Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.nopinky friday


  Skrevet 28.11.2014 klokken 16:07


God fredag, dere! I dag har det vært skikkelig surt og kaldt ute, og jeg har egentlig bare holdt meg inne på jobb. Ikke at jeg har hatt så mye valg da, men allikevel...Om noen få timer skal jeg i middagsselskap, men jeg rakk heldigvis en liten tur ute i parken! Jeg har jo fått meg en ny jakke som er fra Vila, og selvom det ikke er helt min stil, elsker jeg den. Fargen er kjempesøt, og jakken er deilig og varm. Perfekt for slike triste vinterdager!

Ellers er Sandvika så utrolig koselig nå som det nærmer seg jul. I går lagde sjefen min og jeg noen søte, røde sløyfer på trærne utenfor Kanel, og det henger fine julelys og fuglenek overalt. Er det noe jeg elsker med juletider så må det være alle de fine lysene og selve stemingen ute.  Synes dere ikke at den er fin? 

Nå er planen å ta en rask treningsøkt, også er jeg nødt til å begynne å fikse meg til i kveld! Jeg vil også bare minne dere om at jeg har en nokså travel dag i morgen, så jeg kan ikke love dere at det blir noen blogging. I stedet kan dere følge med på instagramprofilen min :-) Ha en ellers fin helg og kos dere masse. Klem, klem! 


2 kommentarerthe perfect dress


  Skrevet 27.11.2014 klokken 16:06


Åh, som jeg elsker denne kjolen.....allerede! Den har hengt hjemme hos meg i kun et døgn, og jeg tripper etter å bruke den. Denne kjolen er perfekt på alle måter, både fargen, mønsteret og lengden. Jeg tenker kanskje å bruke den i helgen, eller kanskje på julebord! Den passer jo til alt!


Kjolen er fra Vila, og du kan kjøpe den ved å trykke her. Den koster kun 799,- og verdt hver eneste krone! Hva synes dere?


4 kommentareri en annen verden


  Skrevet 27.11.2014 klokken 15:06


Nå har jeg endelig kommet hjem fra jobb, og jeg har enda en million ting jeg skulle gjort i løpet av dagen. I morgen skal jeg i middagsselskap, og på lørdag skal jeg lage mat til masse gjester i en bursdag. Jeg gleder meg masse til begge deler, og har planer om å lage en kjempedeilig tapas! Derfor må jeg begynne å planlegge litt, og forberede. Men først trenger jeg litt pause fra denne verdenen, og hva er da bedre enn en god, gammel Disneyfilm i sengen? 

Det kunne ikke blitt mer perfekt. Ute har det begynt å snø, og jeg ligger her med ullstrømper til knærne og spiser min deilige havregrynsblanding. I dag smiler livet til meg, virkelig.  Dette er en ny type blanding jeg har begynt å spise. Egentlig startet det med at jeg tittet inn i skapene mine på kjøkkenet og innså at jeg måtte begynne å bruke alle de forskjellige helseproduktene mine. De holder jo ikke evig, de heller! Jeg har jo alt fra tørkede bær og forskjellige frø til rå kakao og kokosflak, og tenkte at jeg måtte lage noe godt! 

Blandingen er helt, helt nydelig, og perfekt som frokost, lunsj eller kveldsmat. Jeg elsker den allerede, og den inneholder også utrolig mye som er godt for kroppen! Perfekt på en dag som denne :-) 

Noras superblanding 

1/2 dl havremelk (hjemmelaget)
1/2 dl mandelmelk
1 ss acaipulver
1/2 ts kanel 

Blandes godt.

2 ss havregryn
1 ss linfrø
1 neve kokosflak

1 neve blåbær
1 neve tørkede tranebær 
1/2 banan 

.....Dette er det jeg brukte, men man kan selvfølgelig bytte ut og droppe det man selv vil. Dette smaker ihvertfall himmelsk, og når du til og med har laget all melken selv, kan du ihvertfall spise dette med god samvittighet! Nå skal jeg se film! Ha en fin dag videre :-)


Én kommentarloca


  Skrevet 27.11.2014 klokken 11:35Ingen kommentarerjust another champagne bath


  Skrevet 26.11.2014 klokken 23:10
5 kommentareråpning av vila metro


  Skrevet 26.11.2014 klokken 20:54


Nå har jeg nettopp kommet hjem fra åpningen av Vila Metro i Lørenskog. Det var så mye fint, dere aner ikke, og jeg anbefaler alle til å ta en titt! Vila er et fantastisk merke. Jeg tok med meg tre forskjellige plagg også, som jeg gleder meg til å vise frem til dere :-) 
genser/Vila

Jeg har også oppdatert instagramprofilen min mye i kveld for dere som vil se bilder fra åpningen der også! Følg gjerne Vila sin butikk på instagram, @vilaclothes_metro. 
For en gangs skyld var det deilig å dra på et avslappet "event" som ikke handlet om kjendiser, alkohol og fest. Tusen takk for en kjempehyggelig åpning og fine klær, Vila!  


2 kommentarerbeautiful flowers


  Skrevet 26.11.2014 klokken 14:38


Tusen takk til min kjære mor for noen flotte roser! Jeg elsker dem og de pynter virkelig opp stuen min :-) Er ikke fargen bare helt nydelig? Én kommentarhelt nødvendig


  Skrevet 26.11.2014 klokken 14:37


God morgen, mine kjære lesere! I dag har jeg endelig fri, og jeg sov faktisk til klokken to. Kanskje ikke noe å være stolt over, men herregud så godt det føles! Jeg er lei meg for at jeg ikke har oppdatert så mye i det siste, jeg har tusen ting å tenke på hele tiden, og er det ikke noe med jobb eller privatliv, så er det mailer som skal leses og blogginnlegg som skal lages. Blogglivet er ikke alltid noe man bare lever når man har lyst, og det er ganske mye jobb bak det. 

Jeg har nettopp hentet dagens kaffe på Kanel, og prøver å styrte den ned fort før jeg hopper i dusjen. Jeg har faktisk fått veldig avsmak på kaffe i det siste, og drikker det lite. Men, i dag var det nødvendig!

Om en time skal jeg til Lørenskog for å feire åpningen av den nye Vilabutikken på Metroen. Det kommer en del andre bloggere, og jeg det blir nok en kjempefin kveld! Jeg har ihvertfall gledet meg som en liten unge til denne dagen, så jeg krysser fingrene :-) Ha en fin dag videre! 


Ingen kommentarerdagens middagstips: tikka masala


  Skrevet 24.11.2014 klokken 18:32


Noras tikka masala 

2 dl yoghurt naturell 
2 ss paprikapulver
2 ss garham masala pulver
1 fedd revet hvitløk
1 ss revet ingefær 
1 dryss salt

600 g kyllingfilet

Bland alle ingrediensene godt sammen. Kutt kyllingen i mellomstore biter og bland inn i blandingen. Bruk hendene og gni godt slik at alt blir godt fordelt. Dette burde egentlig stå så lenge som mulig, helst natten over. Men jeg lot det stå i kun 20 minutter, så det går fint om du har dårlig tid. 

1 rød chili
2 fedd hvitløk
1 rødløk
1 boks hakkede tomater 

3 ss kokoskrem 
2 dl kremfløte 

Finhakk chili og hvitløk og fres i kjele med litt olje eller smør. Hell tomatene i, og la det koke en god stund. Jeg kjørte dette med stavmixer for en deilig og jevn saus, men det er absolutt ikke nødvendig! Ha så i rødløken og kok mer. 

Når sausen er ferdig, steker du kyllingen med all marinaden i en stekepanne. Ha i sausen og kok alt i 15 minutter. Ha til slutt i kokoskremen (det er det øverste, tykke laget på kokosmelken) og fløte. Smak til med salt, pepper og lime. 

Serveres med nanbrød, raita eller hva det måtte være! Jeg klarte meg med litt basmatiris, det passer perfekt til! :-) Et lite dryss med finhakket koriander piffer det ekstra mye opp!


7 kommentarercha cha cha


  Skrevet 23.11.2014 klokken 00:42


Det er lørdag, klokken har passert tolv og jeg er snart klar for å legge meg. Etter en lang og slitsom uke og kveld i går, bestemte jeg meg for å være hjemme i kveld. Jeg hadde kommet så godt i gang med trening og mat, og det er utrolig hva to-tre dager med alkohol og drittmat kan gjøre! Så i dag har jeg spist sunt og godt, og ladet opp til trening og en bedre uke. 

