Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.notulipaner


  Skrevet 27.03.2015 klokken 16:243 kommentarerthese glory days


  Skrevet 25.03.2015 klokken 20:26


Denne dagen har vært veldig travel, og jeg har ikke hatt tid til å sette meg ned og trekke pusten før nå! På en måte er det litt slitsomt, men det er mest morsomt og deilig å ha ting å gjøre som fyller hverdagene, i stedet for å ligge på sofaen og ikke gjøre noe som helst. Etter jobb i dag dro jeg rett til Oslo for å være med på en lunsj som Volt holdt på Le Bouchon. De kommer med en ny kolleksjon som er i samarbeid med Rasmus Wingårdh, og den var helt fantastisk. Jeg elsker pastellfarger, og det er stikkordet til disse klærne. Det var ikke så mange plagg, men jeg likte alle veldig godt, og jeg tror nok at de kommer til å slå veldig an! 

I tillegg til fine klær og kjempekul musikk, ble det servert tonnevis med fransk fingermat og masse god vin. Herregud, som jeg koste meg! Jeg må jo være ærlig og innrømme at jeg glemte alt som heter sunn mat og diett, men jeg prøvde å stappe i meg mest mulig av det som var sunnest. Og jeg klarte faktisk å unngå brød, noe som er helt sinnsykt i seg selv. Jeg har virkelig overgått meg selv! Uansett, maten var helt fantastisk, og det var akkurat en slik lunsj jeg trengte etter en lang arbeidsdag.  


Alle menneskene var superhyggelige, og jeg er så glad for å møte slike mennesker som tar meg godt imot når jeg står alene! Det er aldri veldig gøy å dra på arrangementer alene, men det er jo ingen problem når man er med imøtekommende folk som prater og hilser. Jeg koste meg skikkelig, ihvertfall! Tusen, tusen takk til Volt for en fantastisk kveld. 


Ingen kommentarerhjemmelaget pesto


  Skrevet 24.03.2015 klokken 20:25


Gjennom de siste årene har jeg laget veldig mye pesto selv, både på jobb og hjemme, og grunnen til at jeg er så glad i dette enkle og supergode tilbehøret, er at det er lett å lage, det passer til nesten alt og det er kjempegodt! I tillegg er det ikke så usunt som man tror. Hjemmelaget pesto er selvfølgelig best, de man kjøper er som regel veldig kjedelige og som regel inneholder de konserveringsmidler og andre unødvendige ting.

Som kokk er jeg egentlig utrolig opptatt av rene smaker og at alt er laget av naturlige og gode råvarer, og da er det bare bortkastet å kjøpe ferdigprodukter som ikke engang smaker godt. Pesto tar tre minutter å lage, og det koster under femtilappen. Så hvorfor ikke lage en supergod pesto helt selv? Jeg skal ihvertfall gi dere min supergode oppskrift som jeg alltid får skryt for!  

Noras pesto

2 busker frisk basilikum
1,5 dl olivenolje
50 g revet parmesan 
50 g ristede pinjekjerner 
1 ts revet sitronskall 
1 ts sitronsaft 
1 fedd hvitløk 
salt 

...Ha alt i en blender eller bruk stavmixer. Det er rett og slett å bare kjøre alt til en glatt og fin pesto. Du kan smake til med salt selv, men om du skal ha pestoen som tilbehør til noe annet, må du huske at det ikke er så godt hvis den er altfor salt. Og hvis du ikke har pinjekjerner tilgjengelig, kan du også bruke mandler, valnøtter eller andre nøtter! ....Pesto passer til alt fra brød og pastaretter til kjøtt og fisk. Det er også godt som dressing til salater, og man kan også ha litt over supper for en deilig frisk smak. Kun fantasien setter grenser :-) Håper det smaker!


