til pressevisninger av årets solkremer. I forrige uke var det Nivea som hadde et hyggelig arrangement, og jeg lærte så mye nyttig! Å smøre seg er noe av det viktigste vi gjør mot huden vår, enten det er sommer eller vinter, og jeg er supergira på å skrive mer om det på bloggen fremover, og oppfordre alle til å smøre seg! 

Nivea er jo faktisk et av mine favorittmerker innen hudpleie generelt, og jeg har så lenge jeg kan huske, alltid hatt en av solkremene deres i vesken min når jeg har vært på stranden. Derfor var det så stas å få lov til å komme og høre på. Ikke bare det, men Nivea har kommet med en stor verdensnyhet, og jeg gleder meg så mye til å fortelle dere mer om det senere. Kan dere gjette hva det er? Jeg kommer også til å fortelle dere om mine solvett-regler! Har dere husket å smøre dere i vinter? :) 

Ihvertfall....tusen takk Nivea for en herlig og lærerik ettermiddag! 


Ingen kommentarerden første høstdagen


    Skrevet 05.09.2016 klokken 16:33


Hei dere, og god mandag! I dag har jeg endelig vært i stand til å komme meg på jobb igjen, etter en helt grusom helg. Jeg har faktisk aldri opplevd noe lignende smerte før bortsett fra da jeg fjernet mandlene. Siden jeg fjernet visdomstennene på torsdag, har jeg ligget rett ut i sengen og ikke klart å få i meg verken drikke eller mat. Nå begynner det endelig å bli litt bedre, men samtidig er jeg drithoven fortsatt og har veldig sterke smerter, særlig om natten. Gleder meg til dette er over for godt! 

...I dag gikk det også opp for meg at høsten har kommet, det er jo iskaldt ute og trærne har begynt å få fine høstfarger. Derfor har en annen jente på jobben og jeg funnet ut av at vi skal på sopptur i dag, selvom klokken nærmer seg fem. Hun visste om et sted, og jeg gleder meg masse! Er det noe jeg elsker med høsten, så er det å plukke sopp, og jeg håper virkelig at vi finner noe. Å være så heldig at man bare kan gå ut i skogen og finne lekre råvarer til lang tid fremover er noe vi burde være takknemlige for, og bruke så mye vi kan! Har dere plukket sopp enda? :-) 


Ingen kommentarermorning bliss


    Skrevet 03.04.2016 klokken 13:34


Hei alle sammen, og god søndag så langt! Jeg kan ikke beskrive med ord hvor glad jeg er for å ha fri i dag, det er noe helt spesielt med å ha det på en søndag i forhold til alle andre dager. I dag er det liksom lov til å slappe av uten å tenke på noen verdens ting. Jeg for min del har ganske mye å tenke på i dag, for jeg begynner å få veldig dårlig tid. Marius og jeg har bestemt oss for å dra på Hennie Onstad for å titte på den berømte utstillingen til den japanske kunstneren Yayoi Kusama. Jeg har hatt lyst til det lenge nå, men det har aldri blitt noe av, og det er ganske rart med tanke på at vi bor fem minutter unna. Uansett, det blir veldig spennende og jeg håper jeg får ta noen bilder. 

Nå har jeg nettopp vært innom Kanel, der jeg jobber, for å styrte i meg en stor kopp med dagens svarte kaffe. I tillegg tok jeg med meg et "lite" stykke fersk sjokoladekake. Ikke så verst frokost, akkurat. Ser den ikke fantastisk god ut?


Kvelden i går var veldig hyggelig, men jeg kan jo røpe at jeg dro hjem etter å ha trasket flere kilometer hånd i hånd med venninnen min. Ja, jeg hadde visst riktig denne gangen også! Kvelden endte med en kjempestor burgermeny i sengen, og jeg lurer fælt på hvordan formen min hadde vært i dag om jeg ikke hadde fått i meg noe mat. Det er alltid viktig! 

Ha en superfin søndag alle sammen :-)


2 kommentarergod lørdag


    Skrevet 02.04.2016 klokken 17:08


Endelig lørdag! I dag våknet jeg opp til regn, men det finnes ikke noe koseligere enn å være på jobb når det regner utenfor. Derfor var det helt greit! Det blir kanskje litt verre når jeg skal ut i kveld, men det får vi tåle. Nå har jeg nettopp kommet hjem og tatt på meg joggedressen, og helgen kan endelig begynne. I morgen har jeg fri, og i kveld skal jeg på bursdagen til en god venninne av meg...Det blir så koselig å se alle jentene mine igjen! 
Akkurat nå driver jeg og pusler litt rundt i leiligheten, rydder litt, mens jeg hører på klassisk musikk og drikker rødvin. Nettopp det jeg trenger - fred, ro og alenetid før jeg møter de andre. Om jeg skal videre ut etter bursdagen er jeg ikke helt sikker på enda. Jeg merker at jeg har begynt å bli litt eldre, og jeg er faktisk rett og slett drittlei av å vandre gatelangs i høye hæler hele kvelden for å finne et bra utested i Oslo. Det frister mye mer å komme hjem til kjæresten sin, ta av sminken og legge seg i en varm dyne. Og det beste av alt - våkne tidlig dagen etter, fin og opplagt! Er dere ikke enige? Uansett, en kveld med jentene på byen en sjelden gang er jo også veldig hyggelig da, så vi får vel se på det..... 

Dere får ihvertfall kose dere masse i dag :-) 


4 kommentarergod påske


    Skrevet 28.03.2016 klokken 16:12


Hei mine kjære lesere, og god påske! Det er kanskje litt sent å si det, i og med at dette er den siste dagen av ferien, men bedre sent enn aldri. 
Når det gjelder meg så har jeg jobbet de siste dagene og i dag, så ferien min var over for lengst....Jeg håper uansett at dere har hatt det kjempefint og kost dere! 

Som dere vet så tok jeg en tur til Amsterdam med moren min i begynnelsen av påsken, og det er grunnen til at jeg ikke har blogget. Jeg tar alltid med meg pc når jeg er på ferie uavhengig av hvor jeg er hen, men av en eller annen grunn så klarer jeg aldri å blogge. Det er egentlig ganske deilig, selvom det kanskje er litt irriterende for dere! Uansett....jeg hadde en helt herlig uke der til tross for at været ikke var det helt store. I tillegg til å få være masse med moren min, så er det så utrolig deilig å slippe å tenke på jobb og alt annet, og bare kose seg og gjøre det man vil. Jeg har også tatt så mange fine bilder som jeg gleder meg til å vise dere! Siden påsken ikke er ferdig før i kveld, skal jeg bare slappe av i dag og kose meg med Marius. Jeg tenkte å bake litt, og det med god samvittighet siden jeg ikke har fått noe påskeegg i år! Kos dere masse videre :-) 


4 kommentarerwhiskysmaking med highland park


    Skrevet 09.03.2016 klokken 17:41


Heihei! Endelig er vi midt i uken og jeg håper at dere har hatt en kjempefin onsdag så langt! Det har ihvertfall jeg. Etter jobb i dag dro jeg på et kjempefint sminkeevent, som jeg skal fortelle dere mer om senere. Det var mange kjente fjes der, og jeg fikk virkelig øynene mine opp for dette merket. I tillegg fikk jeg med meg tre forskjellige produkter hjem som jeg gleder meg masse til å prøve. 

Etterpå tok Heidi, Astrid-Helen og jeg veien til HIMKOK, en fantastisk bar i Oslo, for å smake på whisky. Vi har vært på det før, men i dag var det litt mer mennesker, og i tillegg serverte de ost og kjeks, noe jeg aldri klarer å holde hendene mine unna......Jeg har aldri før vært noe spesielt interressert eller glad i whisky, men etter dette har jeg faktisk begynt å like det. Det er kanskje ikke noe man drikker store mengder av, men noe man heller koser seg litt med i ny og ned. Whiskyen vi smakte på var fra Highland Park, og vi fikk smake på fire forskjellige, alle fra forskjellige år. 

Det å drikke whisky på så og si tom mage klokken 14.00 på en onsdag kan suge mye krefter ut av kroppen, så jeg tror jeg kan legge dagens treningsøkt på hylla, og heller ha en deilig alenekveld her hjemme. Kanskje jeg kjøper litt god mat, finner en fin film og legger meg godt til rette i sofaen. Det er ihvertfall det eneste som frister akkurat nå! Kos dere videre!


2 kommentarervårfølelser


    Skrevet 19.02.2016 klokken 15:45


I går var jeg så heldig å få lov til å bli med Karine på en pressevisning jeg selv ikke var invitert til, og det er jo alltid koselig å bli spurt. Det er det som er så deilig med å ha en liten venninne-blogge-gjeng, vi tar hverandre med på det de andre ikke blir invitert til, og på den måten er vi alltid sammen! Mye hyggeligere enn å bli sittende alene. 

Det var en fantastisk ettermiddag på Polhem pr, og jeg vet ikke engang hvor jeg skal begynne.....de hadde alt fra hudpleie og sminke, til klær og interiør. Det var SÅ mye fint, og vi fikk testet og sett på masse gøy. Vi fikk også servert deilige coctails, og nydelig rawfood.
Jeg fant noen ting som jeg likte veldig godt, og bikinien over er jeg bare nødt til å skaffe meg. Den største svakheten min er bikinier, og denne var en drøm, til tross for at den er litt......liten. Men helt, helt nydelig! 

Tusen takk for en deilig og fargerik ettermiddag fylt med blonder, glitter, palmer og cupcakes! 


2 kommentareryoga for breakfast


    Skrevet 21.01.2016 klokken 13:09


Herlighet, for en fantastisk dag dette har vært så langt! Jeg må innrømme at jeg absolutt ikke ville ut av den varme og myke sengen min i dag tidlig, men når man først våkner og får i seg litt kaffe, blir man plutselig kjempeglad for at man klarte å dra seg ut av sengen. I dag startet jeg dagen med en liten yogatime hos pop-up rommet til "HIYOGA" på Bygdøy Allè. De får et helt nytt studio på Majorstuen i Mars, og jeg gleder meg til å sjekke det ut! 

