Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.nowelcome to little havana


  Skrevet 28.06.2016 klokken 01:26


I går tok vi en liten tur til Little Havana, og jeg tenkte bare å fortelle dere raskt hvordan jeg opplevde dette lille, men unike stedet. Både Marius og jeg har vært litt forsiktige med steder og mennesker her i Miami, for det virker som at hva som helst kan skje om du går inn i feil bakgate. Derfor valgte vi å ta det litt piano da vi tuslet nedover gatene her, ettersom det finnes mange forskjellige mennesker overalt. Uansett, dette er et veldig spesielt sted jeg absolutt anbefaler å dra, men det var allikevel litt vanskelig å vite hva man skulle gjøre. Kanskje det finnes fler hovedgater der, jeg vet ikke, men jeg følte at det kanskje var litt lite å finne på, annet enn å spise. 
Vi besøkte en cigarbutikk, Cigar Factory, og det er såklart en selvfølge når du er her! Cubanske cigarer er interressant, og du kan til og med røyke dem inne i butikken. Det er ganske dyrt, men vi fant en liten og ganske billig som vi gleder oss til å prøve. Det er jo bare for gøy! Vi besøkte også en veldig stor bar der, Ball & Chain, som jeg absolutt vil anbefale til dere alle! Det var god plass, veldig kul, cubansk stil og hyggelige mennesker. Det satt også noen menn der som spilte cubansk musikk, og det var fler som danset. God stemning! Drinkene der er sikkert helt nydelige, men vi endte opp med en cubansk øl hver. Modelo het den, og var veldig god!


Siden vi var så sultne og slitne, spurte vi de i cigarbutikken om de kunne anbefale et sted å spise. Jeg er så glad for at vi spurte, for dette var virkelig en god opplevelse! I Norge har kanskje utseende og selve stedet mye å si, men i utlandet blir jeg like overrasket hver gang. Dette stedet, Exguisito, selger deilig cubansk mat til en veldig billig penge, og det var kjempegodt! Servitøren var kjempehyggelig og snakket bra amerikansk. 


Vi endte opp med hver vår rett og ingen av oss visste helt hva vi bestilte, men vi var veldig fornøyde og mette etterpå. Jeg bestilte en slags biffblanding med løk som ble servert med fritert kassava og ris med svarte bønner. Det er noe av det bedre jeg har smakt, og om dette er cubansk mat, så elsker jeg det! To øl og to store porsjoner mat kom på rundt 300 norske kroner, og det er i mine øyne veldig billig. 


....Vi planlegger å dra tilbake en annen dag kun på grunn av maten! En liten skatt imellom mye annet! 
Har dere vært i Little Havana før? Hva synes dere?


2 kommentarerrosetta bakery


  Skrevet 25.06.2016 klokken 00:23


Det er kanskje ingen hemmelighet at jeg har en spesiell svakhet for bakerier, og hvem har uansett ikke det? Jeg jobber jo på et bakeri selv, og selvom jeg går fort lei av alt, er det alltid veldig interressant å se hvordan det er i andre land. Her i Miami er det hundrevis av restauranter og spisesteder, men jeg har faktisk ikke sett så mange bakerier. Uansett, rett utenfor hotellet vårt ligger Rosetta - et italiensk bakeri med de deiligste bakevarer. En dag vi kjørte forbi var det kø helt ut i gaten, og derfor bestemte vi oss for å teste det ut neste dag. 

De som jobber der var kjempehyggelige, lokalet er kjempefint og bakevarene er nydelige! Vi spiste et rundstykke hver som kun inneholdt en bestemt type skinke, og for oss nordmenn høres det veldig kjedelig ut, men herregud, det var så godt! Brødet var som en bolle/burgerbrød, helt ferskt, og luftig og godt. Det var også mange forskjellige typer med masse forskjellig skinke. 
Prisen var kanskje som Norge, men jeg kan love at du får verdi for pengene! Vi kommer garantert til å komme tilbake! Kakene frister også mye, så kanskje det blir det neste gang. 


