Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.noverdens beste sitronkake


  Skrevet 29.04.2016 klokken 12:45


Denne kaken startet med at vi hadde for mange sitroner på jobb, og jeg måtte finne på noe vi kunne bruke dem på. Det endte med en supergod og saftig sitronkake som falt i smak hos de fleste, og jeg har gledet meg til å få dele oppskriften med dere! Jeg prøvde å søke litt rundt på internett, og med en grunnoppskrift derfra og noen av mine egne tanker, ble det et perfekt resultat. Jeg spiser sjelden kaker, men det er alltid hyggelig når jeg får lov til å bake, det er noe av det koseligste jeg vet om.

Denne er lett å lage, og det tar ikke lang tid. Det eneste er at du må følge oppskriften nøye, hvis ikke så kan røren sprekke, noe som ikke er så bra. Ellers - lykke til! 

Noras sitronkake 

200 g smør, temperert 
200 g sukker 


Pisk sukker og mykt smør til en luftig og lys smørkrem. 

3 egg

Skill plommene og eggehvitene. Sette hvitene til side, og ha en og en plomme over i smørkremen mens du pisker. Her er det viktig at du er litt tålmodig og pisker inn ett og ett. 

3 sitroner, saft og skall 
3 dl kremfløte 

200 g hvetemel
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker


Rør inn sitronskallet. Sikt alt det tørre over røren og vend det inn. Bland til slutt inn fløten og litt over halvparten av sitronsaften. Husk å sil den før du har den i! Resten skal du bruke til glasuren. 

Pisk til slutt eggehvitene stive. Helt stive. Vend deretter dette inn i røren, og pass på at det ikke er noen klumper. 
Ha røren i en rund springform med smurt bakepapir i bunn, og stek den ved 180 grader i ca. 45 minutter. Avkjøl godt! 

Til glasur brukte jeg en standard oppskrift på ostekrem, altså mykt smør, philadelphiaost, melis og vaniljesukker, i tillegg til sitronsaft. Deilig! Du kan også bruke litt valmuefrø i kaken, det er kjempegodt! Denne kaken er supersaftig og holder lenge. I tillegg er den perfekt til å fryses (uten glasur). Nyt! :-) 


8 kommentarersetter snuten mot hvaler


  Skrevet 29.04.2016 klokken 11:26


Hei alle sammen, og god fredag! Endelig er det helg, solen skinner og alt er egentlig bare helt herlig. I dag er det tid for å sette snuten mot Hvaler, hele familien skal ha dugnad på sommerhuset vårt, og jeg har heldigvis tatt med meg Marius som skal hjelpe til. Selvom det er mer jobb enn kos, blir det så utrolig deilig å komme seg dit. Hver eneste gang man setter foten på den øya, blir man lettet, avslappet og glad. Av den klare og friske luften, sjølukten og den fine naturen. Herregud, så glad jeg er for at vi har det huset. Jeg kommer ikke til å drasse med meg pc dit, men jeg har med kamera og jeg skal prøve å ta masse bilder som jeg kan overraske dere med neste uke :-) Det beste er å være steder hvor man verken har lyst eller tid til å sette seg ned foran pcen. Det er kanskje litt dumt å være blogger da, men vi må jo få oss en liten pause av og til, og jeg kjenner at det er nettopp det jeg trenger. Jeg kommer selvfølgelig til å oppdatere masse på instagram da, så der er det bare å følge med. 

I skrivende stund holder jeg på å vaske litt her hjemme, det er et must før vi drar. Jeg tror jeg kanskje har en form for tvangstanke når det kommer til dette, for hver gang jeg skal ut og reise, er jeg nødt til å ha det helt perfekt her! Men, på en annen side - det finne jo ikke noe bedre enn å komme hjem til et strøkent hus. Det er også noen andre småting jeg må fikse før vi drar, så det er kanskje best å lette på rumpa og komme seg ut! 

Ellers vil jeg bare ønske dere en superfin helg videre, kos dere masse og gjør noe gøy :-) Vi snakkes! 


