Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.nojuicy shaker x lancôme


  Skrevet 31.03.2016 klokken 15:14


I går var jeg så heldig å bli invitert til et arrangement på The Thief i forbindelse med at Lancôme har lansert en helt ny leppestift. Jeg elsker både Lancôme og The Thief, så det var jo egentlig helt perfekt på en ellers grå dag. I tillegg dro jeg med Stephanie og Karine, noe som gjorde kvelden enda bedre! Jeg ble positivt overrasket over produktet, og selvom jeg ikke er så glad i å ha farge på leppene mine, er dette absolutt noe jeg kan bruke til vanlig. Vi ble oppvartet med deilig fingermat og de herligste drinkene utover kvelden, og koste oss masse. Det ble en god del rosa trutemunn bilder da, men det tåler dere vel.....Alltid koselig med disse jentene! Tusen takk for en fantastisk ettermiddag! Jeg skal fortelle dere litt nærmere om denne herlige leppestiften senere :-) Hva synes dere om fargene? 


4 kommentarertrashy sunset


  Skrevet 31.03.2016 klokken 14:09tskjorte/ysl  kåpe/vintage  bukse/bikbok


3 kommentarervårfavoritter


  Skrevet 30.03.2016 klokken 14:29


Endelig har det begynt å komme lyse farger og tynne stoff i butikkene igjen, og jeg har plukket ut noen herlige favoritter fra Nelly som jeg skal kapre før sommeren kommer. Trykk på "her" knappen for å komme inn på produktene :-) 


Jeg er ikke en som går mye i "jeans", men denne toppen var bare så utrolig søt! Trykk her  for å sjekke den ut. 


Man går kanskje ikke i så mye yttertøy når det nærmer seg sommer, men det kan uansett være greit å ha en tynn jakke i tilfelle. Jeg synes denne hadde så fin farge. Trykk her  for å se på den. 


Er det noe jeg er skikkelig svak for, er det topper med lave skuldre. Det er noe av det fineste jeg vet om, og i tillegg er denne fargen perfekt til solbrun hud. Trykk her  . 


Denne kjolen falt jeg for med en gang, både fargen og fasongen er akkurat det jeg liker! Trykk her 


Er dere ikke enige i at denne jumpsuiten er så søt og sommerlig? Trykk her .


Jeg er egentlig ikke så glad i å ha blonder rundt armene, men denne er allikevel veldig vårlig og søt. I tillegg gjør v-halsen den litt sexy. Kjempefin farge, også! Trykk  her .

Hva synes dere? Har dere noen favoritter dere har lyst til å dele med meg? 


4 kommentarergulltenner


  Skrevet 30.03.2016 klokken 14:06


God onsdag, alle sammen! Endelig har det virkelige livet begynt igjen for fullt etter ferien, og jeg har faktisk klart å komme inn i rutinene mine igjen. Som å stå opp halv seks hver eneste dag, for eksempel. Nå er det bare sunn mat og trening som gjenstår, og jeg håper at jeg har tid til å komme meg på Elixia i morgen. I kveld skal jeg nemlig på et bloggevent som jeg har gledet meg til å lang tid! Jeg gleder meg også til å se de andre jentene etter ferien, det blir så koselig. genser/shein

Jeg må forresten bare vise dere en av mine nye plagg, nemlig denne genseren. Jeg elsker den! Hva synes dere? Den er ganske spesiell og egentlig ikke helt "meg", men allikevel helt....perfekt. 


3 kommentarerandungen


  Skrevet 30.03.2016 klokken 11:47foto/privat


Én kommentargod påske


  Skrevet 28.03.2016 klokken 16:12


Hei mine kjære lesere, og god påske! Det er kanskje litt sent å si det, i og med at dette er den siste dagen av ferien, men bedre sent enn aldri. 
Når det gjelder meg så har jeg jobbet de siste dagene og i dag, så ferien min var over for lengst....Jeg håper uansett at dere har hatt det kjempefint og kost dere! 