Én kommentarblåveismandag


  Skrevet 23.03.2015 klokken 19:35


God ettermiddag, dere! Og god mandag, også. Etter jobb i dag bestemte jeg meg rett og slett for å ta en tur alene langs vannet. Ingen andre hadde mulighet til å bli med, men jeg synes uansett at det er best å gå alene noen ganger, og i dag var det faktisk utrolig deilig. Jeg gikk rundt, både i skogen og langs vannet i nesten tre timer, og det kjennes virkelig på kroppen. Jeg blir så rolig og glad av å være ute i naturen, og det gjør nok også at jeg sover ekstra godt i natt. Jeg fant en liten sandstrand hvor jeg ble sittende ganske lenge, og bare se på solnedgangen. Det var helt fantastisk og nettopp det jeg trengte etter en slitsom helg. 


...Jeg så mange fine fugler også, blandt annet denne vakre hakkespetten som jeg alltid støter på når jeg går inn i skogen! Svanene var selvfølgelig også på plass, og av en eller annen grunn føler jeg meg så lykkelig av å se dyr leve livet sitt i det fri. 

 Nå er jeg kjempetrøtt av den sterke vinden og havlukten, og planen er egentlig å legge meg ned med litt cottage cheese og se på tv-serier. Litt senere skal jeg trene hvis jeg orker, også skal jeg legge meg. I dag startet jeg et litt sunnere liv, og jeg føler meg bedre allerede. Jeg håper at dere har hatt en fin mandag og at dere er klare for en ny uke med masse nye muligheter! Ha en strålende kveld videre :-)


2 kommentarerbabyshower


  Skrevet 21.03.2015 klokken 18:53


Hei og god kveld alle sammen! De to siste dagene har vært veldig travle, så jeg har dessverre ikke rukket å sette meg foran pc`en før nå. 
I dag hadde noen jenter fra jobben og jeg babyshower hos meg for hun ene, hun venter nemlig en liten gutt veldig snart, så vi tenkte det hadde vært hyggelig å overraske henne med en liten sammenkomst. Jeg rakk ikke å lage så veldig mye mat, men det ble enkel fingermat, og en stor sjokoladekake. Kaker er jo ikke akkurat noe jeg er veldig flink til å lage eller pynte, og selvom den så bedre ut i hodet mitt før jeg laget den, er jeg ganske fornøyd. Litt skjev og rotete, men den smakte ihvertfall godt og det er jo det viktigste. Egentlig ville jeg lage en fin og høy marsipankake, men det hadde jeg rett og slett ikke tid eller utstyr til. Det får bli neste gang!

Ellers ga vi henne litt av hvert av babyting, og jeg håper hun ble glad. Jeg har jo aldri vært på babyshower før, men det er så koselig at hun skal ha barn, og jeg gleder meg masse til å møte han!

Etterpå gikk vi en lang tur i solen på Kalvøya, og det var så deilig! Fantastisk med skinnende sol på en slik dag hvor jeg både har fri og er med gode venninner!  

Tusen takk for en fantastisk ettermiddag, kjære jenter! Nå skal jeg skifte til noen litt mer komfortable klær og dra hjem til Marius. Det er lørdagskveld, men for min del skal jeg kun slappe av og legge meg tidlig. 


3 kommentarerpopcorn i skoen


  Skrevet 20.03.2015 klokken 00:07


I kveld har jeg vært på førpremiere på filmen "Insurgent" på Colosseum kino i Oslo med tre andre jenter. Donna spurte meg for noen dager siden om jeg ville bli med, og da takket jeg selvfølgelig ja! Jeg vil ikke påstå at jeg er et kinomenneske, jeg drar kanskje på kino en gang i året, men når jeg først er der er det jo alltid hyggelig. Det er ikke noe jeg misliker, det er bare noe jeg aldri tar meg tid til. Det er en stund siden jeg har sett Donna også, så det var ekstra hyggelig å være med henne. 

Insurgent var kjempebra, og jeg satt igjen med en god filmopplevelse. Det er veldig viktig at filmen har kvalitet, og det vil jeg absolutt si at denne filmen hadde. Det var litt kjedelig at vi spiste opp alt popcornet før filmen i det hele tatt hadde startet, men...

