Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.nomiddagsbukta


  Skrevet 31.05.2015 klokken 23:17


Hei dere! Jeg håper at dere har hatt en fantastisk helg så langt, det har ihvertfall jeg! Etter jobb i dag dro jeg ut med to venninner på sjøen, og det var helt fantastisk. Det er to jenter jeg jobber sammen med, og vi har det alltid så gøy sammen! Det ble vin, reker, jordbær og sjokolade, og i tillegg skinte solen! Det kan ikke bli bedre. 
Selvom kroppen min fortsatt svaier frem og tilbake, elsker jeg å være i båt, og det var en helt perfekt avslutsning på helgen! Tusen takk for en herlig båttur :-) 
Nå skal jeg endelig komme meg i seng, og jeg gleder meg allerede til å starte en ny uke. God natt! 


2 kommentarerslottsparken


  Skrevet 27.05.2015 klokken 16:53


For en herlig dag! I dag tok jeg meg fri, og det føltes fantastisk. Dagen startet med en stor VIP lunsj på Nodee i Oslo, som er en av mine favorittrestauranter. Jeg skal fortelle dere mer om lunsjen senere. Etterpå tok jeg meg en lang tur alene i Bogstadveien for å titte litt, og så endte jeg opp hos Marius. Vi skulle ta følge sammen til Sandvika, og for en gangs skyld ble han med på å ta veien gjennom Slottsparken. Det er så vakkert med alle blomstene og det grønne, og jeg fikk bare lyst til å legge meg ned i gresset å kose meg i solen. 

Å velge et svart og tykt antrekk fra topp til tå virket veldig lurt da jeg våknet i dag, men da jeg kom ut av toget på vei til Oslo var det plutselig strålende sol. Uansett, jeg elsker disse slengbuksene fra bik bok, og de kommer nok til å bli mine nye favorittjeans fremover. Varmt eller ikke, svart er det fineste jeg vet om, og jeg elsker dette enkle antrekket!  

....Nå skal jeg ut og møte en venninne! Ha en strålende sommerdag videre, alle sammen!


4 kommentarera morning with ysl


  Skrevet 26.05.2015 klokken 20:10


I forrige uke var jeg så heldig å få lov til å komme på en forhåndsvisning med Ysl. Til høsten kommer det mange nye produkter, og jeg kan love dere at det er verdt å glede seg. Det var en fantastisk morgen hvor vi fikk se, lukte og teste ut, og jeg absolutt elsker det. Designet er herlig og feminint, samtidig som det er rocka og utfordrende. Leppestiftene var mine favoritter, og de har til og med små lepper på selve leppestiften. Ellers var det mye annet, og jeg gleder meg til å teste dem ut og dele det med dere! 

Jeg elsker fargene på modellen, og har lovet meg selv å bli flinkere til å bruke kulere sminke fremover. Jeg er jo en person som liker det naturlig, men det er absolutt en mulighet for å bruke litt ekstra sminke og farger når jeg skal ut. Tusen takk for en fantastisk opplevelse! 


Ingen kommentarerregnværsdag


  Skrevet 25.05.2015 klokken 00:11genser/Lineofoslo   støvler/Hunter


2 kommentarergumball 3000


  Skrevet 24.05.2015 klokken 23:54


Ah, for en helt fantastisk dag! For en gangs skyld har jeg gjort noe, og det er ganske sjelden at jeg faktisk sitter igjen med den tanken på en søndag. Da Marius hentet meg tidligere i dag, dro vi til Oslo for å ta en titt på Gumball3000. De passerte Oslo i fem-seks tiden i dag, og vi fikk akkurat sett noen biler, før de dro videre. Det var så mye mennesker i Oslo at vi ikke kom oss så mye rundt, og siden det regnet mye, parkerte vi og ble sittende i bilen. Til tross for det, fikk vi en veldig bra plass, og som sagt - vi så mange kule biler! Det beste hadde jo vært å gått ned på Aker Brygge og fått med seg absolutt alt, men det fristet mer å bli sittende inne i en varm og tørr bil! Gøy var det uansett!
......Etterpå kjøpte vi hver vår pizza og dro hjem til meg! Nå er jeg helt død i kroppen, og veldig klar for å legge meg. I morgen starter jeg heldigvis litt senere enn vanlig på jobb, og jeg gleder meg faktisk. En dag med fri er rett og slett nok. God natt, dere!


