Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.noi brilleland


  Skrevet 29.10.2015 klokken 22:39


I dag har vi jentene kost oss masse på Grand Hotell, hvor det var et brilleevent. Jeg elsker briller, og i dag fikk jeg virkelig øynene opp og innså at det finnes SÅ mye kult der ute. Jeg er kanskje litt kjedelig når det kommer til sånt, så det må jeg bli litt flinkere til. 

Som den kokken jeg er blir jeg jo alltid like opphengt i maten vi får servert, og i dag var det virkelig godt. Masse deilige småretter som smeltet på tungen, og som passer helt perfekt mens man går og titter. Tusen takk for en deilig middag! 
Oh my god, jeg elsket disse brillene! Kanskje en litt spesiell stil og ikke helt meg, men de er superfine og jeg følte at de passet meg! Hihi! Jeg kan vise dere mer senere, nå er jeg så sliten og det siste jeg vil tenke på er å blogge...
Nå skal jeg ha en god, gammeldags tacokveld med Monopol. I morgen har jeg heldigvis fri, så da får jeg endelig vært litt lenge oppe. Ha en fin kveld, dere!


Ingen kommentarerkremet soppsuppe med sprøstekt bacon


  Skrevet 27.10.2015 klokken 15:13


En ny uke har begynt, og det betyr at jeg endelig får lov til å gi dere en ny oppskrift! Som dere vet så elsker jeg å lage enkle, sunne og gode retter, ta fine bilder av dem og dele det med dere etterpå, og denne har jeg gledet meg til å vise dere! 

Høsten gir oss mye godt, og en av mine favoritter er sopp. Jeg elsker sopp, og spiser det hele året og til nesten alt. Det finnes utallige typer sopp og jeg har vel tre favoritter - sjampingjong, kantareller og chitakesopp. Denne gangen har jeg brukt sjampingjong, men du kan selvfølgelig bytte ut til en annen type eller bruke fler forskjellige!Noras kremede soppsuppe 

1 kg sopp
2 kepaløk
4 hvitløksfedd 

Kutt opp all løken i passe små biter og ha dem i en glovarm kjele med litt olje. Kutt soppen i biter og ha dem i løken når løken har blitt gylden. Stek soppen godt. 

5 dl kremfløte
1 l helmelk (eller annen melk) 
salt
pepper 

Hell all væsken over i kjelen og la det koke litt. Når det har kokt, har du alt i en blender og kjører suppen til den er helt glatt og fin. Hvis den blir for tykk kan du bare tilsette mer melk. Smak til med salt og pepper. 

Jeg hadde også sprøstekte baconstrimler i suppen, men du kan selvfølgelig droppe det eller bytte ut med noe annet slags protein. Dryss litt finhakket gressløk over, og server ferskt brød til. Velbekomme! 


Én kommentarbrrrr


  Skrevet 27.10.2015 klokken 13:09


genser/her  briller/her  bukse/bik bok sko/her 


6 kommentarergarage giveaway


  Skrevet 25.10.2015 klokken 22:16


Selvom jeg har hatt fri og fått sove ut, har dette absolutt vært en travel og slitsom dag. Etter en stor kaffekopp tok jeg turen inn til Oslo for å hjelpe Stephanie med hennes store giveaway. Dette er noe hun har planlagt veldig lenge, og vi jentene har gledet oss som små unger! Hun bestemte seg rett og slett for å gi vekk halve klesskapet sitt, og leide det fine stedet Kavakava i Oslo hele kvelden. I tillegg kom Blitzbox, så det ble utrolig mange morsomme bilder på alle utover kvelden. Vi fikk også servert cupcakes, fin musikk og mye annet gøy.

