Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.noden perfekte hytta


  Skrevet 01.02.2017 klokken 14:02


Åh, dere! Nå sitter jeg og drømmer meg bort med inspirasjonsbilder av hytter og sommerhus, og jeg gleder meg så mye til det blir varmere, slik at jeg kan komme meg ut på hytta vår. Å ha et annet sted enn der man bor, som man kan dra til for å slappe av, gjøre ting ute og glemme alt i byen for en liten stund, er gull verdt. Jeg har en liten hemmelighet også, men den skal jeg ikke røpe enda. 

Her har jeg funnet noen inspobilder av interiør og farger. Jeg elsker lyse og duse farger, og disse bildene varmer hjertet mitt. Bare tanken på å gå rundt barbeint i det grønne gresset og legge seg i hengekøyen under et blomstertre gir meg frysninger! Har dere også hytte noe sted? :)


2 kommentarervisne blomster?


  Skrevet 09.04.2016 klokken 13:23

Det beste jeg vet om er å få blomster, og det verste jeg vet om, er å måtte kaste dem når de har blitt visne. På valentines day fikk jeg noen nydelige, rosa roser av Marius, og ikke bare holdt de seg utrolig fine i lang tid - jeg kom også på en utrolig fin måte å bruke dem etterpå, selvom de ble visne.

Når de har visnet, hell ut vannet og la de stå over natten og tørke. Deretter klipper du av alle hodene, og bruker dem som pynt. Jeg la dem opp i en veldig fin gipsbolle som jeg aldri har fått bruk for før, så nå kan jeg pynte med begge to samtidig! Og den fine rødfargen lyser godt opp i stuen min, som ellers er veldig grå og dyster. Er det bare jeg som synes at blomster nesten er finere når de er visne? 

Hva synes dere? 
 


Én kommentardrømme meg bort


  Skrevet 14.03.2016 klokken 14:32


For noen dager siden innså jeg plutselig at jeg har bodd alene, i den samme leiligheten, i snart åtte år. Herregud, som tiden flyr! Det jeg forstod da, var at jeg snart er nødt til å komme meg ut herfra, til tross for at jeg elsker dette stedet. Jeg håper at jeg en dag har råd til å kjøpe meg en søt leilighet, som jeg kan fikse og innrede akkurat slik som jeg selv vil! På fredag ble jeg sittende foran dataen og drømme meg bort, og her er noen fine bilder jeg fant. Lyse rom, marmorgulv, lyskroner og store viduer.....ah, man kan drømme! 
Hva synes dere?


Én kommentargold gold


  Skrevet 13.11.2015 klokken 15:122 kommentarerjulehygge hos søstrene grene


  Skrevet 12.11.2015 klokken 14:34


I går kveld var jeg en liten tur innom en av mine favorittbutikker, nemlig Søstrene Grene. Dette har vært en av mine favoritter i mange, mange år, nettopp fordi det er kvalitet, det er så mye fint, og alt er superbillig. Jeg blir gal hver gang jeg går inn, og ender alltid opp med å handle mye mer enn hva jeg skulle. Leiligheten min svømmer bokstavelig talt i produkter fra denne herlige butikken, så det å bli invitert til et lite event hos dem var jo en liten julegave i seg selv! 

Vi ble tatt imot med åpne armer, og vi fikk en kort beskrivelse av årets juleprodukter. Jeg fikk julestemning bare av å være der! Jeg elsket alt, blandt annet julekulene som er noe jeg kjøper hvert eneste år. Det beste jeg vet om når det kommer til pynting til jul, er å bruke små detaljer i stedet for store nisser og stjerner. Hos meg er det små ting som gjelder, og jeg gleder meg masse til å sette på julemusikk, spise pepperkaker og pynte for meg selv. Det blir koselig, det!

De har brukt mye sølv og gull, og rene, duse farger. I tillegg er et et nordisk preg over det hele. Jeg anbefaler alle til å ta turen for morsomme og søte julegaver! Det kommer vel ikke som noen overraskelse at jeg endte opp med to poser med godbiter herfra. Jeg skal innom en tur i dag også!
Har du besøkt Søstrene Grene før? 


2 kommentarerdetaljer


  Skrevet 26.02.2015 klokken 22:04


 


Én kommentarbeautiful flowers


  Skrevet 26.11.2014 klokken 14:38


Tusen takk til min kjære mor for noen flotte roser! Jeg elsker dem og de pynter virkelig opp stuen min :-) Er ikke fargen bare helt nydelig? Én kommentarwhat time is it..


  Skrevet 22.09.2014 klokken 10:47


Fant denne supersøte skjermspareren for en liten stund tilbake. Perfekt for en som meg, som alltid lurer på hva klokken er. 
Den er gratis, og du kan laste den ned her.  


2 kommentarerhøstpynt


  Skrevet 18.09.2014 klokken 15:324 kommentareredda


  Skrevet 10.09.2014 klokken 16:45Edda interiør Sandvika


Én kommentardrømmehuset


  Skrevet 07.09.2014 klokken 20:05foto/meg selv


4 kommentarerpåskefavoritt


  Skrevet 11.04.2014 klokken 17:28


God ettermiddag solstråler, og god fredag! Endelig har vi kommet til slutten av nok en uke, og allerede etter jobb i morgen kan jeg endelig senke skuldrene 
og nyte at det er påskeferie. Jeg gleder meg kjempemye, og kan nesten ikke vente til å fortelle dere hva jeg skal!

I dag har jeg selvfølgelig jobbet, og det er vel ikke så mye annet å fortelle enn at vi har kost oss masse. Det har vært stille, og det gjorde at jeg
blandt annet hadde tid til å lage dagens bakst - min favoritt. Lunsjen hos oss som forresten åpner halv tolv og stenger halv fire, har alltid "dagens bakst",
og det er derfor opp til oss kokker å finne på noe godt. I dag tok jeg intiativet og laget min favorittkake, nemlig Bountykake. Den er superlett å lage,
man kan tilsette utrolig mye godt og i dag laget jeg en skikkelig glasur også, som passet perfekt til. Så derfor anbefaler jeg alle, ihvertfall de som har mulighet,
til å komme på besøk til Kolbotn og smake på! 
Jeg fikk med disse utrolige gåsungene hjem fra jobben i dag, og de pryder opp hele leiligheten min nå. Gåsunger er en av mine favoritter, 
og jeg kunne ønske at de var tilgjengelige året rundt. De er så utrolig søte, og jeg har elsket dem helt siden jeg var liten.

Hva synes dere?

I dag har jeg planer om å bare ta det helt med ro. Nå snart skal jeg dra til Marius for å være med han litt, før jeg drar hjem igjen og slapper av for meg selv.
I morgen er det opp tidlig og på jobb, men det gjør jo ingenting når man snart har ferie?..

Ha en superfin fredag videre, og kos dere masse nå som det er påske!  


Én kommentar


hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no