Design og koding av Albertine Lseth Vestvik // Albiss.blogg.no



restylane til kvelds


    Skrevet 30.09.2015 klokken 20:32


I gr var jeg s heldig bli invitert til et av Restylane Norge sitt arrangementer, hvor vi blandt annet ble kjent med Mia Gundersen, og hvor vi fikk vite litt mer om samarbeidet de har med nydelige Sharon Stone. Til tross for at tiden lp ifra oss, var det en kjempehyggelig kveld med deilig fingermat, bobler og hyggelige mennesker. Jeg fikk heldigvis ta med meg min beste Stephanie! I tillegg mtte vi Heidi ogs, s da var vi ikke s alene allikevel.

Jeg fikk ikke tatt bilder av s mye annet enn oss, s snn er det. Mia er forresten helt stunning, jeg hper jeg ser slik ut nr jeg blir litt eldre! Fantasisk dame



Man m jo alltid bruke presseveggen nr den frst er der, synes dere ikke? Hehe...
Tusen takk til Restylane for en koselig kveld og for en helt nydelig goodiebag som jeg gleder meg til prve ut! Kanskje jeg skriver om noen av produktene jeg fikk, ogs? :-)


n kommentar



en perfekt lunsj


    Skrevet 29.09.2015 klokken 13:26


I gr var det mandag, noe som betyr en dag uten kjtt her i heimen. Ihvertfall nesten! Det hender jo at jeg glemmer det, men prver - det gjr jeg! Som regel pleier jeg spise bnner og grnnsaker, men i gr fikk jeg s utrolig lyst p pasta, og bestemte meg for teste ut en glutenfri spaghetti som jeg fant p butikken. Jeg husker dessverre ikke hvilket merke det var, men den l i hyllen med glutenfrie produkter.

De var veldig gode, men litt klissete og kjedelige, s jeg gjorde retten litt morsommere med noen enkle ting jeg fant i skapet. Det ble mye, s jeg hadde med resten p jobb i dag! Fantastisk mat kose seg med i lunsjen ute i solen med et matmagasin.




Noras pastasalat

6 champinjonger
1 sjalottlk
1 fedd hvitlk
1 neve fersk spinat
6 soltrkede tomater


Finkutt soppen og stek godt i pannen. Nr det er ferdigstekt har du i finkuttet lk, og steker til den er gylden. Ha s i spinaten og rr om til den har smeltet inn i soppen. Dette tar ikke lang tid. Ha alt over i en bolle og smak til med salt og pepper. Kutt tomaten og ha i.

1 pakke spaghetti/pasta

Kok pastaen ferdig og renn av vannet. Ha den over i soppblandingen.

2 dl kremflte
parmesan (nsket mengde)

Kok opp flten forsiktig i en kjele og rr inn parmesanen. Hell over pastaen og rr godt. Smak til med mer parmesan, salt eller pepper. Jeg elsker ogs parmesan, s jeg tar selvflgelig et godt lag p toppen.

Denne retten er supergod, og du kan selvflgelig ogs ha i kjtt! Kanskje baconbiter eller serranoskinke? Velbekomme!


2 kommentarer



concrete jungle


    Skrevet 28.09.2015 klokken 17:59


photo/me


n kommentar



black and grey


    Skrevet 27.09.2015 klokken 17:21




7 kommentarer



varm eplekake med kanel og pisket krem


    Skrevet 26.09.2015 klokken 16:05


Det er endelig helg, og ingenting er bedre enn lage seg noe godt som man kan kose seg med med god samvittighet. Hsten er her og det finnes utallige skatter i naturen som man kan ha det gy med p kjkkenet, og derfor er hsten en av mine favoritttider. Alt fra deilige sopper til rotgrnnsaker og frukter. Og selvflgelig - epler! Jeg tler dessverre ikke epler i r tilstand, men jeg kan allikevel trste meg med at jeg kan nyte dem med litt varmebehandling. Det finnes s utrolig mange morsomme ting man kan lage med disse fantastiske fruktene, men jeg tror de fleste er enige i at en god, varm og nylaget eplekake slr det meste.

Derfor skal jeg gi dere en helt herlig oppskrift p en av mine favorittkaker, nemlig eplekake. Eplene er hndplukket fra hagen, og er delige og syrlige. Man kan selvflgelig skrelle eplene, men litt av sjarmen er vel det rde skallet!




Noras eplekake

500 g smr, temperert
8 dl sukker
8 egg
12 dl hvetemel
8 ts vaniljesukker
4 ts bakepulver

5 syrlige epler
kanel
perlesukker

Pisk mykt smr og sukker til smrkrem. Pisk inn ett egg om gangen. Sikt sammen det trre og rr inn i deigen. Ha deigen i en rund kakeform (22 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Deleplene i finebter, og stikk demned i deigen i pent sirkelmnster. Dryss over sukker og kanel.

Stek kaken midt i ovnen ved 180C i 45 min. Avkjl kaken i formen. Lsne kaken fra formen med en skarp kniv. Ta kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Sett kaken p et passende kakefat.

