Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.noen ny vinter


  Skrevet 24.10.2016 klokken 12:51


Regnet faller. Jeg kniper sammen hendene i fanget, lukker øynene og prøver å tenke. Tenke på
hvordan jeg gjorde det, og hvorfor jeg ville havne her. Hvorfor jeg lot det gå så langt. 

Noen forteller meg at de ser det, andre ikke. Men jeg kan selv føle at det er sant. Helt sant. 
Jeg kan kjenne smerten, jeg kan kjenne kulden gnage i huden, og jeg kan kjenne den sterke 
følelsen av å være alene. Følelsen av at ingen andre kan se det samme som deg, eller 
vite hvordan du har det. 

De tårefylte øynene mine ser ned på de store, blodrøde sårene som har krøpet oppover det
ene benet. Det andre benet er dekket med blåmerker, men jeg kan ikke huske hvordan de havnet der. 
Tankene går i surr, og plutselig vet jeg ikke hvor jeg er. Jeg ser meg rundt, men alt er svart. Store, 
mørke skyer lener seg over meg, og jeg kan kjenne tyngden komme. Sjelettet stikker ut av huden, 
og jeg begynner å fryse. Fingertuppene mine blir kuttet av, men jeg klarer akkurat å holde igjen den 
varme og redde gråten. 

Sengen er kald og død, som om ingen noen gang har ligget der. Jeg tar beina i kryss og lener meg 
forsiktig fremover, før jeg drar ut den lille fletten og slår ut håret. Det har blitt lenger. Ihvertfall litt. 
Det er dugg på det rustne, gamle speilet på veggen, men jeg kan allikevel se ansiktet mitt. Såvidt. 
De store, redde øynene, de tørre, hovne leppene og de rosa skinnene. Det renner blod fra det ene øret
og nedover, men jeg klarer ikke å se hvor det stopper. Det var heller ikke i dag det hendte. At jeg begynte 
å blø. 

Noen ganger liker jeg at speilet er duggete. Jeg vil ikke se meg selv lenger. Synet jeg får av å stå foran speilet
gir meg en sterk følelse av hat, og en trang for å knuse det. Det er derfor det er knust på den ene siden. 

Plutselig går døren opp, og jeg kan høre et smell. Jeg er ikke alene lenger.


2 kommentarermine nye favoritter


  Skrevet 23.10.2016 klokken 12:56


I det siste har jeg fått helt dilla highlighter, og "strobing" som det så fint heter. Som sagt så bruker jeg lite tid og penger på sminke, men jeg synes at det skal så lite til for å variere og se fin ut! Highlighter gjør at huden gløder, og jeg føler at det fremhever punkter i ansiktet mitt godt, som feks. kinnbeina. 

Siden jeg nylig gikk til innkjøp av litt nytt å ha i sminkepungen, tenkte jeg å tipse dere om mine favoritter! :-) Smashbox sin foundation Studio Skin har jeg brukt så lenge jeg kan huske, og jeg er alltid like fornøyd. Dette er da selvfølgelig ikke en ny favoritt, men en absolutt favoritt uansett som fortjener å bli nevnt! Den smelter lett inn i huden og gir en perfekt glød og jevn hud. Jeg elsker, elsker, elsker den! Jeg bruker nummer 1.1 og har alltid gjort det uansett brunfarge. Den gir som sagt ikke noe ekstra farge, men jeg synes allikevel at den alltid har passet, og den gir det perfekte grunnlaget for pudder og annen sminke. Jeg kommer aldri til å bytte foundation så lenge jeg har denne i butikken! Den er også veldig drøy i bruk, så du kan ha den i evigheter! Anbefales på det sterkeste. Min nye favoritt er som tidligere fortalt Maybelline sitt nye produkt, Master strobing stick. Begge fargene er nydelige, og de er perfekte til hverdags. De er ikke så sterke i fargene, men gir fin glød og glans til huden. Man føler seg så mye mer fresh! Sist, men ikke minst, alles kjære Glow Kit fra Anastasia Beverly Hills. Denne har jeg nettopp kjøpt og har derfor ikke brukt den så mange ganger enda, men jeg er veldig fornøyd så langt. Dette er jo et produkt som "alle" jenter vet om, og noen bruker den mer enn andre. Jeg har kun brukt den når jeg har pyntet meg, for jeg synes at det er litt vel mye glitter for jobb og hverdag. Men for all del, den er superfin, gir veeldig mye glød og det kommer også fire forskjellige farger, så her er det bare å mikse! Jeg synes at disse produktene er veldig dyre, men akkurat dette produktet kommer jeg til å bruke så lite av fordi den er så drøy i bruk, at det mest sannsynlig er verdt pengene! Jeg anbefaler å gå til innkjøp av denne hvis du er glad i å sminke deg og ønsker deg en god highlighter av bra kvalitet! 