Én kommentarmin verste fiende


  Skrevet 25.04.2016 klokken 15:10


I det siste så har det vært en del av dere som har spurt meg om hvorfor jeg alltid spiser glutenfritt brød. Ikke at jeg har skrevet det så ofte, men jeg kanskje dratt det inn noen steder når det kommer til hva jeg pleier å spise og sånt. Og ja, jeg har glutenintoleranse. Jeg ble testet da jeg var mindre, men foreldrene mine har egentlig aldri tatt det så alvorlig, og det har da heller ikke jeg. Før nå. Jeg har bokstavelig talt levd på brød med pålegg så lenge jeg kan huske, og det finnes vel ikke noe bedre heller? 

For kanskje ett år siden begynte jeg å tenke på det, da jeg hele tiden gikk rundt og hadde vondt i magen. Jeg er så og si alltid oppblåst, noe som er fryktelig slitsomt. Jeg må jo bare fortelle med en gang at dette er absolutt ikke noe veldig alvorlig, det er jo noen som får kjempestore problemer når de kun får i seg litt gluten, men sånn er altså ikke jeg. Det er allikevel noe jeg prøver å være flink med, fordi det er aldri morsomt å gå rundt og ha vondt i kroppen. 

Når jeg spiser gluten får jeg først vondt i magen, stort press i leggene, og jeg kan deretter bli veldig deprimert og trøtt. Min mening er også at dette kan ha noe med sovingen min å gjøre, for de dagene jeg spiser gluten, blir jeg helt utslitt og kan sove i uttallige timer. 

...Men når jeg holder meg unna gluten, gjerne i en lenger periode, blir jeg opplagt, glad, og best av alt - jeg føler meg fin! Jeg får også lyst til å spise sunnere, noe som bare er positivt.


...se på alt det gode jeg selger, da! Bildet er tatt av meg i fjor. 

I disse dager er det jo veldig lett å holde seg unna gluten, men samtidig så jobber jeg på et bakeri og er i tillegg veldig glad i bakevarer og mat generelt, og da blir det vanskeligere. De gangene jeg går på dietter eller liknende, så må jeg kutte ut alt av brødvarer, selv glutenfritt, fordi det gjør at jeg får mer lyst på. Det er ganske vanskelig å avvende slike ting, men det suget går fort over! Heldigvis finnes det masse gode produkter som har blitt glutenfrie, som couscous, knekkebrød, tortillalefser og chips. Glutenfritt brød er jo egentlig ganske dyrt, men heldigvis for min del så selger vi det på jobben, og jeg får lov til å spise det i stedet for vanlig brød. Det smaker forresten utrolig godt, og inneholder masse fiber. Det er allikevel ikke noe spesielt sunnere, og man blir ikke så mett heller. Men - godt og glutenfritt! 

Jeg har vel ikke så mye mer å si, men jeg håper at dette var svar nok! Det er bare å spørre hvis det skulle være noe mer. 
Har noen av dere reagert på gluten? 


2 kommentarersol ute, sol inne


  Skrevet 22.04.2016 klokken 10:41


Nå som det snart nærmer seg sommer, er noe av det viktigste, ihvertfall for meg, å forberede huden. Jeg er som dere sikkert har sett, veldig lys i huden og har lett for å bli litt brent når jeg er ute i solen. I mine øyne har jeg allikevel en ganske sterk hud, og pleier som regel å få litt farge, spesielt på magen og lårene. Mitt største ønske er jo å få en så dyp brunfarge som de fleste brunetter får, men det er ingenting å gjøre med det, og da får jeg heller gjøre det beste utifra det jeg har! 

Det er ingen hemmelighet at jeg har solt meg mye, både inne og ute. Jeg må også legge til at jeg nesten aldri har brukt solkrem, men ettersom jeg har blitt litt eldre og heldigvis litt klokere når det kommer til dette med solskader, har jeg skjønt hvor viktig det er å faktisk beskytte seg selv når man er ute i solen. Derfor tenkte jeg å gi dere noen enkle tips til hva man kan gjøre for å beskytte seg selv, og samtidig bevare fargen. Jeg har noen små produkter jeg bruker, og som gjør at jeg overlever sommeren. 