Marius er på julebord i kveld, så jeg er helt alene. Noe jeg setter stor, stor pris på! Jeg startet på jobb åtte i dag tidlig, etter bare noen få timer på øyet. Så da jeg kom hjem tok jeg med meg dynen i sofaen, fant noen koselige filmer og spiste en deilig, hjemmelaget middag. Jeg fikk så lyst på noe sterkt, så det ble tika massala med litt ris. Nam! Den siste filmen jeg så het "dance with me" og handler om to mennesker som forelsker seg og danser sammen. Den er i tillegg fra 1998, så den var ordentlig romantisk og gammeldags. Jeg elsker sånne filmer! Dere må bare se den, veldig fin. I tillegg spiller Vanessa Williams i den, og hun er en av de peneste jeg vet om, tillegg til en fantastisk skuespiller og danser. Wow! 

Etter å ha hørt på latinamusikk og sett mennesker danse i nesten to timer, fikk jeg selv lyst til å danse. Derfor har jeg stått i stuen i snart en time og danset en eller annen form av en latinsk dans, med mye bevegelse og energi! Jeg elsker å danse, jeg elsker musikk og alt som har med dans å gjøre, så jeg har kost meg skikkelig. Jeg har fått brannsår under føttene, men det gjør ingenting. Dans gleder så utrolig mye, og er en stor del av livet mitt.

...Jeg håper dere har hatt en fin kveld! God natt :-)


Ingen kommentarerfresher


  Skrevet 22.11.2014 klokken 19:412 kommentarerbasic


  Skrevet 22.11.2014 klokken 15:41


I går var jeg på åpningen av Olav Stubberud sin fotoutstilling som het "basic". Det var ikke så mange bilder, men alle var helt, helt fantastiske. Jeg skulle gjerne hatt alle sammen på veggen hjemme. Jeg møtte utrolig mange kjente fjes, og kvelden endte med mye drikke, venner, god musikk og mye bra foto. En helt uforglemmelig fredagskveld, med andre ord. Etter visningen var det afterparty på Skaugum. Her var det full rulle og mye som skjedde, men kjempegøy! 


Tusen takk til Olav for at jeg fikk lov til å komme, det betydde mye! For dere andre så anbefaler jeg dere til å dra. Fotoutstillingen "basic" er åpen hele helgen, og du finner den i Josefinesgate 41 i Oslo by. Dere kommer til å elske det!


Én kommentarhektet på sobazaar


  Skrevet 21.11.2014 klokken 14:58


Endelig er det helg! I dag har jeg bare jobbet noen få timer, og det er heller ikke lenge til jeg skal begynne å gjøre meg klar til i kveld. Jeg skal på en utstilling i Oslo til en venn av meg, og jeg gleder meg masse! Jeg tar selvfølgelig med kameraet mitt, så mer info og bilder kommer i morgen. 

Jeg har nettopp blitt ferdig med litt husarbeid her hjemme, og derfor er det ekstra deilig å endelig sette seg ned i sofaen med en kopp te. Det er så kaldt hjemme hos meg på vinteren, så jeg pakker meg inn i pledd hele tiden. Litt koselig er det også, da. Jeg har til og med pyntet litt smått til jul, med kongler, mose og stearinlys. Jeg elsker julepynt. 

I tillegg har jeg lekt meg på den nye appen min, Sobazaar. Dette er en helt ny moteapp i Norge, og kort fortalt er dette et slags moteunivers i instagramstil. Du kan like plagg og legge dem til i din egen "lovelist" som lagres på profilen din. Etterpå er det bare å lage inspirerende moodboards og dele dem med de som følger deg! Du får også opp alle andre som du selv følger, i tillegg til forskjellige merker. 

Det kommer også opp når ting er på salg eller når noe er nytt, så det skjer virkelig mye hele tiden! Jeg elsker denne appen fordi jeg synes det er flott å få inspo til klær og stil, og samtidig ha muligheten til å kjøpe dem. Jeg har jo blitt helt hektet, og kan ligge i timesvis å bare sette sammen masse fine antrekk. 


For komme inn på min SoBazaar profil kan du trykke her. Jeg blir også selvfølgelig utrolig glad om du følger meg! Dette er en kjempekul app som jeg bruker så og si daglig, og i tillegg får jeg utrolig mye inspirasjon fra andre. Det finnes utallige plagg fra forskjellige merker, og man kan til og med kjøpe dem gjennom appen! 

Appen er helt gratis, så det er bare å laste den ned og logge inn via Facebook! :-)  


2 kommentarerdagens lunsjtips: smørbrød med serranoskinke og brie


  Skrevet 21.11.2014 klokken 13:17


I går våknet jeg så sent og hadde så mye å gjøre resten av dagen, at jeg rett og slett glemte å få i meg mat. Derfor ble måltidet mitt laget i all hast, og jeg valgte å lage noe kjempegodt. Det er ingen hemmelighet at jeg er en brødelsker, og jeg kunne bokstavelig talt levd på brød og bakevarer. Jeg løp ned til Kanel for å hente en fersk baguette, og fylte den med mine favoritter. Et smørbrød kan man lage akkurat så avansert man vil, og man kan også putte inn akkurat det man vil. 

Jeg brukte mine to favorittoster, brie og en skivet gulost med jalapenosbiter i. Den er ikke akkurat av kvalitet, men jeg elsker sterke smaker, og derfor er denne en sikker vinner. I mellom ostene hadde jeg også serranoskinke og ruccolasalat, som gir mye smak! Mettende, og veldig godt! Dryss litt finhakkede urter over for litt mer smak! 
Jeg pleier aldri å spise lunsj eller frokost, men dette er allikevel et perfekt måltid på en travel dag! Man kan jo gjøre det så sunt som man bare vil! På dager som denne hvor kroppen er sliten og trenger litt ekstra energi, er det helt supert. 


Ingen kommentareran aussome job


  Skrevet 20.11.2014 klokken 19:43


Da er det endelig duket for en ny konkurranse, og det er bare å glede seg. Denne gangen er det i samarbeid med et av mine favorittmerker innen hårpleie, nemlig Aussie.

Dette er en utrolig kul konkurranse som jeg selv har lyst til å delta i, og premien er helt unik. Kort fortalt går konkurransen ut på at hårmerket Aussie er på jakt etter en ny ambassadør som kan ta over jobben som deres instagram-manager på @aussiehairofficial. Et krav for å kunne delta i konkurransen er at man må oppholde seg i Australia og inspirere Aussie-følgerne med fantastiske bilder fra Aussie-verdenen. Jeg mener, er ikke det fantastisk kult?

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen, er å laste opp et bilde på instagram hvor du tolker det perfekte "aussie world" og hashtagger det med #aussomejob. Her gjelder det å få alle vennene dine til å stemme på deg, for både stemmer og meningene fra dommerne er med på å trekke vinneren! Du kan lese mer om konkurransen her. Husk at fristen for å delta er 25. november, så det er ikke lenge igjen. 

....Ikke nok med det! Jeg får også lov til å ha min egen lille konkurranse her på bloggen, hvor dere kan vinne produkter fra Aussie. Jeg har selv fått min lille reisepakke fra dem med masse deilige produkter jeg allerede elsker! Det eneste du trenger å gjøre for å delta, er å legge ut et bilde av deg selv på instagram og hashtagge det med #noraussie. Siden dette er hårprodukter vil jeg se det beste hårbildet du har av deg selv! Jeg trekker vinnerne etter helgen, så dere har god tid på dere. Lykke til :-)


Ingen kommentarerbeaujolais nouveau


  Skrevet 20.11.2014 klokken 15:19


I går kveld var jeg som sagt på Brasserie France for å feire årets Beaujolais Nouveau. Dette har nesten blitt en tradisjon for meg, og jeg gleder meg allerede til neste år. Vinen blir ikke åpnet før midnatt, så vi koste oss i mange timer med god mat, drikke og prating. Jeg hadde nettopp spist så jeg bestilte ingenting, men jeg vet allikevel hvor god denne maten er. I tillegg stjal jeg litt pommes frites fra de andre, hehe! Man trenger ikke mat når man har god vin, som jeg alltid pleier å si. 