Som dere vet så tok jeg en tur til Amsterdam med moren min i begynnelsen av påsken, og det er grunnen til at jeg ikke har blogget. Jeg tar alltid med meg pc når jeg er på ferie uavhengig av hvor jeg er hen, men av en eller annen grunn så klarer jeg aldri å blogge. Det er egentlig ganske deilig, selvom det kanskje er litt irriterende for dere! Uansett....jeg hadde en helt herlig uke der til tross for at været ikke var det helt store. I tillegg til å få være masse med moren min, så er det så utrolig deilig å slippe å tenke på jobb og alt annet, og bare kose seg og gjøre det man vil. Jeg har også tatt så mange fine bilder som jeg gleder meg til å vise dere! Siden påsken ikke er ferdig før i kveld, skal jeg bare slappe av i dag og kose meg med Marius. Jeg tenkte å bake litt, og det med god samvittighet siden jeg ikke har fått noe påskeegg i år! Kos dere masse videre :-) 


4 kommentarersweet magnolia dreams


  Skrevet 28.03.2016 klokken 15:355 kommentarera real elephant


  Skrevet 20.03.2016 klokken 12:47

Én kommentaralex, alex


  Skrevet 20.03.2016 klokken 12:46


I slutten av uken ble jeg invitert til en fantastisk middag på Alex Sushi, i forbindelse med et samarbeid mellom glossybox og sensai. Det var en helt spesiell kveld, fylt med unik mat og mange hyggelige mennesker! Og mye vin! 

Vi fikk selv bli med på å skjære ned fisken vi deretter fikk servert, hvor kult er ikke det? 
Tusen takk for alt, og for en amazing goodiebag! 


Én kommentarperler i bakgården


  Skrevet 17.03.2016 klokken 11:09genser/ginatricot


4 kommentarerskjønnhetstips


  Skrevet 16.03.2016 klokken 12:34


God morgen, dere! Solen skinner, og jeg skal snart på trening for å starte dagen. Aller først vil jeg gi dere et lite skjønnhetstips, for jeg har nettopp fått tak i et helt fantastisk produkt som jeg allerede elsker! Det er en cleansing gel fra Clarins, et merke jeg ikke har brukt så mye før. Jeg har aldri hatt problemer med uren hud eller kviser, men det er uansett viktig å rense huden og ta vare på den, og denne er helt utrolig! 

Det er en rengjøringsgelè, men når du påfører den i ansiktet forvandles den til en fin olje, som deretter blir melkeaktig. Poenget med denne kremen er at du skal påføre den på tørr hud, og jobbe litt med den før du skyller den av med lunkent vann. Den løser lett opp sminke og urenheter, og gjør huden frisk, ren og silkemyk. Den inneholder også marulaolje. Veldig deilig, og man trenger bare en bitteliten teskje hver gang. 


Clarins Pure melt cleansing gel, 290,- 


Én kommentarpinky tuesday


  Skrevet 15.03.2016 klokken 13:54


Dette er en dag jeg har gledet meg til å lang tid nå, for i kveld skal jeg gjøre noe veldig spennende, og jeg gleder meg til å fortelle dere om det i morgen! Jeg anbefaler alle til å følge med på instagram under navnet noraalba, der skal jeg nemlig legge ut alt! 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, og jeg tenkte faktisk å sove litt før jeg begynner å gjøre meg klar til senere i dag. Jeg er så sliten at det verker i hele kroppen, og derfor utsetter jeg treningen til i morgen! Med fjorten varmegrader og stekende sol utenfor skulle man tro at jeg ville være ute, men neida....jeg er faktisk en person som blir trøtt av solen, og som gjerne vil ligge inne og sove mens alle løper rundt ute i finværet! Jeg har klart å vende av meg det å sove etter jobb, og jeg har ikke gjort det på noen uker nå, men i dag......i dag skal det jammen meg bli deilig! ....Må forresten bare vise dere de fantastiske rosene som Marius overrasket meg med på jobb i dag! Han er den beste, og jeg setter så utrolig stor pris på sånne ting. Tenk hvor lite det skal til for å gjøre noen glade en gang i blandt! Også på jobben da, gitt... 

Ha en fantastisk dag videre :-) 


3 kommentarerdrømme meg bort


  Skrevet 14.03.2016 klokken 14:32


For noen dager siden innså jeg plutselig at jeg har bodd alene, i den samme leiligheten, i snart åtte år. Herregud, som tiden flyr! Det jeg forstod da, var at jeg snart er nødt til å komme meg ut herfra, til tross for at jeg elsker dette stedet. Jeg håper at jeg en dag har råd til å kjøpe meg en søt leilighet, som jeg kan fikse og innrede akkurat slik som jeg selv vil! På fredag ble jeg sittende foran dataen og drømme meg bort, og her er noen fine bilder jeg fant. Lyse rom, marmorgulv, lyskroner og store viduer.....ah, man kan drømme! 
Hva synes dere?


Én kommentargod mandag!


  Skrevet 14.03.2016 klokken 13:51


God mandag, solståler! Jeg har nettopp kommet hjem fra jobb, og er straks klar for å løpe ut døren igjen, i dag skal jeg nemlig trene! Ikke noe om og men i dag, nei... 

