Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.nostrandfest


  Skrevet 29.04.2015 klokken 13:45


Er det noe jeg har fått helt dilla på de siste månedene, er det å handle på nettet. Jeg har absolutt aldri hatt noen spesiell interresse for det før nå, og jeg har funnet så utrolig mye fint - både på norske og utenlandske sider. I dag oppdaget jeg også at Nelly har kommet ut med en ny NLY Icons kolleksjon, med fine Janni Delèr som modell. Jeg elsker alt fra fargene til formen på plaggene, og jeg gleder meg til å handle masse derfra! Perfekte antrekk for sene sommerkvelder! Jeg har plukket ut noen favoritter, og du kan komme inn på hver enkelt av plaggene ved å trykke på linkene under bildet!
 
Topp/her   Skjørt/her   Sko/her 


Topp/her    Cardigan/her   Shorts/her   Halsskjede/her 


Sko/her


Topp/her   Skjørt/her   Solbriller/her


Kjole/her   Sko/her

....Er dere enige? Og hvilket plagg er deres favoritt?


Én kommentartomatsalat med mozzarella, basilikum og serranoskinke


  Skrevet 28.04.2015 klokken 19:31


Jeg er bare nødt til å anbefale denne salaten til dere som ønsker skikkelig sommerfølelse! Jeg elsker absolutt alt som er på denne tallerkenen, og det er i tillegg sunt og billig. Kutt ferske tomater i tynne skiver sammen med mozzarellaskiver, ha finkuttet rødløk, noen basilikumsblader og salt og pepper over. Bland noen cherrytomater med litt olivenolje og ha det på toppen. Helt, helt fantastisk! Har så og si levd på dette de siste to ukene nå, og jeg går aldri lei. Det er også veldig godt med ristet brød ved siden av!


6 kommentarerlove


  Skrevet 28.04.2015 klokken 19:25
Gud, som jeg elsker disse øredobbene! Jeg har aldri vært en smykkeperson, men etter at jeg kjøpte disse har jeg blitt helt gal etter små øredobber! De er supersøte! Jeg fant dem på en hylle på Lindex, sammen med noen andre som også var kjempefine. Hva synes dere?


2 kommentarerfredagskveld


  Skrevet 24.04.2015 klokken 23:16


Hei dere, og god fredag! Jeg håper faktisk at det ikke er noen av dere som leser dette innlegg nå, med tanke på at de fleste av dere burde være ute og ha det gøy! Jeg er vel derimot en av de få som sitter hjemme i morgenkåpe og sminkeløs, og som snart er klar for å sove.

I morgen skulle jeg egentlig ha fri, men siden noe dukket opp er jeg nødt til å være på jobb halv syv i morgen tidlig. Derfor ble planene mine litt annerledes i kveld, og jeg valgte faktisk å bli hjemme. Jeg har laget meg en sunn og deilig middag, funnet flere fine filmer jeg har sett og hatt det gøy med meg selv. Jeg trives faktisk uvirkelig godt i mitt eget selskap! Jeg vet at som blogger burde jeg absolutt ikke skrive dette her, men jeg kan bare ikke la være. I dag kom jeg over noe som blir kalt for #kyliejennerchallenge, og det er en utfordring som går ut på å sutte inn i et shotglass i rundt fem minutter, til leppene dine hovner opp. Jeg klarte rett og slett ikke å la være, det er jo så gøy å prøve sånne ting! Jeg så mange forferdelige videoer på instagram av at leppene blir helt gigantiske og får masse sår, men jeg hadde selvfølgelig ikke glasset i så lenge....Jeg mener, jeg er ikke dum! Man trenger ikke å være rakettforsker for å forstå at det å gjøre dette i fem hele minutter er dårlig for leppene....

Ihvertfall! Leppene mine ble helt knallblå, hovne og det gjorde dritvondt. De ble store og fine, men jeg er så redd og paranoid når det gjelder ting med utseende at jeg ikke turte å gjøre det lenger. Og dette er selvfølgelig ingenting jeg anbefaler dere å gjøre, på noen måte. Spørsmålet er bare om dere har prøvd det før? :-) Dere kan se på bildene over hvor røde og hovne de ble.....Jeg er jo veldig facinert, da! 