Tusen takk for en fantastisk kveld og takk til alle som kom! Jeg må si at jeg er imponert av Stephanie som brukte så mye tid og energi på dette, men man ser jo at det lønner seg :-) 


3 kommentarerhøstfarger


  Skrevet 25.10.2015 klokken 22:00

photocredit/Astrid

j
eans/bikbok  sko/her  body/missguided


3 kommentarercrêpe for breakfast


  Skrevet 22.10.2015 klokken 13:37


Hei og hopp, og god torsdag! Presseuken er i gang for fullt, og personlig har jeg ikke hatt tid eller energi til å besøke noen av tingene jeg har blitt invitert til. Det trengs mer krefter til enn det man tror, spesielt når man har en fulltidsjobb i tillegg. Allikvel klarte jeg å dra meg ut av sengen klokken syv i dag tidlig for å rekke en frokost hos pr-byrået "this is pr". 

Bordet var dekket da vi kom, i nydelige farger og med mange søte detaljer. Jeg elsker alt som er gjennomført, så det skulle bare mangle at alle brukte flere minutter på å fotografere før vi i det hele tatt rørte maten. Som også var helt fantastisk, forresten. 

Vi fikk servert ferske, deilige crêpes med selvvalgt tilbehør. Jeg valgte en med mozzarella og avokado, og en søt en med nutella og bær til dessert. Man kan jo spise dessert selvom klokken akkurat passerte 09:00, ikke sant? Det var så koselig å se alle disse tre, søte jentene igjen, og jeg har det alltid like hyggelig med dem. 

Vi fikk se på så utrolig mye fint, og jeg elsket alt jeg så! Spesielt undertøyene og skoene på bildene over. Alt er så kult, og jeg er så glad for at jeg fikk sjansen til å smugtitte på disse deilige plaggene! Tusen takk for en uforglemmelig morgen!

Nå er jeg endelig hjemme igjen, godt plassert i sofaen og så sliten at jeg engang ikke klarer å beskrive det. Det er mer som skjer senere i dag, men vi får se om jeg orker å dra tilbake til Oslo, eller om jeg trenger en rolig og avslappende kveld hjemme. Uansett, kos dere masse! 


4 kommentarerbackstage


  Skrevet 21.10.2015 klokken 13:46modell/silje stokka & meg 


2 kommentarerlilla lykke


  Skrevet 19.10.2015 klokken 13:24


Hei dere, og god mandag! Endelig er en ny uke her, og jeg er både uthvilt og klar! Solen skinner, jeg er allerede ferdig på jobb for dagen, og i tillegg har jeg masse koselige ting å glede meg til denne uken. 

Om litt skal jeg inn til Oslo for å være modell på en fotoshoot, og jeg gleder meg masse. Jeg er litt spendt, men temaet er kjempekult så det blir nok veldig bra. Vi krysser fingrene! 
På lørdag kjøpte jeg forresten disse fantastiske rosene fra Mester grønn. Disse bukettene er i tillegg med å den Rosa sløyfe aksjonen, så du både støtter dem og får fine blomster! De har mange forskjellige buketter, men jeg synes at denne fargen er den mest unike og fine. Jeg elsker de! De har også holdt overraskende godt, noe som ikke er så ofte. 


Én kommentarperfekte lepper


  Skrevet 16.10.2015 klokken 18:21


Som dere vet så var jeg på et Restylane event for en liten stund tilbake, og jeg vil gjerne dele et produkt med dere som jeg fikk i goodiebagen. Dette er en lipstick som er helt fantastisk, og jeg har begynt å bruke den hver eneste dag. Den forsterker og tilpasser seg den naturlige fargen på leppene, på hver enkelt person. Den kan også brukes i kinnene som rouge, hvor den også tilpasser seg din egen hudtone! Hvor perfekt er ikke det?

Jeg får en naturlig og fin rosa farge, og jeg elsker det! Det blir ikke en farge som smitter av eller som kan komme utenfor leppene, så jeg bruker den mye på jobb for å se litt ekstra fresh ut! Fargen holder lenge, og den inneholder naturlige ingredienser som arganolje og aloe vera. Disse to ingrediensene er hudforbedrende, fuktighetsgivende og revitaliserende. Lipsticken inneholder også vitamin E. 

