Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no



lukten av grønt gress


    Skrevet 29.04.2014 klokken 01:20


Hei alle sammen! Herregud, det er jo så og si sommer nå, og det er så utrolig deilig. For meg som har en leilighet på solsiden, 
er det noen ganger ganske slitsomt, for det blir så grusomt varmt her inne, særlig om natten, men uansett, jeg skal IKKE klage på været nå... 

Dere lurer kanskje på hvor det har blitt av meg etter Københavnturen, eller om jeg i det hele tatt kom meg hjem?.
Vel, jeg er hjemme, i godt behold, men jeg ble kjempedårlig mens vi var i København, så jeg har rett og slett ikke orket å prioritere bloggen så mye.
Jeg har også jobbet hver dag siden jeg kom tilbake, og siden jeg hadde fri i dag, har jeg egentlig bare ligget rett ut i sofaen til tross for det utrolige været,
og sett på filmer (!). Jeg har fryktelig sterk pollenallergi, i tillegg til forkjølelse, og tro meg, det er en hard kombinasjon!

Allikevel klarte jeg å komme meg ut ett par timer i dag, og det var helt nydelig å ligge på takterrassen i bare bikini og faktisk få litt farge!  

 Jeg gleder meg forresten veldig til å blogge om den fantastiske turen vi hadde i København, vi hadde det faktisk helt magisk og 
det er så gøy med slike opplevelser! I tillegg reiste jeg med en kollega som er verdens søteste, morsomste og mest positive jente, og
da blir det jo ikke annet enn gøy.

Men for nå, håper jeg dere forstår hvorfor jeg holder tilbake bloggingen litt. Jeg vet at jeg har lovet både svar på spørsmålsrunden
og masse bilder fra turen, og tro meg - det kommer!

I mellomtiden får dere ha en strålende uke og nyte det herlige været vi har vært så heldige å få! Det varer ikke evig, vet dere :-)  


Ingen kommentarer



herlig sommersalat


    Skrevet 29.04.2014 klokken 01:11


På grunn av all den varmen vi har fått her den siste tiden, er det lite som frister mer til middag enn en ordentlig frisk salat! 
I dag laget jeg en herlig en, basert på rester av grønnsaker og litt forskjellige ting hjemme. Det som er det beste med salat,
er at man bare kan bytte noen få råvarer for å få en helt annerledes opplevelse! 


1 pakke ruccolasalat
1 hode isbergsalat

1/2 rødløk i tynne strimler
1 tomat i små biter
1/2 agurk  
6 grønne asparges, kokt (og avkjølt)

Kutt aspargesene i små biter og bland sammen med alt annet. 
Ha over to spiseskjeer med olivenolje og et dryss havsalt for å få litt smak, eller lag en deilig dressing.

400 g kyllingfilet 

Kuttes i små biter og stekes med godt krydder, gjerne friske urter og hvitløk! 
Jeg synes også det er litt mer delikat å servere kylling ved siden av, men smak og behag! 

Dryss litt ristede pinjekjerner og fersk fetaost over salaten, og server!


Ingen kommentarer



en smak av sommer


    Skrevet 19.04.2014 klokken 23:54


Åh, jeg må bare få lov til å si dere en ting - jeg elsker København. Denne dagen har virkelig vært helt fantastisk, og det er fortsatt mange timer igjen. 
I dag våknet vi tidlig for å rekke frokosten (som du kan lese mer om i innlegget under), og etterpå brukte vi lang tid her i suiten. Dette "rommet" er helt
fantastisk, jeg må bare få lov til å si det igjen, og vi koser oss til det fulle.

Vi våknet forresten opp til sol og nydelig vær, det var sikkert nærmere tretti grader i solen, og derfor ble det en lang bytur. Vi gikk gjennom Strøget og
tok turen innom Nyhavn, før vi satte oss i parken med noen kalde øl. Parken var full av unge mennesker som koste seg i solen, og at det var blomster
og grønt gress ga oss bare enda mer sommerfølelse.  





Etter noen timer i solen begynte vi å traske hjemover, og stoppet innom på en hyggelig, italiensk restaurant hvor vi tok en rask matbit. 
Idunn gikk for pasta bolognese, mens jeg bestilte en pizza med parmasan, svart trøffel og italiensk bacon. Helt nydelig! 




