Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.noinstalately


  Skrevet 31.01.2015 klokken 14:21
Én kommentarfredagskvelden alene


  Skrevet 30.01.2015 klokken 23:55


Dette er kanskje den kjedeligste kvelden jeg har hatt på lenge, ihvertfall med tanke på at det er fredag og at alle andre er ute. Det verste er at jeg ikke har gjort noen ting annet enn å se inn i enten en pcskjerm eller en mobilskjerm. Jeg har ikke engang kledd på meg, liksom! Jeg velger allikevel å tro at det er godt for meg, jeg mener....man må jo gjøre det man selv har lyst til, og man går jo ikke akkurat glipp av noe? De siste fire dagene har jeg jo festet og drukket mer enn jeg har gjort på to år, så jeg tror det var bra med en dag med vann, joggedress og dårlige jentefilmer. Jeg trenger vel ikke å begrunne hvorfor jeg ikke orker å legge ut noe bilde av meg, men jeg lover at jeg skal bli flinkere til det fremover!

Selvom helgen så og si ikke har startet enda, gleder jeg meg til en ny uke. En uke med trening og sunn mat, en ryddig leilighet, null gluten og oppblåst mage, og ihvertfall null alkohol. Og ikke minst - lønn! Haha.....herregud, jeg har jo levd på bulgur de siste dagene. Det er ikke noen glamorøs, tynn superblogger som tjener 100.000 i måneden her i gården, gitt. Men kokk, det er jeg, og veldig matglad i dag. Dere vet hvordan det er, når man kjeder seg, spiser man. Eller i mitt tilfelle, lager og spiser. Middagen i dag er ikke noe spesielt usunn, det eneste er at jeg spiste altfor mye. Dette er en favoritt som Marius og jeg spiser veldig ofte, og det er så sinnsykt godt.  
Det er rett og slett kyllingfilet biter som er stekt i rød curry paste med litt hvitløk og ingefær. Hjemmelaget guacamole, litt blandet salat og mozarellaost rullet inn i varme maislomper. Nesten som taco, bare mye, mye bedre. Anbefaler alle til å spise dette i helgen! :-) God natt!


3 kommentarergirlcrush


  Skrevet 30.01.2015 klokken 18:15//Brittany Murphy


Én kommentarslaraffenlivet


  Skrevet 30.01.2015 klokken 14:37


God morgen, alle sammen! Ja, jeg vet at klokken er halv tre, men jeg ligger fortsatt i sengen og har foreløpig ingen planer om å stå opp. Litt tidligere i dag tok jeg en rask tur ut for fikse et par ting, og for å gi kroppen litt næring. Det ble selvfølgelig en kaffe, og en liten muslibolle i tillegg. De vi selger på Kanel er så sinnsykt gode, og i tillegg er de ganske "sunne" og metter mye. Perfekt frokost når man ikke orker å røre seg. 

I fire dager i strekk har jeg fartet rundt, drukket alt av alkohol jeg har klart å få tak i, og stresset mye. At jeg har fri både i dag og i morgen gjør nok veldig godt på kroppen, og jeg skal bare slappe av. Gå uten sminke også, for den saks skyld. Akkurat nå har jeg tatt på meg favorittundertøyet mitt, krøllet meg inn i dynen igjen og funnet en del tv-serier jeg skal se på. Ute er det skikkelig grått og trist, så jeg får ikke akkurat dårlig samvittighet av å ligge her - og bra er det!  

 


Dette fantastiske undertøyssettet fra Calvin Klein kan dere forresten kjøpe her. Det er så utrolig mykt og deilig å ha på seg, og helt perfekt for late dager! 


Ingen kommentarerla casa monet


  Skrevet 29.01.2015 klokken 23:39


Heihei! Klokken nærmer seg tolv alt, og her sitter jeg i badekåpe og har endelig sunket ned i sofaen. Jeg kan faktisk ikke sette ord på hvor sliten jeg er akkurat nå, og jeg føler at jeg kommer til å sove alvorlig lenge i morgen, i og med at jeg har fri. Takk Gud for det! 

Etter jobb i dag var det duket for julebord for oss jentene på Kanel. Et litt forsinket ett, men koselig var det allikvel. Jeg tror det er lov til å kalle det julebord når det fortsatt er snø på bakken og det henger gammel julepynt rundt omkring.
Kvelden var på en tapasrestaurant i Sandvika, La Casa Monet, hvor vi drakk og koste oss med deilig tapas. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg var så mett og full i magen. Sånn går det når man propper i seg altfor mye brød og aioli!

Dette lille huset ved elven var veldig koselig, med hyggelige servitører! I tillegg ligger det rett ved meg, så dette blir nok et sted jeg kommer til å dra til flere ganger. Anbefaler alle til å ta turen, virkelig! 

Verdens fineste jenter! Tusen takk for en veldig hyggelig kveld fylt med god mat, masse drikke og festligheter. Og tusen takk for for at jeg får lov til å jobbe med dere alle!
Nå skal jeg legge meg......jeg vet ikke engang om jeg orker å fjerne sminken, så sliten er jeg. Vi snakkes i morgen, god natt! 


