Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.noblogglivet


  Skrevet 29.09.2016 klokken 13:47


I dag startet jeg dagen med en deilig frokost i butikken til Lagerhaus i Oslo. De fyller 20 år og vi fikk et kjempefint innblikk i deres produkter, som forresten er kjempefine! Det meste falt i smak, og prisen er også veldig lav. Anbefaler alle til å ta turen hvis dere aldri har vært der før. På frokosten ble jeg kjent med en kjempesøt jente, og etterpå gikk vi litt gatelangs i Oslo sammen, for å ta litt bilder av hverandre. Blogglivet, vet dere! 

Vi dro også innom Mildh press hvor jeg fikk masse gode hårprodukter - jeg gleder meg skikkelig til å teste dem ut og skrive om de her på bloggen! De er alltid så snille og gavmilde, tusen takk for alt sammen! 


Hun har forresten også blogg, sjekk det ut her.

Nå er vi hjemme hos Marius, og vi begge sitter på hver vår pc og gjør vårt eget. Etterpå håper jeg på en tur i finværet, før jeg skal på jobbmøte. Ha en fantastisk dag videre, dere!


4 kommentarerrabattkode til alle mine lesere


  Skrevet 28.09.2016 klokken 17:27


Denne uken har en av mine nye favorittsider, NA-KD, en kjempe kampanje! Hver dag gir de forskjellige rabatter, og i dag gir de hele 20% rabatt på alle blomstermønstrete plagg - en stor trend denne høsten! Jeg har valgt ut noen av mine yndlinger blant de forskjellige plaggene, og jeg anbefaler alle til å ta en titt inne på siden deres. Rabattkoden varer frem til midnatt. Gå inn her for å se mer!

KODE; FLORAL20 


1. Finner du her   2. Finner du her.


3. Finner du her.  4. Finner du her. 5. Finner du her.   6. Finner du her. 

Var det noen av de du likte? 


Én kommentaret rosa garnnøste


  Skrevet 28.09.2016 klokken 16:55
foto/gammelt


Én kommentarkosekveld på en tirsdag


  Skrevet 27.09.2016 klokken 18:39


Jeg håper dere har hatt en fantastisk tirsdag så langt! I dag har jeg hatt fri, endelig, og jeg har kost meg masse alene! Jeg våknet opp til solskinn, og da tok jeg meg en liten gåtur ute, blant annet bort til Kanel for å få i meg min daglige kaffe, bobbel is americano. Jeg klarer liksom ikke å starte dagene mine uten denne! 

Nå skal Marius jobbe litt, så da blir jeg alene hjemme i en kort stund. Jeg har kjøpt meg en flaske prosecco som jeg ihvertfall skal ta ett glass av med god samvittighet, og jeg har også laget en vegetar pizza på glutenfri bunn som jeg skal kose meg med. Å holde seg unna gluten er fantastisk, og denne bunnen er faktisk bedre enn vanlig bunn! Jeg pleier å kose meg ekstra mye på fridager, men i morgen er det tilbake til jobb og virkeligheten. 


Den er så god og dere må bare prøve ut bunnen! Den koster bare 18 kroner og da får du to stykker! Nam! Merket heter Schär og de selges ihvertfall på Kiwi og Coop. Her har jeg masse forskjellig ost, oliven, løk, sopp og chili på, mye bedre enn kjøtt! 

Ha en superfin kveld alle sammen! :-)


2 kommentarerperfekt tilbehør; sprøstekt plantain


  Skrevet 27.09.2016 klokken 14:26


Plantains, eller kokebanan som det heter i Norge, er en type banan som blir brukt i Sør-Amerika, Afrika og India. I disse landene blir den brukt på samme måte som vi i Norge spiser potet. En kokebanan kan ikke spises rå, og derfor må den enten grilles, kokes, stekes eller friteres. Den minner også mer om en rotgrønnsak enn en frukt, men er ellers helt lik en vanlig banan, bare litt større. Du får som regel kjøpt denne til rundt 20 kroner i alle utenlandske matbutikker.