2 kommentarerturister i byen


  Skrevet 23.06.2016 klokken 14:44


God morgen fra Miami! Her klokken litt over åtte, og vi har våknet til skinnende sol. Nå skal vi prøve å raske til oss noen sykler på hotellet før de blir tatt, også skal vi sykle nedover stranden og finne noe frokost. 

I går var det så varmt her at det var nesten ikke til å holde ut. Vi lå lenge på stranden hvor vi fikk egne solsenger, og det var SÅ deilig. Vannet her er helt nydelig med store bølger, noe som er veldig morsomt. Ihvertfall, jeg har selvfølgelig klart å bli ganske solbrent noen steder, men det er ikke til å unngå når solen tar så mye som her. 

Senere på dagen tok vi også en turbuss rundt i byen, og også en turbåt som viser ting fra sjølinjen. Veldig kult! Etterpå koste vi oss inne i byen, og fant steder å sitte langs kaia. Der er det mye shopping og restauranter, noe bra og noe litt mindre bra. 


....Denne pizzaen var helt, helt nydelig! 
....Jeg håper dere har det fint hjemme :-) Nå må jeg løpe ut! Hadet fint så lenge. 


Ingen kommentarerendelig fremme i miami


  Skrevet 22.06.2016 klokken 01:49


Omg, jeg kan ikke tro at vi har kommet frem til Miami! Det er så utrolig deilig å ha kommet hit nå, det er som å være i en helt annen verden, og det fantastisk! Flyturen i går gikk helt ok etter en valium og masse øl, søvn og mat, og etter ni timer landet vi. På flyplassen måtte vi vente i to og en halv time i en varm og trang gang med sikkert tohundre andre mennesker, og det var mildt sagt helt jævelig. Ingen tilgang på verken vann, aircondition, toalett eller sitteplasser, og absolutt ingen kontroll på noen ting! Men da vi først fikk satt oss inn i en taxi og kommet oss til hotellet, tenkte vi ikke noe mer over det. 

På hotellet hadde de selvfølgelig ikke fått reservasjonen vår, så vi ble sendt til nabohotellet for en natt, som faktisk er et kjempefint hotell vi hadde lyst til å bo på før vi bestilte reisen. Det er ett hakk finere enn det vi bestilte, så at vi ble sendt dit er jo bare helt sykt random. Der ble vi tatt imot med åpne armer og fikk et kjempefint rom med en fantastisk utsikt mot havet. Det var sent, så vi bestilte mat via roomservice, noe som også hadde en svimlende pris på 700 kroner. Uansett, den burgeren var så utrolig verdt de pengene, og han som kom med maten var kjempesnill. Han satte opp et stort spisebord for oss, dekket på bestikk, snudde tv`en mot oss og satte opp stoler. Haha, jeg vet ikke med dere, men jeg er absolutt ikke vandt til slik service. Burgeren var ihvertfall helt nydelig, og en av de beste jeg noen gang har smakt.

 


....I dag våknet vi til regn, og det har egentlig regnet i hele dag. Vi fikk ihvertfall gratis frokost på grunn av bryderiet, og vi har endelig fått et rom på det hotellet vi bestilte. Marius var ikke så fornøyd med utsikten på det første rommet, så etter mye om og men sitter vi nå på rom nummer tre på ett døgn, og her trives vi veldig godt med både badekar, to store dobbeltsenger, god plass, balkong og utsikt mot både hav og by. Hva er bedre enn det? 
Det mest tilfeldige som noen gang kunne skje er jo at en venn av oss bodde på det samme hotellet som oss, hva er liksom sjansen for det? Han har bil her, så vi har brukt hele dagen til å farte rundt i Miami. Vi har blandt annet sjekket ut Star Island og Palm Island som er to øyer med porter, hvor de fineste husene i Miami ligger. Vi kom heldigvis gjennom porten, og fikk se hvert enkelt hus. Dette er noen av de fineste og største tomtene jeg har sett noen gang, og de fleste er eid av kjendiser som Birdman, Madonna og mange fler.


...Denne bilen er forresten helt perfekt, og jeg storkoste meg i baksetet mens guttene satt foran. 