Henriette Lien var vår yogainstruktør, og jeg må virkelig si at hun var flink. Både tålmodig, avslappet og flink til å motivere. Jeg har aldri prøvd yoga før, men det har jo vært i tankene mine en god stund, og endelig fikk jeg testet det - og i helt nye yogaklær fra Indiska. Timen var anstrengende, hard og vanskelig, men jeg regner med at man blir flinkere og flinkere for hver gang! Jeg skal ihvertfall øve hjemme, og absolutt komme tilbake. 


Den nye kolleksjonen som heter "Yoga by Indiska" er virkelig flott, og man får virkelig en yogafølelse av alle plaggene. Både tightsen og toppen var kjempedeilige å bruke, myke og lette å bevege seg i. Personlig er jeg ikke så glad i mønstere og farger, men ellers så var de kjempekule! 

Vi fikk også servert en deilig frokost med produkter fra matbloggeren juliesmatblogg.no. Det smakte utrolig godt, og i tillegg var det sunt og mettende - perfekt etter en lang og hard treningsøkt. Hvis dere kommer over disse produktene noen steder, anbefaler jeg virkelig å teste dem ut :-)Tusen takk for en fantastisk morgen! 


4 kommentarerinstalately


    Skrevet 19.05.2015 klokken 16:412 kommentarerpopcorn i skoen


    Skrevet 20.03.2015 klokken 00:07


I kveld har jeg vært på førpremiere på filmen "Insurgent" på Colosseum kino i Oslo med tre andre jenter. Donna spurte meg for noen dager siden om jeg ville bli med, og da takket jeg selvfølgelig ja! Jeg vil ikke påstå at jeg er et kinomenneske, jeg drar kanskje på kino en gang i året, men når jeg først er der er det jo alltid hyggelig. Det er ikke noe jeg misliker, det er bare noe jeg aldri tar meg tid til. Det er en stund siden jeg har sett Donna også, så det var ekstra hyggelig å være med henne. 

Insurgent var kjempebra, og jeg satt igjen med en god filmopplevelse. Det er veldig viktig at filmen har kvalitet, og det vil jeg absolutt si at denne filmen hadde. Det var litt kjedelig at vi spiste opp alt popcornet før filmen i det hele tatt hadde startet, men...

I morgen er det ihvertfall premiere på denne filmen, og jeg håper at alle tar turen til sin nærmeste kino og ser den! 
...Tusen takk for en strålende kveld, jenter! Om syv timer skal jeg være på jobb, så det er kanskje en idè å legge seg nå...God natt, dere!


Én kommentarsam


    Skrevet 03.03.2015 klokken 15:49


 

 


Ingen kommentarer3 kilo på 7 dager


    Skrevet 08.01.2015 klokken 21:14


God kveld, mine kjære lesere! Denne dagen har vært lenger enn lang, og om litt er jeg virkelig klar for å legge meg. Alt har gått i ett i hele dag, og jeg er glad for at det snart er helg. Kvelden har jeg tilbringt i Oslo på en boklansering med selveste juicedronningen Carina Hultin Dahlmann. I høst var noen andre bloggere og jeg på et juicekurs med henne i samarbeid med Ica, og derfor ble jeg veldig overrasket og veldig, veldig glad da jeg ble invitert til et annet arrangement.

Juice og generelt alt som handler om mat og helse interresserer meg mye, og derfor er dette noe jeg setter stor pris på. Den nyeste boken hennes handler om Detox med juice, og hun har skrevet hvordan det skal foregå og at man kan miste opptil 3 kg på 7 dager. Det er en nydelig og innholdsrik bok med mye fine bilder, og jeg gleder meg til å se nærmere på den. Detox er noe jeg snart vil prøve og dette var derfor midt i blinken! Vi fikk boken og noen andre godsaker med hjem også! Hun hadde laget deilige daddelkuler med revet kokos og mandler. De var herlige, og sunne i tillegg!

...For å ikke snakke om den deilige og friske juicen vi fikk servert! Oppskriften er på bildet under. 
En virkelig sprudlende og positiv dame som fortjener alt godt! Det som satte henne i gang med interressen for juice og en sunn livsstil var fordi hun var overvektig og slet med både dårlig hud, helseproblemer og andre ting som kommer av dårlig og fet mat. En stor, stor inspirasjonskilde, og spør du meg så kunne jeg aldri gjettet at hun hadde vært usunn i livet....jeg mener - hun stråler! 

Tusen takk for en fantastisk kveld! 


Ingen kommentarerjuleinspirasjon


    Skrevet 02.12.2014 klokken 15:20


Pepperkaker, kakao med krem, peiskos, godteristrømper, gaver, snø, istapper....Dette er de tingene jeg forbinder med Desember og julen. Jeg får gåsehud bare av å se på disse bildene, julen er en helt magisk og spesiell tid, synes jeg. Er dere ikke enige? 

Hva forbinder dere med julen?  


3 kommentarerårets blogaward


    Skrevet 24.09.2014 klokken 15:28


God dag, mine kjære lesere! Jeg håper at dere har hatt en fin onsdag så langt, det har ihvertfall jeg. I går la jeg meg faktisk halv syv, 
og våknet ikke èn eneste gang før kvart over seks i dag tidlig - da var det tid for jobb. Været har vært skikkelig grått og kaldt her i Sandvika,
men inne på Kanel er det alltid varmt og deilig. Alle gjestene kom inn for å sitte foran peisen vår og drikke varm sjokolade, og det er virkelig
skikkelig høststemning.

Nå har jeg endelig kommet hjem, og er egentlig kjempesliten. Til tross for det, skal jeg snart ut og spille squash, og jeg aner ikke hva jeg begir meg
ut på. Egentlig vil jeg bare ligge hjemme i en varm kosedress og lese moteblader, men Marius klarte å overtale meg til å bli en tur.
Etterpå skal vi hjem til han og kose oss. Så jeg klarer vel å utsette kosedressen litt... Også over til noe annet morsomt! Vixen Blogawards er igang alt, og det har dere kanskje fått med dere. Denne gangen fikk jeg faktisk 
en mail fra dem, og det synes jeg er ganske gøy, for det er mange år siden jeg fikk det sist. Da hadde jeg hvitt hår og var gul av spraytan.
Men uansett...

Jeg har garantert ingen sjans mot noen av de andre bloggerne, men jeg vil gjerne prøve meg uansett. Ikke det at jeg vet hvilken kategori jeg
skulle blitt nomiert i, men det som er det beste er jo at det har kommet to nye kategorier dette året, og det er "Årets instagram" og "Årets livsstilsblogg".
Personlig så synes jeg at disse to kategoriene passer meg best, for jeg er ikke en matblogger, og jeg er ihvertfall ikke en moteblogger, så...
Hvorfor ikke?

Jeg håper dere tar dere to minutter til å stemme på meg, det hadde betydd utrolig mye! Det morsomste er jo at jeg har en konkurranse i samme slengen,
så dere som nominerer meg, er med i trekningen av en spennende gave. Det eneste du trenger å gjøre er å nominere meg, og etterpå kommentere
dette innlegget med navn, email og hvilken kategori. Det er veldig viktig at alle disse tre tingene står i selve kommentaren.

For å nomiere meg kan du trykke på ikonet over i dette innlegget, da kommer du rett inn på siden.

Lykke til til både deg og meg!  


14 kommentarersamsøesamsøe


    Skrevet 20.09.2014 klokken 20:57


I går var jeg på åpningen av Samsøe & Samsøe butikken som ligger i Hegdehaugsveien, og det var supergøy. Til tross for at det var helt sinnsykt varmt, 
koste vi oss veldig, med gratis øl, småsnacks og masse kjente mennesker! Thea og jeg har ikke sett hverandre på lenge, og derfor
var det deilig å ha en hel ettermiddag med denne nydelige jenta.  
Tusen takk til alle som gjorde kvelden min fantastisk!


2 kommentarersmuglesning volt magasin x mann


    Skrevet 19.09.2014 klokken 12:51


I går kveld tok Caroline og jeg turen til Oslo for å bli med på smuglesning av magasinet "Mann". Arrangementet foregikk i Voltbutikken i 
Hegdehaugsveien, og det var stappfullt med mennesker! Velkomstchampagne, goodiebags og gratis drikke stod på menyen, i tillegg til en
utorlig DJ som spilte helt perfekt musikk! Jeg elsket det!

Volt er jo en herrebutikk, og jeg er sikker på at Marius ville likt mye av det de hadde. Veldig mye fint om jeg får si det selv!
Både Caroline og jeg hadde stått opp tidlig og var veldig slitne, så det ble et veldig kort opphold, men vi koste oss masse
og jeg kommer nok aldri til å si nei til slike arrangementer, uansett hvordan jeg føler meg.  
Tusen takk for en veldig hyggelig kveld med bra service, hyggelige mennesker og god drikke! 


Én kommentarbaby lips and cupcakes


    Skrevet 05.06.2014 klokken 12:08


I går var jeg på lanseringen til Maybelline sin nye lepomade, Baby lips.Det er jo hundre år siden sist jeg var på noe i sammenheng med bloggen, 
både på grunn av en krevende jobb, og også på grunn av at jeg blogger mye mindre enn før. Derfor var dette helt herlig å bli invitert til, særlig fordi jeg
elsker Maybelline.

Jeg tok selvfølgelig med meg mitt lille bloggfølge, Caroline, og dro rett til Ingensteds.  
Vi ble servert med alt fra sukkerspinn og cupcakes til kjempegode snitter. Det var også en blitzbox og et lykkehjul der, hvor man kunne vinne 
lepomader. Jeg stakk av med hele fire stykker!

Siden jeg hadde jobbet i mange timer først, var jeg fryktelig sliten, og derfor bestemte vi oss for å dra hjem relativt tidlig. Men uansett,
tusen takk for invitajonen, og for en herlig kveld!  