Jeg oppdaget denne bananen for noen år siden, og har ikke laget det så mange ganger siden, men allikevel er det noe jeg liker å ha ved siden av om jeg skal spise feks. sør-amerikansk mat. Det er egentlig bare for gøy! Den smaker godt, men siden den friteres her i huset, dropper jeg den ofte på grunn av alle de unødvendige kaloriene. Det blir liksom som å spise pommes frites til middag, selvom den kanskje har noe mer næring i seg. Å lage noe godt ut av denne er ikke vanskelig! Jeg har fortsatt bare laget chips, og tenkte derfor at jeg skulle gi dere oppskriften min! De har ihvertfall falt i smak her hjemme, og jeg gleder meg til å prøve ut flere morsomme ting med den! 

Når du skal skrelle den må du skjære den opp med en kniv, og dra av skallet. Både skallet og selve bananen er veldig hard, så prøv deg frem. 

Skrell av skallet og del opp i tynne, lange biter på tvers. Jeg pleier å kutte litt skjevt, da får jeg større skiver. Ha på litt salt og la de stå litt. 
Varm opp en panne med en god del olje. Når oljen er varm kan du ha i bitene. Stekes til de er brune og fine på begge sider. Legg de over på en tallerken med en tørkle, og la de renne av seg. Deretter, når de ikke er altfor varme men heller ikke kalde, kan du presse en og en flat. Det er lettest med baksiden på en skje, men du kan også bruke en tykk kniv. Press de så flate som mulig uten at de blir ødelagte. Ha de tilbake i pannen med glovarm olje og friter dem til de er flate, sprø og brune. Ha de over på tørkle igjen og ha på krydder! Så enkelt er det! 

Min favoritt er chilipulver, cumin og salt. Det er nok også godt med kanel og sukker, til dessert eller som snacks! Her er det bare å prøve seg frem :-) Lykke til!


Én kommentarverdens beste selvbruning


  Skrevet 22.09.2016 klokken 13:17


Nå som høsten begynner å komme og det snart nærmer seg den tiden på året hvor vi blir blekere og trøttere, har jeg veldig lyst til å dele noe med dere! Det er ingen hemmelighet, i hvert fall ikke for dere som har fulgt meg lenge, at jeg har vært dronningen av selvbruning. Da jeg begynte å blogge sprayet jeg meg daglig, og jeg ble rett og slett deprimert av å være blek. Ikke at det er noe å skryte av, poenget er i hvert fall at jeg har testet det meste av selvbruning som er på markedet, og derfor vet godt hva jeg snakker om. Det finnes så utrolig mye dårlig, og det meste er rett og slett overpriset.

I min eldre tid har jeg prøvd å holde meg unna selvbruning, men jeg pleier allikevel å bruke det når jeg skal noe spesielt eller gå i noe lettkledd. Jeg er født med en lys og sensitiv hud, noe som gjør at jeg ikke blir så brun hvis jeg soler meg, og derfor blir det ekstra fristende å ty til selvbruning. Jeg har alltid brukt spraytan fremfor mousse eller krem, og grunnen er at det blir mye jevnere og finere, i hvert fall for meg. i tillegg slipper du å bruke hendene for å smøre det utover.

Uansett....i våres kom jeg over et helt, helt fantastisk produkt som jeg så gjerne vil tipse dere om. Det er spraytan fra merket "Le Tan" som jeg faktisk aldri hadde hørt om før, så det var bare flaks at jeg bestilte denne hjem.

Grunnen til at jeg elsker denne spraytanen, er rett og slett fordi den gir farge med en gang. Det er ikke en farge som går vekk i vann, så den holder lenge - opptil flere dager uten å gi skjolder. Når du sprayer får du en glød, og på flasken kan du se tiden for gradene på brunfargen. Jeg har pleid å spraye meg med denne etter en dusj og samme dag som jeg skal ut. Fargen blir mørkere og mørkere, og hvis du ikke vil ha den så mørk, kan du bare dusje deg etter hvert.

