Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.norabatt på alle designervesker


  Skrevet 30.05.2016 klokken 22:16


I dag har jeg lyst til å være snill mot dere, og tipse dere om noe helt amazing! Boozt har masse rabatter på en hel rekke vesker, blant annet fra Guess, Markberg, Liebeskind Berlin, Leowulff og Tiger of Sweden, og det varer til midnatt på onsdag. Det betyr at du kan kapre den perfekte vesken til en litt billigere penge enn hva det ellers ville kostet - det er ihvertfall perfekt for meg. Du kan finne alt fra lommebøker og rumpetasker, til store og fine bager. 

Jeg har plukket ut noen favoritter selv, og jeg elsker alle. De har så mye fint, og jeg håper dere tar turen innom. Jeg kan love dere at dere finner noe dere liker også. Trykk på linken under bildet for å komme til vesken. 


FAVORITT!  Nydelig rosa Penegal fra Tiger of Sweden. For å komme inn, kan du trykke her. 


Grå A rucca ba fra Ichi med semsket skinn. For å komme inn, kan du trykke her.

Hvit og beige Eco-tote fra Trussardi. For å komme inn, trykk her. 


Svart Debby fra Liebeskind Berlin. For å komme inn, kan du trykke her. 

Stor svart Ines Satchel fra Guess. For å komme inn, kan du trykke her.

Nydelig sennepsgul Greyson fra Guess. For å komme inn, kan du trykke her. 

Beige Sissi Satchel fra Guess. For å komme inn, kan du trykke her. 

FAVORITT! Grønngrå liten veske i ekte skinn fra Depeche. For å komme inn, kan du trykke her. 

Svart rumpetaske i skinn, Vega fra Adax. For å komme inn, kan du trykke her. 

Hva synes dere? Jeg har så lyst på en ny veske, ikke nødvendigvis en dyr en, men en som er fin og har god kvalitet. Hvilken likte dere best? :-)
/sponsetinnlegg


2 kommentarerden beste kvelden på lenge


  Skrevet 30.05.2016 klokken 12:29


Åh, er det noe jeg virkelig elsker er det lange kvelder med gode venner, god mat og drikke, og masse dansing og musikk. På lørdag hadde jeg endelig tid til å være med min beste venninne Ingvild igjen, og vi hadde det så utrolig koselig. Hun kom hjem til meg, og så handlet vi og lagde deilig mat sammen. Jeg fikk henne til å smake Halloumi for første gang, det er jo min favorittmat så jeg vil alltid overbevise mennesker rundt meg om at det er det beste som finnes. Som tilbehør ble det sprøstekte chorizopølser, grillet paprika og spinat, couscous og yoghurt. Det er det beste jeg vet om, tror jeg. 

168615471
trykk på bildet for å se videoen

Etter middag ble det en god del vin og skravling, og til slutt bestemte vi oss for å ta opp sanger. Vi har jo sunget sammen i mange år og pleier alltid å synge når vi er sammen, men denne gangen ble det ikke så vakkert som vi håpet på, gitt. Det er allikevel alltid gøy, selvom jeg sikkert har fått noen sure naboer i løpet av denne kvelden. Snakk om bråk. 

Takk for den beste kvelden på lenge! 

2 kommentarercrystals and strawberries


  Skrevet 28.05.2016 klokken 14:07

jakke/acne  briller/her (i svart)  topp/bikbok 


3 kommentarerbackyard party w/ bik bok


  Skrevet 28.05.2016 klokken 13:49


På torsdag hadde jeg en fantastisk ettermiddag i bakgården til Himkok sammen med bik bok. Vi fikk se høstkolleksjonen deres, og fikk servert deilige drinker, fingermat og hjemmebrygget øl. Solen skinte, de spilte deilig sommermusikk og jeg fikk møte mange kjente fjes. Jeg elsker sånne kvelder! Vi jentene fikk vårt eget bord hvor vi ble sittende kjempelenge å prate. Jeg koser meg så mye med disse jentene, og jeg er så takknemlig for at jeg kjenner så mange fine og ekte mennesker som jeg kan være med på arrangementer. 

