Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no



w hotel lexington avenue nyc


    Skrevet 30.08.2017 klokken 16:07


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg pleier alltid å skrive litt om hotellet jeg bor på når jeg er ute og reiser, og derfor tenkte jeg å si noen korte ord om dette hotellet som vi bodde på i nyc. Det fortjener de! 

Da vi bestilte var dette hotellet det eneste som "fristet", og det var ikke så mange andre alternativer. Mange hadde skrevet på tripadvisor at rommene var veldig små, så vi var litt usikre på hva som ventet oss. 

Det første vi fant ut av da vi kom frem til hotellet, var at det lå midt i smørøyet av alt! Det var gåavstand til absolutt alt vi ville se, i tillegg til at mabutikker, spisesteder og grand central station lå rett utenfor døren. Vi visste at det var sentralt da vi bestilte, men ikke så sentralt! Da vi sjekket inn hadde vi blitt oppgradert til et større rom, og vi var superfornøyde! Et stort soverom med utsikt over byen, en gigantisk stue med tv og et kjempefint bad. Det var så deilig å få litt ekstra plass til all bagasje, så dette startet hele reisen veldig bra. Vi var begge enige om at hotellrommet var litt slitt og sikkert ganske gammelt, men dette ble fort glemt.  Det eneste negative vi hadde å si, var at belysningen var litt dårlig. Ellers var alt supert! 

Det var to kvelder som vi bestemte oss for å spise og drikke litt i baren på hotellet, mest fordi vi var så slitne. Servitøren vi hadde var en supersøt og flink dame, som var oppmerksom hele kvelden. Vi fikk noen små sliders og pommes frites med parmesan og trøffel, og seriøst - det er det beste vi spiste i løpet av hele turen. De var så sykt gode! Så gode at vi ville dit hver eneste kveld. Drinkene var også veldig gode! 

Vi var ikke så mye på resten av hotellet, men de hadde flere spisesteder og barer og alt så kult ut. Personalet var veldig flinke, og alle mennene behandlet oss som små prinsesser! 

Det er helt sikkert ikke noe som skiller seg ut fra mange av de bedre hotellene, men for oss var dette hotellet helt perfekt for oss, og gjorde turen veldig bra. Jeg anbefaler dette hotellet varmt til dere som vil bo nærme alt. Takk for oss! 

Adressen er; 541 Lexington avenue, NYC


2 kommentarer



miss clara hotel stockholm


    Skrevet 10.10.2016 klokken 15:15


Dette hotellet ligger midt i Stockholm, og er i mine øyne et superfint og trendy hotell! Jeg var så fornøyd med det fine hotellrommet jeg fikk bo på helt alene, med store vinduer man kunne sitte i, dobbeltseng og et gigantisk bad med stor dusj og badekar. I tillegg elsker jeg stilen og hvordan de har innredet det, med mørke fliser og nydelige detaljer. 



Jeg anbefaler dette hotellet på det sterkeste om du skal til Stockholm! De har en nydelig restaurant også, hvor både maten og frokosten var herlig! På hjørnet ved siden av ligger det også en kjempestor restaurant/cafè/butikk med alt du kan tenke deg av mat og råvarer. Tusen takk for et perfekt opphold, Miss Clara! 


Én kommentar


hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no