Forresten, denne kaken passer perfekt til vaniljeis eller pisket krem. For en litt morsom kombinasjon, bland kanel inn i kremen! Nyt!


n kommentar



24.09.2015


    Skrevet 24.09.2015 klokken 19:58



kpe/bikbok bukse/ginatricot briller/her

....Jeg har et elsk-hat forhold til denne kpen. Jeg hater snittet nederst samtidig som den er altfor stor til meg, men samtidig s elsker jeg fargen og fasongen. Den er lite brukt, men vi fr se om jeg kanskje begynner bruke den litt mer i hst. Hva synes dere om den?


3 kommentarer



deilig vinlunsj p cargo


    Skrevet 24.09.2015 klokken 19:33


God torsdag! N har jeg nettopp kommet hjem og hoppet inn i noen myke og varme koseklr, ettersom det regner ute og jeg er supersliten i fttene etter ha lpt rundt med hye hler i hele ettermiddag.

Etter jobb i dag dro jeg s og si rett til Oslo for bli med p en lunsj p Cargo restaurant p Srenga i Oslo. For det frste - for et vakkert og gjennomfrt sted! Absolutt verdt turen om du er ute etter et klassisk sted med deilig, italiensk mat. Veldig, veldig bra!

Lunsjen var i forbindelse med lanseringen av en ny type vin, nemlig "wine of fire". Dette hrtes veldig spennende ut, s jeg mtte jo ta turen. Denne morsomme vinen er en vin som har glitter og farger i seg, og som gjr velkomsdrinken ekstra kul. Jeg er kanskje litt for kjedelig og original nr det kommer til slike ting, men det er allikevel noe jeg absolutt kunne tenkt meg prve p neste fest! Smaken var faktisk overraskende god, og til tross for at den inneholder en god del sukker og farge, var den heller ikke ubehagelig st. Disse fine flaskene selges n p vinmonopolet og koster rundt 150,-. Kanskje kult lage drink av disse p neste jentekveld?







Det var litt vanskelig f et ordentlig bilde av vinen, men jeg prvde med blits over. Flasken m snus fr bruk, og da virvler det glitter rundt og rundt!
Maten var det ihvertfall ikke noe si p. Jeg er jo en skikkelig tapas person, s dette var en helt perfekt lunsj. Oster, skinker, masse deilige bakevarer og frukter var bare noe av det deilige vi fikk servert, i tillegg til pizza!

Tusen, tusen takk for en fantastisk ettermiddag!


Ingen kommentarer



douglas


    Skrevet 23.09.2015 klokken 22:58


God kveld, alle sammen! Jeg hper dere har hatt en fin dag, og er like klare for sengen som det jeg er n.
Denne kvelden har jeg tilbringt i Oslo p et lite event med Stephanie. Det ble holdt p Douglas, og selvom jeg ikke kjpte med meg noe hjem,
var det veldig bra! Heldigvis for oss mtte vi ogs Astrid der, og det var kjempehyggelig siden det er s lenge siden sist!



pictures/stephanie

Vi ble ikke s lenge, men det var kjempehyggelig med sushi fra Lille asia, bobler og konkurranse. dra hjem tidlig gjorde ikke s mye uansett, for jeg er helt utslitt! Etterp trasket vi nedover Bogstadveien og endte opp med et lite kveldsmltid p Olivia, fr jeg tok toget hjem igjen til Sandvika.


Ingen kommentarer



en ny favoritt til leppene


    Skrevet 23.09.2015 klokken 12:11


God morgen, solstrler! I dag har jeg lyst til tipse dere om en helt ny favoritt hjemme hos meg - soft lips cube fra Mentholatum! Disse sm og delikate leppomadene beskytter, pleier, mykgjrog fukter leppene, samtidig som de blir fine og skinnende. Det finnes tre forskjellige smaker - Fresh mint, Pomegranate Blueberry og Vanilla bean. Min favoritt er den med vanilje, selv om alle er helt fantastiske! Hvis jeg m si noe negativt s blir det at jeg synes de er litt i steste laget, men det er bare min mening. Ellers blir leppene silkemyke og fuktige kjempelenge, noe jeg elsker.




Samtidig har jeg vrt s heldig f lov til dele ut en av hver smak til dere lesere! Alt dere trenger gjre er legge ut et bilde av dere selv p instagram og skrive hvilken farge dunsker deg,og tagge bilde med #softlipsnora. Alle er med i trekningen, og jeg kan love dere at det er verdt det! Vinneren trekker jeg fr helgen! Lykke til :-)


2 kommentarer



negative black


    Skrevet 22.09.2015 klokken 15:06






5 kommentarer



nye hstfavoritter


    Skrevet 22.09.2015 klokken 13:45


Hei alle sammen! Jeg hper at dere har startet uken bra, til tross for at det regner og begynner bli hst. Personlig s elsker jeg begge deler, s jeg storkoser meg! I dag har jeg ogs endelig fri etter en lang helg, s det passet bra.