I går hadde jeg fri, og jeg kan fortelle dere akkurat hvor lat Marius og jeg var! Jeg våknet klokken ett, så på tv (i sengen) i rundt to timer, før vi sovnet på hverandre....Så, en time senere, våkner jeg av popcornlukt, og da hadde Marius poppet popcorn til meg og lagt posen i ansiktet mitt, slik at jeg skulle våkne. Bare for å nevne det, så elsker jeg popcorn over det meste, og jeg sluker en hel pose alene på rundt fem minutter. Så lå vi der igjen, med popcorn og tvserie, til vi ble sultne. Da dro vi på butikken og kjøpte mat og sjokolade, dro hjem igjen og spiste mens vi så på film.....Jeg kan ikke huske sist jeg var så slapp, og det verste er at man bare blir mer sliten av en slik dag. Men herregud, så uthvilt jeg er i dag! Noen ganger fortjener man å ha slike dager, og dessuten motiverer det meg enda mer til å starte en ny uke med trening. Kos deg på søndager, med god samvittighet! I dag har solen skint i hele dag, og det blir ikke stort bedre enn det! Skulle ønske at jeg rakk å ta meg en liten tur ute. Jeg håper at det er noen andre av dere som har muligheten! Ha en fin dag videre :-) 


Én kommentarhåpet


  Skrevet 10.03.2016 klokken 17:07


Kroppen spenner seg. Huden i ansiktet svir etter alle de salte tårene, og leppene er tørre og hovne. Ihvertfall i forhold til hva de pleier å være. De mørke ringene rundt øynene viser tydelig at hun ikke har sovet på noen netter. Hun griper et hardt tak rundt den store pelsputen, før hun vrir seg til ventre og hyler inn i madrassen. Hele kroppen er sammenkrøpet, som et foster, og man kan se at hun har det vondt.

Jenter går gjennom sorg på hver sin måte. Noen gjemmer seg hjemme og kaster mobiltelefonen, noen kjøper is og tror at det vil hjelpe, mens andre prøver å glemme alt ved å være ute med venner. Men uansett hva man gjør for å føle seg bedre, vil man alltid føle seg like ensom, tom og forlatt når man kommer hjem til en mørk og tom leilighet. Når man ser alle tingene som minner deg om han; dvd'en dere så sammen, bamsen han kjøpte til deg, eller tannbørsten hans, som han har glemt å ta med seg. Den som du egentlig vil kaste, men som du fortsetter å beholde, fordi en liten del inne i deg fortsatt håper at det kommer en kveld hvor han kan få bruk for den igjen.

Håp. Man pleier å si at det å håpe, er en viktig del av det å kunne leve. At man skal håpe for å enten tenke positivt, tenke videre, eller å bare ha noe å se frem til. Men hva om man håper for mye? Hva om det å håpe, kun er en løsning når man ikke vet hva annet man skal tro eller tenke, og at man velger å håpe på noe bedre, for å lure seg til å tro at det skjer. Selvom man vet at det man håper, ikke vil skje.


4 kommentarerpudder ved lunsjbordet


  Skrevet 10.03.2016 klokken 15:44


I går var jeg så heldig å få lov til å bli med Karine på en liten og intim sminkelunsj med Jane Iredale. Dette er et fantastisk sminkemerke, som jeg forresten aldri har hørt om før, men som virkelig overbeviste oss alle! Dette er mineralsminke som smelter inn i huden, og gir en helt nydelig glød og jevn hud. Jeg hadde jo på meg sminke fra før av, så jeg fikk kun prøvd ut litt i skinnene og en av liplinerene deres, men bare det gjorde at jeg ble forelsket! Det skal så lite til for å legge en fin og naturlig make up, man trenger bare de riktige produktene! Jeg så også på de andre som ble sminket, noen av dem tok til og med av gammel sminke og fikk på ny, og alle var like fornøyde. 

Jeg var så heldig å bli sminket av Tomas Erdis og resten av teamet til Jane Iredale, veldig flinke mennesker med mye kunnskap om produktene og sminke generelt. Maten var også helt suveren, med sunne salater, muffins og cookies (som er noe av det beste jeg har smakt på lenge). Alt var fra PUR, og alt var også gluten-og melkefritt, noe jeg setter stor pris på. Tusen takk for mange fine produkter og en hyggelig lunsj!


