Design og koding av Albertine Lseth Vestvik // Albiss.blogg.no



lukten av grnt gress


    Skrevet 29.04.2014 klokken 01:20


Hei alle sammen! Herregud, det er jo s og si sommer n, og det er s utrolig deilig. For meg som har en leilighet p solsiden,
er det noen ganger ganske slitsomt, for det blir s grusomt varmt her inne, srlig om natten, men uansett, jeg skal IKKE klage p vret n...

Dere lurer kanskje p hvor det har blitt av meg etter Kbenhavnturen, eller om jeg i det hele tatt kom meg hjem?.
Vel, jeg er hjemme, i godt behold, men jeg ble kjempedrlig mens vi var i Kbenhavn, s jeg har rett og slett ikke orket prioritere bloggen s mye.
Jeg har ogs jobbet hver dag siden jeg kom tilbake, og siden jeg hadde fri i dag, har jeg egentlig bare ligget rett ut i sofaen til tross for det utrolige vret,
og sett p filmer (!). Jeg har fryktelig sterk pollenallergi, i tillegg til forkjlelse, og tro meg, det er en hard kombinasjon!

Allikevel klarte jeg komme meg ut ett par timer i dag, og det var helt nydelig ligge p takterrassen i bare bikini og faktisk f litt farge!

Jeg gleder meg forresten veldig til blogge om den fantastiske turen vi hadde i Kbenhavn, vi hadde det faktisk helt magisk og
det er s gy med slike opplevelser! I tillegg reiste jeg med en kollega som er verdens steste, morsomste og mest positive jente, og
da blir det jo ikke annet enn gy.

Men for n, hper jeg dere forstr hvorfor jeg holder tilbake bloggingen litt. Jeg vet at jeg har lovet bde svar p sprsmlsrunden
og masse bilder fra turen, og tro meg - det kommer!

I mellomtiden fr dere ha en strlende uke og nyte det herlige vret vi har vrt s heldige f! Det varer ikke evig, vet dere :-)


Ingen kommentarer



herlig sommersalat


    Skrevet 29.04.2014 klokken 01:11


P grunn av all den varmen vi har ftt her den siste tiden, er det lite som frister mer til middag enn en ordentlig frisk salat!
I dag laget jeg en herlig en, basert p rester av grnnsaker og litt forskjellige ting hjemme. Det som er det beste med salat,
er at man bare kan bytte noen f rvarer for f en helt annerledes opplevelse!


1 pakke ruccolasalat
1 hode isbergsalat

1/2 rdlk i tynne strimler
1 tomat i sm biter
1/2 agurk
6 grnne asparges, kokt (og avkjlt)

Kutt aspargesene i sm biter og bland sammen med alt annet.
Ha over to spiseskjeer med olivenolje og et dryss havsalt for f litt smak, eller lag en deilig dressing.

400 g kyllingfilet

Kuttes i sm biter og stekes med godt krydder, gjerne friske urter og hvitlk!
Jeg synes ogs det er litt mer delikat servere kylling ved siden av, men smak og behag!

Dryss litt ristede pinjekjerner og fersk fetaost over salaten, og server!


Ingen kommentarer



en smak av sommer


    Skrevet 19.04.2014 klokken 23:54


h, jeg m bare f lov til si dere en ting - jeg elsker Kbenhavn. Denne dagen har virkelig vrt helt fantastisk, og det er fortsatt mange timer igjen.
I dag vknet vi tidlig for rekke frokosten (som du kan lese mer om i innlegget under), og etterp brukte vi lang tid her i suiten. Dette "rommet" er helt
fantastisk, jeg m bare f lov til si det igjen, og vi koser oss til det fulle.

Vi vknet forresten opp til sol og nydelig vr, det var sikkert nrmere tretti grader i solen, og derfor ble det en lang bytur. Vi gikk gjennom Strget og
tok turen innom Nyhavn, fr vi satte oss i parken med noen kalde l. Parken var full av unge mennesker som koste seg i solen, og at det var blomster
og grnt gress ga oss bare enda mer sommerflelse.





Etter noen timer i solen begynte vi traske hjemover, og stoppet innom p en hyggelig, italiensk restaurant hvor vi tok en rask matbit.
Idunn gikk for pasta bolognese, mens jeg bestilte en pizza med parmasan, svart trffel og italiensk bacon. Helt nydelig!