I morgen er det ihvertfall premiere på denne filmen, og jeg håper at alle tar turen til sin nærmeste kino og ser den! 
...Tusen takk for en strålende kveld, jenter! Om syv timer skal jeg være på jobb, så det er kanskje en idè å legge seg nå...God natt, dere!


Én kommentarpasta med hjemmelaget pesto og bakte trøffeltomater


  Skrevet 18.03.2015 klokken 19:29


Mmmm....I går hadde jeg så fryktelig lyst på både pesto og pasta, og derfor ble det nettopp det jeg lagde til middag. Jeg liker egentlig bare hjemmelaget pesto, så den ble selvfølgelig laget fra bunnen av. Det er jo utrolig enkelt, og det smaker så mye bedre! For å gjøre retten litt sunnere, hadde jeg stekt kyllingbryst på toppen. Ved siden av serverte jeg bakte småtomater med trøffelolje og ristet foccacia som jeg tok med hjem fra jobben. Det er jo også noe man kan bake selv! Pesto
2 bunter basilikum 
1 neve revet parmasan 
2 dl olivenolje
1 ss ristede pinjekjerner
1 fedd hvitløk
revet skall av en 1/4 sitron
salt etter egen smak  

Ha alt i en bolle og kjør det til en fin konsistens med en stavmikser. Du kan gjerne lage dobbel oppskrift, pesto holder lenge i kjøleskapet! 

Bakte tomater
1 pakke småtomater/dulcita
salt
trøffelolje eller olivenolje

Skyll småtomatene, ha dem på bakepapir og hell over oljenog salt. Stek dem i 4-5 minutter på 200 grader, til skinnet begynner å skrelle av. 

Pasta
ønsket mengde pasta 
8 små sjampinjonger
1 sjalottløk 
salt og pepper

Kok valgfri pastatype, jeg valgte tagliatelle. Bland inn finhakket sjalottløk, sprøstekt sopp og pestoen. Smak til med ekstra salt og pepper, og server med en gang. Dryss litt grov parmasan og friske basilikumblader over, og ha kyllingen og brødet på. Kjempegodt!


7 kommentarerdet eneste jeg vil


  Skrevet 16.03.2015 klokken 20:56
Ja, da var vi endelig i gang med en ny uke, og jeg skal ikke lyve å si at jeg er klar for å komme tilbake til virkeligheten. I det siste har jeg vært helt ute og kjørt når det kommer til mat og trening, og jeg må snart klare å ta meg selv i nakken. Altså, ikke bare føler jeg meg helt forferdelig, men jeg er også veldig sliten og har null energi. Det går mye utover humøret, og selvom jeg har kost meg mer de siste ukene enn det jeg har i løpet av det hele forrige året, har jeg aldri følt meg så langt i fra meg selv. Jeg kan ikke forstå hvor det ble av motivasjonen og gleden over å være sunn og flink, og jeg klarer ikke å finne den igjen. Hver eneste dag går jeg rundt og er sur på meg selv for å enten spise det jeg vil eller fordi jeg ikke trener. Jeg har alltid hatt stålkontroll, og nå er alt ødelagt. Det eneste jeg vil er å føle meg fin, ha en god og sunn kropp og være fornøyd, men det er jo noe jeg aldri klarer å oppnå. Vi får se hva denne uken har å gi. 

I dag var jeg tilbake på jobb ihvertfall, og da jeg kom hjem falt jeg i søvn på sofaen. Ellers har Marius og jeg spist middag sammen, og nå som jeg endelig er alene etter en altfor sosial helg, vurderer jeg å ta meg en lang tur i det kalde, mørket været. Jeg håper dere har hatt en fin start på uken! 


