Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.nofoodora is always a good idea


  Skrevet 31.07.2017 klokken 23:32


I dag startet jeg uken på en litt annen måte enn vanlig, med tanke på at mandager er kjøttfrie og sunne. Det er liksom den dagen hvor du kan starte med blanke ark, og glemme hva du drakk og spiste i helgen. Men ikke i dag, ass. Denne helgen har vært hard, med mye festligheter, og det kjennes på kroppen. Jeg merker at jeg ikke er sytten år lenger, for å si det sånn! 

Det finnes jo ingen ordentlig gode spisesteder i Sandvika, og siden jeg hadde gavekort fra foodora, som i tillegg gikk ut i dag, så ble det fort Burger joint på Aker brygge. Bedre (og større) burger skal du lete lenge etter. Vi bestilte hver vår Juicy lucy burger, og pomme frites med parmesan og trøffelmajones. Herregud, jeg kjenner magen min rumle bare jeg skriver det. Anbefales på det sterkeste! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERATakk til både foodora (you know I love you...)og burgerjoint for å ha startet uken på den rette måten! 

...Og dere lurer kanskje på hvordan jeg fikk tak i foodora fra Sandvika? De sykler jo såklart ikke helt hit, men nå kan du faktisk hente selv også, via appen deres! Perfekt for oss som bor et lite stykke unna Oslo. Og som vil ha god mat. 


Én kommentarstuck in time...


  Skrevet 24.07.2017 klokken 16:21


Jeg har aldri vært et klokke-menneske, men jeg elsker allikevel den nye klokken min fra Mockberg. Jeg var så heldig å få en av klokkene i gull, og den er helt perfekt. Liten og fin på hånden, enkel, og veldig elegant. Jeg er jo veldig glad i gull, så den passer meg kjempefint. En av klokkene heter til og med Nora. Hihi.. Historien bak disse klokkene er også utrolig inspirerende!

...Kanskje jeg er et klokke-menneske allikevel? 

"Mockberg ble startet opp i 2013 av Elvira Eriksson som var 19 år og gikk på Handelshøyskolen. Hun følte det fantes for få klokker for kvinner og at de fleste var designet av menn. De klokkene hun fant for kvinner var som regel herremodeller med glitter og strass på. Hun ville designe en klokke som var tidløs, stilren og vakker til en rimelig pris. Fire år senere har Mockberg vokset seg til et stort merke kjent i hele Europa. Elvira er nå Creative Director og designer for Mockberg." 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
/sponsetinnlegg

Er den ikke helt nydelig? 


Én kommentarverdens beste pasta carbonara


  Skrevet 24.07.2017 klokken 15:47


Noe av det beste Marius og jeg vet om er pasta carbonara, og det står ofte på menyen om vi skal kose oss, eller får lyst på pasta. Det er en enkel rett å lage, og det er supergodt. Absolutt ikke sunt, men veldig godt. I en original pasta carbonara skal man ha i eggeplomme, men siden nettopp det er noe jeg ikke klarer å spise, så dropper jeg det, og lager heller en hvit saus med ost i. Derfor blir dette en litt annerledes variant for de fleste, men den er fortsatt nydelig! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noras pasta carbonara 

200 g spaghetti
6 store sjampingjonger
200 g bacon 
2 sjalottløk
2 fedd hvitløk 
salt
pepper
parmesan 
olivenolje
friske urter 


Kok spaghetti og sil. Ha litt olivenolje i, slik at den ikke klistrer seg. Stek bacon sprøtt i pannen, og ha i spaghettien. Gjør det samme med soppen og løken. Ha hvitløken i til slutt, slik at den ikke svir seg. Ha alt i spaghettien og bland godt. 

hvit saus

25 g smør
25 g hvetemel
3 dl helmelk 
1 dl revet parmesan 


Smelt smør i en kjele. Ha i melet og rør godt. Hell i litt og litt melk, og rør hele tiden! Rør til det har kokt opp, og sett til side. Smak deretter til med parmesan, salt og pepper. Hell sausen over spaghettien og bland godt. Smak til. 