Har dere noen produkter dere vil tipse om? 


2 kommentarerde fineste jakkene


  Skrevet 22.10.2016 klokken 15:42


Jeg er på jakt etter en ny og deilig høst/vinterjakke, og det er jo bare så vanskelig å bestemme seg! Jeg har ihvertfall funnet mange fine som jeg vil dele med dere! Trykk under bildet for å komme til nettstedet. Hvilken er din favoritt? :-)

1/her  2/her  3/her

4/her  5/her  6/her

7/her  8/her  9/her

10/her  11/her  12/her


2 kommentarergullhår


  Skrevet 21.10.2016 klokken 21:26
Endelig er det helg! Det føles nesten som at det var lørdag i går, så denne uken har faktisk bare flydd forbi! I morgen har jeg fri, og på søndag skal jeg få familiebesøk, noe jeg gleder meg veldig til! 

Etter jobb i dag sov jeg så lenge, og da jeg våknet trodde jeg at det var en ny dag. Det er så ekkel følelse, har dere noen gang opplevd det? Jeg har jo verdens beste sovehjerte, så jeg kan sove i timesvis etter jobb om ingen vekker meg. Men på en annen side, nå er jeg ihvertfall uthvilt! Nå sitter jeg alene hjemme og blogger med høy musikk stående på, og skal straks ta noen små treningsøvelser på stuegulvet, siden jeg ikke rakk Elixia... 

Ellers har jeg prøvd ut et produkt som gjør håret litt kaldere, og jeg skal fortelle dere om det litt senere. Jeg fikk ikke så veldig stor effekt, men jeg gleder meg til å bruke den igjen for å se om det blir bedre da. Jeg elsker hårfargen min, men allikevel synes jeg den er litt for varm til tider! 

Jeg ønsker dere en fantastisk fredagskveld og helg! Kos dere masse i høstværet :-)


3 kommentarerdanccccing


  Skrevet 21.10.2016 klokken 21:09


Ja, da var presseuken ferdig, og jeg har hatt det så gøy! Jeg har ikke rukket å blitt med på så altfor mange ting denne gangen, men jeg har sett utrolig mange kule nyheter der jeg har vært, i tillegg til at det er supergøy å møte alle kjente. Det tar på å gjøre ting hver eneste dag, skal jeg si dere. 

På onsdag var jeg to forskjellige steder, og det var rett og slett en perfekt kveld! Jeg dro med Astrid, og som overraskelse kom min kjære Karine hjem fra ferie, og det gjorde hele kvelden så mye bedre! Vi var hos Astrid en liten stund før vi dro videre, hvor festen fortsatte hos et annet byrå. Siden jeg skulle på en frokost tidlig dagen etter, ble det ikke en sen kveld på meg, heldigvis!Tusen takk for en herlig kveld! 


Ingen kommentarerautumn leaves


  Skrevet 20.10.2016 klokken 13:20Ingen kommentarermine halloween favoritter


  Skrevet 20.10.2016 klokken 13:17


Det er ingen hemmelighet at jeg ikke kommer til å røpe mitt halloween antrekk, men det betyr jo ikke at jeg ikke kan gi dere tips til andre kostymer! For noen uker siden, men jeg desperat lette etter et kostyme, fant jeg en kjempebra nettside som faktisk har det meste du trenger for en vellykket halloween fest! De selger alt fra kostymer og tilbehør til dekorasjon og andre nyttige ting, så jeg anbefaler virkelig å klikke seg inn der for å finne noe gøy! Prisen er heller ikke gæren, og de leverer veldig fort! Trykk dere inn på siden her for å titte mer!

Her har jeg funnet mine favoritt kostymer! Dritkule, ikke så altfor kompliserte men allikevel veldig gjennomførte! Jeg skulle gjerne vært noen av disse selv :-) Husk at de også selger alt av sminke, parykker og tilbehør til de forskjellige karakterene!