Denne kvelden var helt fantastisk, og absolutt den beste på lenge. Jeg møtte alle jeg har jobbet med på dette stedet før, og det er jo alltid koselig. Flere av disse var jeg veldig god venn med, og det er absolutt noen av dem jeg vil se om ikke så lenge igjen.  
Hele første etasje ble fylt opp med glade mennesker og masse rødvin. I år smakte den faktisk overraskende godt, og det ble ganske mange glass på meg.
Heldigvis klarte jeg å være flink nok til å ta en avgjørelse om en tidlig kveld, slik at jeg rakk det siste toget hjem. I dag er jeg veldig glad for det!

Tusen takk for at jeg fikk lov til å komme og feire denne herlige vinen med dere på Brasserie France! Dere er de beste!


Én kommentaren kveld med mor


  Skrevet 19.11.2014 klokken 19:17


God kveld, alle sammen! Her sitter jeg, toppløs og med vått hår, og har nettopp kommet hjem etter jobb. Disse dagene er fryktelig travle, og jeg kan jo nesten ikke blunke før det blir helg igjen. Deilig er det jo, men veldig stressende når man har hundre ting å gjøre. Jeg minner om konkurransen i noen innlegg under hvor du kan vinne en truse som strammer og forstørrer rumpa di! I morgen setter jeg i gang en ny konkurranse, så det er bare å glede seg. 

I går fikk jeg besøk av min kjære mamma igjen, og det var veldig koselig. Hun hadde med seg flere flasker hvitvin, og vi ble sittende fra tre-tiden på dagen til sent på kvelden med hvert vårt vinglass og deilig mat. Hun hadde så lyst til å bestille takeaway fra Bambus, som ligger rett utenfor meg, så da ble det.....hvitvin og takeaway. Det er ikke verst på en tirsdag! Da vi gikk tom for ting å snakke om, overtalte jeg henne til å se på Great Gatsby med meg. Jeg elsker den filmen, og det tror jeg hun også gjorde.  
Maten på Bambus er utrolig god, og dette er min favoritt - det er en kombinert tallerken med vårrull, grønnsaker, lammespyd, kyllingfilet i en sterk, deilig saus og kokosris ved siden av. Nam!

Nå skal jeg straks begynne å kle på meg til kveldens event. Jeg skal faktisk til Brasserie France, stedet hvor jeg tok mitt fagbrev som kokk, og feire Beaujolais Nouveau. Dette er en rødvin fra Frankrike som alltid åpnes ved midnatt den 3. torsdagen i November. Jeg har jo opplevd denne kvelden en del år nå, men jeg elsker det - det er så utrolig hyggelig, og i tillegg smaker vinen veldig godt, til tross for at jeg ikke er så glad i rødvin. Jeg tar selvfølgelig med kamera, så det er bare å glede seg til et lite bildedryss i morgen. Takk Gud for at jeg har fri i morgen.....hehe. Ha en fin kveld videre!


2 kommentarerendelig


  Skrevet 18.11.2014 klokken 14:28


Ja, dette var jammen meg på tide! I nesten to måneder har jeg brukt en veldig, veldig knust mobil med knapper og tastlås som ikke har virket. I går kom endelig den nye mobilen min, og det er som å få et nytt liv.

Det ble selvfølgelig en iPhone 6, til tross for at jeg synes den er kjempestygg, altfor stor og....ja, jeg hadde klart meg fint med den jeg hadde før, faktisk. Grunnen til at jeg kjøpte den nyeste modellen var vel egentlig fordi Marius overtalte meg, man kjøper jo tross alt ikke en gammel mobil når man først skal ha en. Og i tillegg så var denne billigere enn den gamle av en eller annen merkelig grunn, så....da ble det denne. Som jeg ikke klarer å bruke med en hånd. 
Jeg fikk heldigvis tak i fargen jeg ville ha, og som jeg hadde på min gamle. Sølv og hvit. Den er jo veldig fin, men litt upraktisk og litt for stor etter min mening! 
Hva synes dere?  


2 kommentarerhjemmeristede gresskarkjerner


  Skrevet 17.11.2014 klokken 13:02


I forrige uke, da jeg kjøpte et helt gresskar, prøvde jeg å lage mine egne gresskarkjerner - og det ble en suksess!
Ikke bare er det veldig godt, men det er også utrolig sunt og mettende, og det perfekte snacks om man vil ha et sunnere alternativ.

De er en utmerket kilde til magnesium, jern, fosfor, sink, kopper, kalium, nikotinsyre og folinsyre.
Gresskarfrø ristet i olje inneholder vanligvis mettede fettsyrer, noe som gjør dem mer energirike enn tørristede frø. Dessuten smaker hjemmeristede
mye bedre enn de du kjøper, og de er også mye større. Nam!


Noras ristede gresskarkjerner

rå gresskarkjerner fra gresskar
1 ss hempolje
1 ss kokosolje
1 dryss salt
1 dryss kanel
1 dryss chilipulver

*Når jeg skriver et dryss betyr det at dere selv velger mengden.

Skyll kjernene og fjern eventuelt kjøtt. Tørk dem godt, helst i noen timer.
Ha dem i en bolle, og bland alt godt sammen. Pass på at krydderet blir godt fordelt.

Fordel kjernene utover på et stekebrett med stekepapir, og stek i ovnen på 160 grader.
Det tar en stund, rundt 20-30 minutter, men det avhenger helt av hvor mye du ønsker de stekt.


2 kommentareret viktig besøk


  Skrevet 16.11.2014 klokken 23:08


Hei dere! Søndagen er snart over, og denne dagen har gått utrolig fort! Jeg sov lenge, og da jeg våknet begynte det allerede å bli mørkt ute. Det er vel noe av det som er mest deprimerende med at det begynner å bli vinter. 

I dag dro to venninner og jeg halvveis til Hønefoss for å besøke en av våre eldste venner - Anita. Vi har gått på skole sammen, gått i kor sammen og vært gode venner i lang tid - noe vi fortsatt er. Man får jo selvfølgelig utrolig dårlig samvittighet når man ikke alltid har tid til å besøke henne, og mitt mål er å gjøre det mye oftere! Hun er så utrolig pen, morsom, snill og positiv, og fortjener alt annet enn det hun har opplevd. Om dere vil lese mer om henne og hennes kamp, er det bare å besøke bloggen hennes her! Det synes jeg virkelig at dere burde gjøre.  

Selvom det gjør meg vondt i se hvordan hun har det, blir jeg veldig glad av å være med henne og de andre jentene. Det blir nesten som i gamledager!  
Vi spilte spill, drakk masse kaffe, lo og snakket sammen, og det var kjempegøy. Hun viste oss rommet sitt, hva slags aktiviterer de driver med og vi fikk til og med
hilse på en av venninnene hennes der som var kjempesøt! 
Anita kan dessverre ikke spise eller drikke selv, men allikevel hadde hun brukt tid på å bake cookies til oss, til og med to forskjellige smaker! 
Og de smakte himmelsk! Jeg vil gjerne ha oppskriften, haha!

Hun fortalte at hun savner mat, men at hun allikevel klarer å finne gleden gjennom lukt, synet og at hun kan gi det til andre som kommer på besøk.
Herregud, jeg kan ikke engang se for meg å leve et slikt liv! Hun er så flink og sterk.

...Tusen takk for at jeg fikk lov til å besøke deg i dag! Det er godt å se denne jenta smile og le, og det er fantastisk å møte mennesker som er positive,
sterke og som verken klager eller er sure uansett hvor hardt livet er. Det er så utrolig, utrolig facinerende. Jeg håper ikke at det blir altfor lenge til neste gang. 


4 kommentarerkonkurranse


  Skrevet 16.11.2014 klokken 15:01


I samarbeid med Âme pure har jeg nå tenkt til å ha en liten konkurranse hvor du kan være så heldig å vinne en av de fantastiske trusene som strapper, løfter og forstørrer bakdelen din. For å lese om min mening av dette produktet kan du lese innlegget ved å trykke her. 

Det eneste du trenger å gjøre for å delta er rett og slett å gå inn på facebooksiden deres her og like den. Dere kan gjerne også dele konkurransen på enten bloggen deres, facebook eller på instagram med hashtaggen #amepure. Da er det enda større sjanse for at det blir deg! Etter at dere har likt siden og eventuelt delt konkurransen, skriver dere bare navnet og mailen deres i kommentarfeltet på dette innlegget. Det er jeg som trekker vinneren, og det gjør jeg om noen få dager. Jeg ønsker dere lykke til! 


