Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no hitsrunning in the secret garden


  Skrevet 18.03.2018 klokken 13:16


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Ingen kommentarerhe didn´t love me so i killed him


  Skrevet 08.03.2018 klokken 20:29Ingen kommentarerso honey, take me out just one more night


  Skrevet 30.01.2018 klokken 16:21


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Ingen kommentarerwhere the wild roses grow


  Skrevet 17.11.2017 klokken 18:18


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


2 kommentarerfeel my heartbeat


  Skrevet 25.03.2017 klokken 22:50 


Ingen kommentareret rosa garnnøste


  Skrevet 28.09.2016 klokken 16:55
foto/gammelt


Én kommentara dead story and a thousands of happy butterflies


  Skrevet 15.09.2016 klokken 21:28

photo/privat


2 kommentarera black and white romance


  Skrevet 20.05.2016 klokken 17:02Én kommentarblå ettermiddagssol


  Skrevet 12.04.2016 klokken 20:58


Ååå, for en deilig sommerdag! Ihvertfall nesten... I dag kunne jeg endelig sove lenge, og våkne til sol. Jeg rakk ikke å komme meg på trening før jobb i dag, men i stedet tok jeg en rask gåtur på Kalvøya. Det var så varmt ute, jeg solen stekte så mye at jeg faktisk kjente det i ansiktet etterpå! Jeg har jo fortalt dere før at jeg har min egen lille rute inne i skogen, og sist jeg var der fant jeg en liten blåveis bak masse is og frossen jord. I dag var det helt annerledes, skogen var bokstavelig talt helt blå, og det var så utrolig fint å se på. Det går ikke an å få det ordentlig på bilder, men jeg kan love dere at det var så vakkert. 

Etter jobb tok Marius og jeg enda en tur på samme sted, fordi jeg overtalte han til å bli med for å se på alle de fine blomstene. I tillegg var det to ekorn som hoppet og klatret rundt oss, og de var så søte! 
Haha, herregud! Beklager for mange bilder av den samme blomsten, men jeg får bare ikke nok. Er det noe som gjør meg lykkelig, er det blomster og planter som vokser vilt, og jeg blir helt nyforelsket bare jeg ser det. Hvert eneste år, ass! Når ettermiddagssolen treffer de, blir hele skogen lyst opp i blått lys! Jeg fant også noen hvitveis, hihi.

Nå har vi nettopp kommet hjem, og jeg har begynt på en altfor sen middag. I dag blir det ris og bakt kylling, noe som alltid faller i smak her. Ha en kjempefin kveld videre! :-) 


3 kommentarerkveldstur i drøbak


  Skrevet 11.04.2016 klokken 11:42


I går feiret vi bursdagen til Marius med familien til moren hans, og det var kjempehyggelig! Det er alltid like koselig å komme til Drøbak, ikke bare er det en kjempefin og idyllisk liten by nede ved havet, men det er også deilig å bli vartet opp med deilig mat, drikke og kose seg i kveldssolen. Vi koser oss alltid! I går fikk endelig tid til å ta en liten tur ned til havnen mens middagen ble laget, og det har blitt så fint der nede, med alle blomstene som har sprunget ut! Jeg elsker våren! 

bluse/lindex  briller/lindex

Jeg hadde på meg min nye bluse, og selvom jeg ikke helt har bestemt meg for om den er fin, eller om jeg ser ut som en stor gravid dame i den, var den veldig behagelig å ha på seg. Det er så godt å bruke lette og løse klær noen ganger! Hva synes dere? 


2 kommentarerinstalately


  Skrevet 08.04.2016 klokken 11:224 kommentarerandungen


  Skrevet 30.03.2016 klokken 11:47foto/privat


Én kommentarsweet magnolia dreams


  Skrevet 28.03.2016 klokken 15:355 kommentarera real elephant


  Skrevet 20.03.2016 klokken 12:47

Én kommentarbeige and black


  Skrevet 29.01.2016 klokken 10:03


God morgen alle sammen! I dag har jeg endelig senvakt, noe jeg ikke har hatt på snart ett år, og det blir faktisk deilig. Jeg har sovet litt lenger, og nå ligger jeg her i sofaen med kjæresten min sin pysjbukse og blogger. Ute er det kaldt og grått, så jeg får ikke dårlig samvittighet! 