Ingen kommentarervixen blog awards


  Skrevet 29.01.2015 klokken 16:41


Til tross for at jeg gned all sminken min bort i løpet av kvelden og det at jeg strengt tatt burde holdt meg unna det siste glasset med champagne, ble det en skikkelig vellykket kveld. For første gang på veldig lenge følte jeg meg fin og lykkelig, og jeg storkoste meg virkelig. Det er alltid fint å møte gamle kjente og hilse på nye mennesker, jeg blir jo helt rørt av å tenke hvor snille og pratsomme folk virkelig er. Jeg er så takknemlig for å være en del av slike kvelder! I tillegg så jo absolutt alle helt smashing ut! 
Takk for en fantastisk kveld, alle sammen! Og gratulerer til alle vinnere :-)


3 kommentarerpre party med redken go urban decay


  Skrevet 29.01.2015 klokken 16:13


I går var det, som dere helt sikkert vet, Blog Awards. Så heldig som jeg var, ble jeg invitert til et lite pre-party på L`oreal akademiet, hvor vi fikk styling og sminke. Herregud, det går jo ikke an å takke nei til slikt! Da jeg kom inn døren ble jeg møtt av pene mennesker, masse sushi og et stort glass sprudlende, og slik fortsatte hele kvelden. I tillegg var det lansering av sminkemerket Urban Decay i Norge, og vi fikk lov til å bli sminket med noen av produktene. De var helt fantastiske! 

Jeg ble veldig fornøyd med både sminke og hår, det er jo alltid gøy å prøve noe nytt. Tusen takk for en perfekt styling som gjorde meg fin på festen! 


Her møtte jeg også noen kjente fjes, og ble kjent med andre. Så mange snille og søte mennesker på et sted er ikke noe man ser ofte. Bare se hvor nydelige de to over ser ut! 


Ingen kommentarercaroline, continental & cosmica


  Skrevet 27.01.2015 klokken 20:12


God kveld, mine kjære lesere! Gud så sliten jeg er, og det eneste som faktisk frister, er å lage meg en skikkelig digg middag og se på Masterchef til jeg sovner. Noe jeg også skal. 

Etter jobb i dag tok jeg turen inn til Oslo for å møte Caroline. På Continental var det et stort event i forbindelse med Cosmica, og det var kjempegøy. Dette stedet er jo bare helt fantastisk, og alt var helt perfekt. I tillegg var både fingermaten og sprudlevannet helt utsøkt, og perfekt etter en lang dag på jobb. Jeg har brukt Cosmica produkter flere ganger, og er veldig fornøyd.

Tusen takk for en fin kveld, mye godt og en veldig, veldig fin goodiebag! Jeg elsker å være blogger, altså.  

Herregud som jeg har kost meg! Denne uken er som sagt fylt av fantastiske opplevelser, og jeg gleder meg. Det har jo bare gått to dager! Jeg elsker forresten denne genseren, og ikke minst - fargen. Jeg har kun brukt den en gang fordi den er så sinnsykt stor og slapp, men det gikk visst fint i dag. Fargen er ihvertfall helt nydelig, og passer til meg når jeg har litt farge på kroppen. Er dere ikke enige? 

Vi snakkes i morgen. Dere vet hva jeg skal nå!


5 kommentareren kveld med lush


  Skrevet 26.01.2015 klokken 23:53


Denne kvelden har jeg tilbringt i Oslo med Donna, en jente jeg alltid har det morsomt med. Hun tar meg alltid med på ting hun blir invitert til gjennom bloggen, og i dag var det endelig min tur til å ta med henne. Vi var på butikken LUSH i Karl johan, som selger alt av kroppsprodukter, fra neglebåndskremer til deilige badesåper. Jeg vet ikke hvor jeg skal starte en gang, det var helt fantastisk, og jeg kunne ønske jeg bare kunne dratt med meg alt hjem. Ingenting er testet på dyr, prisen er lav og alt er laget av de beste ingrediensene og gjør ikke noe annet enn godt for kroppen. 

Vi ble tatt imot med åpne armer og servert alt fra velkomstdrinker til jordbær dyppet i sjokolade, og i tillegg fikk vi teste mange av produktene. Vi var også så heldige å få med oss hver vår goodiebag, og jeg kan nesten ikke vente til å teste ut de forskjellige tingene.

I tillegg til en kjempekult og gjennomført lokale med deilige dufter, var gjengen som jobbet der kjempehyggelige og imøtekommende. Jeg anbefaler dere virkelig til å ta turen! Er det noe jeg elsker er det mennesker som viser at de brenner for det de driver med, og det gjorde disse. Er det noe dere lurer på, er det bare å ta kontakt med dem!  
....Denne kaken var forresten helt utrolig god, og er laget av blandt annet svarte bønner og mørk sjokolade. Jeg spurte om oppskriften, og håper at jeg får den! Namnam.

Nå er det tid for sengen, nok en gang, og i morgen etter jobb er det rett på et annet event. God natt! Og tusen, tusen takk til LUSH for at dere inviterte meg til dere i kveld! 


Ingen kommentarerhjemmelaget pizza med spinat, brie og friske tomater


  Skrevet 26.01.2015 klokken 23:17


Ja, da har jeg lovet å gi dere oppskriften på gårsdagens pizza, og det skal jeg holde. Dette er på ingen måte en sunn pizza, men derimot en skikkelig usunn, god og fet pizza man skal kose seg skikkelig med! Jeg brukte ikke noen typer kjøtt så min versjon ble ikke så veldig mettende, men her er det kun fantasien som setter grenser og man kan putte på akkurat det man selv vil. Det er jo det som er gøy med pizza! 
Bunnen 

10 dl hvetemel 
1 1/2 pose tørrgjær 
4 dl lunkent vann 
1 ss salt 
2 ss olivenolje

Bland alt det tørre sammen, ha i litt og litt av væsken og elt til det blir en smidig og fin deig. Sett til heving og hev til dobbel størrelse. 
Skjevle deigen ut til ønskede pizzabunner, og ha på et smurt stekebrett med bakepapir. Man kan også lage minipizzaer! 