Om litt kommer Marius og spiser opp middagen jeg laget, også skal vi rett og slett bare sove. Jeg er stuptrøtt, i går sov jeg i seksten timer, og gikk glipp av både et bloggevent og trening. Sånn er det! Sov godt :-)


2 kommentarerphotoshoot


  Skrevet 22.04.2015 klokken 21:33


Hei dere, og god onsdag! Dette har vært en helt fantastisk dag, og jeg faktisk ikke rukket å tenke på hvor sliten jeg er. Og enda bedre - jeg har ikke vært allergisk! Etter ti timer på jobb i dag bar det rett til Make up store for å bli sminket. En venninne av meg går nemlig på makeup skolen, og ville ha meg som modell for en photoshoot. Jeg takker aldri nei til det, det er jo supergøy! Vi koste oss, og sminken ble kjempebra. Jeg elsker å bli sminket, stylet og dullet med, det er så fryktelig deilig når jeg aldri har tid til det selv. 

Oppgaven var å etterligne et cover som vi fant, og jeg synes hun har vært kjempeflink til å sminke! Det er jo rett og slett et kunstverk, og jeg hadde nok aldri hatt tålmodighet til å holde på med det.. Uansett, vi fikk tatt masse bilder og jeg redigerte noen raskt for å vise dere. Synes dere de ble fine? 
....Jeg ble faktisk veldig positivt overrasket over bildene. Det er lenge siden jeg har gjort "shoots", og det var en litt vanskelig oppgave med tanke på at jeg skulle herme etter et annet bilde! Hva synes dere? 
Nå skal jeg ta av meg sminken, ta en rask joggetur om jeg rekker og legge meg tidlig! Ha en fin kveld videre :-) 


Én kommentarroadtrip


  Skrevet 21.04.2015 klokken 23:37


Endelig en ny uke! Grunnen til at jeg har vært litt fraværende her i det siste, er blant annet fordi vi har skiftet baker på jobben min. Vi har faktisk begynt å steke alt selv, og det betyr at jeg begynner halv seks på morgenen hver eneste dag. I utgangspunktet er dette veldig deilig, for jeg elsker å jobbe tidlig! Men det er jo også mye å tenke på, og vi har enda ikke fått inn de nye rutinene. I tillegg er det fint vær og mange kunder hos oss om dagen, og derfor blir det også litt overtid! Etter mange timer på jobb er det egentlig bare fristende å sove når jeg kommer hjem, ikke skrive om hva jeg har spist eller hva som er in i sommer. Jeg håper at dere forstår dette, jeg skal bli bedre, altså! Jeg er vel en av de veldig få bloggerne som har en jobb ved siden av bloggen, og jeg kan love dere at det er mye hardere enn det virker. 

Også, bare for å klage litt....jeg har aldri vært så allergisk som det jeg har vært denne våren, og det har jo såvidt begynt! Jeg har hatt pollenallergi så lenge jeg kan huske, men dette året har det vært helt ekstremt! I dag fikk jeg også tette lunger og en skikkelig astmafølelse, så i løpet av neste uke skal jeg dra og sette kortisonsprøyte, slik at jeg klarer å leve de neste månendene. Jeg gjorde det i fjor også, men jeg har hørt at det er dumt å ta det hvert år. Er det noen av dere som vet noe om dette, og eventuelt prøvd denne sprøyten? Jeg fikk ihvertfall ingen bivirkninger i fjor, og jeg velger heller det enn den allergien jeg har nå. Jeg hater pollen!....I går var jeg forresten i Sverige med noen jenter fra jobben min! Det var så hyggelig å bli spurt om å bli med, og vi koste oss skikkelig! De er jo litt yngre enn meg, men jeg synes det er så gøy å være med dem, for jeg føler meg plutselig mye yngre igjen. Jeg fikk kjøpt meg en god del også, som jeg trengte, og det var jo helt perfekt. Blant annet en ny yogatights, litt helsekostgreier og selvfølgelig - sjokolade. I Sverige har de jo utallige valg av både sunn og usunn sjokolade, og jeg fant akkurat de jeg ville ha! Tusen takk for turen, jenter! 