Dagen min startet p Bik bok i Karl johan, hvor jeg fikk se p den nye strikke kolleksjonen deres. Det var helt supert, og jeg fikk lyst p alt jeg s! Fargene, stoffene og fasongene p alt er bare helt perfekt, og jeg som er s glad i strikkeplagg fra fr av, ble overlykkelig da jeg fant ut av at Bik bok fikk alt dette i butikkene. Jeg fant noen klare favoritter, og i tillegg tok jeg med meg noen plagg hjem som jeg gleder meg til vise dere!





Ja, da er det bare lpe til nrmeste bik bok butikk for kapre noen av de fineste plaggene i hst. Jeg skal ihvertfall tilbake! Har dere sett den nye kolleksjonen, og kanskje ftt noen favoritter?


Ingen kommentarer



hjemmelaget og sunn nugatti


    Skrevet 16.09.2015 klokken 14:52


I dag startet jeg dagen med lage noe supergodt - hjemmelaget nugatti! Ikke bare tar det under ti minutter, er supergodt og mettende, det er ogs sunt! Jeg skal ikke skryte p meg at jeg spiste dette med god samvittighet, det gjr jeg sjelden nr det kommer til ste eller fete produkter, men det fltes uansett litt godt. Regnet plasket ned utenfor, jeg var fysen p noe godt og jeg har fri, s....hvorfor ikke?



Noras hjemmelagde nugatti

150 g hasselntter
50 g mandler

Rist nttene i ovnen p 200 grader i ca 5-7 minutter, eller til de er fine og gyldne. Du kan ogs droppe riste dem, da er de sunnere. Avkjl dem og ha dem i en foodprosessor.
Kjr nttene godt til det blir en deilig masse. Jeg brukte stavmixer i stedet og det fungerte like fint. Jeg fikk en litt grovere masse, men det smaker herlig!

2 ss r kakao
1 dryss himalayasalt
4 ss kokosolje
akasiehonning

Bland alt inn i ntteblandingen og rr godt. Smak til med stning og salt. Man kan ogs bruke vanlig kakaopulver og sukrin/sukker i stedet for honning. Nyt! Nugattien holder i ca en mned nr den str kaldt.

Her har jeg ogs noen favorittsmaker det gr an blande inn i nugattien for en litt mer spennende smak!

- kanel
- chili
- kokosolje med appelsinsmak
- steviadrper med forskjellige smaker
- revet kokos
- bipollen (for nugatti crisp)

...Du kan ogs bruke hvilke som helst ntter! Prv deg frem og tilsett det du liker best :-)


6 kommentarer



bursdagsfeiring p olivia


    Skrevet 14.09.2015 klokken 23:05


Hei alle sammen, og god kveld! N har jeg nettopp kommet hjem, ftt p meg badekpen og er straks klar for legge meg. I morgen er det opp klokken kvart over fem, s det er vel egentlig like greit!

Bortsett fra at jeg har jobbet og sovet i hele dag, har jeg hatt en superkoselig kveld med de beste jentene! Min kjre Donna fylte r i dag, og det ble feiret p Olivia. Dette er jo en av mine favorittsteder, og jeg har ikke vrt der p r og dag, s det passet utmerket! Vi koste oss skikkelig, og jeg ble s glad for bli invitert! Hun er en av de morsomte og steste jeg vet om, s!




Tusen takk for en herlig kveld!


Ingen kommentarer



rooftop party


    Skrevet 13.09.2015 klokken 19:08


P torsdag var jeg p GatoNegro sin 150 rs bursdag, og den ble feiret med vin, god mat og masse kjente fjes p toppen av Grand Hotell. Det var en superhyggelig kveld og det var fantastisk se s mange kjente mennesker igjen, etter lang tid. I tillegg skinte kveldssolen, og DJen Maya Vik lagde god stemning utover hele kvelden. Tusen takk for en kjempehyggelig ettermiddag!








n kommentar



en perfekt sndag


    Skrevet 06.09.2015 klokken 15:38


For en deilig dag! Ikke bare har jeg fri, men solen skinner og jeg har ikke gjort noe annet enn kost meg. I gr kveld var jeg p en fantastisk bursdagsfeiring for en venninne p Grand Hotell, og selvom det ikke ble s mye alkohol eller en sen kveld, var det helt ndvendig sove ut i dag tidlig. Jeg elsker sove, og det beste er vkne av deg selv, ikke en eller annen irriterende vekkeklokke som forteller deg at du skal p jobb. Jeg kan ikke huske sist jeg fikk muligheten til sove ut, s det passet bra i dag.

Frokosten og dagens frste kaffe fikk jeg tatt i solen i Slottsparken, noe som heller ikke skjer s ofte. Selvom det var sol s var det iskaldt, og jeg er fortsatt kald og frossen p fttene og p hendene...Hsten er her, endelig!




Ellers vil jeg vise dere mine nye briller, som jeg elsker, elsker, elsker! De er perfekte p alle mter, og jeg personlig synes at de er som skapt for ansiktet mitt. Dere kan finne de ved trykkeher.

N skal jeg snart gjre meg klar for enda en bursdagsmiddag. Ha en fortsatt fin sndag, dere!


8 kommentarer


hits
Design og koding av Albertine Lseth Vestvik // Albiss.blogg.no