6 kommentarerbjørketrær


  Skrevet 15.03.2015 klokken 17:06


Søndag betyr kun en ting, og det er å gjøre akkurat det man vil. Dette var den perfekte dagen for å ta seg en tur med en god venninne, og derfor gjorde jeg nettopp det. Ingvild og jeg tok turen opp til Tanum i Bærum for å gå i skogen vi selv lekte og var mye i da vi var yngre. Det sitter så utorlig mange minner i det området, og det føltes veldig, veldig rart å være der igjen. I tillegg var vi innom kirkegården der og besøkte noen "kjente" graver. Det er jo slikt man burde gjøre når man først er der.  Selvom solen jeg våknet til var borte da vi kom oss ut, var det fantastisk deilig å ta en liten tur i skogen. Det er faktisk ganske forfriskende å fryse litt når man er sliten, og det er nettopp det jeg er i dag. Herregud for en slitsom og lang helg det har vært! Jeg gleder meg til å fortelle dere litt mer om den senere, men nå er det tid for å slappe av i sofaen. Ha en strålende søndag, alle sammen!


5 kommentarerblåveisturen


  Skrevet 11.03.2015 klokken 19:13


Herregud! Jeg kan ikke engang beskrive hvor fantastisk denne dagen har vært. Da jeg stod på jobb og serverte øl og god mat til alle gjestene som kranglet om plassene i solen på uteserveringen vår, kriblet det i hvert eneste ledd i kroppen min etter å komme meg ut. Da jeg sluttet dro jeg hjem og skiftet, og gikk til Kalvøya. Ikke bare var det sol og kjempevarmt, men jeg fikk også med meg verdens beste mamma på turen. Vi ser ikke hverandre så ofte, så det var kjempehyggelig. 

Vi gikk selvfølgelig forbi blåveisstedet vårt, som vi har hatt siden jeg ble født. Det er også der solen skinner mest, så det var ingen overraskelse at hele skogen var dekket med små, blå blomster. Helt nydelig! Plukket dem gjorde vi ikke da.....de er jo aller finest når de står og soler seg i skogen med alle de andre, ikke i en simpel vase i en mørk leilighet.  
Mamma skulle i et møte så hun gikk hjem litt tidligere enn meg. Jeg for min del ville ikke annet enn å nyte stillhet og naturen, så jeg ble sittende på et lite berg alene og bare så utover det speilblanke havet. Jeg elsker å være alene ute, og det er absolutt noe jeg skal begynne å prioritere fremover. Det er jo helt fantastisk, og spesielt når det ikke er et menneske rundt meg. Naturen er så herlig, dere. 

Nå er jeg hjemme igjen med to slitne og såre føtter, og planen er faktisk å lage meg en morsom og god middag, se på film og legge meg tidlig. Det blir nok ikke noen trening på meg i dag, bortsett fra turen og litt øvelser før jeg hopper i sengen.  


3 kommentarercosmica blue


  Skrevet 10.03.2015 klokken 16:04


For noen få uker siden var jeg på et event i samarbeid med hudpleieserien Cosmica, og du kan lese om eventet her.  Da vi dro derfra fikk vi en skikkelig stor og fin goodiebag, og jeg er faktisk så fornøyd med disse produktene at jeg velger å anbefale dem her, til dere. Det er ikke ofte jeg velger å skrive om goodiebags, ikke bare fordi det ofte er mye rart, men også fordi jeg ikke er så lett å overbevise når det kommer til slike produkter. 

Produkter fra Cosmica har jeg brukt flere ganger fra før av, og jeg har alltid vært fornøyd. Cosmica har faktisk eksistert i det norske apotek i mer enn 60 år, og de har et stort utvalg til både ansikt, kropp og skjønnhet. Produktene er skånsomme mot huden, og er laget spesielt for nordisk klima. Vi fikk ganske mange forskjellige produkter i goodiebagen, men denne "blå" serien er en skikkelig favoritt. Den er for damer som er over 25, og som har en hud som begynner å vise sine første aldringstegn, men som allikevel er normal. Jeg bruker både dagkremen, nattkremen og rensingsvannt, og er storfornøyd. Det er så deilig å ha en hel serie med kremer som man kan bruke sammen, i stedet for mange forskjellige. 
Vi fikk også en annen krem, og den skal jeg fortelle om senere! Huden min har faktisk blitt mye mer stram og glødende, og jeg elsker det. Jeg anbefaler alle til å kjøpe disse produktene om dere ikke ønsker å bruke altfor mye penger, og er opptatt av gode ingredienser. De selges på alle apotek! Har dere prøvd en av disse kremene før?