Den er også laget med grønne pigmenter, som for eksempel St. Tropez sine, slik at du ikke får en oransje farge, men dypere brun. Det som er det beste av alt er at den ikke har den vanlige selvbruningslukten, men en veldig god og mild lukt. Det gjør derfor at du ikke må dusje før du drar videre!Den er også veldig drøy i bruk og holder derfor kjempelenge! Prisen er latterlig lav, og den kommer innen noen få dager. Jeg er litt usikker på om du kan kjøpe den i butikk! Mitt favorittprodukt var før St. Tropez, men siden prisen er på rundt 500 kroner, kjøpte jeg den sjelden. Denne er faktisk like bra, hvis ikke bedre, og den koster kun 169,-.
Du finner produktet her.  De har fått inn flere produkter også, og jeg anbefaler å sjekke alle ut! Perfekt for mørke høstdager og julebord sesongen :)


4 kommentarertime for breakfast w/ henry london


  Skrevet 22.09.2016 klokken 10:43


I går var jeg invitert til Grand Hotell, på frokost sammen med Henry London. Dette er et fantastisk klokkemerke som nå kommer til Norge, og jeg ble veldig imponert over dem! Jeg er verken et smykke- eller klokke menneske, sånn absolutt ikke, men jeg synes at alle var veldig fine, spesielt de med gull. De hadde pyntet så fint med klokkene rundt i rommet, i tillegg til et vakkert langbord med nydelig porselen og masse deilig frukt. Perfekt start på dagen!

Henry London er fra London, og bak hver eneste klokke står det et navn på en av stedene i London by, som feks "Piccadilly" eller "Knightsbridge". 

Jenteklokkene var veldig feminine og små, og finnes i mange forskjellige farger. De var også i rosèrosa, i tillegg til gull, sølv og svart. Du kan se mer om disse fantastiske klokkene ved å trykke her.
Tusen takk for en veldig hyggelig frokost!


Ingen kommentarera walk in the park


  Skrevet 21.09.2016 klokken 13:03bukse/bikbok  genser/kjøpt i london


5 kommentarershine bright like a diamond


  Skrevet 19.09.2016 klokken 18:16


I forrige uke oppdaget jeg det nye produktet til Maybelline, nemlig Master Strobing stick. Det finnes to forskjellige farger, og jeg kjøpte begge to. Jeg må bare begynne med å si at disse er helt fantastiske, og prisen er kun 99,- pr. stykk. Jeg oppdaget dette produktet via Instagram, og bestemte meg rett og slett for å teste det ut! Det er sjelden jeg kjøper nye sminkeprodukter, jeg er som en gammel dame som har brukt de samme produktene hele livet, haha! 

Jeg har fått så mye skryt av andre, og det er fler som har spurt meg om hvordan produkt det er. Jeg bruker veldig lite sminke i hverdagene og aldri foundation eller highlighter, men i det siste har jeg brukt litt av en av disse på morgenen. Du får en kjempefin glød, uten at du ser oversminket ut. Det er ikke mye glitter, og fargen er veldig svak. Den ene fargen er i brun (200), og den andre er i lyserosa(100). Begge er like fine på hver sin måte, og jeg synes også det fungerer med begge samtidig! De synes kanskje ikke så godt på bildet, men det kommer nok fler fremover! Hva synes dere? Har dere prøvd denne enda?:)


