Design og koding av Albertine Lseth Vestvik // Albiss.blogg.no



rabatt p hele nelly - kun i dag


    Skrevet 31.01.2017 klokken 15:54


N er vi straks inne i en ny mned (allerede) og det feirer Nelly med et stort salg! Frem til klokken 23:59 i kveld fr du hele 20% p alt. 
Trykk her for komme inn p salget. Husk bruke kodeordet "celebrate" nr du gr til handlevognen :) Jeg har selvflgelig plukket ut noen av mine favoritter! Trykk p linkene under for komme inn til plaggene. 

1/her   2/her   3/her   4/her



5/her   6/her   7/her   8/her


9/her   10/her   11/her   12/her 

Kos deg med shoppingen! 


Ingen kommentarer



verdens beste kyllingboller


    Skrevet 31.01.2017 klokken 15:29


Her om dagen laget jeg de beste kyllingbollene jeg noensinne jeg har smakt, og det fortjener en oppskrift p bloggen. Disse er supersunne, enkle lage og billige, og man kan godt lage opp mange og fryse de ned til senere. Jeg laget bollene med ting jeg allerede hadde i skapet, og endte opp med en deilig middag. Kyllingkjttdeigen kjpte vi p coop for kun 17,- for en pakke, s dette skal jeg jammen lage flere ganger. 



Noras kyllingboller

1 lk 
2 fedd hvitlk
1 gulrot
1 rd chili 
1 ss revet fersk ingefr 


Kutt alt dette i passe biter og stek det i en panne med litt olje p middels varme, til det fr en gylden farge. Ha det over i en bolle. 

1 ss salt 
1 ts spisskummen 
1 ts tandoorikrydder
2 ss vann
1 neve frisk basilikum, finkuttet (kan droppes) 


Tilsett krydderet og vannet i lkblandingen og kjr det til pur med stavmixer. TIPS; lag mye av denne blandingen, og ha den stende i kjleskapet. Den er supergod ha i feks. kjttboller, gryteretter osv. 

400 g kyllingkjttdeig (1 pakke)

Ha kjttdeigen i en bolle og tilsett puren. Kna deigen godt med en skje, til det ligner en farse. Bruk to spiseskjeer og lag sm boller som du legger p et stekebrett. (jeg brunet mine litt i pannen frst, men det er ikke noe must). Stek bollene i ovnen p 200 grader i ca 15 minutter, eller til de er gjennomstekte. 

Jeg hadde litt revet ost over de siste minuttene. De ble servert med stpotetnudler og med litt revet parmesan, ristede sesamfr og finsnittet chili over. S godt, herregud! 


Ingen kommentarer



den beste kjkkenmaskinen


    Skrevet 31.01.2017 klokken 14:36


God dag! For en deilig dag dette har vrt s langt, jeg hper at dere er enige. I dag har jeg fri, og jeg har faktisk ftt gjort alt jeg skulle, noe som fles s utrolig godt. Dagen startet med en skikkelig hard treningskt alene, og jeg er stolt av seg som i det hele tatt klarte dra. Etterp dro jeg innom jobben for f i meg en stor kaffekopp, og n er jeg endelig hjemme igjen. Propud, proteinshake og banan str p menyen mens jeg blogger og lager middag til i kveld, og i dag fikk Marius bestemme hva vi skulle spise. Kyllinggryter er noe vi har laget mye av, siden det bde er supersunt, enkelt og man kan variere alt man har i.

Da vi flyttet inn i vr nye leilighet fikk jeg en "crockpot" av Marius, og den har blitt brukt altfor lite. Dette er da, for de som ikke vet det, en elektrisk gryte som har lav varme og som kan st p hele dagen. Det finnes utallige oppskrifter og ting man kan ha i, og maten blir langtidskokt, noe som gjr maten mr og deilig. Du har alle ingrediensene i kjelen, setter i kontakten og venter. Det finnes ogs en timer p, noe som gjr det enda lettere. 

Ihvertfall, min crockpot er i dag fylt opp med kokosmelk, kylling, diverse kryddere, deilige grnnsaker og yoghurt. Det skal koke i 4-5 timer p middels varme, og jeg kan allerede kjenne den deilige lukten spre seg i stuen. Jeg gleder meg! Det er s enkelt, maten lager seg selv, og det er perfekt for alle som har en travel hverdag. 



