Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.noi had a dream


  Skrevet 21.05.2017 klokken 19:39

bukse/bikbok  tskjorte/bikbok  


Ingen kommentarersyttende mai sammen med glossybox


  Skrevet 03.05.2017 klokken 18:14


Åh, for en deilig dag dette har vært, dere! Jeg våknet til sol som de fleste av dere sikkert gjorde, og dro rett til Oslo. Noen andre jenter og jeg var invitert til en frokost hjemme hos Annette&englene, sammen med Glossybox. Denne boksen er laget spesielt til syttende mai, og hva passer da bedre enn en skikkelig syttende mai frokost? 

Det var så koselig, med et stort bord med plass til alle, og supergod mat og drikke! Masse blomster og det norske flagg pyntet opp i den fine leiligheten, og man kunne virkelig trodd at det var syttende mai! Vi manglet bare bunaden. Etterpå kom det en florist som viste oss hvordan vi lager vår egen krans, og det var så utrolig koselig! Herregud, jeg elsker å drive med blomster, så det passet meg helt perfekt. Litt av en tålmodighetsprøve var det, men jeg ble faktisk ganske fornøyd med min til slutt. Tuuusen takk for en fantastisk frokost og masse syttende mai stemning i finværet! Hva jeg fikk i esken skal jeg vise dere senere :-) Ha en strålende dag videre!


Ingen kommentarermine solvett regler


  Skrevet 14.03.2017 klokken 21:48


 

* Bruk solkrem 

* Ta pauser fra solen 

* Bruk hatt og klær 


Ingen kommentarerwill you be mine?


  Skrevet 13.02.2017 klokken 15:38


Nå er det ikke lenge igjen før min favorittdag i løpet av hele året kommer, nemlig valentines day! Jeg elsker alt som har med kjærlighet og romantikk å gjøre, og det finnes heller ikke noe bedre enn å ha en hel dag med overraskelser. 

Under har jeg funnet mine favoritter og noen små gavetips. Husk at det finnes linker til alt under hvert bilde. Happy valentine!FAVORITT! 1/her   2/her   3/her   4/her

5/her   6/her   7/her   8/her 


9/roser  10/her   11/her   12/her  13/her   14/her

Ha en superfin valentines, dere! 


Ingen kommentarerendelig tilbake


  Skrevet 09.01.2017 klokken 15:42


Im back! Jeg får vel begynne med å ønske alle sammen et godt nytt år, det er jo helt nydelig å tenke på at vi allerede har begynt med et helt nytt år, med blanke ark og nye muligheter. Jeg gleder meg masse til dette året, og jeg føler faktisk at 2017 kommer til å bli bra. 

Jeg må bare beklage for at jeg ikke har eksistert på bloggen gjennom hele julen. Jeg har rett og slett ikke orket, og jeg har heller ikke brydd meg. Noen ganger trenger man å la ting ligge, og bare fokusere på seg selv og ting rundt seg. Jeg har hatt en kjempefin juletid med nære venner og familie, og kost meg litt for mye. Jeg håper også selvfølgelig at dere har hatt en fin feiring, og kos dere masse med god mat og hygge.

Siden jeg har latt kameraet mitt ligge i nesten en måned nå, så får jeg vise noen av mine seneste instagrambilder. Jeg regner jo med at de fleste av dere kanskje følger meg allerede, men for dere som ikke gjør det, er navnet mitt "noraalba". Takk til alle dere som har klikket dere inn her til tross for lite oppdatering, forresten. Jeg har merkelig nok hatt utrolig mange besøkende, og det er kjempegøy. Tusen takk!


Ingen kommentarerca 30 minutter


  Skrevet 09.01.2017 klokken 15:14


Rett før jul var jeg så heldig å bli invitert til et fantastisk måltid i samarbeid med Baileys. Dette var da et julebord som skulle vare i kun 30 minutter, og det var faktisk mulig. Jeg kunne allikevel blitt sittende hele kvelden, for det var så godt. Vi fikk noen av de norske julefavorittene, som rømmegrøt med flatbrød, ribbe, lutegisk og rakfisk. De ble selvfølgelig laget på helt spesielle måter, og ganske så ulikt hva vi ellers er vandt til. 

Da vi kom, fikk vi et lite glass med baileys og appelsin - perfekt aperitif! 
Jeg ble sittende og snakke med noen herlige damer, og storkoste meg virkelig på de få minuttene vi var der. 
Takk for en fantastisk kveld! 