2 kommentarerkickstart


  Skrevet 19.09.2016 klokken 14:53


Endelig er det mandag igjen, og det er så deilig å være uthvilt og klar for en ny uke etter en hyggelig helg med mye morro! Jeg har vært med gode venninner, kost meg med Marius og fått nok søvn. Ihvertfall nesten......I går jobbet jeg to timer ekstra, og da jeg kom hjem og egentlig skulle på tur med Marius, sovnet jeg i sengen og våknet flere timer senere. Da det var mørkt, vel og merke. Derfor har jeg faktisk veldig lyst til å ta en liten tur i dag, det er så deilig når det begynner å bli farger på trærne, og litt kjørligere. Jeg er ikke så glad i sol og varme, vet dere. ....Ellers har jeg begynt, nå i dag, å spise glutenfritt igjen. Jeg tåler jo som sagt ikke gluten, men det er noe jeg aldri har klart å kutte helt ut. Jeg kommer selvfølgelig til å spise gluten senere, men nå skal jeg se hvor lenge jeg klarer å holde meg unna det. Det er ikke en kjempeallergi, men jeg blir veldig oppblåst, får veldig vondt i magen og irritert hud. Det er nok også grunnen til at jeg går rundt og er sliten og trøtt absolutt hele tiden. De periodene jeg ikke har spist gluten har jeg vært helt fin, så dette blir bra! Vi får se hvor lenge det varer! Alt med gluten er jo det beste i verden. 

Nei, nå får jeg fikse noen småting her hjemme, før jeg tar en tur ut i finværet. Ha en super mandag, dere! :-)


Én kommentardeilig nuddelwok med kylling


  Skrevet 16.09.2016 klokken 13:06


Endelig er det tid for helg, og hva er vel bedre enn å lage en kjempedeilig middag? Jeg lagde en helt nydelig rett hjemme i går, og er bare helt nødt til å gi dere oppskrift! Prøv den i dag da, vel :-)Noras Koreanske kyllingwok med nudler

1 pakke koreanske søtpotetnudler (jabchae, fås kjøpt på asiatiske butikker)
sesamfrøolje
ristede sesamfrø

Ha nudlene i en bolle og hell over kokende vann. La det stå med lokk over til de har blitt gjennomsiktige og møre. Ha sesamfrøolje og sesamfrø i, for å holde dem smidige.

600 g kyllingfilet
Renskjæres og kuttes i små biter. Stekes i olje.

4 dl soyasaus
3 ss brunt sukker
1 fedd hvitløk
1 ss revet fersk ingefær
1 chili
2 ss sursøt saus

Alt kokes opp. La det stå litt og trekke, og sil det til slutt over kyllingen. Kok deretter kyllingen til den er mør og har fått smaken.

paprika
brokkoli
blomkål
hodekål
sopp

Sprøstek soppen i pannen, og ha de andre grønnsakene i. Stek til de er møre.

Bland alt sammen, og om det er for lite saus i kyllingen, kan du bare tilsette litt ekstra soyasaus eller sursøt saus. Helt nydelig, og lag masse - det smaker nemlig enda bedre dagen etter! Perfekt som lunsj :-)3 kommentarera dead story and a thousands of happy butterflies


  Skrevet 15.09.2016 klokken 21:28

photo/privat


2 kommentareronsdagsdaten


  Skrevet 15.09.2016 klokken 19:49
Etter at vi hadde vært på Weekday åpningen i går, tok vi en tur til Celine for å slappe av og spise litt. Hun har flyttet til Oslo, og vi har lenge snakket om å ha en jentekveld sammen - og endelig hadde begge tid! Leiligheten hennes var kjempefin, og vi koste oss masse. Vi bestilte sushi og kjøpte oss noen øl hver, og da kan det jo ikke gå galt, eller hva? 

Det er lenge siden jeg har spist sushi, og jeg kom på hvor godt det faktisk er! Fisk er noe jeg burde spsie mye mer av! 

Ellers har jeg bare vært på jobb hele uken, og jeg ser frem til en helg med jobb, også. Noen ganger er det faktisk deilig å ha mye vakter, spesielt når du er glad i jobben din og jobber med så mange morsomme mennesker. I tillegg skal jeg i bursdag, så da er det enda mer å glede seg til! 