Bloggen min har utviklet seg mer og mer til en lignende matblogg, og det er absolutt ikke meningen. Men jeg har laget s mye god mat i det siste, og jeg har derfor s utrolig mange oppskrifter i gi dere. 

N skal jeg ta en lang og varm dusj, og rydde litt fr Marius kommer hjem. Kos dere masse videre i dag :)


Ingen kommentarer



den beste ansiktsmasken


    Skrevet 29.01.2017 klokken 15:01


Jeg lovet dere skrive om min nye ansiktsmaske, og det skal jeg med glede gjre! Dere har nok sett eller hrt om denne svarte masken som skal dra ut alt av urenheter og hudormer nr dere river den av? Det finnes utallige forskjellige merker som selger denne har jeg funnet ut av, men min er fra Decrusto og den er supergod! Jeg har kun brukt den noen f ganger, men jeg er superfornyd! Den frste gangen var litt vrien, men nr du har funnet en bra mte bruke den p, gr det som smurt. 

Den seige kremen er enkel bruke, og stiver fort p huden. La den sitte i en stund, rundt en halvtime. Masken bidrar til minimere porer og forbedrer hudens elastisitet og fuktighet. Den fjerner hudormer og urenheter, absorberer overfldig talg og gir en frisk og glatt hud. Ingen av ingrediensene eller produktene er heller testet p dyr, noe som er s bra!

Her er mine fem beste tips;
* smr et tykt lag p huden, slik at det er lett dra den av
* ikke kom borti ansiktshr, det gjr vondt nr du drar den av 
* vr nye med ikke sle p badet eller klr, det gr ikke s lett av 
* bruk en pinsett for f tak p masken nr du skal ha den av
* vask vekk restene med varmt vann og en klut, og avslutt med
 Decrusto Liposome Facial Cream




Om du vil lese mer om dette fantastiske produktet eller kjpe det, kan du trykke her. De er p salg akkurat n, s lp og kjp! Har du prvd masken fr?


3 kommentarer



deilige og seige karameller med vanilje


    Skrevet 27.01.2017 klokken 16:35


Mmmm....hva er vel bedre enn seige og ste karameller? N er det helg, og det burde alle feire med disse hjemmelagde, supergode karamellene! Det tar kort tid lage dem, og de holder lenge i kjleskapet. Ikke bare det, men de er superenkle lage og man trenger ikke mange ingredienser, heller. Perfekt!

 

Noras karameller

1 boks kondensert melk, stet
90 g meierismr
180 g brunt sukker
4 ss lys sirup
1 vaniljestang
1 klype havsalt 


Ha alt i en kjele. Snitt vaniljestangen og f ut alle frtene, og ha dem i ogs. Kok opp og la det smkoke i ca 15 minutter, til blandingen fr en tykk og gylden konsistens. Pass p rr godt hele tiden, slik at det ikke brenner seg. Smr bakepapir og legg det i en nsket form, og hell blandingen over. La det kjle seg litt i romtemperatur fr du setter den i kjleskapet. Du kan ogs ha i ristede ntter eller sjokolade p toppen, det er nok veldig godt. 

Jeg anbefaler la den st i et dgn fr du kutter den opp, da har den stivnet ordentlig. Del den opp i nskede stykker og pakk eventuelt inn i papir. Det gr fint la de st p en tallerken i romtemperatur, men den smelter ganske fort. Enjoy!


Ingen kommentarer



mine feriedrmmer


    Skrevet 26.01.2017 klokken 14:27


N som vi har kommet inn i et nytt r, har et av mine strste nsker blitt  reise mer. Som dere sikkert har ftt med dere s har jeg alvorlig flyskrekk, men jeg har funnet ut av at det ikke kan hindre meg i oppleve verden. Det finnes s mange fine steder, s mange land jeg vil beske, s mye jeg vil se. reise er jo det beste som finnes, og vi er s heldige som har den muligheten i hendene. Jeg har vrt p mange steder allerede, men jeg hper at det blir mer fremover. Det viktigste er kanskje oppleve mer av sitt eget land, og det str ogs hyt oppe p listen. ta en lang bilferie rundt i Norge, og se de vakreste stedene. Norge er jo s fint, og har minst like mye tilby som alle andre land, om ikke mer. Bilferie i sommer, kanskje?