/sponset innlegg


13 kommentarerout for a walk


  Skrevet 14.11.2014 klokken 17:50


Ahh, dere.....dette har vært en helt fantastisk dag, og egentlig uke generelt! Til tross for at jeg nesten ikke har sett snurten av kjæresten min, har jeg hatt det helt topp i mitt eget selskap. Dessuten har jeg hatt nok med mitt, jeg har jo kun fokusert på trening, jobb og bloggen. Fremover nå kommer det til å skje mye her inne på bloggen, med både konkurranser og litt av hvert, så det er bare å følge godt med. 

I dag er det endelig fredag, og det er bare en dag igjen som gjenstår for meg også har jeg helg! Etter jobb i dag tok jeg med Ingvild på Kalvøya, og det var helt herlig! Vi tok selvfølgelig med oss hver vår kaffe latte, og det ble masse bilder, jenteprat og kos. Hun er jo den aller, aller beste venninnen min, og det er alltid like hyggelig å se henne. Det er så deilig å omgås med positive og snille mennesker. jakken kan kjøpes her.

Jeg håper dere setter pris på mange bilder! Det blir nok en del av dem fremover, da jeg har som mål å bli flinkere til å ta antrekksbilder. 
Her lever håret mitt sitt eget liv da, men det er en annen sak!

Nå har vi nettopp kommet hjem og vi sitter i sofaen med hver vår kopp te. Det er så u-t-r-o-l-i-g forfriskende å gå seg en tur av og til, og det er absolutt noe jeg burde gjøre oftere. Å mate ender, gå i skogen og kjenne den deilige havlukten er noe jeg elsker. 

.....Senere i kveld skal jeg trene, også er planen å ha en koselig kveld med Marius. Jeg ønsker dere en fin fredagskveld videre :-) 


3 kommentarerthe libertine magazine


  Skrevet 13.11.2014 klokken 22:312 kommentarerjuicepressing med carina


  Skrevet 13.11.2014 klokken 12:49


For noen uker siden var noen andre bloggere og jeg på Ica for å presse juice med juicedronningen Carina Hultin. Det var utrolig gøy, og vi lærte masse! Hun har definitivt satt igang kjærligheten for juice hos meg, og det er jo veldig bra! 

Vi ble tatt bilder av, intervjuet og filmet - og nå er filmen her! Den ligger ute på ica.no og jeg fikk litt bakoversveis da jeg fant den helt plutselig. Håper dere liker den! Husk at dere finner masse deilige og sunne juiceoppskrifter på ica.no :-) 


4 kommentarerfylt paprika med couscous og kylling


  Skrevet 12.11.2014 klokken 22:37


Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening, og jeg er faktisk kjempestolt av meg selv. Denne uken har jeg vært flink, og jeg ser store resultater og forandringer på kroppen min allerede, noe som motiverer meg enda mer til å fortsette! 
Ettersom jeg har vært på farten i hele dag, har jeg rett og slett helt glemt å få i meg noe mat. Det feiret jeg med en kjempegod rett til middag etter treningen!
Dette var noe nytt jeg ville prøve ut for gøy, og selvom det utseendemessig ser ut som en kokkeskoleelev fra 90-tallet har laget det, var det smaktfult! Og for å ikke glemme hvor sunt det er... 
Noras fylte paprika 

2 dl couscous
400 g kyllingkjøttdeig
3 store paprikaer, valgfri farge 

Begynn med å koke couscousen og sett den til side. Stek kyllingdeigen.
Kutt av den ene enden av paprikaen hvor stilken sitter og dra ut både den og frøene. Ta vare på det eventuelle paprikakjøttet som kuttes av,
det kan du finhakke og ha i selve blandingen! Sett de hule paprikaene på et brett med stekepapir.

2 dl olje
1/2 rød chili
3 hvitløksfedd
1 neve frisk persille

Kjøres med stavmixer eller blender til en urteolje og helles over kyllingdeigen.

1 sjalottløk
eventuelle rester av paprika 
1 neve frisk spinat

Finkutt alt og eventuelt noen andre grønnsaker om du ønsker. Ha alt i kyllingen og bland godt. Rør inn couscousen under varme,
slik at alt blir godt stekt. Man kan selvfølgelig droppe all oljen og heller bare ha finhakket hvitløk og chili i, men jeg bruker alltid hjemmelaget 
olje.

Fyll paprikaen godt og ha litt revet lettost over. Stekes i ovnen i ca 20 minutter på 190 grader. Nyt! 


6 kommentarertaylor


  Skrevet 12.11.2014 klokken 20:42Ingen kommentareren lilla drøm


  Skrevet 12.11.2014 klokken 17:56

Åh, jeg elsker denne nattdrakten allerede! Den er kjøpt på Kappahl, og er helt himmelsk å ha på. De har kommet med en kolleksjon som heter "Miss Vanity" 
og alt er helt magisk fint. Jeg skulle gjerne hatt alt sammen selv. Absolutt verdt å ta en tur innom om du liker perler, blonder og lys silke. 


6 kommentareret vidunderprodukt


  Skrevet 12.11.2014 klokken 16:43


For noen uker siden dumpet det et produkt ned i postkassen min, og det har kriblet i fingrene mine etter å få skrevet om dette produktet. Det er rett og slett en truse, og ikke hvilken som helst truse, men en truse som faktisk gir deg større rumpe! Dette produktet er noe som nettopp har kommet til Norge, og som er veldig populært i blandt annet Hollywood. Trusen strammer rett og slett så mye at rumpa blir løftet opp, og i tillegg gjør den midjen og hoftene litt smalere, på grunn av det tykke og trange stoffet. 

Rumpa mi er absolutt ikke det største problemet jeg har når det kommer til min egen kropp. Faktisk så er jeg ganske fornøyd med den, både med fasong og størrelse. Allikevel hadde jeg veldig lyst til å teste ut dette produktet som høres for godt ut til å være sant. Ikke bare har jeg lest om denne vidundertrusen på andre blogger, men jeg har også sett den i diverse blader og hørt at dette er "det hotteste på markedet akkurat nå". Den må prøves ut, tenkte jeg. 

Å ha litt rumpe fra før av er en stor fordel når du skal bruke denne. Jeg kan egentlig ikke tenke meg at den virker noe særlig på de som ikke har stor rumpe, men det er en annen sak. Personlig synes jeg ikke at min ble noe større, men løftet - det ble den! Med klær utenpå ser det ut som en skikkelig sprettrumpe, og det er jo faktisk det de fleste jenter vil ha. Både kjæresten min og jeg mener at det er litt dumt å jukse på den måten, og "late" som om man har en rumpe man egentlig ikke har. Det blir litt det samme som å ta bomull ned i bh`en. Men vi jenter har alltid våre hemmeligheter, spesielt innen skjønnhet, og jeg mener jo også at det er lov til å pynte litt på sannheten noen få ganger, når man skal være ekstra fin. Denne trusen er jo perfekt under trange kjoler som ellers ville klemt rumpa flat!

...Så min konklusjon er vel at dette er et nyttig og veldig bra produkt for dem som føler at de trenger en. Selv er jeg glad for at jeg har en i skuffen, den kommer nok til å bli brukt en del ganger, men det skal ikke bli en vane.   


sponset innlegg

Jeg tok over hundre bilder i forskjellige bukser, men kom frem til at jeg ikke er klar for å vise rumpa mi til hele verden, så dette ble de eneste 
passende bilde, haha.  Uansett, dette er absolutt et anbefalt produkt fra min side. I tillegg sitter den som støpt, og er ikke det plukk ubehagelig å ha på. 

Denne rumpeløfteren kan du kjøpe til bare 299,- ved å trykke her. I tillegg har jeg vært så heldig å få en kode jeg kan gi til alle mine fantastiske lesere! Bare skriv
"NORALBA" i bestillingen, så får dere alle med en liten gave!  


2 kommentarerrødbeter og kanel


  Skrevet 12.11.2014 klokken 13:21


God morgen, verdens beste lesere! Ahh, i dag har jeg fri, og det er en ubeskrivelig deilig følelse å våkne opp til. Jeg fikk sove ut, og i tillegg lå
jeg i sengen i nesten to timer før jeg satte føttene på det kalde gulvet. Jeg elsker å bare ligge under den varme dynen og lese nyheter på mobilen,
se ut av vinduet og bare kose seg skikkelig.

