Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.norådyrene


  Skrevet 28.12.2014 klokken 15:20


God ettermiddag, dere! Nå begynner det å bli mørkt her i Danmark, og etter en lang dag ute i hagen, har vi endelig satt oss i sofaen. Jeg har blitt litt forkjølet så jeg er ganske sliten og trøtt i kroppen, men de andre har hatt det kjempegøy i hele dag. Vi barna har fått et luftgevær som vi har lekt oss med, og det var kjempegøy!
Vi har også gått litt rundt på tomten, og har blandt annet sett rådyr. Det er så koselig her!  

I kveld blir det taco, og det gleder jeg meg masse til! Ha en fin dag videre :-)


2 kommentarerjulefeiring i danmark


  Skrevet 27.12.2014 klokken 17:34


Hei mine kjære lesere! Jeg håper dere har hatt en helt fantastisk jul så langt, og at dere ikke gjør noe annet enn å kose dere, spise god og fet mat og se filmer til langt på natt. Selv har jeg hatt det supert i Porsgrunn, men jeg har dessverre ikke hatt så mye tid foran dataen. 

I skrivende stund sitter jeg i Danmark, i huset til moren til Marius. Jeg har vært her en gang før, og det er like fantastisk og idyllisk som sist. Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg bostavelig talt elsker dette stedet, og jeg kunne mer enn gjerne bodd her selv. Det er så typisk dansk, og samtidig gammeldags og herlig. Vi ble tatt i mot med åpne armer i går kveld, etter en veldig lang reise for meg som dro rett fra Porsgrunn, og vi avsluttet kvelden med både aquavit og pinnekjøtt! 
I dag har vi vært i den lille landsbyen som er her, og kjøpt masse god mat og drikke. Ellers har jeg og mormoren til Marius gått en lang tur, og nå er det snart klart for å feire «julaften». Pakkene ligger under treet, det danske ølet står på bordet og det lukter nystekt ribbe i hele huset. Det finnes vel ingen som sier nei til å feire julaften to ganger på rad! 
Ha en fin kveld videre, dere! 
Ingen kommentarerlille julaften


  Skrevet 23.12.2014 klokken 16:53


Heihei dere! Nå har jeg endelig kommet frem til Porsgrunn! For å være ærlig kom jeg hit allerede i går kveld, sammen med Marius. Vi sov over her hos mamma, og det var kjempehyggelig. Huset arvet hun av foreldrene sine, og det er utrolig rart å være her uten dem. Vi fikk servert hjemmelagde kjøttkaker, en nyoppredd seng og litt for mye vin og juleøl! 

I dag har vi hugget juletrær, et til mamma og et til pappa. Selvom vi skal feire jul her i morgen, må jo begge ha et juletre! I år fant vi juletærne i hagen til mamma, men vanligvis pleier vi å finne dem i skogen. Det er så hyggelig og jeg husker godt at jeg pleide å løpe rundt i skogen for å finne det perfekte juletreet!  

Jeg sover så godt her, og jeg ser virkelig frem til å være her i de neste dagene! Jeg er også evig takknemlig for at det er snø her, selvom det ikke er så altfor mye. Det blir liksom ikke verken julestemning eller julefeiring uten det.

Marius dro hjem i dag, men nå kom storesøsteren min inn døren, og nå skal vi kjøre ned til pappa sitt hus og pynte juletreet der! I morgen skal jeg steke ribbe, rådyrstek og lage all julematen, så det er mye vi skal få gjort. Ha en fin lille julaften videre!


Ingen kommentarerjulebord


  Skrevet 21.12.2014 klokken 13:37


I går hadde som sagt mine jenter og jeg julebord, og det ble skikkelig vellykket! Jeg kom litt tidligere og laget mat og ble med på å pynte og dekke bordet, noe jeg absolutt elsker. Middagen i år ble pinnekjøtt med rotmos, og til dessert ble det riskrem med varm kirsebærsaus! Jeg er selv veldig fornøyd, selvom jeg ikke husker så mye av selve middagen. Dere skjønner, dette var første gangen jeg drakk alkohol på utrolig lenge, så hvitvinen gikk rett i fletta på meg. Noe som også førte til at jeg blandt annet mistet kameraet mitt i gulvet. Derfor er det ikke så mange bilder!  Tusen takk for en helt herlig kveld, jenter! Dere er de beste. 