Nå skal vi snart ut på byen igjen, og i kveld tar vi turen til Zen Club. I morgen flytter vi videre til D´angleterre hotell, og det gleder vi oss 
så utrolig mye til. Men det skal sies at dette hotellet er helt fantastisk, og at det blir utrolig trist å dra. Vi har snakket mye om hvor mye vi trives her,
og at vi uansett skal komme tilbake. Herregud, tiden går så utrolig fort når man er ute og reiser!

Ha en fin lørdagskveld og påskeaften videre, mine kjære lesere! 


5 kommentarer



en aften på Marchal


    Skrevet 19.04.2014 klokken 12:08


Middagen i går hadde vi på selveste Marchal, en stjernerestaurant som tilhører luksushotellet Dángleterre. Dette var virkelig en matopplevelse, 
og vi kunne vel egentlig ikke ønsket noe mer. Vi spiste tre retter hver, og fikk en helt utrolig service. I tillegg fikk vi lov til å komme og se på 
hele kjøkkenet og hvordan de jobbet, og det er en fantastisk inspirerende måte å ta godt vare på gjestene sine på.  


Alle rettene var helt, helt nydelige og en fryd for både øyne og munn, men den retten som tok pusten fra oss begge var rett nummer to, 
nemlig karamelisert kalvebrissel med glasert "sweet bread" og en helt nydelig saus. Dette var en liten rett med stor kjærlighet, og absolutt
alle de små komponentene gjorde at det eksploderte i munnen. Herregud, det var helt fantastisk!

Vi skal tilbake til dette hotellet allerede i morgen, så kanskje vi rekker å ta en liten matbit til?Dere må bare dra hit! 
Hyggeligere servitører og bedre service skal man også lete lenge etter. Tusen takk for en perfekt aften, Marchal! 


2 kommentarer



endelig fremme


    Skrevet 19.04.2014 klokken 11:48


Hei alle sammen, og god lørdag! Idunn og jeg er trygt fremme i København, vi landet faktisk i går, men jeg har rett og slett ikke hatt tid til å blogge før nå. 
Vi har sjekket inn på et nyåpnet firestjerners hotell, og var så heldige å få en av de fineste suitene. Dette hotellet er helt, helt fantastisk, i tillegg til at de
har en ren og gjennomført stil. Hotellet heter SP34, og er absolutt et sted jeg anbefaler dere alle å dra! Jeg skal skrive mer om dette herlige stedet litt senere.  





Vi koser oss ihvertfall kjempemye her med en helt egen leilighet, super service og nydelig mat. 
I går ble det en fryktelig lang natt, og vi har bare sovet i noen få timer. Allikevel klarte vi å dra oss opp for å teste ut hotellets frokostbuffet,
og det var vel egentlig akkurat det vi trengte. Frokosten var herlig, og det var utallige ting man kunne velge mellom. 




I tillegg er alt på frokosten økologisk. Veldig, veldig gjennomført og fint. Jeg gleder meg til å vise dere mer senere!
Vi har faktisk utrolig mye å gjøre i løpet av de neste dagene, så nå må jeg nesten komme meg ut av sengen og inn i
klær - nå skal vi utforske København!

Ha en fantastisk dag videre, alle sammen!  


Én kommentar



brun uten sol


    Skrevet 17.04.2014 klokken 13:11


 Ja, som dere vet, er jeg veldig glad i være brun. Det som er så trist, og som gjør det vanskelig, er at jeg har en fryktelig lys hudtone, og 
får derfor veldig sjeldent en dyp farge til tross for at jeg soler meg mye. Til gjengjeld har jeg en ganske sterk hud og derfor skal det en del til før jeg blir ordentlig solbrent.

Som dere også vet, har jeg lenge vært "kjent" for en som har drevet mye med selvbruning. Den tiden har jeg heldigvis nesten glemt, men
man kan heller ikke gjøre noe med fortiden, så det er vel bare å le av det jeg syntes var pent før.

Uansett, nå frem mot sommeren er det viktig å bygge opp farge igjen etter en lang og mørk vinter, og det aller beste er å ta sol i solarium.
10 minutter 2 ganger i uken gir deg D-vitamin, farge og bygger opp huden uten at du blir brent. Allikevel finnes det noen som ikke alltid har økonomien 
eller muligheten til å ta sol, enten det er lenger eller oftere, og da er selvbruning løsningen. Jeg har fått fryktelig avsmak av dette produktet etter min lille
periode for noen år siden, men noen ganger er man bare nødt til å bruke det om man skal ha på en liten kjole på eller vise seg i bikini.