/sponset

Solkrem
Et av de viktigste produktene er vel solkremen. Biotherm sin solkrem for ansiktet er utrolig bra, den trekker raskt inn og kan brukes under sminke. Det er like viktig å bruke solkrem i ansiktet som resten av kroppen, kanskje viktigere i mine øyne, så husk det neste gang du går ut! Og det gjelder selvfølgelig hele året, også. 

Betakaroten 
Det er alltid like viktig å tenke på det som skjer inne i kroppen vår, og det å ta betakaroten en gang daglig, gjør faktisk underverker! Vi kan få i oss mye betakaroten gjennom mat, men for meg som ikke tåler alle typer grønnsaker, er dette en veldig fin erstatning. En pille daglig hjelper til å forebygge solbrenthet, du kan få en dypere brunfarge, og du beholder fargen lenger. Jeg vil også meddele at akkurat dette produktet er sponset, men at det ikke er grunnen til at jeg anbefaler det. Betakaroten har vært noe jeg har brukt i alle år, og det er ganske utrolig å se hvilken forskjell det utgjør. Jeg begynte på disse pillene fra Good for me for noen uker siden, og jeg kan allerede se forskjell. Du kan kjøpe disse her.  

Aftersun

Det finnes vel egentlig ikke noe mer forfriskende enn å smøre seg inn med en deilig og fuktighetsgivende krem eller olje etter at man har ligget en dag i solen. For meg er det å påføre kroppen fuktighet kjempeviktig, og derfor har jeg alltid en flaske med aftersun i vesken min. Denne aftersun oljen fra Vichy er helt fantastisk, og absorberer raskt på huden. Den er absolutt ikke klissete eller fet, og etterlater huden deilig og myk. Det som er så fint med denne, er at du faktisk kan bruke den i dusjen også. 

Fuktighetskrem 
Denne fuktighetskremen fra Elisabeth Arden har vært min favoritt i mange, mange år, og det finnes mange grunner til det! Ikke bare er den helt nydelig å bruke på huden, med små honningkuler som gir huden fuktighet. Den lukter også så deilig, og hver gang jeg bruker den, lukter jeg så godt at folk spør hva jeg har på meg. Det er helt sant! Den er kanskje parfymert, men absolutt en sikker vinner hjemme hos meg. For dere som er mye ute og reiser, selges den billigere på taxfree. Den holder i evigheter også! 

...Jeg håper at dette var noen fine tips! Jeg kommer til å skrive mer om soling senere, så det er bare å spørre om dere har noe spørsmål :-) I mellomtiden kan dere jo gi meg noen tips til produkter også, hvis dere har noe på hjertet! Ha en fin dag videre :-) 


2 kommentarerketchup på føttene


  Skrevet 21.04.2016 klokken 18:39


Hei alle sammen, og god torsdag! Det er jaggu meg snart helg igjen, og jeg må si at denne uken har flydd avgårde! Det skjer også mye morsomt for tiden, og allerede neste uke skal jeg tilbake til sommerhuset mitt på Hvaler for å bli med på dugnad med resten av familien. Det blir sikkert hyggelig, og det er jo alltid like deilig å komme ut dit. 

Det ble en veldig lang kveld i går, og i dag tidlig våknet jeg bokstavelig opp med ketchup på begge føttene. Jeg vet ikke helt hvordan jeg klarte det, men jeg vet ihvertfall at jeg spiste texburger da jeg kom hjem, og at jeg er utrolig takknemlig for at jeg har fri i dag! Jeg har gjort absolutt ingenting til tross for at solen skinner. Klokken nærmer seg syv på kvelden, og jeg føler meg endelig klar for en liten treningsøkt. Hvor bra den økten kommer til å bli er et annet tema, men jeg skal ihvertfall gjøre mitt beste!Siden jeg ikke er i stand til å bli tatt bilde av nå, slenger jeg med et lite bilde av meg for ett par år siden, kun som motivasjon for meg selv. Herregud, som jeg savner å føle meg fin! Det er ikke noe annet å gjøre enn å sette seg et mål, og jobbe fremover. Selvom det eneste jeg vil, er å ligge under dynen min og spise oreokjeks hele dagen. Ha en fin dag videre, og kos dere masse! 