Ingen kommentarerthe stars make love to the universe


    Skrevet 31.03.2014 klokken 15:42Ingen kommentarerblodrød neglelakk og gule blader


    Skrevet 20.10.2012 klokken 12:21


God morgen! I dag fikk jeg heldigvis sovet litt lenger, og da jeg stod opp, la jeg merke til at det regnet. Det er så koselig, og derfor holder jeg meg inne i varmen helt til jeg må på jobb. Leiligheten er kald nå som det nærmer seg vinteren, så jeg løper rundt her hjemme med ullsokker, joggeklær og varme drikker. Siden jeg ikke har vært ute av døra har jeg ikke fått kjøpt den daglige kaffekoppen, og må derfor nøye meg med en gammel pulverkaffe som jeg fant innerst i skapet.. Det er faktisk mulig å få det ned med masse melk!Har sett litt over i klesskapet mitt i det siste, fordi jeg skal rydde litt mer plass til vinterklær. Kom over denne svarte fløyelsgenseren som jeg aldri har brukt før. Den er veldig stor, og jeg hater egentlig fløyel, men den kan jo være litt søt også....hva synes dere??

Må bare vise dere to bilder av hvor vakkert det ser ut i Sandvika nå. Det er fine og tunge høstfarger overalt, og jeg elsker det!
Dagen i går på jobb var egentlig helt grusom, så jeg håper at jeg får en bedre dag i dag, og at ting går som det skal! Til dere som har fri, så håper jeg dere får en kjempekoselig lørdagskveld, og at dere nyter den, i stedetfor å drikke dere fulle og gjøre ting dere vil angre på i morgen. Husk at alkohol er en unødvendig nytelse, og at det er mye koseligere å være inne med venner eller kjæreste, spise god og sunn mat, og gjøre noe hyggelig! God helg!


12 kommentarercat


    Skrevet 20.10.2012 klokken 11:32


" Da jeg gikk hjem i regnet i går kveld, tenkte jeg over hvor mye jeg liker det. Kjæresten min har alltid sagt at jeg er en negativ person som liker regn, men jeg kan ikke komme på noe som gjør meg mer glad. Sommerregnet, som kiler deg forsiktig på kinnet, og som gir liv til alt som skal vokse og gro.

Høstregnet som er mørkt og tungt, men som allikevel gir oss god samvittighet til å være hjemme. Å ligge i en varm og myk seng med kakao, og bare høre at det drypper på taket. Da er ihvertfall jeg i himmelen.

Kveldsregnet du stod i, første gang du kysset meg. Da du så på meg med de mørke og sammenklistrede øyevippene, og dro forsiktig det våte håret vekk fra pannen. Det fuktige, men deilige kysset du ga meg. Følelsen av å spille i en romantisk film, det er regnet. "


Én kommentarmoon river


    Skrevet 19.10.2012 klokken 10:55


Hei mine vakre lesere, og god morgen! Personlig skulle jeg gjerne ha sovet lenger med tanke på at jeg har senvakt på jobb i dag, og ikke har sovet lenge siden forrige uke, men jeg hadde en liten gutt ved siden av meg som skulle på skolen tidlig, så den planen gikk rett i vasken. Startet dagen med en sjapp tur innom Kaffebrenneriet som heldigvis har kommet i Sandvika. Har blitt helt kaffeavhengig, dere!

Siden det bare er litt over to timer til jeg skal ta toget, får jeg ikke gjort så veldig mye spennende. Det er så kjedelig å ikke få noe ut av dagen, synes jeg. Siden jeg bor rett ved Elixia rekker jeg akkurat en liten treningsøkt, og det gleder jeg meg veldig til.

Jeg ble forresten helt sjokkert over alle kommentarene jeg fikk på forrige innlegg, jeg visste ikke at jeg hadde så mange lesere engang! Vil bare si tusen takk til dere alle, for alt det fine dere skriver, jeg får nesten tårer i øynene av å lese det. Og det er helt sant! Jeg er så glad for at jeg har dere, og at dere skjønner meg. Dere er supergode!
Jeg håper dere får en super dag, det er jo helg for de fleste av dere, og det synes jeg dere skal nyte. Gjør noe ekstra hyggelig :-)
I går var jeg forresten innom Brasserie France for å hilse på og ta en gratis kaffe, og jeg blir alltid tatt like godt i mot. Jeg føler at alle som jobber der er en familie for meg, og det er de jo også....håper jeg kommer tilbake dit en dag!


3 kommentarerdu er skjønn i kveld


    Skrevet 17.10.2012 klokken 22:11


Hei, verdens beste lesere! Jeg er drittrøtt og har egentlig lagt meg, men tenkte at jeg bare skulle poste et raskt innlegg, siden jeg har fått så mange rare kommentarer i det siste. Det er noen som klager og er sure, og andre som er hyggelige og skriver fine tilbakemeldinger, noe jeg setter utrolig stor pris på. Jeg fikk en kommentar i går, hvor hun mente at jeg skriver for mye om trening, mat og selvfølgelig den kommentaren som har blitt en standard her hos meg - "jeg slutter å lese bloggen din". Jeg merker at jeg blir ganske irritert innvendig av sånn info. Riktignok skriver jeg mye om trening, og det er sikkert mye dere synes blir overdrevet eller unødvendig, men igjen - det er min blogg, jeg skriver det jeg vil skrive om. Om dere leser den eller ikke er faktisk kun opp til dere å avgjøre. Jeg gjør jo alt for at dere skal trives her inne, men det er veldig vanskelig når jeg interesserer meg for en ting, og dere for en annen. Alle kan ikke bli fornøyde, og det håper jeg dere forstår.

Jeg vil også bare kopiere inn en kommentar jeg fikk i forrige uke, som eksempel på hva folk klarer å skrive. Om dette er en person jeg kjenner eller ikke vet jeg ingenting om, ikke vet jeg om jeg vil finne ut av det heller, men ihvertfall - ikke bli som hun eller han. Seriøse kommentarer og tilbakemeldinger er selvfølgelig lov uansett om det er negativt eller positivt, men å skrive som denne personen har valgt, synes jeg er å gå over streken. Kommentaren har jeg limt inn under, og den er over gjennomsnittet lang, så dere får lese så mye dere orker.

"tror du må velge matblogg eller moteblogg. om du fortsetter å spise sånn der, selv om det er sunt, kommer du til å legge deg ut enda mer. du ser det kanskje ikke nå, men jeg har ikke vært her på over et år og jeg ser at du har blitt brei, du har ikke synlige bein lenger(hoftebein,kragebein,håndleddbein) pluss at lårene dine går sammen å midten når du står med bena lukka, det er derfor du bøyer deg litt på bilder. du er fin, men du har høyden til en modell. kanskje du ikke har ansiktet, enda, men ikke ødelegg kroppen din ved å gå opp mer i vekt. du var så fin før. hvis du er 178 burde du veie 53 kg eller 54 ikke et gram over. hvordan skal en gutt kunne løfte deg uten å få samme ryggproblemer som du har, hvis du veier like mye som en gjennomsnittlig gutt på 17 år? hvis du hadde hatt litt mer rumpe og pupper hadde de ekstra kiloene du har nå sett bra ut, sånn som søsteren din, hun er jo LEKKER. men du har bare små pupper, og relativt flat over hoftene og rumpa, så du kommer ikke til å legge på deg på de stedene. Du vil tilslutt få kropp som en 40 år gammel mann. -> halvveis hengepupper, hengete mage, dvaske overarmer(det har du fått allerede, de er dritstore nå :// ) det hjelper ikke at du har litt trent mage på oversiden av magen, når alt fra de første to musklene bare er slapt og overflødig. man ser det godt på bildene dine for å si det sånn. og du kan ikke gå med bh mer, de fettklumpene mellom bhstroppene og overarmene dine ser ut som pungen til en 5 mndr gammel guttebaby, det er IKKE pent, og når du har sånn "tynnfeit" hvis jeg kan kalle det det, kropp, så må du lære deg å kle deg etter kroppen din. du er dessverre ikke tynn lenger, du er dvask, men det er ikke for sent. husk hvor mye selvkontroll du hadde før. hva gjør du den dagen det tar overhånd, og du plutselig er et par og åtti kilo??? jada du har kjæreste osv osv, men han VET at du kan være modellskinny og se superbra ut. nå har u bare tapt deg, :( synd for vi har veldig lik kropp, og jeg liker og klarer å holde min ved like ved å kontrollere det jeg spiser, ikke overtrene og gjøre det jeg vet du gjorde i mange år. vi er ikke så ulike, men vi er på vei til å bli det, ikke la det skje. du er så fin når du ikke har øverflødig fett flytende rundt på uflatterende måter. husk at du skal kunne stå med beina samlet, og hverken legger, ankler, knær eller lår skal touche hverandre. du skal ha et gjevnt mellomrom som går fra anklene og helt opp til skrittet. husk at det du har mellom beina også kan bli rammet av at du legger på deg. du vil vel ikke ha en cellulit vagina? i think not.

stay skinny plis, da kan jeg fortsette å lese bloggen din. men hvis du skal drive og ha matblogg og legge på deg bare "fordi du har det bra" så er det bortkasta å blogge. savner tiden da du ble banka opp og skrev spennende ting og jeg kunne se at du hadde gått ned i vekt siden sist jeg leste bloggen din.

så deg live én gang, og da var du brun og tynn og fin. du hadde vært med kjæsten din på solarum i ski. jeg har en teori om at du gjorde han homo, men det er en annen sak. du hadde jo ikke akurat så store pupper da heller. hehe.

jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Samtidig som jeg ikke tar meg nær av det som står, blir jeg på en annen måte ganske lei meg og irritert. Poenget mitt er, at det alltid spørs hvordan man formulerer seg. Ikke bli som denne personen, bare for å såre andre. Det er mange måter å uttrykke seg selv på, og dette er absolutt ikke måten å gjøre det på. Jeg ville egentlig ikke vise denne kommentaren til noen, men jeg synes det er viktig å vite hva mennesker klarer å si eller skrive.