Ellers har jeg og Marius kost oss på rommet, og jeg vil bare fortelle dere at vi har det helt utrolig bra! 
Jeg vil også si tusen takk til alle dere som har gitt meg tips om ting å gjøre her, det betyr mye og vi skal prøve å teste ut alt :-) Ha det fint i Norge!


Én kommentarferien går til....


  Skrevet 20.06.2016 klokken 11:06


Jeg kan ikke tro det, men i dag har jeg endelig ferie! Det føles så deilig å legge vekk jobbklær for en stund, og heller tenke på at det bare er å slappe av og kose seg i nesten to uker fremover. Og vet dere hva jeg skal? Om noen få timer letter flyet, for Marius og jeg skal til MIAMI! Herregud, det har fortsatt ikke gått opp for meg at vi skal dit. For noen få dager siden bestilte vi reisen, og nå skal vi plutselig dra dit. Ingen av oss har vært i USA før, så dette blir noe helt spesielt, tror jeg. 

Vi skal være der i ti dager, leie bil og kose oss skikkelig! Vi har også planlagt noen småturer, og jeg kan nesten ikke vente. Har noen av dere vært der før? Det hadde vært supert om dere kunne gitt noen tips til restauranter, utflukter, steder å se eller egentlig hva som helst! :-) 


.....Jeg tar selvfølgelig med mac´en, men hvor mye jeg har tid til å sitte foran den, er en annen sak. Jeg skal prøve å være flink til å oppdatere om det er internett på rommet, og jeg vil selvfølgelig oppdatere masse på instagram :-) Ha en deilig ferie, dere også! 


11 kommentarersurprise/poolparty


  Skrevet 18.06.2016 klokken 22:28Ingen kommentarerikke lenge igjen nå


  Skrevet 16.06.2016 klokken 18:22


Hei dere, og god torsdag! Denne uken har flydd avgårde, og plutselig er det helg og fridager på meg! Det har egentlig ikke gått helt opp for meg at det er sommer enda, og snart har jeg til og med sommerferie. Er dere ikke enige at sommeren bare kom helt plutselig? 

Den siste uken har jeg hatt absolutt alle klærne mine liggende i leiligheten, og da mener jeg....i hele leiligheten! Jeg visste ikke at jeg hadde så mye klær, eller at det i det hele tatt var mulig. Det er så mye drit, og det skal bli deilig å bli kvitt det. Etter jobb i dag har jeg holdt på med rydding, og endelig kan jeg se gulvet. I går ga jeg hele fire søppelsekker til Fretex, og enda ser det like mye ut. Jaja, jeg har ihvertfall noe å holde på med! Selvom jeg har blitt litt småforkjølet og det egentlig er ganske kjedelig med tanke på at jeg skal en del denne helgen, så er det ingen grunn til å være sur - allerede på mandag drar jeg på ferie, og jeg kan nesten ikke vente! Marius kommer straks, og i kveld skal vi bestille take away mat, drikke øl og planlegge turen. Kan dere gjette hvor vi skal? 

Ha en fantastisk kveld videre!


Én kommentarto damer som holder hender


  Skrevet 15.06.2016 klokken 13:59
I forrige uke kom jeg tilfeldigvis over denne banneren, og jeg fikk med en gang en tanke om hvor bra det er at det er selskaper der ute som faktisk bruker et litt utradisjonelt bilde til å reklamere med. Selv om dette er noe ingen burde reagere på, og selvom det eneste bildet sier er kjærlighet og babylykke, er det ganske utrolig å tenke på hvor mange som faktisk har fordommer mot homofili, og at to av det samme kjønn vil ha barn sammen.

Kanskje det nettopp er slike annonser som kan være med på å bidra til at folk ikke lenger reagerer når de ser to menn holde hender, eller to damer som venter barn sammen. Det er så trist at det skal være sånn, synes jeg. Jeg håper at alle som liker det samme kjønn, aldri slutter å være stolt av det og vise det. Det er absolutt ingenting å skjule! 