N skal vi snart ut p byen igjen, og i kveld tar vi turen til Zen Club. I morgen flytter vi videre til Dangleterre hotell, og det gleder vi oss
s utrolig mye til. Men det skal sies at dette hotellet er helt fantastisk, og at det blir utrolig trist dra. Vi har snakket mye om hvor mye vi trives her,
og at vi uansett skal komme tilbake. Herregud, tiden gr s utrolig fort nr man er ute og reiser!

Ha en fin lrdagskveld og pskeaften videre, mine kjre lesere!


5 kommentarer



en aften p Marchal


    Skrevet 19.04.2014 klokken 12:08


Middagen i gr hadde vi p selveste Marchal, en stjernerestaurant som tilhrer luksushotellet Dngleterre. Dette var virkelig en matopplevelse,
og vi kunne vel egentlig ikke nsket noe mer. Vi spiste tre retter hver, og fikk en helt utrolig service. I tillegg fikk vi lov til komme og se p
hele kjkkenet og hvordan de jobbet, og det er en fantastisk inspirerende mte ta godt vare p gjestene sine p.


Alle rettene var helt, helt nydelige og en fryd for bde yne og munn, men den retten som tok pusten fra oss begge var rett nummer to,
nemlig karamelisert kalvebrissel med glasert "sweet bread" og en helt nydelig saus. Dette var en liten rett med stor kjrlighet, og absolutt
alle de sm komponentene gjorde at det eksploderte i munnen. Herregud, det var helt fantastisk!

Vi skal tilbake til dette hotellet allerede i morgen, s kanskje vi rekker ta en liten matbit til?Dere m bare dra hit!
Hyggeligere servitrer og bedre service skal man ogs lete lenge etter. Tusen takk for en perfekt aften, Marchal!


2 kommentarer



endelig fremme


    Skrevet 19.04.2014 klokken 11:48


Hei alle sammen, og god lrdag! Idunn og jeg er trygt fremme i Kbenhavn, vi landet faktisk i gr, men jeg har rett og slett ikke hatt tid til blogge fr n.
Vi har sjekket inn p et nypnet firestjerners hotell, og var s heldige f en av de fineste suitene. Dette hotellet er helt, helt fantastisk, i tillegg til at de
har en ren og gjennomfrt stil. Hotellet heter SP34, og er absolutt et sted jeg anbefaler dere alle dra! Jeg skal skrive mer om dette herlige stedet litt senere.





Vi koser oss ihvertfall kjempemye her med en helt egen leilighet, super service og nydelig mat.
I gr ble det en fryktelig lang natt, og vi har bare sovet i noen f timer. Allikevel klarte vi dra oss opp for teste ut hotellets frokostbuffet,
og det var vel egentlig akkurat det vi trengte. Frokosten var herlig, og det var utallige ting man kunne velge mellom.




I tillegg er alt p frokosten kologisk. Veldig, veldig gjennomfrt og fint. Jeg gleder meg til vise dere mer senere!
Vi har faktisk utrolig mye gjre i lpet av de neste dagene, s n m jeg nesten komme meg ut av sengen og inn i
klr - n skal vi utforske Kbenhavn!

Ha en fantastisk dag videre, alle sammen!


n kommentar



brun uten sol


    Skrevet 17.04.2014 klokken 13:11


Ja, som dere vet, er jeg veldig glad i vre brun. Det som er s trist, og som gjr det vanskelig, er at jeg har en fryktelig lys hudtone, og
fr derfor veldig sjeldent en dyp farge til tross for at jeg soler meg mye. Til gjengjeld har jeg en ganske sterk hud og derfor skal det en del til fr jeg blir ordentlig solbrent.

Som dere ogs vet, har jeg lenge vrt "kjent" for en som har drevet mye med selvbruning. Den tiden har jeg heldigvis nesten glemt, men
man kan heller ikke gjre noe med fortiden, s det er vel bare le av det jeg syntes var pent fr.

Uansett, n frem mot sommeren er det viktig bygge opp farge igjen etter en lang og mrk vinter, og det aller beste er ta sol i solarium.
10 minutter 2 ganger i uken gir deg D-vitamin, farge og bygger opp huden uten at du blir brent. Allikevel finnes det noen som ikke alltid har konomien
eller muligheten til ta sol, enten det er lenger eller oftere, og da er selvbruning lsningen. Jeg har ftt fryktelig avsmak av dette produktet etter min lille
periode for noen r siden, men noen ganger er man bare ndt til bruke det om man skal ha p en liten kjole p eller vise seg i bikini.