I tillegg var det en konkurranse om å vinne et gavekort på bik bok til en verdi av 1000,- og det var selvfølgelig jeg som vant! Herregud, det er helt sykt egentlig, for jeg har aldri vunnet noe, tror jeg. Også Dart, da! Noe jeg aldri har vært borti før....Nå blir det ihvertfall noen nye klær snart! 

Tusen takk for en fantastisk sommerkveld, alle sammen! 


2 kommentarerdet perfekte undertøyet


  Skrevet 25.05.2016 klokken 15:12


I dag var jeg så heldig å bli invitert til Triumph sin nye butikk i Oslo, og det var kjempehyggelig! De fleste jenter er vel glade i dette fantastisk undertøysmerket, meg inkludert, og de har så utrolig mye fint. Fargene, detaljene og alle de forskjellige modellene....jeg som er så glad i undertøy fra før av syntes det var veldig vanskelig å velge meg ut noe, og jeg endte til slutt opp med masse fint som jeg gleder meg til å vise dere. 


Denne nydelige bh`en var en av mine favoritter! Butikken deres i Øvre Slottsgate 8 er nyåpen, og det feirer de med 20% hele denne uken. Det er en perfekt mulighet til å skaffe det perfekte undertøyet til en litt billigere penge. De flinke ansatte hjelper deg også gjerne med å finne det som passer for deg og din kropp. Enjoy!


2 kommentareren regnværsdag


  Skrevet 22.05.2016 klokken 15:41


Nå har Marius og jeg nettopp kommet hjem fra en rask tur i Porsgrunn. Vi har sovet over hos moren min, og vært masse med både henne, pappaen min og til og med hilst på bestemoren min, som sitter på gamlehjem. Hun husker ingen av oss, men det er uansett veldig koselig å se henne igjen - og hun er alltid like blid. Det er så deilig å komme seg litt vekk fra byen, og heller være litt med familie.

Det er alltid like hyggelig å komme til mamma og pappa, de er jo veldig gode venner selvom de ikke er gift lenger, og det er jeg så glad for. I går spiste vi en deilig middag sammen, og i dag har jeg vært masse ute i hagen og sett på planter. Hagen til mamma er noe for selv, og nå er den stappfull av fine vårblomster. Det var dumt at det var så grått og trist vær, men jeg koste meg uansett. ...Nå har jeg nettopp skiftet klær og om litt skal vi ut og spise med familien til Marius. Vi skal på en Indisk restaurant, og det passer perfekt på en ellers grå og regnfull søndag. I morgen starter endelig en ny uke, og jeg er superklar! 

Ha en fin søndag videre :-) 


Én kommentarmin feiring


  Skrevet 21.05.2016 klokken 11:37


Selvom årets syttendemai feiring gikk mye fortere enn sist, var det en super dag! De fleste klarte til og med å være der allerede klokken åtte på morgenen, så vi fikk tid til å kose oss ordentlig. Alle hadde med litt drikke og mat hver, og vi endte opp med utallige retter - en perfekt frokost!

I tillegg var det jo sol, noe som var veldig bra. Jeg tørr ikke tenke på hvordan dagen hadde blitt om det hadde regnet.... Vi satt ihvertfall ute og koste oss masse i solen, danset, hørte på høy musikk og hadde det kjempegøy. 

Alle dro til byen etterhvert, men jeg møtte Marius en kort stund etterpå, og vi dro rundt omkring med venner. Vi tok også en sen middag på Olivia, hvor vi bestilte hver vår pizza, men siden Marius var så sliten og dårlig, endte jeg opp med å spise begge. Ja, jeg klarer faktisk det! 
Takk for en fantastisk feiring, jenter! 


Én kommentara black and white romance


  Skrevet 20.05.2016 klokken 17:02Én kommentarin my boyfriends shirt


  Skrevet 18.05.2016 klokken 15:13


God dag alle sammen! Tenk at syttende mai allerede er over, og at det er ett år til neste gang...og herregud, som gårsdagen fløy forbi! Jeg kan ikke skjønne hvor timene ble av, og plutselig lå jeg i sengen og klar for å sove. Det var uansett en super feiring, med mye god mat, drikke og venner. Det blir som alltid mye gåing i byen, og derfor skal jeg prøve å la føttene mine hvile mest mulig i dag.