I går hadde jeg en helt fantastisk dag, hvor jeg først møtte Stephanie. Vi tok som vanlig litt bilder, skravlet om alt og ingenting, og satte oss på Kaffebrenneriet. Det er alltid koselig å se henne igjen! 
Etterpå dro vi en tur til Teatro for å spise pizza, drikke vin og se på kleskolleksjonen til Style Butler. Deilig mat, jeg anbefaler alle til å ta turen! Pizzaen minner en smule om Olivia sin (som er min favoritt) med italiensk, knasende bunn og ikke overdreven topping. Nam! Selve kleskolleksjonen vil jeg komme tilbake til senere. 

Nå skal jeg helle i meg en stor kaffekopp, kle på meg og komme meg ned på jobb. Ha en strålende dag videre :-)


4 kommentarersnøfnugg


  Skrevet 19.01.2016 klokken 14:09Én kommentarblack legs


  Skrevet 03.11.2015 klokken 18:08


photo/me


2 kommentarerbackstage


  Skrevet 21.10.2015 klokken 13:46modell/silje stokka & meg 


2 kommentarer1971


  Skrevet 15.10.2015 klokken 15:29


 

Melanie Griffith and her lion


Ingen kommentarerfuktig mose mellom fingrene


  Skrevet 11.10.2015 klokken 16:27


For noen dager siden tok en venninne og jeg en lang gåtur ute i skogen, og det er noe av det deiligste jeg har gjort på veldig, veldig lenge. Det var fuktig, kaldt og mørkt, men vi koste oss og løp rundt inne i skogen for å finne rare ting å ta bilde av. Jeg er jo et skikkelig naturmenneske, og jeg synes ikke det finnes så mye som er bedre enn å være ute. Spesielt når man ikke er ute så ofte, da setter du virkelig pris på det når du først har tid! 2 kommentarerspeilbilde


  Skrevet 01.10.2015 klokken 18:26


God ettermiddag, mine kjære lesere! De to siste dagene har vært så utrolig krevende, og jeg er rett og slett supersliten i både kropp og hode. I tillegg til at jeg sover for lite og er på jobb halv seks hver eneste morgen, har jeg vært på så mye arrangementer, spist dårlig og ikke hatt tid til trening, så nå må jeg se å komme inn i mine gode rutiner igjen. Derfor vil jeg bare innom her i dag for å ønske dere en fin kveld, for jeg skal prøve å slappe av litt. Kanskje ta boblebad, lage meg en god middag og se på film hjelper litt? 

Selvom det blir mørkere og kaldere ute, elsker jeg høsten så mye. Det er den vakreste tiden i løpet av hele året, og jeg blir nyforelsket bare jeg går ut døren. Jeg vil vise dere et bilde jeg tok i går tidlig, da solen var på vei opp. Jeg går over denne broen til jobb hver eneste morgen, og det er så fint å se. Jeg elsker å bo her! 

Ha en strålende kveld og ta vare på hverandre! 
Ingen kommentarerconcrete jungle


  Skrevet 28.09.2015 klokken 17:59


photo/me 


Én kommentarnegative black


  Skrevet 22.09.2015 klokken 15:06


5 kommentarerfredagskveld


  Skrevet 24.04.2015 klokken 23:16


Hei dere, og god fredag! Jeg håper faktisk at det ikke er noen av dere som leser dette innlegg nå, med tanke på at de fleste av dere burde være ute og ha det gøy! Jeg er vel derimot en av de få som sitter hjemme i morgenkåpe og sminkeløs, og som snart er klar for å sove.