Ingen kommentareren perfekt onsdagskveld


  Skrevet 21.04.2016 klokken 17:49


Oh my, for en fantastisk kul kveld jeg hadde i går! Spalt pr inviterte til drinker, mat og musikk, og det ble en perfekt onsdag! I tillegg var det mange kjente fjes, og det er jo alltid like koselig! Det ble ikke tatt så mange bilder, men det er vel bare et godt tegn på at jeg hadde det gøy! 
Tusen takk for en uforglemmelig kveld! 


Én kommentarlet´s talk about shoes


  Skrevet 20.04.2016 klokken 15:21


Jeg er bare helt nødt til å vise dere mine nye sko. For mange, inkludert kjæresten min, er nok disse litt harry og kanskje ikke så fine, men for meg er de helt perfekte. Jeg bruker altfor lite tid og penger når det kommer til sko, og når jeg først kjøper noen, vil jeg at de skal være helt spesielle. Disse er både høye, svarte og de har pels, noe som gjør de helt, helt spesielle for meg. Det er selvfølgelig fuskepels, og selvom det kanskje kan se litt "billig" ut, holder jeg allikevel med at disse skoene er kjempefine! Hva synes dere? Skoene kan du finne her.  


Én kommentarvinn gaver fra becksöndergaard


  Skrevet 14.04.2016 klokken 15:30


En av mine nye favoritter når det kommer til koseklær, er denne deilige og myke genseren fra Becksöndergaard. Den er helt fantastisk! Og nå har jeg vært så heldig å få lov til å dele ut to stykker til mine kjære lesere! Hvor gøy er ikke det? 

....Og ikke bare det, men det følger også med en søt notisblokk og en sovemaske i silke. Denne sovemasken er perfekt for meg, jeg er ikke helt sikker på hvor mange jeg har fra før av, men det var ihvertfall på høy tid å få seg en ny en. 
Det eneste dere trenger å gjøre for å delta i konkurransen, er å fortelle meg om din perfekte kosekveld! Husk å markere kommentaren med mail og ditt hele navn! 
Jeg trekker to heldige vinnere i løpet av helgen :-) Lykke til! 


17 kommentarerblå ettermiddagssol


  Skrevet 12.04.2016 klokken 20:58


Ååå, for en deilig sommerdag! Ihvertfall nesten... I dag kunne jeg endelig sove lenge, og våkne til sol. Jeg rakk ikke å komme meg på trening før jobb i dag, men i stedet tok jeg en rask gåtur på Kalvøya. Det var så varmt ute, jeg solen stekte så mye at jeg faktisk kjente det i ansiktet etterpå! Jeg har jo fortalt dere før at jeg har min egen lille rute inne i skogen, og sist jeg var der fant jeg en liten blåveis bak masse is og frossen jord. I dag var det helt annerledes, skogen var bokstavelig talt helt blå, og det var så utrolig fint å se på. Det går ikke an å få det ordentlig på bilder, men jeg kan love dere at det var så vakkert. 

Etter jobb tok Marius og jeg enda en tur på samme sted, fordi jeg overtalte han til å bli med for å se på alle de fine blomstene. I tillegg var det to ekorn som hoppet og klatret rundt oss, og de var så søte! 
Haha, herregud! Beklager for mange bilder av den samme blomsten, men jeg får bare ikke nok. Er det noe som gjør meg lykkelig, er det blomster og planter som vokser vilt, og jeg blir helt nyforelsket bare jeg ser det. Hvert eneste år, ass! Når ettermiddagssolen treffer de, blir hele skogen lyst opp i blått lys! Jeg fant også noen hvitveis, hihi.

Nå har vi nettopp kommet hjem, og jeg har begynt på en altfor sen middag. I dag blir det ris og bakt kylling, noe som alltid faller i smak her. Ha en kjempefin kveld videre! :-) 


3 kommentarergolden favorites


  Skrevet 12.04.2016 klokken 13:19


Nå som det begynner å bli finere vær ute, er det lett å begynne og glede seg til sommeren. Jeg for min del gleder meg masse! Jeg har veldig lyst til å dele noen små tips om produkter som er relativt billige, og som gjør hverdagen en del enklere for meg. Dette er mine fire små must-produkter akkurat nå :-) Man trenger ikke alltid bruke flere hundre kroner på produkter for at de skal fungere bra! Både håndkremen og body sprayen fra kicks sitt eget merke er helt herlige, og perfekt for deg som vil ha fuktighet og næring til huden. Oljen sprayes lett på kroppen, og reparerer, pleier og gir næring. Den er også veldig tørr, noe du fort vil kjenne, og absorberes fort av huden.