Ingen kommentarerlet`s stay in bed


  Skrevet 24.05.2015 klokken 17:19


....Or in my case, the couch. Denne uken har gått forbausende fort, og plutselig er det søndag. Heldigvis har jeg fri i dag, og etter en altfor lang og slitsom kveld i går, er det en fantastisk følelse. Jeg sov til klokken tre i dag, og våknet til duskende regn utenfor. Jeg startet dagen med en liten gåtur bort til Kaffebrenneriet, hvor jeg sikret meg dagens svarte kaffe og litt å bite i. Quichen deres er så fantastisk god, og selvfølgelig måtte jeg ha noe søtt også. Perfekt når man ligger under teppet med en god jentefilm! 
Om litt skal jeg kle på meg og gå ut for å møte Marius. Hva vi skal vet vi ikke enda, så det blir gøy å se. Vi skal ihvertfall ta en liten kjøretur, og kanskje vi drar ut for å spise litt senere i kveld. Jeg vet ihvertfall at det bare blir støvler og en varm genser på meg i dag! Ha en fin søndag videre, dere!


Ingen kommentarerastrup fearnley


  Skrevet 20.05.2015 klokken 13:40bluse/bikbok   slengbukse/bikbok   strikk/ginatricot   sko/weekday


Én kommentarhipp, hipp hurra


  Skrevet 20.05.2015 klokken 00:34


Jeg håper alle har hatt en strålende syttende mai! Jeg koste meg virkelig, jeg kan faktisk ikke huske sist jeg hadde det så gøy. Allikevel gikk dagen utrolig fort, og jeg kunne ønske at den varte mye lenger. De siste årene har jeg jo jobbet hver eneste syttende mai, så det føltes fantastisk å kunne endelig tilbringe denne dagen med de beste vennene mine. 

Vi startet dagen tidlig med champagnefrokost, og senere dro vi til byen. Jeg har egentlig Hvalerbunad, men i år fikk jeg låne mamma sin Telemarksbunad siden jeg synes den er så fin. Jeg er jo også halvveis fra Telemark, så det ble ikke helt feil.  
Ingen kommentarerinstalately


  Skrevet 19.05.2015 klokken 16:412 kommentarerroses and leftovers


  Skrevet 14.05.2015 klokken 23:02


Liksomsøndag! I dag har jeg virkelig hatt følelsen av at det har vært søndag, og det er faktisk skikkelig forvirrende. I går avsluttet jeg dagen med altfor mye vin sammen med en kollega hjemme hos meg, og selvom det var veldig koselig, var det ikke fult så koselig i dag tidlig da jeg skulle på jobb. Jeg kom meg allikevel gjennom dagen, og etterpå kunne jeg ligge og slappe av ved siden av Marius til vi sovnet. Deilig!

Middagen i dag ble enkelt og greit sjokoladekake. Noen ganger må jeg bare, og i dag var det absolutt helt greit! Denne kaken er fantastisk! Jeg tørr ikke tenke på når det var jeg egentlig lagde den, men heldigvis frøs jeg ned et par biter til slike dager. Nam! 


4 kommentarerregnværsdag


  Skrevet 12.05.2015 klokken 23:06


God kveld! Dette har vært en kjempelang og tung dag, ikke bare fordi jeg ikke fikk mer enn to timers søvn i natt på grunn av russen, men også fordi jeg starter på jobb halv seks hver eneste dag, og jeg begynner virkelig å kjenne det på kroppen! Til tross for det, dro jeg på juicekurset til Carina i kveld. Jeg tok med meg Idunn, en veldig god venninne som jeg alltid har det superhyggelig med! 