I morgen skulle jeg egentlig ha fri, men siden noe dukket opp er jeg nødt til å være på jobb halv syv i morgen tidlig. Derfor ble planene mine litt annerledes i kveld, og jeg valgte faktisk å bli hjemme. Jeg har laget meg en sunn og deilig middag, funnet flere fine filmer jeg har sett og hatt det gøy med meg selv. Jeg trives faktisk uvirkelig godt i mitt eget selskap! Jeg vet at som blogger burde jeg absolutt ikke skrive dette her, men jeg kan bare ikke la være. I dag kom jeg over noe som blir kalt for #kyliejennerchallenge, og det er en utfordring som går ut på å sutte inn i et shotglass i rundt fem minutter, til leppene dine hovner opp. Jeg klarte rett og slett ikke å la være, det er jo så gøy å prøve sånne ting! Jeg så mange forferdelige videoer på instagram av at leppene blir helt gigantiske og får masse sår, men jeg hadde selvfølgelig ikke glasset i så lenge....Jeg mener, jeg er ikke dum! Man trenger ikke å være rakettforsker for å forstå at det å gjøre dette i fem hele minutter er dårlig for leppene....

Ihvertfall! Leppene mine ble helt knallblå, hovne og det gjorde dritvondt. De ble store og fine, men jeg er så redd og paranoid når det gjelder ting med utseende at jeg ikke turte å gjøre det lenger. Og dette er selvfølgelig ingenting jeg anbefaler dere å gjøre, på noen måte. Spørsmålet er bare om dere har prøvd det før? :-) Dere kan se på bildene over hvor røde og hovne de ble.....Jeg er jo veldig facinert, da! 

Om litt kommer Marius og spiser opp middagen jeg laget, også skal vi rett og slett bare sove. Jeg er stuptrøtt, i går sov jeg i seksten timer, og gikk glipp av både et bloggevent og trening. Sånn er det! Sov godt :-)


2 kommentarerphotoshoot


  Skrevet 22.04.2015 klokken 21:33


Hei dere, og god onsdag! Dette har vært en helt fantastisk dag, og jeg faktisk ikke rukket å tenke på hvor sliten jeg er. Og enda bedre - jeg har ikke vært allergisk! Etter ti timer på jobb i dag bar det rett til Make up store for å bli sminket. En venninne av meg går nemlig på makeup skolen, og ville ha meg som modell for en photoshoot. Jeg takker aldri nei til det, det er jo supergøy! Vi koste oss, og sminken ble kjempebra. Jeg elsker å bli sminket, stylet og dullet med, det er så fryktelig deilig når jeg aldri har tid til det selv. 

Oppgaven var å etterligne et cover som vi fant, og jeg synes hun har vært kjempeflink til å sminke! Det er jo rett og slett et kunstverk, og jeg hadde nok aldri hatt tålmodighet til å holde på med det.. Uansett, vi fikk tatt masse bilder og jeg redigerte noen raskt for å vise dere. Synes dere de ble fine? 
....Jeg ble faktisk veldig positivt overrasket over bildene. Det er lenge siden jeg har gjort "shoots", og det var en litt vanskelig oppgave med tanke på at jeg skulle herme etter et annet bilde! Hva synes dere? 
Nå skal jeg ta av meg sminken, ta en rask joggetur om jeg rekker og legge meg tidlig! Ha en fin kveld videre :-) 


Én kommentarsommerfølelse


  Skrevet 20.04.2015 klokken 00:06


Heihei, dere! Jeg håper at dere har hatt en fantastisk søndag, og koser dere ute i solen. Her i Sandvika har det vært langt over tyve grader hver eneste dag hele helgen, og det er helt herlig, til tross for at det er helt grusomt å stå inne og jobbe mens andre koser seg i solveggen. Jeg har jobbet veldig mye, og har derfor ikke klart å fokusere på blogging, noe jeg håper dere forstår! Det er så mye å gjøre, vi på Kanel har også fått ny baker, så det er mye å tenke på og nye rutiner. 

Etter jobb i dag klarte jeg allikevel å komme meg ut i solen, og det ble en rask tur på Kalvøya med en venninne. Vi koste oss skikkelig, og det var helt herlig. Sommeren nærmer seg virkelig nå! 
Det er allitd hyggelig å være med denne jenta, som er en av mine beste og eldste venner. Absolutt alltid hyggelig og positiv, og det er slike mennesker det er koselig å være rundt. Takk for en fin tur! 


