Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.novinn billetter til jarga art & fashion weekend


  Skrevet 15.08.2017 klokken 15:44


Jarga Art and Fashion Weekend åpner dørene for tredje år på rad, og i år blir det den 18 og 19 august! Ikke mange dager igjen nå. 
Med lokasjon Tjuvholmen, og da nærmere Astrup Fernley Museet´s Kiefersal og Felix Konferansesenter så er JAFW klare, og har ingen intensjoner om å skuffe i år heller.

Med tema #JUMP er fokuset i år å oppmuntre unge til å "Take The Big Jump" og følge sine drømmer. Inspirerende!
I år blir vil det også for første gang bli nominert frem en vinner av #jumpprisen
 

Det hele starter med en konferanse på Felix Konferansesenter. Formålet med konferansen er å samle unge spirer med drømmer, og motivere og inspirere dem. Foredragsholderne kommer til å være unge entreprenører som selv har fulgt sine drømmer og har stor suksess. 

Andre dagen går vi videre til Astrup Fearnley Museet hvor vi har det store moteshowet i Kiefersalen med innslag av både musikk, dans og poesi. Høres ikke dette gøy og spennende ut, så vet ikke jeg! 

...Og i den forbindelse, har jeg en liten konkurranse til dere, hvor dere kan vinne billetter! Jeg skal selvfølgelig selv, og jeg gleder meg masse. Jeg har ikke fått det til de andre årene, men i år skal jeg endelig! Kanskje vi sees? 

Det eneste dere må gjøre for å vinne, er å følge "jargafw" på instagram , reposte et bilde og tagge dem! Det er om å gjøre å få flest likes, og da er det ikke noe annet å gjøre enn å ønske dere lykke til :-) 

Du får selvfølgelig ta med en venn, og du er også velkommen på afterpartyet. 


Ingen kommentarerhvor skal vi hen?


  Skrevet 25.06.2017 klokken 11:50


Åh, nå er det jammen meg ikke lenge igjen til jeg har ferie! Herregud som jeg gleder meg. Om litt over en uke skal Marius og jeg dra, og det kribler i hele magen. Jeg har jo enda ikke fortalt dere hvor vi skal, og siden det er sommer, skal jeg ha en liten konkurranse. 

Hvor skal vi?

Alt du trenger å gjøre for å delta er å skrive svaret i kommentarfeltet, i tillegg til navn. Jeg kårer en vinner før vi drar :-) 
Det man vinner er en deilig liten goodiebag fra meg med masse fine sommerprodukter! Lykke til!


13 kommentarervinn gaver fra becksöndergaard


  Skrevet 14.04.2016 klokken 15:30


En av mine nye favoritter når det kommer til koseklær, er denne deilige og myke genseren fra Becksöndergaard. Den er helt fantastisk! Og nå har jeg vært så heldig å få lov til å dele ut to stykker til mine kjære lesere! Hvor gøy er ikke det? 

....Og ikke bare det, men det følger også med en søt notisblokk og en sovemaske i silke. Denne sovemasken er perfekt for meg, jeg er ikke helt sikker på hvor mange jeg har fra før av, men det var ihvertfall på høy tid å få seg en ny en. 
Det eneste dere trenger å gjøre for å delta i konkurransen, er å fortelle meg om din perfekte kosekveld! Husk å markere kommentaren med mail og ditt hele navn! 
Jeg trekker to heldige vinnere i løpet av helgen :-) Lykke til! 


17 kommentareren ny favoritt til leppene


  Skrevet 23.09.2015 klokken 12:11


God morgen, solstråler! I dag har jeg lyst til å tipse dere om en helt ny favoritt hjemme hos meg - soft lips cube fra Mentholatum! Disse små og delikate leppomadene beskytter, pleier, mykgjør og fukter leppene, samtidig som de blir fine og skinnende. Det finnes tre forskjellige smaker - Fresh mint, Pomegranate Blueberry og Vanilla bean. Min favoritt er den med vanilje, selv om alle er helt fantastiske! Hvis jeg må si noe negativt så blir det at jeg synes de er litt i søteste laget, men det er bare min mening. Ellers blir leppene silkemyke og fuktige kjempelenge, noe jeg elsker.
Samtidig har jeg vært så heldig å få lov til å dele ut en av hver smak til dere lesere! Alt dere trenger å gjøre er å legge ut et bilde av dere selv på instagram og skrive hvilken farge du ønsker deg, og tagge bilde med #softlipsnora. Alle er med i trekningen, og jeg kan love dere at det er verdt det! Vinneren trekker jeg før helgen! Lykke til :-)