Håndkremen er beskyttende og fuktighetsbevarende, og inneholder blant annet olivenolje, makadamiaolje, aprikoskjerneolje og sheasmør, i tillegg til kokosnøttekstrakt og vanilje. Den lukter helt fantastisk! Og gir silkemyke hender. 

Honey Bronze Shimmering Dry Oil fra Body Shop er også et must, ihvertfall nå som det begynner å bli sommer. Når jeg enten har solt meg eller tatt selvbruning, smører jeg alltid på denne etterpå. Det er en tørr olje med shimmer som fremhever brunfargen. I tillegg har den også litt brune toner i seg, så du vil få litt mørkere glød. Anbefales virkelig til solbrun hud! Og den lukter også veldig godt. 

Kroppsskrubben har jeg fått i bursdagsgave, men den er helt herlig og gir kroppen masse glød og fuktighet! Jeg elsker å skrubbe kroppen min, og pleier alltid å gjøre det i dusjen. Det er viktig å fjerne døde hudceller, og i tillegg gir det en deilig følelse! 

Har dere noen favoritter dere vil dele?


2 kommentarerkveldstur i drøbak


  Skrevet 11.04.2016 klokken 11:42


I går feiret vi bursdagen til Marius med familien til moren hans, og det var kjempehyggelig! Det er alltid like koselig å komme til Drøbak, ikke bare er det en kjempefin og idyllisk liten by nede ved havet, men det er også deilig å bli vartet opp med deilig mat, drikke og kose seg i kveldssolen. Vi koser oss alltid! I går fikk endelig tid til å ta en liten tur ned til havnen mens middagen ble laget, og det har blitt så fint der nede, med alle blomstene som har sprunget ut! Jeg elsker våren! 

bluse/lindex  briller/lindex

Jeg hadde på meg min nye bluse, og selvom jeg ikke helt har bestemt meg for om den er fin, eller om jeg ser ut som en stor gravid dame i den, var den veldig behagelig å ha på seg. Det er så godt å bruke lette og løse klær noen ganger! Hva synes dere? 


2 kommentarervisne blomster?


  Skrevet 09.04.2016 klokken 13:23

Det beste jeg vet om er å få blomster, og det verste jeg vet om, er å måtte kaste dem når de har blitt visne. På valentines day fikk jeg noen nydelige, rosa roser av Marius, og ikke bare holdt de seg utrolig fine i lang tid - jeg kom også på en utrolig fin måte å bruke dem etterpå, selvom de ble visne.

Når de har visnet, hell ut vannet og la de stå over natten og tørke. Deretter klipper du av alle hodene, og bruker dem som pynt. Jeg la dem opp i en veldig fin gipsbolle som jeg aldri har fått bruk for før, så nå kan jeg pynte med begge to samtidig! Og den fine rødfargen lyser godt opp i stuen min, som ellers er veldig grå og dyster. Er det bare jeg som synes at blomster nesten er finere når de er visne? 

Hva synes dere? 
 


Én kommentarmin beste highlight


  Skrevet 08.04.2016 klokken 15:28


I det siste har jeg blitt helt hektet på highlight og sminke generelt, og derfor har jeg prøvd meg masse frem med både nye og gamle produkter. I fjor fikk jeg dette fantastiske øyenskyggesettet fra Urban Decay, og jeg har brukt det nesten hver eneste dag siden. Fargene passer heldigvis helt perfekt til meg og min hudtone, og det ser veldig naturlig ut. Allikevel kan man leke seg skikkelig, og det er nettopp det jeg har gjort! 