Fyllet 

2 ss olivenolje
1 pakke fetaost 
5 skiver brie 
1 neve revet parmasan 
5 dulcitatomater (småtomater) 
1 sjalottløk i tynne ringer 
2 sjampinjonger
1 pakke babyspinat 

Ha olivenoljen på bunnen. Kutt sjampinjongen i små terninger og brun i en stekepanne med olje og salt. Når den er ferdigstekt, har du i den ferske spinaten og vender den inn i soppen slik at den blir svettet ned. Ha alt over på bunnen. Deretter har du på ost, tomater, løk og eventuelt et lite dryss havsalt. Husk at parmasanen er veldig salt! 

Stek pizzaen med undervarme midt i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter, til den er sprø og fin. 

Man kan også legge forskjellige ting opp på pizzaen når den er ferdigstekt. Under har jeg lagt på litt frisk ruccola og serranoskinke. Kjempegodt!Jeg håper denne ser fristende ut og at dere prøver! Dette tar absolutt ikke lang tid, og det er verdt hver eneste bit!


2 kommentarerulovlig gluten og ferske tomater


  Skrevet 26.01.2015 klokken 00:42
Klokken nærmer seg ett på natten, og jeg sitter fortsatt våken. Jeg begynner åtte på jobb i morgen, men jeg klarer likevel ikke å bli trøtt. Tusen ting svermer i hodet mitt, og jeg tenker på alt jeg må få gjort. Denne uken blir virkelig hard, jeg skal ting hver eneste dag etter jobb, og selvom det er gøy å ha ting å gjøre, blir jeg fryktelig sliten av det. Bare av tanken! 

Som sagt lagde Marius og jeg hjemmelaget pizza i dag, og for de som ikke følger meg på instagram og har sett bildene - de ble fantastiske! Jeg bakte jo bunnen selv, og den ble helt perfekt og sprø. Marius puttet alt fra karbonadedeig, grillkrydder og peppersalami på sin pizza, mens jeg holdt meg til rene råvarer som fersk spinat, småtomater, fetaost og olivenolje. Det ble utrolig godt, og jeg har spist så mye gluten og fett at jeg kommer til å ha en vond og oppblåst mage i flere dager fremover! 

Oppskriften kommer ihvertfall i morgen, og det er bare å glede seg! Dette skal jeg jammen meg lage flere ganger.
Sov godt, dere! Jeg ønsker dere en bra uke! 


Ingen kommentarersnøkrystaller på nesen


  Skrevet 25.01.2015 klokken 17:07


Kvelden i går ble veldig lang med alt fra vin til nattmat, og jeg er så fryktelig glad for at jeg klarte å komme meg hjem på egen hånd. I dag tidlig våknet jeg til solstråler gjennom gardinene, og det var ikke noe annet jeg heller ville enn å gå meg en tur ute. Jeg fikk med meg en venninne og hunden hennes, og det var så deilig ute. Iskaldt, men deilig. Det var ikke bare vi som ville gå tur, det var både andre hunder og mennesker overalt. Allikevel gikk vi en liten sti inne i skogen slik at vi ikke gikk ved alle andre. Min favorittsti. 

Så vi kjøpte med hver vår kaffe fra Kanel, tok på oss varme klær og gikk.  

Jeg har så utrolig lyst på hund, men jeg får heller nøye meg med å passe andres. Hyggelig var det ihvertfall, en skikkelig søndagstur! 
Nå er jeg hjemme alene hos Marius og er i full gang med å lage hjemmelaget pizza mens han er på trening. Deigen til bunnen står til heving, og jeg har
funnet frem alt fra ferske tomater og hvitløk, til parmasan og serranoskinke. God søndag!  


6 kommentarersterk quinoasalat med spinat og rå beter


  Skrevet 24.01.2015 klokken 16:01


Da står helgen for tur, og jeg er klar for å gi dere en kjempegod oppskrift! Denne retten er vegetar, og perfekt til middag eller lunsj. Man kan selvfølgelig også tilsette kylling eller annet kjøtt, men jeg liker å ha rene grønnsaker. Godt er det ihvertfall, og jeg har fått helt dilla på quinoa. 
3 dl ferdigkokt quinoa (kokes i 15-20 minutter) 
1 fersk chili
3 fedd hvitløk
2 dl olje, valgfri

Kjør chili, olje og hvitløk til purè/olje og bland inn i quinoaen. Smak til med salt.

1 neve fersk spinat
1 rødløk
1 rødbet, rå
1 gulbet, rå

Skyll spinaten og ha den i quinoaen mens den er varm. Rør til spinaten faller sammen.
Skrell og finkutt betene, og ha over. Server med litt rødløksringer og mager cottage cheese over!  


Én kommentarsnøfnugg og rå kakao


  Skrevet 22.01.2015 klokken 14:54


Hei dere! Nå har jeg nettopp plantet hele kroppen i sofaen, og her har jeg tenkt til å ligge en god stund. Jeg var på jobb allerede klokken seks i dag tidlig, så det blir nok ingen sen kveld på meg i dag! 