Jeg har plukket ut noen av mine strste reiseml under. Kanskje dere har vrt der fr?

Roma


...Jeg har vrt i Italia fr, men aldri i Roma. Det er nok et veldig standard reiseml, men jeg har allikevel veldig lyst til se denne fantastiske byen. S mye historie! 


Venezia

...Dette romantiske ferieparadiset har jeg hatt lyst til beske i mange r, og jeg fler at jeg snart ikke klarer vente lenger. Det ser helt fantastisk ut i Venezia, og jeg tror nok at jeg hadde storkost meg her. Bare tanken p tusle rundt med kameraet rundt halsen og ta de fineste bildene. 

Paris

...Paris har jeg allerede vrt i, men dette er absolutt en by jeg vil tilbake til. Jeg kan ikke beskrive med ord hvor forelsket jeg er i denne byen, s mye oppleve, ta bilder av, s mye se. S mye god mat. Herregud, dette er den perfekte helgeturen!
 

Bahamas


...Bahamas er selvflgelig p denne listen. Vi var her i sommer, men siden det var en uplanlagt dagstur, fikk vi ikke oppleve s mye. Uansett, Bahamas er det fineste stedet jeg har vrt p, med det klareste vannet, hvit sand, hyggelige mennesker og palmer. Jeg anbefaler alle til dra hit. 

Thailand

...Ja, jeg er nok ikke den eneste som drmmer om reise til Thailand, men kanskje den eneste som ikke har vrt der? Det fles ihvertfall slik! Den eneste grunnen er vel p grunn av flyturen, men herregud s deilig det ser ut der. Bare det ligge p stranden ta imot fersk frukt, bade p de nydelige strendene og oppleve den fantastiske naturen er nok grunn til dra. Dette skal skje! 

Cappadocia

...Dette m vre et av de mest spesielle stedene i verden, bare se p de fantastiske bildene. Og det ser faktisk slik ut! Tyrkia er kanskje ikke det landet man br beske akkurat n, men hit skal jeg uansett en gang i fremtiden. Vi skulle egentlig hit i fjor da jeg var et annet sted i Tyrkia, men vi fikk aldri tatt turen. Her bor menneskene i disse "hulene" og du kan fly med luftballong over det spesielle landskapet. Det ser ut som en film. Helt, helt nydelig, tenk se solnedgangen fra en ballong. Og tenk p bildene du kan ta!

New york

...New york, new york. Hit skal jeg mest sannsynlig til sommeren, og jeg gleder meg s mye! Det perfekte stedet for....ja, egentlig alt. Kjrestetur, venninnetur, alenetur. Denne byen har vel egentlig alt man trenger, om ikke mer. 

Dubai

...Dubai har vrt p listen lenge, og vi begge har veldig lyst til dra hit. Kanskje ikke det beste landet "sttte" med penger, men det er allikevel et sted jeg fler at man "m oppleve". Drmmen er jo feire nyttrsaften her, de har nemlig verdens strste feiring med raketter. 

Har dere vrt p noen av disse stedene? Jeg tar imot alt av tips! :-)


5 kommentarer



en deilig torsdagsmorgen


    Skrevet 26.01.2017 klokken 13:42




God morgen alle sammen! De fleste av dere har nok startet dagen for mange timer siden, mens jeg nettopp vknet. Fy sren, som jeg elsker fridagene mine! Sove lenge, vkne opp til en tom leilighet og bare slappe av. Jeg har nettopp ftt i meg den daglige kaffekoppen, og er straks klar for starte denne deilige torsdagen. Jeg skal ta noen velser hjemme i stuen min, ut og handle mat og s skal jeg p trening. I dag er det ingen unnskyldninger! 