2 kommentarersommerglød på 1-2-3


  Skrevet 13.04.2015 klokken 13:38


Nå som det nærmer seg sommer med stormskritt, har jeg allerede begynt å forberede brunfargen min. I tillegg til at jeg tar solarium en gang i blant, tar jeg betakaroten og noe annet som heter Imedeen. Imedeen tan optimizer inneholder også betakaroten, men i tillegg andre vitaminer og mineraler som gjør det enklere å få en dyp brunfarge. Perfekt for meg som er så lys i huden fra før av.

Disse tablettene sørger for at du blir brunere raskere, og at fargen holder lenger. De aktive substansene i Imedeen er naturlige ekstrakter fra planter og essensielle vitaminer som omsorgsfullt er valgt ut for å stimulere den naturlige produksjonen av melanin, det beskyttende pigmentet som gir huden den solbrune fargen, og reduserer solbrenthet og soleksem. Det beste er at det kun trengs en tablett daglig, og du begynner med dette fire uker før du er i solen. Det vil si at det er lurt å begynne i god tid før sommeren.

Jeg har ikke gått på dette i veldig lang tid, men jeg har allerede fått resultater, og jeg gleder meg til å se hvordan det blir fremover, nå som solen titter frem! For å kjøpe produktet, kan du trykke her. Der kan dere også lese mer, og se andre produkter til huden vår!/sponset innlegg

I tillegg deler jeg ut en pakke til en heldig vinner i løpet av uken. Det eneste dere trenger å gjøre for å delta, er å skrive ditt beste tips til å holde brunfargen i kommentarfeltet. Husk navn og email, slik at jeg kan kontakte deg! Gaven er verdt 395,- så jeg anbefaler alle til å delta :-) Lykke til!


14 kommentarervinn niveaprodukter


  Skrevet 17.12.2014 klokken 13:49


Ja, dere....Det er duket for min siste konkurranse før jeg tar juleferie, altså årets siste konkurranse, og før jeg kårer vinnerne fra alle de forskjellige konkurransene. Denne konkurransen er i samarbeid med Nivea, og du kan vinne masse deilige produkter. I forbindelse med en ny smak i leppeserien, "blueberry blush", som forresten lukter helt, helt fantastisk, fikk jeg lov til å ha en liten konkurranse for dere lesere. Premien er Niveas ansiktsmasker og alle de forskjellige lepomadene i fine, små poser. Jeg har testet dem alle, og jeg elsker hver eneste en. De gir masse fuktighet, og luktene er herlige. 
Det eneste du trenger å gjøre for å delta i min siste konkurranse, er å skrive navn, alder og mailen din i kommentarfeltet. Jeg liker å gjøre det enkelt i år, så får jeg heller legge litt mer i spørsmålene neste år.. det er et fint forsett for meg, det! 

Lykke til! 


41 kommentarergiveaway


  Skrevet 10.12.2014 klokken 23:08


Hei fine dere! Jeg håper dere har det fint, og er klare for en supergod nyhet! I samarbeid med det populære bikinimerket "to die for" har jeg fått lov til å dele ut et sett til en av dere! Personlig er jeg veldig glad i disse bikiniene, de er liksom ikke for mye, samtidig som de ser lekre og delikate ut. Som dere vet elsker jeg bikinier og undertøy, og jeg har godt over hundre forskjellige bikinideler. For meg er det viktig at den sitter bra, og ikke er altfor utforedrende. Dette er noe disse menneskene bak merket klarer veldig fint, bikinien sitter som støpt på kroppen, og derfor har jeg ikke det minste imot å skrive fint om dem!

Jeg har fått bikini fra dem før også, og hvis du vil se det eldre innlegget mitt om en annen farge, kan du trykke her. Denne gangen valgte jeg en litt søtere farge, nemlig en babyrosa med hvite blonder. Jeg elsker den allerede, og gleder meg til å bruke den til sommeren!