Etter å ha lett etter den perfekte highlighteren, har jeg endelig funnet den, og det er faktisk en av disse øyneskyggene! Nummer tre, som heter "bootycall" er helt perfekt som highlight til meg! Den er lys og har skimmer i seg, noe som gjør at du bokstavelig talt lyser opp. Jeg bruker denne på kinnbeina under øynene etter at jeg har påført resten av sminken. Jeg bruker den også på nesen, over øyenbrynene, i øyekroken og på haken. Hva synes dere? 


/sponset 

Har dere noen gang brukt øyenskygge til highlight, eller har dere noen andre tips? :-)


6 kommentarerinstalately


  Skrevet 08.04.2016 klokken 11:224 kommentarerdeilig fajitasalat med avokado og feta


  Skrevet 08.04.2016 klokken 11:18


Denne uken har bare flydd av gårde, og plutselig er det fredag! Jeg har hatt det så travelt de siste dagene at jeg rett og slett ikke har forstått hvilken dag som kommer, men noen ganger er det veldig deilig også!

Når man er på farten er det ikke alltid like lett å sette av tid til å lage middag, men her om dagen, da jeg virkelig hadde dårlig tid, lagde jeg en kjempedeilig og sunn rett som tok rundt ti minutter å lage. Og nesten alt er fra bunnen av! Å ha dårlig tid er aldri en unnskyldning for å spise dårligere. 1 pakke ferdigkuttet kyllingstrimler (eller kutt selv)
1 rødløk
1 paprika
1 pose fajitamix m/ barbequesmak 
1 lime
salt
1 neve sopp
1 halv avokado 
2 ss fetaost
1 neve chips (fra way better)


Jeg brukte ferdigkuttet kylling pga tiden, men du kan selvfølgelig kjøpe en hel filet og kutte selv i ønskede størrelser. Sett pannen på fullt, og ha i grovkuttet sjampinjong. Når de begynner å bli gyldne, har du i kyllingen. Stek dette til kyllingen er ferdigstekt, og deretter ha i løk, kryddermixen, litt vann og paprika. Jeg har aldri vært en fan av ferdiglaget kryddere heller, men denne er faktisk veldig god, og perfekt hvis du ikke rekker å lage selv. 

La alt stå på full varme, slik at det blir litt karamellisert. Smak til med salt og lime. Serveres med hjertebladsalat, fetaost og noen skiver med avokado på toppen! Nam! 

I tillegg hadde jeg litt knuste way better chips rundt, som gir en god crunch! Dette er mine favorittchips, og de er både glutenfri og kjempesunne. God middag!


8 kommentarerchoker dress


  Skrevet 07.04.2016 klokken 15:30
kåpe/vintage  sko/her   kjole med choker/her

Antrekket for i går kveld! Jeg elsker å løpe rundt i små hæler igjen, det er virkelig deilig. I tillegg har jeg nylig fått denne kjolen, og jeg elsker den! Den har chokerhals, noe jeg har lett etter i evigheter, så den er rett og slett perfekt. Den sitter også som støpt på kroppen, og er passe lang. Siden det ikke er sommer enda, brukte jeg en svart jeans under, men det gikk helt fint! Trykk på linken under bildet for å titte på kjolen, som forresten er på salg nå! 


Én kommentarkjekkasen


  Skrevet 07.04.2016 klokken 14:59


I går hadde Marius bursdag, og vi hadde en kjempehyggelig ettermiddag sammen! Vi tok noen bilder av hverandre ute i Oslo, og jeg må bare vise dere hvor fantastisk fin han var! Slipset han har på seg fikk han i gave av meg, og jeg synes det kledde han utrolig godt. Og det var jo bra det falt i smak hos han også! Hva synes dere? 


Ingen kommentarerglitter og løse tråder


  Skrevet 04.04.2016 klokken 19:31


I går gikk Marius og jeg en liten tur ned til havet, og det var så fint og stille...helt speilblankt! Greit, det var ganske kjørlig så det ble ikke lange turen, men lang nok til å ta noen raske bilder av min nye jakke. Den er så fin, og jeg gleder meg til å bruke den mer når det blir litt varmere i luften. Hva synes dere? 