Så, tilbake til dagen i dag. Som sagt så er jeg dritsliten, og det ordet er vel det eneste som lyser ut av dette bildet.....Trøtte øyne, sliten hud og tørt vinterhår. Kan det bli bedre?
Etter en veldig lang dag og overtid på jobben, kom jeg hjem til en kjemperotete leilighet som jeg brukte nesten to timer på å rydde og vaske. Da det var gjort, dro jeg til Elixia for å trene med Marius. Jeg kjørte knebøy med 40 kg, 5x3. Trente litt biceps og rygg også....

Høydepunktet med denne dagen var vel egentlig kveldsmaten. Jeg orket ikke å lage noe mat da jeg kom hjem, så det ble en stor skål med masse godsaker. Det nye Costume og kanelte var også på plass.Nå holder jeg nesten på å sovne, så dere får ha en god kveld videre. Natta!


135 kommentarerthe tree is strong by its roots


    Skrevet 16.10.2012 klokken 22:04


Hei, dere! Jeg håper dere har det fint, det har ihvertfall jeg! Jeg har vært litt småforkjølet i helgen, men jeg har heldigvis klart meg fint, til tross for alt regnværet som har vært her de siste dagene. Det har pøset ned her i flere dager, og jeg kan ikke huske sist det var slik. Allikevel fikk Marius og jeg tatt en liten, hyggelig tur i skogen på søndag, noe som gjorde seg godt. Jeg elsker å gå på tur i skogen, spesielt når man er tør og varm hele veien. Etterpå lagde vi kaffe og bakte kanelboller!

I dag var jeg tilbake på jobb, og det ble heldigvis rolig. Etterpå dro jeg rett til et studio i Sandvika som moren til Marius driver. Jeg skulle være modell for noen elever på makeup-skolen, og i dag skulle de ha om farge. Jeg fikk derfor en fargeanalyse på meg selv, og det var veldig interressant. Det er alltid morro å lære om slike ting som man får bruk for i hverdagen, spesielt som jente. Dessuten elsker jeg å rote i sminkeskrin og se på alt det spennende som finnes innen styling.Jeg fikk heldigvis lov til å prøve meg litt frem etterpå, og endte opp med en mørkebrun øyenskygge og burgunderrød leppestift. Dere tenker kanskje at dette er litt i mørke laget for meg og den lyse fargen min, men jeg ble helt forelsket i denne leppefargen. Jeg vil ha! Hva synes dere?Etter at jeg løp hjem i regnet, tok jeg en sjapp treningsøkt på Elixia. Når man ikke føler seg i toppform eller har småsår hals, er det kjempedumt å trene hardt. Allikevel er jeg nødt til å røre litt på meg hver dag, så jeg klarte å få til en rolig og rask økt. Startet med å gå litt i oppoverbakke, før jeg trente styrke på ben, rygg, biceps og mage. Avsluttet med å løpe litt, men fant ut av at det ikke var så lurt.....Nå ligger jeg nydusjet i sengen og hører på regnet, mens jeg spiser kveldsmat. I dag ble det en enkel sushi med seks biter sakura maki og seks biter spicy tunfisk maki. Mye proteiner og bittelitt karbohydrater, som er helt lov etter trening.Til dessert ble det en kopp med ingefærte som jeg kokte med en kanelstang. Jeg elsker kanel og bruker det i det meste, noe jeg anbefaler alle å gjøre. Det smaker så utrolig godt, og det passer til det meste. Kok vann til teen i en kjele med en kanelstang, hell det i tekoppen og la stangen ligge og trekke. I tillegg til at kanel er kjempegodt, er det også utrolig sunt. Visste du at....

 ....kanel kan ha en slankende effekt?
....kanel har blitt brukt som medisin og krydder i flere tusen år?
.....kanel styrker immunforsvaret og dreper bakterier og sopp som kroppen ikke vil ha?
.....kanel er en sterk antioksidant som beskytter oss for blandt annet hjerte-og karsykdommer?

Det er bare å hive innpå! Start med å ha kanel i teen eller på havregrøten! Tenk at noe så godt, kan være så sunt. For å få en effekt må man ha minst 1/2 ts kanel daglig, og det er jo ikke store greiene.Spiste også litt av denne godbiten, som er en "sunn" sjokolade. Jeg skal skrive mer om den senere, og det er bare å glede seg, for denne smakte himmelsk! Farlig for sjokoladeelskere som meg, særlig når det gjelder hvit sjokolade!


10 kommentarerhva som må til for å starte


    Skrevet 15.10.2012 klokken 15:48


Etter forrige innlegg, har jeg fått utrolig mange tilbakemeldinger, men mest av alt, spørsmål. Hva jeg spiser, hvordan jeg trener, og om jeg kan fortelle dere alt. Jeg er ikke en treningsekspert, jeg vet ikke alt om sunn og god mat, og derfor er det farlig for meg å fortelle dere hva som skal til for å få en bra kropp. Allikevel kan jeg skrive om mine egne erfaringer, valg og mål, og håpe at dette hjelper dere litt på vei.

Når man skal starte å trene, uansett om det er for å få strammere rumpe, om det er for å få slanke ben, eller finere mage, er det noen ting det er viktig å huske på. Her har jeg skrevet raske punkter over hva jeg synes er det viktigste å huske på, og det som jeg forholder meg til.

1. Vær bestemt
Det er alltid hardest i starten, og det tar tid før man ser resultater. Det er veldig lett å gi opp, men det er også det dummeste man gjør. Ha motivasjonen oppe, tenk at du skal fullføre det du startet, og at det tar lenger tid enn to uker før du oppnår drømmekroppen.

2. Ha et mål
Målet ditt er kanskje det viktigste du har når du starter. Tenk godt over hva du vil endre på, hvorfor vil, og hva du må gjøre for å få det til. Husk også at det ikke går an å få resultater på kun et sted, men at hele kroppen må trenes for å oppnå et ordentlig mål. En flat mage kommer ikke av å ta sit ups hver dag, men en god blanding av kondisjonstrening, hard styrketrening og eventuell magetrening. Knebøy, markløft og andre baseøvelser er de beste øvelsene man tar, og de trener hele kroppen.3. Motivasjon
Å ha noen du kan trene sammen med, er det beste for å holde motivasjonen oppe. Av egen erfaring er det best å trene med noen som har mye kunnskap, slik at man ikke bare trasker rundt på studioet med en veninne som kan like lite som deg. Det er lett å trene kroppen feil hvis man ikke kan apparater eller vet hvordan man skal ta de forskjellige øvelsene. Husk at det er lov til å spørre personlige trenere og andre mennesker. Alle har startet på samme sted en gang. Her er fem forskjellige ting man kan gjøre for å få motivasjon:

* gå inn på youtube, søk på "female fitness" eller noe i den duren, og se. Dette er noe jeg blir veldig motivert av ihvertfall, og selvom du kanskje ikke drømmer om en fitnesskropp, får du lyst til å hoppe inn i treningsklærne og løpe på trening.

* hør på motiverende musikk. Når man skal gå eller løpe kan det være lurt å ha en rolig sang, men allikevel med litt futt i. Personlig blir jeg ganske sliten i hodet av å løpe til masete musikk, det er bedre å høre på hard bass og raske toner når man trener styrke. Hør på det som får deg til å tenke, og glemme at det svir i kroppen.

* ha på klær som du føler deg vel i. Man er ikke på trening for å pynte seg eller vise seg frem, men det er ekstra deilig å trene når du føler deg ok. Enten det er mors gamle kosegenser eller bare en ny treningstights - gå med det som føles behagelig, og som får deg til å ville trene!

- tren med en som har stor kunnskap, enten det er kjæreste, søsken, forelder eller en veninne. Press hverandre.

- følg med på bloggere eller mennesker på instagram som skriver mye om trening, og som legger ut bilder. Dette gir deg inspo, selv om du kanskje ikke tenker over det, og du vil bli mer motivert og interressert.
4. Vær villig til å lære
I løpet av det siste året har jeg lært utrolig mye mer enn hva jeg kunne. Kjæresten min kan utrolig mye som han forteller meg, og i tillegg leser jeg mye - både på treningssider og på treningsblogger. En side jeg anbefaler alle å lese, er fitnessbloggen.no. Der står det utrolig mye bra kunnskap som jeg synes alle burde kunne før man starter. Alt fra matprodukter, til trening og øvelser. De skriver veldig bra, og knekker myter og rykter.

5. Noter alt
Noe som jeg har vært utrolig dårlig på, men som alt i alt er utrolig viktig for å nå et mål, er å skrive ned alt. Sett opp et ordentlig treningsprogram, og ha med deg penn og papir på hver treningsøkt. Skriv hvilke øvelser du tar, hvor mange kilo, og hvor mange repetisjoner. Du vil bli mer motivert til å løfte enda tyngre neste gang, du vil se hvor fort det går, og du vil også klare mer. Dette er noe de fleste, seriøse trenere gjør, og det er bevist at det er absolutt det beste.

6. Ikke vær redd
Alle er det i begynnelsen, og det er helt naturlig. Ikke vær redd for å trene hardt, eller for at andre ser på deg. Jeg vet at det kan være flaut eller ubehagelig, men det er naturlig at menn ser på jenter, og det er også naturlig at jenter ser på andre jenter. Man skal ikke droppe å trene fordi man føler seg ukomfortabel. Er man litt overvektig (eller undervektig) er det kanskje lettere å vekke oppmerksomhet, men husk på at et sted må man starte. Det er jo derfor du, og alle andre er der! Det er bare tøft å vise at du vil ned i vekt, og at du gir 100% for det. I tillegg er det lett å føle at andre ser på deg og feilene dine, men som jeg pleier å tenke, så er det ingen som bryr seg. Alle er der for å gjøre sitt, og det er du også. Gjør du en feil på et apparat og lager høy lyd eller ser dum ut, er det bare du som tenker over det. Det er også naturlig å lage lyd (feks. høy pustelyd) når man løfter tungt, og selvom det føles litt unaturlig i starten, viser det jo bare at du er flink nok til å tørre!