Det eneste du trenger å gjøre, er å skrive hvilket varmt strandparadis du ville rømt til om du fikk sjansen i morgen. For eksempel så er mitt strandparadis Maldivene. Skriv dette i kommentarfeltet med navn og email og så er du med i trekningen. Det er viktig at navnet ditt og emailen er i selve kommentaren. 

Lykke til! 


56 kommentareran aussome job


  Skrevet 20.11.2014 klokken 19:43


Da er det endelig duket for en ny konkurranse, og det er bare å glede seg. Denne gangen er det i samarbeid med et av mine favorittmerker innen hårpleie, nemlig Aussie.

Dette er en utrolig kul konkurranse som jeg selv har lyst til å delta i, og premien er helt unik. Kort fortalt går konkurransen ut på at hårmerket Aussie er på jakt etter en ny ambassadør som kan ta over jobben som deres instagram-manager på @aussiehairofficial. Et krav for å kunne delta i konkurransen er at man må oppholde seg i Australia og inspirere Aussie-følgerne med fantastiske bilder fra Aussie-verdenen. Jeg mener, er ikke det fantastisk kult?

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen, er å laste opp et bilde på instagram hvor du tolker det perfekte "aussie world" og hashtagger det med #aussomejob. Her gjelder det å få alle vennene dine til å stemme på deg, for både stemmer og meningene fra dommerne er med på å trekke vinneren! Du kan lese mer om konkurransen her. Husk at fristen for å delta er 25. november, så det er ikke lenge igjen. 

....Ikke nok med det! Jeg får også lov til å ha min egen lille konkurranse her på bloggen, hvor dere kan vinne produkter fra Aussie. Jeg har selv fått min lille reisepakke fra dem med masse deilige produkter jeg allerede elsker! Det eneste du trenger å gjøre for å delta, er å legge ut et bilde av deg selv på instagram og hashtagge det med #noraussie. Siden dette er hårprodukter vil jeg se det beste hårbildet du har av deg selv! Jeg trekker vinnerne etter helgen, så dere har god tid på dere. Lykke til :-)


Ingen kommentarerkonkurranse


  Skrevet 16.11.2014 klokken 15:01


I samarbeid med Âme pure har jeg nå tenkt til å ha en liten konkurranse hvor du kan være så heldig å vinne en av de fantastiske trusene som strapper, løfter og forstørrer bakdelen din. For å lese om min mening av dette produktet kan du lese innlegget ved å trykke her. 

Det eneste du trenger å gjøre for å delta er rett og slett å gå inn på facebooksiden deres her og like den. Dere kan gjerne også dele konkurransen på enten bloggen deres, facebook eller på instagram med hashtaggen #amepure. Da er det enda større sjanse for at det blir deg! Etter at dere har likt siden og eventuelt delt konkurransen, skriver dere bare navnet og mailen deres i kommentarfeltet på dette innlegget. Det er jeg som trekker vinneren, og det gjør jeg om noen få dager. Jeg ønsker dere lykke til! 


/sponset innlegg


13 kommentarermiss glossy


  Skrevet 22.09.2014 klokken 21:36
Ja, da har jeg gjort det utrolige - meldt meg på en konkurranse. Og ikke hvilken som helst konkurranse heller, men Miss Glossy 2014! 
Jeg tror faktisk det er den første gangen jeg noensinne har meldt meg på noe, ihvertfall nesten, så det var vel på tide.
Det finnes ingen kriterier for å melde seg på, og det er superlett - bare last opp et bilde av deg selv, og få andre til å stemme på deg. Jeg er
jo tydeligvis veldig sent ute siden alt avsluttes på søndag, men det får vel gå.

Jeg valgte å ta et ganske naturlig bilde av meg selv (det øverste) hvor håret var i hovedfokus. Jeg er ganske fornøyd og håper at det ellers kjedelige 
håret mitt smelter hjertene til dommerene. Jeg har jo tross alt et 100% naturlig hår, og det skal jeg jammen meg bruke som argument! 

Som dere skjønner så blir jeg veldig glad om dere stemmer på meg. Det tar akkurat ett sekund, og det hadde betydd veldig mye. 
På forhånd, tusen takk! Dere kan stemme på meg ved å trykke her og på stemmeknappen! 

Ønsk meg lykke til da, dere. Og så må dere ikke glemme å melde dere selv på! Det er enda noen dager igjen. 

Synes dere at bildet var fint? 