Jeg var heldigvis så smart å ta meg fri i dag, og det angrer jeg ikke ett sekund på! Jeg har bare ligget i sofaen min i hele dag og spist mat, sett på film og kost meg i Marius sin store skjorte. I dag orker jeg verken å sminke meg, ta på meg finklær eller i det hele tatt røre meg. Takk gud for sånne dager!Jeg skal skrive mer om selve feiringen etterpå, å gå igjennom over 500 bilder er ikke så fristende akkurat nå....Men - jeg håper dere alle koste dere masse og hadde en super feiring :-) 


Én kommentarflettefin til i morgen


  Skrevet 16.05.2016 klokken 22:58


Hei dere, og god kveld! Jeg skal straks legge meg, det blir jo en tidlig morgen og en veldig lang dag i morgen, så det er viktig med nok søvn. Her i Sandvika går barnetoget forbi soveromsvinduet mitt grytidlig, og da blir det heller ikke mer søvn på meg. Bunaden henger klar, bunadskoene er endelig klare etter mye om og men, og frisyren er på plass. En god venninne var så snill å flette meg i sted, og jeg er superfornøyd med resultatet! Jeg klarer jo ikke engang å flette en vanlig flette, så dette er absolutt over forventningene. Det er en vanlig innbakt flette på toppen, og fiskeflette fra nakken og ned. Ikke spør meg hvordan hun fikk det til! 

Jeg håper bare at den holder til i morgen, eller så får jeg gå med løst hår...Hva synes dere om fletten min? 
I de siste dagene har jeg plaget alle på jobben med høye syttende maisanger, og sunget for full hals. Med andre ord - jeg gleder meg så utrolig mye til morgendagen, og jeg håper virkelig at det blir greit vær og at det blir god stemning. Av en eller annen grunn betyr denne dagen mye for meg, og jeg blir utrolig glad når jeg kan se frem til den. I morgen blir det champagnefrokost klokken 08:00 med alle jentene, og deretter bærer det inn til byen. Jeg håper at dere får en utrolig fin feiring alle sammen, og jeg gratulerer dere så mye med dagen, nå på forskudd. Kanskje jeg møter noen av dere også? 

God natt og gratulerer med dagen! Jeg ønsker dere en fantastisk syttende mai!


Én kommentarjeg tester ut grandiosa fullgod


  Skrevet 15.05.2016 klokken 15:56


Som den store matelskeren jeg er, som i tillegg elsker å teste ut nye produkter, måtte jeg selvfølgelig prøve den nye pizzaen til Grandiosa som har fullkornsbunn og som inneholder mindre enn 600 kalorier. Som sagt har jo Marius og jeg vært på en streng diett i det siste, og derfor kunne det ikke vært en bedre tid å komme med denne! Jeg er faktisk positivt overrasket, og jeg gleder meg til å fortelle dere mine meninger. 
Først vil jeg bare si at jeg er superglad for at de har kommet med denne, som er kjempesunn samtidig som den smaker usunt. Jeg elsker pizza, og selvom jeg ikke er så veldig glad i Grandiosa i utgangspunktet, så synes jeg allikevel at det er utrolig godt gjort! 

Bunnen er veldig tynn, noe som gjør at jeg ikke ble så mett. Dette er en porsjonspizza, men for mennesker som spiser en del er det litt lite mat. Jeg klarte fint å få i meg to stykker. Vi prøvde å legge ekstra ost og kjøtt på, og det fungerer kjempebra om man vil ha litt mer. 

Nå er jeg svært kresen på kjøtt og spesielt kylling, og frosne kyllingterninger er absolutt ikke noe jeg er glad i, så for min del kunne de kanskje hatt noe annet, eller en med bare grønnsaker. Når det er sagt så smaker fyllet utrolig godt, og med ekstra ost på, smakte jeg ikke kyllingen. Fyllet er krydret og smakfult til å være en frossenpizza, som inneholder blandt annet bakt paprika og søt chili. Det kunne kanskje vært litt mer ost på, men....

Alt i alt er vi begge storfornøyde med denne, og har allerede spist mange hver. Det er kanskje ikke akkurat sunt å spise denne ofte, men for en som teller kalorier og som bryr seg om proteiner, fett og karbohydrater er den faktisk et bra måltid. Jeg kunne aldri levd på pizza, men vi kommer absolutt til å spise den i helgene eller når jeg ikke orker å lage noe. 