3 kommentarersolnedgangen


  Skrevet 19.12.2014 klokken 22:48


For en dag! Klokken nærmer seg elleve på kvelden og jeg lager fortsatt mat. Nesen renner, leppene er tørre og jeg har kviser i hele ansiktet. Det er så utrolig typisk å bli syk dagen før man skal være fin, pynte seg og ha en lang og morsom kveld, er dere ikke enige? Så nå har jeg laget meg en kopp med varmt vann og sitron, lagt meg i sengen med varmeflasken godt plassert ved føttene og krysser fingrene for at jeg føler meg bedre i morgen. Klokken åtte skal jeg være på jobb og jeg åpner cafeen alene, så jeg håper virkelig at formen er bedre. 

Jeg vil forresten bare vise dere hvor nydelig det er der hvor Marius bor. Han bor ganske høyt oppe, og det er alltid snø der før alle andre steder i Bærum. Det er så fantastisk fint der, spesielt når solen begynner å gå ned. Virkelig en deilig følelse å våkne opp til denne utsikten :-) God natt da, dere! 


Én kommentarforberedelser


  Skrevet 19.12.2014 klokken 13:09
Hei mine kjære! Nok en gang må jeg bare beklage for at jeg ikke blogger så mye som jeg burde. Denne uken og helgen som kommer er utrolig travel for meg. I morgen er det julebord for mine jenter og Marius og hans guttegjeng, og jeg kan lage mat for begge. Det er mye å gjøre, lage og handle inn, og jeg flyr frem og tilbake fra den ene til den andre. I tillegg har jeg blitt litt forkjølet, og har faktisk feber i skrivende stund. Jeg håper dere forstår det, og heller ser frem til mer blogging neste uke. 

På mandag skal jeg nemlig til Porsgrunn for å feire jul med familien, og jeg gleder meg masse. Jeg kan nesten ikke vente til å se mamma og pappa igjen, og jeg vet ikke om noe morsommere enn å være med storesøsteren min i fem dager i strekk. Hun er den beste, og vi har det alltid gøy sammen!  

....Nå må jeg komme meg til Marius igjen og fortsette med matlagingen, men jeg ønsker dere uansett en kjempefin førjulshelg! God jul!


4 kommentarervinn niveaprodukter


  Skrevet 17.12.2014 klokken 13:49


Ja, dere....Det er duket for min siste konkurranse før jeg tar juleferie, altså årets siste konkurranse, og før jeg kårer vinnerne fra alle de forskjellige konkurransene. Denne konkurransen er i samarbeid med Nivea, og du kan vinne masse deilige produkter. I forbindelse med en ny smak i leppeserien, "blueberry blush", som forresten lukter helt, helt fantastisk, fikk jeg lov til å ha en liten konkurranse for dere lesere. Premien er Niveas ansiktsmasker og alle de forskjellige lepomadene i fine, små poser. Jeg har testet dem alle, og jeg elsker hver eneste en. De gir masse fuktighet, og luktene er herlige. 
Det eneste du trenger å gjøre for å delta i min siste konkurranse, er å skrive navn, alder og mailen din i kommentarfeltet. Jeg liker å gjøre det enkelt i år, så får jeg heller legge litt mer i spørsmålene neste år.. det er et fint forsett for meg, det! 

Lykke til! 


41 kommentarerkim´s closet


  Skrevet 16.12.2014 klokken 12:07


Det er mange forskjellige meninger og ord som sprer seg rundt Kim Kardashian for tiden, men det eneste jeg har å si, er at jeg elsker stilen hennes. Vel, jeg liker ihvertfall det meste hun går i. Det er jo ingen hemmelighet at det er lettere å kle seg i fine, dyre og spesialsydde plagg når man har mye penger, og det frister kanskje også litt mer å pynte seg hvor enn man går, når man alltid blir tatt bilde av og vist for hele verden.