2 kommentarervinn sko


  Skrevet 15.03.2010 klokken 14:53


Hei! Da starter jeg en liten konkurranse igjen. Siden skoene jeg fikk var for små, har jeg lyst til å gi dem til en av dere :-) Alt dere trenger å gjøre, er å oppgi navn og email i kommentarfeltet, i tillegg til din yndingsbutikk på nettet.

Husk at skoene er i str. 37, så om du har større føtter, burde du ikke delta! De er ellers helt nye, aldri brukt, og er fra motedronningen.com. Kjempefine!For spørsmål, send meg mail til norablogg@live.no

681 kommentarervinn produkter fra Libresse


  Skrevet 14.02.2010 klokken 17:01


VINN DESIGNER TIN CANS OG 15 VALGFRIE PRODUKTER FRA LIBRESSE!

Hva er teksten bak på tin can som heter: Xpression no.4?

Riktig svar finner man på Libresse.no

Det er ingen aldersgrense, og du kan delta så mange ganger du vil!I samarbeid med Libresse har jeg ofte fått ha konkurranser. Denne skulle egentlig kommet på Fredag, men på grunn av en travel uke har jeg ikke fått tid til det før i dag. Libresse-etuiene finnes i begrenset antall. Fra og med uke  6 er bindetuiene å få i butikken. Etuiene følger med når du kjøper en pakke tynne Libresse-bind, uten tillegg i prisen. De er å få i alle dagligvarekjeder.

Konkurransen er litt forsinket, men jeg holder den til jeg har fått nok svar. Det er også mulig å sende svaret til norablogg@live.no. Lykke til!


111 kommentarerbloggmøte


  Skrevet 20.01.2010 klokken 22:25


Dette har vært en utrolig stressende dag(!!), så det skal bli godt å legge seg. I morgen skal jeg opp og på jobb i Oslo, og der skal jeg altså være halv ti...

I dag ble premien av konkurransen min gjennomført, og det ble jo ganske vellykket selvom jeg kom en time for sent, og selvom den ene vinneren IKKE var der. Synes det er veldig dårlig av dere, å ikke møte opp når dere først får vinne. Det var utrolig mange som deltok, og som virkelig ville komme, så jeg ble både flau og skuffet da jeg så at bare en var der.

Ellers så var det kjempehyggelig, selvom jeg var sliten, kald, sulten og småsur. Med andre ord, jeg var ikke så veldig pratsom og smilende i dag, men håper det går fint. Håper de som var der hadde en fin tid, koselig at dere kom!
Søte jenter, alle sammen

Det var KALDT i dag


Og forresten....det med øyenbrynene mine var bare ironi! Dere kan slenge så mye dritt dere vil, jeg tror jeg har større ting å tenke på for tiden! Men for all del, takk til dere som liker dem :-)  God natt!

32 kommentarervinnere av konkurransen


  Skrevet 19.01.2010 klokken 10:31


Vinnerne av konkurransen er Lisa og Juna :-) Gratulerer. Jeg har sendt begge en mail om oppmøte, og hvis dere ikke kan komme, må dere si ifra senest klokken seks i dag, slik at jeg kan finne noen andre vinnere.

Jeg har vært travel siden helgen, så jeg måtte dessverre bare trekke ut to vinnere, i stedet for å gå gjennom alle for å finne de to mest sunne oppskriftene. Litt urettferdig, men dere skal nok få sjangsen igjen senere!Jeg har lyst til å legge ut noen oppskrifter, kom med forslag til hva dere vil ha oppskrift på :-) Jeg har mye godt på lur.

37 kommentarerfotokonkurranse


  Skrevet 17.12.2009 klokken 14:52


Hei :-) Jeg beklager for at jeg er så travel at jeg ikke klarer å få presset ett par innlegg inn i hverdagen min for tiden, men jeg skal prøve å gjøre så godt jeg kan nå. På Lørdag drar jeg til London, og forhåpentligvis skal jeg ha med meg pc'en, slik at jeg får oppdatert dere litt under reisen!