I gr bestemte jeg meg for spraye meg, rett og slett fordi jeg skal til Kbenhavn i morgen, og nsker se brun og frisk ut. Jeg fler meg mye finere
med litt farge p kroppen, og dette er jo et godt alternativ. St. Tropez er etter min mening det aller beste merket, og du oppnr farge med en gang du sprayer p.
Allikevel blir du brunere og brunere etter jo lenger du venter, og du fr en skikkelig dyp farge.


Noras spraytan tips

* skrubb og vask kroppen skikkelig frst
* ikke smr deg med fuktighetskrem frst
* spray ca. 20 cm fra huden i en jevn sprut
* ikke ta p huden med hendene eller prv smr det ut
* f hjelp av en annen til spraye deg p baksiden
* ikke ta p klr eller kom bort i ting p en god stund, helst s lenge som mulig
* spray deg om kvelden. spraytan skal sitte p i minst 8 timer, og da er det perfekt sove i de timene.
Husk skifte sengety etterp
* Ta vekk hvite/pene eiendeler p badet eller hvor du enn sprayer. Fargen kommer overalt, og jo mer du tar vekk,
jo mindre er det vaske etterp. Man kan ogs gjre det i dusjen.
* Vask hendene godt etterp
* St p et hndkle eller avis, slik at du ikke fr fargen under fttene
* Dusj nr tiden er ute - ingenting lukter s vondt som gammel selvbruning
* Ta litt solarium frst om du er veldig blek, da blir det mindre kontrast. Eller du kan velge en lysere selvbruning.
* Smr deg godt med fuktighetskrem etter at du har dusjet frste gang

..Dette er da mine beste tips til hvordan du sprayer deg selv hjemme, smertefritt.

Nr det gjelder mitt beste produkt, s m det var den p bildet over. St.Tropez, self tan dark, bronzing spray. Den er helt fantastisk,
og du blir kjempebrun. St.Tropez har ogs grnne pigmenter i stedet for oransje, slik at du blir ikke oransj-brun, men mer svart-brun.
De er noe dyre og denne kostet 499,- , men jeg kan love dere at det er verdt hver eneste krone. De inneholder ogs 200 ml, noe som er mer
enn man skulle tro, og du kan derfor bruke den mange ganger fr den blir tom.

Jeg anbefaler dere ogs til ta solarium fremfor selvbruning, men det er jo deilig at et slikt produkt finnes om man
plutselig skal i bryllup, i bikini eller bare fle seg litt fin. Lykke til alle sammen!


6 kommentarer



wok med scampi og grnnsaker


    Skrevet 14.04.2014 klokken 16:25


I gr laget jeg en helt fantastisk middag til Marius og faren hans, og vi alle syntes at det var spennende og gode smaker.
Jeg elsker lage utenlandsk mat med masse morsomme grnnsaker og kryddere, og denne gangen ble det en litt thai-inspirert rett.
Jeg brukte kun de ingrediensene jeg hadde hjemme, i tillegg til at jeg kjpte scampien p butikken, og det er det jeg elsker gjre - sette sammen
en rett av det man har hjemme.

Denne retten er bde mettende, supersunn og kjempegod, i tillegg til at den er veldig enkel lage. Ingrediensene trenger heller ikke koste mye,
s det er absolutt noe man burde lage ofte. Det kommer ihvertfall jeg til gjre! Perfekt rett til bruke opp grnnsaksrester.



Noras scampiwok

Scampimarinade

1 kg scampi, tint
2 fedd hvitlk
1 rd chili
2 dl olivenolje

Kutt hvitlken og chilien fint og ha dette i en skl med oljen. Bland marinaden godt inn i scampien, og la dette st en god stund. Helst over natten
om du har mulighet, men det er ikke ndvendig.

Wokgrnnsaker

Brokkoli

Sukkererter
Minigulrtter
Spisskl
Kepalk
Blomkl
Paprika, grnn og rd

Kutt alle grnnsakene i strimler, eller prv lag litt variasjon p kuttemten, det er litt penere. Ha grnnsakene i en skl.

