Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no hitssmil til verden


  Skrevet 19.03.2018 klokken 16:39


Hei alle sammen! Har dere hatt en fin helg? Det håper jeg virkelig. Nå er det ingen grunn til å henge med leppa lenger, det er jo sol hver eneste dag, og det betyr at våren nærmer seg. Jeg er glad i snø og vinter altså, men nå er det snart på tide med litt varmere vær, synes jeg. 

I dag starter en ny uke, og jeg har allerede fått gjort alt det jeg hadde planer om å få gjort. I tillegg er jeg invitert på middag i kveld, så det blir en travel mandag. Frem til det kommer jeg bare til å pusle litt hjemme, lese litt blad og ta meg en velfortjent kaffe. Eller kanskje jeg skal slå på stortrommen og lage meg en kopp varm kakao? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg ønsker dere ihvertfall en god start på den nye uken! Husk å smile til verden, så smiler den til deg også :-) 


Én kommentarvi har testet den nye i3


  Skrevet 19.03.2018 klokken 16:16


I helgen var Marius og jeg så heldige å få lov til å prøvekjøre den nye modellen til BMW, i3 fully charged. Vi lånte den fra BMW i Ski, hvor det var fantastisk service og hyggelige mennesker. 
Jeg skal ikke skryte på meg at jeg vet mye om biler, men jeg tenkte at jeg allikevel må få lov til å fortelle dere kort om hva vi synes! 

For det første, bilen er superfin! Den er liten og kompakt, men samtidig veldig stilig. Interiøret inne er nydelig, men naturskinn på setene og ekte tre foran på disken. I tillegg er det veldig god plass, både ved føttene og i resten av bilen. Jeg hadde forventet mye dårligere plass, så det ble jeg positivt overrasket over. 

Det er to takluker over setene foran, som gir en god romfølelse. Det er også harman/kardon høytalere, så lyden er det ingenting å si på. 

Det eneste vi syntes var negativt var som med de fleste elbiler, batteriet. Ingen av oss har hatt en elbil før, så det er jo selvfølgelig helt forskjellig fra det vi er vandt med. Elbil er bra og man får mange fordeler, men ulempene er at man hele tiden må ta hensyn til batteriet, noe vi fant veldig slitsomt. Batteriet gikk fort, spesielt om vi hadde på varme i bilen, noe som var helt nødvendig. Det skal godt med planlegging til for å få det til å fungere med andre ord, men om man ikke kjører så mye bil, er den perfekt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alt i alt en superkul bil med masse utstyr! :-) Tusen takk for lånet!


Ingen kommentarertitting på maschmanns


  Skrevet 18.02.2018 klokken 17:15


Maschmanns, du Maschmanns.....Denne butikken tar hjertet mitt hver eneste gang jeg tråkker innenfor døren. Søndager er til for å titte, og i dag ble det hos Maschmanns på Skøyen. Egentlig skulle vi bare ha litt tomatsaus, parmesan og fersk pasta, men i tillegg ble det fersk focaccia og avokado. I kveld skal jeg lage en av mine spesialiteter, pasta bolognese, men som et "lite" mellommåltid ble det avokadotoast med litt serranoskinke. Spiser man god mat, får man et godt liv har jeg hørt ;-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ser det ikke godt ut? Kunne ønske jeg kunne spise dette hver eneste dag! 


2 kommentareren deilig lørdagsmorgen


  Skrevet 30.09.2017 klokken 10:42


Ah, endelig lørdag! Det har skjedd mye i løpet av den uken som har vært, og derfor kunne ikke helgen kommet på et bedre tidspunkt. Nå har vi nettopp våknet her i huset, satt på en stor kaffekanne og er klare for en rask frokost før vi reiser til Porsgrunn. Det er alltid hyggelig å ta seg en liten tur til foreldrene mine der, og jeg gleder meg skikkelig! Det finnes ingenting bedre enn nystekte scones til frokost, spesielt ikke på en lørdagsmorgen! Her kan du finne min beste oppskrift! Ha en superfin helg videre :-) 


Én kommentaret deilig høstvær


  Skrevet 26.09.2017 klokken 10:35


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen, mine kjære lesere! I dag spratt jeg opp klokken åtte, og etter noen kopper med kaffe, har jeg fått gjort alt jeg skulle gjøre - deilig! I dag har jeg endelig fått tørket støv av min kjære crockpot, og klart å mikse sammen en skikkelig høstgryte som skal stå og putre til jeg kommer hjem. Kylling, grønnsaker, deilig krydre og hjemmedyrkede urter skal ligge og kose seg sammen, og jeg håper at resultatet blir bra. Det finnes ikke noe bedre enn en sterk og næringsrik gryte på kalde og mørke høstdager, er dere ikke enige? 

Høsten er jo en av mine favorittsesonger, og i løpet av uken har jeg planer om å gå litt rundt ute og finne nyper, frukt og kanskje sopp, som jeg kan lage noe deilig av. Naturen har så mye å by på, og vi burde alle bli flinkere til å utnytte det. Ha en fin dag videre, dere! 


Ingen kommentarerback to reality


  Skrevet 30.08.2017 klokken 15:46


Er det bare jeg som blir deppa og sliten av å komme tilbake til hjemlandet og hverdagen, etter en liten ferietur? Jeg har ikke gjort noe annet enn å sove etter at jeg kom hjem, og hver gang jeg våkner, kunne jeg ønske at jeg våknet opp i nyc igjen. For en fantastisk tur det har vært!

Jeg er nok den eneste bloggeren som ikke klarer å pakke inn bloggetid når jeg er ute å reiser, og seriøst - det har vært helt umulig. Vi har gjort ting hele tiden, og såvidt hatt tid til å stelle oss på rommet. Det er et godt tegn, tenker jeg. Jeg gleder meg så mye til å fortelle dere om alle de fine stedene vi har vært på - og ikke minst - takk til alle dere som ga oss fine tips! Vi har faktisk gjort noe av det, og vi satte stor pris på at dere fortalte oss alt. Dere er gode! 

I dag har jeg heldigvis en fridag, og har faktisk tid til å vaske klær, pakke ut og hente meg inn igjen. Greit, jeg våknet klokken tre på ettermiddagen, men har allikevel fått til en superfrokost med et hint av nyc. Vi spiste masse toast med avokado, så det ble det jeg lagde i dag, sammen med litt stekt eggehvite. Nam! I tillegg løp jeg bort til Kaffebrenneriet og kjøpte nykvernet kaffe, som jeg laget deilig kaffe av. Kan dagen starte bedre? Og ja, jeg har planer om å drikke opp hele presskannen alene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etterpå tenker jeg å prøve å komme meg tilbake på trening, det er nok på tide. Haha! Ha en fantastisk dag videre i solen, dere :-) 


3 kommentarerfly away


  Skrevet 08.08.2017 klokken 22:43


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
øredobber/her 

..Jeg som har vært så flink til å blogge i hele sommer, også plutselig stoppet det opp... dere skjønner, det er så utrolig mange ting som skjer i livet mitt akkurat nå. Det er mye jeg ikke kan si, også er det noe jeg bare må fortelle. Storesøsteren min giftet seg på fredag, og i morgen skal vi til sommerhuset vårt på Hvaler for å stelle i stand til en skikkelig fest. Selvom det blir mye å gjøre, finnes det ikke et bedre sted å slappe av på, og gjestene kommer ikke før på fredag. Det blir så deilig! Gud, så lei jeg er av storby, mas, pengebruk og jobb. Jeg tror jeg er født for å gå usminket, barbeint og i slappe klær. 

...Uansett! Det blir nok også litt tid til blogging mens jeg ligger på rommet mitt og ikke får sove på Hvaler, så jeg tar selvfølgelig med meg pc og satser på masse blogging mellom slagene! Jeg håper at dere får en superfin uke videre, og at dere følger min lille ferie på instagram eller snapchat! 

Klem fra meg <3 


Ingen kommentarerjentekveld med meg selv


  Skrevet 20.07.2017 klokken 22:00


Hei fininger! Jeg tenkte bare å starte innlegget med å si at dette har vært en helt fantastisk dag, og jeg håper at dere er enige. Etter jobb i dag satte jeg meg ut i solen, og der ble jeg sittende en ganske god stund. Det er vel ikke så rart når man ser på det været vi har hatt i det siste, og jeg som fortsatt er i feriemodus. 