Allikevel synes jeg at hun har en fantastisk kombinasjon av farger, mønster og stoff, og jeg kan ikke gjøre noe annet enn å misunne klesskapet hennes. 

Vanligvis liker jeg lyse, rene farger, og det er kanskje derfor jeg har falt helt for antrekkene under. Det er perfeksjon, og hun ser ut som en million. Selve jenta og familien har jeg egentlig ingen mening om, men en ting er sikkert - hun kan kle seg!

Her er mine favorittantrekk som hun har blitt sett i. Jeg elsker alle! Hvilket antrekk liker dere best?


4 kommentarer00157


  Skrevet 15.12.2014 klokken 22:05


Hvilken farge bruker du på ysl leppestiftene dine? Jeg har fryktelig mange forskjellige farger, men jeg liker de lyse best, 

og bruker dem nesten hver dag.  

 

Har du en øyenskygge å anbefale? Jeg bruker ikke så ofte øyenskygge, så har dessverre ingen å anbefale. 

 

Hvor redigerer du bildene på instagram? Jeg bruker alltid bare filterene som er på instagram. 

 

Hvilken str er louis vuitton speedy veska di? Kan du vise bilde av alle lv veskene dine? Speedyen er 30. Har du og Marius planer om å flytte sammen? Ikke enda. Jeg trives veldig godt for meg selv.

 

Vil du jobbe som kokk hele livet, eller tenker du å ta en annen utdanning? Akkurat nå jobber jeg på et bakeri for å ta et lite avbrekk i kokkebransjen, men jeg vet helt ærlig ikke hva jeg vil videre i livet. Jeg er ihvertfall glad for at jeg har en utdannelse. 

 

Hadde du noen seriøse forhold før Marius? Og hadde han noen før deg? Vi begge hadde både hatt kjærester og seriøse forhold før vi traff hverandre. 

 

Hva er favorittmaten din? Dette er veldig vanskelig i og med at jeg er en matelsker og har smakt så utrolig mye rart. Men jeg får vel være litt kjedelig og svare sushi og pizza! Hva gjør du helst i helgene? Det kommer helt an på, men hvis jeg ikke skal slappe av med kjæresten og spise god mat, så er det jo gøy å ta en bytur med venninner. Jeg er også veldig glad i å bare dra ut for å drikke litt vin og kose meg. 
 

Jeg lurer litt på hvordan du tror livet ditt er om 5-10 år? Forhåpentligvis har jeg både mann, barn og hus, men det er jo noe man aldri kan vite. 

 

Kunne du tenkt deg en karriere som modell? Å bli modell har vært den største drømmen jeg har hatt noensinne, og jeg hater meg selv for at jeg ikke prøvde litt før. Det er en bransje som man burde starte i tidlig, og derfor kommer jeg aldri til å tilgi meg selv for det. 

 

Leier du eller eier du leiligheten i Sandvika? Jeg leier. 

 

Liker du bedre jobben på kanel en den du hadde tidligere på en ordentlig restaurant? Det er snakk om to absolutt helt forskjellige jobber, så det er umulig å sammenlikne. Faktisk så liker jeg begge to like godt på forskjellige måter. 

Bruker du mye sminke? Absolutt ikke. Og jeg kan gjerne gå uten sminke, det gjør jeg ofte. 

 

Er du veldig fornøyd med den nye jobben? Ja, Kanel er et fantastisk sted med herlige kollegaer. 

 

Hva er din favoritt når det gjelder klesbutikk? Det er mange og det spørs jo helt, men den butikken som har stoppet hjertet mitt ett par ganger er Weekday. 

 

Leser du noen andre blogger? Nei, egentlig ikke. Det har jeg heller aldri gjort, men det er jo gøy noen ganger å scrolle seg nedover topplisten. 
 

Hvordan har det vært å vokse opp i Bærum? Jeg har hatt det helt topp der jeg vokste opp. Det er selvfølgelig mye press på penger og utseende, men det tror jeg det alltid kommer til å være, og uansett hvor du befinner deg, vil det alltid være et såkalt press på et eller annet. 