7. Tunge vekter må til
En feil jeg ser hos mange, og flest jenter, er dette punktet. Det irriterer meg veldig, samtidig som jeg vet hvordan det er. Jeg er jente selv og har hatt mine dårlige treningsår, men nå som jeg vet en del, er det ekstra lett å legge merke til denne feilen. Vi jenter tror mye forskjellig når det kommer til tunge vekter, både fordi vi leser ting i jenteblader, og fordi vi velger å tro det. Det er spesielt to påstander dette gjelder:

" Jeg vil ikke løfte tungt fordi jeg ikke vil få store muskler"
Denne påstanden er kanskje den verste jeg hører, og det er sikkert fler som er enige. Vi jenter er så redde for å få store muskler, og glemmer helt at det er det som må til, for å i det hele tatt få resultater. Er du tynn og spiser bra, kan du kanskje vedlikeholde kroppen din ved å trene med lette vekter, men man vil aldri oppnå en muskeløs kropp med fine magemuskler og tynne armer, om man ikke løfter tungt. Du skal løfte utrolig mange tunge vekter og være veldig seriøs før du får en såkalt "mannekropp", bare så det er klart.

Hver gang jeg er på trening, ser jeg jenter som trener bein med 10 kilosvekter, eller armer med 2 kilo, kanskje ikke så mye en gang. Jeg kan nesten garantere at de fleste av dere klarer å ta 117 kilo i benpress, og at dere også kan ta ihvertfall 6 kilo når det kommer til biceps.

" Jeg klarer ikke å løfte så mye"
Dette er også en klassiker, og det beivser hvor lite man gidder å prøve. Hvorfor betale mye i måneden for å trene, når man ikke engang vil utfordre seg selv? Å løfte tungt betyr ikke nødvendigvis at man skal ødelegge kroppen sin eller overanstrenge seg. Det er snakk om å se hvor tungt maksløftet ditt er på de forskjellige kroppsdelene, notere seg det, og se hvor mange kilo mer man klarer neste gang. Å tenke at man ikke klarer å løfte så mye, før man i det hele tatt har holdt vekten, er en helt feil innstilling.

Det er viktig å huske at det ikke er farlig å bli sliten etter en treningsøkt, at det ikke ødelegger kroppen å være støl dagen etter, og at man får raskere resultater av å kjøre tungt. Dette er noe du vil lese overalt, og det er bare å innse det med en gang - dette er fakta. Derfor utfordrer jeg alle til å prøve neste gang dere er på trening - se hvor mye beina dine tåler, og hvor tungt armene dine kan løfte. Jeg kan nesten love at dere blir overrasket! Det ble jeg også første gang.

8. Drikk vann
Husk at du trener dobbelt så bra når du har med deg en vannflaske på trening.

Jeg håper dere forstår at jeg kun trener fordi jeg liker å ta vare på kroppen min, og fordi jeg elsker det. Det finnes mange andre bloggere som skriver om trening, og som det kanskje er bedre å lese i forhold til kunnskap. Men uansett, jeg setter stor pris på at dere sier jeg er en inspirasjon, og jeg er jo selvfølgelig glad for at dere spør meg!

Jeg kommer til å skrive mer om mat og trening fremover. Det tar bare litt tid å få skrevet ned alt.


12 kommentareren kopp kaffe og en halv kiwi


    Skrevet 12.10.2012 klokken 21:59


Hei alle sammen! Endelig har helgen kommet, og bare èn dag igjen på jobb, så har jeg to dager fri! Kan ikke huske sist jeg gledet meg så mye til en frihelg. Jeg elsker å jobbe, men det er jo deilig med en fri e gang i blandt også.... Jeg trenger virkelig litt søvn, det er noe jeg merker at kroppen min savner.

I dag har jeg bare slappet av hos Marius. Etter jobb, selvfølgelig. Da jeg kom hjem dro jeg rett på trening, og etter to kopper svart kaffe, klarte jeg å gjennomføre. Allikevel ble det en slapp økt, og da Marius kom til Elixia for å si hei, ga jeg opp.

Jeg angret da jeg kom inn døren hjemme, og tenkte at jeg ihvertfall kunne trene litt mage. Det er jo den eneste kroppsdelen man alltid orker å trene, uansett hvor sliten man er. Jeg hadde energi til å ta femhundre sit ups, og ikke èn eneste til. 25x20 eller 50x10 er hemmeligheten, og det er faktisk lettere enn man tror....det eneste jeg tenker på, er at det tar veldig lang tid, og krever mye konsentrasjon. Klokken tikker, vet dere.

Jeg har følt de siste dagene, at jeg har begynt å få tilbake formen. Jeg savner magemusklene jeg hadde før sommeren, og egentlig alle de andre musklene også.. Fettprosenten min var ikke perfekt, men den var mye bedre enn nå. Føler også at det er vanskeligere å komme tilbake når man først har gått så lenge med en slapp og sliten kropp. Da er det ekstra hardt!

En sulten, sliten og utvannet kropp er ikke bra, men det er da man ser markeringer best. Etter de femhundre sit upsene mine, spratt det frem litt her og der, noe som gjorde meg veldig glad.
Hater egentlig mennesker som kun legger ut sånne bilder, men litt fornøyd er det vel lov til å være! Selvom det kanskje ikke er så bra, er jeg ihvertfall på vei dit jeg vil.Det er også viktig å huske på at man trenger proteiner etter en treningsøkt, og derfor klarte jeg å stappe i meg 300 g (en boks) med cottage cheese mager, og litt kiwi. Noen ganger er det godt, andre ganger er det bare uspiselig, sånn som i dag. Ned må det uansett, og derfor blander jeg det med søte bær eller frukt, slik at det smaker litt bedre. I morgen er det opp halv syv og rett på jobb, så nå må jeg legge meg...

Natta engler!


32 kommentarerelleve kilo og høstvær


    Skrevet 11.10.2012 klokken 22:21


Hei alle sammen! Dette har vært en helt herlig dag, til tross for at jeg er dødssliten og har hatt en veldig tung dag på jobben. Det var mye å gjøre, og en forferdelig hodepine gjorde det ekstra vanskelig for meg. Den forsvant heldigvis da jeg kom meg ut i det deilige høstværet... Ja, i dag var det rett og slett deilig. Ihvertfall så lenge solen skinte!

Det er både lenge siden jeg har vært innom Brasserie France, lenge siden jeg har vært i Oslo i det hele tatt, og ihvertfall lenge siden jeg har vært på Olivia. Og vet dere hva, i dag fikk jeg gjort alt sammen! Det er alltid god stemning på Brasseriet, og jeg fikk nesten tårer i øynene av å se alle sammen igjen. Etterpå valgte jeg å ta en gåtur til Olivia, gjennom Slottsparken. og den har aldri vært vakrere. Alle de høye trærne var dekket med herlige høstfarger, og alle bladene var lyse av solen som skinte gjennom dem.
Da jeg kom til Olivia, ventet tre søte jenter på meg ved et stort bord. Vi bestilte mat, og koste oss masse. Jeg har aldri spist noe annet enn pizza på Olivia, men siden jeg skulle være flink å holde meg mest mulig sunn, kjøpte jeg i dag, en kyllingsalat. Den var veldig god, særlig med et glass hvitvin. Det er lov med ett glass. Til dessert ble det kaffe og masse snakk, før vi dro hver for oss. Det er alltid hyggelig å se disse jentene, og det er det beste jeg vet om - spise god mat, med de beste!

Klokken åtte var jeg hjemme, og da var det tid for trening. Jeg fikk plutselig veldig mye energi og motivasjon etter å spise ute, og innså at dette var en dag hvor jeg ikke kunne sluntre unna treningen. Så trening, det ble det. Jeg startet med å gå i oppoverbakke, før jeg løp i fem minutter. Trente litt ben, litt mage og litt armer....poenget var egentlig å bare "trene litt", slik at jeg klarer å sovne. Det jeg gjorde bra, var benpress. Målet mitt har en stund vært å klare 200 kg, og i dag klarte jeg 189 kg! Det betyr at det er elleve kg igjen, før jeg når ett mål. Det skal jeg love dere er en deilig følelse!

Nå ligger jeg som en død fisk, nydusjet, i sengen med en kopp Pukka natt te, og gleder meg til å sove. Maten jeg klarte å få i meg etter trening var så mye som en boks med mager cottage cheese sammen med mager vanilje kesam, blandet med en overmoden banan og litt gojibær. Jeg orket ikke en gang helle det over i en skål! Tror det er den slappeste kveldsmaten jeg har hatt på lenge.....

Uansett, god natt!


5 kommentarerlolita


    Skrevet 08.10.2012 klokken 15:49


Hei alle sammen! Endelig har jeg min første fridag på lenge, og jeg har aldri vært så sliten i kroppen. Det at jeg hadde tannlegetime klokken ti, gjorde slik at jeg ikke fikk sovet ordentlig ut heller, så jeg er fortsatt trøtt. Skal allikevel prøve å holde meg våken helt til i kveld.

Ja, tannlegen....det gikk fint, selvom det er så smertefullt at jeg nesten avbestiller hver eneste gang.. En sjekk er alltid bra, og neste mandag skal jeg tilbake for å se litt på visdomstennene mine og slikt.Etter at tannlegen pirket i munnen min og blodspruten stod, så har jeg mistet matlysten for i dag. Dessuten er det mye bedre med masse frukt og bær, og en kopp med god og varm te, enn noe annet i hele verden, den dagen man har fri. Jeg elsker å bare slappe av, stresse ned, og ikke tenke på noe som helst.
Var innom en utenlandsk matbutikk i Sandvika på vei hjem, som i det siste har blitt mitt yndlingssted, og den butikken jeg handler mest i. Det er billig, det er rent og ryddig, og det er så utrolig mye i hyllene at du bare blir stående der, for å titte. Jeg bruker litt over en halvtime der som oftest, det er så utrolig mye inspirerende og morsomme råvarer - for å ikke snakke om grønnsakskjølen.. Frukten og grønnsakene er helt fantastiske, og tro meg - de har alt.