Trening i studio eller ikke, jeg er helt avhengig av ta velser hjemme. De er verken tunge eller tar lang tid, men det er s enkelt, og man er i ro og fred fra andre mennesker. Fantastisk mte starte dagen sin p! Kanskje dere har lyst til se de forskjellige velsene en gang?

Jeg har forresten blitt superglad i min nye ansiktsmaske fra Decrusto. Dette er en svart maske som stivner p huden, og nr du drar den av, flger hudormer og urenheter med. Jeg kommer selvflgelig til skrive mer om den snart. Har dere prvd den fr?

Ha en fortsatt strlende dag videre! Husk at det snart er helg :-) 


5 kommentarer



hjemmelaget mrk sjokolade med ristede pekanntter og havsalt


    Skrevet 25.01.2017 klokken 15:33


For noen uker siden fikk jeg altfor lyst p sjokolade, til en stor forandring. Og siden jeg ikke orket bruke penger p noe usunt p butikken, bestemte jeg meg for prve lage min egen mrke sjokolade med det jeg allerede hadde i skapet. Og det ble faktisk veldig bra! Jeg hadde noe kakaosmr og kokosolje i kjleskapet, og noen ntter og kakaopulver som stod og stvet ned i skapet, s hvorfor ikke bruke det til noe godt?

Visste du at rtt kakaopulver er s sunt at det kan regnes med som "1 av 5" om dagen? Enda en god grunn til kose seg med god samvittighet en gang i blant :)



Noras mrke sjokolade med pekanntter

100 g kakaosmr
2 ss kokosolje
5 ss kakaopulver, r 
1 ss akasiehonning (kan bruke siruper eller stevia ogs)

1 neve pekanntter (eller andre typer)
1 klype havsalt 


Begynn med riste nttene i ovnen. Jeg liker at de er gyldne og har en deilig nttesmak, men pass p s de ikke blir brente. Pass ogs p avkjl den godt etterp! 

Smelt kakaosmr og kokosolje i vannbad og bland inn kakaopulveret nr alt er smeltet. Smak til med stning og salt. 
Hell sjokoladen i en passe stor form, jeg brukte en skl som ikke hadde s stor flate, slik at sjokoladeplaten ble ganske tykk. Jeg anbefaler ogs bruke bakepapir! 

Grovhakk nttene og dryss dem lett over. Jeg lot noen ntter vre hele, det ser ekstra bra ut! Avkjl deretter i kjleskapet til den er helt stivnet, og nyt! Husk at denne sjokoladen smelter veldig fort, s det kan fort bli mye kliss.



Den ble s tykk og fin, og jeg gleder meg masse til lage fler med forskjellige smaker. Har dere noen tips eller egne favoritter? Jeg tenkte prve med popcorn ihvertfall! Tror dere at det hadde blitt bra? :-) 

 


Ingen kommentarer



en lang tirsdag


    Skrevet 24.01.2017 klokken 20:23


Hei mine kjre lesere, og god kveld. Dette har vrt en veldig lang tirsdag, og jeg gleder meg til snart hoppe i seng. I dag skulle jeg egentlig trene fr jobb, men jeg klarer bare ikke f meg selv opp av sengen. Er det fler som er snn? Jeg slumrer og slumrer, til det er et kvarter til jeg skal vre p jobb. Utrolig slitsomt egentlig, men det er jo bare s deilig sove! Jeg gleder meg uansett til f inn treningsrutinene igjen, slik at det skjer automatisk! 



En annen ting jeg savner er holde p i den nye leiligheten min, for vi er ikke helt ferdige! Det er s kaldt og lite fristende holde p, men jeg gleder meg s utrolig mye til det blir litt lysere og varmere, for da skal jeg jammen meg f opp de siste tingene! P bildet over er en av tingene jeg fikset, lampen. Den var egentlig svart, men jeg sprayet den i slv og satte p en nydelig lampeskjerm. Hva synes dere? Jeg elsker den! Bare litt dritt at strmledningen er delagt, hehe....det er frsteprioritet! 

