Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.nochevrèsalat med hjemmelaget pesto og cherrytomater


  Skrevet 30.07.2015 klokken 00:09


 
2 kommentarerskål for tre


  Skrevet 30.07.2015 klokken 00:04


På mandag bestemte to kollegaer og jeg oss for å tilbringe en kveld sammen, siden to av oss har bursdag på samme dag, og hun tredje har bursdag dagen etter. Med andre ord, en liten bursdagsfeiring for oss selv! Det var superhyggelig, noe det alltid er med disse to jentene. Vi har blitt veldig gode venner på kort tid, og jeg har det alltid supergøy med dem. Vi bestilte mat fra Bambus, tok med oss ett par flasker hvitvin og koste oss ute i solen hele kvelden. Litt kaldt var det, men deilig uansett. 

Jeg elsker sånne kvelder! Tusen takk for en fantastisk fin kveld, jenter!


Én kommentarmine favoritter


  Skrevet 23.07.2015 klokken 12:30


Endelig er det sommersalg på Nelly, og jeg har plukket ut noen av mine favoritter. Det var faktisk ganske mye jeg likte, og jeg anbefaler alle til å ta en titt! Trykk på "her" under bildene for å komme direkte til plaggene, eller gå inn på Nelly her. Hvilken likte dere best? :-) 


her


her


her


her


her


her 


5 kommentarerlakserull med hjertesalat og dill


  Skrevet 22.07.2015 klokken 12:55


Hei alle sammen! Jeg er bare innom for å ønske alle en super dag, og for å gi dere et sunt, lite middagstips. Nå som jeg endelig har begynt å spise litt sunnere, er det viktig å variere slik at man ikke går lei. En av favorittene mine som er kjempeenkel og sunn mat, er denne fantastiske lakserullen. Den er proppfull av proteiner, og metter godt. 

Noras lakserull 

1 pakke speltlomper 
1 hjertebladsalat 
1 pakke røkelaks/gravlaks 
1 mager kesam 
salt
sitronsaft av en sitron 
1 frisk dill plante 
1 rødløk 

Bland mager kesam med litt salt, finkuttet dill og litt sitronsaft. Legg lompene på benken, og smør kesamblandingen over. Legg på hjerteblader, rødløkringer, og til slutt - laksen! Jeg synes det blir kvalmende hvis det smaker for mye laks, så jeg pleier å være nøye med å legge skivene helt rett, slik at det ikke bare blir en klump. Superenkelt, og perfekt som lunsj på jobb eller tur. Ha en fin dag videre!


Ingen kommentarerhello sexy


  Skrevet 16.07.2015 klokken 15:38


God ettermiddag, mine kjære! Endelig har jeg krefter nok til å sette meg ned foran macen og skrive litt, og det kjennes fantastisk ut. I dag har jeg fri, og selvom jeg har hatt nesten to uker ferie alt, føltes det deilig å våkne opp uten å ha noe å gjøre. Det er mye som har slitt på meg den siste tiden, og jeg klarer såvidt å kle på meg og komme meg ut. 

Jeg startet dagen med å ligge og dra meg i sengen, før jeg fikk tak i dagens kaffe og frokost. Jeg lagde meg en deilig skål med havregryn, havremelk, frosne blåbær, chiafrø, kokosflak og banan. Det er rart hvor lykkelig man blir etter en god og sunn frokost! Ute skinner solen, og jeg skal snart ut og handle litt forskjellige ting. På lørdag skal jeg feire bursdagen min, og det ser jeg virkelig frem til. God mat må man selvfølgelig servere til gjestene sine, så i dag skal jeg begynne å forberede litt. Ellers skal jeg ta en treningsøkt om en liten stund, og jeg gleder meg så mye! Jeg ønsker dere en fantastisk dag videre :-)


2 kommentarerinstalately


  Skrevet 15.07.2015 klokken 22:09Ingen kommentarerbirthdaygirl


  Skrevet 07.07.2015 klokken 22:25


I går hadde jeg bursdag, og endelig har jeg fylt tjuetre år! Tiden går så utrolig fort, og jeg begynner faktisk å savne ungdomsårene. Mamma har jeg som dere vet også bursdag på samme dag som meg, men vi fikk dessverre ikke feiret sammen i år. Koste meg gjorde jeg uansett, og dagen ble fylt med mye glede. Jeg våknet av at Marius ga meg blomster, kort og masse mat med lys på sengen. Han er så god! Etterpå spiste jeg lunsj med bestevennen min, og det var deilig å få litt kvalitetstid med henne igjen. 

Senere på dagen dro vi hjem til meg med en annen venninne og koste oss masse, før Marius og jeg bestilte takeaway pizza fra Olivia og koste oss hjemme. Det var kanskje ikke helt den bursdagen jeg hadde planlagt, men jeg var så sliten og trøtt, så det passet allikevel perfekt! 

Tusen takk til alle som gratulerte meg og som gjorde dagen min til en veldig fin dag! Jeg setter så utrolig stor pris på det, og det gleder meg å se at det finnes så mange snille mennesker. Dere er best!
Jeg elsker forresten denne herlige og lette tunikaen fra bik bok. Perfekt for sommerdagen hvor man ikke orker å ha på tettsittende plagg. 


5 kommentarerfluffy pink


  Skrevet 04.07.2015 klokken 16:51


6 kommentarer


hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no