Kremet soyasaus

1 fedd hvitlk
1/2 rd chili
3 dl kremflte
1 dl soyasaus
1 ts sukker
1 neve koriander
1 lime, saft og skall

Fres grovhakket hvitlk, chili og koriander i litt olje i en kjele. Hell s over soyasausen og sukkeret, og la dette koke i noen f minutter.
Hell over flten, og pisk godt. Ha i limeskall og saft, og smak til med salt, pepper eller mer koriander. Fr du serverer kan du kjre den med
stavmixer og sile den. Da blir den mye finere.

Stek scampien i wokpanne (eller vanlig) med litt smr og olje. Ha i noen dryss med hvetemel om du nsker litt sprhet og mer farge.
Jeg anbefaler ogs ta av halene p scampien, siden de skal blandes med grnnsaker.

Nr de er ferdige, kan du ha i grnnsakene og litt mer olje/smr. Wok grnnsakene til de er crispie og gode, og ha i eventuelt mer salt.
Nr woken er ferdig, er det bare servere!



Ved siden av serverte jeg kokt jasminris. Pynt gjerne med litt frisk koriander!


n kommentar



you let them win


    Skrevet 13.04.2014 klokken 14:04



Ingen kommentarer



latte macchiato


    Skrevet 13.04.2014 klokken 13:00


Som dere vet s er jeg et skikkelig kaffemenneske, og trenger en kopp s og si hver eneste morgen.
Jeg har derfor aldri vrt noe superfan av posekaffe, pulverkaffe og andre "drlige" produkter, s da jeg fikk Nescafs nye Latte Macchiato i
posten i gr, var jeg derfor veldig skeptisk. Jeg husker at jeg prvde noen andre typer av disse for mange r siden, og at det ikke var det helt store for meg.

Latte Macchiatoen derimot, var helt fantastisk. En ting jeg alltid tenker p, er at ingenting kan erstatte en ekte kopp nykvernet kaffe.
Denne var allikevel veldig nr, og selvom den har en veldig svak kaffesmak og mye melk, elsket jeg den.

Jeg bruker ofte melk i kaffen min, fordi jeg liker den litt mildere i smaken, og derfor passet denne s godt til meg. Den kremer seg med en gang, og etterlater
et tykt lag med deilig skum p toppen. Den er som sagt veldig mild p kaffesmaken, men for de som liker det, er jo det bare bra.




Mmm?jeg hadde i litt kanel og litt mer melk, og man kan jo tilsette akkurat det man vil.
Det eneste du trenger gjre for f en perfekt Latte Macchiato, er koke opp vann, ha pulveret i en kopp, og ha i vannet. Rr godt, la den st
og trekke litt, og ha det du vil eller drikk den som den er.

Jeg anbefaler denne til de som liker en myk, kremete og mild kaffe. Den passer ogs til de som ikke behver den beste kvaliteten, og
som har en travel hverdag. Pakken inneholder mange poser, og de holder utrolig lenge.


2 kommentarer



a rainy day


    Skrevet 12.04.2014 klokken 18:08


Ja, da var det jammen meg pskeferie, dere! Jeg m vel inrmme at jeg ikke helt har ftt verken pske-eller ferieflelsen inn i kroppen enda,
men den kommer vel s fort det blir litt sol ute.
Dagen i dag har vrt kjempeslapp, men veldig hyggelig. Jeg var p jobb i noen f timer, og vi hadde det egentlig bare gy og vasket ned til ferie.
Det er hyggelig med slike dager ogs, og det var en fantastisk start p dagen. Jeg elsker jo jobben min og de andre som jobber der, s det er koselig
vre litt sosial og ikke trenge stresse med dra hjem nr man er ferdig! I tillegg skal en annen jente fra jobben og jeg reise sammen neste helg,
og derfor er det utrolig mye ta tak i og planlegge.

?..N har jeg nettopp kommet hjem, og etter en fryktelig slitsom og lang uke, er jeg endelig klar for slappe av! Og n har jeg jo all verdens tid til det, ogs..-
Jeg hper det blir litt trening p meg i lpet av de neste ukene, og at jeg fr gjort mye hyggelig.

Jeg fikk med meg det nye Costume p vei hjem, og skal kose meg med bde det, litt hjemmelagde yoghurtntter og Latte Macchiato i sengen!


..Senere i dag skal jeg vre med Marius og gjre noe hyggelig, men ellers bare ta det helt med ro! Ha en fin helg, alle sammen.