Serveres med revet parmesan og friske urter. Jeg brukte oreganoblomster og blader. Nam nam! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


3 kommentarerthe dress


  Skrevet 21.07.2017 klokken 17:27


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
kjole/her  sko/her


5 kommentarerspritz o´clock


  Skrevet 21.07.2017 klokken 16:41


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om sommeren har vi alltid en god grunn til å drikke gode drinker, og i år er ikke et unntak. En drink som virkelig har slått igjennom den siste tiden er Aperol spritz, en drink fra Italia som er aperol blandet med club soda og prosecco. Jeg drakk denne allerede for en del år siden for første gang, og har bare blitt gladere og gladere i den. Smaken er frisk og litt bitter, noe som passer meg perfekt da jeg ikke er glad i å drikke så søte drikker. Fargen er helt nydelig, og i tillegg er dette en superenkel drink du kan lage på 1-2-3! 

I går var det utrolig varmt ute, og jeg fikk plutselig lyst til å prøve meg på en egen aperol spritz mens jeg satt i hagen og solte meg. Det er jo mye deiligere å lage sin egen, enn å drikke en til dyre dommer på en eller annen bar. Ihvertfall så lenge det er sol og man ikke er på ferie! Derfor skal jeg gi dere oppskriften min, og tro meg - den smaker enda bedre når du lager den selv! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noras aperol spritz 

1 dl aperol (ferdig flaske på polet) 
1,5 dl prosecco 

0,5 dl bris med mango og papaya (eller annen)
apelsinskive
(jeg brukte mynteblader og blomkarseblomster som pynt)

Fyll et stort glass med isbiter, og hell på aperol. Deretter prosecco, og bland godt med en skje. Hell til slutt på med bris. Legg så i en halv appelsinskive, og nyt! 

tre tips: du kan bruke pellegrino eller club soda også, men ikke farris, da den har for mye bobler. Jeg brukte bris med smak, som ga litt mer fruktsmak på drinken. Du kan selvfølgelig også bruke annen musserende også. Legg fine appelsinskiver i fryseren før du bruker dem i drinken. Da holder drinken seg kald lenger. Pynt med andre ting enn bare appelsin, som feks. blomster eller urteblader som jeg gjorde. 


Ingen kommentarerjentekveld med meg selv


  Skrevet 20.07.2017 klokken 22:00


Hei fininger! Jeg tenkte bare å starte innlegget med å si at dette har vært en helt fantastisk dag, og jeg håper at dere er enige. Etter jobb i dag satte jeg meg ut i solen, og der ble jeg sittende en ganske god stund. Det er vel ikke så rart når man ser på det været vi har hatt i det siste, og jeg som fortsatt er i feriemodus. 

Marius har vært i bursdag i hele ettermiddag, så jeg har hatt - og har fortsatt en skikkelig jentekveld alene. Det beste jeg vet om! Jeg har hatt en skikkelig bra treningsøkt, laget meg en skikkelig middag og nå sitter jeg i badekåpe og skal se på serie. Jeg har i tillegg laget meg litt å drikke på, og oppskriften kommer straks på bloggen. Jeg elsker å lage drinker, ikke at jeg gjør det så mye, men det er så gøy når man først gjør det. Særlig når man blir inspirert og bruker urter og blomster man finner utenfor døren, sånt elsker jeg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har også laget en superenkel og god middag som jeg gleder meg til å gi dere oppskriften på. Klem fra meg! 


2 kommentarerknow how to....


  Skrevet 19.07.2017 klokken 10:39


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Treat yourself! Så og si det eneste jeg kjøpte mens jeg var i Frankrike, var disse små søtsakene. Makroner fra min favorittbutikk, Ladurée, er et must når jeg er der. Ikke bare smaker de himmelsk, men det er jo en opplevelse i seg selv å tre inn i disse butikkene. Fargene, de små detaljene og alle produktene de har. Disse klarte jeg heldigvis å ta med meg hjem til Norge, og gjett om jeg skal kose meg med dem! Nam nam.