I går bestemte jeg meg for å spraye meg, rett og slett fordi jeg skal til København i morgen,  og ønsker å se brun og frisk ut. Jeg føler meg mye finere
med litt farge på kroppen, og dette er jo et godt alternativ. St. Tropez er etter min mening det aller beste merket, og du oppnår farge med en gang du sprayer på.
Allikevel blir du brunere og brunere etter jo lenger du venter, og du får en skikkelig dyp farge.  


Noras spraytan tips

* skrubb og vask kroppen skikkelig først
* ikke smør deg med fuktighetskrem først
* spray ca. 20 cm fra huden i en jevn sprut
* ikke ta på huden med hendene eller prøv å smør det ut
* få hjelp av en annen til å spraye deg på baksiden
* ikke ta på klær eller kom bort i ting på en god stund, helst så lenge som mulig
* spray deg om kvelden. spraytan skal sitte på i minst 8 timer, og da er det perfekt å sove i de timene.
  Husk å skifte sengetøy etterpå
* Ta vekk hvite/pene eiendeler på badet eller hvor du enn sprayer. Fargen kommer overalt, og jo mer du tar vekk,
jo mindre er det å vaske etterpå. Man kan også gjøre det i dusjen.
* Vask hendene godt etterpå
* Stå på et håndkle eller avis, slik at du ikke får fargen under føttene
* Dusj når tiden er ute - ingenting lukter så vondt som gammel selvbruning
* Ta litt solarium først om du er veldig blek, da blir det mindre kontrast. Eller du kan velge en lysere selvbruning.
* Smør deg godt med fuktighetskrem etter at du har dusjet første gang 

..Dette er da mine beste tips til hvordan du sprayer deg selv hjemme, smertefritt. 

Når det gjelder mitt beste produkt, så må det var den på bildet over. St.Tropez, self tan dark, bronzing spray. Den er helt fantastisk,
og du blir kjempebrun. St.Tropez har også grønne pigmenter i stedet for oransje, slik at du blir ikke oransj-brun, men mer svart-brun.
De er noe dyre og denne kostet 499,- , men jeg kan love dere at det er verdt hver eneste krone. De inneholder også 200 ml, noe som er mer 
enn man skulle tro, og du kan derfor bruke den mange ganger før den blir tom.

Jeg anbefaler dere også til å ta solarium fremfor selvbruning, men det er jo deilig at et slikt produkt finnes om man
plutselig skal i bryllup, i bikini eller bare føle seg litt fin. Lykke til alle sammen! 


6 kommentarer



wok med scampi og grønnsaker


    Skrevet 14.04.2014 klokken 16:25


I går laget jeg en helt fantastisk middag til Marius og faren hans, og vi alle syntes at det var spennende og gode smaker. 
Jeg elsker å lage utenlandsk mat med masse morsomme grønnsaker og kryddere, og denne gangen ble det en litt thai-inspirert rett.
Jeg brukte kun de ingrediensene jeg hadde hjemme, i tillegg til at jeg kjøpte scampien på butikken, og det er det jeg elsker å gjøre - å sette sammen
en rett av det man har hjemme.

Denne retten er både mettende, supersunn og kjempegod, i tillegg til at den er veldig enkel å lage. Ingrediensene trenger heller ikke å koste mye,
så det er absolutt noe man burde lage ofte. Det kommer ihvertfall jeg til å gjøre! Perfekt rett til å bruke opp grønnsaksrester. 



Noras scampiwok

Scampimarinade

1 kg scampi, tint 
2 fedd hvitløk
1 rød chili 
2 dl olivenolje 

Kutt hvitløken og chilien fint og ha dette i en skål med oljen. Bland marinaden godt inn i scampien, og la dette stå en god stund. Helst over natten 
om du har mulighet, men det er ikke nødvendig. 

Wokgrønnsaker

Brokkoli

Sukkererter
Minigulrøtter
Spisskål
Kepaløk
Blomkål
Paprika, grønn og rød

Kutt alle grønnsakene i strimler, eller prøv å lag litt variasjon på kuttemåten, det er litt penere. Ha grønnsakene i en skål. 