Hva synes dere om at selskapet bruker denne banneren? De er så søte, da!

....Uansett, veldig kult gjort av Pindem! Du kan se bildet og besøke facebooksiden deres her. 


Én kommentaren perfekt søndagstur


  Skrevet 13.06.2016 klokken 10:33


For en deilig helg dette har vært! Jeg har gjort så mye gøy, og det har rett og slett vært helt herlig å ha en liten pause fra blogg og alt. Men nå er det mandag, og da må det virkelige livet begynne igjen. 

I går besøkte Marius og jeg moren min på hytten vår som ligger ved Tyrifjorden. Jeg har vært der så og si gjennom hele oppveksten min, men det begynner å bli ganske mange år siden sist, så det var veldig rart å komme tilbake. Det er så stille og fredelig, og jeg har faktisk lyst til å være der litt oftere. Bare koble helt ut. Vi tok en liten kjøretur opp til Blaafargeverket, hvor mamma har jobbet og jeg også har brukt veldig mye tid! Barnas bondegård 

....En liten, hyggelig bondegård med alt fra høns og påfugler, til griser, kaniner, hester og geitekillinger som løper fritt rundt og som du kan kose med. Dette stedet har betydd mye for meg, og jeg har vært her utallige ganger da jeg var mindre. Anbefales virkelig! Nyfossum

...Dette er direktørboligen til Blaafargeverket, og inneholder også en liten kunstutstilling. Her kan du se på den fantastiske og idylliske hagen, kjøpe deg en is og kjøpe masse fint. Her dyrker de også egen rips, som de lager ripssaft av og selger. Koboltgruvene 

...Et av de stedene jeg har vært mest, er på selve gruvene. Moren min har vært guide i gruvene, og derfor har jeg løpt mye rundt her alene gjennom barndommen. Å være på et museum er i mine øyne ganske kjedelig, men her er det mye annet gøy å finne på. Lunsjpause! Rømmegrøten her er helt nydelig, og et glass ripssaft fra Nyfossum ved siden av er et must! De selger også en slags lefse som kalles "Kling" i dette området, og den må dere bare prøve! Du kan ta din egen lille gryvetur litt inn i fjellet, eller bli med på en lenger guidetur som koster litt ekstra. I fjellet er det 4 grader hele året, og derfor må man ha på seg litt ekstra klær. Poncho og hjelm kan du ta på selv i inngangen. Går du litt lenger oppover, kommer du hit! ...Det finnes også utkikksposter hvor du kan se med en kikkert. Gøy! Takk for en deilig søndagstur, jeg gleder meg alt til neste gang!


2 kommentarerårets sommerfest - velkommen!


  Skrevet 13.06.2016 klokken 09:42


Som alltid er sommeren full av overraskelser, morsomme eventer og sommerlige fester, og det er noe av det jeg liker best med å ha sommer! Det har vært så utrolig mye gøy som har skjedd i det siste, og det bare fortsetter fremover! 

På lørdag er det duket for Hestival, har du hørt om det før? Jeg hadde aldri hørt om det, men herregud som jeg gleder meg! Dette er rett og slett en stor fest som blir holdt på Øvrevoll Galoppbane, og de kombinerer hesteløp, streetfood og elektronisk musikk. Hva kan bli bedre? Det blir live musikk fra noen av Norge's beste DJ'er, bobler dagen lang, og selvfølgelig mulighet til å spille på noen av Skandinavias raskeste hester.

Når det gjelder maten, så kan festivalmat ofte være en middelmådig affære, men ikke på Hestival!  De samarbeider med de beste foodtruckene i Oslo og sørger for at det er noe til en hver smak.


Det kommer også noen av de beste konseptbarene i Oslo som spesialiserer seg på drinker. Etterpå blir det afterparty på Jeager!
.....Billetter kan du kjøpe her. Sees vi? Jeg håper det! 


Én kommentarburger til middag?