Jeg løp raskt innom i dag, men fikk med meg masse godsaker. Ferske frukter, masse bær, og noen andre småting... Kjøpte en liten eske med morbær, som jeg har fått helt dilla på, så jeg lagde en kjempedeilig frukt tallerken da jeg kom hjem, med masse morbær over.Trengte litt tid på alt dette, så jeg satte på Breakfast at Tiffany's. Det er yndlingsfilmen min, og jeg gråter hver gang.
Nå skal jeg snart ta på meg treningsskoene og løpe til trening. Det må til, vet dere! Ha en fin mandag videre.


8 kommentarer06.10.2012


    Skrevet 06.10.2012 klokken 12:47


God morgen! Nok en herlig og solfylt høstdag, men i dag klarte jeg ihvertfall å sove litt lenger. Føler meg veldig opplagt, selvom jeg ikke har vært utenfor huset.

Startet dagen med å støvsuge, vaske og rydde litt her hjemme, slik at når mandagen kommer, som er min eneste fridag, kan jeg endelig slappe av, og ikke bruke hele den dagen på å gjøre kjedelige og stressende ting. Smart, ikke sant?

Kvelden i går var veldig spesiell. Jeg stod på en ny stasjon på jobben, og selvom vi ikke hadde mange gjester, slet jeg med å komme inn i rutinen. Det er alltid hardt å snu døgnrytmen i løpet av en dag, og i tillegg stå på et nytt sted med nye ting, men jeg skal være der både i dag og i morgen også, så jeg håper at det går litt bedre.

Til frokost i dag lagde jeg en herlig havregrøt som bare er kokt i melk, med hjemmelaget eplemos og rå kakao. Ved siden av drakk jeg en kjempegod smoothie, proppfull av energi. Det kommer godt med når jeg snart skal løpe til jobb.Oppskriften på begge tingene kommer nok ut på matbloggen i løpet av kort tid. Jeg har mange oppskrifter som bare venter på å komme ut, så jeg håper dere er spendte.
Nå skal jeg ta en rask dusj, ha en dag videre!


12 kommentareren skyfri himmel


    Skrevet 06.10.2012 klokken 00:09


" Jeg har aldri sett deg så nærme før, og samtidig følt meg så langt unna. Jeg kjenner ikke hjerteslagene lenger, og øynene dine skinner ikke som før. Huden din er kald, og smilet som jeg elsket å smile med, er visket ut. "

Hånden din var som bundet til min. Da vi løp nedover engen med bare føtter, mellom høye strå og blåklokker. Du dyttet meg forsiktig ned i gresset, og la deg ved siden av meg. Vi begynte å le, mens vi så på hverandre. De store, hvite skyene speilet seg i øynene dine, som igjen speilet seg i mine. Vi var sammen. Rundt oss krøp marihøner og sommerfugler, men det eneste vi tenkte på, var hverandre. Hvor lykkelige vi var.

Den hvite, gjennomsiktige blonderkjolen min blåste forsiktig i vinden, som ga meg gåsehud på de gyldne, bare lårene mine.
Alt var perfekt, og det eneste jeg tenkte på, var hvor bra jeg hadde det. Hvor forelsket jeg var, og at jeg ikke ville være noe som helst annet sted, enn i armkroken din. Huden din var varm, og jeg hadde aldri følt meg så trygg før. Så elsket.


9 kommentareren grønn dag


    Skrevet 05.10.2012 klokken 12:56


Hei alle sammen! I dag har jeg senvakt, noe som betyr en ting - sove lenge.
Kroppen min er allikvel vandt til å stå opp tidlig, så en sen morgen ble det ikke. Noe jeg er glad for, siden det er så fint vær ute! Jeg tok på meg treningstightsen og løp ut på Kalvøya. På veien matet jeg endene, noe jeg elsket å gjøre da jeg var mindre.

Solen stekte faktisk, og det var helt herlig å løpe mellom trærne og se alle de fine fargene på bladene i skogen. Jeg har sagt det før, og sier det igjen - jeg elsker høsten!Løp på tom mage, noe jeg liker best. Kroppen min var full av energi etter en lang og deilig natt søvn, så jeg klarte meg fint, synes jeg. Da jeg kom hjem lagde jeg meg en kjempedeilig energismoohtie med masse godt opp i, og en skål med litt frokost, full av proteiner.

Energismoothie

6 dl styk, melk
1 dl valgfri juice
1 halv appelsin
2 gulrøtter, skrelt og kuttet opp
1 neve frisk spinat
1 fersken
1 banan

1 ss kokosolje
1 ss linfrø
1 ss hempfrø
2 ss vaniljekesam
Namnam, kjempegodt! Nå skal jeg løpe til banken i full fart, også skal jeg ta toget til jobb. Kos dere i dag!


Én kommentarå strø bilder fra barndommen utover hele gulvet


    Skrevet 04.10.2012 klokken 20:00


/Private familiebilder


5 kommentarer....og fikenfrukten, også


    Skrevet 03.10.2012 klokken 22:08


Ah, det er så deilig å ha tid til å blogge igjen! Jeg har jo stresset så mye de siste månedene fordi jeg ikke har hatt tid, og samtidig hatt så utrolig lite lyst til å legge den ned. Bloggen min er en stor del av meg, og jeg føler enda at jeg burde fortsette. Selvom jeg har sunket omtrendt femti plasser ned på topplisten, så ser jeg at det er mange lesere igjen, og at dere fortsetter å kommentere. Jeg vet at jeg sier det i hvert eneste innlegg, men jeg setter så utrolig stor pris på det. Jeg vil dere skal vite det, at jeg tenker over det hver eneste dag, hvor heldig jeg er. Noen av dere lesere har jo fulgt meg i åresvis, kanskje til og med siden jeg startet å blogge, og det er en vidunderlig tanke.

I dag har jeg vært kjempetrøtt og sliten, pluss at jeg er kjempestøl i hele kroppen fra gårsdagens treningsøkt, så jeg tok det rolig i dag. Marius har jo skadet den ene hånden sin, så siden han ikke kan trene ordentlig, blir jeg så påvirket når vi er på Elixia sammen. Fikk allikevel trent litt ben og mage, også fikk jeg gått litt....det er jo deilig å røre seg uansett.

Jeg skal, de neste ukene, øve mye på baseøvelser. Med tunge vekter. Knebøy har jeg ikke trent på lenge, noe som har gjort at jeg har blitt svakere i den øvelsen. Markløft repeterte jeg litt på mandag, og det gikk bedre enn forventet. Det er tungt, og du blir støl, men sånn skal det være.Her øver jeg på markløft med 40 kg... det viktigste er å øve inn teknikken så den sitter, før man starter med å øke i vekter. Når man har en perfekt teknikk, kan man begynne å legge på kilo nesten for hver gang, og man vil øke raskt.

Etter mye farting har jeg endelig kommet meg hjem. Kveldsmaten i dag ble nesten det samme som i går, bare med litt mer tropiske frukter. Papaya, fiken, kokos og litt annet godt, og selvfølgelig kesam og cottage cheese.
Nå er det bums i seng, før jeg skal opp tidlig. Sov godt, alle sammen!


6 kommentarerslitne føtter


    Skrevet 02.10.2012 klokken 22:06


Endelig hjemme og tilbake i sofaen med dataen på fanget. Jeg er rett og slett kjempesliten, og gleder meg masse til jeg skal legge meg. I natt sover jeg alene, noe som er deilig en gang i blandt. Jeg får liksom gjort ting som å blogge, og jeg kan endelig nyte det å ha det helt stille.

Treningsøkten gikk kjempebra, forresten. Jeg vet ikke om det var på grunn av en kopp svart kaffe før treningen, eller bare det å være med en veninne igjen, men jeg kan ihvertfall ikke huske sist jeg hadde så mye energi. Vi trente mange forskjellige øvelser, og det er jo deilig, selvom jeg helst trener forskjellige kroppsdeler på forskjellige dager. Allikevel ble det en kjempehard styrkeøkt, som sluttet med en bitteliten løperunde. Endelig er jeg på vei tilbake til treningsformen, og det er SÅ deilig!

Belønnet meg selv med en herlig kveldsmat. Jeg pleier jo å spise et ordenlig måltid etter trening, men da jeg så at den lille kjøkkenbenken min var proppfull av gammel oppvask, og at kjøleskapet mitt var tomt, valgte jeg heller å legge matlagingen på hyllen for i kveld. Det blir liksom ikke helt det samme når du jobber på et kjøkken hver dag, det er ikke det første du vil når du kommer hjem, for å si det slik.

Jeg har uansett fått i meg masse deilige næringsstoffer i løpet av dette måltidet. Startet med en proteinshake av jordbær som jeg kjørte i blender med styrk (melk). I skålen har jeg mager cottage cheese og skyr med sitronsmak, fersken, kiwi og litt bær. Gojibær og tørkede tranebær er selvfølgelig med, og det samme er pasjonsfrukten og kokosflakene...Toppet det hele med litt kanel og grovhakkede pistasjnøtter. Natt te fra Pukka er også en selvfølge...

Jeg elsker sånne deilige skåler, og spiser det både til morgen og kveld. Man skal ikke ha for mye av det, men spiser man med måte, er dette helt perfekt. Masse proteiner, vitaminer og antioksidanter. Dessuten smaker det jo helt herlig. Alle disse forskjellige smakene eksploderer i munnen. Prøv det selv i morgen!

Håper forresten dere likte den nye headeren min! Nå skal jeg krype under dynen og varme de slitne føttene mine på en deilig varmeflaske. Det er det beste som finnes! Ha en fin kveld videre :-)


7 kommentarerheimlaga


    Skrevet 28.09.2012 klokken 21:23


Hellu! Endelig er helgen her, dere. Bare en dag igjen nå, så har jeg to dager fri. Jeg gleder meg til å slå av vekkeklokken, trene og være masse med kjæresten min, det er de tingene som hjelper meg med å gå gjennom lange jobbdager.