Én kommentarkulden


  Skrevet 09.03.2015 klokken 23:50


Du vet hva det gjør med deg. Du føler smerten. Gleden. Stikkende i hjertet, som tusen små nåler. Saltet fra tårene som smelter inn i huden. Du vet det er feil, at det farlig, men du klarer ikke å stoppe. Du føler deg levende. Fri. Du vet at det ikke vil vare lenge, men du vil ikke gi slipp. Du vil ikke våkne opp fra drømmen du hadde. 

Han ser deg inn i øynene. Du vet hva han tenker, men du snur deg vekk. Du vil ikke høre sannheten. Det eneste du vil er å vasse ut i vannet og forsvinne. Se på skyene som blir borte. Føle regnet. Nyte kulden. Like smerten fra de små rullestenene under føttene. Elske alle ting som de andre menneskene har lært å hate. Frykte det å være redd, og lete etter det skumle. Glede deg over sorg. Men du vet så godt hva det gjør med deg. 


Ingen kommentarerkaffe og kaker


  Skrevet 08.03.2015 klokken 22:47
Ja, da var nok en helg over, og jeg gleder meg faktisk til å starte en ny uke. Det er ganske overraskende hvor mye det gjør på humøret at det begynner å bli lysere og varmere ute, og jeg er så glad for at jeg ikke lenger trenger å ha på meg tykk ytterjakke og store sjerf. I går var jeg og en venninne som sagt en liten tur ute på byen, og selvom det var veldig hyggelig, bra musikk og mange kjente, var ingen av oss helt i humør. Derfor dro jeg ganske tidlig hjem til Marius, hvor jeg overnattet. 

Jeg sov faktisk i over tolv timer, noe som tyder på at jeg var ganske sliten i kroppen. Jeg har jo vært helt ute og kjørt når det kommer til mat og trening i det siste, og det skal bli så utrolig deilig å komme tilbake til en rutine igjen. 

....Da jeg endelig kom hjem i dag, i festklær og gårsdagens sminke, måtte jeg bare hoppe inn i noe nytt og dra rett i bursdag. Marius sin mormor fylte 80 år for noen dager siden og derfor var det middag, kaffe og kaker i dag! Og masse champagne! Det var veldig hyggelig, og det var utrolig mye godt å spise. Jeg er fortsatt stappmett, og det er jo fint, for hjemme hos meg har jeg ikke noe annet enn hvetegresspulver og gamle rester som står uten plast i kjøleskapet. 

Etter en lang og varm dusj, litt blogging og noen små treningsøvelser skal det bli deilig å legge seg! Jeg håper dere har hatt en strålende helg, og er klar for en ny uke. Natta! 


Ingen kommentarerpaljetter


  Skrevet 08.03.2015 klokken 21:50skjørt/ginatricot  strikk/ginatricot  genser/h&m  kåpe/bikbok 


3 kommentarerkveldssol


  Skrevet 07.03.2015 klokken 17:48


God ettermiddag, dere! Her hjemme er jeg i full gang med å rydde og gjøre klart til besøk, og jeg gleder meg til å endelig kunne senke skuldrene og nyte helgen om litt. Etter jobb i dag tok jeg en liten gåtur på Kalvøya med en venninne og hunden hennes, og det var superhyggelig! Egentlig skulle vi gå mye lenger, men hun fant plutselig ut av at hun hadde glemt å betale bilparkeringen, og da ble det en rimelig rask gange tilbake. Det var kanskje like greit, for det var fryktelig surt ute ved havet! Allikevel skinte solen, så det var jo egentlig ganske deilig også.