En hel Grandiosa Fullgod inneholder: 
541 kcal
11 g fett
70 g karbohydrater 
8 g kostfiber
35 g proteiner

....
I mine øyne er det alltid bra å lage mat selv fra bunnen av, men jeg vil virkelig anbefale dere å prøve denne ut! Med en deilig salat ved siden av kan det jo bli en rask og enkel middag :-) jeg brukte litt mager kesam og chiliketchup på toppen, nam!Har dere smakt den? 


4 kommentarerfine fletter til syttende mai


  Skrevet 15.05.2016 klokken 15:28


Gud, som jeg gleder meg til syttende mai! Nå er det bare to dager igjen, og jeg kan ikke huske sist jeg gledet meg så mye til noe. Jeg har veldig store forhåpninger dette året, og jeg tror faktisk at det kommer til å bli helt fantastisk! 

Bunaden skal selvfølgelig på, og siden Hvalerbunaden min er litt for trang rundt midjen i år, blir det Telemarksbunaden. Den er så fantastisk fin, og jeg gleder meg så mye til å få den på meg. Er det bare jeg som føler meg ekstra vakker i bunad? Uansett...jeg er fortsatt litt usikker på hvordan jeg skal ha håret. I fjor hadde jeg det bare løst, men det er så utrolig langt, så jeg føler at det blir så kjedelig. Derfor har jeg egentlig lyst til å prøve meg på en eller annen flette i år, selvom jeg hovedsaklig ikke er så glad i å gå med det heller. Jeg har uansett plukket ut noen inspobilder av fletter, som jeg tenkte å dele med dere. Herregud, livet mitt hadde vært så mye enklere om jeg hadde vært like flink til å flette som disse jentene! 
Hvordan skal dere ha håret, da?  Og hvilken flette likte dere best? Jeg elsker den siste! 


2 kommentarerhappy green morning


  Skrevet 13.05.2016 klokken 10:35


God morgen kjære lesere! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har på følelsen at dette kommer til å bli en fantastisk dag! Den har ihvertfall startet utrolig bra, og jeg håper det fortsetter slik. 

I dag våknet jeg til et litt overskyet vær, men det gjør absolutt ingenting - det er faktisk utrolig deilig å slippe den varme solen for en gangs skyld. Som vanlig startet jeg dagen med en boks iskald NOCCO, herregud så mye det har å si for meg. Dagen blir liksom ikke den samme uten denne deilige drikken. I tillegg inneholder den BCAA som bidrar til en raskere restitusjon og en forbedret muskelreperasjon. Ikke bare det - den er helt kalorifri og sukkerfri. Smaken av pære er min favoritt, da den er mye friskere og bedre enn de andre. Den inneholder også koffein, og derfor er denne et must for meg hver eneste dag! Har dere drukket denne før? Er du en som meg som liker å starte dagen med denne? Her kan du få rabatt på et helt brett! 

Jeg har også allerede fått tatt en sjapp økt med mitt nye treningsbånd, som ikke har så stor motstand, men som allikevel gjør at det svir skikkelig i både armer og ben! Det er deilig å starte dagen med noen enkle og lette øvelser hjemme, og heller fokusere på tunge løft senere på dagen, på et treningsstudio. Jeg bruker dette båndet så og si hver eneste dag, og man merker raskt resultater. Den er også super for rumpeøvelser! Nå får jeg se å komme meg litt ut i finværet! I dag har jeg en del å fikse, spesielt siden alt er stengt frem til syttende mai! Da gjelder det å planlegge bra. Det var rimelig flaks at jeg fant ut at bunadskoene mine var ødelagte tidligere denne uken, og i dag, i siste liten, skal jeg hente dem hos skomakeren. Da blir det bunad i år også, da! 


3 kommentarerlove her


  Skrevet 12.05.2016 klokken 15:40


 

2 kommentarer20% på de beste hårproduktene


  Skrevet 12.05.2016 klokken 15:12


Et av mine favorittmerker innen hårpleie er som tidligere sagt Björn Axèn og for litt siden fikk jeg bli med på en utrolig inspirerende frokost med en fra det fantastiske teamet som holder til i Sverige. Produktene er veldig gode, har kvalitet og har i tillegg en ganske rimelig pris - vil ihvertfall jeg si! 