Én kommentarhjerte


  Skrevet 12.07.2017 klokken 17:13


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
photo/privat 


4 kommentarersaltvannshår på hvaler


  Skrevet 12.07.2017 klokken 16:58


Nå har jeg endelig kommet meg ut på sommerhuset vårt på Hvaler, og jeg er skikkelig klar for å være her en uke, før det er tilbake på jobb. Det er så deilig å være her, slappe av og ikke tenke på noe annet. I morgen kommer Marius også ut hit, og det gleder jeg meg til. Solen skinner, jeg har fått tusen milliarder myggestikk (seriøst), solkremkviser og har drukket vin og spist god mat hver dag med familien. Dere aner ikke hvor mye jeg koser meg. 
Akkurat nå har jeg satt meg ned her med pcen og litt hvitvin etter en lang dag i solen, og snart skal jeg gå en liten tur for å plukke litt blomster til å pynte huset med. Jeg håper at dere har en like fin sommerferie som meg! Klem 


2 kommentarerles filles du micocoulier


  Skrevet 10.07.2017 klokken 18:41


Er du i Antibes, en eller annen gang, er du bare nødt til å dra innom denne lille, koselige restauranten. Vi koste oss så mye, maten var supergod og til en grei pris, og de ansatte var utrolig dyktige og hyggelige. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette var bare en rask tur innom for å få i seg litt lunsj, og jeg bestilte en deilig chevrèsalat med ferske tomater, fritert chevrè og honning. Fantastisk! Spesialiteten deres er crepè og derfor selger de mange forskjellige bokhvetepannekaker med forskjellig topping. Alt fra reker til skinke og ost. De så helt nydelige ut. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi klarte derfor ikke dy oss, og kjøpte hver vår pannekake til dessert. Den beste pannekaken jeg noensinne har smakt! Med deilig hjemmelaget salt karamell på toppen falt denne i smak hos oss begge. Her hadde de også mange forskjellige. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prisen var helt ok, og som sagt så var hver eneste krone verdt det. I tillegg bestilte vi lokal rosèvin og noen drinker, og det smakte også helt nydelig. De som jobbet der tok oss godt imot og var utrolig profesjonelle. Restauranten lå også ute ved markedet i Antibes, så det var både gatemusikk og glade mennesker. 


Ingen kommentareren formiddag i antibes


  Skrevet 10.07.2017 klokken 18:39


Ja, vi rakk jammen meg å tilbringe en liten stund i Antibes også. Flaks var det! Vi har lest og hørt så mye om denne sjarmerende byen, og derfor var det noe vi måtte få med oss. Vi har begge litt delte meninger om dette stedet, og det er nok fordi vi ikke fikk vært der lenge nok. Jeg synes det var en veldig koselig by med mange trange smågater, mye historie og koselige cafèer, i tillegg til at strendene så utrolig fine ut. Dessuten var båthavnen kjempefin, med noen av verdens største privateide båter, for dem som bryr seg om det. Det var ganske dårlig vær da vi var der, så vi fikk ikke ligget noe særlig på stranden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inne i gamlebyen var markedet nesten over da vi kom, men der kunne man kjøpe alt fra ost, kjøtt og fisk, til krydder, klær og blomster. Det ble spilt musikk på gaten og det så ut som at alle koste seg. Jeg gikk innom en koselig liten butikk og kjøpte deilig lokal olivenolje og såpe, og man kunne kjøpe masse fine småting og lokal mat. 

Alt i alt en veldig koselig by, men som sagt så så vi nok ikke nok til å gi en ordentlig dom. Jeg anbefaler alle til å dra dit, og det finnes nok av ting å gjøre, selvom Antibes fortsatt ikke er min favorittby i Frankrike. 

Har dere vært der, og hva syntes dere isåfall? 