Siden jeg skal opp om litt over fem timer, så burde jeg kanskje legge meg nå. Sov godt dere, og gled dere til i morgen! Da kommer det oppskrift på en superdigg salat som er perfekt i dette været :-) Natta! 


Ingen kommentarersommerfølelse


  Skrevet 20.04.2015 klokken 00:06


Heihei, dere! Jeg håper at dere har hatt en fantastisk søndag, og koser dere ute i solen. Her i Sandvika har det vært langt over tyve grader hver eneste dag hele helgen, og det er helt herlig, til tross for at det er helt grusomt å stå inne og jobbe mens andre koser seg i solveggen. Jeg har jobbet veldig mye, og har derfor ikke klart å fokusere på blogging, noe jeg håper dere forstår! Det er så mye å gjøre, vi på Kanel har også fått ny baker, så det er mye å tenke på og nye rutiner. 

Etter jobb i dag klarte jeg allikevel å komme meg ut i solen, og det ble en rask tur på Kalvøya med en venninne. Vi koste oss skikkelig, og det var helt herlig. Sommeren nærmer seg virkelig nå! 
Det er allitd hyggelig å være med denne jenta, som er en av mine beste og eldste venner. Absolutt alltid hyggelig og positiv, og det er slike mennesker det er koselig å være rundt. Takk for en fin tur! 


Ingen kommentarerstolt


  Skrevet 15.04.2015 klokken 22:22


God kveld! Som dere kanskje skjønner så klarte jeg faktisk ikke la være å blogge noe mer i dag. Det er kjedelig å henge hjemme alene noen ganger, og jeg har så mye energi for tiden at jeg måtte gjøre noe. Nå har jeg endelig kommet hjem fra en times trening, og det er den femte dagen på rad med trening, denne uken! Jeg er faktisk ganske stolt av meg selv, og jeg elsker at jeg endelig kan si det høyt! Det har vært et fryktelig mørkt år for meg, egentlig, og derfor er det så deilig å endelig få rutine og system på ting. Nå skal jeg hoppe i dusjen, og etterpå skal jeg lage meg en deilig fruktsalat med mango, jordbær og mager vaniljekesam. I morgen starter jeg sent også, så jeg kan sove litt ekstra lenge. Ha en fin kveld, dere! 


5 kommentarerro og fred


  Skrevet 15.04.2015 klokken 18:33


Hei dere, og god onsdag så langt! Jeg har nettopp kommet hjem fra jobb og hatt besøk av min kjære mor, som var en rask tur innom for å oppdatere seg på livet mitt og forsikre seg om at jeg har det bra. Noe jeg har, bortsett fra at dette har vært en veldig slitsom og krevende dag! Jeg trenger vel ikke si så mye mer, annet enn at jeg trenger denne kvelden fri for andre mennesker, blogging og mas. Jeg har tenkt til å lage en deilig og sunn middag, slå på en hyggelig film og ta fotbad. Med andre ord, en skikkelig jentekveld, bare alene! Senere skal jeg nok ta en liten treningsøkt også, hvis kroppen min sier ja. 

....Selvom jeg er litt sliten og lei, betyr ikke det at dere trenger å være det, og derfor ønsker jeg dere en super onsdagskveld videre! Gjør noe hyggelig, og sett stor pris på de som er rundt deg. Vi snakkes i morgen <3


Ingen kommentarerhjemmebakte nanbrød med hvitløksolje


  Skrevet 14.04.2015 klokken 22:19


I mange år har nanbrød vært både en favoritt og et stort must for meg når det har handlet om Indisk mat. Nanbrød er kjempelett å lage, og man kan bruke utallige kryddere for å gjøre de unike. De inneholder som oftest også yoghurt eller melk, slik at de blir fyldige og tykke. Jeg må innrømme at jeg ikke har laget det så mange ganger, men etter at jeg lagde det selv første gangen, har jeg aldri spist eller kjøpt ferdiglaget fra butikk. Er det noe jeg virkelig står for innen mat, er det at man skal alltid lage maten fra bunnen, om man har mulighet. Tid har man alltid, det handler bare om prioriteringer, og jeg synes at matlaging og gode måltider burde stå høyt på listen hos alle! 