Lady Gaga/her  Baywatch/her  FBI/her  Pilot/her


Død brud/her  Gresk Gudinne/her  Wonderwoman/her  Sandy/her

Hvem ville dere valgt?:-)


2 kommentarerjentekveld med wella


  Skrevet 17.10.2016 klokken 14:48


I forrige uke ble jeg invitert til en intim og eksklusiv jentekveld sammen med Wella. Det ble en skikkelig vellykket kveld, og jeg koste meg så masse med alle de herlige jentene som var der! Og ikke nok med det - jeg ble hentet hjemme i Sandvika av en privat sjåfør som kjørte meg helt til Nydalen. Hvor utrolig snilt er ikke det, da? Jeg som alltid synes det er så dritt å bo så langt unna "alt". Det satte jeg virkelig pris på, altså. 

Vi ble møtt i døren med prosecco, og jeg som ikke skulle drikke så mye etter turen i Stockholm, klarte selvfølgelig ikke å holde meg unna. Ihvertfall ikke når de hadde leid inn en bartender fra Himkok, et av de beste drinkstedene i Oslo, for å lage gratis drinker til oss. Da er det rett og slett umulig... 

Det var også mange frisører fra Wella som var der for å style oss, og jeg ble fornøyd med mitt hår! Jeg har jo verdens kjedeligste hår egentlig, så alt andre gjør med det gjør meg så og si fornøyd! Uansett, disse deilige og naturlige krøllene passet meg perfekt, og hun frisøren jeg hadde var i tillegg veldig dyktig og hyggelig å snakke med. Hun forstod akkurat hva jeg ville ha, og ga meg det! 


Søte Astrid og meg! Jeg hadde det bra altså, selvom jeg ikke ser så glad ut....Vi fikk også servert deilige salater! Jeg tok selvfølgelig den med chevre og rødbeter! 


...Også sang Omar for oss! Herregud, for en fin stemme han har! Det var ikke mange falske toner der, og i tillegg er sangene så fine. Takk for en fin opptreden :-) 


2 kommentarerden beste kvelden i året


  Skrevet 16.10.2016 klokken 21:23
Ja, da er vi inne i oktober alt, og det er ikke lenge igjen før min favorittkveld er her! Nemlig Halloween! Herregud, jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker Halloween, og jeg legger absolutt alt for mye jobb, penger og tid i å finne det perfekte kostyme. Er det noe jeg alltid har likt, er det å kle meg ut, sminke meg og bli til noe annet. Jeg synes alt som innebærer å være en annen karakter er gøy, og det er faktisk noe jeg kunne drevet med. Altså, å kle ut andre! 

I fjor var jeg egentlig bare en blodig jente med parykk og linser, men det ble allikvel veldig bra, med et stort sår og store, falske lepper. Gøy, gøy, gøy! Det trenger faktisk ikke være så vanskelig eller dyrt for å lage et bra kostyme! I år har jeg tenkt veldig lenge, og prøvd meg på fler ting. Det er jo ganske teit egentlig, for vi skal jo ikke akkurat være på en rød løper med masse mennesker, men jeg synes allikvel det er gøy å dra den helt ut, og gjøre det 100% fullført! Nå har jeg endelig bestemt meg for et kostyme, men hva det er er helt hemmelig! Den beste delen med et halloween kostyme er jo at man ikke røper hva man skal være før man kommer på festen! Er dere ikke enige? Uansett...jeg har bestemt meg for at jeg er relativt ferdig med å være enten skummel eller sexy, og er klar for å ta det litt lenger. I år vil jeg ikke være noen av delene, for det er jo det 99% av alle jenter er. Man kan jo være hva som helst i hele verden, så hvorfor velge noe så enkelt? Nei, dette blir veldig bra, dere!

Uansett....jeg gleder meg veldig, veldig mye, og jeg skal komme med masse morsomme halloween tips til dere i løpet av denne uken! Har dere bestemt dere for et kostyme enda? :-) 


2 kommentarersaftig banan-og sjokoladekake


  Skrevet 15.10.2016 klokken 14:58


Hei dere, og god lørdag! Endelig er det helg, og jeg har en fantastisk oppskrift som jeg veldig gjerne vil dele med dere før jeg løper videre. I dag laget jeg en kjempedeilig kake på jobb, og jeg er jo selvfølgelig nødt til å legge den ut her! Den er kjempelett å lage, det tar absolutt ikke lang tid, og jeg er sikker på at du har det meste i kjøkkenskapet allerede! Kaken falt i smak hos alle på jobb, så det er bare å glede seg! Noras banan-og sjokoladekake

250 g smør, romtemperert
2,5 dl brunt sukker


piskes til en luftig smørkrem. 