Ingen kommentarergood morning monaco


  Skrevet 08.07.2017 klokken 10:35


God morgen fra Monaco! Hvor deilig er det ikke å våkne opp i den største sengen, dra fra gardinene og gå ut på sin egen store veranda med en deilig morgenkåpe? Det må ihvertfall være den beste måten å starte dagen sin på! Spesielt når det eneste du ser er krystallklart hav og sol! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frokosten ble på toppen av hotellet, restaurant Horizon, med utsikt over hele havet. Masse deilig og fersk mat, og perfekt for en sliten kropp etter gårsdagen. Nå blir det straks litt trening på oss, før vi må sjekke ut og reise videre. Hei så lenge! 


Ingen kommentarerfairmont hotel monte carlo - check in


  Skrevet 07.07.2017 klokken 18:56


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Én kommentartruffle heaven


  Skrevet 07.07.2017 klokken 18:28


I dag har vi reist rundt, og vi besøkte blant annet en helt f-a-n-t-a-s-t-i-s-k sted - Eze. Jeg har aldri sett et finere sted noensinne, ikke engang på bilder, og bildene mine kan heller ikke vise hvor vakkert det faktisk var. Du vet når du bare er nødt til å oppleve et sted, i stedet for å se bilder? Sånn var det. Jeg visste at det var fint, men herregud....

Jeg skal vise dere fler bilder senere! Vi spiste ihvertfall en rask lunsj der, og pizzaen var bare så ufatterlig god. Jeg bestilte trøffelpizza, og det er den beste pizzaen jeg har spist, tror jeg. Det skulle bare mangle, ettersom den kostet 400 kroner.. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

...dette er da utsikten fra matbordet. Jeg kan ikke si det nok ganger - herregud! 


Én kommentarbirthday girl


  Skrevet 06.07.2017 klokken 11:17


God morgen dere! I dag fyller jeg 25 år, og det finnes vel ikke et bedre sted å våkne opp på bursdagen sin enn her i Frankrike. Dagen har startet helt amazing, vi har tuslet rundt i gamlebyen og tatt kaffe og croissanter på en koselig cafè, og etterpå har vi gått rundt på markedet og tittet, hvor jeg fikk ferske jordbær og peoner av Marius. Mine favorittblomster, altså. Jeg bare elsker markedet her, de har absolutt alt fra grønnsaker og varmmat, til ost, krydder og blomster. Hadde jeg bodd her så hadde jeg startet dagen min der hver eneste dag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
briller/versace  kjole/her

Nå ligger jeg og drar meg godt i hotellsengen som er full av blomster, champagne og jordbær, og straks skal vi hoppe inn i bilen og kjøre videre til Monaco hvor vi skal feire bursdagen min. En helt perfekt dag, spør du meg. 

Ha en fin dag videre :-) 


Ingen kommentarerone night in nice


  Skrevet 06.07.2017 klokken 01:07


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
kjole/match


Ingen kommentarerparadis på jord


  Skrevet 05.07.2017 klokken 00:19


Da har vi endelig kommet frem til Nice, dere! I dag har rett og slett absolutt alt gått galt, og jeg orker ikke engang å tenke på eller å forklare hva som har skjedd. Vi begge ligger her i hotellsengen etter masse stress, og er så klare for å sove en god natt søvn, og forhåpentligvis stå opp til en litt bedre dag i morgen. 

Det eneste som har vært fint i dag, er vår lille roadtrip til Villefranche-sur-mer - et helt fantastisk sted ti minutter unna Nice. Dette er et lite sted dere bare er nødt til å besøke om dere får muligheten, for et så fint og idyllisk sted skal du lete lenge etter. Trange bakgater, fine båthavner, turkist vann og lange sandstrender - paradis på jord! Vi var her ikke så veldig lenge, så jeg håper at vi klarer å smuge inn en liten tur til før vi reiser hjem igjen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

...jeg skal ikke klage da, jeg er tross alt i Nice. Kan ikke tro det! I morgen skal vi så mye gøy, og jeg gleder meg. Husk å følge med på instagram for flere bilder :-) god natt!