Ingen kommentarer



pskefavoritt


    Skrevet 11.04.2014 klokken 17:28


God ettermiddag solstrler, og god fredag! Endelig har vi kommet til slutten av nok en uke, og allerede etter jobb i morgen kan jeg endelig senke skuldrene
og nyte at det er pskeferie. Jeg gleder meg kjempemye, og kan nesten ikke vente til fortelle dere hva jeg skal!

I dag har jeg selvflgelig jobbet, og det er vel ikke s mye annet fortelle enn at vi har kost oss masse. Det har vrt stille, og det gjorde at jeg
blandt annet hadde tid til lage dagens bakst - min favoritt. Lunsjen hos oss som forresten pner halv tolv og stenger halv fire, har alltid "dagens bakst",
og det er derfor opp til oss kokker finne p noe godt. I dag tok jeg intiativet og laget min favorittkake, nemlig Bountykake. Den er superlett lage,
man kan tilsette utrolig mye godt og i dag laget jeg en skikkelig glasur ogs, som passet perfekt til. S derfor anbefaler jeg alle, ihvertfall de som har mulighet,
til komme p besk til Kolbotn og smake p!




Jeg fikk med disse utrolige gsungene hjem fra jobben i dag, og de pryder opp hele leiligheten min n. Gsunger er en av mine favoritter,
og jeg kunne nske at de var tilgjengelige ret rundt. De er s utrolig ste, og jeg har elsket dem helt siden jeg var liten.

Hva synes dere?

I dag har jeg planer om bare ta det helt med ro. N snart skal jeg dra til Marius for vre med han litt, fr jeg drar hjem igjen og slapper av for meg selv.
I morgen er det opp tidlig og p jobb, men det gjr jo ingenting nr man snart har ferie?..

Ha en superfin fredag videre, og kos dere masse n som det er pske!


n kommentar



hjemmelagde yoghurtntter


    Skrevet 09.04.2014 klokken 20:28


Da jeg kom hjem fra jobb i dag, var jeg fryktelig sliten og hadde unormalt lyst p noe stt. Vanligvis har jeg heller mer lyst p
fet eller salt mat nr jeg frst har lyst p noe, s dette virket veldig rart. Selvom jeg holdt meg hjemme og ikke kjpte noe
snacks, fant jeg ut av at jeg ville lage hjemmelagde yoghurtntter! Jeg har bare gjort det to ganger fr, og siden det er kjempelenge siden,
var det p hy tid gjre det igjen.

lage hjemmelagde yoghurtntter er kjempelett, mye lettere enn man tror, og det er heller ikke mange ting du trenger ha.
Jeg valgte lage mine s sunne som mulig, samtidig som de blir fine og har riktig konsistens, s litt sukker og fett m man regne med for at de
skal bli gode.


Noras hjemmelagde yoghurtntter

50 g ristede mandler ( valgfri nttetype )

Jeg har mandler p brett og setter dem inn i ovnen p 200 grader i ca. 5-10 minutter. Pass p s de ikke blir brente eller for mye ristet.
Husk og avkjl nttene godt.

40 g philadelphia light
1 ts sukrinmelis
1 rr stevia vaniljesmak

Piskes lett med en visp. La st.

1 plate hvit sjokolade, kologisk (evt. sukkerfri)
1 ss kokosolje
5 g kakaofett

Smelt den hvite sjokoladen i vannbad. Nr den er smeltet, ha det andre i og rr slik at det ogs blir smeltet.
Bland den inn i kremblandingen nr den har avkjlt seg litt.

Smak til med evt. mer sukrin, og ha i nttene. Jeg grovhakket mandlene for jeg synes det bde ser og smaker litt bedre,
men det er helt opp til deg selv.

Man kan ogs ha i en annen smak av stevia, eller feks. kanel eller vanilje. Jeg lagde noen naturelle, noen med
litt pistasj (de grnne) og noen med kakao. Det er bare blande inn det du vil!

Bruk en skje for lage sm klatter, og ha dem p et bakepapir. Sett dem kaldt og la de st s lenge som mulig!
Vr ogs obs! p at de fort blir klissete nr de str i romtemperatur.