Det beste med alt er at den bare koster 250,- og at du kan få den gratis ved behandling med Restylane. Dette gjelder kun i Oktober og November. Du kan besøke denne siden for mer informasjon. 

Dette er absolutt ikke et sponset innlegg, kun et fint lite tips til dere som vil prøve et unikt og spennende produkt! :-) Anbefales! 


4 kommentarersovedyr


  Skrevet 15.10.2015 klokken 19:47coconut crunch fra smoothieXchange 

Dette har kanskje vært en av de slappeste ukene på lenge. Jeg har ikke gjort noe annet enn å sove, spise og jobbe, og det føles helt forferdelig, samtidig som det er utrolig deilig. Det er så mye som skjer for tiden, og så mye å tenke på, og det er lett å kjøre seg selv helt ut. I dag etter jobb var det ingenting som fristet mer enn å legge seg under dynen med tvserier og favorittsmoothien min. Det var klokken to....nå er den snart åtte på kvelden, og jeg våknet akkurat opp fra sofaen. Skjønner dere, eller? Jeg vet ihvertfall en ting sikkert - dagene mine kan ikke fortsette på denne måten! 

I morgen skal jeg blandt annet til legen, og mamma kommer en tur på besøk. Det blir koselig, og jeg gleder meg masse. Ellers har planer hele helgen, og det er også noe å se frem til! :-) I tillegg har jeg mange morsomme innlegg på lur, så jeg håper dere gleder dere. Jeg klarer ihvertfall å fortsette med å blogge, og det er jeg fryktelig glad for! *

Nå skal jeg krype tilbake i dynen og sove til i morgen...Natta!


4 kommentarer1971


  Skrevet 15.10.2015 klokken 15:29


 

Melanie Griffith and her lion


Ingen kommentarerdeilig seig brownie med ristede nøtter


  Skrevet 14.10.2015 klokken 16:13


Okei, jeg er bare nødt til å gi dere oppskriften i dag, selvom det er en god stund til helgen. Jeg bakte denne herlige, myke og seige brownien på under ti minutter i går kveld, og den var så god og slo så godt an at jeg måtte bake enda en! Med andre ord, den inneholder verken mange ingredienser eller mye tid, så dette er absolutt en kake dere burde prøve ut. 

Noras brownie

3 dl sukker
1,5 dl hvetemel
2 ts vaniljesukker
4 ts bakekakao

Bland alt det tørre sammen og rør godt. 

150 g smør
2 egg

Smelt smøret. Rør det inn i melblandingen, og rør deretter inn ett og ett egg. 

1 neve hasselnøtter
1 neve mandler 

Rist dem i ovnen til de er sprø og brune, og avkjøl dem. Kutt dem i grove og fine biter, og ha litt av dem i kakerøren. Hell kakerøren i en form med bakepapir og ha resten av nøttene på toppen. Settes midt i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter. Pyntes med et lite melisstrø! 

Kaken er forresten best når den ikke er så varm, så jeg anbefaler å avkjøle den litt først :-)

2 kommentarermin faste morgenrutine


  Skrevet 12.10.2015 klokken 13:52


Tiden er inne for en ny og deilig uke, og jeg gleder meg! Det begynner å bli skikkelig kaldt ute nå, men jeg synes egentlig at det bare er kjempekoselig. Tenne i peisen, drikke varm drikke og ha en unnskyldning for å gå i store jakker og varme sko. Det beste som finnes! 

Jeg er også innom for å fortelle dere litt om en ny favoritt innen kosttilskudd.

For noen uker siden begynte jeg å endre litt i vanene mine, og jeg kom i tillegg over et nytt produkt. Argi+ er rett og slett et pulver som du blander ut med vann eller noe annet flytende, og drikker. Den inneholder masse vitaminer og aminosyrer som gir deg energi i hverdagen, og jeg kan jo avsløre at jeg har merket en stor forbedring. Som dere vet så sover jeg mye og har slitt mye med å være slapp, så dette var midt i blinken for meg. Jeg føler meg kvikkere, og har mye mer å gi på treningen. Dette er spesielt deilig å ha nå som det begynner å bli mørkere ute, og man blir mye raskere trøtt og sliten. 