I går ble jeg så utrolig glad. Jeg får jo ikke så mange kommentarer for tiden, og det er min skyld siden jeg ikke blogger så mye. Men å få hyggelige hilsner når jeg først får noen, setter jeg virkelig stor pris på. Det var til og med en som spurte hvordan det gikk med meg! Som dere vet går livet mitt i store berg-og dalbaner, men akkurat nå har jeg det bedre enn på lenge. Jeg har hatt mye morsomt å drive med som bursdager, jobb og eventer, og det kommer bare fler og fler fremover. I tillegg har jeg vært kjempeflink på matfronten, og det gjør også at jeg blir mer og mer komfortabel i min egen kropp. Det er ikke helt bra, men bedre. Tusen takk for at dere viser at dere bryr dere om meg og om hvordan jeg har det, det setter jeg veldig stor pris på - mer enn dere aner.

Ute snør det, og jeg har laget meg en stor kopp med rå, varm kakao rørt med litt cocoa appelsin. Det både metter, gir energi og varme, og er utrolig godt og næringsrikt! 
Senere i dag skal jeg få trent og gjort noen andre småting, men ellers skal jeg bare ta det med ro. Det er så deilig å ha dager hvor det ikke er noe man må få gjort, og bare kan gjøre akkurat som man vil!

Forresten.....siden jeg ikke er så kreativ på bloggfronten for tiden, så lurer jeg på om det er noe spesielt dere vil jeg skal skrive om? Enten det er sminke, mat, trening eller kosthold. Jeg savner å skrive, men jeg er i en tid hvor jeg har litt sperre. Derfor blir jeg glad om dere hjelper meg litt!  


10 kommentareren god morgen


  Skrevet 21.01.2015 klokken 10:50


Ah, god morgen! Ute er det grått og trist, men her hjemme ligger jeg og drar meg i sofaen med tidenes deiligste frokost. Om en time skal jeg på jobb, men frem til det skal jeg bare slappe av og kose meg. Det er sjelden jeg spiser frokost, men når jeg gjør det er det viktig å ha sunn og god mat som gleder kropp og sjel, og det gjorde nettopp denne. 

Jeg presset juice av ingefær og økologiske epler til en stor juiceshot, og den setter virkelig igang kroppen. I tillegg lagde jeg en havregrøt på glutenfrie havregryn og mandelmelk, toppet med kanel og chiafrø, gojibær og nøtter. Ved siden av spiste jeg en kiwi også, jeg hadde nesten glemt hvor godt det er.  

I kveld skal jeg og noen andre jenter fra jobben dra å se på revyen til en kollega av oss. Det er jo mange år siden jeg gjorde det sist, så det blir nok kjempegøy! Ellers ønsker jeg dere en fantastisk dag videre! 


4 kommentareren annen and


  Skrevet 20.01.2015 klokken 00:13


Ja, det er vel ikke akkurat en overaskelse at jeg skriver om mat - nok en gang. Selvom de siste ukene har handlet mye om matlaging, har jeg vært utrolig flink til å spise sunt og bra, og det er herlig å lage god mat og glede andre selvom jeg ikke spiser det selv. 

Etter jobb i dag dro jeg til Marius for å lage en deilig middag til han og tre andre venner, og det ble veldig vellykket! Jeg laget andebryst med sprøstekt andelår, potetpurè, glasserte gulrøtter og en herlig rødvin-og appelsinsaus som jeg laget av kraften fra anden. Jeg har aldri vært veldig glad i and, men jeg har tross alt laget det utallige ganger, så er det noe jeg kan og er sikker på, er det vel denne fuglen. Det er så gøy å få lov til å lage mat til sultne gutter!

Nå er jeg vel hjemme med verdens største floke i håret og en hel kropp som lukter stekt mat - og jeg skal på jobb om syv timer. Alt går i ett hele tiden, men jeg håper at jeg snart får blogget litt mer. Jeg har forresten fått meg nytt kamera, så nå er det snart slutt på disse "kule" collagene med bilder fra mobilen. Haha! 
Sov godt, dere! 


Én kommentarbursdagslørdag


  Skrevet 18.01.2015 klokken 21:41


Hei dere! Søndagen er her, heldigvis, og jeg er snart klar for å legge meg. Den siste tiden har vært travel, og i går var jeg i bursdag, noe som holdt meg vekk fra blogglivet. Deilig en gang i blandt! Vi startet kvelden hjemme hos meg med masse god drikke og hyggelige mennesker. Jeg hadde laget litt fingermat som jeg håper falt i smak, og vi koste oss skikkelig før vi dro mot byen. Kvelden fortsatte på Delikatessen med bursdagsbarnet og mange andre, og etter litt tapas og vin dro vi ut. En virkelig vellykket kveld! 

I dag var det bursdagsfeiring med familien, og det ble både taco, prosecco og gulrotkake! Det slår jo heller aldri feil på en søndag! 
Nå har jeg nettopp kommet hjem, og har noen småting å gjøre før jeg tar kvelden. I morgen er det mandag og starten på en ny uke, og jeg er
kjempemotivert for å være enda flinkere enn forrige uke. Er dere med meg?

God natt, dere! 