I morgen skal jeg forresten legge ut en kjempedeilig middagsoppskrift, så følg med :-) 


Ingen kommentarerweekday everyday


  Skrevet 15.09.2016 klokken 15:11


I går var det butikkåpning av Weekday i Bogstadveien, og heldigvis var jeg invitert! Jeg husker da jeg jobbet i Oslo, da det første jeg gjorde etter jeg var ferdig på jobb, var å løpe ned til Weekday og se. De har så mye kult, og derfor var det ekstra kult å få komme og feire åpningen! Vi ble servert med masse god drikke, blant annet denne alkoholfrie ingefærølen, som falt skikkelig i smak hos meg! De hadde også satt opp en photobooth som vi hadde det gøy med. 
Jeg fikk også lov til å ta med en venninne, og det var så koselig å se henne igjen! ....Det var mange kule plagg, blant annet noen jakker som jeg likte kjempegodt! ...Takk for en fin goodiebag og en kjempefin ettermiddag! 


Én kommentarshe wore blue velvet. bluer than velvet was the night


  Skrevet 15.09.2016 klokken 14:43
poncho/h&m  lignende bukse/her   genser/bik bok


5 kommentarerrunning in a green dream


  Skrevet 14.09.2016 klokken 15:21

genser/her Jeg elsker den! Den er helt perfekt for høsten, med høy hals, lange ermer og splitt nederst. 


2 kommentarersommerdrink fra hagen


  Skrevet 14.09.2016 klokken 12:13


Nå nærmer høsten seg, men det er allikevel akkurat ikke for sent å komme med en deilig, sommerlig oppskrift på den perfekte drinken! Denne laget jeg med søsteren min i sommer, og det smakte helt nydelig. Det er en enkel drink med prosecco og ripssaft, og siden vi plukket ripsen selv bak huset kvelden før, smakte den ekstra godt da vi endelig kunne ta en velfortjent pause ute i hagen. Det å høste egne bær er en deilig følelse!
1 flaske prosecco (musserende)
ripssaft (du kan sikkert bruke annen bær også)
frisk rips til pynt


Ved å lage ripssaft selv, koker du opp ferske rips med sukker og vann. Sil godt og avkjøl. Hvis ikke, kan du selvfølgelig kjøpe ferdig på butikken!
Fordel prosecco i glassene, ikke så veldig fult. Ha ripssaft i, og bli inspirert av den fantastiske fargen som dukker opp! Hell gjerne saften i foran gjester! Smak deg frem, og lek med smakene. Det er også godt med litt frisk lime i! Pyntes med en liten ripsgren eller sukkerkanter :-)

Nyt!


Én kommentarin his shirt


  Skrevet 13.09.2016 klokken 14:594 kommentarernye høstfavoritter


  Skrevet 13.09.2016 klokken 14:32Én kommentarnoen ganger....


  Skrevet 13.09.2016 klokken 14:09


....Noen ganger trenger man rett og slett en pause. En pause fra alt. Verden. Jeg har aldri vært så sliten eller følt meg så stengt ute fra mitt eget liv før, som det jeg gjør nå. Man våkner hver dag og tenker " i dag skal jeg gjøre en forskjell, og endre alt " men det er noe som holder deg igjen. Hele tiden. Jeg føler meg så fortapt i meg selv. Det eneste som hjelper, er å være for seg selv. Ute i naturen. Tenke. Bestemme seg for at det finnes fler, viktigere ting i verden. 

Men gjør det, det? 


Én kommentarhvilemodus


  Skrevet 11.09.2016 klokken 20:06


God søndag, dere! Dette har vært en kjempefin helg, og jeg har ikke gjort noe annet enn å slappe av. I går skulle jeg egentlig på et matevent i Oslo, men siden jeg har fått betennelse i munnen og har problemer med å spise, så ble jeg nødt til å holde meg hjemme. I stedet dro Marius og jeg til mamma og pappa i Porsgrunn for å hvile og kose oss. I går fikk jeg lage middagen, noe dere vet jeg elsker, og det ble hvalbiff med deilige grønnsaker. 