Kremet soyasaus 

1 fedd hvitløk
1/2 rød chili
3 dl kremfløte
1 dl soyasaus 
1 ts sukker
1 neve koriander
1 lime, saft og skall

Fres grovhakket hvitløk, chili og koriander i litt olje i en kjele. Hell så over soyasausen og sukkeret, og la dette koke i noen få minutter. 
Hell over fløten, og pisk godt. Ha i limeskall og saft, og smak til med salt, pepper eller mer koriander. Før du serverer kan du kjøre den med 
stavmixer og sile den. Da blir den mye finere. 

Stek scampien i wokpanne (eller vanlig) med litt smør og olje. Ha i noen dryss med hvetemel om du ønsker litt sprøhet og mer farge. 
Jeg anbefaler også å ta av halene på scampien, siden de skal blandes med grønnsaker. 

Når de er ferdige, kan du ha i grønnsakene og litt mer olje/smør. Wok grønnsakene til de er crispie og gode, og ha i eventuelt mer salt. 
Når woken er ferdig, er det bare å servere! 



Ved siden av serverte jeg kokt jasminris. Pynt gjerne med litt frisk koriander!


Én kommentar



you let them win


    Skrevet 13.04.2014 klokken 14:04



Ingen kommentarer



latte macchiato


    Skrevet 13.04.2014 klokken 13:00


Som dere vet så er jeg et skikkelig kaffemenneske, og trenger en kopp så og si hver eneste morgen. 
Jeg har derfor aldri vært noe superfan av posekaffe, pulverkaffe og andre "dårlige" produkter, så da jeg fikk Nescafé´s nye Latte Macchiato i
posten i går, var jeg derfor veldig skeptisk. Jeg husker at jeg prøvde noen andre typer av disse for mange år siden, og at det ikke var det helt store for meg.

Latte Macchiatoen derimot, var helt fantastisk. En ting jeg alltid tenker på, er at ingenting kan erstatte en ekte kopp nykvernet kaffe. 
Denne var allikevel veldig nær, og selvom den har en veldig svak kaffesmak og mye melk, elsket jeg den.

Jeg bruker ofte melk i kaffen min, fordi jeg liker den litt mildere i smaken, og derfor passet denne så godt til meg. Den kremer seg med en gang, og etterlater
et tykt lag med deilig skum på toppen. Den er som sagt veldig mild på kaffesmaken, men for de som liker det, er jo det bare bra.  




Mmm?jeg hadde i litt kanel og litt mer melk, og man kan jo tilsette akkurat det man vil. 
Det eneste du trenger å gjøre for å få en perfekt Latte Macchiato, er å koke opp vann, ha pulveret i en kopp, og ha i vannet. Rør godt, la den stå 
og trekke litt, og ha det du vil eller drikk den som den er.

Jeg anbefaler denne til de som liker en myk, kremete og mild kaffe. Den passer også til de som ikke behøver den beste kvaliteten, og 
som har en travel hverdag.  Pakken inneholder mange poser, og de holder utrolig lenge. 


2 kommentarer



a rainy day


    Skrevet 12.04.2014 klokken 18:08


Ja, da var det jammen meg påskeferie, dere! Jeg må vel inrømme at jeg ikke helt har fått verken påske-eller feriefølelsen inn i kroppen enda, 
men den kommer vel så fort det blir litt sol ute.
Dagen i dag har vært kjempeslapp, men veldig hyggelig. Jeg var på jobb i noen få timer, og vi hadde det egentlig bare gøy og vasket ned til ferie.
Det er hyggelig med slike dager også, og det var en fantastisk start på dagen. Jeg elsker jo jobben min og de andre som jobber der, så det er koselig
å være litt sosial og ikke trenge å stresse med å dra hjem når man er ferdig! I tillegg skal en annen jente fra jobben og jeg reise sammen neste helg,
og derfor er det utrolig mye å ta tak i og planlegge.

?..Nå har jeg nettopp kommet hjem, og etter en fryktelig slitsom og lang uke, er jeg endelig klar for å slappe av! Og nå har jeg jo all verdens tid til det, også..-
Jeg håper det blir litt trening på meg i løpet av de neste ukene, og at jeg får gjort mye hyggelig.

Jeg fikk med meg det nye Costume på vei hjem, og skal kose meg med både det, litt hjemmelagde yoghurtnøtter og Latte Macchiato i sengen! 


..Senere i dag skal jeg være med Marius og gjøre noe hyggelig, men ellers bare ta det helt med ro! Ha en fin helg, alle sammen. 