Ingen kommentarersmå chilibiter


  Skrevet 15.01.2015 klokken 12:40


God morgen! Her sitter jeg i bare trusa og ser ut av vinduet. Herregud, det snør! Igjen! Er det noe jeg hater med vinteren er det slaps og glatte veier, så dette er absolutt dagen for å holde seg inne i varmen. Kvelden i går ble ikke sen i det hele tatt, vi var faktisk i seng klokken ti, men det var så koselig! Mamma hadde selvfølgelig med ganske mye hvitvin, og vi kjøpte takeaway mat fra Bambus. I tillegg begynte vi å se på Breaking bad sammen, som er favorittserien min. Mamma kan jo alt om kjemi og sånt, så hun synes jo det var dritkult. Helt til hun sovnet på sofaen! 

Vi var begge ganske slitne da vi våknet i dag tidlig, og koste oss med te og snakking. Mamma masserer meg også hver gang hun er her, og det er så fantastisk deilig å få litt stell. Marius vil jo aldri massere ryggen min uansett hvor vondt jeg har det, så da er det fint å ha en snill mamma på besøk. Nå har hun nettopp dratt, og jeg har laget meg en deilig kakao med chili. Bare for å få igjen varmen.  Den er så fantastisk god, og i tillegg proppfull av næringsstoffer! 

Noras varme kakao med chili

3 dl mandelmelk 
3 ss rå kakaopulver
1 ts cocoa med appelsinsmak 
1 dryss kanel
2 små biter fersk chili 

Varm alt i en kjele under omrøring. Trenger ikke koke. 

I dag har jeg overhode ingen planer, annet enn å handle inn litt mat, dra på trening og slappe av. Ha en fin dag videre!


3 kommentarera dirty girlfriend


  Skrevet 14.01.2015 klokken 13:50
//Asaprocky & Chanel Iman 


Ingen kommentarerfire kaffekopper


  Skrevet 13.01.2015 klokken 16:19


God ettermiddag, mine engler! I dag har jeg fri - igjen, og jeg har faktisk gjort en del. Dagen begynte med at jeg møtte verdens beste jente, Idunn! Vi jobbet som kokker sammen på Tårnhuset, og har vært veldig gode venner siden det. Vi har blandt annet vært i København sammen, og jeg elsker å være med henne. Vi er på en måte veldig like, og i tillegg er hun alltid glad og snill. Sånne mennesker betyr mye! 

Vi koste oss med masse kaffe på Kanel, og snakket om mye forskjellig. Kanskje det blir en liten ferietur på oss to snart, vi får se. Det hadde ihvertfall vært veldig deilig, det er jo helt utrolig hvor fristende det er å dra til varmere strøk nå som det er så kaldt og guffent her hjemme.

Hun hadde litt dårlig tid, så vi fikk ikke vært så mye sammen som jeg håpet. Jeg håper jeg får tid til å se henne om ikke så lenge igjen, det hadde vært koselig. 

Nå ligger jeg rett ut i sofaen som vanlig, og er helt kjørt. Jeg gikk meg en liten tur i sted, og det slet meg virkelig ut. De siste dagene har vært ganske tunge, men jeg har mye å se frem til de neste dagene, og det holder meg heldigvis oppe. I går var jeg endelig på trening igjen, og startet en ellers slapp økt med å løfte 70 kg i markløft 10 ganger. Det var jo bare en lek for et år siden, og selvom jeg klarte det bra nå, kjente jeg det virkelig i ryggen! Men deilig, det var det :-)

I morgen får jeg besøk av mamma, og vi skal kose oss med mat, snakking og kanskje litt vin. Det blir hyggelig! 
Nå skal jeg hvile litt før jeg drar på trening igjen. Ha en fantastisk tirsdag, dere!


Én kommentarmexican


  Skrevet 11.01.2015 klokken 01:33


Er det en spesiell "setting" jeg er rimelig ukomfortabel med, er det det å være edru sammen med fulle mennesker. Jeg er så ufattelig lei av å høre dårlige sjekketriks, lukte sur alkoholånde og høre dårlige spøker. Om man ikke er beruset selv, klarer man faktisk å forstå hvor dumme de andre som er det, ser ut. På denne tiden er jo Oslo by full av alle slags mennesker, og alle er faktisk like fulle. Jeg blir jo helt nervøs av å gå alene nedover veien, for et utrolig mas!
Nei, herregud så deilig det er å komme seg hjem. Av med finstasen, på med morgenkåpen, finne frem litt sunn restemat i kjøleskapet og se en film. Det er deilig, det! 

Kvelden har vært helt fantastisk, og jeg for min del har kost meg skikkelig. Vi hadde bord på Tijuana som er et hyggelig, mexikansk spisested. De holder til på Grünerløkka, og er virkelig et sted jeg vil anbefale! Vi spiste litt forskjellige retter, og drakk altfor mange coctails! Jeg drakk faktisk tre hele Pina colada`er, og det var mer enn nok for meg. Når sant skal sies så hadde jeg lagt igjen mesteparten av pengene mine igjen hjemme for å unngå akkurat det - kjøpe for mye drikke og mat! Jeg er sikker på at jeg hadde drukket minst ti til om jeg hadde hatt pengene med meg! Pina colada er det beste jeg vet om, så....