Teller du kalorier, eller har du gjort det tidligere? Ja, jeg teller ofte kalorier, men det er ikke noe jeg selv velger. Jeg vet hva veldig mange forskjellige produkter inneholder, og derfor har jeg en automatisk tabell i hodet mitt.

Hva mener du er det beste og det verste med livet? Jeg synes kjærlighet er det beste og det verste med livet. 
 

Om det er noe du kunne sagt til ditt 16-år gamle deg, hva ville det vært? Oppnå drømmene dine og jobb hardere. 

Om du skulle ha skaffet deg et husdyr, hvilket skulle det ha vært? En italiensk mynde. Jeg vil egentlig ha alle dyr i hele verden, men jeg tror en hund hadde vært perfekt for meg. Eller katt, men jeg er veldig allergisk. 

 

Hvordan klarer du å jobbe på Kanel/være kokk når du har et så anstrengt forhold til mat? Det er veldig vanskelig, men allikevel veldig gøy siden det er noe jeg brenner for. 

 

Har du en favorittserie? Jeg har mange, men jeg sett alle ferdige bortsett fra en. Gossip girl, Dexter, Breaking bad og Game of Thrones er favorittene da!

 

Hva er din favoritt årstid? Høst tror jeg. Sommer også, på en måte!

 

Hvor går din neste reise? Det aner jeg faktisk ikke, men kanskje København? 

 

Har du tips til ting jeg kan gjøre hjemme for å få timene til å gå? Finn noe du kan gjøre som du liker. Enten det er tegning, maling, spill, lesing eller kanskje blogging? Personlig synes jeg aldri det er vanskelig å finne på noe jeg kan gjøre hjemme. 

Hva synes du om silikon og plastikkoperasjoner ellers? Har du noensinne vurdert det selv? Vel, personlig så synes jeg det er kjempeflott at det finnes og jeg har absolutt ingenting imot dette om man bruker det nødvendig. Jeg vet hvordan det er å ikke være fornøyd, og jeg må innrømme at jeg har tenkt tanken flere ganger - både her og der! Det tror jeg nok at de fleste jenter har. 

 

Hva er du mest og minst fornøyd med deg selv? Jeg er mest fornøyd med håret, og minst fornøyd med armene og hele den nedre delen av kroppen. 

 

Har du noensinne vært utro? Hvis ja, hva tenker du om det nå? Jeg har aldri vært utro, men jeg har opplevd det flere ganger fra den andre siden, og det er det verste som noensinne har hendt meg. Jeg tenker at det er helt unødvendig å være det om man er sammen med en man elsker og tiltrekkes av, og at det er svakt av et menneske å ikke kunne styre seg. Dette har gitt meg mange sår senere i livet og jeg er blant annet sykelig sjalu, paranoid og overfølsom når det gjelder kjæresten min. For meg er dette et problem, men heldigvis klarer vi å snakke sammen og han vet hvordan jeg er, så det går fint. Min mening er - en gang utro, alltid utro. 

 

Har du noensinne vurdert å bli vegetarianer eller slutte å bruke ekte pels? Hvorfor/hvorfor ikke? Nja, jeg har vært vegetarianer før, men jeg er veldig glad i kjøtt og fisk, og har heller ikke noe stort behov for å slutte å spise det. Når det gjelder pels så bruker jeg det en gang i blandt, men dette er arvede jakker som jeg elsker, og selvom jeg er imot pelsindustri og river meg i håret av tanken på at mennesket ikke har utviklet seg mer og lar dyret være i fred, så elsker jeg disse jakkene. Med andre ord, jeg har veldig delte meninger, og jeg orker ikke å ha et tema om dette på bloggen, da det ofte er veldig mange useriøse mennesker som ikke vet noe om denne industrien. 

 

Hvordan så du ut da du var 16 år og var du fornøyd med utseendet ditt da? Hvorfor/hvorfor ikke? Vet du hva, jeg følte akkurat det samme som det jeg gjør nå. Dårlig selvtillit på innsiden. Men jeg var jo fornøyd noen ganger, og jeg hadde det for det meste bra.  