  Skrevet 10.06.2016 klokken 15:53


I går var både Marius og jeg veldig slitne etter en lang dag med både jobb og trening, og derfor endte vi opp med å lage hver vår deilige burger til middag. Det går jo ganske fort, og metter mye. Vi droppet poteter ved siden av, men det hadde vel ikke akkurat spilt noen særlig stor rolle på kalorifronten uansett, med tanke på at vi hadde både briochebrød og masse ost på.....

..Uansett, denne burgeren var dødsgod, så jeg blir nesten nødt til å gi dere oppskriften. Vi bruker alltid karbonadedeig i stedetfor kjøttdeig for å slippe alt fettet, men dette velger du selvfølgelig helt selv! 
Noras hamburger

400 g karbonadedeig 
1 egg
salt
pepper
cumin


Ha alt i en bolle. 

1 chili, fersk 
1 hvitløksfedd
1/5 dl vann 


Ha dette i en bolle og kjør med stavmixer. Ha alt i deigen, og bland godt. Kna det med hendene slik at det blir som en farse. 
Lag runde, store burgere og brun dem på høy varme på hver sin side, i en stekepanne. Legg dem på et stekebrett og ha på ost. 
Stek dem ferdige i ovnen på 200 grader. 

Vi brukte coleslaw, løk, hjertesalat og stekt sopp som topping, i tillegg til en blåmuggost dressing jeg lagde. 
Jeg orket heller ikke å bake, så vi kjøpte rett og slett burgerbrød ferdiglagde. Vi prøvde de som er av briochedeig, og de var supergode! Ihvertfall etter å ha ristet dem litt. 

Mmmm....blir sulten bare av å se bildene! Lykke til! 


5 kommentarersol og koreansk bbq


  Skrevet 08.06.2016 klokken 13:47


På fredag ble alle jentene på jobben enige om å ha en liten grillfest sammen. Det har vært så fint vær i det siste, og da må man jo kose seg ute når man har muligheten! En av jentene har en kjempefin hage, og hun inviterte oss på koreansk grillmiddag. Alle tok med litt mat hver, og det endte med et stort bord fylt med de deiligste retter! Jeg elsker koreansk mat og har lært å lage en del av henne, og det er noe av det beste jeg vet om! Jeg synes det er så interressant med mat fra alle andre land enn Norge! 

Det ble en sen kveld med masse festligheter, god mat og drikke. I tillegg var ett par kjærester med på middagen, og Marius kom også etterhvert. En helt perfekt fredag, spør du meg! Herregud, det er farlig å se på sånne bilder når man er sulten! 
Takk for en deilig dag, jenter!


2 kommentarervisste du at....


  Skrevet 08.06.2016 klokken 13:27


...jeg liker mye bedre å være med gutter enn med jenter 
...jeg drømmer noe spesielt hver eneste natt og har problemer med å våkne fordi det er så virkelig
...det morsomte jeg vet om er å planlegge og gjøre i stand til fest og besøk 
...jeg elsker kalde middagsrester og favoritten er kald lasagne 
...jeg er ikke en familieperson og liker meg best alene
...jeg er utdannet kokk 
...jeg elsker regn og koser meg i det 
...jeg liker ikke fart eller høyder 
...jeg kan aldri spise noe med god samvittighet uansett hva det er
...jeg har bodd alene i nesten åtte år og jeg stortrives alene, mye bedre enn med andre mennesker 
...jeg er fryktelig paranoid og tror alltid at noen er etter meg 
...jeg synes det er fantastisk å lage mat til andre enn meg selv 
...jeg tror på spøkelser og er veldig mørkeredd
...jeg kan veldig mye om naturen, og kan så og si alle tre-og blomsterartene i Norge i tillegg til steiner og dyr
...jeg ville bli operasanger da jeg var ung 
...jeg liker ikke sol eller varme
...jeg synger i en disneyfilm med bestevennen min
...jeg elsker å sove og jeg har sovet over tjueto timer i strekk før 
...jeg blir veldig fort forelsket og betatt
...jeg føler meg finest når jeg er naken
...jeg har rar temperatur i kroppen hele tiden, helt omvendt av alle andre
...jeg kan hisse meg veldig opp 
...jeg har en rar fobi mot negleklipping og det å vri opp kluter, og får gåsehud og blir kvalm om det skjer i nærheten av meg 
...jeg drikker altfor mye vann 
...da jeg var liten ble jeg mobbet for å ha langt hår 
...jeg har aldri ligget på sykehus før
...jeg liker dyr bedre enn mennesker 
...jeg er ikke så glad i varm mat
...det beste jeg vet om å spise er ost, og særlig halloumi