2 kommentarerlag egen choker


  Skrevet 10.03.2016 klokken 11:35


Etter i går er det utrolig mange av dere som har spurt meg om hvor jeg har fått tak i den svarte chokeren. Da kan jeg fortelle dere at jeg rett og slett lagde den selv! Jeg har vært på leting etter gensere med slik hals i en evighet, både på internett og i alle klesbutikker, og til slutt orket jeg ikke mer. Jeg synes det er så utrolig fint.

I går brukte jeg faktisk båndet som henger rundt en av kåpene mine. Det båndet er tykt og i silke, noe som gjorde den veldig søt på! Det er faktisk bare å ta hvilket som helst type bånd, og knyte rundt halsen din. I dag skal jeg dra til Panduro og se etter flere forskjellige tykkelser, og kanskje forskjellige farger? Hva synes dere, ble det ikke fint?


genser/hm


6 kommentarerrainy day


  Skrevet 10.03.2016 klokken 11:29


 
3 kommentarerwhiskysmaking med highland park


  Skrevet 09.03.2016 klokken 17:41


Heihei! Endelig er vi midt i uken og jeg håper at dere har hatt en kjempefin onsdag så langt! Det har ihvertfall jeg. Etter jobb i dag dro jeg på et kjempefint sminkeevent, som jeg skal fortelle dere mer om senere. Det var mange kjente fjes der, og jeg fikk virkelig øynene mine opp for dette merket. I tillegg fikk jeg med meg tre forskjellige produkter hjem som jeg gleder meg masse til å prøve. 

Etterpå tok Heidi, Astrid-Helen og jeg veien til HIMKOK, en fantastisk bar i Oslo, for å smake på whisky. Vi har vært på det før, men i dag var det litt mer mennesker, og i tillegg serverte de ost og kjeks, noe jeg aldri klarer å holde hendene mine unna......Jeg har aldri før vært noe spesielt interressert eller glad i whisky, men etter dette har jeg faktisk begynt å like det. Det er kanskje ikke noe man drikker store mengder av, men noe man heller koser seg litt med i ny og ned. Whiskyen vi smakte på var fra Highland Park, og vi fikk smake på fire forskjellige, alle fra forskjellige år. 

Det å drikke whisky på så og si tom mage klokken 14.00 på en onsdag kan suge mye krefter ut av kroppen, så jeg tror jeg kan legge dagens treningsøkt på hylla, og heller ha en deilig alenekveld her hjemme. Kanskje jeg kjøper litt god mat, finner en fin film og legger meg godt til rette i sofaen. Det er ihvertfall det eneste som frister akkurat nå! Kos dere videre!


2 kommentarerkjøttfri mandag: quinoaboller


  Skrevet 07.03.2016 klokken 12:35


God dag alle sammen, og velkommen inn i en ny uke! Jeg håper at dere er like klare som meg, til å starte denne uken med et smil om munnen. Etter en helg med en del festeligheter, alkohol og god mat, er jeg mer enn klar til å være like flink som jeg var sist uke, både når det kommer til sunn mat og trening! Det er alltid lov å kose seg i helgene, men det er jammen meg deilig å komme tilbake til den faste rutinen igjen også. 

I dag er det mandag, noe som betyr (som oftest) kjøttfri mandag her hjemme. Jeg spiser generelt veldig lite kjøtt, men jeg prøver uansett å holde meg unna det på mandager. På fredag hadde jeg to gode venninner på tapas og vin, og alt jeg hadde laget var sunt og godt. Jeg prøvde meg også på noen deilige boller av quinoa, de er både supesunne og mettende, noe som gjør at dette er en perfekt erstatning til kjøtt. Neste gang skal jeg prøve meg på burger med denne i stedet for kjøtt! Noras quinoaboller

3 dl ferdigkokt quinoa, lettkokt 
50 g fetaost
1 neve revet mozarella 
1 egg 
1/2 rødløk
1/2 grønn chili 
salt
pepper 
1 ss olivenolje 


Visp sammen egget, og ha det i quinoaen. Kna godt med hendene slik at det blir en klissete røre. Kutt grønnsakene fint, og bland det og osten inn. Smak til med salt, pepper og eventuelle krydder. Det er også godt med friske, finhakkede urter i som feks. persille, og kanskje litt spinat? 

Settes kaldt i ca 20 minutter til den er hardere. Rull ut passe store boller, legg på et stekebrett med bakepapir og stek dem til de er gyldne midt i ovnen på 180 grader. Du kan også steke dem i pannen, det går fortere og de vil bli litt mer sprø. Server disse deilighetene med masse grønnsaker til! De er også supergode dagen etter, perfekt lunsj eller hva? 

Enjoy! God mandagsmiddag!