Ingen kommentarerklar for avreise


  Skrevet 04.07.2017 klokken 08:17


Hei dere, og god morgen! Nå har vi nettopp ankommet Gardemoen og sendt avgårde koffertene våres, kjøpt hvert vårt glass vin, og jeg har svelget en valium i håp om at det vil hjelpe mot flyskrekken min. Ikke bare har jeg det, men vi skal i tillegg ikke sitte ved siden av hverandre under flyturen, så denne dagen startet jo superbra. Sånn er det når man er for sent ute med å bestille plasser. Og da lærer man jo forhåpentligvis av det til neste gang... men uansett - faen ass. 

Her er mine syv tips som hjelper litt dersom du har flyskrekk

* Ha plass ved vinduet - jeg vet ikke med andre, men med meg så hjelper det mye med full kontroll. Dessuten er det fint å se på utsikten og tenke på det i stedet.
* Sjekk ut seteplassen - det er ofte veldig forskjellig fra sete til sete, og på internett kan du søke opp hvor det er tryggest, og minst turbulens.
* Ikke drikk for mye alkohol - litt er greit, men jeg blir alltid mer urolig med mye drikke. 
* Snakk med personalet - de møter redde mennesker hver eneste dag, og vet akkurat hvordan de skal håndtere deg. 
* Gjør andre ting - i stedet for å høre på lyder og tenke over bevegelser, kan du kjøpe noe godt å spise, og sette på en kul film, eller rolig musikk som gjør at du sover.
* Bruk behagelige klær og sko - å ha på noe komfortabelt hjelper meg mye. 
* Hold partneren din i hånden og snakk sammen - Marius vet hvor redd jeg er, og holder alltid i meg om jeg blir redd. 


.....og selvfølgelig - det finnes mange andre ting man kan gjøre for å være mindre redd. Man kan ta kurs, man kan droppe å fly, og man kan prøve å tenke på hvorfor man er redd. Jeg er utrolig paranoid og tror at det verste vil skje med mitt fly uansett hvor og når, og det er jo en veldig liten sannsynlighet for det - noe jeg er fullt klar over. Allikevel er det vanskelig å overtale seg selv til å ikke være redd, og det verste jeg vet om er at andre mennesker skal blande seg inn, og fortelle hvor teit det er å være redd. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uansett, min beste motivasjon er å tenke at det å fly aldri skal hindre meg å se verden og å oppleve ting jeg faktisk vil oppleve, og derfor gjør jeg det til tross for redselen. De punktene over er ganske små, men veldig betydningsfulle for meg! Jeg vet at jeg ikke er alene om å være redd for å fly, så jeg håper at disse små tipsene hjelper littegrann! 

...Også er det bare for oss å krysse fingrene for denne turen også, og håpe på at alt går som det skal - bra! Ellers gleder jeg meg masse til å komme frem til Nice, og jeg gleder meg enda mer til å blogge for dere fremover. Vi skal så utrolig mye gøy, så det er bare å glede seg! Klem fra meg! 


3 kommentarerverdens beste potetsalat


  Skrevet 03.07.2017 klokken 20:11
I løpet av de siste dagene, når det har vært så varmt, har jeg faktisk bare hatt lyst på lett, enkel og sunn mat. Helst kald, også. Det vil også si mye salater og frukt, og i går laget jeg meg en rask og supergod potetsalat til middag, som jeg tenkte å gi dere oppskrift på. Potetsalat har jeg laget mye av, og selvom den kremede er mest vanlig, er den absolutt ikke best! 

