Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.nowhat´s my name?


    Skrevet 17.08.2017 klokken 14:51


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAbukse/zara  sko/nike  body/vintage


Ingen kommentarerhar du noen tips du vil dele med meg?


    Skrevet 17.08.2017 klokken 14:40


Nå er det ikke lenge igjen dere, før jeg setter snuten mot Nyc med min bestevenninne, Ingvild! Allerede neste onsdag er vi klare (forhåpentligvis) til å dra, og jeg gleder meg skikkelig. Jeg gruer meg selvfølgelig til å fly, men jeg regner med at jeg klarer å overleve denne gangen også. Håper jeg, ihvertfall. 

I kveld skal vi sette sammen en plan, dag for dag, og derfor lurer jeg på om jeg kan få deres hjelp! Vi har aldri vært der før, og trenger alle de tipsene vi kan få! Har dere noen kule spisesteder, noen fine rooftops, eller en skikkelig unik butikk vi bare må se? Skriv det i kommentarfeltet! Vi setter stor pris på alle tips, så jeg håper at jeg får noen. Tusen, tusen takk! 

Processed with VSCOcam with f1 preset


2 kommentarerit`s so good to be bad


    Skrevet 16.08.2017 klokken 20:03


I dag var det endelig duket for "høstens" første bloggfrokost, og denne gangen var det snakk om lanseringen av en ny parfyme. Carolina Herrera har kommet med en ny duft, og den har tatt hele verden med storm. Denne nydelige og unike parfymen, som blant annet lukter jasmin, tuberose, mandel og kakao, kommer i den kuleste flasken noensinne!

Tanken bak duften er at du skal føle deg like selvsikker og bra som når du trer på deg høye hæler - dere vet hvilken følelse jeg mener? Jeg forstår det ihvertfall veldig godt, for jeg føler meg alltid ekstra fin i hæler. Derfor er flasken selvfølgelig formet som en høy hel, og den er superfin. I tillegg er selve boksen i svart fløyel, noe jeg elsket! 

Vi møttes på BA 53 på Bygdøy, og fikk servert en nydelig lunsj sammen med parfymen. Nam! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

....og når det gjelder selve lukten, så lukter den - perfekt! Den har en mystisk, kjærlig og intens duft, og jeg personlig elsker den! Marius synes også at den lukter helt himmelsk, og jeg gleder meg til å bruke den. Anbefales! 
Takk for i dag! 


2 kommentarervinn billetter til jarga art & fashion weekend


    Skrevet 15.08.2017 klokken 15:44


Jarga Art and Fashion Weekend åpner dørene for tredje år på rad, og i år blir det den 18 og 19 august! Ikke mange dager igjen nå. 
Med lokasjon Tjuvholmen, og da nærmere Astrup Fernley Museet´s Kiefersal og Felix Konferansesenter så er JAFW klare, og har ingen intensjoner om å skuffe i år heller.

Med tema #JUMP er fokuset i år å oppmuntre unge til å "Take The Big Jump" og følge sine drømmer. Inspirerende!
I år blir vil det også for første gang bli nominert frem en vinner av #jumpprisen
 

Det hele starter med en konferanse på Felix Konferansesenter. Formålet med konferansen er å samle unge spirer med drømmer, og motivere og inspirere dem. Foredragsholderne kommer til å være unge entreprenører som selv har fulgt sine drømmer og har stor suksess. 

Andre dagen går vi videre til Astrup Fearnley Museet hvor vi har det store moteshowet i Kiefersalen med innslag av både musikk, dans og poesi. Høres ikke dette gøy og spennende ut, så vet ikke jeg! 

...Og i den forbindelse, har jeg en liten konkurranse til dere, hvor dere kan vinne billetter! Jeg skal selvfølgelig selv, og jeg gleder meg masse. Jeg har ikke fått det til de andre årene, men i år skal jeg endelig! Kanskje vi sees? 

Det eneste dere må gjøre for å vinne, er å følge "jargafw" på instagram , reposte et bilde og tagge dem! Det er om å gjøre å få flest likes, og da er det ikke noe annet å gjøre enn å ønske dere lykke til :-) 

Du får selvfølgelig ta med en venn, og du er også velkommen på afterpartyet. 


Ingen kommentarerfly away


    Skrevet 08.08.2017 klokken 22:43


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
øredobber/her 

..Jeg som har vært så flink til å blogge i hele sommer, også plutselig stoppet det opp... dere skjønner, det er så utrolig mange ting som skjer i livet mitt akkurat nå. Det er mye jeg ikke kan si, også er det noe jeg bare må fortelle. Storesøsteren min giftet seg på fredag, og i morgen skal vi til sommerhuset vårt på Hvaler for å stelle i stand til en skikkelig fest. Selvom det blir mye å gjøre, finnes det ikke et bedre sted å slappe av på, og gjestene kommer ikke før på fredag. Det blir så deilig! Gud, så lei jeg er av storby, mas, pengebruk og jobb. Jeg tror jeg er født for å gå usminket, barbeint og i slappe klær. 

...Uansett! Det blir nok også litt tid til blogging mens jeg ligger på rommet mitt og ikke får sove på Hvaler, så jeg tar selvfølgelig med meg pc og satser på masse blogging mellom slagene! Jeg håper at dere får en superfin uke videre, og at dere følger min lille ferie på instagram eller snapchat! 

Klem fra meg <3 


Ingen kommentarer


hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no