Jeg hper denne oppskriften gledet mange av dere! Den gledet ihvertfall meg, og jeg gleder meg til spise noen i kveld.
N skal jeg lage middag til kjresten min som kommer p besk, og da hper jeg ogs at yoghurtnttene faller i smak
som en liten dessert?..

Ha en nydelig kveld videre!


n kommentar



brukte skatter


    Skrevet 08.04.2014 klokken 16:46


P vei hjem i dag gikk jeg en liten tur innom Fretex, og fant tre nydelige skatter. Jeg elsker vintage.








Ingen kommentarer



drmmer meg bort


    Skrevet 07.04.2014 klokken 16:37









Jeg savner virkelig fjorrets kjrestetur til Frankrike, og krysser fingrene for at vi klarer en slik tur i r ogs!


4 kommentarer



ute i solen


    Skrevet 07.04.2014 klokken 15:27


God mandag alle sammen, og fy sren s bra denne dagen har startet! Jeg vknet opp til 15 grader og sterk sol, og et helt hus for meg selv.
Marius fylte tjuefire r i gr, og siden jeg ikke kunne komme i selskapet og mtte jobbe, har jeg kost meg med restemat og bursdagskake!

Det frste jeg gjorde da jeg vknet rundt tolv-ett i dag, var lage meg en kjempestor kopp med deilig, nykvernet kaffe. Det er s herlig vre her
hjemme hos Marius, for de har alt man trenger av matvarer, drikke og kjkkenutstyr.

I tillegg har de en superstor veranda som jeg kan ligge, sitte og lpe rundt p?.akkurat det jeg trengte i dag!


bukse/weightless genser/mango

?.Det er jo bare en uke til pskeferie n, og jeg gleder meg s ubeskrivelig mye! Jeg har s mye morsomt gjre fremover,
s jeg har p flelsen at denne vren og sommeren blir helt perfekt. Og n er jo vret med oss ogs :-)

Hper dere har hatt en nydelig start p uken s langt! Ha en fin dag videre :-)


8 kommentarer



knask og kveldsmat


    Skrevet 04.04.2014 klokken 00:52


I gr hadde jeg helt fantastisk kveld. Marius og jeg bestemte oss for ikke lage noen stort middag, og det var faktisk kjempedeilig til en forandring.
Derfor dro jeg ut for handle inn litt frukt og grnnsaker, og disket opp med masse forskjellige ting. Er det noe jeg elsker er det pynte og legge frukt
fint, og f besk. Enten det er av venner, kjreste eller familie. Han ble ihvertfall kjempeglad, og det er faktisk mer mettende enn man tror!



Fruktfatet bestod blandt annet av jordbr, bringebr og blbr, banan, eple og pre, vannmelon og honningmelon, mango, rde appelsiner og
druer. Ved siden av stod det skler med diverse ristede ntter og gojibr.




Nr det gjelder r, utilberedte grnnsaker s er det veldig, veldig begrenset hva jeg kan spise, siden jeg har allergi. Det er ikke ddsfarlig,
men det begynner kl i bde munn og hud, og jeg kan til og med f rde prikker p kroppen! S ja, jeg holder meg unna det. Det gjelder mest
r gulertter, sukkererter, epler og stenfrukter som aprikos og fersken. Derfor kjpte jeg noe som jeg kunne kose meg med, og masse annet godt
som Marius kunne spise. Det ble sukkererter, sm gulrtter, stangselleri, blomkl, agurk og litt forskjellige paprikaer med en helt herlig dipp.

Noras hjemmelagde dip

1 halv boks mager kesam
1 halv boks gresk yoghurt, lett
2 ss styrk melk

Blandes sammen.

1 fedd hvitlk
1/2 ts revet pepperrot
skall og saft av 1 lime
1/2 ts sukrin

Rres godt inn og smakes til med salt og pepper.
Du kan ogs bruke andre kryddere, som for eksempel hvitlkskrydder,
cumin, chilikrydder eller cayennepepper.

Jeg er for min del hater ferdigkryddere som hvitlkskrydder, og bruker det s lite som mulig.
Spr du meg burde det vre en selvflge bruke ferske rvarer - det smaker jo s utrolig mye bedre,
og inneholder ogs mange gode nringsstoffer!

God kveld!