Noras italienske potetsalat

500 g kokte og avkjølte poteter, amandine (må ikke være helt kalde, helst lunkne) 
3 ss kaldpresset olivenolje
hakket persille
hakket gressløk
1/2 rødløk i tynne skiver 
hakket purreløk i tynne skiver
salt
pepper
1 ss revet parmesan 


Kutt potetene i passe store terninger og ha i en bolle. Bland inn alt av løk og urter, og smak til med olivenolje, salt og pepper. Riv litt parmesan på toppen, og dryss litt mer hakkede urter over. Dette er supergodt, billig og det eneste som tar tid, er å koke potetene. Salaten passer perfekt til fisk og kjøtt, og er full av sunne næringsstoffer! Det er også veldig godt å blande inn litt yoghurt naturell, om du vil ha den litt kremet! Kanskje dere skal prøve denne neste gang dere griller? 

Blomsten på toppen er forresten ruccola, som jeg dyrker selv utenfor! Alle urtene var også fra egen hage! Nam Nam 


3 kommentarermine favorittprodukter til reisen


  Skrevet 03.07.2017 klokken 18:50


I morgen starter endelig ferien, og denne gangen går turen til vakre Nice! Vi har leid bil, og derfor skal vi også dra andre steder i løpet av turen. Det blir så deilig, og jeg gleder meg til å ha litt kvalitetstid med Marius. Vi gjør ikke akkurat så mye spennende sammen i hverdagen. 

I den forbindelse har jeg plukket ut noen av mine favorittprodukter denne sommeren. Det er viktig å huske på å ta vare på seg selv selvom man skal på ferie, og derfor tenkte jeg å vise dere noen av de som skal bli med meg til Frankrike. 

Hår 
Siden jeg nettopp har bleket håret mitt, er det ekstra viktig å pleie det. Wella sin nye serie fusion er perfekt, og får bli med. I tillegg har jeg med en saltvannsspray og en pleiende hårolje fra Bjørn Axen. 


Sminke 
Jeg pleier ikke å bruke så mye sminke når jeg er i utlandet, men litt må man ha. Her har jeg plukket med litt forskjellig fra Armani, både pudder, foundation og en skimmerkrem som jeg bruker under foundation. Maskaraen fra Lancomê er alltid med, og ysl sin svarte kajal er perfekt for sene kvelder. Jeg vil også bruke litt av Glazel sitt solpudder med skimmer i, perfekt på solbrun hud. Hvis jeg får det, da. Ysl har også en fantastisk god farge til brynene, jeg har bare prøvd den noen få ganger, og jeg tenkte at jeg ville prøve den litt mer ut på ferie. 


Hud og kropp 
Solkrem er noe av det viktigste, uansett hvordan hud du har. Jeg har jo ganske lys hud, og trenger derfor høy faktor på slike steder som Nice. Rituals sin deilige solkremspray med faktor 50 blir med, i tillegg til noen andre med litt mindre faktor. De har også en supergod skumgel til dusjen, som er utrolig deilig for huden. Den bruker jeg hver dag her hjemme, og må derfor ha den med meg. 
Jeg tar også med meg mitt andre favorittprodukt som jeg bruker hver gang jeg har vært i solen, nemlig Monoiolje. Har du ikke hørt om dette før, burde du søke det opp. Denne oljen har en haug med fordeler, blant annet at den fungerer som en aftersun og gir masse fuktighet til huden. Den jeg tar med har også litt skimmer i! Til slutt har jeg med en maske til ansiktet, som gir ekstra glød. 


Diverse 
Til slutt er det også noen andre små produkter jeg tar med, blant annet browgelen fra Talika som gjør brynene tykkere og finere. Denne har jeg brukt lenge, og den er helt fantastisk! Nip+fab sine rensepads blir med i håndvesken under hele turen, og neglelakken fra body shop med gull i gir de søteste neglene til stranden! Lepomaden fra Styl, som forresten er noe av det fineste med en liten blomst inni, gir naturlig farge etter dine egne pigmenter i leppene. Og til slutt - litt godlukt! 


Sånn! Håper det ble litt inspo til nye produkter på dere, og at dere får en superfin sommer! 


2 kommentarer


hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no