Beklager at håret mitt ser helt grusomt ut forresten, det er ikke alltid like glamorøst å ha et langt og rett hår. Jeg tror nesten at jeg må tenke på en ny frisyre snart. body/missguided  jakke/shein  bukse/bikbok 


2 kommentarerpolkadotter på hjernen


  Skrevet 03.04.2016 klokken 18:07


For en fantastisk utstilling! Å se på kunst har aldri vært noe jeg har prioritert, men akkurat denne gangen var noe helt spesielt! Farger, morsomme mønstre og polkadotter er bare noen stikkord. Det var også mange små rom du kunne gå inn i alene og ta bilder i. Jeg anbefaler alle til å ta turen innom for å sjekke ut utstillingen til Yayoi Kusama på Hennie Onstad. Kjempegøy, interressant og perfekt på en ellers grå søndag. Hvis du tenker å dra og se utstillingen så anbefaler jeg virkelig å bestille billetter på forhånd, på billettservice. Det var en kjempelang kø, og vi kunne bare gå rett forbi og inn. Dessuten kan du også bestille billetter i selve køen, på mobilen. 


Én kommentarmorning bliss


  Skrevet 03.04.2016 klokken 13:34


Hei alle sammen, og god søndag så langt! Jeg kan ikke beskrive med ord hvor glad jeg er for å ha fri i dag, det er noe helt spesielt med å ha det på en søndag i forhold til alle andre dager. I dag er det liksom lov til å slappe av uten å tenke på noen verdens ting. Jeg for min del har ganske mye å tenke på i dag, for jeg begynner å få veldig dårlig tid. Marius og jeg har bestemt oss for å dra på Hennie Onstad for å titte på den berømte utstillingen til den japanske kunstneren Yayoi Kusama. Jeg har hatt lyst til det lenge nå, men det har aldri blitt noe av, og det er ganske rart med tanke på at vi bor fem minutter unna. Uansett, det blir veldig spennende og jeg håper jeg får ta noen bilder. 

Nå har jeg nettopp vært innom Kanel, der jeg jobber, for å styrte i meg en stor kopp med dagens svarte kaffe. I tillegg tok jeg med meg et "lite" stykke fersk sjokoladekake. Ikke så verst frokost, akkurat. Ser den ikke fantastisk god ut?


Kvelden i går var veldig hyggelig, men jeg kan jo røpe at jeg dro hjem etter å ha trasket flere kilometer hånd i hånd med venninnen min. Ja, jeg hadde visst riktig denne gangen også! Kvelden endte med en kjempestor burgermeny i sengen, og jeg lurer fælt på hvordan formen min hadde vært i dag om jeg ikke hadde fått i meg noe mat. Det er alltid viktig! 

Ha en superfin søndag alle sammen :-)


2 kommentarergod lørdag


  Skrevet 02.04.2016 klokken 17:08


Endelig lørdag! I dag våknet jeg opp til regn, men det finnes ikke noe koseligere enn å være på jobb når det regner utenfor. Derfor var det helt greit! Det blir kanskje litt verre når jeg skal ut i kveld, men det får vi tåle. Nå har jeg nettopp kommet hjem og tatt på meg joggedressen, og helgen kan endelig begynne. I morgen har jeg fri, og i kveld skal jeg på bursdagen til en god venninne av meg...Det blir så koselig å se alle jentene mine igjen! 
Akkurat nå driver jeg og pusler litt rundt i leiligheten, rydder litt, mens jeg hører på klassisk musikk og drikker rødvin. Nettopp det jeg trenger - fred, ro og alenetid før jeg møter de andre. Om jeg skal videre ut etter bursdagen er jeg ikke helt sikker på enda. Jeg merker at jeg har begynt å bli litt eldre, og jeg er faktisk rett og slett drittlei av å vandre gatelangs i høye hæler hele kvelden for å finne et bra utested i Oslo. Det frister mye mer å komme hjem til kjæresten sin, ta av sminken og legge seg i en varm dyne. Og det beste av alt - våkne tidlig dagen etter, fin og opplagt! Er dere ikke enige? Uansett, en kveld med jentene på byen en sjelden gang er jo også veldig hyggelig da, så vi får vel se på det..... 

Dere får ihvertfall kose dere masse i dag :-) 


4 kommentarerin my old jeans


  Skrevet 01.04.2016 klokken 09:37

bukse/bikbok  turtleneck/her


2 kommentarer


hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no