I kveld skal jeg en liten tur på byen med en god venninne som kommer hit, og vi skal kose oss skikkelig. Jeg har kjøpt inn hele to øl som jeg skal kose meg med, og en stor pose med chilinøtter. Men aller først skal vi være hjemme hos meg og ha det hyggelig! Og det er jo det aller beste med lørdagskvelder man tilbringer med venner.

.....Ja, så nå skal jeg finne ut av hva jeg skal ha på meg, dusje og starte kvelden. Å finne ut hva man skal ha på seg er jo alltid dagens største problem, og jeg river jo av meg håret hver eneste gang, så det er kanskje greit å være klar i god tid.....Ha en strålende lørdag, alle sammen!


3 kommentarercatfished


  Skrevet 06.03.2015 klokken 19:17


Et av de hotteste programmene på kanalen MTV for tiden, er noe som kalles "catfish". De har snart premiere på sesong 4, som kommer på MTV 8.mars klokken 18.05! Jeg har selv aldri sett på dette programmet, men jeg vet om fler som elsker å se på det. Hele poenget med dette programmet, er å finne mennesker som utgir seg for å være andre på internett, og som for eksempel skaper forhold med andre. Det finnes utrolig mange som enten finner en venn eller kjæreste over internettet, og hvor man senere finner ut av at den personen du har snakket med, er en helt annen. I Catfish drar teamet sammen med personen som har blitt lurt, og konfronterer personen som har lurt dem. 

Jeg synes dette er et litt viktig og spennende tema, og det er bra at noen gjør noe med det. Det trenger ikke nødvendigvis handle om kjærlighet eller vennskap, men man kan også bli lurt for penger. Jeg tror nok at det er umulig å stoppe slikt, i og med at internett er overalt for tiden, men forhåpentligvis får disse menneskene en skikkelig lekse. 

Som blogger i mange år har jeg selvfølgelig opplevd anonyme kommentarer, og derfor fortalte jeg om mine opplevelser i går. For min del har jeg aldri opplevd noen alvorlige hendelser, men jeg ser allikevel altfor ofte stygge eller ubehagelige kommentarer med navnet "anonym". I tillegg har jeg også opplevd at jenter har utgitt seg for å være noen andre, og det er nettopp dette det handler om. Bloggeren dogdiva og jeg hadde en liten diskusjon om hvordan dette påvirker oss som bloggere, og hva vi kan gjøre for å hindre det. Vi var begge enige om at det beste er å ikke bry seg om hva lesere skriver, og at man rett og slett bare burde slette alt som kan virke negativt på en.  I endt diskusjon ble vi enige om å dele disse tipsene med våre lesere! Dette er faktisk et tema særlig unge jenter burde være litt mer obs på! 

* Vis en sunn skepsis til kommentarfelt og venneforespørsler på nettet.
* Det er ikke deg det er noe galt med! Husk at de som opererer som catfish ofte har større problemer enn det du har. En catfish sin handling er en refleksjon av seg selv, ikke av deg.
* Vær deg selv og vær ærlig, da er det lettere å stå for det du har sagt i ettertid. 
* Ikke mat fisken! En catfish vil alltid forsøke å fremprovosere en reaksjon fra deg, og fremgansmåten kan være både hensynsløs og brutal. Ikke la deg tirre opp!
* Du må ikke svare på alt! Usaklige kommentarer og henvendelser faller som regel for eget grep, og det er ofte best å la være å svare. Dersom du likevel vil svare, svar på en saklig og reflektert måte.
* Gå til politiet dersom du føler deg truet.  

....Synes dere det var gode tips, og har dere noen andre dere vil dele? Jeg håper dere bruker hodet neste gang det er noen mulighet for å bli utsatt for dette! Husk - det finnes mange rare mennesker der ute som ikke vil oss godt. 

Tusen takk til MTV for et fantastisk møte, fine bilder og en hyggelig diskusjon! 