Vi møttes i Oslo en liten stund før kurset for å ta en kaffe, og jeg fikk endelig løpt innom en bruktbutikk som jeg alltid sjekker ut når det nærmer seg sommer. Jeg elsker å lete etter gamle skatter, men denne gangen så det dessverre ikke så lyst ut! Bedre lykke neste gang, kanskje?

Jeg elsker forresten min nye poncho fra bikbok! Den er helt herlig å ha på, og fargen er bare helt nydelig. Hva synes dere?  
poncho/bikbok

Idunn vil nesten aldri bli tatt bilde av, noe jeg synes er så fryktelig irriterende, siden hun er så pen! Juicekurset skal jeg fortelle mer om senere, nå skal jeg bare hive i meg noe lettvindt mat og komme meg i seng! God natt, dere!


2 kommentarerkirsebærblomster på engen


  Skrevet 11.05.2015 klokken 23:50


Hei alle sammen! Grunnen til at jeg har vært litt fraværende denne helgen, er rett og slett fordi jeg har vært på Hvaler! Til tross for at det var veldig kjørlig i sommerhuset og at vi var der på grunn av dugnad, var det fantastisk å reise vekk fra alt en liten stund. Jeg fikk kvalitetstid med søsteren min også, noe jeg sjelden får! I tillegg er det alltid deilig å komme ut på Hvaler, jeg elsker det stedet mer enn noe annet! Det er første gang jeg har vært der på våren, og det var så vakkert med alle blomstene! 

Takk for en fantastisk tur! 


Ingen kommentarerbli med på juicekurs


  Skrevet 06.05.2015 klokken 13:21


En av de mest sprudlende og fantastiske damene jeg noen gang har møtt, er våres egen juicedronning Carina Hultin Dahlmann! I sammenheng med bloggen har jeg faktisk vært på hennes kurs to ganger alt, og jeg kan nesten ikke vente til det neste som er den 12. mai. Juicekurset er perfekt for deg som ønsker en bedre helse, mer energi og overskudd, og som kanskje vil ned i vekt. Det varer i 2,5 timer, og er utrolig lærerikt. Jeg anbefaler alle til å melde dere på om dere er interresserte, for det er virkelig gøy! Det blir også smaksprøver og testing av juiceing, og du får lære om hva som er godt for kroppen din. 

Her er det noen ting du vil lære mer om på kurset

* hva juicing er
* hvorfor og hvordan
* frukt og grønt og hva de inneholder av næringsstoffer
* syre/base balansen
* juice detox
* juicy supershots
* smaksprøver og inspirasjon
* svar på alt du lurer på  Å ha en sunn livsstil og en god helse er veldig viktig for meg, og derfor har jeg hatt utrolig nytte av alle kursene jeg har vært på. Man lærer mye nytt, og man får et helt nytt syn på hvorfor man egentlig burde lage sin egen juice hver eneste dag. For å bli med oss på kurs den 12. mai i Oslo kan du melde deg på her.  Jeg håper vi sees der! 


4 kommentarerbursdagsbarn


  Skrevet 04.05.2015 klokken 12:27


På torsdag hadde bestevenninnen min bursdag, og vi feiret det hjemme hos meg med de nærmeste. Jeg vet ikke helt hvorfor hun ville ha det hos meg og ikke hos seg selv, men det er jo bare hyggelig og jeg elsker å lage i stand til fest. Jeg laget tapas og masse forskjellige cupcakes, og det virket som om alt falt i smak. Jeg lager alltid for mye av mat, men det er jo bare bra - restemat etter en tur på byen er aldri feil! 

Fine Ingvild! Tusen takk for en veldig hyggelig kveld! :-) 


2 kommentarer


hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no