...Absolutt en herlig kveld! I tillegg føler man seg så utrolig fin i formen når man ikke kjenner alkoholen og er så og si edru. Man får liksom et helt annet syn på kvelden, og mer glede av menneskene rundt. Det var faktisk utrolig forfriskende! Jeg har selvfølgelig drukket litt og kost meg med drinker, men man trenger ikke alltid å ha et mål om å bli full. Det er ikke alltid det er like lett å tenke slik, men det er så utrolig verdt det! Tusen takk til Ane for en fantastisk bursdagsfeiring, jeg er veldig takknemlig for at jeg ble invitert og jeg har hatt en kjempebra kveld! God bursdag!  

 


2 kommentarerblonde


  Skrevet 10.01.2015 klokken 16:272 kommentarernysnø


  Skrevet 10.01.2015 klokken 13:58


God morgen, solstråler! Jeg har nettopp kommet hjem fra Marius, og med en nylaget, dobbel latte fra Kanel er jeg endelig klar for å starte dagen. Vi begge våknet i ellevetiden, og lå lenge og dro oss i sengen før vi orket å stå opp. Ah, som jeg elsker lørdager! Da jeg kom opp i stuen og så ut av vinduet var hele hagen dekket av nysnø, og det føles som begynnelsen av Desember igjen. Heldigvis er det ikke det, og vi får håpe at snøen ikke legger seg. Uansett hvor mye jeg liker snø og uansett hvor fint det ser ut, begynner jeg å bli lei av våte sko, glatte veier og forsinkede busser. 

I kveld skal jeg ut og spise sammen med gjengen til storesøsteren min og feire en av hennes venninner som fyller 30 i dag! Jeg er så utrolig takknemlig for å i det hele tatt bli invitert, og jeg gleder meg masse. Når det gjelder alkohol skal jeg prøve å ta det så rolig som mulig, men ett par vinglass blir det nok uansett. Vi skal spise på et sted jeg aldri har vært før, som selger blandt annet taco og tostadas, og jeg tror det kommer til å bli kjempebra! Jeg elsker sånn mat! 

Nå er planen å bare slappe av, ta noen treningsøvelser her hjemme siden jeg ikke rekker å dra til Elixia hvor Marius og resten av guttene er, og gjøre meg klar for i kveld. Jeg vet ikke engang hva jeg skal ha på meg, hjelp! Ha en super lørdag, dere! 


Én kommentarhelgesnacks; magiske daddelkuler


  Skrevet 09.01.2015 klokken 15:22


Det er helg, og det betyr bare èn ting - tid for å kose seg! Ihvertfall for de fleste oss! For de fleste er det vanskelig å holde seg unna alt fra god mat og godteri, til alkohol og nattmat i helgene, og man sitter alltid igjen med dårlig samvittighet når søndagen kommer.

Når det gjelder godteri og potetgull så har det aldri vært tilfellet hos meg med mindre jeg får det i hånden. Hvis jeg får lyst på noe er det som regel en skikkelig kanelbolle eller en annen bakst, og det hender ofte. Nå som jeg har lovet meg selv å starte et litt sunnere liv igjen, har jeg heldigvis også lovet meg selv å kose meg litt ekstra i helgen om jeg føler for det - på den sunne måten! 

På juicekurset i går ble jeg kjempeinspirert, og den gamle kjærligheten for sunt snacks og kaker kom litt frem igjen. Man skal kose seg, leve livet og spise akkurat det man har lyst på, men når du samtidig vil spise noe som gir deg noe tilbake, er det ikke alltid like lett å vite hva man skal gjøre. Proteinkaker, bananpannekaker og kesam med funlight - alt finner du på de nye fitnessbloggene, og det finnes uendelige muligheter! Jeg har selv vært der, og jeg kan godt huske hvor mye tid jeg brukte på å teste ut nye oppskrifter. 

I går bestemte jeg meg for å herme litt etter Carina, men samtidig følge min egen vei. Dadler er jo "sunt" og veldig søtt, noe som gjør at du ikke trenger søtning. Nå er ikke jeg veldig glad i altfor søt mat, men disse kulene er rett og slett helt himmelske. Spør du meg er de perfekte som snacks på en lørdagskveld eller mellommåltid i hverdagen. De metter også utrolig mye, noe som gjør at du ikke spiser alt for mange. Og ikke nok med det - de inneholder også utrolig mye som er bra for kroppen din!  

 

Noras daddelkuler

1 boks dadler (200 g) 
 2 ss chiafrø 
1 ts cocoa
1 ts cocoa appelsinsmak
1 ts hvetegresspulver 
1 klype kakaopulver, rått
1 ts revet kokos
1/2 lime, saften
1 ss vann

Fjern stenen fra dadlene og ha kjøttet i en bolle. Ha i vannet og limesaften, og bruk enten hendene eller kjør det fort med enstavmixer/kjøkkenmaskin for å få en glatt masse. Ha i resten av ingrediensene og rør godt. Smak eventuelt til med andre ting. 

Rull deigen i passe store kuler og rull dem i det du selv ønsker.Jeg rullet de i to forskjellige ting - hvetegresspulver og revet kokos. Begge er deilige på hver sin måte, men jeg synes nesten at den med hvetegress er best. Det er også godt å rulle dem i finhakkede nøtter eller bruke det i selve deigen. Jeg droppet dette, da jeg er litt allergisk for nøtter. 

Sett kulene kaldt, og nyt dem! God helg! 