Ingen kommentarer



påskefavoritt


    Skrevet 11.04.2014 klokken 17:28


God ettermiddag solstråler, og god fredag! Endelig har vi kommet til slutten av nok en uke, og allerede etter jobb i morgen kan jeg endelig senke skuldrene 
og nyte at det er påskeferie. Jeg gleder meg kjempemye, og kan nesten ikke vente til å fortelle dere hva jeg skal!

I dag har jeg selvfølgelig jobbet, og det er vel ikke så mye annet å fortelle enn at vi har kost oss masse. Det har vært stille, og det gjorde at jeg
blandt annet hadde tid til å lage dagens bakst - min favoritt. Lunsjen hos oss som forresten åpner halv tolv og stenger halv fire, har alltid "dagens bakst",
og det er derfor opp til oss kokker å finne på noe godt. I dag tok jeg intiativet og laget min favorittkake, nemlig Bountykake. Den er superlett å lage,
man kan tilsette utrolig mye godt og i dag laget jeg en skikkelig glasur også, som passet perfekt til. Så derfor anbefaler jeg alle, ihvertfall de som har mulighet,
til å komme på besøk til Kolbotn og smake på! 




Jeg fikk med disse utrolige gåsungene hjem fra jobben i dag, og de pryder opp hele leiligheten min nå. Gåsunger er en av mine favoritter, 
og jeg kunne ønske at de var tilgjengelige året rundt. De er så utrolig søte, og jeg har elsket dem helt siden jeg var liten.

Hva synes dere?

I dag har jeg planer om å bare ta det helt med ro. Nå snart skal jeg dra til Marius for å være med han litt, før jeg drar hjem igjen og slapper av for meg selv.
I morgen er det opp tidlig og på jobb, men det gjør jo ingenting når man snart har ferie?..

Ha en superfin fredag videre, og kos dere masse nå som det er påske!  


Én kommentar



hjemmelagde yoghurtnøtter


    Skrevet 09.04.2014 klokken 20:28


Da jeg kom hjem fra jobb i dag, var jeg fryktelig sliten og hadde unormalt lyst på noe søtt. Vanligvis har jeg heller mer lyst på 
fet eller salt mat når jeg først har lyst på noe, så dette virket veldig rart. Selvom jeg holdt meg hjemme og ikke kjøpte noe 
snacks, fant jeg ut av at jeg ville lage hjemmelagde yoghurtnøtter! Jeg har bare gjort det to ganger før, og siden det er kjempelenge siden, 
var det på høy tid å gjøre det igjen. 

Å lage hjemmelagde yoghurtnøtter er kjempelett, mye lettere enn man tror, og det er heller ikke mange ting du trenger å ha. 
Jeg valgte å lage mine så sunne som mulig, samtidig som de blir fine og har riktig konsistens, så litt sukker og fett må man regne med for at de
skal bli gode. 


Noras hjemmelagde yoghurtnøtter

50 g ristede mandler ( valgfri nøttetype )

Jeg har mandler på brett og setter dem inn i ovnen på 200 grader i ca. 5-10 minutter. Pass på så de ikke blir brente eller for mye ristet. 
Husk og avkjøl nøttene godt.

 40 g philadelphia light 
1 ts sukrinmelis
1 rør stevia vaniljesmak

Piskes lett med en visp. La stå.

1 plate hvit sjokolade, økologisk (evt. sukkerfri)
1 ss kokosolje
5 g kakaofett

Smelt den hvite sjokoladen i vannbad. Når den er smeltet, ha det andre i og rør slik at det også blir smeltet.
Bland den inn i kremblandingen når den har avkjølt seg litt.

Smak til med evt. mer sukrin, og ha i nøttene. Jeg grovhakket mandlene for jeg synes det både ser og smaker litt bedre,
men det er helt opp til deg selv.

Man kan også ha i en annen smak av stevia, eller feks. kanel eller vanilje. Jeg lagde noen naturelle, noen med
litt pistasj (de grønne) og noen med kakao. Det er bare å blande inn det du vil!  

Bruk en skje for å lage små klatter, og ha dem på et bakepapir. Sett dem kaldt og la de stå så lenge som mulig!
Vær også obs! på at de fort blir klissete når de står i romtemperatur.

