Design og koding av Albertine Lseth Vestvik // Albiss.blogg.no hits



nivea x whyred


    Skrevet 18.10.2017 klokken 17:26


Vi alle vil at deodoranten vi velger skal gi deg beskyttelse og lukte godt, ikke sant? Men kan vi forvente at deodoranten ikke delegger klrne dine? Ja, det kan vi faktisk! 

Vi har vel alle opplevd mtte kaste yndlingstskjorten vr fordi den har blitt gul eller hvit under armen? Det har ihvertfall jeg, og jeg er sikker p at jeg ikke er alene! N har Nivea kommet med en fresh nyhet, og den heter Invisible for black & white! Teknologien heter anti-stain formula og gir deg 48 timers beskyttelse, i tillegg til at den ikke gir den hvite skjorten gule flekker, eller hvite striper p den svarte genseren din. Hvor kult er ikke det? Og den treffer butikkhyllene allerede i februar. Jeg gleder meg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikke bare det, men de har n samarbeidet med klesmerket WHYRED! Den klassiske Karolinaskjorten til WHYRED har vrt en bestselger i over ti r, og den har n kommet i en ny, begrenset utgave med inspirasjon fra deodoranten til Nivea. Resultatet? En dritlekker skjorte! Bde Nivea og Whyred har en felles tro p kvalitet og langsiktig mote, noe som gjr dette samarbeidet s bra. 

Jeg har selvflgelig ftt lov til ha en liten giveaway, s det er en av dere som er s heldige f lov til stikke avgrde med en skjorte og en deo. Alt dere trenger gjre for delta er svare p sprsmlet under. Jeg trekker en vinner i lpet av helgen! :-) Verdien av gaven er 1600,-

Hvor kommer navnet "Nivea" fra? Alts, hva betyr det? 
Skriv svar i kommentarfeltet - husk navn og klesstrrelse. 

 


14 kommentarer



deilig hjemmelaget frikl


    Skrevet 05.10.2017 klokken 15:25


Ja, det finnes vel ikke s mye annet som sier mer "hst" enn Norges nasjonalrett, frikl. Selv elsker jeg denne retten, og siden jeg aldri spiser den oftere enn n gang i ret, gleder jeg meg like mye hver eneste gang. Ikke bare er det en billig og enkel rett man kan lage mye av og ha stende, smaken er fantastisk, og ikke s altfor usunn. Det er mye fett i lammet, men et tips er fjerne det hvite fettlaget som kommer opp p overflaten etter at den har kokt ferdig og er litt avkjlt. Vi pleier ogs rense kjttet litt etterp, slik at man ikke trenger servere friklen med masse benrester og fett. Slik blir det mer delikat, men det er selvflgelig opp til deg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

11⁄2 kg friklkjtt
11⁄2 kg hodekl
4 ts hel pepper
2 ts salt
3 dl vann


Kutt hodeklen i bter. Legg lam og kl lagvis i en stor kjele, og begynn med lammet nederst med fettsiden ned. For hvert lag du legger, har du p salt og noen pepperkorn. Hvis man nsker ha sausen litt tykkere, kan du ogs str litt hvetemel mellom lagene. Hell til slutt p vannet. Nr det koker, setter du p lavere varme og lar det trekke i ca. 2,5 time til kjttet er mrt. 

TIPS: Om du skal servere frikl til middag, burde du lage den dagen fr. Den smaker mye bedre etter et dgn! Server med kokte poteter.


Ingen kommentarer



r sjokoladekake med havsalt og mandler


    Skrevet 04.10.2017 klokken 15:45


Er det noe jeg virkelig brenner for innenfor mat, s er det rawfood! Ikke at jeg lager det s mye, men nr jeg frst starter, s blir jeg helt hekta! Det beste som finnes er jo r mat av plantebaserte rvarer, det er bde godt, sunt og gy lage. 

I gr kom hjem sliten hjem etter jobb, og hadde usedvanlig lyst p sjokolade. Det har jeg aldri, egentlig! Til tross for at jeg var veldig trtt, endte jeg opp med slenge sammen masse jeg hadde i skapet, og det ble til en helt nydelig sjokoladekake. Jeg ble faktisk veldig stolt, s god var den. Og jeg skal selvflgelig gi dere oppskriften! Denne falt til og med i smak hos Marius, og det skjer ikke s ofte nr det kommer til r kaker. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 neve dadler, uten stener
1 boks svarte bnner (gogreen ferdigkokte)
2 ss kokosolje
1 neve kokosmasse
1 klype havsalt 
3 ss r kakaopulver
1 ts hvetegress (kan slyfes)
100 g ristede mandler 
1 ts vaniljesukker
1 dl mandelmelk (eller annen plantemelk) 

1 plate vegansk mrk sjokolade (eller vanlig) 


Kjr alt i en foodprosessor, og smak til! Ha fyllet i en liten form, og sett kaldt. Smelt sjokoladen og ha den p toppen som glasur. Grovhakk noen mandler og litt av sjokoladen og str det over sammen med litt revet kokos. Nam! 

TIPS; hvis du rister kokosen litt i ovnen, fr du en nydelig smak! 