Én kommentar3 kilo på 7 dager


  Skrevet 08.01.2015 klokken 21:14


God kveld, mine kjære lesere! Denne dagen har vært lenger enn lang, og om litt er jeg virkelig klar for å legge meg. Alt har gått i ett i hele dag, og jeg er glad for at det snart er helg. Kvelden har jeg tilbringt i Oslo på en boklansering med selveste juicedronningen Carina Hultin Dahlmann. I høst var noen andre bloggere og jeg på et juicekurs med henne i samarbeid med Ica, og derfor ble jeg veldig overrasket og veldig, veldig glad da jeg ble invitert til et annet arrangement.

Juice og generelt alt som handler om mat og helse interresserer meg mye, og derfor er dette noe jeg setter stor pris på. Den nyeste boken hennes handler om Detox med juice, og hun har skrevet hvordan det skal foregå og at man kan miste opptil 3 kg på 7 dager. Det er en nydelig og innholdsrik bok med mye fine bilder, og jeg gleder meg til å se nærmere på den. Detox er noe jeg snart vil prøve og dette var derfor midt i blinken! Vi fikk boken og noen andre godsaker med hjem også! Hun hadde laget deilige daddelkuler med revet kokos og mandler. De var herlige, og sunne i tillegg!

...For å ikke snakke om den deilige og friske juicen vi fikk servert! Oppskriften er på bildet under. 
En virkelig sprudlende og positiv dame som fortjener alt godt! Det som satte henne i gang med interressen for juice og en sunn livsstil var fordi hun var overvektig og slet med både dårlig hud, helseproblemer og andre ting som kommer av dårlig og fet mat. En stor, stor inspirasjonskilde, og spør du meg så kunne jeg aldri gjettet at hun hadde vært usunn i livet....jeg mener - hun stråler! 

Tusen takk for en fantastisk kveld! 


Ingen kommentarerlunsjtips; eggmuffins


  Skrevet 08.01.2015 klokken 16:07


Hei dere! Jeg skal straks til Oslo en tur for å være med på et minikurs om juicing, så jeg er bare kjapt innom bloggen for å gi dere dagens lunsj oppskrift! Dette har blitt en favoritt hos meg nå som jeg skal spise litt sunnere, og den passer til frokost, lunsj og kveldsmat. 

Favoritten er rett og slett eggmuffins! Ikke bare er det enkelt å lage, men det er også utrolig godt, proteinrikt og tar kort tid. Dessuten elsker jeg slik mat, for man kan bruke opp rester og ting man har i kjøleskapet fra før av.  2 sjampingjonger
3 skiver seranoskinke
1 rød paprika
1 kepaløk
1 neve fersk spinat

Sett ovnen på 200 grader. Kutt alle ingrediensene i små terninger og stek dem godt i pannen. Vent med spinaten til slutt, den skal bare vendes forsktig inn i grønnsakene når platen er slått av. Jeg anbefaler også å begynne å steke soppen først, slik at den blir deilig og sprø.

4 egg
1 boks mager kesam
salt
2 ss vann
3 skiver lett ost

Bland alt godt sammen. Kutt osten opp i små biter og ha i eggblandingen. 
Smør muffinsformer og ha i fyllet. Hell over eggblandingen. Stekes i ca. 15-20 minutter, til de har fått litt farge på toppen.

Jeg liker dem best når de er avkjølt, men de er selvfølgelig gode når de er varme også! Serveres med brød eller en lett salat til!  


2 kommentarerthe moss effect


  Skrevet 07.01.2015 klokken 22:30Én kommentarhvordan komme tilbake


  Skrevet 07.01.2015 klokken 19:35


Det er ingen hemmelighet at det å komme tilbake til en sunn hverdag med trening og sunn mat er hardt etter nesten en måned med fet mat, kaker og godteri. En feil jeg har gjort de siste fire årene er å tenke at "det er lenge til sommeren" og ikke startet før bikinisesongen er to uker unna. På denne måten har jeg sultet meg og trent hardt, og selvom jeg har klart å få resultater hver gang, har jeg aldri vært fornøyd. Jeg vil ikke ha det slik lenger, men heller prøve å ha en sunn og god livsstil året rundt. Derfor er 2015 året hvor jeg skal ta meg selv i nakken og være flink. Er dere med meg? 

Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er nemlig ikke bare for å motivere dere, men også meg selv. Så jeg håper vi alle kan jobbe sammen og motivere, presse og glede hverandre med en sunnere livsstil! Her er mine tips til å komme tilbake til den daglige rutinen!

1. Sett deg et mål
Min mening er at det å ha et mål er det absolutt viktigste, uansett hva du skal. Bruk god tid på å tenke hva du vil oppnå, og sett deg et mål som det er mulig å gjennomføre. Det kan enten være snakk om en vekt du vil nå, noen cm du vil miste eller å løpe en bestemt strekning på bestemt tid. Man klarer alt man vil!

2. Bestem deg for en tid
Når du har funnet et mål og har det klart for deg, burde du sette deg en tid for når målet skal være oppnådd. Dette gjør at du automatisk presser deg selv litt ekstra, og motiverer deg enda mer til å fortsette. Jeg husker hvor deilig den følelsen var!

3. Begynn forsiktig
Selvom vi er i begynnelsen av Januar, betyr ikke det nødvendigvis at du har dårlig tid eller er nødt til å starte med en gang. Begynn med de to punktene over, kom inn i treningen med lette øvelser (hvis du er ny ) og spis sakte men sikkert mer sunn og god mat. Husk at man skal leve også. Verden går heller ikke under om man ikke har bikiniklar kropp til juni, men jeg vet godt hvordan det føles å ikke lykkes i det målet man har satt seg og føle seg uvel. 