Ingen kommentarerro og fred


  Skrevet 15.04.2015 klokken 18:33


Hei dere, og god onsdag så langt! Jeg har nettopp kommet hjem fra jobb og hatt besøk av min kjære mor, som var en rask tur innom for å oppdatere seg på livet mitt og forsikre seg om at jeg har det bra. Noe jeg har, bortsett fra at dette har vært en veldig slitsom og krevende dag! Jeg trenger vel ikke si så mye mer, annet enn at jeg trenger denne kvelden fri for andre mennesker, blogging og mas. Jeg har tenkt til å lage en deilig og sunn middag, slå på en hyggelig film og ta fotbad. Med andre ord, en skikkelig jentekveld, bare alene! Senere skal jeg nok ta en liten treningsøkt også, hvis kroppen min sier ja. 

....Selvom jeg er litt sliten og lei, betyr ikke det at dere trenger å være det, og derfor ønsker jeg dere en super onsdagskveld videre! Gjør noe hyggelig, og sett stor pris på de som er rundt deg. Vi snakkes i morgen <3


Ingen kommentarerbefore


  Skrevet 11.04.2015 klokken 12:37Ingen kommentarershadows


  Skrevet 05.04.2015 klokken 23:44foto/privat 


4 kommentarertulipaner


  Skrevet 27.03.2015 klokken 16:243 kommentarerblåveismandag


  Skrevet 23.03.2015 klokken 19:35


God ettermiddag, dere! Og god mandag, også. Etter jobb i dag bestemte jeg meg rett og slett for å ta en tur alene langs vannet. Ingen andre hadde mulighet til å bli med, men jeg synes uansett at det er best å gå alene noen ganger, og i dag var det faktisk utrolig deilig. Jeg gikk rundt, både i skogen og langs vannet i nesten tre timer, og det kjennes virkelig på kroppen. Jeg blir så rolig og glad av å være ute i naturen, og det gjør nok også at jeg sover ekstra godt i natt. Jeg fant en liten sandstrand hvor jeg ble sittende ganske lenge, og bare se på solnedgangen. Det var helt fantastisk og nettopp det jeg trengte etter en slitsom helg. 


...Jeg så mange fine fugler også, blandt annet denne vakre hakkespetten som jeg alltid støter på når jeg går inn i skogen! Svanene var selvfølgelig også på plass, og av en eller annen grunn føler jeg meg så lykkelig av å se dyr leve livet sitt i det fri. 

 Nå er jeg kjempetrøtt av den sterke vinden og havlukten, og planen er egentlig å legge meg ned med litt cottage cheese og se på tv-serier. Litt senere skal jeg trene hvis jeg orker, også skal jeg legge meg. I dag startet jeg et litt sunnere liv, og jeg føler meg bedre allerede. Jeg håper at dere har hatt en fin mandag og at dere er klare for en ny uke med masse nye muligheter! Ha en strålende kveld videre :-)


2 kommentarerbjørketrær


  Skrevet 15.03.2015 klokken 17:06


Søndag betyr kun en ting, og det er å gjøre akkurat det man vil. Dette var den perfekte dagen for å ta seg en tur med en god venninne, og derfor gjorde jeg nettopp det. Ingvild og jeg tok turen opp til Tanum i Bærum for å gå i skogen vi selv lekte og var mye i da vi var yngre. Det sitter så utorlig mange minner i det området, og det føltes veldig, veldig rart å være der igjen. I tillegg var vi innom kirkegården der og besøkte noen "kjente" graver. Det er jo slikt man burde gjøre når man først er der.  Selvom solen jeg våknet til var borte da vi kom oss ut, var det fantastisk deilig å ta en liten tur i skogen. Det er faktisk ganske forfriskende å fryse litt når man er sliten, og det er nettopp det jeg er i dag. Herregud for en slitsom og lang helg det har vært! Jeg gleder meg til å fortelle dere litt mer om den senere, men nå er det tid for å slappe av i sofaen. Ha en strålende søndag, alle sammen!