Marius har vært i bursdag i hele ettermiddag, så jeg har hatt - og har fortsatt en skikkelig jentekveld alene. Det beste jeg vet om! Jeg har hatt en skikkelig bra treningsøkt, laget meg en skikkelig middag og nå sitter jeg i badekåpe og skal se på serie. Jeg har i tillegg laget meg litt å drikke på, og oppskriften kommer straks på bloggen. Jeg elsker å lage drinker, ikke at jeg gjør det så mye, men det er så gøy når man først gjør det. Særlig når man blir inspirert og bruker urter og blomster man finner utenfor døren, sånt elsker jeg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har også laget en superenkel og god middag som jeg gleder meg til å gi dere oppskriften på. Klem fra meg! 


2 kommentarerden beste kuren


  Skrevet 02.06.2017 klokken 10:54


God morgen dere! For en gangs skyld har jeg klart å dra meg selv opp av sengen tidlig i dag, og jeg har så utrolig mye å gjøre! I går var det Vixen sommerfest, og det ble en lang kveld på meg. Ganske glad for at jeg har fri i dag, merker jeg... 

Det eneste kroppen min trengte da jeg våknet, var en lang og varm dusj og en stooooor bolle med hjemmelaget acaismoothie. Det er den beste kuren mot hangover, kaldt og godt og stappfull av sunne ting. Jeg liker å ha litt banan, kokosmelk, kokosfett og gojibær i, i tillegg til acai, blåbær og rå kakao. Nam! Nå er jeg fin og blå rundt hele munnen, og er mer enn klar for å begynne dagen. 

Jeg holder på med å rydde i hele leiligheten og boden nå, og det er faktisk helt sykt hvor mye klær, produkter og drit jeg har. Stuen er helt full, og jeg holder på å bli sprø! Derfor må jeg prøve å få gjort litt av det i dag, selvom jeg ikke kommer til å bli ferdig. Rot er det verste jeg vet. 
Senere i dag skal jeg noe veldig gøy, nemlig i studio! Jeg skal synge en sang, og jeg er skikkelig spent. Det blir lange dager i studio hele helgen, men det er jo bare gøy. Jeg håper at resultatet blir bra og jeg gleder meg til å vise det til dere :-) 

Ha en superfin dag videre, mine kjære lesere! 


3 kommentarerdeilig dugnadshelg


  Skrevet 25.05.2017 klokken 20:48


I helgen var det duket for årets dugnad på huset vårt på hvaler, og hele familien måtte bli med. Planen var å blant annet skrape og male utsiden av huset, klippe gress og noen andre småting, og vi kom faktisk i mål! Solen skinte absolutt hele tiden, og på ettermiddagen satte vi oss nede på stranden i lette klær og drakk vin, snakket og koste oss. Skikkelig sommervær! Det har til og med begynt å vokse østers på stranden vår, så jeg vasset uti og plukket opp noen....og selvfølgelig kastet jeg de ut igjen etterpå! 

Det var så deilig å få komme tilbake til dette paradiset. Det er gammeldags, vi må drikke vann fra brønnen i hagen og gå på utedo, men jeg elsker det. Det er liksom sånn det er der, og vi klarer fint å leve med det. Vi mennesker henger oss fort opp i dagens små detaljer og den moderne verden, og glemmer hvor enkelt det faktisk er å leve uten alt det vi bruker i hverdagen. Har dere noen gang tenkt på hvor lite man egentlig trenger? Uansett, fler i familien min hater å drikke dette brønnvannet og kjøper vann på flasker, men jeg personlig elsker det. Det er helt klart og kaldt, og smaker deilig. 
Heldigvis var Marius med, og han var skikkelig flink til å hjelpe til. Han gjorde vel egentlig mest.....
Det er ikke lenge til vi skal tilbake, og jeg gleder meg så mye allerede! da håper jeg at det blir bading. 
Vårt kjære hus.....vi sees snart igjen! 


Én kommentarvi snakkes!


  Skrevet 19.05.2017 klokken 10:23
Endelig helg! Aller først vil jeg si at jeg håper dere hadde en fantastisk feiring på onsdag, det hadde ihvertfall jeg! Jeg skal fortelle dere mer om den dagen senere, for om noen små strakser skal jeg sette snuten mot Hvaler.

Det er nemlig dugnad på sommerhuset vårt med hele familien, og selvom det ikke er spådd så fint vær, så skal det bli skikkelig deilig å komme seg litt vekk. Sommerhuset vårt er det perfekte stedet å dra til om man vil glemme storby og mas, og det skal bli så godt. Jeg er hjemme igjen på søndag og da håper jeg at jeg får blogget litt igjen. Til da - god helg og kos dere! Vi snakkes. 

 


Én kommentarmalesøndag


  Skrevet 14.05.2017 klokken 22:20
Hei alle mine kjære lesere, og god søndagskveld! Jeg håper at dere har hatt en fantastisk helg, det har ihvertfall jeg! Det er lenge siden jeg har gjort så mye på bare noen dager, og det føles deilig. I går etter jobb dro jeg på hytta med mamma, og det har vært så utrolig koselig der! Vi sov over til i dag, og grunnen til at vi var der, var for å starte med å pusse opp. Jeg har mast meg til å få male og innrede litt annerledes, slik at jeg kan bruke det stedet litt mer fremover. Hytta er ikke så stor, men veldig, veldig koselig, og perfekt for sene sommerkvelder. Den ligger ved Tyrifjorden, og bare se på den utsikten! Det er så fantastisk fint der, og jeg gleder meg til vi blir ferdige. 

Klokken 10 i dag tidlig, etter en nytraktet kaffekopp, startet jeg å male stuen, og da vi skulle dra hjem igjen klokken 15, hadde jeg malt over halve stuen. Altså, vegg og tak! Det er søren meg tøft for skuldrene, men jeg får ta det som dagens treningsøkt - og det er jo så verdt det! 

Nå er jeg godt plassert hjemme igjen, og i morgen er det tidlig opp og på jobb. Ellers gleder jeg meg så mye til onsdag, og vi alle må krysse fingrene for fint vær. 

Sov godt, dere! 
 


Ingen kommentarerjeg gleder meg skikkelig


  Skrevet 10.05.2017 klokken 16:08


God onsdag, dere! I dag har jeg fri, og det er så utrolig deilig! Det ble litt mye drikke på meg i går kveld, og derfor har jeg sovet alt for lenge i dag. Da jeg våknet var det både snø og regn utenfor, så det var uansett ikke noe å våkne opp til....å ligge under en varm dyne mens det er dårlig vær ute er noe av det deiligste jeg vet om, spesielt når man ikke skal noen verdens ting! Er dere ikke enige? 

Etterhvert klarte jeg å komme meg på en trening, hvor jeg hadde en kort men effektiv økt med en venninne. Det ble litt ymse øvelser, men jeg tenker kanskje å dra dit senere i kveld og gjøre litt mer. Jeg hater følelsen av at man ikke er ferdig med økten. 

Nå har jeg dusjet og kastet i meg litt mat, det ble ferdigkjøpt sushi og det smakte supergodt. Perfekt mat etter trening, spør du meg. 
Nå skal jeg straks ut i regnværet, jeg skal nemlig til en klinikk i Oslo, og jeg gleder meg skikkelig til å fortelle dere mer om det. Følg med på instagram! Ellers ønsker jeg dere en fin dag videre :-) 


4 kommentarerbursdagslunsj


  Skrevet 07.05.2017 klokken 22:24
For akkurat en uke siden i dag hadde bestevenninnen min bursdag, og i den anledning inviterte jeg henne på en deilig champagnelunsj hos meg. Det er ikke hver dag verdens beste jente fyller 25 år! Herregud, så gamle vi begynner å bli. 

Jeg lagde pannekaker og drinker, og hadde kjøpt inn bær, makroner og masse champagne! Vi koste oss så mye, for det er nemlig lenge siden vi har vært alene sammen. Etter maten dro vi en tur på Kalvøya med champagne i den ene hånden og en høyttaler i den andre, og så fant vi oss en fin liten plass nede ved vannet hvor vi danset og koste oss i solen. 

Takk for en fantastisk dag og gratulerer med dagen, Ingvild <3
 


Ingen kommentarersunday funday


  Skrevet 02.04.2017 klokken 15:23


Hei og hopp, dere! Jeg håper at dere har hatt en strålende helg så langt, det har ihvertfall jeg hatt! Det ble en lang kveld i går, men det var utrolig gøy og ekstra koselig at jeg dro ut med Marius, det er jo ikke så ofte at vi gjør det. Det skal sies at jeg har gjort noe hver eneste kveld denne uken, så jeg er faktisk sinnsykt sliten. Det skal bli deilig med en ny uke. 