4. Lag en plan
Å lage en plan er noe jeg selv er fryktelig dårlig på, men noe som jeg allikevel vil anbefale dere alle. Lag deg en plan uke for uke med hva du skal spise og trene. Dette gjør at du får følelsen av at du "må" og til slutt vil du komme inn i en sirkel hvor alt går av seg selv uten at du engang tenker på det. Tenk hvor deilig det er å ha alt planlagt dag for dag, i stedet for å våkne opp og tenke "hva skal jeg trene i dag?" eller å gå rundt på et treningssenter uten mål og mening. 

5. Gjør deg selv glad 
Å være glad og lykkelig er vel det viktigste, ihvertfall for meg. Nå skal jeg ikke si at jeg er noen av delene, men er det noe jeg prøver på hver eneste dag, er det å smile, tenke positivt og bestemme meg for at jeg klarer det jeg vil. I stedet for å tenke "æsj, så stygg jeg er" å begynne med trøstespising, må man prøve å tenke "herregud, jeg skal bli så fin til sommeren" å jobbe for det. Er det noe jeg har lært er det at ingenting kommer av seg selv. Finn kjærlighet i sunn mat og treningen, ta øvelser som gjør deg glad. Blås i hva folk mener, om du får resultater er du den som lykkes. Husk å se fremover, alltid!  gamle bilder

Jeg begynte så smått i dag med sunn mat og "trening". Siden jeg fortsatt er litt småforkjølet venter jeg med hard styrke-og kondisjonstrening, og bruker heller tid på pilatesøvelser, trening med strikk og gåturer. Det gjør meg også mye lykkeligere! På mandag er det fult kjør på alvor, og det skal bli deilig. Vi får håpe at jeg har klart å sette sammen en "ukesmeny" til da. Og det aller viktigste - blitt frisk! 

Har dere noen gode tips til meg, da?  


2 kommentarera beige morning


  Skrevet 07.01.2015 klokken 14:38


God morgen, solstråler! Onsdagen er her allerede, denne uken har virkelig fløyet forbi, og det er snart klart for helg igjen. Jeg har faktisk fri hele helgen, og det skal bli deilig. I morgen skal jeg på et lite kurs, på fredag skal jeg spise middag med jentene og på lørdag skal jeg i bursdag, så det blir vel ikke så mye tid til å slappe av. Formen er ihvertfall bedre, så nå gleder jeg meg masse til å begynne både diettmat, trening og litt mer selvpleie. Utseende har seriøst forfalt siden sommeren, og jeg kjenner meg selv knapt igjen lenger. 

Jeg har fri i dag også, og etter en lang kveld i går hos Marius med film og kos, er jeg klar for å bare være hjemme. Jeg må blogge, rydde og vaske, og fikse masse av småting som bare har hopet seg opp i løpet av juleferien. Jeg skal også skrive årets nyttårsforsetter, og planlegge mat-og treningsplan frem til sommeren. 

Denne morgenen startet jeg i joggeklær, med en dobbel latte i sengen mens jeg så på inspirasjonsbilder. I dag ble inspirasjonen "beige" og jeg fant utrolig mange fine bilder. Jeg liker best mine egne, men noen ganger er det herlig å se hvor fine bilder andre klarer å ta også. 


...Jeg ønsker dere en kjempefin dag videre! Klem, klem!


Én kommentarpangstart


  Skrevet 03.01.2015 klokken 16:52


Hei dere! Først og fremst - godt nytt år! Jeg håper at dere er mer enn klare til å starte et nytt og spennende år, det er ihvertfall jeg! Med så mange utfordringer dette året har gitt meg, kunne jeg ikke bedt om noe annet enn en ny start. 

I hele julen har jeg kost meg masse, på mange forskjellige steder og med forskjellige mennesker. I Danmark ble jeg veldig forkjølet, og det var såvidt jeg orket å feire nyttårsaften. Det er vel den eneste grunnen til at jeg har vært litt stille på bloggfronten, men jeg gleder meg til å komme inn i den faste skriverutinen igjen! Ikke bare det, men å spise sunt og trene masse. Åh, det skal bli så deilig! Men først må jeg bli frisk. Dette året har vært fantastisk til tross for mye annet som har skjedd, men herregud, jeg har opplevd så utrolig mye gøy! Jeg har vært på fanstastiske luksusturer til både Frankrike, Milano og Danmark, og jeg håper at jeg får sjansen til å dra på slike turer i løpet av dette året også. Jeg har allerede bestemt meg for at dette året skal være der jeg får kontroll på livet mitt, og tar hånd om det som plager meg. Jeg vil oppnå alt, og jeg vil også føle meg bra. Lykkelig. 

De siste dagene har jeg bare ligget i armkroken til Marius og kost meg med mat og filmer, og selvom det er det beste jeg vet om, er det enda bedre å føle seg aktiv og i form. I kveld skal jeg lage Bacalao til middag, som er en sunn, god og mettende rett med torsk og tomatsaus. Jeg gleder meg masse!

Jeg håper at jeg snart blir frisk nok til å gi dere det dere fortjener av blogging, men i mellomtiden får dere bare følge meg på instagram og følge med der. Jeg ønsker dere ihvertfall en deilig og fin pangstart på dette året!  


4 kommentarer


hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no