...Etter mye om og men har jeg endelig funnet en ganske så perfekt oppskrift, som jeg selvfølgelig skal dele med dere. Jeg har aldri brent for baking, og jeg vet at disse kanskje ble litt kompakte, men jeg ble allikevel utrolig fornøyd, og har fått mye skryt! Og tro meg - de er hundre ganger bedre enn de ferdiglagde som finnes i butikken.  500 g hvetemel 
1 pakke tørrgjær 
1 ss sukker

1 ts salt
1 ts cumin
1 ts gurkemeie

3 dl yoghurt naturell
1 dl lunkent vann
1 ss olivenolje
1 egg

 Bland alt det tørre sammen i en stor bolle og ha i det våte. Eggene kan piskes lett før de has i blandingen, da blir deigen litt luftigere. Smak til med eventuelle smaker og mer salt. La deigen heve til dobbel størrelse. Jeg har egentlig ikke noen fasit på hva jeg gjør etterpå. Jeg synes nanbrød skal være tykke og runde, flate boller, men man kan jo forme de akkurat som man vil, og derfor synes jeg det skal være opp til deg! Jeg baker bare ut like store boller, legger dem på et stekebrett med bakepapir og klemmer dem flate. Ha litt olje eller egg på toppen, og dryss litt cumin eller sesamfrø over. Stekes i ovnen på 230 grader i ca 5-10 minutter, til de er gyldne og gjennomstekte. 


2 dl olje 
1 fedd hvitløk 

Kjøres med stavmixer til en glatt hvitløksolje. Pensles på toppen av nanbrødene når de er ferdigstekt. Jeg synes det er deilig når de er litt oljete, så det er bare å kjøre på! Håper det smaker!


Én kommentarblåbærbart


  Skrevet 14.04.2015 klokken 11:27


Hei og hopp, dere! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening, noe som er en helt fantastisk følelse! Det er dag nummer to hvor jeg faktisk klarer å stå opp tidlig og trene før jobb, og jeg er så stolt av meg selv. Det har vært et mål lenge, og nå er jeg endelig et skritt nærmere. 

Treningen er ekstra effektiv på morgenen, og jeg føler at jeg gjør det bedre og bedre. For en gangs skyld er det deilig å være støl og utslitt, og jeg har allerede fått mye mer energi og overskudd. 

Det er straks tid for jobb, men først skal jeg kaste i meg denne herlige smoothien som jeg vil dele med dere. Den er laget av mye kjærlighet, og smaker helt himmelsk! Perfekt til å drikke etter trening :-) Selv om været ikke var helt det store i dag og det faktisk snør, har jeg ikke mistet sommerfølelsen av den grunn!

Noras blåbærsmoothie

1 neve frosne blåbær
1 ts kokosolje
1 scoop vanilje proteinpulver
1 dl mandelmelk
2 dl kokosmelk  
1 ss mager kesam

Kjør alt sammen i stavmixer eller blender, og nyt! Jeg stekte noen få kokoschips i ovnen som smakte helt herlig til. Ha en strålende dag videre :-) Hva er din favoritt etter trening? :-)


Én kommentarsommerglød på 1-2-3


  Skrevet 13.04.2015 klokken 13:38


Nå som det nærmer seg sommer med stormskritt, har jeg allerede begynt å forberede brunfargen min. I tillegg til at jeg tar solarium en gang i blant, tar jeg betakaroten og noe annet som heter Imedeen. Imedeen tan optimizer inneholder også betakaroten, men i tillegg andre vitaminer og mineraler som gjør det enklere å få en dyp brunfarge. Perfekt for meg som er så lys i huden fra før av.

Disse tablettene sørger for at du blir brunere raskere, og at fargen holder lenger. De aktive substansene i Imedeen er naturlige ekstrakter fra planter og essensielle vitaminer som omsorgsfullt er valgt ut for å stimulere den naturlige produksjonen av melanin, det beskyttende pigmentet som gir huden den solbrune fargen, og reduserer solbrenthet og soleksem. Det beste er at det kun trengs en tablett daglig, og du begynner med dette fire uker før du er i solen. Det vil si at det er lurt å begynne i god tid før sommeren.