I dag våknet jeg opp til sol, og hadde endelig tid til å møte to av mine beste venninner på en kaffe. Frokosten ble på Kaffebrenneriet, og etterpå gikk vi en liten tur i Sandvika, og endte opp med en pils i solen. Veldig deilig! Og ja, jeg drikker øl med sugerør. Hater at folk bryr seg om det... 


Det har sprunget ut så mange blomster nå, og det er så fint! Jeg elsker våren, alt er så livlig. Nå skal jeg sette meg litt ut i solen utenfor døren og bare slappe av. Søndager er til for å kose seg, så jeg håper at dere får en fin dag! Klem 


3 kommentareren travel torsdag


  Skrevet 30.03.2017 klokken 12:41


Hei og hopp alle sammen! I dag snør det her i Bærum, så været kan man altså aldri stole på! Jeg er glad for at jeg ikke har plantet flere blomster ute enda, påskeliljer klarer seg heldigvis utmerket i kaldt vær. 

I dag spiste jeg frokosten min på Vita Barcode i Oslo, sammen med mange hyggelige mennesker og deilige produkter fra Nip+fab. Har dere hørt om dette merket før? Det har ikke jeg ihvertfall, men jeg gleder meg masse til å teste produktene jeg fikk med hjem, og bli bedre kjent med serien. Det skal visst være et av favorittmerkene til blant annet Kylie Jenner! Det kommer mer om dette og min erfaring på bloggen litt senere :-) 

Nå er jeg bare hjemme en sjapp tur før jeg skal løpe ut igjen! I dag har jeg så utrolig mange ting jeg skal få gjort, og allerede klokken syv i kveld skal jeg på et event med foodora, noe jeg gleder meg skikkelig til. Det er alltid like hyggelig og møte den gjengen, og hvem sier nei til god mat uansett? Det blir bra! 


smykke/her et lignende et, siden mitt er utsolgt 

Ja, som dere ser så tok jeg litt selvbruning i går kveld.....jeg elsker denne sprayen, det er den beste selvbruningen jeg noensinne har brukt, faktisk! I mine øyne kan man aldri bli for brun, men i andre sine øyne kan man nok det. Haha! Det er ihvertfall bedre enn å være melkehvit som jeg egentlig er. 

Ha en fortsatt fin dag, dere! Klem klem 


5 kommentareren trist kjærestedag


  Skrevet 29.03.2017 klokken 22:49


I dag har Marius og jeg hatt en typisk kjærestedag, hvor vi har gjort masse hyggelig sammen. Vi jobber jo helt forskjellig og gjør mye rart hvert til vårt, så når vi først har fri samtidig, er det deilig å kunne gjøre noe litt annet enn å bare se på tv. 

Siden jeg fikk gavekort på abad kolleksjonen, måtte jeg uansett inn til Oslo i dag for å velge meg noe fint, og derfor tok jeg like godt med meg han på turen. Hva jeg valgte meg skal jeg vise dere senere! 
Etterpå gikk vi innom blomstertorget ved Karl johan og så på alle de fine blomstene som var der. Herregud, jeg ville kjøpe alle! Det er sååå mange fine og forskjellige blomster der, og jeg blir så lykkelig av å bare se på. Det luktet også helt deilig. Dit skal vi igjen! Favoritttreet mitt, Magnolia, solgte de også, og de var i full blomst. De er så nydelige. Kanskje vi skal ha et slikt tre utenfor hos oss? Jeg hadde også to gavekort på Pacific Pokè som jeg snart gikk ut, så derfor bestilte vi hver vår bolle med rå laks og masse digg. Jeg har spist der en gang før, og det er like godt hver gang. Sunt, friske råvarer som eksploderer i munnen....nam nam! Anbefales virkelig :-) Til slutt dro vi til Lysaker for å gå en liten tur, og den ble veldig liten. Jeg fikk ihvertfall se havet og luktet på den friske sjølukten, noe som gjør meg så glad. Det finnes vel ikke noen bedre lukt enn det, tror jeg! 

Da vi kom hjem fant vi en bitteliten kjøttmeis på parkeringsplassen, og den var veldig skadet! Jeg prøvde å manne meg selv opp til å avlive den ved å vri om nakken på den (som allerede så skadet ut) men da jeg holdt den myke, varme lille fuglen inne i hendene, klarte jeg det bare ikke... skulle ønske at jeg klarte, for den hadde det nok ikke noe særlig.. I stedet lagde vi en stor boks med håndkle som vi la den ned i, mens jeg klappet på den. Etterhvert døde den dessverre. Marius sier at det er sånn dyreverden er, og det vet jeg jo, men man føler seg så utrolig hjelpesløs når man opplever noe sånt. Veldig trist. I morgen skal jeg ihvertfall begrave den! 

Sov godt, alle <3

 


Ingen kommentarersøndagsfrokost


  Skrevet 26.03.2017 klokken 10:35
Gooood søndag, alle sammen! Dagen hvor man sover lenge, spiser deilig frokost og går tur. Det blir nok ikke tilfelle for oss i dag, men vi klarte ihvertfall å spise frokost sammen. Vi begge hater jo å spise frokost og gjør det aldri, men noen ganger føler man bare at man....må. Marius stekte deilig eggehvite til meg siden jeg ikke spiser eggeplomme, og den var helt perfekt. Jeg har trent han opp bra, for å si det sånn. Og med frisk karse på toppen.....himmelsk! 

I dag skal han ha visning som vanlig, og jeg skal gjøre litt ymse som trening og rydding før vi skal på besøk. Vi er nemlig bedt bort på søndagstaco hos faren hans. 

Ser forresten at vi må vaske vinduene snart....hehe. God søndag, ja! 


2 kommentarernår solen forsvinner


  Skrevet 25.03.2017 klokken 21:59


For en deilig dag! Jeg har egentlig bare surret rundt hjemme i slappe klær i hele dag fordi jeg har vært så sinnsykt sliten etter i går, men jeg klarte allikevel å manne meg opp til å ta en liten tur ut etterhvert. Tanie og jeg gikk en lang tur på Kalvøya, og til slutt satte vi oss ned på fjellet og så på solnedgangen. Nydelig! Hun hadde til og med kjøpt en øl til hver av oss, som vi satt og koste oss med. 


hoodie/her  Elsker denne lange og behagelige hoodien, ass. Og den er på salg! Sjekk den ut :-) 


Og jeg fant til og med masse blåveis og hestehov! Jeg vet at jeg er skikkelig nerd når det kommer til sånt, men er det noe jeg elsker, så er det å lete etter årets første blomster. Jeg var litt sent ute denne gangen, og det minner meg bare ekstra mye på hvor lenge det er siden jeg var ute i skogen sist. Skjerpings! 

Nå har jeg nettopp laget meg en skikkelig deilig lørdagsmiddag til meg selv, som var supergod. Lammekjøtt med fullkornsris, grønnsaker og yoghurt ved siden av. Sunt, godt og enkelt. Marius er ute i kveld, og det skal jeg nyte fullt ut. Det er ikke ofte jeg er alene hjemme, så det er så utrolig deilig når jeg først er det. Nå er planen å ha en liten spa kveld alene og kose meg. Også vil jeg legge meg tidlig. Kos dere hvor enn dere er! 


2 kommentarerone two three weekend


  Skrevet 25.03.2017 klokken 13:00


God morgen, alle sammen! Ja, jeg vet at klokken er ett, men jeg har allikevel nettopp stått opp. I går var jeg i bursdsag til en god venninne, og det endte selvfølgelig med en liten tur ut. Heldig som jeg er ble jeg hentet av Marius, så jeg kom meg ihvertfall hjem i god behold. 

Planen er å bare slappe av i dag, og kanskje ta meg en liten tur ut i det fine været. Jeg skal ihvertfall kose meg med den deilige kaffen jeg nettopp kjøpte fra Kaffebrenneriet, og få våknet ordentlig! Også vil jeg bare vise dere de søteste tøflene! Jeg elsker de! Du kan finne disse søte skoene her.  Er dere ikke enige at de er superfine? 

Ha en fantastisk helg videre, dere! 
 


2 kommentareren liten kunstner


  Skrevet 24.03.2017 klokken 11:52
Noe jeg har vært glad i hele livet, er å tegne og male. Både mamma og storesøsteren min er veldig flinke til det og har brukt mye tid på å se på dem. Jeg har selvfølgelig blitt veldig inspirert, og fra jeg var bitteliten, har jeg vært utrolig interressert i alt som har hatt med maling å gjøre. Jeg er absolutt ikke noe spesielt flink, så det må dere ikke tro, og jeg er også utrolig utålmodig, noe som gjør det litt vanskeligere. Allikevel har jeg fått et skikkelig kick når det kommer til å male, og da vi flyttet inn i ny leilighet, var det første jeg gjorde, å male et bilde til stuen. Som jeg forresten er over middels fornøyd med! 