 

Hva tenker du om utseendet ditt for 5 år siden? Når jeg ser på gamle bilder av meg selv, ser jeg en søt og glad jente, selvom jeg vet hvordan jeg følte det. Jeg synes også at jeg var veldig pen, og det er dumt at jeg ikke utnyttet det mer. 

Hva synes du om såkalte "rosabloggere"? Det har jeg ingen formening om. Jeg vet ikke engang hva kjennetegnene på en rosablogger er. 

Hvordan vil du forklare deg selv? Hyper, omtenksom, ærlig og overfølsom.

Hvorfor poserer du på hvert eneste bilde? Dette må være det mest useriøse spørsmålet noen gang. Jeg mener, hvem poserer ikke på et bilde? Det er vel en helt naturlig del når man blir tatt bilde av? Dessuten føler jeg selv at jeg ser bedre ut. 
 

Hvor ofte trener du? Akkurat trener jeg kanskje fire ganger i uken, det spørs helt på formen.  

 

Hvordan finner du motivasjon til trening? Akkurat nå har jeg null motivasjon til å trene, men her er fem tips: 
* lag en spilleliste med bare motiverende treningssanger som gjør deg glad
* sett deg mål og se dem for deg når du trener
* finn et program som motiverer deg til å dra på trening, enten det er styrke, cardio eller gruppetimer 
* få deg en treningsvenn og press hverandre
* kjøp deg noen kule treningsklær du føler deg fresh og fin i 
 Er du mye med venner du har hatt i lang tid?/Har du mye kontakt med mange venner egentlig? De jeg har nærmest er faktisk de som gikk sammen med meg på barneskolen, og det setter jeg stor pris på. Jeg er et menneske som er avhengig av mye alenetid, men jeg er med venner nå og da. 

 

Føler du deg voksen nå som du bare jobber, har en fast kjæreste, og leilighet - eller føler du deg fremdeles veldig ung? Jeg føler jo at jeg har blitt eldre og at ikke alt er like spennende lenger. Jeg savner ungdomstiden min veldig, egentlig! 

 

Kan du fortelle mer om modelloppdraget du gjorde i våres? Det var ikke et modelloppdrag, det var et modellkurs i Milano som ble holdt av modellagent Donna Ioanna, som blandt annet er kjent som dommer i Top model. Jeg har hatt kontakt med henne i lang tid, og til slutt dro jeg bare. Det var en fantastisk opplevelse!

 

Hvorfor byttet du jobb? Jeg byttet jobb, rett og slett fordi jeg var helt utslitt. Jeg hadde jobbet som kokk i fire år da jeg bestemte meg for å si opp, og jeg var både sliten, lei og deprimert. Som dere kanskje har fått med dere så har jeg hatt veldig mye problemer med meg selv de siste årene og dette slet veldig. Når man i tillegg har en såpass krevende jobb som har så lange dager, innebærer mye kjefting og krangling, og du har mye ansvar så blir man ganske sliten i både kropp og sjel. Det var en veldig tung avgjørelse, og jeg elsker både det stedet og alle menneskene, men det er ikke noe jeg har angret på i ettertid. Jeg har fortsatt mye kontakt med dem, jeg jobber der ekstra noen ganger og hvis jeg noen gang skal begynne å jobbe som kokk igjen, så kommer jeg nok til å søke der! 

 
 

Vil du fortsette å jobbe i Kanel i lang tid tror du? Ja, det regner jeg med. 

Hvor er det du får kjøpt tindved i Oslo-området? Ingen steder så vidt jeg vet! Jeg plukker dem selv.
 

Hvorfor svarer du sjelden på kommentarer? Fordi det er ikke alltid jeg føler at det er nødvendig med et svar. Og det er heller ikke alltid at jeg har tid til det!
 

Kan du lage et innlegg om sminken du bruker? Det kan jeg gjøre!
 

3 ting du liker ved deg selv? Kinnbeina, håret og håndleddene. 
 

Har du lappen? Nei, men jeg har innsett at jeg kanskje burde begynne å ta den snart.