Jeg har ikke gått på dette i veldig lang tid, men jeg har allerede fått resultater, og jeg gleder meg til å se hvordan det blir fremover, nå som solen titter frem! For å kjøpe produktet, kan du trykke her. Der kan dere også lese mer, og se andre produkter til huden vår!/sponset innlegg

I tillegg deler jeg ut en pakke til en heldig vinner i løpet av uken. Det eneste dere trenger å gjøre for å delta, er å skrive ditt beste tips til å holde brunfargen i kommentarfeltet. Husk navn og email, slik at jeg kan kontakte deg! Gaven er verdt 395,- så jeg anbefaler alle til å delta :-) Lykke til!


14 kommentarersummerbreeze


  Skrevet 13.04.2015 klokken 00:11


Er det noe jeg elsker ved sommeren og noe jeg virkelig ser frem til hvert eneste år, er det å løpe rundt i bikini. Som noen av dere kanskje vet alt, så har jeg en så utrolig stor kjærlighet for badetøy, at jeg kunne ønske jeg levde på en øde øy og ikke kunne gå i noe annet. Jeg bruker veldig mye penger på spesielt bikinier, til tross for at jeg kun bruker noen få av dem, men det finnes ingenting annet plagg som jeg føler meg bedre i. Uansett hvor lite jeg har trent eller hvor usunt jeg har spist så føler jeg meg alltid like sexy når jeg løper rundt i de fine bikiniene jeg har kjøpt i løpet av året, og jeg gleder meg som en liten unge til sommeren kommer. 

Jeg liker ikke det alle andre har, og derfor prøver jeg alltid å finne noe helt spesielt. Jeg går inn og ut av bruktbutikker, titter på internett og leter mye før jeg finner noe. Jeg hater de bikiniene alle har hvert eneste år, som alltid er like kjedelige. Mine favoritter består av gamle stoff og lyse farger, med snitt og pynt som ikke er så vanlig lenger. Som regel er de vintage, og det er det aller beste! I hele kveld har jeg sittet og drømt meg bort, og funnet noen bilder som gir meg skikkelig sommerfølelse. 


Brun hud, saltvannshår, lette klær og bare føtter. Er det bare jeg som gleder meg? 


Ingen kommentarersupersøndag


  Skrevet 12.04.2015 klokken 19:22


God søndag, engler! Det er helt fantastisk å ha en dag fri, og til tross for at jeg sov til klokken to og mye lenger enn det jeg egentlig skulle, så har jeg fått gjort utorlig mye! I tillegg så skinner solen utenfor, og det er lenge siden jeg har hatt en så deilig følelse i kroppen. Marius og jeg koste oss skikkelig i går kveld, og jeg laget en helt herlig rett som jeg gleder meg å gi dere oppskrift på! 

I dag har jeg blandt annet hatt en lang treningsøkt med en venninne, og vi var superflinke! Jeg har allerede blitt mye sterkere, og jeg gleder meg til å se forandringer fremover. Man føler seg så mye bedre etter å ha trent, og nå har jeg hele kvelden til å gjøre andre koselige ting.  
Middagen etter trening ble noe supergodt som jeg anbefaler alle å prøve. Jeg stekte kyllingkjøttdeig med litt forskjellige krydre, og hadde det i en speltlompe med mager cottage cheese og masse gode, friske grønnsaker. Kjempegodt, sunt og billig! ...I kveld skal jeg egentlig bare kose meg hjemme alene, og prøve å få lagt meg tidlig! Jeg ønsker dere alle en super søndagskveld videre :-) 


Ingen kommentarerunder the streetlights


  Skrevet 11.04.2015 klokken 16:43


...Hele kvelden i går ble tilbringt i Drøbak hvor vi feiret bursdagen til Marius, og alle var samlet! Det var kjempehyggelig, og vi ble møtt med masse deilig mat og hjemmebrygget øl! Tiden gikk superfort, og plutselig ble det mørkt. Marius og jeg tok en liten tur ned til bryggen etter middagen, for å trekke litt frisk luft. Det er deilig at det er litt overskyet noen ganger også, selvom vi i utganspunket hadde gledet oss til å sitte ute i solen. 


skjørt/ginatricot   genser/bikbok 


Én kommentarbefore


  Skrevet 11.04.2015 klokken 12:37Ingen kommentarer434


  Skrevet 10.04.2015 klokken 15:28


Heihei, dere! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, og selvom jeg har en million ting å gjøre før jeg drar i bursdag, har jeg satt meg ned i sofaen med det nye Costume og litt mat. Maten i dag har ikke vært den beste, men jeg tenker at det ikke spiller så stor rolle i og med at jeg skal på bursdagsmiddag hvor det sikkert blir servert litt alkohol og masse god mat. Det er jo tross alt helg! 