Én kommentara walk in the park


  Skrevet 05.03.2015 klokken 23:12


Dette har vært en skikkelig travel dag med mange ting å ta tak i, og jeg gleder meg til å sove. Det er vel ikke noe nytt, egentlig. I dag tidlig var jeg på et møte med blandt annet MTV, men jeg skal fortelle mer om det senere. 

Ettepå dro jeg hjem til Marius og vi har vært sammen siden. Vi tok en lang tur oppover Bogstadveien, spiste lunsj på Olivia, og det skal jeg love dere smakte godt. Jeg har jo ikke spist der på år og dag, og pizzaen er fortsatt like fantastisk! Etterpå tok vi en liten tur i Slottsparken. Selvom været ikke var det helt store i dag, var det herlig å gå litt ute.  Det var hyggelig å få være litt med kjæresten min igjen, vi ser jo hverandre ganske sjeldent. Ellers har vi bare vært hjemme i leiligheten hans og slappet av med ostesmørbrød og tvserier. Jeg for min del sovnet i armene hans og sov i nesten tre timer. Sånn går det når jeg legger meg nedpå! 
Jeg håper dere har hatt en like fin torsdag som meg, og er klar for helg i morgen! God natt.  


11 kommentarerfotpleie til frokost


  Skrevet 04.03.2015 klokken 22:32


I dag våknet jeg til strålende sol allerede klokken åtte, og det føltes herlig. Jeg er absolutt ikke et solmenneske, men det finnes noen dager hvor man ikke kan gjøre annet enn å smile når solstrålene skinner gjennom de tynne, lyse gardinene og treffer ansiktet ditt. 

Allikevel var det ikke solen som gjorde denne dagen perfekt, men noe helt annet. Jeg startet dagen min på Loreal Akademiet på Skøyen, hvor jeg var invitert til et pressemøte angående Clarisonic sitt nye produkt, Pedi. Da jeg kom opp trappen ble jeg møtt av kjempemange hyggelige mennesker, masse deilig mat og drikke, og kjente fjes. 

Pedi er så og si en liten vibratorlignende greie som "masserer" føttene. Vi fikk lov til å prøve den der og da, og det var helt utrolig. Jeg er frelst, og jeg gleder meg masse til å bruke den igjen. Det er jo helt perfekt for oss som går mye, bruker høye heler i helgene og står mye på jobb. 

Det er nok vanskelig å finne noe som er bedre enn fotpleie og sushi til frokost, ihvertfall før man har åtte timers jobbvakt foran seg. Føttene mine ble silkemyke, og jeg elsker produktet allerede. Vi alle var så heldige å få med en Pedi hjem, så jeg kommer til å fortelle dere masse mer senere! Tusen, tusen takk for at jeg fikk lov til å komme i dag!

Nå har jeg laget hjemmelaget Spaghetti Bolognese og er superklar for film, så dere får ha en fin kveld videre! 


Én kommentardagens antrekk


  Skrevet 04.03.2015 klokken 19:52

bukse/h&m  genser/h&m  kåpe/bikbok  briller/tomford  veske/louis vuitton


4 kommentarersam


  Skrevet 03.03.2015 klokken 15:49


 

 


Ingen kommentarerkylling-og jalapenoburger med guacamole


  Skrevet 02.03.2015 klokken 23:02


Ja, da var det jammen meg tid for en ny uke igjen, allerede! Jeg synes vel egentlig at helgen alltid går superfort, og at ukedagene går litt i sakteste laget. I natt sov jeg faktisk så godt at jeg nesten ikke klarte å stå opp da jeg skulle, og det endte med at jeg forsov meg på jobb. Tenk å ha et så godt sovehjerte, da! 

Siden jeg ikke rakk Elixia i dag, ble det en god, gammeldags treningsøkt hjemme med både sengen, løsvekter og spisebord som apparater. Det er ikke akkurat det beste jeg vet om, og absolutt ikke motiverende, men det er ihvertfall bedre enn ingenting. Egentlig var planen å ta meg en tur også, men siden jeg både er mørkeredd og det fristet mer med en god middag og film i sofaen, droppet jeg det......