4 kommentarerdropp desserten


  Skrevet 15.12.2014 klokken 21:11


Som dere sikkert har lagt merke til, er det mange bloggere som har skrevet om "dropp desserten", og jeg er ikke et untak. Å gi barn skolegang er utrolig viktig. Ikke bare for å lære, men også for å gi barn trygghet, håp og muligheten til å komme seg bort fra fattigdom. Vi i Norge har det så flott og fint, og det er lett å glemme hvor vanskelig og hardt det er for barn i andre land. Det er rundt 60 millioner barn i verden som står uten utdanning, og dette er noe vi kan gjøre noe med. 

Dropper du èn eller flere desserter i julen, og heller gir disse pengene til organisasjonen "Redd barna", gir du hele 4 barn i Kambodsja muligheten til å lære seg å lese. Det er snakk om 150 kroner, noe som for oss er utenkelig lite. Utenkelig lite penger, som gir noe så mye. Jeg skal ihvertfall droppe desserten. 

Det eneste du trenger å gjøre for å være en del av denne fantastiske julekampanjen, er å sende en sms til 2324 med kodeordet "DROPP". Du vil da automatisk gi 150,- kroner, men du kan selvfølgelig sende så mange sms´er du vil, og jo fler - jo bedre! 

Vil du lese mer om dette, kan du trykke her.   God jul!


Ingen kommentarersaltvannshår


  Skrevet 14.12.2014 klokken 19:18


Det begynte å bli mørkt. Tåken var borte nå, og det eneste jeg kunne se var vann. Isklart. Fuglene fløy over meg, og det eneste jeg kunne se da jeg lente meg over det gamle, frosne rekkverket, var julelysene de hadde hengt opp dagen før. De speilte seg så fint i vannet, og lyste opp mot den grå himmelen. "Jeg liker ikke de lysene" sa hun, og gikk videre. 

Hun hadde satt håret sitt opp i en hestehale i dag. Strikken var stor og rosa, og minnet meg mest om en mamma brukte da jeg var liten. Jeg husker den godt. Rundt seg hadde hun en stor ulljakke, og et sjerf. Det er den samme jakken hun bruker hver dag. Men sjerfet er ganske nytt, tror jeg. Jeg kunne ikke la være å legge merke til den store buksen hun hadde tatt på seg, men jeg lot være å kommentere det. "Kom da!" ropte hun med en skingrende stemme og et spørrende blikk, før hun snudde seg igjen, og fortsatte bortover.  

Vi gikk den samme turen hver kveld. Over broen, nedover veien, opp trappen og hjem igjen. Hun likte det best slik, og jeg følte meg snill som ble med. Hun fortalte meg aldri at hun var glad for å ha meg der, men jeg kunne allikevel se det. At hun var glad. 
Hendene hennes var kalde og bleke, og jeg kunne se hver eneste blodåre gjennom den tynne huden. Leppene var tørre og hovne, og hun var alltid mørk under øynene. Akkurat som hun alltid gråt, eller var lei seg. Hun ville aldri snakke om det, og det var nok bare jeg som la merke til det.

Vi stod ved siden av hverandre og så utover fjorden. Den var så fin, og himmelen viste alle regnbuens farger. De speilet seg i øynene hennes, og jeg kunne se at hun likte det. Vi hadde kommet ned til vannet nå. Bølgene slo hardt mot de store steinene, gang på gang, og vinden blåste i den lange hestehalen. "Jeg elsker lyden av havet" sa hun, og smilte. På ordentlig.

"Jeg også".  


2 kommentarerpepperkakebaking


  Skrevet 13.12.2014 klokken 13:49


I går kveld hadde jeg jentene på besøk, eller rettere sagt to av de beste venninnene mine. Vi bakte pepperkaker, pyntet dem og koste oss skikkelig! Jeg elsker å ha besøk, og jeg må alltid lage noe å servere. Siden jeg har brukt opp alle pengene mine på julegaver, ble det bare noe enkelt snacks, men det falt ihvertfall i smak, og det er jo det aller viktigste! Det finnes ikke en bedre følelse enn det å servere mennesker god mat, og jeg elsker å fikse, rydde og pynte til besøk eller selskap. Hadde jeg hatt et stort hus eller en stor leilighet hadde jeg nok invitert mennesker hver eneste helg og lagd forskjellige temaer.....haha! 