I går startet jeg forsiktig med treningen igjen etter en altfor lang pause. Jeg trente litt forskjellig, mye basisøvelser på ben, armer, bryst og mage. I tillegg gikk jeg litt, og løp litt. Det er deilig å starte med slike dager, du føler deg så mye bedre! Jeg kan ihvertfall love dere at jeg kjente det godt i kroppen da jeg våknet i dag tidlig...kan ikke huske sist jeg har vært så støl! Uansett, jeg ikke vente til å komme tilbake til formen igjen. Og denne gangen skal jeg bli dobbelt så fin!

Da jeg kom hjem fra jobb i dag, rakk jeg å slappe av litt, før jeg dro til Marius for å spise taco...Nå ligger jeg helt død i sofaen med en varm chaite, og gleder meg masse til å sove.

Ellers føler jeg at det blir kaldere og kaldere for hver dag som går....er noen enige? Jeg er generelt en veldig kald og frossen person, og går konstant og fryser når vinteren nærmer seg. Derfor har jeg begynt å finne frem litt varmt tøy, og byttet ut noe i skapet mitt. Jakken har jeg heldigvis fått også, så nå kan vinteren bare komme! Blandt alle de tusen sjerfene og luene jeg har, fant jeg yndlingsluen min som jeg nesten hadde glemt....den er så fin! Har arvet den av bestemoren min, og jeg kan nesten ikke vente til jeg skal begynne å bruke den.Forresten, matbloggen min har ikke header enda, så det er derfor dere tror at dere ikke kommer inn. Hvis dere scroller litt ned, begynner innleggene! Jeg har ikke fått tatt noe ordentlig headerbilde enda, eller fikset design, men det kommer.

Jeg håper dere har det fint, at dere liker oppskriftene jeg kommer med på matbloggen, og at jeg får blogget litt mer i løpet av helgen. Husk at dere er de beste, og at jeg er superglad i dere. Nattakyss!


4 kommentarerburgunderrød


    Skrevet 26.09.2012 klokken 18:48


Hei dere! En ting er ihvertfall sikkert - det er høst. Som jeg har nevnt før så elsker jeg høsten, enten det regner eller er sol, og derfor storkoser jeg meg i butikkene, blandt anne høstfargene. Duse ullgensere, eller dyprøde skinnbukser. Det eneste som mangler bortsett fra noen småting, er årets vinterjakke. Den er på vei, og jeg gleder meg masse.

Det har hendt mye rart i livet mitt i det siste. Jeg har blandt annet begynt å gå til osteopat fordi ryggen min er helt bøyd. Jeg har slitt med ryggproblemer lenge, men har aldri hatt så vondt som jeg har hatt siden juni, og frem til nå. Det går utover jobb, trening og fritid, så jeg håper det blir bedre etterhvert. Han sier at det er mye å jobbe med, og at det er en stor skade, men at det er mulig.

Det er mange av dere som sier at dere ikke kommer inn på matbloggen min, så jeg får vel skrive linken her. www.lakrisrot.blogg.no. Der legger jeg ofte ut nye oppskrifter, så jeg håper dere følger den, og kommenterer om det skulle være noe. Ris og ros er alltid bra!

 

Mens vi snakker om mat, så kan jeg jo fortelle dere at jeg har blitt helt gæren etter mat i det siste. Kanskje det er et nytt arbeidssted som har gitt inspirasjon, eller kanskje det bare er jeg som elsker jobben min enda mer for hver dag som går. Uansett, jeg bruker alle pengene mine på mat. Alt fra dyre produkter på helsekosten, til alt av frukt og ferske råvarer på innvandrerbutikker. Mat er jo fantastisk, ihvertfall når man kan lage den sunn. Gleder meg til å dele all kunnskapen min med dere på matbloggen!

 

.....Mat eller ikke mat, noen dager blir man mer lei enn andre. Som i dag, hvor jeg er sliten og bare vil ligge i sofaen. Jeg har ikke orket å lage meg noe annet enn denne smoothien før trening, så vi får håpe at matlysten kommer tilbake snart. Den inneholder masse gode juicer, melk, frosne bær, kokosfett, acaipulver, gojibær og spinat....Nam!


11 kommentarerlunsj + shorts


    Skrevet 17.09.2012 klokken 15:59


Hei dere! Herregud, så glad jeg er for å ha fri på en dag som denne. Solen skinner, høstfargene er her, og høst er min favorittårstid. Fargene, den lette varmen, de iskalde morgene og masse deilige ullgensere. Ja, det er uten tvil min favoritttid. Jeg startet dagen med å handle inn masse deilig mat, og lagde tidenes salat til lunsj/frokost. Oppskriften kan du finne på min nye matblogg, ved å klikke deg inn her. Den var helt nydelig, kjempesunn og full av energirike grønnsaker....perfekt på en dag som denne.Det er mye som må gjøres når jeg først har fri, som å vaske sengetøy, støvsuge og rydde i klær (!). Skapet må også ryddes slik at det er plass til nye høstskatter.Når det gjelder den nye jobben min, så tar den selvfølgelig all tid, men jeg trives ihvertfall veldig godt. Jeg har blitt veldig inspirert av alle de forskjellige råvarene vi bruker, og alle de tingene vi lager, så jeg kommer nok med veldig mange oppskrifter på matbloggen fremover. Det er ikke bare mat som gjør meg glad, men også sunn mat, og fargerik mat. Jeg synes det er så gøy å ha en egen blogg hvor jeg kan skrive om alt det jeg kan og har lyst til å dele, så jeg gleder meg til å få noen lesere der også.

Lykkelig er jeg også for tiden, jeg har det kjempebra, noe jeg håper dere har også. Det er faktisk veldig deilig å blogge når jeg først gjør det, dere vet hvor mye det og dere betyr for meg. Håper dere husker på det!

Lov meg å vær ute i solen i dag da, dere :-) ingenting er bedre enn det.


12 kommentarerendelig min egen matblogg


    Skrevet 11.09.2012 klokken 21:49


Da har jeg endelig gjort det - laget en matblogg. Jeg har ikke hatt tid til å designe den enda, men jeg var bare nødt til å samle opp oppskriftene mine et sted. I tillegg er det så mange av dere som har spurt etter en, så jeg var nødt til å lage. Mange av oppskriftene jeg allerede har lagt ut på den nye bloggen har vært her, men fra nå av kommer de fleste der. Dette blir kun en personlig blogg, men selvfølgelig med litt mat innimellom, fordi jeg jobber med det.

Ellers er jeg mye bedre, og gleder meg til å dra tilbake på jobb i morgen tidlig! Og for å ikke snakke om trening...... de fleste går vel ned i vekt etter omgangssyke, men på grunn av det matkicket jeg fikk i dag, har jeg ihvertfall beholdt magen min! Haha. Nå skal jeg vaske opp, dusje og legge meg med min kjære. Kos dere masse i kveld :-)

Når det gjelder matbloggen min, så håper jeg at dere fra nå av begynner å følge den også, og at dere kommer med matrelaterte spørsmål der i stedetfor. Det er enklere for meg. Send den gjerne videre også!


11 kommentarerhva er gojibær, og hvorfor spiser vi det?


    Skrevet 10.09.2012 klokken 21:31


Gojibær, også kalt wolfberries, er kanskje det mest næringsrike bæret på jorden. I 3000 år har menneskene i Tibet brukt dette bæret som et matprodukt for å få bedre helse. Bæret har en dyp rødfarge, og det blir som oftest soltørket før det blir pakket. Bærene vokser på lave busker, og selve bæret kan minne litt om en rosin. Smaken er søt, veldig spesell, og litt krydderaktig.Gojibærene er veldig rike på antioksidanter, og de inneholder også mye proteiner, noe som er veldig uvanlig når det gjelder frukt og bær. På grunn av at dette bæret er såpass næringsrikt, er det klassifisert som superfood, og kan derfor kjøpes på helsekostbutikker.

Et tørket gojibær består av mye karbohydrater, men allikevel mange viktige næringsstoffer  som 11 mineraler, 22 sporstoffer, 18 aminosyrer, 6 vitaminer, 5 umettede fettsyrer( inkludert omega-3 fettsyrer), mer betakaroten enn gulrøtter, og masse forskjellige antioksidanter.

Bæret skal blandt annet hjelpe mot høyt blodtrykk, svimmelhet, hjerte-og karsykdommer, synsrelaterte sykdommer, og det er også mange som mener at gojibærene øker kroppens stykre og energi, hjelper til med å gå ned i vekt (minsker fare for overvekt) ved å stille sulten, øker søvnkvaliteten, gir støtte under graviditet, forbedrer hukommelsen, motvirker kvalme, balanserer blodsukkeret, motvirker hodepine, lindrer angst og stress, og noen mener til og med at det hjelper til med å bli kvitt cellulitter.

Min personlige mening er at det høres nesten for bra ut til å være sant, men at det aldri skader å prøve. Jeg kjøpte en pose, og har blitt veldig glad i de små, ildrøde bærene, som jeg bruker i havregrøt, i kesam og i bakevarer. Man skal aldri spise for mye av ting, spesielt ikke frukt og bær, men en håndfull av disse hver dag er en riktig mengde.

Man kan også spise dem som de er, de er velcig søte og gode! De er også perfekte til å ha i en smoothie, men da burde man legge de til bløt natten over!


5 kommentarersy. klipp. lim.


    Skrevet 10.09.2012 klokken 16:00
7 kommentarereplehimmelen


    Skrevet 10.09.2012 klokken 15:33


Heihei dere! Jeg vet at jeg har vært opptatt i det siste, men jobben min tar all tid. Jeg står opp klokken seks, og er ikke hjemme før nærmere syv. Men denne helgen har jeg heldigvis fri, etter en kjempelang uke med hardt arbeid. Det er vanskelig å komme inn i ny døgnrytme og mest av alt - et nytt kjøkken med nye mennesker, og nye rutiner.