5 kommentarer



vintage


    Skrevet 02.04.2014 klokken 19:57


Hei alle dere, og god onsdag! Tenk vi er midt i uken allerede, tiden flyr jammen meg fort nr man har fri!
I dag var det min siste fridag, og jeg har virkelig brukt dagen ordentlig. Til tross for at det har vrt overskyet har jeg faktisk vrt ute i hele dag,
og kost meg skikkelig! Jeg fikk ogs sovet kjempelenge, noe kroppen trengte.

Dagen tilbringte jeg med verdens beste Caroline, og det er alltid like koselig vre med henne. Grunnen til at jeg dro inn til Oslo var
mest for kjpe noen smting, s det var ekstra hyggelig da hun sa ja til bli med!
Vi har lpt inn og ut av masse butikker, drukket tonnevis med kaffe og snakket om det vanlige jenter snakker om. Og det er jo det som er livet!



Jeg fikk forresten kloa i min nye favorittjakke - en vintage revepels. Den er akkurat slik jeg ville ha den, og den er helt, helt perfekt.
For de som har lest bloggen min lenge, s vet dere at jeg ikke er pen for diskusjoner angende pels, for det er noe jeg har sterke, egne meninger om
og derfor gidder jeg rett og slett ikke begynne krangle med dere om det igjen. Det har skjedd altfor mange ganger, og jeg er veldig lei.
Til dere som bryr dere - ja, denne pelsen er urgammel og kjpt brukt.

?.Ihvertfall! Vi kosts oss i Slottsparken, tok masse bilder og hadde det veldig gy. Det finnes ikke et menneske jeg heller vil ta bilder med enn Caroline, for
vi har gjort det s mange ganger fr, og hun vet akkurat hvordan jeg vil ha det. En bedre venninne finner man ikke :-)


Jeg vet at det ble mange bilder, men jeg kommer ikke over hvor vakker denne jakken er. Jeg elsker den allerede, og kan nesten ikke vente
til bruke den neste gang.

N har jeg nettopp kommet hjem, og er veldig klar for kaste meg ned i sofaen og kose meg resten av kvelden. Selvom det ikke er s kaldt ute,
blir man jammen meg frossen av vre ute hele dagen?.Derfor skal jeg finne frem bde varmeflaske, te og joggedressen etter en lang, varm dusj.
Ha en kjempefin kveld videre, dere!


5 kommentarer



black lipstick


    Skrevet 01.04.2014 klokken 19:35


I dag prvde jeg ut en svart leppestift jeg har hatt liggende i sminkepungen kjempelenge! Egentlig har jeg aldri vrt noe fan av dette fr, men
jeg synes faktisk at det ble ganske kult! Hva synes dere? :-)


n kommentar



showroom


    Skrevet 01.04.2014 klokken 16:37










Noen som klarer gjette hvor jeg skal reise snart? :)


n kommentar



falske gsunger


    Skrevet 01.04.2014 klokken 15:51


God ettermiddag, mine kjre lesere! Dette har vrt en super dag s langt, med sol, fri og kjrestetid. Vi har ligget i sengen lenge og bare snakket og kost oss,
og n er det endelig tid for rydde og vaske litt. Den ukentlige vasken som jeg alltid lengter etter.

I det siste har jeg vrt veldig kritisk til meg selv, og ryddet unna utrolig mye klr, sko og smting jeg ikke trenger lenger, og det er s deilig kunne ha litt
pusterom igjen. Det er en herlig flelse kunne rydde vekk slike ting, og endelig ha plass til nye ting.
Jeg har ogs bestemt meg for selge noen f ting som jeg har brukt mye penger p, men som jeg aldri har brukt. Jeg kommer til legge noen av de tingene ut
for salg i lpet av uken, s det er bare flge med!

N er ihvertfall leiligheten min fin og ryddig, og jeg har til og med kjpt inn litt nye ting til stuen, n som det nrmer seg pske og sommer.
Denne gangen kjpte jeg gsunger i plastikk, siden jeg er s fryktelig allergisk?dessuten visner ikke disse, og jeg kan derfor la de ordentlige gsungene
blomstre og spre glede utenfor! :-)




gsunger/kremmerhuset

Videre i dag skal jeg bare slappe av her hjemme. Jeg hper at dere har det superfint, og jeg minner ogs om sprsmlsrunden i innlegget under!
Bare spr i vei, s skal jeg prve f svart p alt.

Kos dere videre i solen!


Ingen kommentarer


hits
Design og koding av Albertine Lseth Vestvik // Albiss.blogg.no