6 kommentarerhjemmelaget, deilig mandelmelk


  Skrevet 06.06.2016 klokken 20:15


Mandelmelk kan man lage så sunn man vil, man kan ha i alt av pulver og kosttilskudd og smaker. Jeg ville ha min så naturell som mulig, 
da jeg synes at dette er best. Denne melken holder i rundt fire dager i kjøleskap, og passer helt utmerket til frokostblandinger, drikker, 
i matlaging eller å bare drikke. Mandlelmelk er en næringsrik drikk som gir deg mye proteiner og fett. 

Noras mandelmelk 

200 g mandler m/skall 
1, 5 liter vann 


1 ts kanel
1 ts kokosolje 
1 ts honning 


Mandlene må ligge i vann ganske lenge, da blir melken best. Jeg la dem i en bolle med masse vann over natten. 
Hell av vannet de har ligget i, og ha mandlene i en blender. Kjør til alt er malt. 
Du trenger ikke å sile melken, men jeg gjorde det for å få en helt ren og klar melk. Jeg silte alt gjennom et kjøkkenhåndkle. 

Hell melken tilbake i blenderen og tilsett honningen, oljen og kanelen. Du kan selvfølgelig droppe disse tingene eller erstatte dem 
med det du selv vil! Ha melken på en beholder og sett kaldt.  Mandelmelken kan smakes til med alt mellom himmel og jord, og jeg kommer nok til å prøve meg på forskjellige smaker fremover. 
Selvom jeg elsker den deilige og friske mandelsmaken, er det jo gøy med litt variasjon. Mine favoritter er mandelmelk med enten rå kakao, 
vanilje eller kanel. Dette er mine favorittsmaker i all slags mat, så det er jo logisk at jeg velger dem i denne melken. De passer godt til, og 
i tillegg så er rå kakao og kanel veldig bra for oss.  

...Jeg tok vare på mandelmassen som ble igjen etter silingen. Dette kan være en herlig base til knekkebrød, kaker eller frokostblandinger. 
Man kan rett og slett bruke det til mye, og derfor anbefaler jeg dere å bruke det til noe fornuftig, da får man utnyttet absolutt alt. 
Mandlene koster rundt 10 kroner, og det gjør dette til en veldig billig melk. Man kan også lage denne melken med andre nøtter. 

Lykke til, jeg håper dere prøver ut min oppskrift og gir tilbakemeldinger!  


2 kommentarerh&m loves music


  Skrevet 06.06.2016 klokken 19:31


På lørdag var det musikkens dag i Oslo, og som tidligere, hadde h&mlovesmusic sin egen lille festival på Vulkan. I år fikk Karine og jeg endelig vært med på vip-middagen, og det var så hyggelig! Vi spiste middag på Hitchhiker inne på mathallen, og mat var helt fantastisk! Jeg kommer absolutt til å ta turen igjen snart. Vi valgte et bord som hadde bra utsikt ut mot konserten, og jeg fikk blant annet med meg konserten til Emilio og Arif! 

Det var mange andre under middagen, og det er så morsomt å bli kjent med så mange forskjellige folk! I tillegg var det mange kjente jeg ikke har sett på en stund, og det er alltid like kos å se dem igjen. 


Da middagen var ferdig, trasket vi ned til backstage for å se konsertene inne, drikke litt og snakke sammen.


...Etterhvert kom faktisk Marius og hentet meg der, og siden jeg skulle begynne 06.00 morgenen etter, ble jeg selvfølgelig med. Det hadde vært en lang dag og jeg var veldig sliten. Tusen takk til h&m for en helt fantastisk og uforglemmelig sommerkveld! En av de beste kveldene på lenge :-) Og takk til alle de flotte menneskene som gjorde denne dagen så fin! 