Lunsjen i dag ble noe fra jobben, Croissant bechamel. Det er rett og slett en croissant med ost, skinke og bechamelsaus inn i. På toppen er det mozarellaost, som smelter når den varmes. Herregud, jeg tror neppe det kan bli mer usunt, men godt er det! Ser den ikke god ut? 

Nå skal jeg kaste i meg resten av maten og komme meg i dusjen. Jeg vet jo ikke engang hva jeg skal ha på meg! Ha en strålende dag videre :-) 


Ingen kommentarerspørsmålsrunde


  Skrevet 09.04.2015 klokken 23:59


På grunn av at jeg har vært litt lite personlig og kanskje litt fraværende den siste tiden, så tenkte jeg at jeg like godt kunne sette i gang en liten spørsmålsrunde. Det er jo en stund siden sist, og hvem vet - kanskje jeg har fått noen nye lesere? Uansett, jeg kommer til å la spørsmålene trille inn til jeg føler at jeg har fått nok, så det er bare å fyre løs! Jeg svarer på det meste, og det er alltid gøy å se hva dere lurer på :-) 


14 kommentarersolnedgangen


  Skrevet 09.04.2015 klokken 23:30
God kveld alle sammen! For noen herlige, solfylte dager vi har hatt i det siste, det er jo ingenting som er bedre på humøret. Det er så fantastisk deilig med fint vær, alle blir så mye gladere og man får lyst til å stå opp tidlig og komme seg ut. På jobben blir det bare mer og mer å gjøre, og jeg elsker det. Jeg har alltid likt å jobbe under litt stress, da får man som regel gjort dobbelt så mye, og være ekstra effektiv! 

Etter jobb i dag ble jeg med en av mine kollegaer hjem, og vi kjøpte hvert vårt sushibrett på veien. Denne sushien er så utrolig godt, og ikke minst billig. Hun hadde en deilig terrasse på solsiden, så vi koste oss helt til solen forsvant ned bak fjellet med sushi og hvitvin. En helt perfekt avslutning på kvelden. Hun og jeg har et lite prosjekt på gang, men det er ikke noe jeg kan eller vil fortelle om enda.

Nå skal jeg legge meg, nydusjet og i nytt sengetøy! Det skal bli så deilig, for i morgen blir det en travel dag. Sov godt, dere! 


2 kommentarerolivia


  Skrevet 07.04.2015 klokken 15:39


På lørdag bestemte Ingvild og jeg oss for å dra ut og spise, siden alle andre var på fjellet og feiret påskeferien der. I tillegg hadde vi noen andre småting å skåle for, så det var ingen grunn til å la være. Vi gikk til Olivia på Aker Brygge, og koste oss masse med vin og god mat. Det er lenge siden vi har vært alene sammen og snakket, så det var veldig deilig. Vi ble sittende ganske lenge, og det ble en perfekt avslutning på kvelden og på ferien. 
Tusen takk for en altfor hyggelig kveld! 


5 kommentarerkremfylte sjokoladehjerter uten sukker


  Skrevet 06.04.2015 klokken 22:26


.....De er kanskje ikke det de fleste vil kalle supersunne, men disse sjokoladehjertene må bare prøves! Sunne eller ei, de er sukkerfrie og kan absolutt nytes med god samvittighet når søtsuget først tar over. I påsken var jeg hos en venninne som hadde funnet oppskriften til Linda, og prøvd dem ut. De ble veldig gode, men jeg ville lage dem litt annerledes. Derfor har jeg laget min egen lille oppskrift, men med mye inspirasjon fra Linda sine påskeegg. Uansett, jeg ble helt forelsket, og jeg skal absolutt lage dem igjen - ganske snart! 