Jeg håper denne oppskriften gledet mange av dere! Den gledet ihvertfall meg, og jeg gleder meg til å spise noen i kveld.
Nå skal jeg lage middag til kjæresten min som kommer på besøk, og da håper jeg også at yoghurtnøttene faller i smak
som en liten dessert?..

Ha en nydelig kveld videre! 


Én kommentar



brukte skatter


    Skrevet 08.04.2014 klokken 16:46


På vei hjem i dag gikk jeg en liten tur innom Fretex, og fant tre nydelige skatter. Jeg elsker vintage. 








Ingen kommentarer



drømmer meg bort


    Skrevet 07.04.2014 klokken 16:37









Jeg savner virkelig fjorårets kjærestetur til Frankrike, og krysser fingrene for at vi klarer en slik tur i år også!  


4 kommentarer



ute i solen


    Skrevet 07.04.2014 klokken 15:27


God mandag alle sammen, og fy søren så bra denne dagen har startet! Jeg våknet opp til 15 grader og sterk sol, og et helt hus for meg selv. 
Marius fylte tjuefire år i går, og siden jeg ikke kunne komme i selskapet og måtte jobbe, har jeg kost meg med restemat og bursdagskake!

Det første jeg gjorde da jeg våknet rundt tolv-ett i dag, var å lage meg en kjempestor kopp med deilig, nykvernet kaffe. Det er så herlig å være her
hjemme hos Marius, for de har alt man trenger av matvarer, drikke og kjøkkenutstyr.

I tillegg har de en superstor veranda som jeg kan ligge, sitte og løpe rundt på?.akkurat det jeg trengte i dag!


bukse/weightless   genser/mango

?.Det er jo bare en uke til påskeferie nå, og jeg gleder meg så ubeskrivelig mye! Jeg har så mye morsomt å gjøre fremover, 
så jeg har på følelsen at denne våren og sommeren blir helt perfekt. Og nå er jo været med oss også :-) 

Håper dere har hatt en nydelig start på uken så langt! Ha en fin dag videre :-)  


8 kommentarer



knask og kveldsmat


    Skrevet 04.04.2014 klokken 00:52


I går hadde jeg helt fantastisk kveld. Marius og jeg bestemte oss for å ikke lage noen stort middag, og det var faktisk kjempedeilig til en forandring. 
Derfor dro jeg ut for å handle inn litt frukt og grønnsaker, og disket opp med masse forskjellige ting. Er det noe jeg elsker er det å pynte og legge frukt
fint, og få besøk. Enten det er av venner, kjæreste eller familie. Han ble ihvertfall kjempeglad, og det er faktisk mer mettende enn man tror!  



Fruktfatet bestod blandt annet av jordbær, bringebær og blåbær, banan, eple og pære, vannmelon og honningmelon, mango, røde appelsiner og 
druer. Ved siden av stod det skåler med diverse ristede nøtter og gojibær. 




Når det gjelder rå, utilberedte grønnsaker så er det veldig, veldig begrenset hva jeg kan spise, siden jeg har allergi. Det er ikke dødsfarlig, 
men det begynner å klø i både munn og hud, og jeg kan til og med få røde prikker på kroppen! Så ja, jeg holder meg unna det. Det gjelder mest
rå gulerøtter, sukkererter, epler og stenfrukter som aprikos og fersken. Derfor kjøpte jeg noe som jeg kunne kose meg med, og masse annet godt
som Marius kunne spise. Det ble sukkererter, små gulrøtter, stangselleri, blomkål, agurk og litt forskjellige paprikaer med en helt herlig dipp.

Noras hjemmelagde dip

1 halv boks mager kesam
1 halv boks gresk yoghurt, lett
2 ss styrk melk

Blandes sammen.

1 fedd hvitløk
1/2 ts revet pepperrot
skall og saft av 1 lime
1/2 ts sukrin

Røres godt inn og smakes til med salt og pepper.
Du kan også bruke andre kryddere, som for eksempel hvitløkskrydder,
cumin, chilikrydder eller cayennepepper.

Jeg er for min del hater ferdigkryddere som hvitløkskrydder, og bruker det så lite som mulig.
Spør du meg burde det være en selvfølge å bruke ferske råvarer - det smaker jo så utrolig mye bedre,
og inneholder også mange gode næringsstoffer! 

God kveld! 