4 egg

pisk smørkremen og ha i ett og ett egg av gangen. 

2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
1 ts kanel 
10 dl hvetemel 


Blandes og has i smørkremen. Ha i vekselvis med fløteblandingen.

3 dl kremfløte 
1 dl appelsinjuice (behøves ikke)

5 godt modne bananer, most 
300 g mørk sjokolade, finhakket 


Vendes inn på slutten. Ikke bruk maskin, men heller en slikkepott. Ha røren i en smurt form og stek kaken midt i ovnen på 180 grader i ca 40 minutter. Avkjølet godt før servering! Den skal være litt klissete i midten! Jeg smeltet litt sjokolade og hadde som pynt over, men kaken er ikke så søt, så det passer nok fint med en enkel melisglasur eller noe annet :-) Ha en super lørdag!


Én kommentarhvem er du?


  Skrevet 12.10.2016 klokken 17:03
Hun så på meg med spørrende øyne - "hvem er du?". Hun holdt de kalde, små hendene sine sammen, og man kunne se at hun lengtet etter et svar. 
"Jeg vet ikke", svarte jeg, og snudde meg. Hun fulgte meg alltid etter den dagen, og hun er her fortsatt. 


3 kommentarerkusmi kos


  Skrevet 12.10.2016 klokken 15:16
Uff....I dag er dagen hvor jeg ser på meg selv i speilet og lurer på hva som er galt. Du vet, noen dager føler meg seg bare helt bånn, både utenpå og innvendig. De mørke høstdagene gjør at jeg får så lite energi eller lyst til å gjøre ting, det eneste jeg har lyst til er å krølle meg sammen i sofaen med dyne, varm te og se på tv-serier. Er det fler som er enige? 

Uansett, jeg har nettopp kommet hjem fra jobb, og er helt ferdig! På denne tiden pleier jeg alltid å bli forkjølet, så det er vel bare et spørsmål om tid før jeg blir det. For å prøve å unngå det er det mye man kan gjøre, og jeg jobber for harde livet for å sikre meg en god helse og et bra immunforsvar til vinteren. Nå har jeg rigget meg til rette her med både varmeflaske, litt yoghurt og Kusmite, og er klar for å slappe av før det bærer mot trening og middag. I morgen ettermiddag skal jeg på nok et event igjen, så da gjelder det å nyte de dagene man har fri! Kusmiteene er forresten helt fantastiske, og jeg anbefaler dere virkelig å kjøpe dem om dere ikke har de i hyllene hjemme allerede! Jeg har en samling med alle smakene, og herregud så gode de er! I tillegg er de pakket delikat inn, med masse fine farger. Løp og kjøp! 


Én kommentarmiss clara hotel stockholm


  Skrevet 10.10.2016 klokken 15:15


Dette hotellet ligger midt i Stockholm, og er i mine øyne et superfint og trendy hotell! Jeg var så fornøyd med det fine hotellrommet jeg fikk bo på helt alene, med store vinduer man kunne sitte i, dobbeltseng og et gigantisk bad med stor dusj og badekar. I tillegg elsker jeg stilen og hvordan de har innredet det, med mørke fliser og nydelige detaljer. Jeg anbefaler dette hotellet på det sterkeste om du skal til Stockholm! De har en nydelig restaurant også, hvor både maten og frokosten var herlig! På hjørnet ved siden av ligger det også en kjempestor restaurant/cafè/butikk med alt du kan tenke deg av mat og råvarer. Tusen takk for et perfekt opphold, Miss Clara! 


Én kommentarthe secret garden


  Skrevet 10.10.2016 klokken 14:58
I går hadde jeg endelig fri, og derfor hadde Marius og jeg planlagt en kjempehyggelig dag sammen. Vi sov lenge, spiste frokost sammen og deretter dro vi til Oslo for å besøke Zoologisk museum og den botaniske hage. Dette er et sted jeg har tilbringt veldig mye tid sammen med mamma da jeg var litt yngre, så det kom mye barndomsminner frem da vi gikk rundt. Det koster bare 50 ,- per voksen, og er en superhyggelig ting å gjøre på dager hvor du ikke har noe annet å gjøre. Den botaniske hage er litt mer interressant på sommeren, men det er fortsatt fint å gå der ellers også. 