Det som er det beste er at jeg har litt problemer med å svelge tabletter, så jeg elsker at det er pulver. I tillegg er smaken helt fantastisk, og et glass går rett ned! 
Dette produktet er fra Forever Living, et merke som blir mer og mer populært. Jeg har også lest mange anmeldelser og så og si alle er fornøyde, noe som er et veldig godt tegn! De selger mange forskjellige produkter, og jeg kan i samme slengen anbefale lepomaden som er på bildet. Den inneholder jojoba og aloe vera som gjør leppene silkemyke og fine - jeg bruker den hver dag og elsker den! 

Hvis noen av dere er nyskjerrige eller ønsker å kjøpe noen produkter, kan dere sende en mail til Esra.erdemir@live.no


Én kommentarfuktig mose mellom fingrene


  Skrevet 11.10.2015 klokken 16:27


For noen dager siden tok en venninne og jeg en lang gåtur ute i skogen, og det er noe av det deiligste jeg har gjort på veldig, veldig lenge. Det var fuktig, kaldt og mørkt, men vi koste oss og løp rundt inne i skogen for å finne rare ting å ta bilde av. Jeg er jo et skikkelig naturmenneske, og jeg synes ikke det finnes så mye som er bedre enn å være ute. Spesielt når man ikke er ute så ofte, da setter du virkelig pris på det når du først har tid! 2 kommentarerlove


  Skrevet 07.10.2015 klokken 14:41


Jeg er absolutt ikke en smykke-person, men jeg elsker disse søte små "love" øreringene fra h&m. De er så deilige å ha på, i tillegg til at jeg liker at de er laget med gullfarge. Jeg bruker disse ofte, for å minne både meg selv og andre på at kjærligheten er overalt! Det er veldig viktig :-) 


4 kommentarermin hjemmelagde potetstappe


  Skrevet 05.10.2015 klokken 13:56


Vi har kommet til en ny mandag, og jeg skal prøve så godt jeg kan å holde meg unna kjøtt. Det å lage kjøttfrie middager er ikke alltid like enkelt, for noen er det kanskje lett å gå tom for ideer, og vanskelig å se hvor mange muligheter man faktisk har! Vi mennesker er heldige som kan rulle oss rundt i så mye deilige grønnsaker og frukter som det vi faktisk har, og det finnes utallige ting man kan lage med kun noen få råvarer! 

I dag skal jeg ikke gi dere oppskrift på en hel rett, men heller et garnityr - potetmos! Mos, stappe, purè...kall det hva du vil, godt er det ihvertfall, og så utrolig enkelt. Dette er noe jeg har lagt altfor mye av i løpet av min lille kokkekarriere, og jeg kan love dere at dette er en super, super oppskrift. Være så snill å glem ferdiglagd, frossen eller pulver-potetmos! Dette er så enkelt, godt og så utrolig mye sunnere. 

1 kg mandelpoteter (eller andre) 

Kok potetene møre, til de faller litt sammen. Jo mykere, jo lettere er det å mose dem. Du kan velge selv om du vil skrelle dem eller ikke. Jeg pleier ikke å bruke tid på det hvis det kun er til meg, men om man skal imponere litt burde man selvfølgelig skrelle dem. Sil av vannet. 

5 dl helmelk (eller mer)
2 dl kremfløte 
4 ss smør 
salt
pepper 

Mos potetene til du får ønsket konsistens, og ha i væsken. Du kan selvfølgelig kun bruke melk om du vil ha en lettere versjon, eller bare vann. Ha i litt og litt. Husk at poteter trekker til seg veldig mye væske, så mitt råd er å ha i mye melk og lage den litt løs, for den vil tykne fort. Hvis du lager den litt for tynn kan du også sette den litt tilbake på varmen, da vil den også tykne. 