Uansett, pepperkakene ble kjempegode og pyntet veldig fint. Jeg elsker sånne kvelder!

 

Tusen takk for en fin kveld, jenter! 


Ingen kommentarerbra for breakfast


  Skrevet 13.12.2014 klokken 11:03


God lørdagsmorgen! Den etterlengtede lørdagen er her endelig, og jeg har fri. Noe jeg kjenner at jeg virkelig trengte! Kvelden i går avsluttet med et langt, varmt og deilig boblebad, og etter det har kroppen min vært som gummi. Alle musklene slapper av, og jeg klarte såvidt å stå opp i dag tidlig. 

Nå har jeg nettopp laget meg en liten oppkvikker, nemlig litt hjemmelagd gløgg som ble igjen etter pepperkakebakingen i går og en håndfull mandler. I går fikk jeg også en pakke i posten, som jeg bare må vise dere. Dette undertøyssettet finner du her og er helt nydelig. Jeg elsker både fargen og mønsteret, og i tillegg sitter det superbra. Jeg bestilte også en maskara som jeg elsker og har brukt mange ganger før, nemlig "Virtuôse drama" fra Lancomê. Denne maskaraen sitter lenge, og har en bøy på kosten som gjør at du får farget hele vippen enkelt. Jeg er absolutt ikke en som er flink til å bytte ut sminke når det trengs, men maskara bruker jeg jo hver dag og derfor er det bra med en ordentlig en. 

Begge produktene er fra Estella, og du kan trykke her  for å komme inn på deres hjemmeside. Det tok kun et døgn å få produktene levert, og det er jo alltid et kjempestort pluss. Siden det nærmer seg jul får dere 10% rabatt på alt i deres nettbutikk om dere oppgir koden nora10 og dette varer ut hele desember! De selger alt fra sminke til treningsklær, så det er absolutt verdt å sjekke ut. 


2 kommentarersnøkrystaller


  Skrevet 12.12.2014 klokken 16:09


Endelig fredag og helg, dere! Mens jeg var på jobb i dag begynte det å snø skikkelig, og snøkrystallene var enorme! Det var så vakkert, og jeg kom på hvor mye jeg virkelig elsker snø og julen. I kveld kommer to av mine beste venninner for å bake pepperkaker med meg, og vi skal kose oss skikkelig. Jeg har selvfølgelig laget pepperkakedeigen fra bunnen av, og det var faktisk mye lettere enn det jeg kan huske. Vi skal også drikke gløgg, høre på julemusikk og ha det gøy. Jeg har selvfølgelig litt hjemmelaget julesnacks på lager, men det vet de ikke noe om enda....hehe! 

Nå er jeg endelig ferdig med å vaske og rydde leiligheten, og jeg har også pyntet ferdig til jul. Siden jeg reiser hjem til familien min den 22. desember, er det litt begrenset hvor mye jeg gidder å ha av pynt her hjemme. Men den vakre Svibelen jeg kjøpte i helgen har endelig blomstret, og det er for meg julepynt i seg selv.  
Åh, jeg gleder meg så utrolig mye til i kveld! Jeg er ikke så glad i å spise pepperkaker, men jeg elsker å bake og pynte dem, og jeg tror det kommer til å bli kjempehyggelig. Jeg kan ikke huske sist jeg gjorde det, jeg husker bare hvor mye jeg likte det da jeg var liten og satt på kjøkkenbenken mens mamma laget deigen. 

Jeg ønsker dere en deilig og fin fredagskveld!  


Ingen kommentarerselfietime


  Skrevet 12.12.2014 klokken 12:11


Jeg ble fortalt her forleden at jeg har altfor få bilder av meg selv her på bloggen. Den dumme kommentaren feirer jeg med å legge ut absolutt alle mine selfies jeg noensinne har lagt ut på instagram. Ja, det er helt sant, jeg har gått gjennom hele røkla og lagret alle. Og en ting til jeg bare vil nevne - jeg har 4152 bilder på profilen min..