Etterpå dro vi ut og spiste på en restaurant på Fornebu, og kikket litt rundt. En perfekt søndag, med andre ord! 


Ingen kommentarersoooo tired


  Skrevet 07.10.2016 klokken 18:43
Hei mine kjære lesere! Åh, nå kjenner jeg at det faktisk er skikkelig godt å komme hjem til sin egen leilighet og sin egen seng! Kroppen min er så sliten, og jeg er allerede klar for å legge meg. Jeg kom hjem for en liten stund siden, og har akkurat tatt et langt og varmt boblebad, hvor jeg fikk løst opp mye stive muskler og massert de ødelagte føttene mine. Herregud, hvor dum er man når man tar med et ubrukt par med hæler for en hel kveld i Stockholm by, liksom? 

Jenteturen til Stockholm og feiringen med John Frieda var helt, helt fantastisk, jeg har ikke hatt det så gøy på lenge, og denne turen var akkurat det jeg trengte! Været var bra, vi storkoste oss og ble behandlet som prinsesser, og jeg kunne ikke spurt etter en bedre gjeng å reise sammen med! Vi hadde det så morro, og jeg håper det blir fler slike turer fremover. Tusen takk til Spalt pr, John Frieda, Miss Clara Hotell og hele Sverige for en perfekt tur! 

Jeg skal selvfølgelig legge ut masse bilder og fortelle dere mer siden, men akkurat i kveld skal jeg ligge i sofaen med kjæresten min, spise god mat og slappe av. Ha en fortsatt fin kveld! 


Ingen kommentarerklar for avreise


  Skrevet 06.10.2016 klokken 09:02


Ja, da har jeg dusjet og pakket, og er faktisk straks klar for avreise. Noen andre bloggere og jeg er invitert på en spennende relansering og fest i Stockholm med John Frieda, og jeg har gledet meg så mye til dette! Det blir nok en strålende kveld med mye morsomt, også er det rett hjem igjen i morgen tidlig! 

Siden det bare er 8kg håndbaggasje, lar jeg dessverre mac´en ligge hjemme! Du kan allikevel følge med på alt jeg gjør på instagram og snapchat! :-) 


åååå, som jeg gleder meg! Det er lenge siden jeg var i Stockholm sist også, så dette blir så bra! Kos dere masse her hjemme så lenge :-) 


Ingen kommentarerfantastisk frokost med exuviance


  Skrevet 04.10.2016 klokken 13:13


I dag var det så sinnsykt kaldt ute da jeg våknet, og jeg regner med at dere er enige med meg! Allikevel klarte jeg å dra på meg noen klær og komme meg til BA53. En fantastisk restaurant, hvor vi ble invitert til frokost i samarbeid med Exuviance. Vi fikk servert nydelig mat, og selvfølgelig et lite foredrag om disse produktene. Jeg har faktisk ikke vært borte i dette merket før, så jeg gleder meg skikkelig til å prøve dem ut. Jeg er kanskje ikke den som er mest opptatt av hudpleie, men når det kommer til det å ta vare på huden i ansiktet mitt, er jeg ganske flink, synes nå jeg. Derfor er dette midt i blinken! Jeg kommer selvfølgelig til å skrive mer om produktene senere! Det å dra på slike ting alene kan noen ganger være litt kjedelig, men heldigvis kom jeg på bord med blant annet disse to - som jeg ikke har sett på altfor lenge! Det var så koselig å se dem igjen, de er jo alltid like glade og søte! 
En deilig og forfriskende høstmorgen! Nå har jeg kommet meg hjem, har forberedt middagen til i kveld og skal snart på trening. Det er så deilig å ha fridager hvor man får gjort alt! Kos dere videre i solen :-)


3 kommentarerit smells like summer in here


  Skrevet 04.10.2016 klokken 12:43Ingen kommentarerblack mountains and running foxes


  Skrevet 04.10.2016 klokken 12:38bluse/her  choker/her  skjerf/her  


Én kommentarsometimes....i don't want to..


  Skrevet 02.10.2016 klokken 22:41kåpe/lignende her   turtleneck/lignende her


3 kommentarer


hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no