2 kommentarerjuletiden flyr avgårde


  Skrevet 13.12.2016 klokken 21:59


God kveld, mine kjære lesere! Herregud, som tiden flyr av gårde. Det er jo så lenge siden jeg har blogget sist, og for meg virker det om bare noen dager siden at jeg satt her og skrev. Det er ikke meningen, altså! Det er jo ingen hemmelighet at juletiden er en hektisk tid med en del å gjøre, og bare denne uken skal jeg noe hver eneste dag. Det er jo koselig, men også veldig slitsomt. 

Uansett, i dag har jeg hatt min hellige fridag, og kost meg skikkelig. Jeg fikk sove lenge, kanskje litt for lenge, men jeg har allikevel fått gjort alt jeg skulle, og det føles deilig. Da jeg våknet, kledde jeg godt på meg og gikk til Kanel for å sikre meg en liten lussekatt og en kopp kaffe. Det er jo tross alt Lucia i dag, og da er det lov med bolle til frokost. Jeg hadde glemt hvor godt det er med lussekatt, og det skal jeg jammen jeg bake mer av! 

Etterpå handlet jeg litt julegaver, og gikk en liten tur i akkurat ti minutter. Da fant jeg ut hvor glatt det var på bakken, og fortet meg hjem igjen. Jeg har også fått laget både karamell og masse annet godt til julen, og med julemusikk på i bakgrunnen og juletreet som lyser opp hele leiligheten, er det bare hyggelig med et lite juleverksted for seg selv. Er det bare jeg som synes det er usedvanlig koselig å pakke inn gaver til andre? 

Nå har Marius og jeg spist en god og sunn fiskemiddag, og snart er det rett i seng. I morgen skal jeg på to forskjellige "julebord", så det gjelder å samle kreftene. God tirsdagskveld, dere!


2 kommentareren liten juletradisjon


  Skrevet 20.11.2016 klokken 12:54


På tirsdag var jeg så heldig å få bli med Astrid på den årlige The Body Shop arrangementet, som alle bloggere snakker om! I likhet med i fjor klarte jeg å snike meg inn, og jeg er så glad for at jeg fikk komme! Dette er så koselig, og siden det nesten er en tradisjon, setter det virkelig julestemningen i snurr. Vi ble møtt i døren med både pepperkaker og rødvinsgløgg, og det sier man jo ikke nei til på en kald vinterkveld!Butikken var proppfull med produkter, deilige dufter og julekalendere, og de har jo egentlig alt du kan drømme om av kroppspleie. Deres tre nye juleprodukter var helt fantastiske, og vi fikk prøve og lukte på alle tre. Vanilje, krydret eple og ville bær. Alle luktene hadde et hint av jul i seg, og jeg gleder meg allerede til å teste dem ut. Min favoritt var selvfølgelig vanilje, men "spiced apple" var også en yndling. 

Ikke bare det, men de er også kjente for å ha store og spennende kalendere, og de er ikke noe mindre i år! Og visste du forresten at for hver eneste julegave som blir solgt, redder du èn kvadratmeter med regnskog? Body Shop har alltid vært opptatt av kloden vår, og det er helt fantastisk. Produktene deres har heller aldri blitt testet på dyr. Før vi skulle dra fikk vi lov til å velge oss litt hver, og så pakket de det inn for oss som en fin gave. Jeg gleder meg til å åpne min! Har dere handlet noe hos dem i år? God jul da, dere!


Ingen kommentarerårets halloween feiring


  Skrevet 02.11.2016 klokken 14:42


Ja, på lørdag var det altså tid for halloween fest, og det ble så utrolig vellykket! Jeg skulle jo egentlig ha festen hjemme hos meg, men siden det fort ble altfor mange gjester, fikk vi ha det hos en annen venninne i stedet, med litt bedre plass. Det var mye som måtte fikses og tiden ble litt knapp, men allikevel ble kvelden helt som forventet og veldig morsom! Det beste er at de fleste hadde veldig gjennomførte kostymer, og det gledet mitt store halloweenhjerte stort! 


Jeg elsket kostymet mitt som var bollywood, og var veldig fornøyd med resultatet til tross for at jeg ikke hadde prøvd det før. Hva synes dere? 
 Haha, jeg vet at jeg er skikkelig nerd nå, men jeg gleder meg allerede til neste år! Hadde dere en fin feiring?


Én kommentarautumn leaves


  Skrevet 20.10.2016 klokken 13:20Ingen kommentarer


hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no