5 kommentarersummer breeze


  Skrevet 02.03.2015 klokken 13:32
4 kommentarerphotoshoot


  Skrevet 04.02.2015 klokken 18:37


Nå har jeg nettopp kommet hjem - fra fotoshoot! Jeg elsker jo, som dere sikkert vet, å bli tatt bilde av, og derfor takket jeg pent ja til å stå som modell for en som skulle ha eksamen. Det er så hyggelig å i det hele tatt bli spurt, og som takk får jeg jo bildene. Så hvorfor ikke? 

Herregud for noen hyggelige mennesker, og vi koste oss skikkelig til tross for at det var i-s-k-a-l-d-t! Jeg stod i en body og en jakke, og trodde etterhvert at kroppsdelene mine skulle falle fra hverandre av kulde. Allikevel kom vi i mål med mange hundre bilder, og de fleste ble helt utrolige! Begge to var veldig dyktige, og det er så deilig å jobbe med slike mennesker. 

I tillegg var været nydelig i dag, og solnedgangen gjorde hele naturen lilla og gul. Helt fantastisk! Jeg kan nesten ikke vente til jeg får vist dere bildene.  
....Det er bare å glede seg, bildene ble ikke i nærheten av disse engang. Absolutt verdt et par kalde fingre og frosne ører! 
Nå skal jeg drikke te til jeg stuper, finne frem de varmeste klærne jeg har og kose meg med Masterchef. Ha en fin kveld! 


3 kommentarerblack and white


  Skrevet 04.02.2015 klokken 11:34
Foto/Noraalba


3 kommentarerstore nebb og grantrær


  Skrevet 03.02.2015 klokken 18:35


Åh, dette har vært en helt fantastisk dag! Tiden har faktisk løpt fra oss, og nå er jo klokken plutselig syv! Jeg sov alene i natt, noe som var helt nydelig, og hadde det ikke vært for avtalen med en venninne i dag, hadde jeg nok stått opp nå. Jeg sover så utrolig godt for tiden! 

Min kjære venn og gamle kollega Idunn kom til Sandvika nok en gang, og vi hadde det så koselig! Vi gikk innom Kanel for å sikre oss dagens kaffe, også tok vi på oss varme klær og gikk på Kalvøya, som er rett ved meg og et av mine favorittsteder. Til tross for at det var iskaldt ute, var det forfriskende og deilig med en lang tur, og vi gikk faktisk i over to timer. 

Hun er så søt, og jeg blir alltid glad av å være med henne! På vei hjem matet vi alle svanene og endene, før vi dro og spiste middag på Bølgen og moi. En perfekt fridag, spør du meg! 
Nå sitter jeg hjemme og drikker te, og prøver å overtale meg selv til å dra på trening snart. Jeg vil ikke, men jeg må virkelig. Spesielt etter den store clubsandwichen jeg spiste i sted. Ha en fin kveld videre, alle sammen!


3 kommentarerinstalately


  Skrevet 31.01.2015 klokken 14:21
Én kommentargirlcrush


  Skrevet 30.01.2015 klokken 18:15//Brittany Murphy


Én kommentarsnøkrystaller på nesen


  Skrevet 25.01.2015 klokken 17:07


Kvelden i går ble veldig lang med alt fra vin til nattmat, og jeg er så fryktelig glad for at jeg klarte å komme meg hjem på egen hånd. I dag tidlig våknet jeg til solstråler gjennom gardinene, og det var ikke noe annet jeg heller ville enn å gå meg en tur ute. Jeg fikk med meg en venninne og hunden hennes, og det var så deilig ute. Iskaldt, men deilig. Det var ikke bare vi som ville gå tur, det var både andre hunder og mennesker overalt. Allikevel gikk vi en liten sti inne i skogen slik at vi ikke gikk ved alle andre. Min favorittsti. 

Så vi kjøpte med hver vår kaffe fra Kanel, tok på oss varme klær og gikk.  

Jeg har så utrolig lyst på hund, men jeg får heller nøye meg med å passe andres. Hyggelig var det ihvertfall, en skikkelig søndagstur! 
Nå er jeg hjemme alene hos Marius og er i full gang med å lage hjemmelaget pizza mens han er på trening. Deigen til bunnen står til heving, og jeg har
funnet frem alt fra ferske tomater og hvitløk, til parmasan og serranoskinke. God søndag!  