Etter juicepressing her hjemme i går kveld, ble det jammen meg litt juice til frokost også. I dag lagde jeg min favoritt, som er en juice av rødbeter,
appelsin og kanel. Nam!  
En skikkelig fersk juice setter virkelig igang kroppen på alle mulige måter, og det virker nesten mer oppkvikkende enn en dobbel shot med kaffe. 
Allikevel må jeg nok innom Kanel etterpå, kaffe er jo bare noe man må ha!

Nå skal jeg ligge her og dra meg litt til, før jeg setter snuten inn mot Oslo. Jeg skal på et lite, hyggelig møte og jeg gleder meg masse!
Ha en fin dag så lenge :-)  


Ingen kommentareren grønn og deilig kveld


  Skrevet 11.11.2014 klokken 23:03


Hei dere, og god tirsdag! De dagene hvor jeg begynner sent på jobb går så utrolig fort.
Ikke på jobb, da går den jo ubeskrivelig sakte...men når man først er hjemme i syvtiden, flyr tiden!
Nå er jo klokken plutselig elleve og jeg har ikke engang rukket å sette meg ned og senke skuldrene! 

Da jeg kom hjem fikk jeg et lite og hyggelig besøk av kjæresten min. Vi lå i sengen og bare holdt rundt hverandre helt til vi måtte dra på trening. 
I dag klarte jeg styrketreningen litt bedre, og jeg føler at jeg har kommet inn i den gode sirkelen. Endelig!
Allikevel ble det en lett økt med lite vekter, bare for å vende kroppen til tyngre og tyngre. Men deilig, det var det uansett.

Nå har jeg rumpa mi godt plantet i sofaen. I morgen har jeg fri, men jeg tror ikke jeg velger å ha en sen kveld forde. De dagene hvor man står
opp tidlig er de dagene man får mye ut av og har mest energi - ihvertfall jeg. Uansett, jeg har laget meg en deilig grønn juice til kveldsmat.
Rett og slett fordi både jeg og selve hjernen min er drittlei fet mat og brød. Juicen ble kjempegod, og i tillegg så er den jo supersunn. ....Mmmm! Jeg elsker juice og det jeg elsker enda mer, er at jeg har min egen juicemaskin som gir meg tilgang på ferskpresset juice uansett 
på døgnet. Kjøleskapet er fylt opp med alt du kan tenke deg av friske grønnsaker, så her skal det juices mye fremover. God natt, dere! 


Én kommentarkjøtt er best, eller?....


  Skrevet 11.11.2014 klokken 13:11


I går leste jeg en artikkel på fitnessbloggen om kostholdsfakta. Fitnessbloggen er en blogg jeg har fulgt med på i mange år, og jeg anbefaler virkelig å lese den til dere som lurer på ting angående mat, kosthold, dietter og trening. 

Uansett, bare for morroskyld leste jeg kommentarene, noe jeg absolutt aldri gjør. Der, mellom alle kloke ord, spørsmål og svar, fant jeg en av de dummeste og mest useriøse kommentarene jeg noensinne har lest.  
"Kjøtt er det verste for helsa di. Bare tenk på alle hormonene som blir utløst i dyret før det blir drept, spesielt kuer, kyllinger og griser som lever i fangenskap hele livet. Når du spiser kjøtt spiser du kjøtt fylt av hormoner som frykt, angst og redsel. Disse hormonene ligger i kjøttet, og når du spiser dette kjøttet spiser du elendighet. Er ikke rart vi lever i en verden med så mange psykiske lidelser. Vi lever i lidelse." 

Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg vet heller ikke hvorfor jeg orker å i det hele tatt publisere eller svare denne kommentaren, men jeg må allikevel bare få det ut.
For det første, bare for å ha det klart, jeg har ingenting imot vegetarianere. Det er jo ingen hemmelighet at denne jenta er det, det lyser jo ut av hele kommentaren. Men når mennesker med såpass lite kunnskap våger å skrive at kjøtt er farlig og at dyrene drepes under frykt, da blir jeg irritert.

Her i Norge drepes dyr på en veldig, veldig menneskelig måte. Som kokk har jeg lært mye om dette, og jeg har også vært på blandt annet Gilde og sett hvordan alt fungerer. Selvfølgelig, å kjøpe økologisk kjøtt er jo det aller beste, men det er ikke temaet her. Dyret blir fraktet til slakteriet, og når de blir drept, dør de på sekundet. Dette er veldig strengt, nettopp for å gi dyret minst mulig smerte, som også fører til et bra kjøtt. Og nei, dyret vet ikke at den skal dø, for de som trodde det. I andre land er det selvfølgelig helt andre regler og jeg skal ikke påstå at det blir gjort på en bra måte, men ettersom dette var en norsk side og en norsk dame som kommenterte, spiller ikke det noen stor rolle i denne diskusjonen. 

Om man velger å slutte å spise kjøtt er opp til hver enkelt person, og jeg har ingen formening om det, egentlig. Vi gjør som vi vil, vi spiser det vi vil og om man ikke vil spise hest fordi man rir eller slutter å spise oksekjøtt fordi man synes det skader kroppen, har absolutt ingenting med menneskene rundt å gjøre. Men jeg reagerer når det går den omvendte veien, og de som ikke spiser kjøtt, skal komme med tåpelige utsagn om oss som spiser det. For meg blir det helt absurd å skrive på en slik måte. Om mennesker egentlig er kjøttetere eller ikke er en liten hemmelighet, men en ting er sikkert - mennesket har levd av kjøtt i tusenvis av år. Ja, vi har utviklet oss og nei, vi må helt sikkert ikke spise kjøtt for å kunne overleve, men kjøttindustrien kommer aldri til å bli borte. Så kan ikke de som er vegetarianere og som forventer at alle rundt skal ta hensyn og vise respekt for valget deres, vise det tilbake til oss som faktisk velger å spise kjøtt? Eller er det en forskjell på det?

Det som også gjør meg sint er at denne kvinnen drar alle under en kam. Det hadde vært noe annet om hun skrev "det kjøttet" eller "den produsenten", men når hun skriver at kjøtt i sin helhet er dårlig for helsen......nei, det eneste jeg må si meg enig i er at vi lever i lidelse. Stakkars jente. 

10 kommentarermin egen kveld


  Skrevet 10.11.2014 klokken 22:11


Helgen er over og juletiden har ikke startet engang, men her sitter jeg allikevel med rødvinsflasken på bordet og pakker julegaver som bare det. 
Og jeg hører til og med på gamle julesanger! Mandager går alltid sakte, og man må ha noe hyggelig å gjøre for å få tiden til å gå. Marius har jo 
eksamenstid nå, så det blir mye alenetid på meg fremover. Ikke at jeg ikke liker det, altså.

I år har jeg handlet mange små gaver til de få jeg skal kjøpe gaver til, og jeg tror det er lurt. For min del liker jeg ihvertfall å få mange få,
praktiske og fine gaver enn en stor og dyr en. Jeg har også planlagt noe spesielt for alle i familien, inkludert Marius, så jeg håper bare
at jeg har tid og penger nok til å få det til!  

Jeg elsker å pynte til jul, egentlig til alle slags høytider, men julen er helt klart den som er mest koselig og som jeg legger mest sjel i. 
I år har jeg rett og slett dratt frem gammel pynt som jeg har hatt i boden siden jeg flyttet inn her. For noen år siden laget jeg masse selv,
blandt annet kongler med glitter, krukker med lys og mose, og små engler jeg hang opp på veggen.

Jeg får se hva jeg får tid til i år, men jeghar ihvertfall begynt. Jeg mener, det er jo utrolig koselig å ha juleverksted!
Det er vel noe jeg savner ved å være liten, og bli tvunget til å drapå juleverksted, spise pepperkaker og drikke gløgg på skolen.
Uff, for et hardt liv vi har som små!

Har dere begynt å pynte til jul eller handle julegaver alt? 


Én kommentarsøndagstacoen


  Skrevet 09.11.2014 klokken 22:31


Da har jeg endelig kommet meg hjem igjen, og er godt plassert i sofaen. I hele kveld har vi kost oss med taco, cava og kake, men for å være
ærlig så er jeg stuptrøtt og mer enn klar for sengen. I morgen starter en ny uke med trening, jobb og ting å gjøre, og det kjennes deilig.

