Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no



den beste kvelden på lenge


    Skrevet 30.05.2016 klokken 12:29


Åh, er det noe jeg virkelig elsker er det lange kvelder med gode venner, god mat og drikke, og masse dansing og musikk. På lørdag hadde jeg endelig tid til å være med min beste venninne Ingvild igjen, og vi hadde det så utrolig koselig. Hun kom hjem til meg, og så handlet vi og lagde deilig mat sammen. Jeg fikk henne til å smake Halloumi for første gang, det er jo min favorittmat så jeg vil alltid overbevise mennesker rundt meg om at det er det beste som finnes. Som tilbehør ble det sprøstekte chorizopølser, grillet paprika og spinat, couscous og yoghurt. Det er det beste jeg vet om, tror jeg. 

168615471
trykk på bildet for å se videoen

Etter middag ble det en god del vin og skravling, og til slutt bestemte vi oss for å ta opp sanger. Vi har jo sunget sammen i mange år og pleier alltid å synge når vi er sammen, men denne gangen ble det ikke så vakkert som vi håpet på, gitt. Det er allikevel alltid gøy, selvom jeg sikkert har fått noen sure naboer i løpet av denne kvelden. Snakk om bråk. 

Takk for den beste kvelden på lenge! 

2 kommentarer



solnedgangen


    Skrevet 09.04.2015 klokken 23:30




God kveld alle sammen! For noen herlige, solfylte dager vi har hatt i det siste, det er jo ingenting som er bedre på humøret. Det er så fantastisk deilig med fint vær, alle blir så mye gladere og man får lyst til å stå opp tidlig og komme seg ut. På jobben blir det bare mer og mer å gjøre, og jeg elsker det. Jeg har alltid likt å jobbe under litt stress, da får man som regel gjort dobbelt så mye, og være ekstra effektiv! 

Etter jobb i dag ble jeg med en av mine kollegaer hjem, og vi kjøpte hvert vårt sushibrett på veien. Denne sushien er så utrolig godt, og ikke minst billig. Hun hadde en deilig terrasse på solsiden, så vi koste oss helt til solen forsvant ned bak fjellet med sushi og hvitvin. En helt perfekt avslutning på kvelden. Hun og jeg har et lite prosjekt på gang, men det er ikke noe jeg kan eller vil fortelle om enda.

Nå skal jeg legge meg, nydusjet og i nytt sengetøy! Det skal bli så deilig, for i morgen blir det en travel dag. Sov godt, dere! 


2 kommentarer



vann med smak


    Skrevet 06.01.2010 klokken 13:33


Som dere kanskje har fått med dere, så elsker jeg vann. For litt under ett år drakk jeg rundt seks-åtte liter vann hver eneste dag, og jeg følte meg fantastisk. Men så mye vann skal man jo absolutt ikke få i seg. Vann med smak er noe som har blitt utrolig populært, og for litt siden fant jeg oppskrifter på noen herlige smaker. Det er sunt, og det er mye bedre når du har laget det selv. Og du sparer masse penger. Det er verdt et forsøk.

vann med sitron og timian 1 glass

1 stor kvist sitrontimian
2-2,5 dl kaldt vann
strimlet skall av 1/4 sitron

1-2 knuste isbiter til de som ønsker det

Knus timiankvisten lett med flatsiden på en kniv. Slik kommer duften og smaken ut i vannet. Bland vann med timian og sitronskall, og la det stå kaldt i minst to timer.

vann med ingefær og fryste physalis
1 liter

25 g skrelt ingefær i tynne skiver
1/2 kokende vann
1/2 liter kaldt springvann
1 pakke physalis

Fjærn stilk og blader fra bærene, og frys dem. Hell kokende vann over ingefæren, og la blandingen trekke ett par timer. Sil den, men ta vare på et par ingefærbiter du kan bruke som pynt. Spe med kaldt vann fra springen, og la det stå i kjøleskapet i minst en time. Server med et par fryste physalis i hvert glass.



vann med agurk, sitrongress og lime 1/2 liter

4-5 stilker sitrongress
tynne, lange agurkstrimler
1 lime i tynne skiver

Del sitrongresset på langs. Knus de tykke endene lett, og sett stilkene ned i et glass eller en mugge. Fyll opp med 1/2 liter kaldt vann fra springen og la det stå kaldt i to timer. Server vannet med agurkstrimler og limeskiver.


vann med blåbær og kanel 1/2 liter

5 ss fryste blåbær
1/2 liter kaldt vann
2 kanelstenger

Bland fryste bær med vann og kanelstenger i en karaffel, og la det trekke i kjøleskapet i ett par timer. Rør rundt med kanel, og server eventuelt med skje. Bærene kan jo spises!

Jeg har noen fler på lager, om dere er interresserte. Har du prøvd noen av disse, og hvordan synes du resutaltet gikk?

34 kommentarer


hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no