6 kommentarera dirty girlfriend


  Skrevet 14.01.2015 klokken 13:50
//Asaprocky & Chanel Iman 


Ingen kommentarerthe moss effect


  Skrevet 07.01.2015 klokken 22:30Én kommentarselfietime


  Skrevet 12.12.2014 klokken 12:11


Jeg ble fortalt her forleden at jeg har altfor få bilder av meg selv her på bloggen. Den dumme kommentaren feirer jeg med å legge ut absolutt alle mine selfies jeg noensinne har lagt ut på instagram. Ja, det er helt sant, jeg har gått gjennom hele røkla og lagret alle. Og en ting til jeg bare vil nevne - jeg har 4152 bilder på profilen min..

Det er godt for helsen vår å være litt glade i oss selv en gang i blandt! ...Sånn! Hadde jeg vært en av mine egne lesere nå, hadde jeg vært lei av dette fjeset, noe jeg selv er allerede. Jeg må jo innrømme at det var fler enn jeg hadde trodd, dette er ikke engang alle! Det er veldig morsomt å se hvor mange bilder man faktisk kan knipse av seg selv, og i hvilke situasjoner alle de forskjellige er i. I bilen, på stranden, i badekaret, på byen eller hjemme i sengen - har dere noen gang tenkt over hvor dumt det egentlig er å ta en "selfie"? Og ikke bare det, men hvor teit er det ikke at vi har gitt dette et eget navn som går verden over. Herregud, jeg lurer på hvordan verden er om hundre år, og jeg er fryktelig glad for at jeg slipper å finne det ut!


7 kommentarerforever in brasil


  Skrevet 10.12.2014 klokken 13:14


/Vogue


Én kommentarjust a walk


  Skrevet 09.12.2014 klokken 14:31


 
genser/Vila  støvler/Hunter


4 kommentarerjust another champagne bath


  Skrevet 26.11.2014 klokken 23:10
5 kommentarerbasic


  Skrevet 22.11.2014 klokken 15:41


I går var jeg på åpningen av Olav Stubberud sin fotoutstilling som het "basic". Det var ikke så mange bilder, men alle var helt, helt fantastiske. Jeg skulle gjerne hatt alle sammen på veggen hjemme. Jeg møtte utrolig mange kjente fjes, og kvelden endte med mye drikke, venner, god musikk og mye bra foto. En helt uforglemmelig fredagskveld, med andre ord. Etter visningen var det afterparty på Skaugum. Her var det full rulle og mye som skjedde, men kjempegøy! 


Tusen takk til Olav for at jeg fikk lov til å komme, det betydde mye! For dere andre så anbefaler jeg dere til å dra. Fotoutstillingen "basic" er åpen hele helgen, og du finner den i Josefinesgate 41 i Oslo by. Dere kommer til å elske det!


Én kommentarthe libertine magazine


  Skrevet 13.11.2014 klokken 22:312 kommentarerden dypeste sorg og den største glede


  Skrevet 03.11.2014 klokken 20:24


I går var jeg på et helt nydelig arrangement her i Sandvika. Hjertefred er noe som er her hvert eneste år, og dette var den niende gangen. 
Man møtes her for å minnes de menneskene vi har vært glade i og som har gått bort, og selvom det er veldig trist, er det også noe av det
fineste jeg har vært med på. Alle står med tårer i øynene når en etter en går opp på scenen og forteller om enten barnet, konen eller moren de
har mistet. Jeg synes dette er noe fint som man burde dra på uansett, og det var også masse nydelig pynt, kjente og flinke artister,
gratis drikke og dans. Barn i engledrakter løper rundt, og man får også sende opp ballonger til himmelen. Helt, helt nydelig! 
Har dere vært med på hjertefred før? 


Ingen kommentarerglamorous hurt and crying glitter


  Skrevet 22.10.2014 klokken 20:422 kommentarervåt mose


  Skrevet 02.10.2014 klokken 11:53


foto/meg 


Én kommentar


Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no