I morgen tidlig skal jeg på trening, og etterpå skal jeg på jobb. Selvom jeg elsker å ha tidligvakter og gjerne kunne hatt det hver eneste dag, 
er det jo litt deilig å starte sent noen ganger, slik at man kan sove ut og gjøre andre ting først!  ....Jeg elsker forresten denne deilige ullgenseren som jeg kjøpte på "Olivia`s" på Sandvika storsenter. De har utrolig mye fint, og denne 
kostet bare 199,-! Den er kjempefin, og man kan bruke den som en kjole. I dag brukte jeg bare ett par tynne strømper under, og det
var et litt mer søtt og kosete antrekk. Akkurat som jeg liker det, og perfekt til fine vinterkvelder!  

God natt til dere! 


4 kommentarerkjære pappa


  Skrevet 09.11.2014 klokken 15:44


Jeg har verdens beste pappa, og jeg ønsker han alt godt i dag som det er farsdag. Vi bor langt unna hverandre og jeg ser han altfor 
sjeldent, men det forandrer ingenting når vi først er sammen. Pappa har gitt meg mye lykke og kjærlighet gjennom hele livet, og jeg
har alltid sett på han som en av mine beste venner. Han er en av de snilleste jeg vet om, og jeg kan nesten ikke komme på èn eneste
negativ ting om han.  

I tillegg til at han hjelper og stiller opp for både storesøsteren min og meg når vi trenger det, hjelper han mamma hele tiden, og de er
fortsatt bestevenner til tross for at de ble skilt da jeg var veldig liten.

Kjære pappa. Jeg er så takknemlig og glad for at du er min far, og for alt du har lært meg og fortalt meg. Vi alle setter utrolig stor pris på deg,
og jeg savner deg hver eneste dag. Jeg gleder meg masse til juleferien når jeg kommer til deg, da kan vi gå i skogen og hugge vårt eget jultre,
pynte det med gammel pynt jeg lagde på barneskolen som du har tatt vare på, og bare ha det fint. Husk at du er den aller beste, og at jeg er
kjempestolt av deg. Glad i deg!  


3 kommentarercoco chanel


  Skrevet 09.11.2014 klokken 15:21


Det er søndag, klokken er nærmer seg fire, og jeg ble akkurat ferdig på jobb. Det er noe helt spesielt ved å jobbe på cafè på søndager, 
det er da det kommer slitne foreldre med skrikende barn som vil ha kakao med krem og rosinboller. De eldre som klager over den minste ting. 
Og selvfølgelig veldig mange hyggelige mennesker. Jeg liker å jobbe i helgene, jeg. 

Nå har jeg endelig kommet meg hjem, og jeg er dødssliten etter helgen. I går var jeg på konsert, og det ble en ganske sen kveld til tross for at
jeg drakk vann de siste timene. Jeg tror det var ganske lurt. 
...Jeg har forresten fått helt dilla på kokos og kokosmelk. Kokos i seg selv er jo noe jeg alltid har elsket og spist mye av, men å kjøpe 
en hel kokosnøtt, lage hull på den og drikke melken med sugerør har ikke skjedd så ofte. Det er allikevel en veldig eksotisk opplevelse,
og jeg kommer nok til å kjøpe det mange ganger fremover. Når du har drukket opp, kan du knuse den og spise kjøttet. Nam!

Nå skal jeg rydde litt etter i går kveld, det ligger jo både potetgull i sofaen og tomme vinflasker overalt.
Senere i dag er det også duket for en deilig tacokveld hjemme hos familien til Marius. Vi skal feire farsdagen, og det gleder jeg meg masse til!
Det er jo litt trist at jeg ikke får sett min egen pappa i dag, men vi får heller ta det igjen når vi møtes til jul.  


Én kommentarhjemmelagde gresskar-og gulrotmuffins


  Skrevet 09.11.2014 klokken 12:26


I går laget jeg noen helt herlige muffins av det gresskaret jeg kjøpte samme dag. Disse er veldig sunne, lette å lage og kjempegode! 
Jeg fant opp oppskriften der og da siden jeg prøvde meg frem, men dette skal være de riktige målene, og jeg håper deres blir like gode
som det mine ble. Jeg blandet inn litt revet gulrot, siden gresskar passer perfekt med gulrøtter, og de i tillegg gjør bakeverk ektra saftige
og gode. 

Noras gresskar-og gulrotmuffins

3 dl mandelmel
2 egg
2 ss sukrin
1 ts kokosolje
1 ts kanel
1 gulrot, revet
1 dl gresskarpurè
3 ss mager kesam
1 ts bakepulver
1 ts vaniljepulver, økologisk  

Pisk eggene sammen med sukrinen, og ha alt det andre i. Bland godt. 
Fordel i former og stek i ovnen på 200 grader i ca 10-15 minutter. 
Avkjøles godt. 

Frostingen

1 pakke philadephiaost, light
3 ss sukrin melis
2 ss smeltet kakaosmør (hvitt)
1 dråpe stevia, vaniljesmak

Pisk osten med melisen, og spe forsiktig inn det smeltede fettet, litt av gangen.
Smak til med stevia eller annet. Has på sprøytepose med tyll, og settes kaldt til bruk.  

Over drysset jeg litt rå kakao og litt sprøstekt gresskar i strimler. Muffinsene ble litt stygge i kantene fordi jeg hadde så dårlige former, 
så jeg anbefaler dere å bruke aluminiumsformer slik at de ikke faller sammen! Lykke til!


5 kommentarermor og datter


  Skrevet 08.11.2014 klokken 15:55


I går kveld fikk jeg som sagt besøk av min kjære mor, som nå har arvet huset til foreldrene sine og derfor flyttet fra Sandvika. Dette gjør at vi 
nesten aldri ser hverandre, men i går fikk vi endelig tid. 
Da hun kom hadde hun tatt med seg en vinflaske, og vi satt og koste oss hjemme hos meg i flere timer før vi måtte løpe til toget.
Jeg hadde nemlig bestilt bord på Olivia. Hun hadde aldri vært der før, men etter at vi begge hadde kost oss med deilig pizza og enda en flaske
vin, klarte jeg å overbevise henne om hvor koselig og herlig dette stedet er.

Mens vi satt ute og spiste begynte det å snø igjen, og det kunne vel ikke blitt mer herlig enn det.
Vi satt og skravlet, lo og snakket lenge.  


Da vi kom hjem igjen drakk vi enda en vinflaske, og Marius kom også innom for å hilse på. Det var rett og slett utorlig hyggelig, og jeg
håper vi klarer å få til flere slike dager! 
...Tusen takk for en fantastisk fredagskveld, mamma. 

I dag skulle vi egentlig kjøre til hytten vår for å plukke sopp, men siden begge var veldig slitne etter en lang kveld i går, og siden det
også plaskregnet da vi våknet i åttetiden, droppet vi det. Det var kanskje like greit, selvom jeg har gledet meg i ett år til å plukke sopp på
vårt hemmelige sted.

Nå bar mamma kjørt hjemover, og jeg har nettopp drukket min første kaffe og endelig begynt å våkne. Om noen få timer får jeg
besøk av noen jenter, og senere i kveld skal vi på Musikkflekken her i Sandvika for å høre på konserten til Einar Stray Orchestra.
Einar er storebroren til bestevenninnen min, og jeg har kjent han siden jeg var liten, så dette blir veldig gøy. Perfekt å gjøre på en
regnfull og trist lørdagskveld. Billetten koster 170,- og konserten starter rundt klokken ni i kveld. Jeg håper jeg ser deg der!


3 kommentarerkakao med chili og besök


  Skrevet 07.11.2014 klokken 15:16


Ute snør det. Det har faktisk snødd i hele dag, og jeg merker hvor mye glede jeg får av det. På Kanel har det vært veldig stille i hele dag, 
men jeg har allikevel kost meg og blandt annet lagd en deilig løksuppe som vi selger. I dag kommer mamma på besøk, og i tillegg til at hun skal 
sove her og holde meg med selskap, skal vi ut og spise i kveld og drikke masse vin sammen. Å drikke vin er vel høydepunktet med helgen for meg, 
så jeg gleder meg allerede. Og ikke minst, det er veldig hyggelig å få se henne igjen. 

Nå har jeg endelig kommet meg hjem, og har lagt meg i sengen med bade pledd, pels og dyne. På føttene har jeg lagt en deilig og varm 
varmeflaske, og her skal jeg ligge så lenge som absolutt mulig. Jeg har laget meg en kakao på mandelmelken jeg lagde i går også, for å få
litt varme i kroppen.

Noras kakao

2 dl mandelmelk
1 ss rå kakaopulver
1 liten bit fersk chili
1 ts honning

Kok opp alt sammen. Ta ut chilien etterpå, slik at du ikke får den i munnen. 
Over hadde jeg noen "brente" marshmellows på en pinne fra skogen! 