Nå har Ellos faktisk salg på disse produktene, og du kan få 20% rabatt på absolutt alt fra Björn Axèn! Her er det bare å hamstre masse, det skal ihvertfall jeg gjøre! Du kan trykke her for å komme direkte inn til siden. 

I den sammenheng har jeg plukket ut noen av mine favoritter, og jeg håper at dere tar en nærmere titt på dem. Alle er virkelig å anbefale om du vil ha et sunt og mykt hår, eller en god styling. Dette er en serie for de med litt tykt hår. Alle produktene gjør håret mykt, glansfult og gir volum. De gir også mye fukt, og reparer håret for slittasje og skader. Nå har jo ikke jeg så slitt hår siden jeg aldri bruker noe varmebehandling eller produkter, men herregud så mye denne hjelper uansett! Håret blir silkemykt, og lukter deilig. Jeg bruker hårmasken rundt en gang i uken, og da masserer jeg det inn i rent og vått hår, og lar det være der i ca. 10 minutter. Hårmasken kan du finne her. 


/sponset

Et av mine virkelige favorittprodukter til håret gjennom tidene har vært disse oljene som man smører inn, og som gjør håret helt mykt og glansfult. Denne oljesprayen er ikke et untak, og i tillegg lukter den helt herlig! Denne oljen gjør det også lettere å gre håret, beskytter mot varmebehandling og reparerer slitte tupper. Den har også UV-beskyttelse, noe som passer bra nå som det snart er sommer. I mine øyne er dette det perfekte produkt! Du kan finne den her.  

Hårspray er noe jeg aldri bruker, med mindre jeg skal pynte meg noe helt sykt. Allikevel ble jeg veldig overrasket da jeg testet denne for gøy, for den er virkelig god og jeg kan fortelle dere, med hånden på hjertet, at den holder lenge! Veldig god for dere som bruker hårspray. 

...Jeg håper dette var litt til hjelp, og at dere utnytter sjansen med å få så stor rabatt på disse fantastiske produktene! Har dere prøvd noen av dem før? 


4 kommentarerocean drive


  Skrevet 11.05.2016 klokken 22:29
Gjett hvor jeg skal da, dere? 


2 kommentarerSommer og grillmat


  Skrevet 06.05.2016 klokken 19:06
Heihei alle sammen! Åh, i dag har jo været bare vært helt magisk! Jeg våknet hos Marius til strålende sol, og har faktisk ligget i bikini ute på terrassen i hele dag. Det har vært over 20 grader i solen, og helt vindstille...

Da vi ble lei av å sole oss, dro vi til butikken og handlet masse god grillmat. Det finnes ikke noe bedre enn å grille i fint vær, dessuten kan man grille det meste og det er mye sunnere enn å steke det i pannen. Jeg kjøpte både vannmelon og jordbær, og det smakte perfekt i varmen. A plate of happiness! Ser det ikke helt nydelig ut? Jeg spiste meg mett og god på for det meste grønnsaker, og litt kylling som jeg marinerte i chili og hvitløk. Fler har spurt meg om hvorfor jeg grillet salat, men vet dere hva? Å grille hjertebladsalat er helt nydelig! Man kan også steke mindre biter i pannen med litt olivenolje og salt. Jeg anbefaler virkelig å prøve neste gang :-) 

Nå skal jeg straks på trening, også er det natta. Ha en strålende helg, dere! 
 


2 kommentarerhjemmelaget kyllinggryte med kokosmelk og peanøttsmør


  Skrevet 03.05.2016 klokken 18:36


Middag må man ha, og her hjemme hos oss går det stort sett i "grytemat". Både Marius og jeg elsker sterke retter, og som oftest inneholder de kylling, masse grønnsaker og ris eller couscous. Sauser kan man variere ofte, men vi har en stor favoritt som vi spiser alt for mye av! Denne lager jeg alltid mye av, for den smaker nesten bedre dagen etter. 

Jeg pleier også å ha nanbrød til om vi skal kose oss skikkelig, og da kan du enten kjøpe noen, eller bake selv. Det er veldig enkelt, og hvis du trykker her kan du finne min oppskrift! 