Smak til med salt og pepper og server! Lykke til og ha en fin mandag videre!


Én kommentarhigh


  Skrevet 05.10.2015 klokken 13:29Ingen kommentarerhøstfarger


  Skrevet 05.10.2015 klokken 13:06


For to uker siden tok jeg med meg denne herlige genseren hjem fra Bik bok, og jeg er allerede kjempeglad i den! Fargen er bare helt fantastisk, og i tillegg elsker jeg både fasongen og at den har høy hals. Perfekt for kalde og mørke høstkvelder!
genser/bik bok 

Hva synes dere? Den er fortsatt i butikk, så løp og kjøp!


8 kommentarersunday in bed


  Skrevet 04.10.2015 klokken 13:55


Endelig søndag! Jeg håper at dere har hatt en fin helg, og snart er klare for en ny uke. Søndager for meg er hellige, og det er den eneste dagen i uken hvor jeg gjør akkurat som det passer meg, noe som regel betyr å sove lenge, drikke kaffe, spise god mat og slappe av for å lade opp. Jeg elsker quichen de selger på Kaffebrenneriet, og det er en sikker vinner når det kommer til søndagsfrokosten. Jeg orker aldri å lage noe selv, så da blir det noe kjapt og enkelt. Den er fylt med brokkoli, skinke og ost, og er absolutt å anbefale! 

Nå skal jeg snart begynne å gjøre meg klar til en bursdagsmiddag som er litt senere i dag. Jeg ønsker dere en herlig søndag videre! 


3 kommentarerarif på musikkflekken


  Skrevet 03.10.2015 klokken 15:43


I går hadde jeg en av de beste kveldene på lenge, til tross for at den endte altfor tidlig. Arif hadde konsert på Musikkflekken her i Sandvika, og siden jeg bor rett over gaten er det jo en selvfølge at jeg må komme. Kvelden startet med Marius og noen kompiser av han, og når konserten nærmet seg, begynte vi å røre oss sakte men sikkert nedover. Noe av det beste jeg vet er å være på arrangementer hvor jeg møter noen jeg kjenner hele tiden, og en sånn kveld var det i går.

Så mye forskjellige mennesker, og folk jeg ikke har sett på flere år....det er så utrolig koselig! Jeg kunne ønske at jeg kunne blitt litt lenger og kost meg litt mer, jeg måtte nemlig passe litt på siden jeg skulle på jobb klokken syv i dag tidlig. Noe jeg forresten forsov meg til.....

Unge Ferrari og Emilio spilte også, og siden jeg kjenner alle disse tre fantastiske guttene littegran, var det ekstra stas! De var superflinke, og jeg elsker musikken deres, noe publikum også tydeligvis gjorde. Jeg heier på dere! Masse koselige mennesker. Og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg tok med kamera! Tusen takk for en herlig kveld, Arif!


Ingen kommentarerspeilbilde


  Skrevet 01.10.2015 klokken 18:26


God ettermiddag, mine kjære lesere! De to siste dagene har vært så utrolig krevende, og jeg er rett og slett supersliten i både kropp og hode. I tillegg til at jeg sover for lite og er på jobb halv seks hver eneste morgen, har jeg vært på så mye arrangementer, spist dårlig og ikke hatt tid til trening, så nå må jeg se å komme inn i mine gode rutiner igjen. Derfor vil jeg bare innom her i dag for å ønske dere en fin kveld, for jeg skal prøve å slappe av litt. Kanskje ta boblebad, lage meg en god middag og se på film hjelper litt? 

Selvom det blir mørkere og kaldere ute, elsker jeg høsten så mye. Det er den vakreste tiden i løpet av hele året, og jeg blir nyforelsket bare jeg går ut døren. Jeg vil vise dere et bilde jeg tok i går tidlig, da solen var på vei opp. Jeg går over denne broen til jobb hver eneste morgen, og det er så fint å se. Jeg elsker å bo her! 

Ha en strålende kveld og ta vare på hverandre! 
Ingen kommentarer


hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no