....Denne kakaoen er ikke så veldig sterk, men setter allikevel varmen i gang. Jeg elsker chili og bruker det i nesten alt, og 
kakao passer perfekt til. Ved siden av har jeg tatt frem litt kakao 86% bare for å kose meg litt ekstra mye. Det er jo tross alt helg!  


...Ahh! Selvom jeg holder på å fryse av meg fingertuppene så elsker jeg denne tiden, det er noe helt spesielt. 
Nå må jeg bli ferdig med å rydde og fikse meg, også er det ut. Ha en fantastisk helg, dere! 


Én kommentarårets deiligste jakke


  Skrevet 07.11.2014 klokken 12:37


Mange av dere lurer på hvor jeg har kjøpt denne herlige jakken! Jeg skjønner det veldig godt, for jeg ble helt forelsket i den ved første øyekast. 
I tillegg til at den er varm og deilig å ha på seg, synes jeg den er fantastisk fin og absolutt en perfekt høst-og vinterjakke.

Man kan velge mellom hvit og brun, som er den jeg har, og jeg må si at jeg er utrolig fornøyd med valget av fargen.
Hvit passer kanskje til litt mer enn brun, men samtidig går jeg mest i farger man kan kombinere med brunt,
og jeg synes i tillegg at denne fargen passet best til meg når det gjelder både hårfarge og hudfarge.
Dette er en sikker favoritt dette året, og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg kjøpte den!

Hvis dere vil se nærmere på denne jakken er det bare å trykke her. 


Én kommentarrosa silke og tørt hår


  Skrevet 06.11.2014 klokken 17:27


Det jeg hater med meg selv, er at jeg aldri bryr meg om nye kolleksjoner før det er for sent. I dag kunne jeg kapret hele Alexander Wang for h&m 
kolleksjonen, men i stedet venter jeg til alt er utsolgt. Ikke det at jeg har noe spesielt behov for noen av de plaggene, men det er allikevel
veldig rart hvor besatt jeg kan bli etterpå. Nå har jeg oppdatert hjemmesiden til h&m i en evighet, og endelig kommet inn....og alt som er kult,
er borte! Vel, jeg gjetter på at dette er en gave fra gud, i og med at lommeboken min har godt av litt fri fra mine ekstreme handlevaner.  


body/jean paul gaultier for lindex

Nå har det blitt helt mørkt ute, det ble det faktisk allerede klokken halv fire, og jeg ligger på sofaen og er veldig klar for å se på Masterchef! 
Jeg gleder meg også veldig til å få trent etterpå, og kanskje jeg også rekker å sole meg litt med Marius før jeg skal legge meg.
I morgen er det tilbake på jobb halv syv, men det som er deilig å tenke på, er at jeg har fri på lørdag. Det er fantastisk!

Jeg ønsker dere en super torsdagskveld videre, og jeg håper også for deres del at dere har funnet noe kult på h&m i dag! :-) 


4 kommentarerhjemmelaget mandelmelk


  Skrevet 06.11.2014 klokken 14:50


Mandelmelk kan man lage så sunn man vil, man kan ha i alt av pulver og kosttilskudd og smaker. Jeg ville ha min så naturell som mulig,
da jeg synes at dette er best. Denne melken holder i rundt fire dager i kjøleskap, og passer helt utmerket til frokostblandinger, drikker, 
i matlaging eller å bare drikke. Mandlelmelk er en næringsrik drikk som gir deg mye proteiner og fett. 

Noras mandelmelk 

200 g mandler m/skall
1, 5 liter vann


1 ts kanel
1 ts kokosolje
1 ts honning


Mandlene må ligge i vann ganske lenge, da blir melken best. Jeg la dem i en bolle med masse vann over natten.
Hell av vannet de har ligget i, og ha mandlene i en blender. Kjør til alt er malt.
Du trenger ikke å sile melken, men jeg gjorde det for å få en helt ren og klar melk. Jeg silte alt gjennom et kjøkkenhåndkle. 

Hell melken tilbake i blenderen og tilsett honningen, oljen og kanelen. Du kan selvfølgelig droppe disse tingene eller erstatte dem 
med det du selv vil! Ha melken på en beholder og sett kaldt.  

Mandelmelken kan smakes til med alt mellom himmel og jord, og jeg kommer nok til å prøve meg på forskjellige smaker fremover. 
Selvom jeg elsker den deilige og friske mandelsmaken, er det jo gøy med litt variasjon. Mine favoritter er mandelmelk med enten rå kakao,
vanilje eller kanel. Dette er mine favorittsmaker i all slags mat, så det er jo logisk at jeg velger dem i denne melken. De passer godt til, og
i tillegg så er rå kakao og kanel veldig bra for oss.  

...Jeg tok vare på mandelmassen som ble igjen etter silingen. Dette kan være en herlig base til knekkebrød, kaker eller frokostblandinger.
Man kan rett og slett bruke det til mye, og derfor anbefaler jeg dere å bruke det til noe fornuftig, da får man utnyttet absolutt alt.
Mandlene koster rundt 10 kroner, og det gjør dette til en veldig billig melk. Man kan også lage denne melken med andre nøtter.

Lykke til, jeg håper dere prøver ut min oppskrift og gir tilbakemeldinger!  


4 kommentarerdet perfekte mønsteret


  Skrevet 05.11.2014 klokken 16:03


Ja, dere vet hvor besatt jeg er av undertøy. I over en måned har jeg løpt ut og inn av butikken for å beundre denne fantastisk fine bh`en, 
og jeg har ikke klart å bestemt meg for om jeg skulle kjøpe den eller ikke.

Men da jeg kom inn i går, og de hadde fått den i min størrelse, klarte jeg ikke å holde meg unna. Den er perfekt på alle mulige måter, og jeg
føler en strålende lykke innvendig. Det er jo bare snakk om ett par hundre kroner.  


Denne bh`en er fra Lindex. De har så utrolig mye fint undertøy, og det er mitt favorittsted nummer 1 på billig og unikt undertøy. 
I tillegg til det nydelige mønsteret og den perfekte, gjennomsiktige tøybiten i mellom, er den behagelig å ha på!  


5 kommentarerfavoritter akkurat nå


  Skrevet 05.11.2014 klokken 11:11


Vi er i en ny måned, og det betyr også at jeg må oppdatere skapet mitt. Ikke at jeg gjør det hver eneste måned altså, men 
noen ganger er det deilig å bli kvitt de plaggene man er lei av, og skaffe seg noe nytt! Personlig så er sommer-og høstklær det
jeg liker best å kjøpe, og derfor har jeg gledet meg til novembermåneden, hvor alle de fine tingene kommer inn, både i butikker og
på nettet. I dag har jeg bladd meg litt gjennom forskjellige sider, og funnet noen plagg som jeg har tenkt til å skaffe meg. 

Det går mest i svarte og mørke klær, det er fordi jeg elsker svart og det er lett å kombinere med andre farger. 
Under har jeg lagt til noen av favorittene, og hvis dere vil se nærmere på hvert enkelt plagg, er det bare å trykke på 
linken under bildend som er merket med "trykk her".
 

 

....trykk her.....trykk her. ....trykk her. 


....trykk her. 


....trykk her. 


....trykk her.


....trykk her. 

...Har dere funnet noen favoritter dere vil dele? 


Én kommentarhjemmelaget suppe og et smil til meg selv


  Skrevet 04.11.2014 klokken 23:03


God kveld mine kjære lesere! Ah, dere aner ikke hvor fantastisk denne dagen har vært, og jeg sitter igjen her med det største smilet. 
I løpet av de siste tre timene har jeg fått gjort mer enn det jeg har gjort på flere måneder, og det kjennes nesten altfor godt ut til å være sant.

Dagen start halv syv på Kanel, og da jeg var ferdig klokken to, dro jeg hjem og svarte på mailer, betalte regninger, planla litt forskjellige ting og
slappet av med Masterchef. Det er forresten skikkelig spennende nå, to episoder unna en vinner, og jeg gleder meg til å se hvem det blir.

Etter en ordentlig powerwalk rundt på Storsenteret for å handle, endte jeg opp med å handle inn nesten alle julegavene jeg skulle ha. Det er vel
en av de beste følelsene man kan ha, ihvertfall når juletiden kommer og alle skal i butikkene samtidig som deg. Da sitter jeg her hjemme i den lille
leiligheten min og pynter de fine pakkene jeg kjøpte lenge i forveien! Haha...