Noras kyllinggryte 

2 chili
2 fedd hvitløk 
1 ss ingefær, revet 
2 ss olivenolje (evt. kokosolje)


Ha en stor kjele på platen, og sett på varmen. Grovhakk alt, ha i oljen og fres godt. Pass på at det ikke brenner seg. 

2 bokser kokosmelk (store) 
tandoorikrydder 
garham massala krydder
cayennepepper 
salt 
gurkemeie 
kanel 
paprikakrydder


Hell over kokosmelken, og la det putre litt. Ha i krydderene, og bruk en stavmixer til å kjøre alt godt sammen! Du kan også selvfølgelig bytte ut noen kryddere eller droppe noen av dem, men jeg kan love at alle gir god smak. 

900 g kyllingfilet 
​1 glass peanøttsmør, grov
1 halv boks yoghurt naturell 


Rens kyllingen for eventuelle blodårer, og kutt i tynne strimler. Legg kyllingen deretter i gryten, og la de ligge og "koke" i rundt 20 minutter. Det skal ikke koke, men du kan ha på en del varme. Når kyllingen har begynt å bli mør og deilig, kan du ha i grønnsakene. Det er helt opp til deg hva du bruker, men her er våre favoritter: 
brokkoli
blomkål
stekte, små sjampingjonger 
grønn paprika 
rødløk

....Når du har hatt i grønnsakene og de er møre og ferdige, kan du blande inn peanøttsmøret og yoghurten. Det tar litt tid å smelte dette smøret, så jeg anbefaler å ta litt og litt, og røre godt. Jeg pleier å bruke en hel boks fordi det smaker så utrolig godt, men det bestemmer du selvfølgelig helt selv! Husk at dette smøret har lett for å svi seg i bunn, så ikke kok når du har tilsatt det. 

couscous eller ris 
2 dl sesamfrø, ristede 


Kok couscous eller ris som anvist på pakken, og bland inn ristede sesamfrø. Jeg pleier også å ha noen frø i gryten, det gir en deilig og spennende nøttesmak! Resten av yoghurten kan du servere ved siden av! Håper det smaker :-) 
Dette er en kjempegod rett, og jeg håper at dere prøver den ut! Kos dere :-) 


Én kommentargood morning


  Skrevet 03.05.2016 klokken 10:34


God morgen alle sammen, og god tirsdag! Her våknet vi til øs pøs regnvær, og selvom det eneste som fristet var å rulle seg inn i den varme dynen og sove lenger, klarte jeg faktisk å dra meg opp samtidig som Marius. Det vil si klokken åtte. Etter jobb i går sov jeg i seks timer, spiste litt og la meg igjen, så det er kanskje ikke så rart at jeg er opplagt. 

Ikke bare det, men jeg dro rett på trening da jeg våknet. Det er best å begynne på jobb tidlig synes jeg, men noen ganger er det utrolig deilig å begynne sent også, for da rekker jeg å trene først. Dagen starter liksom så mye bedre da. Nå sitter jeg her og tvinger i meg en proteinshake, og venter faktisk på at mamma og pappa skal komme en tur på besøk. Jeg begynner på jobb om en halvtime så det må gå ganske fort, men det er hyggelig uansett. Pappa har aldri sett leiligheten min før, og mamma har med bunaden jeg skal bruke på syttende mai. Apropos det - åh, jeg gleder meg så mye til å feire nasjonaldagen! Det er kanskje den morsomste dagen i året, spør du meg. Er dere ikke enige?Uansett, ha en strålende dag videre :-) 


3 kommentarerbryggekos i solnedgangen


  Skrevet 01.05.2016 klokken 14:32


I går, etter mange timer med jobbing ute og etter en deilig og varm middag, tok vi oss en tur ned til stranden med hver vår flaske for å se på solnedgangen. Det er så ubeskrivelig vakkert når solen går ned baken åsen og alle de fine fargene speiler seg i vannet. I tillegg var det helt vindstille, og det var faktisk ikke kaldt heller. Vi ble sittende og prate litt, og det var utrolig deilig å bare slappe av litt. Man skulle ikke tro at man kunne ta et kaldt glass vin på stranden i tynne klær så tidlig på året! Se så fint! Herregud...jeg kunne ønske jeg kunne bodd der! 


Én kommentar


hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no