Jeg starter med dagens julekalender, og denne gangen har det noe med foto å gjøre. For ikke så lenge siden, tok Caroline og jeg bilder ved en gammel bro, og i går fant jeg alle bildene. Jeg elsker høsten og høstfargene, og derfor ble jeg veldig fornøyd med disse bildene. Nå er det jo vinter, og som dere vet er foto en stor del av både livet og hverdagen min...Så, luken i dag er som følgende: Finn et tema dere vil jeg skal fremføre med bilder. Jeg har hatt døden mange ganger, så helst ikke kom med det igjen...Men, dere står fritt til å velge, og jeg håper at jeg får inn mange ideer! Skriv gjerne også hvor, hva og hvem, slik at det blir litt gjennomtenkt!

Premien er forresten en liten goodiebag fra meg, med produkter for både hud, hår og kropp. Det blir altså en liten hemmelighet, kanskje jeg kjøper noe spennende i London? :-)
Nå skal jeg ned til byen for å fikse noen sko og litt julegaver....Hva synes du om bildet, forresten? :-)

93 kommentarer10. luken i julekalender


  Skrevet 10.12.2009 klokken 15:11


Nå skal jeg ut, og når jeg kommer hjem igjen, har jeg forhåpentligvis en ny frisyre! Jeg skal prøve å få handlet noen julegaver, også skal jeg møte Carl Michael for å titte litt. Har time hos frisøren klokken fem, så jeg er passe nervøs nå.. 

Skriv navn og email i kommentarfeltet for å bli trukket som en heldig vinner i dagens luke. Du kan være så heldig at du vinner vippetang, lipgloss og løsvipper fra e.l.f...produktene er sponset! Hvis dere er flinke, skal jeg fortelle dere en hyggelig hemmelighet når jeg er hjemme igjen! Hadet :-)

35

337 kommentarer8. luke i julekalender


  Skrevet 08.12.2009 klokken 11:20


da er jeg tilbake med julekalender, jeg har funnet ut at det er lettere å ha kalender annenhver dag, for jeg har rett og slett ikke tid! Er det okey for dere? Så kan jeg heller ha litt større og bedre gaver, det er jo en fin ordning, eller hva?

Det dere kan vinne i dagens luke er det nye produktet fra Loreal, nemlig roll on foundation. Jeg har ikke brukt den før, jeg har bare testet den fort i butikken, men den virker veldig god. Personlig liker jeg ikke å bruke svamp når jeg tar på foundation, så denne er ikke helt min...stil! Men det er vel noen andre der ute som liker det? Den er ikke så veldig dyr, men det er jo like greit å vinne den i tillegg til din egen kalender?

De eneste dere trenger å gjøre er å skrive navnet deres, slik som i den 1. luken. Husk email, det er veldig viktig. Dere kan godt ta med en liten hilsen eller smiske litt, det hjelper alltid :-)
loreal
Lykke til :-) Vinneren blir trukket i kveld eller i morgen. Hvis noen har ideer til hva jeg kan gjøre i neste luke, er det bare å skrive det i kommentarfeltet!

209 kommentarerfotokonkurranse


  Skrevet 24.11.2009 klokken 14:26


Jeg hadde egentlig tenkt til å melde meg på en fotokonkurranse. Men man vinner et kamera, og siden jeg har nok av det fra før av, orker jeg ikke delta. Men det er kanskje noen små fotografer der ute som ikke vet om denne konkurransen, derfor skal jeg ta meg tid til å legge den ut her.

Temaet er valgfritt, så det er bare å knipse i vei og sende inn bidrag. For å delta må du:

* Være mellom 13 og 20 år
* Sende inn et breddebilde
* Sende inn bildet i høyoppløselig format
* Sende med en liten bildetekst på maks 250 ord (inkl. mellomrom)
canonixus120is1
Den som vinner får Canon Ixus 120 med 12,1 megapiksler og mange funksjoner. Det blir plukket ut tre andre som får en bag og en bokpakke. Bidraget sendes til sidfoto@aftenposten.no. Fristen er 25.november, så det er ikke så lang tid igjen. Lykke til for de som velger å bli med :-)

3 kommentarergjett hvor jeg skal i julen?


  Skrevet 18.11.2009 klokken 13:2520090206142143
39766607930928fc5d4clarge
20090507141403
20080603193936

...Klarer dere å se hvor det er?

Dette er det beste jeg får til av konkurranser. De som gjetter er med i trekningen av en liten julegave fra meg. Kommer til å trekke ut to tilfeldige navn fra kommentarene, så det gjelder å delta.

257 kommentarer


hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no