I dag har vi besøkt bestemor på gamlehjemmet, gått en fantastisk tur i Porsgrunn og ellers bare sittet i den nydelige hagen til mamma og drukket vin og slappet av. Hagen hennes er så utrolig koselig, og man får virkelig slappet av blant alle blomstene og plantene.Morgenkaffen ble tatt på verandaen! Nå er vi hjemme igjen, jeg har dusjet og smurt meg inn i kokosolje og er egentlig ganske klar for å legge meg. Marius derimot, dro på jobb for å fikse noe, så da kan jeg ikke gjøre noe annet enn å vente på han. Jeg håper dere har hatt en fin helg! :-)


3 kommentarerden første høstdagen


  Skrevet 05.09.2016 klokken 16:33


Hei dere, og god mandag! I dag har jeg endelig vært i stand til å komme meg på jobb igjen, etter en helt grusom helg. Jeg har faktisk aldri opplevd noe lignende smerte før bortsett fra da jeg fjernet mandlene. Siden jeg fjernet visdomstennene på torsdag, har jeg ligget rett ut i sengen og ikke klart å få i meg verken drikke eller mat. Nå begynner det endelig å bli litt bedre, men samtidig er jeg drithoven fortsatt og har veldig sterke smerter, særlig om natten. Gleder meg til dette er over for godt! 

...I dag gikk det også opp for meg at høsten har kommet, det er jo iskaldt ute og trærne har begynt å få fine høstfarger. Derfor har en annen jente på jobben og jeg funnet ut av at vi skal på sopptur i dag, selvom klokken nærmer seg fem. Hun visste om et sted, og jeg gleder meg masse! Er det noe jeg elsker med høsten, så er det å plukke sopp, og jeg håper virkelig at vi finner noe. Å være så heldig at man bare kan gå ut i skogen og finne lekre råvarer til lang tid fremover er noe vi burde være takknemlige for, og bruke så mye vi kan! Har dere plukket sopp enda? :-) 


Ingen kommentarerulykkesuken


  Skrevet 01.09.2016 klokken 12:07


Ja, dere! Dette er et typisk innlegg hvor jeg faktisk synes synd på meg selv, for i løpet av denne uken har det skjedd mye rart med meg. Ikke bare har jeg fått den største kvisen midt på nesa og ryggproblemer, jeg har også hatt store smerter i visdomstennene mine på den ene siden, og i skrivende stund ligger jeg i sengen med hovent kinn, slapp tunge og lepper uten følelser. Jeg fikk heldigvis dra hjem fra jobb litt tidligere for å trekke tennene, og selvom det er deilig å bare få de ut, gruer jeg meg veldig til dagene fremover. I vinter tok jeg begge på den ene siden, og midt i julefeiringen i Danmark fikk jeg betennelse som jeg gikk med i en hel uke! Derfor håper jeg at alt går fint denne gangen! Uansett, det er deilig å være kvitt alle fire, og bare tanken på at jeg aldri må trekke fler visdomstenner gjør meg kjempeglad! Blodsmaken og smertene får jeg vende meg til. Det er jo alltid deilig med ett par dager fri :-) 

Ja, så var det ryggen min da. Jeg har vært hos en terapaut som tipset meg til forskjellige tøyeøvelser og sovestillinger, jeg sover nemlig helt spesielt og det har rett og slett slitt på kroppen min. Hun mente også at jeg burde begynne med pilates, noe jeg faktisk har hatt lyst til veldig lenge nå, så kanskje jeg klarer å få det til denne gangen. Har dere noen erfaring med pilates? 

Sånn....det var nok klaging for en lang stund fremover. Det er så deilig å ha et sted hvor man bare kan slippe ut alt! Marius får nok høre litt klaging når han kommer også, men sånn er det å ha en kjæreste :-) Nå skal jeg sove litt, også tenker jeg å lage meg noe flytende til middag......kanskje suppe? Har dere noen tips?

 


3 kommentarer


hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no