4 kommentarerstylistafest på mesh


  Skrevet 03.06.2016 klokken 12:43


I går var det Stylistafest, og i år ble den holdt på MESH, som er et superkult og koselig utested i Oslo. Det var så fint å se alle de kjente fjesene igjen, og vi koste oss masse til tross for at det var s-y-k-t varmt der. En perfekt avslutning på dagen! Tusen takk for en deilig sommerkveld! 
Det ble en sen kveld og jeg avsluttet hos noen venner på Frogner. Heldigvis hentet Marius meg, og takk gud for at jeg har fri i dag! Om ikke lenge skal jeg på grillfest med jentene fra jobben, og det blir så gøy! Håper at jeg klarer å komme meg hjem litt tidligere i dag. I morgen er det h&m music festival, og jeg gleder meg sånn! Herregud, så mye gøy som skjer denne uken :-) 

Kos dere i solen!


Én kommentarluna


  Skrevet 02.06.2016 klokken 16:48


Hei alle sammen, og god torsdag! Jeg har altså nettopp kommet hjem fra jobb og trening, og har selvfølgelig klart å legge meg ned i sofaen. Med dyne. Det er noe av det dummeste jeg kan finne på å gjøre, fordi det er veldig liten sjanse for at jeg ikke sovner. Jeg elsker å sove i sofaen min mer enn noe annet sted, den er seriøst så utrolig deilig å ligge i, og jeg blir trøtt bare jeg kaster blikket på den. I tillegg er jeg SÅ sliten i kroppen, og mer enn klar for en fridag i morgen. 

...Problemet er vel egentlig bare at jeg snart skal på Stylistafesten, og jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg. Egentlig bryr jeg meg ikke så mye om det, men nå er det faktisk krise. Jeg hater å fly rundt med fashionbloggere, de er alltid så fine med designerplagg, løsnegler og høye hæler, mens jeg ikke gjør noen av delene. Det verste jeg vet om er å kle på meg trange klær, høye hæler og masse sminke når jeg er trøtt og sliten og egentlig ikke orker. Skjønner dere hva jeg mener?

Nei, dere.......sofaen frister mest! 
...Dette er forresten Luna, kosehunden til Marius og jeg. Jeg er jo veldig allergisk mot hunder, og egentlig alt annet også, så da ble det denne i stedet. Kall meg barnslig, jeg er så glad i den og jeg sover alltid med den. Og Marius hadde lagt den under dynen i sofaen da jeg kom hjem fra jobb...Akkurat som at han prøver å lure meg til å sovne her......

Jaja, nå får jeg prøve å gjøre meg klar. Kanskje vi sees på Stylistafesten i kveld? Ha en fin dag videre :-)


Ingen kommentarerenergifrokost med lancôme


  Skrevet 02.06.2016 klokken 14:52


I går var det endelig duket for nok en frokost, og denne gangen var det selveste Lancôme som hadde lansering av en helt ny serie - Energie de Vie! Det var noen flotte og energigivende produkter som jeg virkelig gleder meg til å teste! Litt energi og utstråling i huden er faktisk det jeg trenger mest av alt, i en ellers travel og stressende hverdag. Jeg skal skrive et innlegg om produktene senere! 

Frokosten ble holdt på restauranten "Jor" i Oslo, og jeg har aldri vært der tidligere, men så utrolig fint det var der! Det er vel akkurat den samme stilen jeg selv ville valgt om jeg noen gang skulle åpnet et sted. Økologisk og god mat, også. Vi fikk servert deilig yoghurt med hjemmelaget musliblanding, ferskpresset juice og frukt. I tillegg fikk vi en herlig energishot på veien inn døren, og i mine øyne var dette helt nødvendig etter å ha stått opp altfor tidlig! En veldig deilig og energisk start på dagen, med andre ord. Tusen takk til Lancôme for en fantastisk frokost, jeg kan ikke vente til å prøve produktene! 


3 kommentarer


hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no