I dag har vi hatt personalmte p jobben igjen, og det skal skje s mye gy fremover! Vi skal pusse opp hele lokalet fra topp til t, f ny disk og alt mulig, og jeg gleder meg s mye. I tillegg har jeg laget en egen instagram konto for Kanel ved elven, som heter @kanelsandvika. Det hadde vrt veldig hyggelig om dere har lyst til flge den kontoen. Jeg har hovedansvaret for bildene og kommer til vre veldig aktiv! Vi jentene baker jo veldig mye, s det kommer til bli lagt ut masse videoer og morsomme ting, i tillegg til fine bilder og inspirasjon. Akkurat n har vi ingen flgere, s som sagt - flg gjerne! 

Ellers nsker jeg dere en fin kveld videre! 


Ingen kommentarer



min nye hudfavoritt p salg


    Skrevet 23.01.2017 klokken 15:37


God ettermiddag, alle sammen! For en deilig mandag dette har vrt, og jeg gleder meg til surre rundt i leiligheten min resten av kvelden, og bare slappe av. Aller frst har jeg veldig lyst til fortelle dere om mitt nye favorittprodukt, som er en rensegel fra Yves Rocher. Jeg er ikke s godt kjent med dette merket fra fr av, men jeg har blitt helt forelsket i denne lille tuben. 

Rengjringsgelen er veldig dry i bruk, s man trenger svrt lite for f effekt. Jeg pleier vaske av sminken med denne hver eneste kveld, og jeg oppnr en skinnende og gldende hud. All sminken blir borte p et blunk, og det er en av de beste sminkefjerningsproduktene jeg har vrt borti. I tillegg lukter den friskt og godt, og skummer ingenting. (jeg hater det)

Den fjerner alle urenheter, og tilfrer ekstremt mye fuktighet til huden ved hjelp av lnnesevje og trollhasselekstrakt.




...Ikke bare er jeg superfornyd! N er dette fantastiske produktet p salg, og den koster kun 59 kroner! Hvor fantastisk er ikke det, da? Jeg har planer om kjpe to-tre stykker, som bare kan ligge i skapet. Har noen av dere prvd den fr? Hvis du har lyst til kjpe deg en, kan du bare trykke den hjem her. 


n kommentar



en rolig lrdag


    Skrevet 21.01.2017 klokken 17:57


God lrdag, alle sammen! For en uke dette har vrt, og jeg er ingenting annet enn sliten. Man merker det s godt p kroppen nr man sover for lite. Jeg er fortsatt sliten etter Vixen, som jeg forresten koste meg masse p. Jeg kom litt sent til utdelingen, men klarte holde meg noen timer p afterpartyet, hvor jeg fikk ta med en venninne. Vi koste oss masse med god musikk, hyggelige mennesker og deilige drinker. 

I dag hadde jeg endelig en fridag, og det er lenge siden jeg har sovet s lenge. Lrdagen min startet med en deilig tur i Tanumskogen, og etterp dro jeg til Hvikodden hvor jeg gikk p isen. Det var s mange som stod p skyter og ski, og man kunne g p vannet helt over til andre siden, og sikkert enda lenger ogs. Jeg har s lyst til dra tilbake dit i morgen med skyter, det er jo noe man burde nr det er vinter. 



....se, s fin utsikt det er! 

N har vi begge tatt p oss koseklr, og jeg skal straks starte p middagen. I dag blir det noe enkelt, som pasta med hjemmelaget ostesaus og kjttboller. Vi skulle begge vrt i bursdag i kveld, men siden vi er s drlige og jeg skal opp grytidlig i morgen, blir det ingen fest p oss, men heller en tidlig kveld hjemme. Det er jo deilig noen ganger det ogs. Ha en super lrdag, dere! 


n kommentar



hjemmelaget hap


    Skrevet 16.01.2017 klokken 19:46


Ja, selvom julen er over, er det allikevel lov til kose seg. Ihvertfall i helgene, da! Til jul laget jeg dulce de leche, som jeg tok i sm glass og ga som gaver. De ble s fine, og det er alltid gy lage gaver selv, spr du meg. Dulce de leche er en st, karamellisert krem som kommer ved koke melk og sukker i flere timer. Da jeg jobbet som kokk var dette noe vi brukte p forskjellige desserter, bare at vi laget den p en veldig enkel mte - og den skal jeg fortelle dere n. 