5 kommentarer



vintage


    Skrevet 02.04.2014 klokken 19:57


Hei alle dere, og god onsdag! Tenk vi er midt i uken allerede, tiden flyr jammen meg fort når man har fri! 
I dag var det min siste fridag, og jeg har virkelig brukt dagen ordentlig.  Til tross for at det har vært overskyet har jeg faktisk vært ute i hele dag, 
og kost meg skikkelig! Jeg fikk også sovet kjempelenge, noe kroppen trengte.

Dagen tilbringte jeg med verdens beste Caroline, og det er alltid like koselig å være med henne. Grunnen til at jeg dro inn til Oslo var
mest for å kjøpe noen småting, så det var ekstra hyggelig da hun sa ja til å bli med!
Vi har løpt inn og ut av masse butikker, drukket tonnevis med kaffe og snakket om det vanlige jenter snakker om. Og det er jo det som er livet!  



Jeg fikk forresten kloa i min nye favorittjakke - en vintage revepels. Den er akkurat slik jeg ville ha den, og den er helt, helt perfekt. 
For de som har lest bloggen min lenge, så vet dere at jeg ikke er åpen for diskusjoner angående pels, for det er noe jeg har sterke, egne meninger om 
og derfor gidder jeg rett og slett ikke å begynne å krangle med dere om det igjen. Det har skjedd altfor mange ganger, og jeg er veldig lei. 
Til dere som bryr dere - ja, denne pelsen er urgammel og kjøpt brukt. 

?.Ihvertfall! Vi kosts oss i Slottsparken, tok masse bilder og hadde det veldig gøy. Det finnes ikke et menneske jeg heller vil ta bilder med enn Caroline, for 
vi har gjort det så mange ganger før, og hun vet akkurat hvordan jeg vil ha det. En bedre venninne finner man ikke :-)


Jeg vet at det ble mange bilder, men jeg kommer ikke over hvor vakker denne jakken er. Jeg elsker den allerede, og kan nesten ikke vente 
til å bruke den neste gang. 

Nå har jeg nettopp kommet hjem, og er veldig klar for å kaste meg ned i sofaen og kose meg resten av kvelden. Selvom det ikke er så kaldt ute,
blir man jammen meg frossen av å være ute hele dagen?.Derfor skal jeg finne frem både varmeflaske, te og joggedressen etter en lang, varm dusj.
Ha en kjempefin kveld videre, dere!  


5 kommentarer



black lipstick


    Skrevet 01.04.2014 klokken 19:35


I dag prøvde jeg ut en svart leppestift jeg har hatt liggende i sminkepungen kjempelenge! Egentlig har jeg aldri vært noe fan av dette før, men 
jeg synes faktisk at det ble ganske kult! Hva synes dere? :-) 


Én kommentar



showroom


    Skrevet 01.04.2014 klokken 16:37










Noen som klarer å gjette hvor jeg skal reise snart? :)


Én kommentar



falske gåsunger


    Skrevet 01.04.2014 klokken 15:51


God ettermiddag, mine kjære lesere! Dette har vært en super dag så langt, med sol, fri og kjærestetid. Vi har ligget i sengen lenge og bare snakket og kost oss, 
og nå er det endelig tid for å rydde og vaske litt. Den ukentlige vasken som jeg alltid lengter etter.

I det siste har jeg vært veldig kritisk til meg selv, og ryddet unna utrolig mye klær, sko og småting jeg ikke trenger lenger, og det er så deilig å kunne ha litt
pusterom igjen. Det er en herlig følelse å kunne rydde vekk slike ting, og endelig ha plass til nye ting.
Jeg har også bestemt meg for å selge noen få ting som jeg har brukt mye penger på, men som jeg aldri har brukt. Jeg kommer til å legge noen av de tingene ut
for salg i løpet av uken, så det er bare å følge med!

Nå er ihvertfall leiligheten min fin og ryddig, og jeg har til og med kjøpt inn litt nye ting til stuen, nå som det nærmer seg påske og sommer.
Denne gangen kjøpte jeg gåsunger i plastikk, siden jeg er så fryktelig allergisk?dessuten visner ikke disse, og jeg kan derfor la de ordentlige gåsungene
blomstre og spre glede utenfor! :-) 




gåsunger/kremmerhuset

Videre i dag skal jeg bare slappe av her hjemme. Jeg håper at dere har det superfint, og jeg minner også om spørsmålsrunden i innlegget under! 
Bare spør i vei, så skal jeg prøve å få svart på alt.

Kos dere videre i solen! 


Ingen kommentarer


hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no