....Middagen i dag ble rett og slett en burger. Det er år og dag siden jeg lagde det hjemme, men det var absolutt nødvendig i dag. Jeg har jo som sagt levd på Max burger de siste dagene, og for at jeg gradvis skal slutte å tenke på pomme frites, cheeseburger og fett måtte jeg bare lage det samme, bare i en litt sunnere variant. Herregud, så godt det ble! Jeg lagde masse deilig tilbehør, og endte opp virkelig god og mett!

Noras kylling-og jalapenosburger

1 pakke kyllingkjøttdeig
1 finhakket sjalottløk
 finhakket jalapeno
salt
pepper
2 ss vann

Ha alt i en bolle og rør godt til det blir en fast deig. Smak til med salt og pepper, og bruk ønsket mengde jalapeno. Jeg elsker det sterkt, så jeg hadde masse! Lag runde og fine burgere og stek i pannen med litt olje/smør til de er gjennomstekte og fine. Ha dem på et stekebrett med bakepapir og ha på ost om du ønsker det. Jeg kjøpte jalapenoost som kommer ferdig skivet, rett og slett fordi jeg elsker ost og denne osten er helt fantastisk! Stek dem i ovnen til osten har smeltet. 

1 avokado
2 ss mager kesam
salt
saft av lime

Skrell og rens avokadoen og mos den godt med en gaffel. Bland alt sammen godt og smak til. 

Som burgerbrød brukte jeg et grovbrød som vi selger på Kanel, for et litt sunnere alternativ. Det er herlig å bruke brød, og det blir ekstra godt om du rister det litt i ovnen først. Av tilbehør brukte jeg isbergsalat, agurk, syltet jalapenoskiver, ketchup og stekt sjampinjong! Veldig, veldig godt. Håper det smaker, folkens!  


2 kommentarersummer breeze


  Skrevet 02.03.2015 klokken 13:32
4 kommentarerjunkfood


  Skrevet 02.03.2015 klokken 00:04


God søndag! Denne helgen har vært helt fantastisk bra, og jeg har gjort så mye gøy! I går feiret vi bursdagen til storesøsteren min i Oslo, og vi koste oss masse. Det er i tillegg lenge siden jeg har sett henne, så det var deilig å være sammen med henne igjen. 

Etter to uker med veldig mye alkohol og drittmat, er jeg helt utslitt og klar for en ny uke og en ny start. Jeg vet ikke helt hva som har hendt med meg, for jeg har jo vært veldig flink lenge nå. Allikevel har jeg spist mer junkfood enn det jeg har på flere år, og drukket alfor mye vin. På en annen side har jeg hatt det dritgøy med venner, så det er vel egentlig ingenting å angre på!

Jeg trenger vel ikke å fortelle dere at jeg var glad for at det var søndag i dag da jeg våknet, og at jeg endelig hadde fri. Jeg har rett og slett bare slappet av og kost meg, og selvom hele klesskapet ligger på gulvet på soverommet, har jeg ikke orket å rydde eller å i det hele tatt tenke tanken. Jeg dro derimot på cafè med en god venninne, og vi hadde det koslig med kaffe, litt mat og skavling. Ja, vi koste oss selvom vi begge ser kjempesure ut på bildene. Haha! For en gangs skyld dro vi ikke på Kanel, men på Kaffebrenneriet. De har jo ikke like god kaffe som oss, men det er ikke langt unna.  

genser/Acne

Etterpå tok vi turen hjem til meg, og på veien gikk vi gjennom parken i Sandvika. Her er det så utrolig fint, og hadde det ikke vært for både snø, regn og vind, hadde vi nok tatt mange fler bilder. 

Nå har nettopp Marius dratt, og jeg har tenkt til å dusje og legge meg ganske snart. Jeg er stuptrøtt, og siden jeg skal på jobb i morgen, er det nok lurt med en god natt søvn. Ha en fin søndagskveld videre! 


Ingen kommentarer


hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no