Dette er alts s utrolig godt, og noe de fleste ikke har smakt. Du kan bruke det til mye rart, som kaker, sauser, kremer og som godteri. Du kan ogs blande inn ristede ntter, sjokoladebiter eller hva du mtte nske. Mitt neste steg blir lage en kake av dette, det tror jeg blir veldig godt. Om du vil se oppskriften min p denne med salte peantter, kan du trykke her. 



Det finnes egentlig ingen oppskrift p dette, for det eneste du skal gjre, er koke en boks med kondensert melk i to og en halv time. Den kondenserte melken m vre stet, og jeg bruker alltid denne.  
Fyll en stor kjele med vann, og ha boksen i. Smkok i to og en halv time, og ta boksen ut av vannet. Avkjles. Pass p at det alltid er vann over boksen i kjelen. 

Kremen er best nr den er kald, og den holder kjempelenge i kjleskapet. Om du ikke har pnet boksen kan den ogs st i romtemperatur! Det er perfekt koke opp mange bokser, og bare ha de stende i skapet i tilfelle du fr gjester eller lyst til p litt! Lykke til :-)


4 kommentarer



nyttrssalg i min favorittbutikk


    Skrevet 12.01.2017 klokken 12:48



N har endelig en av mine favorittbutikker p nett salg, nemlig NA-KD. Dette er en side hvor jeg handler mye, enten det er tilbehr, smykker eller klesplagg. De har s mye fint, og det meste av det er ikke s altfor dyrt heller. De har n bestemt seg for ha nyttrssalg, med hele 40%-70% rabatt! Jeg har plukket ut noen av mine favoritter under. 


1/her  2/her  3/her  4/her 

5/her  6/her  7/her  8/her


9/her  10/her  11/her  12/her

Hvilken var din favoritt? De har nesten hundre sider med salg, s det er bare sjekke ut. Klikk her for komme inn! 


Ingen kommentarer



endelig tilbake


    Skrevet 09.01.2017 klokken 15:42


Im back! Jeg fr vel begynne med nske alle sammen et godt nytt r, det er jo helt nydelig tenke p at vi allerede har begynt med et helt nytt r, med blanke ark og nye muligheter. Jeg gleder meg masse til dette ret, og jeg fler faktisk at 2017 kommer til bli bra. 

Jeg m bare beklage for at jeg ikke har eksistert p bloggen gjennom hele julen. Jeg har rett og slett ikke orket, og jeg har heller ikke brydd meg. Noen ganger trenger man la ting ligge, og bare fokusere p seg selv og ting rundt seg. Jeg har hatt en kjempefin juletid med nre venner og familie, og kost meg litt for mye. Jeg hper ogs selvflgelig at dere har hatt en fin feiring, og kos dere masse med god mat og hygge.

Siden jeg har latt kameraet mitt ligge i nesten en mned n, s fr jeg vise noen av mine seneste instagrambilder. Jeg regner jo med at de fleste av dere kanskje flger meg allerede, men for dere som ikke gjr det, er navnet mitt "noraalba". 



Takk til alle dere som har klikket dere inn her til tross for lite oppdatering, forresten. Jeg har merkelig nok hatt utrolig mange beskende, og det er kjempegy. Tusen takk!


Ingen kommentarer



ca 30 minutter


    Skrevet 09.01.2017 klokken 15:14


Rett fr jul var jeg s heldig bli invitert til et fantastisk mltid i samarbeid med Baileys. Dette var da et julebord som skulle vare i kun 30 minutter, og det var faktisk mulig. Jeg kunne allikevel blitt sittende hele kvelden, for det var s godt. Vi fikk noen av de norske julefavorittene, som rmmegrt med flatbrd, ribbe, lutegisk og rakfisk. De ble selvflgelig laget p helt spesielle mter, og ganske s ulikt hva vi ellers er vandt til. 

Da vi kom, fikk vi et lite glass med baileys og appelsin - perfekt aperitif! 




Jeg ble sittende og snakke med noen herlige damer, og storkoste meg virkelig p de f minuttene vi var der. 
Takk for en fantastisk kveld! 


2 kommentarer


hits
Design og koding av Albertine Lseth Vestvik // Albiss.blogg.no