Til jul ga mamma meg et malesett med alt grunnleggende, små malingtuber og koster. En av de fineste gavene jeg noengang har fått, tror jeg. Det hjelper mye når jeg får det i gave, og det gjør meg enda mer klar til å begynne. Jeg har så mange ideer i hodet mitt, og jeg kan nesten ikke vente. Farger, mønster, følelser....og jeg gleder meg også til å dele det med dere, her inne på bloggen. Det blir gøy! 

Er det noen av dere som har en liten kunstner inne i sjelen? :-) 


Én kommentarpåskeliljer og vårglede


  Skrevet 22.03.2017 klokken 18:54
Åh, for en deilig onsdag dette har vært! I går kveld pakket jeg treningsbagen min klar, slik at jeg kunne gå til Elixia rett etter jobb. For meg er det den eneste muligheten, jeg har ikke sjans til å motivere meg selv for å trene når jeg først har kommet hjem. Jeg er allikevel veldig stolt av meg selv som dro uansett, skikkelig typisk meg å finne på en eller annen useriøs grunn for å ikke dra. Klapp på skulderen. 

Økten i dag var bedre enn på lenge, og siden det er en stund siden sist med trening, fikk hele kroppen kjørt seg. To uker med bloggarrangementer, alkohol og drittmat gir deg dårlig samvittighet, men så er det jo ekstra deilig å komme tilbake også. 

På vei hjem kjøpte jeg med meg tre små potter med påskeliljer, og bare å se på dem gjør meg glad. Jeg er en skikkelig blomsterperson, og det er ganske utrolig hvor mye glede man får av å bare handle noen små potteplanter. De pynter opp inngangen vår, og jeg gleder meg til å fortsette å gjøre det fint utenfor. Vi har jo ikke fått brukt sittegruppen og sånt enda, og jeg håper ikke det er så lenge til jeg kan ta på meg tøfler og drikke morgenkaffen min utenfor døren. Etter 8 år i en trang byleilighet uten veranda blir man mer eller mindre desperat! 

Uansett.....jeg lagde en skikkelig digg middag i dag, og jeg håper jeg rekker å vise dere den i morgen. En veldig sunn, mettende og god middag som ikke tar så lang tid å lage, heller. 

Marius jobber sent i dag, så nå har jeg tatt på meg kosedressen, ansiktsmaske og satt på duftlys og klassisk musikk. De tingene som får meg til å slappe mest av. Det er så deilig å være alene noen ganger! Ha en fin kveld videre :-)


2 kommentareren blomstrende morgen


  Skrevet 09.03.2017 klokken 12:16


Hei dere, og god morgen! I dag har jeg endelig fått lov til å sove ut, og det finnes vel ikke noe som er bedre enn det! Det ble en sen kveld i går, og da passet det bra å ha fri i dag. Til tross for at det er kaldt, grått og surt utenfor, har jeg tatt meg tid til å lage meg en skikkelig koselig frokost her hjemme. 

Kaffebrenneriet ligger jo bokstavelig talt utenfor døren min, og hver gang jeg har fri tar jeg meg råd til å gå dit og kjøpe skikkelig kaffe. Den glutenfrie skogsbærmuffinsen er også kjempegod! Anbefaler den til dere som ikke tåler gluten, altså :) Denne kokospuddingen kjøper jeg på Elixia, og den er supergod! Hele begeret inneholder 20 g proteiner, så det er et perfekt mellommåltid eller som snack etter trening. Den er egentlig litt søt for min del, men når jeg fresher den opp med rå kakao nibs, chiafrø og andre deilige ting, fungerer det fint. Den er ihvertfall supergod! Har noen av dere smakt den?

Nå skal jeg ihvertfall nyte maten, blogge masse også skal jeg snart gjøre meg klar til dagens event. Ha en super dag videre, alle sammen!
 


Én kommentarmot varmere tider


  Skrevet 21.02.2017 klokken 16:10
God tirsdag alle sammen, jeg håper at dere har kost dere masse i det fine været som har vært i dag. Jeg for min del har ikke det, jeg har nemlig fått streptokokker, og har ligget på et mørkt soverom siden lørdag. Det er jo alltid noe galt, og er det ikke det ene som er det jammen meg det andre. I går var jeg hos legen og fikk penicillin, så formen er kanskje et hakk bedre i dag. Jeg har ihvertfall hatt krefter til å vaske litt klær og lage meg et ordentlig måltid for en gangs skyld, og det føltes deilig. Frokosten i dag ble en stor skål med blåbærsmoothie, og det var akkurat det jeg hadde lyst på. For noen år tilbake var dette omrent det eneste jeg spiste, og jeg har helt glemt hvor godt det er! 

Ellers ble jeg så glad da jeg så solen gjennom gardinene i dag, og for første gang på lenge hadde jeg lyst til å stå opp. Jeg kan føle at våren nærmer seg med stormskritt, og det skal bli deilig med litt varmere tider. Er dere ikke enige? 

Noras blåbærskål 

1 neve frosne blåbær 
1 dl rismelk (eller annen melk)
1 dl mager kesam 
1 banan 
1 ss chiafrø 
1 ss kokosolje 
1 ss kakaopulver, rått
1 dl kokosmelk 


Kjør alt sammen til en glatt masse i en blender. Jeg pyntet med litt kakaonibs, chiafrø og banan på toppen, i tillegg til litt kokoskrem. Nam nam! Deilige og sunne kalorier som går rett ned. 

Kos dere videre, alle sammen!


Ingen kommentarerden beste kjøkkenmaskinen


  Skrevet 31.01.2017 klokken 14:36


God dag! For en deilig dag dette har vært så langt, jeg håper at dere er enige. I dag har jeg fri, og jeg har faktisk fått gjort alt jeg skulle, noe som føles så utrolig godt. Dagen startet med en skikkelig hard treningsøkt alene, og jeg er stolt av seg som i det hele tatt klarte å dra. Etterpå dro jeg innom jobben for å få i meg en stor kaffekopp, og nå er jeg endelig hjemme igjen. Propud, proteinshake og banan står på menyen mens jeg blogger og lager middag til i kveld, og i dag fikk Marius bestemme hva vi skulle spise. Kyllinggryter er noe vi har laget mye av, siden det både er supersunt, enkelt og man kan variere alt man har i.

Da vi flyttet inn i vår nye leilighet fikk jeg en "crockpot" av Marius, og den har blitt brukt altfor lite. Dette er da, for de som ikke vet det, en elektrisk gryte som har lav varme og som kan stå på hele dagen. Det finnes utallige oppskrifter og ting man kan ha i, og maten blir langtidskokt, noe som gjør maten mør og deilig. Du har alle ingrediensene i kjelen, setter i kontakten og venter. Det finnes også en timer på, noe som gjør det enda lettere. 

Ihvertfall, min crockpot er i dag fylt opp med kokosmelk, kylling, diverse kryddere, deilige grønnsaker og yoghurt. Det skal koke i 4-5 timer på middels varme, og jeg kan allerede kjenne den deilige lukten spre seg i stuen. Jeg gleder meg! Det er så enkelt, maten lager seg selv, og det er perfekt for alle som har en travel hverdag. Bloggen min har utviklet seg mer og mer til en lignende matblogg, og det er absolutt ikke meningen. Men jeg har laget så mye god mat i det siste, og jeg har derfor så utrolig mange oppskrifter i gi dere. 

Nå skal jeg ta en lang og varm dusj, og rydde litt før Marius kommer hjem. Kos dere masse videre i dag :)


Ingen kommentareren deilig torsdagsmorgen


  Skrevet 26.01.2017 klokken 13:42
God morgen alle sammen! De fleste av dere har nok startet dagen for mange timer siden, mens jeg nettopp våknet. Fy søren, som jeg elsker fridagene mine! Sove lenge, våkne opp til en tom leilighet og bare slappe av. Jeg har nettopp fått i meg den daglige kaffekoppen, og er straks klar for å starte denne deilige torsdagen. Jeg skal ta noen øvelser hjemme i stuen min, ut og handle mat og så skal jeg på trening. I dag er det ingen unnskyldninger! 

Trening i studio eller ikke, jeg er helt avhengig av å ta øvelser hjemme. De er verken tunge eller tar lang tid, men det er så enkelt, og man er i ro og fred fra andre mennesker. Fantastisk måte å starte dagen sin på! Kanskje dere har lyst til å se de forskjellige øvelsene en gang?