I den hvite sjokoladen jeg har brukt er det litt rørsukker, men for det første så er dette absolutt ikke noe farlig. Rørsukker inneholder veldig lite kalorier og karbohydrater, og man kan også velge en annen som er helt sukkerfri. Denne er bare så god, for den inneholder vanilje! Anbefales virkelig. Begge sjokoladene kjøpte jeg på sunnkost.  Fylte sjokoladehjerter

1 plate Cavalier melkesjokolade, sukkerfri 
1/2 plate Green&Black hvit sjokolade, med vanilje
1 ts kokosolje 
1/2 pakke philadelphiaost, lett 

Smelt melkesjokoladen over vannbad. Ha litt og litt over i silikonformer, og bruk fingrene til å dra sjokoladen godt opp langs kantene. Her gjelder det å være litt pirkete, slik at du får en fin form senere! Sett formen kaldt til det har stivnet. 

Smelt den hvite sjokoladen i vannbad sammen med kokosoljen, og bland det godt inn i osten når alt er smeltet. Når du har fått en fin sjokoladekrem, kan du fylle sjokoladeformene med kremen. Til slutt bruker du resten av den smeltede melkesjokoladen til å dekke over, slik at hjertet får en bunn. Den kan gjerne være litt tykk! Sett så kaldt igjen, og vent til de har blitt harde. Nyt!

Du kan også ha i steviadråper med forskjellige smaker, bruke mørkere sjokolade eller ha i feks. appelsin eller ingefær. Det er utallige muligheter med sjokolade, så her er det bare å prøve seg frem.  


3 kommentarerbursdagsfrokost


  Skrevet 06.04.2015 klokken 18:16


I dag har kjæresten min bursdag, og han blir hele tjuefem år gammel! Derfor våknet jeg tidlig i dag for å lage frokost til han, og jeg håper at det falt i smak. På grunn av at alle butikkene var stengt i går og i dag så måtte jeg slenge noe sammen av det jeg hadde i skapet, i tillegg til at jeg tok med meg litt brød fra Kanel Bakeri. Godt ble det ihvertfall, og vi koste oss skikkelig mens solen skinte gjennom gardinene. Jeg er absolutt ikke et frokostmenneske, men det er jo deilig med en stor og deilig en, en gang i blandt! 

....Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, og etter noen få treningsøvelser her hjemme skal vi ut og feire videre på Olivia. Det blir bare oss to, og hver vår pizza. Jeg kjenner at jeg begynner å bli ordentlig sulten, så det passer bra. Ha en fin kveld videre, dere!


5 kommentarershadows


  Skrevet 05.04.2015 klokken 23:44foto/privat 


4 kommentarerpåskeferie


  Skrevet 03.04.2015 klokken 23:17


Heihei alle sammen, og god påske sålangt! Jeg er utrolig lei meg for at jeg ikke har hatt tid til å blogge denne uken, alt har gått i ett hele tiden, og jeg er kjempesliten. I går kveld kom jeg hjem fra Porsgrunn, og jeg har bare sovet og slappet av siden det. Når jeg er i Porsgrunn er det alltid frem og tilbake til familie, og det blir ikke mye tid til overs. Uansett hvor hyggelig jeg har hatt det så er det alltid deilig å komme hjem til seg selv igjen, og nå gleder jeg meg til å begynne med trening, jobb og sunn mat igjen.

Påskeferien min har gått til turer ute i solen, masse venner og familie, god mat og altfor mye rødvin! Jeg håper at dere fortsetter å kose dere, ferien er jo ikke over enda for mange av dere. Jeg for min del er ihvertfall tilbake til hverdagen! 
...Noe av det jeg liker best ved å være hos mamma og pappa i Porsgrunn, er å gå i akkurat de klærne jeg vil og uten sminke. Derfor har jeg dessverre ikke tatt noen bilder av meg selv, men heller av de fine menneskene jeg har vært med. Her spiser vi årets første is på bryggen i Langesund! Noe som har vært en tradisjon siden jeg ble født. Takk for meg, vakre Porsgrunn!


Én kommentar


hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no