....Jeg endte også opp med å kjøpe meg et digert gresskar, for jeg fikk plutselig lyst på det til middag! Man kan jo lage masse forskjellige, morsomme
retter ut av ett eneste gresskar, og derfor har jeg mange oppskrifter til dere på lager. Kveldens middag ble en enkel gresskar-og gulrotsuppe med chili og
ingefær, og ikke bare er den supersunn og proppfull med viktige næringsstoffer - den smakte også himmelsk!
...Mmmm! Ser det ikke godt ut? Jeg stekte litt oksekjøtt og hadde det i, sammen med litt hakket persille og hjemmeristede gresskarkjerner
som jeg også fikk ut av gresskaret jeg kjøpte! Oppskriften kommer i morgen.  

Og vet dere hva, jeg har også fått trent i dag. Å love seg selv å dra på Elixia er en ting, men å fullføre det skulle vist ganske mye til.
I dag orket jeg ikke mer, så jeg bare dro. De hadde faktisk pusset opp, fått nye apparater og kortet mitt måtte til og med byttes ut med et
nyere ett.....Herregud, det sier jo litt om hvor lenge jeg har vært borte!

Uansett, Marius og alle guttene hans var der, og jeg tok noen lette knebøy med dem. Jeg trente bare med 30 kg som var oppvarmingsvekten min 
før, men det kjentes ut som 100 kg. Etterpå trente jeg roing, bakside ben også gikk jeg i sånn....seks minutter før jeg ga opp. Men trent har jeg ihvertfall,
og det blir jo bare bedre og bedre for hver eneste dag! Da jeg kom meg ut og var på vei hjem, tittet jeg opp på himmelen og smilte for meg selv.
Det er første gang på veldig, veldig lenge, og jeg håper ikke det blir den siste. Det er herlig å være lykkelig, og jeg savner det.

...Nå skal jeg slurpe i meg resten av suppen før jeg legger meg. En dag til på jobb nå, så har jeg fridag! Håper dere har en fin kveld videre!  


4 kommentarerny serie fra pantene


  Skrevet 04.11.2014 klokken 14:42


I forrige uke var jeg så heldig å få en hyggelig pakke i posten! Den var stappfull av deilige produkter fra Pantene, og jeg har allerede 
rukket å teste dem ut! Med en lang pause fra sponseverden er det fantastisk å være tilbake, og få slike søte og hyggelige
overraskelser i hverdagen!  /sponset innlegg

Denne nye produktserien fra Pantene som heter Pro-V har hovedfokus på å beskytte håret mot mineraler. Pantene har forsket på mineraler
og hår, og funnet ut at kobber skader proteinet i hårstrået. Håret absorberer kobber fra vann, derfor kan håret skades når vi dusjer.
Disse produktene er de første på markedet med EDDS, som er en antioksidant som nøytraliserer overskuddet av kobber i håret.
Derfor kan du dusje uten at håret levetid forringes ved bruk av disse.

Det første jeg vil si er at jeg elsket dem. Som dere vet så er jeg ingen hårperson, jeg bruker lite tid på håret mitt, jeg hater å style det og jeg 
bruker minst mulig penger på produkter. Disse beskytter håret, og det ble skinnende, glansfult og skikkelig mykt! I tillegg er lukten helt nydelig,
og for meg er det et stort pluss.  

Tusen takk for herlige produkter! 


Én kommentarden dypeste sorg og den største glede


  Skrevet 03.11.2014 klokken 20:24


I går var jeg på et helt nydelig arrangement her i Sandvika. Hjertefred er noe som er her hvert eneste år, og dette var den niende gangen. 
Man møtes her for å minnes de menneskene vi har vært glade i og som har gått bort, og selvom det er veldig trist, er det også noe av det
fineste jeg har vært med på. Alle står med tårer i øynene når en etter en går opp på scenen og forteller om enten barnet, konen eller moren de
har mistet. Jeg synes dette er noe fint som man burde dra på uansett, og det var også masse nydelig pynt, kjente og flinke artister,
gratis drikke og dans. Barn i engledrakter løper rundt, og man får også sende opp ballonger til himmelen. Helt, helt nydelig! 
Har dere vært med på hjertefred før? 


Ingen kommentarermine beste motivasjonstips


  Skrevet 03.11.2014 klokken 19:42


Det er ikke allitd like lett å løfte på stumpen, ta på seg joggesko og komme seg på trening. Mitt tilfelle er vel at jeg alltid overbeviser
meg selv om hvor utrolig mye annet jeg må få gjort, eller at jeg trenger hvile. Dette er knekken man må over for å virkelig komme inn
i treningsrutiner igjen, og hvis man ikke får et lite spark bak og noen teskjeer med motivasjon, er det ikke allitd like lett. 
Siden jeg, i dag, har startet et bedre og sunnere liv, har jeg tenkt til å dele mine virkelige motivasjonstips med dere!
Alle disse ti punktene er ting som har hjulpet meg mye, og som hjelper skikkelig.  

* invester i noen kule treningklær du føler deg komfortabel i 

* finn deg en treningsvenn, enten det er en venninne eller kjæresten din, og motiver hverandre

* sett deg et mål, og tenk på det hver gang du ikke vil trene

* gi deg små belønninger en gang i blandt om du er flink

* lag en spilleliste med motiverende sanger

* se på motivasjonsvideoer på youtube

* tenk på hvorfor du må trene og hvor deilig det føles etterpå

* sett opp et treningsprogram dag for dag og velg øvelser/timer du gleder meg til

* heng opp et bilde av deg før på speilet, og se forskjell dag for dag

* følg inspirasjonsprofiler på instagram 

  

...Håper dette var til hjelp! Jeg håper at dere finner litt inspirasjon i bloggen min fremover også, for jeg kommer til å legge ut masse
om trening og sunn mat! Nå skal jeg på trening, snakkes! Og bare for å gjøre det klart en gang for alle - bildet over er gammelt! Jeg ser
ikke ut slik nå! 


Ingen kommentarerkickstart


  Skrevet 03.11.2014 klokken 12:44


God morgen, og velkommen inn i en ny uke! Ute plasker regnet ned, og det har virkelig blitt et skikkelig høstvær.
Hele helgen har gått til jobbing, og på en eller annen rar måte så er det en veldig deilig følelse.
Jeg startet dagen med en enkel og god frokost, nemlig en smoothie laget på frosne bringebær, mager kesam og litt jordbærprotein pulver.
Over hadde jeg litt kokosflak og friske blåbær! Kjempegodt, sunt og mettende....akkurat det jeg trengte i dag!

...Etter jobb i dag skal jeg på trening, og ellers har jeg bare planer om å slappe meg. Eksamensperioden har startet såvidt for Marius,
og det betyr at jeg blir veldig mye alene fremover. Det blir deilig å få litt ekstra tid til venner og meg selv.


Ingen kommentarerhjelpesløs


  Skrevet 01.11.2014 klokken 23:44


Ja, da var det jammen meg lørdag allerede. Tiden flyr så fort, og det er jo bare noen få uker til jul! I hele kveld har jeg sittet og mimret 
fra fine og idylliske sommerbilder som jeg har lagt ut tidligere, det finnes nemmlig veldig mange bilder av meg og fra bloggen min på
weheartit.com og på google. Noe jeg har litt delte meninger om.... Uansett, jeg er også nesten ferdig med svarene på spørsmålsrunden, så jeg
håper dere har litt tålmodighet igjen, for det er ikke lenge til det innlegg blir publisert!

Etter en lang jobbuke, har jeg bestemt meg for å tilbringe denne lørdagskvelden alene og hjemme hos meg selv. Jeg har kjøpt sushi, sett
på filmer, synget masse og slappet av. Nå er jeg veldig klar for å sove, ikke bare fordi jeg er trøtt, men også fordi jeg har vært fryktelig deprimert
i hele dag, og føler derfor ikke for å være våken mer. Tenk dere det, jeg liker bedre å sove enn å være våken. Og bare fordi jeg misliker meg selv
så sterkt. Det er så hardt og slitsomt, og jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre. Allikevel hjelper det alltid med søvn, og drømme seg inn i en annen verden.

Marius er ute med guttene, men jeg gleder meg til å se han i morgen. Jeg håper dere koser dere masse i kveld, og drikker masse vin for meg! 
Klem fra meg! 


6 kommentarer


hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no