Jeg har forresten blitt superglad i min nye ansiktsmaske fra Decrusto. Dette er en svart maske som stivner på huden, og når du drar den av, følger hudormer og urenheter med. Jeg kommer selvfølgelig til å skrive mer om den snart. Har dere prøvd den før?

Ha en fortsatt strålende dag videre! Husk at det snart er helg :-) 


5 kommentareren lang tirsdag


  Skrevet 24.01.2017 klokken 20:23


Hei mine kjære lesere, og god kveld. Dette har vært en veldig lang tirsdag, og jeg gleder meg til å snart hoppe i seng. I dag skulle jeg egentlig trene før jobb, men jeg klarer bare ikke å få meg selv opp av sengen. Er det fler som er sånn? Jeg slumrer og slumrer, til det er et kvarter til jeg skal være på jobb. Utrolig slitsomt egentlig, men det er jo bare så deilig å sove! Jeg gleder meg uansett til å få inn treningsrutinene igjen, slik at det skjer automatisk! En annen ting jeg savner er å holde på i den nye leiligheten min, for vi er ikke helt ferdige! Det er så kaldt og lite fristende å holde på, men jeg gleder meg så utrolig mye til det blir litt lysere og varmere, for da skal jeg jammen meg få opp de siste tingene! På bildet over er en av tingene jeg fikset, lampen. Den var egentlig svart, men jeg sprayet den i sølv og satte på en nydelig lampeskjerm. Hva synes dere? Jeg elsker den! Bare litt dritt at strømledningen er ødelagt, hehe....det er førsteprioritet! 

I dag har vi hatt personalmøte på jobben igjen, og det skal skje så mye gøy fremover! Vi skal pusse opp hele lokalet fra topp til tå, få ny disk og alt mulig, og jeg gleder meg så mye. I tillegg har jeg laget en egen instagram konto for Kanel ved elven, som heter @kanelsandvika. Det hadde vært veldig hyggelig om dere har lyst til å følge den kontoen. Jeg har hovedansvaret for bildene og kommer til å være veldig aktiv! Vi jentene baker jo veldig mye, så det kommer til å bli lagt ut masse videoer og morsomme ting, i tillegg til fine bilder og inspirasjon. Akkurat nå har vi ingen følgere, så som sagt - følg gjerne! 

Ellers ønsker jeg dere en fin kveld videre! 


Ingen kommentareren rolig lørdag


  Skrevet 21.01.2017 klokken 17:57


God lørdag, alle sammen! For en uke dette har vært, og jeg er ingenting annet enn sliten. Man merker det så godt på kroppen når man sover for lite. Jeg er fortsatt sliten etter Vixen, som jeg forresten koste meg masse på. Jeg kom litt sent til utdelingen, men klarte å holde meg noen timer på afterpartyet, hvor jeg fikk ta med en venninne. Vi koste oss masse med god musikk, hyggelige mennesker og deilige drinker. 

I dag hadde jeg endelig en fridag, og det er lenge siden jeg har sovet så lenge. Lørdagen min startet med en deilig tur i Tanumskogen, og etterpå dro jeg til Høvikodden hvor jeg gikk på isen. Det var så mange som stod på skøyter og ski, og man kunne gå på vannet helt over til andre siden, og sikkert enda lenger også. Jeg har så lyst til å dra tilbake dit i morgen med skøyter, det er jo noe man burde når det er vinter. ....se, så fin utsikt det er! 

Nå har vi begge tatt på oss koseklær, og jeg skal straks starte på middagen. I dag blir det noe enkelt, som pasta med hjemmelaget ostesaus og kjøttboller. Vi skulle begge vært i bursdag i kveld, men siden vi er så dårlige og jeg skal opp grytidlig i morgen, blir det ingen fest på oss, men heller en tidlig kveld hjemme. Det er jo deilig noen ganger det også. Ha en super lørdag, dere! 


Én kommentarendelig frisk nok


  Skrevet 24.11.2016 klokken 16:33


Nå er jeg endelig tilbake! Det er så mye jeg skulle ha fått gjort de siste dagene, men det ble ikke helt som planlagt. Dere skjønner, jeg fikk plutselig omgangssyken for to dager siden, og ble liggende på baderomsgulvet med bøtte og det som er, og siden jeg har hatt omgangssyken ganske mange ganger før, kan jeg fortelle dere at dette var en av de jævligste jeg har vært borti. Ikke bare det, men Marius har løpt livredd rundt i leiligheten og bokstavelig talt tvunget meg til å sove et annet sted enn på soverommet, han vil nemlig ikke bli smittet.....ja, jeg forstår det. Men bakteriene er vel i luften alt? Og det eneste alle - ihvertfall jeg, trenger når jeg er syk, er kos og nærhet. Men dengang ei! 

Kroppen min har vært helt avslått det siste døgnet og jeg har bare ligget i sofaen og sovet. Herregud, så sliten man blir av å være syk! 

Til tross for at jeg ikke har fått noe annet i meg enn en halv banan og litt popcorn de siste to døgnene, så skal jeg prøve meg på en middag i dag. Man vet at man begynner å bli frisk når matlyst og sult kommer tilbake, og noe jeg har lært av mamma, er at man ikke skal kaste i seg masse med en gang. Derfor er planen min å lage noe godt, sunt og lett for magen - nemlig grønnsakssuppe. Jeg skal piffe den kjedelige grønnsakssuppen opp litt med røkt svineknoke, poteter og litt andre krydderier, og jeg håper det blir godt. Jeg har aldri vært et suppemenneske, og heller aldri vært noe stor fan av grønnsakssuppe, men nå er det faktisk det eneste som frister. Kroppen min trenger grønnsaker, tror jeg. Jeg vet at det ser litt groteskt ut, og jeg som spiser så lite kjøtt og absolutt ikke er noe glad i gris, synes dette er litt ekkelt. Men - visste dere at svineknoker er fulle av næringsstoffer som er godt for oss? Kjøttknoker som man lager kraft på og lar koke lenge, inneholder mye vitaminer, mineraler og når du i tillegg har med ben, får du i deg gelatinen. Det er også veldig mye proteiner og lite kalorier, noe som gjør at dette rett og slett er sunt! Det finnes hundrevis av oppskrifter og ting du kan lage, og det eneste du må gjøre, er å hive dem oppi en kjele med vann, litt kraftgrønnsaker, sorte pepperkorn, kanskje et laubærblad og masse kjærlighet og tålmodighet. Jeg skal komme med oppskriften senere, jeg!

Jeg håper at jeg blir bedre av litt mat, i morgen vil jeg nemlig tilbake på jobb, og planen var også å dra til mamma og pappa i morgen ettermiddag, så da er det bare å krysse fingrene og håpe på at grønnsakene gjør jobben. Ha en fin kveld dere!


6 kommentareren helt ny start


  Skrevet 21.11.2016 klokken 14:58
En ny mandag, og jeg er kjempeklar for å starte en ny uke. I dag har jeg vært på jobb som vanlig, og bokstavelig talt gått rundt i søvne, men heldigvis har jeg fri i hele morgen og da skal jeg prøve å få gjort noe koselig. Det frister å gå tur hele tiden, men siden det er iskaldt og det blir mørkt ute for fire, så er det litt vanskelig å få tid til det.

Nå skal jeg ihvertfall slappe av i sofaen med en stor kopp te og tv, til Marius kommer hjem og vi skal på trening. Ha en kjempefin mandag videre, dere! 


Én kommentaren tur i det fjerne


  Skrevet 02.11.2016 klokken 17:38
For en deilig høstdag dette har vært, dere! I dag begynte jeg ekstra sent på jobb, og det føltes så godt å endelig få sove litt lenger enn vanlig. Og ikke bare det, men solen har jo skint i hele dag, og det er jo helt fantastisk med slike dager i begynnelsen av november. Jeg har hørt at det snart skal begynne å snø, men det har jeg ingenting imot! Det er alltid koselig med snø, selvom det bare varer i noen timer, før man begynner å irritere seg over alt fra våte sko til glatte veier. Jaja, vi nordmenn altså!

Etter jobb i dag bestemte jeg meg rett og slett for å ta en liten gåtur i det fine været. Jeg er egentlig et skikkelig naturmenneske og elsker å være ute, men det er allikevel noe jeg gjør altfor lite. Og siden jeg verken har lappen eller månedskort, ble det selvfølgelig Kalvøya denne gangen også! Jeg steamet meg litt melk med kanel og honning, og satte i vei!