Til tross for at jeg har tre dagers fri, har jeg selvfølgelig fått omgangssyken. I går lå jeg på badegulvet til Marius fra halv tolv på morgenen til ti på kvelden og kastet opp, før han fikk kjørt meg hjem. Heldigvis var han sammen med meg i natt og passet på meg, og i dag er jeg litt bedre, selvom magen svir og jeg ikke klarer å røre meg.

Det som er positivt med dette, er at jeg har tid til å blogge. Jeg har ikke sånn altfor mye å skrive om, men på lørdag handlet jeg på helsekosten og kom hjem med masse morsomt, og derfor hadde jeg tenkt til å skrive litt om noen produkter, og gi dere oppskrifter på ting dere kan lage. Jeg starter med det jeg laget meg etter jobb på lørdag, som var morsomt, kreativt og noe man kan overraske andre med. Jeg kaller det for SUPEREPLER.

Kjøp favoritteplet ditt, jeg valgte et helt vanlig, grønt ett. Man kan også bruke andre frukter.
Kutt opp skiver, helst i midten for der blir det størst skiver, og legg utover på en tallerken.
Nå setter bare fantasien grenser. Pynt med det du vil, men husk at hele poenget med dette, er at det skal være sunt og oppkvikkende.

Denne skiven har jeg tatt mager vaniljekesam på, og drysset over gojibær og kanel. Kjempegodt!Her har jeg bare kuttet opp et jordbær i små biter, og hatt avskallede hampfrø over.


Den siste skiven, og kanskje den beste, har jeg masse hakket rå kakao på, cottage cheese i midten, og hakket mandler og pistasjnøtter drysset over.
Alle smakte utrolig godt, og det ser jo helt fantastsk ut. Alle skivene jeg laget inneholder masse vitaminer, proteiner, antioksidanter og fett som er godt for oss.

Hva synes dere?


5 kommentarerstrandlivet


    Skrevet 02.09.2012 klokken 16:45


Hei dere! Da var jeg hjemme fra en fantastisk helg på Hvaler, og har nettopp kommet ut av dusjen. Etter en lang dag på stranden i går har jeg blitt veldig solbrent, men det gjør ingenting, fordi det er september!

Vi har hatt det kjempebra, og vi har vært ekstra heldige med været. Begge dagene har det vært skinnende sol, vindstille og varmt, så vi har kost oss skikkelig, med andre ord. Vi har til og med badet! 

Det ble tatt en god del bilder, men jeg lovte å ikke legge ut noen upassende, så jeg gir dere et lite bildedryss med de fineste bildene. Dette er paradis, og jeg kunne så ønske at vi kunne vært der lenger. 

 Nå skal jeg til min kjære som jeg har savnet masse! Kos dere i kveld :-.)


12 kommentarerfirst aid kit


    Skrevet 31.08.2012 klokken 00:30


To søstre med nydelig musikk. Jeg elsker stilen, musikken og den mystiske stemmen. Hva synes dere?
Her har jeg valgt mine to favorittsanger, og de går igjen og igjen i øret mitt.


3 kommentarerover and over


    Skrevet 30.08.2012 klokken 23:10


For noen dager siden var jeg fast bestemt på at jeg ikke skulle blogge igjen. Jeg har tross alt ingenting å komme med, bortsett fra matoppskrifter og treningssnakk, så jeg var sikker på at min tid som blogger var over.

Allikevel klarte dere å motbevise det. Da jeg logget inn i går, hadde jeg masse kommentarer, og besøkstallet var akkurat som før. Jeg var sikker på at jeg var blitt glemt etter en uke med null blogginnlegg, men neida...og da innså jeg at siden jeg har så utrolig trofaste lesere, som alltid skriver hyggelige og motiverende ting, så jeg kan jeg prøve litt til...

Dere lurer kanskje på hvordan jeg har det og hva jeg har gjort i det siste, og det er faktisk en del. Jeg har det veldig fint, og jeg har ordnet opp i alle mulige ting. Jeg har fått en ny jobb som kokk på Tårnhuset som ligger på Kolbotn. Jeg prøvejobbet to ganger, og trivdes så utrolig godt der. I tillegg kjenner de menneskene på Brasserie France, så det kan minne litt om den gamle jobben min på grunn av alle de hyggelige og imøtekommende menneskene som jobber der, selvom det er et litt mindre kjøkken og færre kokker. Ihvertfall, så er det et utrolig hyggelig og fint sted som jeg anbefaler alle å spise på. I tillegg så legger de mye vekt på å pynte tallerknene, noe jeg elsker! Derfor gleder jeg meg til å starte der den 4. september, og komme inn i jobbrutinene igjen.Ellers har det ikke hendt så mye mer. Jeg har lagt på meg MASSE kilo og spist så utrolig mye usunt i det siste, sammen med Marius, fordi vi har hatt filmkvelder, vært på fester og "kost" oss. Derfor holder jeg på å komme tilbake i form, og krysser fingrene for at det blir bedre når jeg begynner å jobbe. Siden jeg sluttet på Brasserie France har jeg sovet til fire hver dag og egentlig ikke gjort noe annet enn å sløve, og det livet er det VERSTE jeg vet. Jeg har faktisk hatt så lite å gjøre at jeg har begynt å lage mine egne klær, som dere ser på innlegget under. Det er veldig gøy, tidsfordrivende, og inspirerende. Kanskje noe jeg kan fortsette med?:)

Jeg håper at dere har det fint, og at dere har hatt en superfin sommer! Nå kommer høsten, og det er tid for å pakke seg inn i fine jakker og leke i løvet. Personlig så liker jeg denne årstiden veldig godt :-)

I morgen drar jeg av gårde til sommerhuset vårt på Hvaler, som sikkert ikke er så sommerlig lenger, men som jeg allikevel gleder meg til å tilbringe helgen i. Jeg har vært der hvert år siden jeg ble født, bortsett fra denne sommeren, så det blir koselig. Jeg skal med søsteren min og veninnene hennes, og siden jeg aldri får vært mec henne heller, så gleder jeg meg ekstra mye.
Har bestemt meg for å ta med pc'en, men jeg vet ikke akkurat hvor mye jeg kommer til å tilbringe tiden min ved den, så ikke forvent så mye blogging før på søndag. På instagram er jeg ihvertfall veldig aktiv, så følg meg der!


13 kommentarerthe lion's roar


    Skrevet 30.08.2012 klokken 16:34
Veien var endeløs. Jeg holdt hånden min opp mot solen for å se forover, men det eneste jeg kunne se, var høye fjell og uttørkede jorder.
Jeg subbet forsiktig bortover den varme grusen, og jeg hadde forlengst sluttet å tenke på alle de små sårene som grodde innover huden. Skyggen fra den utsultede kroppen og den lange, hvite kjolen jeg hadde løst rundt, hadde fulgt meg i ukesvis. Men jeg hadde aldri følt meg mer alene.

Da det ble mørkt, kom jeg frem til et lite tjern. Det var trær rundt, og det fløy fugler over hodet mitt. Dette var det eneste stedet det kunne være liv. Vannet var kaldt, og ukjent. Jeg kunne ikke se bunnen, men jeg kunne allikevel føle at den var der. Kjolen foldet seg rundt kroppen min og jeg følte at jeg svevde, der jeg lå med kaldt vann mot huden.

Det eneste jeg kunne tenke på, var deg. Hvorfor du fikk meg til å komme hit igjen, og hva som ville skje etterpå. Ville du følge etter, i håp om å finne meg?
Skyene forsvant sakte men sikkert, og til slutt var det en klar stjernehimmel over meg. De speilet seg i øynene mine, og jeg begynte å tenke på hvor vakre de er. Hvor mange det finnes, og hvordan de blir født. Tankene om deg forsvant.

Øynene begynte å lukke seg. Foten ble sakte slept lenger og lenger ned i det endeløse dypet, men jeg kunne ikke dra meg opp igjen. Det kalde vannet fikk meg til å stivne, og det eneste jeg kunne se, var den hvite kjolen som holdt seg tett rundt kroppen min. Og det siste jeg tenkte på - var deg.


12 kommentarerhomemade


    Skrevet 29.08.2012 klokken 18:20

8 kommentarerhjemmelaget nektarin-og eplepai med chili og ingefær


    Skrevet 20.08.2012 klokken 18:43


I dag lagde jeg en helt fantastisk pai, som jeg må gi dere oppskriften på. Det var litt knotete fordi jeg prøvde meg frem, men den ble overraskende god, og ikke så altfor usunn heller! Perfekt til dessert en trist høstkveld. Nam!

2 nektariner
2 epler
kanel
1 halv chili,fersk
1 knivsodd fersk, revet ingefær
1 dl sukker
1 sitron, skall og saft
1 vaniljestang

Del nektarinene i to og fjern stein. Skrell eplene. Ha sukkeret i en kjele og rør godt på svak varme til det begynner å bli brunt. Trekk kjelen vekk fra varmen og ha i nektarinene, og la de ligge i noen sekunder, før du har i sitronsaften. Rør hele tiden. Ha i revet ingefær, chilien og revet sitronskall.

Del vaniljestangen i to, på langs, med en liten, skarp kniv, og bruk den sløve siden av kniven til å skrape ut frøene. Ha det i karamellen. For enda bedre smak, ha deretter hele stangen i, og la det trekke godt før du fjerner den.

Kutt tynne skiver av eplet, og legg på bunn av en ildfast form. Ha nektarinene over, og hell karamellblandingen over, spesielt i "hullene" på nektarinen, der stenen var. Dryss ønsket mengde med kanel over.
1 dl mandler, grovhakket
100 g smør, temperert
2 dl sukker ( evt. sukrin )
2 ss hvetemel ( evt. mandelmel )
2 ss melk
1 ts kanel
1 ts vaniljesukker

Røres godt sammen, og helles over frukten. Fordel alt utover, det trenger ikke å dekke.Stekes på 225 grader i 15-20 minutter.
Jeg serverte med håndpisket jordbærkrem. Pisk fløte og melis, og ha i moste, friske jordbær. Det smaker friskt og godt, og passer til det meste.
Man kan også servere med vaniljeis, sjokolade, eller nyte paien alene. Bon appetit!


9 kommentarer


Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no