3 kommentarer



mine favoritter for hstsliten hud


    Skrevet 04.10.2017 klokken 09:08


N som det begynner bli kaldere ute, vet vi alle at det er lett f trr og sliten hud. Jeg er en person som er veldig glad i smre meg inn med alt fra body lotion og oljer, til ansiktskremer og masker. rense huden, og tilfre den nring og fuktighet er en stor del av min hverdagsrutine, og n p hsten er det ekstra viktig for holde huden fin og livlig. 

Derfor er jeg superglad for disse fire forskjellige produktene fra Nivea. Nivea er et av mine favorittmerker nr det kommer til hud, og jeg bruker produktene deres hele ret. Disse produktene gjr virkelig susen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dusjen bruker jeg en creme peeling p kroppen som fjerner dde hudceller, og som gjr huden silkemyk. Jeg bruker ogs en refining scrub til ansiktet, som ogs fjerner dde hudceller og urenheter og som gir meg et friskt og gldende ansikt hele dagen. Disse to lukter ogs helt nydelig! Perfekte p en gr og trist hstdag. 

Etter en lang og deilig dusj, smrer jeg meg inn med en firming body lotion som lover stramme opp og jevne ut huden innen to uker. N har det ikke gtt to uker enda, s om det faktisk fungerer blir jo morsomt se, men det er heller ikke bare derfor jeg bruker den. Den er s utrolig deilig smre p seg, for den trekker fort inn i huden og etterlater den myk og deilig. I tillegg er den ikke seig eller fet, og den lukter kjempegodt. Huden er silkemyk hele dagen, og om den i tillegg strammer litt opp her og der, er jo det bare et stort pluss. 

Til slutt kommer det et skikkelig koseprodukt. Dette er en liten clear-up strip til nesen, som kan brukes tre ganger i uken. Bruk den mens du ser p tv eller noe annet, du merker jo ikke at du har den p engang, og den virker superbra! 

Hva er ditt favorittprodukt for en sliten hsthud? 


n kommentar



hva jeg vil gjre i hst


    Skrevet 03.10.2017 klokken 09:03


N som vi nettopp har klatret over til oktober, har det faktisk gtt opp for meg at hsten har kommet. Min favorittdel av ret. Den koselige, vakre tiden hvor det endelig er tid til krype inn og kose seg mens det regner utenfor. Tiden for pakke frem varme klr, og lre seg nye, enda bedre kakaooppskrifter. Hst, du er fin. 

Jeg er nok ikke den eneste som kan pst at dette er den vakreste tiden, samtidig som jeg fler at det er mange der ute som heller vil ha sommer hele ret. Hallo, tenk hvor mye man kan gjre selvom det er litt kaldere og mrkere ute, da. Jeg har ihvertfall plukket ut noen smting som jeg brenner for, og som jeg skal gjre i hele hst. Jeg gleder meg!


Smile. Fotografere. Vre med familie. Lage nye oppskrifter. Bake. Fokusere p jobb. Vre aktiv. Synge. Sette pris p smting. Lese. Vre kreativ. G turer. Blogge masse. Vre utendrs. Mte venner. Gjre noe gy. Lage bl ute. Dekorere hjemme. 


Hva er dine hstplaner?


Ingen kommentarer



en liten bit italia


    Skrevet 02.10.2017 klokken 21:41


I dag var jeg s heldig bli invitert med p et pastakurs, og for en som elsker pasta s er jo det helt perfekt! Det finnes vel ikke noe annet jeg liker spise nr jeg virkelig skal kose meg enn en skikkelig pasta, helst uten kjtt og fisk, bare masse friske urter, litt sjalottlk og en god olivenolje. Er dere ikke enige?  P Trattoria popolare fikk vi se hvordan det virkelig gjres, og jeg gleder meg til prve selv, bde hjemme og p jobb. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etterp gikk vi ned i selve restauranten og fikk servert bde anti pasti og enda mer deilig pasta.For et fantastisk sted, dit er dere ndt til ta turen! Den ligger i Trondheimsveien 2 i Oslo. Mer om det vi lrte p kurset vil jeg skrive senere, n skal jeg hoppe til sengs. Ha en fin kveld videre! 


3 kommentarer



hstens perler


    Skrevet 01.10.2017 klokken 12:55


Nr det er hst i mammas hage, betyr det en ting - hsting av kvede! Kvede er et lite lvtre som faktisk er i rosefamilien, og p denne tiden kommer det sm frukter p treet som kan minne litt om et eple. Disse er helt harde og uspiselige r, men om du varmebehandler dem litt p kjkkenet, kommer en fantastisk smak frem som passer til alt fra fisk og kjtt, til ost og dessert. Jeg har brukt kvede mye, og det er like gy plukke dem selv hvert eneste r. De har ikke blitt helt modne enda, men de som er ordentlig gule og som lett faller fra grenen, er modne nok. Jeg klarte finne meg en liten hndfull, og jeg gleder meg til lage noe deilig ut av dem. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har dere smakt kvede fr? De har en deilig syrlig smak, og hjemmelaget syltety av denne lille frukten passer perfekt som tilbehr til ost! 


2 kommentarer


Design og koding av Albertine Lseth Vestvik // Albiss.blogg.no