Det var så fint med rosa kveldshimmel og gult løv på bakken, og i tillegg møtte jeg en gammel og god venninne som gikk tur med hunden sin. Jeg fikk de til og med på en runde til! Det var så koselig å være med henne igjen! Nå har jeg nettopp kommet meg hjem, og tenker å begynne på middagen snart. Jeg har ikke peiling på hva jeg skal lage, jeg har 22 kroner på kortet og det jeg har hjemme er 1 pose frossen spinat, 1 boks brune bønner og noen tortillalefser. Det skal bli godt, det! Marius skal ihvertfall spise fiskepinner og makaroni, så dette har blitt rene luxushjemme, skal jeg si dere. 

I morgen har jeg fri igjen, og jeg har laget masse morsomme planer som jeg ser frem til :-) Ha en strålende kveld videre, dere!


Ingen kommentarergullhår


  Skrevet 21.10.2016 klokken 21:26
Endelig er det helg! Det føles nesten som at det var lørdag i går, så denne uken har faktisk bare flydd forbi! I morgen har jeg fri, og på søndag skal jeg få familiebesøk, noe jeg gleder meg veldig til! 

Etter jobb i dag sov jeg så lenge, og da jeg våknet trodde jeg at det var en ny dag. Det er så ekkel følelse, har dere noen gang opplevd det? Jeg har jo verdens beste sovehjerte, så jeg kan sove i timesvis etter jobb om ingen vekker meg. Men på en annen side, nå er jeg ihvertfall uthvilt! Nå sitter jeg alene hjemme og blogger med høy musikk stående på, og skal straks ta noen små treningsøvelser på stuegulvet, siden jeg ikke rakk Elixia... 

Ellers har jeg prøvd ut et produkt som gjør håret litt kaldere, og jeg skal fortelle dere om det litt senere. Jeg fikk ikke så veldig stor effekt, men jeg gleder meg til å bruke den igjen for å se om det blir bedre da. Jeg elsker hårfargen min, men allikevel synes jeg den er litt for varm til tider! 

Jeg ønsker dere en fantastisk fredagskveld og helg! Kos dere masse i høstværet :-)


3 kommentarerthe secret garden


  Skrevet 10.10.2016 klokken 14:58
I går hadde jeg endelig fri, og derfor hadde Marius og jeg planlagt en kjempehyggelig dag sammen. Vi sov lenge, spiste frokost sammen og deretter dro vi til Oslo for å besøke Zoologisk museum og den botaniske hage. Dette er et sted jeg har tilbringt veldig mye tid sammen med mamma da jeg var litt yngre, så det kom mye barndomsminner frem da vi gikk rundt. Det koster bare 50 ,- per voksen, og er en superhyggelig ting å gjøre på dager hvor du ikke har noe annet å gjøre. Den botaniske hage er litt mer interressant på sommeren, men det er fortsatt fint å gå der ellers også. 

Etterpå dro vi ut og spiste på en restaurant på Fornebu, og kikket litt rundt. En perfekt søndag, med andre ord! 


Ingen kommentarerkosekveld på en tirsdag


  Skrevet 27.09.2016 klokken 18:39


Jeg håper dere har hatt en fantastisk tirsdag så langt! I dag har jeg hatt fri, endelig, og jeg har kost meg masse alene! Jeg våknet opp til solskinn, og da tok jeg meg en liten gåtur ute, blant annet bort til Kanel for å få i meg min daglige kaffe, bobbel is americano. Jeg klarer liksom ikke å starte dagene mine uten denne! 

Nå skal Marius jobbe litt, så da blir jeg alene hjemme i en kort stund. Jeg har kjøpt meg en flaske prosecco som jeg ihvertfall skal ta ett glass av med god samvittighet, og jeg har også laget en vegetar pizza på glutenfri bunn som jeg skal kose meg med. Å holde seg unna gluten er fantastisk, og denne bunnen er faktisk bedre enn vanlig bunn! Jeg pleier å kose meg ekstra mye på fridager, men i morgen er det tilbake til jobb og virkeligheten. 


Den er så god og dere må bare prøve ut bunnen! Den koster bare 18 kroner og da får du to stykker! Nam! Merket heter Schär og de selges ihvertfall på Kiwi og Coop. Her har jeg masse forskjellig ost, oliven, løk, sopp og chili på, mye bedre enn kjøtt! 

Ha en superfin kveld alle sammen! :-)


2 kommentarerkickstart


  Skrevet 19.09.2016 klokken 14:53


Endelig er det mandag igjen, og det er så deilig å være uthvilt og klar for en ny uke etter en hyggelig helg med mye morro! Jeg har vært med gode venninner, kost meg med Marius og fått nok søvn. Ihvertfall nesten......I går jobbet jeg to timer ekstra, og da jeg kom hjem og egentlig skulle på tur med Marius, sovnet jeg i sengen og våknet flere timer senere. Da det var mørkt, vel og merke. Derfor har jeg faktisk veldig lyst til å ta en liten tur i dag, det er så deilig når det begynner å bli farger på trærne, og litt kjørligere. Jeg er ikke så glad i sol og varme, vet dere. ....Ellers har jeg begynt, nå i dag, å spise glutenfritt igjen. Jeg tåler jo som sagt ikke gluten, men det er noe jeg aldri har klart å kutte helt ut. Jeg kommer selvfølgelig til å spise gluten senere, men nå skal jeg se hvor lenge jeg klarer å holde meg unna det. Det er ikke en kjempeallergi, men jeg blir veldig oppblåst, får veldig vondt i magen og irritert hud. Det er nok også grunnen til at jeg går rundt og er sliten og trøtt absolutt hele tiden. De periodene jeg ikke har spist gluten har jeg vært helt fin, så dette blir bra! Vi får se hvor lenge det varer! Alt med gluten er jo det beste i verden. 

Nei, nå får jeg fikse noen småting her hjemme, før jeg tar en tur ut i finværet. Ha en super mandag, dere! :-)


Én kommentaronsdagsdaten


  Skrevet 15.09.2016 klokken 19:49
Etter at vi hadde vært på Weekday åpningen i går, tok vi en tur til Celine for å slappe av og spise litt. Hun har flyttet til Oslo, og vi har lenge snakket om å ha en jentekveld sammen - og endelig hadde begge tid! Leiligheten hennes var kjempefin, og vi koste oss masse. Vi bestilte sushi og kjøpte oss noen øl hver, og da kan det jo ikke gå galt, eller hva? 

Det er lenge siden jeg har spist sushi, og jeg kom på hvor godt det faktisk er! Fisk er noe jeg burde spsie mye mer av! 

Ellers har jeg bare vært på jobb hele uken, og jeg ser frem til en helg med jobb, også. Noen ganger er det faktisk deilig å ha mye vakter, spesielt når du er glad i jobben din og jobber med så mange morsomme mennesker. I tillegg skal jeg i bursdag, så da er det enda mer å glede seg til! 

I morgen skal jeg forresten legge ut en kjempedeilig middagsoppskrift, så følg med :-) 


Ingen kommentarerhvilemodus


  Skrevet 11.09.2016 klokken 20:06


God søndag, dere! Dette har vært en kjempefin helg, og jeg har ikke gjort noe annet enn å slappe av. I går skulle jeg egentlig på et matevent i Oslo, men siden jeg har fått betennelse i munnen og har problemer med å spise, så ble jeg nødt til å holde meg hjemme. I stedet dro Marius og jeg til mamma og pappa i Porsgrunn for å hvile og kose oss. I går fikk jeg lage middagen, noe dere vet jeg elsker, og det ble hvalbiff med deilige grønnsaker. 

I dag har vi besøkt bestemor på gamlehjemmet, gått en fantastisk tur i Porsgrunn og ellers bare sittet i den nydelige hagen til mamma og drukket vin og slappet av. Hagen hennes er så utrolig koselig, og man får virkelig slappet av blant alle blomstene og plantene.Morgenkaffen ble tatt på verandaen! Nå er vi hjemme igjen, jeg har dusjet og smurt meg inn i kokosolje og er egentlig ganske klar for å legge meg. Marius derimot, dro på jobb for å fikse noe, så da kan jeg ikke gjøre noe annet enn å vente på han. Jeg håper dere har hatt en fin helg! :-)


3 kommentarerikke lenge igjen nå


  Skrevet 16.06.2016 klokken 18:22


Hei dere, og god torsdag! Denne uken har flydd avgårde, og plutselig er det helg og fridager på meg! Det har egentlig ikke gått helt opp for meg at det er sommer enda, og snart har jeg til og med sommerferie. Er dere ikke enige at sommeren bare kom helt plutselig? 