2 kommentarersalat i det fri


  Skrevet 03.03.2016 klokken 16:55


For en deilig dag! I dag våknet jeg opp til snø, og av en eller annen grunn så elsker jeg det! Ikke bare tar det lenger tid før sommeren er her, men det er jokoselig ute når det er så hvitt og fint, synes dere ikke? 

Etter jobb i dag klarte jeg endelig å dra rett på trening, noe som føles så godt i kroppen! Det vanskeligste med å komme hjem så tidlig hver dag, er at det er ekstra fristende å legge seg ned på sofaen....og da kommer man sjelden opp igjen! Jeg møtte også to venninner på Elixia, og det resulterte i en ganske så effektiv økt. Jeg har sjelden matlyst etter trening, men i dag ble jeg faktisk sulten under selve økten, og da jeg gikk forbi "lett" på vei hjem, klarte jeg ikke å holde meg unna! De har jo så mye godt, og man blir alltid fristet av å gå forbi. De har også hatt mange nye produkter i det siste,  noe som gjør det ekstra spennende å komme innom en gang i blant. I dag tok jeg med meg en deilig salat hjem, uten kjøtt, men med masse ost, avokado og bønner. Jeg har blitt så lei og nesten fått litt avsmak på kjøtt i det siste, så jeg prøver å spise mer grønt. Ost kommer jeg aldri til å slutte å spise, men jeg klarer meg helt fint uten kjøtt og kylling.

Da jeg kom hjem drysset jeg også litt chiafrø over. Ved siden av hadde jeg selvfølgelig min daglige juice med rødbeter, sitron, eple og ingefær. Veldig god, og en av de få jeg tåler! 

Nå skal jeg slappe av litt her hjemme før jeg skal møte Marius! Det blir bare kos resten av kvelden, og det skal jeg virkelig nyte! Ha en fin torsdag videre :-)


4 kommentarerpotetomelett med chili, feta og tomater


  Skrevet 03.03.2016 klokken 12:58


I går hadde jeg fri, og da hadde jeg endelig både tid og lyst til å lage meg en skikkelig lunsj! Jeg har vært så flink til å spise sunt og trene i det siste, så jeg måtte ha noe sunt og næringsrikt, og det ble en skikkelig klassiker - omelett! Jeg brukte kun ting jeg hadde i kjøleskapet, og det ble faktisk overraskende godt. Herregud, jeg kunne spist dette hver eneste dag!

I tillegg gjemte jeg unna halvparten, som jeg spiste til middag. Perfekt mat å lage en del av, til frokost neste dag eller senere på dagen. Denne omeletten inneholder en del kalorier, men den er også stappfull av proteiner, noe som er veldig viktig å få i seg. Noras potetomelett 

2 poteter, ferdigkokt 
1 ss olivenolje 
3 never fersk spinat 
1 halv rødløk 


Kutt potetene i tynne skiver og stek dem med olje til de er brune. Ha over spinaten og fres den ned. Ha i løken og rør godt til alt har surret litt. 

4 hele egg
2 eggehviter 
1 rød chili 
1 ts chilipulver
1 ts gurkemeie 
1 ss spisskummen 


Bland alt godt sammen, jeg bruker stavmixer for å blande og kutte opp chilien. Hell over potetblandingen, og rør til det begynner å sette seg. (jeg bruker bare fire eggeplommer fordi jeg ikke er så glad i den smaken, men du kan selvfølgelig bruke alle seks om du vil). 

100 g mozarella, revet
50 g fetaost 


Ha revet mozarella i, og la det steke godt til det blir gyldenbrun skorpe. Dryss fetaost over, og bland det lett inn. Spar litt feta til å ha på toppen. ...På toppen hadde jeg friske cherrytomater med rødløk og finkuttet gressløk. Nam! 


3 kommentareren deilig lunsj med vichy


  Skrevet 01.03.2016 klokken 17:28


I dag var jeg så heldig å få lov til å bli med Karine på et hyggelig møte med Vichy. Det var så utrolig hyggelig, lærerikt og i tillegg fikk vi med oss en veldig fin goodiebag hjem. Tusen takk!
Alltid hyggelig å møte kjente fjes, og i dag fikk jeg endelig se Stephanie igjen også! 
I tillegg fikk vi servert utrolig deilig mat fra restauranten Paleo, og det passer alltid perfekt med sunn og god fingermat når man ikke har spist frokost, og jobbet siden seks på morgenen! Tusen takk for en super formiddag, og for mange gode tips :-) Jeg skal dele mer med dere senere. 


Én kommentar


hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no