Den siste uken har jeg hatt absolutt alle klærne mine liggende i leiligheten, og da mener jeg....i hele leiligheten! Jeg visste ikke at jeg hadde så mye klær, eller at det i det hele tatt var mulig. Det er så mye drit, og det skal bli deilig å bli kvitt det. Etter jobb i dag har jeg holdt på med rydding, og endelig kan jeg se gulvet. I går ga jeg hele fire søppelsekker til Fretex, og enda ser det like mye ut. Jaja, jeg har ihvertfall noe å holde på med! Selvom jeg har blitt litt småforkjølet og det egentlig er ganske kjedelig med tanke på at jeg skal en del denne helgen, så er det ingen grunn til å være sur - allerede på mandag drar jeg på ferie, og jeg kan nesten ikke vente! Marius kommer straks, og i kveld skal vi bestille take away mat, drikke øl og planlegge turen. Kan dere gjette hvor vi skal? 

Ha en fantastisk kveld videre!


Én kommentarluna


  Skrevet 02.06.2016 klokken 16:48


Hei alle sammen, og god torsdag! Jeg har altså nettopp kommet hjem fra jobb og trening, og har selvfølgelig klart å legge meg ned i sofaen. Med dyne. Det er noe av det dummeste jeg kan finne på å gjøre, fordi det er veldig liten sjanse for at jeg ikke sovner. Jeg elsker å sove i sofaen min mer enn noe annet sted, den er seriøst så utrolig deilig å ligge i, og jeg blir trøtt bare jeg kaster blikket på den. I tillegg er jeg SÅ sliten i kroppen, og mer enn klar for en fridag i morgen. 

...Problemet er vel egentlig bare at jeg snart skal på Stylistafesten, og jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg. Egentlig bryr jeg meg ikke så mye om det, men nå er det faktisk krise. Jeg hater å fly rundt med fashionbloggere, de er alltid så fine med designerplagg, løsnegler og høye hæler, mens jeg ikke gjør noen av delene. Det verste jeg vet om er å kle på meg trange klær, høye hæler og masse sminke når jeg er trøtt og sliten og egentlig ikke orker. Skjønner dere hva jeg mener?

Nei, dere.......sofaen frister mest! 
...Dette er forresten Luna, kosehunden til Marius og jeg. Jeg er jo veldig allergisk mot hunder, og egentlig alt annet også, så da ble det denne i stedet. Kall meg barnslig, jeg er så glad i den og jeg sover alltid med den. Og Marius hadde lagt den under dynen i sofaen da jeg kom hjem fra jobb...Akkurat som at han prøver å lure meg til å sovne her......

Jaja, nå får jeg prøve å gjøre meg klar. Kanskje vi sees på Stylistafesten i kveld? Ha en fin dag videre :-)


Ingen kommentareren regnværsdag


  Skrevet 22.05.2016 klokken 15:41


Nå har Marius og jeg nettopp kommet hjem fra en rask tur i Porsgrunn. Vi har sovet over hos moren min, og vært masse med både henne, pappaen min og til og med hilst på bestemoren min, som sitter på gamlehjem. Hun husker ingen av oss, men det er uansett veldig koselig å se henne igjen - og hun er alltid like blid. Det er så deilig å komme seg litt vekk fra byen, og heller være litt med familie.

Det er alltid like hyggelig å komme til mamma og pappa, de er jo veldig gode venner selvom de ikke er gift lenger, og det er jeg så glad for. I går spiste vi en deilig middag sammen, og i dag har jeg vært masse ute i hagen og sett på planter. Hagen til mamma er noe for selv, og nå er den stappfull av fine vårblomster. Det var dumt at det var så grått og trist vær, men jeg koste meg uansett. ...Nå har jeg nettopp skiftet klær og om litt skal vi ut og spise med familien til Marius. Vi skal på en Indisk restaurant, og det passer perfekt på en ellers grå og regnfull søndag. I morgen starter endelig en ny uke, og jeg er superklar! 

Ha en fin søndag videre :-) 


Én kommentarin my boyfriends shirt


  Skrevet 18.05.2016 klokken 15:13


God dag alle sammen! Tenk at syttende mai allerede er over, og at det er ett år til neste gang...og herregud, som gårsdagen fløy forbi! Jeg kan ikke skjønne hvor timene ble av, og plutselig lå jeg i sengen og klar for å sove. Det var uansett en super feiring, med mye god mat, drikke og venner. Det blir som alltid mye gåing i byen, og derfor skal jeg prøve å la føttene mine hvile mest mulig i dag.

Jeg var heldigvis så smart å ta meg fri i dag, og det angrer jeg ikke ett sekund på! Jeg har bare ligget i sofaen min i hele dag og spist mat, sett på film og kost meg i Marius sin store skjorte. I dag orker jeg verken å sminke meg, ta på meg finklær eller i det hele tatt røre meg. Takk gud for sånne dager!Jeg skal skrive mer om selve feiringen etterpå, å gå igjennom over 500 bilder er ikke så fristende akkurat nå....Men - jeg håper dere alle koste dere masse og hadde en super feiring :-) 


Én kommentarSommer og grillmat


  Skrevet 06.05.2016 klokken 19:06
Heihei alle sammen! Åh, i dag har jo været bare vært helt magisk! Jeg våknet hos Marius til strålende sol, og har faktisk ligget i bikini ute på terrassen i hele dag. Det har vært over 20 grader i solen, og helt vindstille...

Da vi ble lei av å sole oss, dro vi til butikken og handlet masse god grillmat. Det finnes ikke noe bedre enn å grille i fint vær, dessuten kan man grille det meste og det er mye sunnere enn å steke det i pannen. Jeg kjøpte både vannmelon og jordbær, og det smakte perfekt i varmen. A plate of happiness! Ser det ikke helt nydelig ut? Jeg spiste meg mett og god på for det meste grønnsaker, og litt kylling som jeg marinerte i chili og hvitløk. Fler har spurt meg om hvorfor jeg grillet salat, men vet dere hva? Å grille hjertebladsalat er helt nydelig! Man kan også steke mindre biter i pannen med litt olivenolje og salt. Jeg anbefaler virkelig å prøve neste gang :-) 

Nå skal jeg straks på trening, også er det natta. Ha en strålende helg, dere! 
 


2 kommentarergood morning


  Skrevet 03.05.2016 klokken 10:34


God morgen alle sammen, og god tirsdag! Her våknet vi til øs pøs regnvær, og selvom det eneste som fristet var å rulle seg inn i den varme dynen og sove lenger, klarte jeg faktisk å dra meg opp samtidig som Marius. Det vil si klokken åtte. Etter jobb i går sov jeg i seks timer, spiste litt og la meg igjen, så det er kanskje ikke så rart at jeg er opplagt. 

Ikke bare det, men jeg dro rett på trening da jeg våknet. Det er best å begynne på jobb tidlig synes jeg, men noen ganger er det utrolig deilig å begynne sent også, for da rekker jeg å trene først. Dagen starter liksom så mye bedre da. Nå sitter jeg her og tvinger i meg en proteinshake, og venter faktisk på at mamma og pappa skal komme en tur på besøk. Jeg begynner på jobb om en halvtime så det må gå ganske fort, men det er hyggelig uansett. Pappa har aldri sett leiligheten min før, og mamma har med bunaden jeg skal bruke på syttende mai. Apropos det - åh, jeg gleder meg så mye til å feire nasjonaldagen! Det er kanskje den morsomste dagen i året, spør du meg. Er dere ikke enige?Uansett, ha en strålende dag videre :-) 


3 kommentarersetter snuten mot hvaler


  Skrevet 29.04.2016 klokken 11:26


Hei alle sammen, og god fredag! Endelig er det helg, solen skinner og alt er egentlig bare helt herlig. I dag er det tid for å sette snuten mot Hvaler, hele familien skal ha dugnad på sommerhuset vårt, og jeg har heldigvis tatt med meg Marius som skal hjelpe til. Selvom det er mer jobb enn kos, blir det så utrolig deilig å komme seg dit. Hver eneste gang man setter foten på den øya, blir man lettet, avslappet og glad. Av den klare og friske luften, sjølukten og den fine naturen. Herregud, så glad jeg er for at vi har det huset. Jeg kommer ikke til å drasse med meg pc dit, men jeg har med kamera og jeg skal prøve å ta masse bilder som jeg kan overraske dere med neste uke :-) Det beste er å være steder hvor man verken har lyst eller tid til å sette seg ned foran pcen. Det er kanskje litt dumt å være blogger da, men vi må jo få oss en liten pause av og til, og jeg kjenner at det er nettopp det jeg trenger. Jeg kommer selvfølgelig til å oppdatere masse på instagram da, så der er det bare å følge med. 

I skrivende stund holder jeg på å vaske litt her hjemme, det er et must før vi drar. Jeg tror jeg kanskje har en form for tvangstanke når det kommer til dette, for hver gang jeg skal ut og reise, er jeg nødt til å ha det helt perfekt her! Men, på en annen side - det finne jo ikke noe bedre enn å komme hjem til et strøkent hus. Det er også noen andre småting jeg må fikse før vi drar, så det er kanskje best å lette på rumpa og komme seg ut! 

Ellers vil jeg bare ønske dere en superfin helg videre, kos dere masse og gjør noe gøy :-) Vi snakkes! 


Én kommentarketchup på føttene


  Skrevet 21.04.2016 klokken 18:39


Hei alle sammen, og god torsdag! Det er jaggu meg snart helg igjen, og jeg må si at denne uken har flydd avgårde! Det skjer også mye morsomt for tiden, og allerede neste uke skal jeg tilbake til sommerhuset mitt på Hvaler for å bli med på dugnad med resten av familien. Det blir sikkert hyggelig, og det er jo alltid like deilig å komme ut dit. 

Det ble en veldig lang kveld i går, og i dag tidlig våknet jeg bokstavelig opp med ketchup på begge føttene. Jeg vet ikke helt hvordan jeg klarte det, men jeg vet ihvertfall at jeg spiste texburger da jeg kom hjem, og at jeg er utrolig takknemlig for at jeg har fri i dag! Jeg har gjort absolutt ingenting til tross for at solen skinner. Klokken nærmer seg syv på kvelden, og jeg føler meg endelig klar for en liten treningsøkt. Hvor bra den økten kommer til å bli er et annet tema, men jeg skal ihvertfall gjøre mitt beste!Siden jeg ikke er i stand til å bli tatt bilde av nå, slenger jeg med et lite bilde av meg for ett par år siden, kun som motivasjon for meg selv. Herregud, som jeg savner å føle meg fin! Det er ikke noe annet å gjøre enn å sette seg et mål, og jobbe fremover. Selvom det eneste jeg vil, er å ligge under dynen min og spise oreokjeks hele dagen. Ha en fin dag videre, og kos dere masse! 


Ingen kommentarerpinky tuesday


  Skrevet 15.03.2016 klokken 13:54


Dette er en dag jeg har gledet meg til å lang tid nå, for i kveld skal jeg gjøre noe veldig spennende, og jeg gleder meg til å fortelle dere om det i morgen! Jeg anbefaler alle til å følge med på instagram under navnet noraalba, der skal jeg nemlig legge ut alt! 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, og jeg tenkte faktisk å sove litt før jeg begynner å gjøre meg klar til senere i dag. Jeg er så sliten at det verker i hele kroppen, og derfor utsetter jeg treningen til i morgen! Med fjorten varmegrader og stekende sol utenfor skulle man tro at jeg ville være ute, men neida....jeg er faktisk en person som blir trøtt av solen, og som gjerne vil ligge inne og sove mens alle løper rundt ute i finværet! Jeg har klart å vende av meg det å sove etter jobb, og jeg har ikke gjort det på noen uker nå, men i dag......i dag skal det jammen meg bli deilig! ....Må forresten bare vise dere de fantastiske rosene som Marius overrasket meg med på jobb i dag! Han er den beste, og jeg setter så utrolig stor pris på sånne ting. Tenk hvor lite det skal til for å gjøre noen glade en gang i blandt! Også på jobben da, gitt... 

Ha en fantastisk dag videre :-) 


3 kommentarersøndagssol


  Skrevet 29.02.2016 klokken 13:16


I går hadde jeg endelig en dag fri, og det er jo ekstra deilig å ha det på en søndag! I tillegg var det sol og fint vær, noe som ga meg skikkelig tur-følelse. Etter at Marius og jeg hadde ligget i sengen og slappet av og brukt lang tid på å våkne, klarte vi å komme oss til Frognerparken før det ble mørkt. Det var så koselig å være der igjen, for jeg pleide å være der mye med moren min da jeg var mindre.

Etter en lang og veldig kald tur, dro vi hjem og lagde en kjempesterk og god kokosmelkgryte med kylling, chili og grønnsaker...Perfekt etter noen timer ute. 


2 kommentarera perfect day


  Skrevet 25.02.2016 klokken 16:17


Hei alle sammen, og god torsdag! Dette har vært en fantastisk dag så langt, og bedre skal den bli. Det er så deilig å ha mye å gjøre noen ganger, i stedet for å bare legge seg ned i sofaen og se på tv, som jeg har gjort alt for mye av i det siste! 

Etter jobb i dag fikk jeg endelig tid til å blogge, rydde og surre litt hjemme, før jeg tok en kjapp treningsøkt. Jeg har faktisk vært ganske flink til å trene og spise sunt i det siste, og bedre skal det bli.. Det er ganske utrolig hvor mye bedre man føler seg etter to-tre treningsøkter. Jeg er ganske støl etter økten jeg hadde på mandag, men det ble allikevel litt cardio og noen få benøvelser. 

På vei hjem stoppet jeg innom LETT på Sandvika Storsenter, i og med at jeg rett og slett ikke orket tanken på å lage meg noe selv. De har så mye godt, og ikke minst mat som er godt for deg. Jeg pleier å blande min egen salat, men du kan også velge en utifra menyen, eller noe annet som feks. juicer, smoothies, fruktsalater og wraps. Alt er ferskt og med god kvalitet, og det er virkelig å anbefale til alle dere som vil ha et litt sunnere alternativ til en rask lunsj! Mine favoritter og som jeg alltid har i salaten er; 

kalkun/kylling 
cottage cheese ( de har en som de lager med krydder, og den er fantastisk god med masse smak! )
rødkål 
spinat
søtpotet 
quinoa


....Det finnes også mange flere ingredienser! :-) du kan også velge mellom mange forskjellige dressinger. Jeg pleier å bruke persillepesto. 

Nå skal jeg slappe av litt med Marius før jeg tar turen inn til Oslo! Jeg skal møte Karine, for vi skal på et event sammen i kveld! Ha en strålende dag videre! 


2 kommentarersnøfnugg på nesen


  Skrevet 20.02.2016 klokken 11:30


God lørdag, dere! Jeg har allerede vært på jobb siden syv, men er det noe jeg elsker, er det å jobbe i helgene, så det var faktisk ganske deilig å stå opp så tidlig. I natt har det vært et fryktelig uvær her i Sandvika,og nå har det faktisk begynt å snø ute....Jeg som trodde at våren var rett rundt hjørnet! Der tok jeg feil, gitt!

....I dag skal jeg bare være med Marius, trene og kose meg hjemme. Det har vært så mye alkohol, fester og ting som har skjedd i det siste, så det skal bli så utrolig deilig å bare slappe av. Det er også veldig mye som skjer fremover, både bursdager, reiser og eventer, men det er jo bare gøy å ha mye å se frem til! 

Ha en deilig helg videre, dere! 


6 kommentarergodt nytt år


  Skrevet 03.01.2016 klokken 15:10


Først og fremst vil jeg ønske alle sammen et godt nytt år! Tiden flyr så fort, og jeg kan ikke tro at det allerede er 2016! Dette året har vært spesielt, og jeg har opplevd utrolig mange ting - både triste og hyggelige. Jeg har også møtt mange nye mennesker, og det gjør alltid livet morsommere! 

Nyttårsaften er en utrolig koselig kveld, og jeg hadde det helt fantastisk i år. Jeg tror faktisk at det er den beste nyttårsaften jeg noen gang har hatt! Vi koste oss med god mat, drikke og nyttårsraketter, og vi danset til langt på natt...Eller skal vi si morgen? 

Jeg skal ikke skrive et langt innlegg om uoppnåelige nyttårsforsett som jeg har gjentatt hvert eneste år, fortelle dere om hvor utrolig takknemlig jeg er for alt eller legge ut et kjedelig bildedryss fra 2015 som egentlig ingen av dere bryr dere om. Nei, i år skal jeg faktisk bare si; tusen takk for året som var, og jeg gleder meg veldig mye til det nye. Nå som vi allerede er på dag tre, har jeg tillatt meg selv å bli drittlei av alle som skal fortelle hele verden hvor flinke de skal være dette året, hva de skal slutte med og hvor mye de skal trene. Vet du hva, jeg skal også trene mot sommeren og få et sunt kosthold, men hva betyr det? At vi går inn i et nytt år betyr ingenting, og man burde heller fokusere på de gode tingene, ikke alt man må slutte med eller jobbe med. Jeg synes det er så trist at alt handler om det, og spesielt at alle vil vise det.

...Når det er sagt, så gleder jeg meg til å få blanke ark, tenke nytt og jobbe enda hardere med det jeg vil.  

2 kommentarer


Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no