Det er godt for helsen vår å være litt glade i oss selv en gang i blandt! ...Sånn! Hadde jeg vært en av mine egne lesere nå, hadde jeg vært lei av dette fjeset, noe jeg selv er allerede. Jeg må jo innrømme at det var fler enn jeg hadde trodd, dette er ikke engang alle! Det er veldig morsomt å se hvor mange bilder man faktisk kan knipse av seg selv, og i hvilke situasjoner alle de forskjellige er i. I bilen, på stranden, i badekaret, på byen eller hjemme i sengen - har dere noen gang tenkt over hvor dumt det egentlig er å ta en "selfie"? Og ikke bare det, men hvor teit er det ikke at vi har gitt dette et eget navn som går verden over. Herregud, jeg lurer på hvordan verden er om hundre år, og jeg er fryktelig glad for at jeg slipper å finne det ut!


7 kommentarerdagens antrekk


  Skrevet 11.12.2014 klokken 15:58jakke/ her   hansker/ her   sko/her   bukse/her

Ha en superfin dag videre!


7 kommentarerpressefrokost


  Skrevet 11.12.2014 klokken 12:16


God morgen solstråler! Jeg var ute av døren allerede klokken halv åtte i dag tidlig, og har nettopp kommet hjem igjen. I dag var jeg så heldig å få frokosten min servert på Bølgen & moi Tjuvholmen, og det var superhyggelig! Jeg elsker pressefrokoster, spesielt når du møter masse mennesker du ikke har sett på evigheter. 

I dag ble vi introdusert for hudpleiemerket "Talika", og jeg er virkelig imponert. De selger blandt annet et vippeserum, ansiktmasker, eyepatches og mye mer spennende. Vi fikk teste og høre mye om de forskjellige produktene, og i tillegg fikk vi med en stor goodiebag med hjem - jeg kan nesten ikke vente til å få testet dem ut! Jeg kommer til å skrive litt om de forskjellige produktene når jeg tester dem, så det er bare å glede seg. Produktene får man kjøpt på blandt annet Fredrik & Louisa, og prisen er absolutt ikke verst.  


Tusen takk for en superherlig frokost, alle sammen! Spesielt til Kjetil, som var så flink og ordnet alt! 


2 kommentarergiveaway


  Skrevet 10.12.2014 klokken 23:08


Hei fine dere! Jeg håper dere har det fint, og er klare for en supergod nyhet! I samarbeid med det populære bikinimerket "to die for" har jeg fått lov til å dele ut et sett til en av dere! Personlig er jeg veldig glad i disse bikiniene, de er liksom ikke for mye, samtidig som de ser lekre og delikate ut. Som dere vet elsker jeg bikinier og undertøy, og jeg har godt over hundre forskjellige bikinideler. For meg er det viktig at den sitter bra, og ikke er altfor utforedrende. Dette er noe disse menneskene bak merket klarer veldig fint, bikinien sitter som støpt på kroppen, og derfor har jeg ikke det minste imot å skrive fint om dem!

Jeg har fått bikini fra dem før også, og hvis du vil se det eldre innlegget mitt om en annen farge, kan du trykke her. Denne gangen valgte jeg en litt søtere farge, nemlig en babyrosa med hvite blonder. Jeg elsker den allerede, og gleder meg til å bruke den til sommeren!


Det eneste du trenger å gjøre, er å skrive hvilket varmt strandparadis du ville rømt til om du fikk sjansen i morgen. For eksempel så er mitt strandparadis Maldivene. Skriv dette i kommentarfeltet med navn og email og så er du med i trekningen. Det er viktig at navnet ditt og emailen er i selve kommentaren. 

Lykke til! 


56 kommentarerforever in brasil


  Skrevet 10.12.2014 klokken 13:14


/Vogue


Én kommentarfiberrik kveld


  Skrevet 09.12.2014 klokken 22:07


God kveld! I dag har det skjedd mye rart, blandt annet har dette vært dagen for sure, grinete og klagete kunder på bakeriet, og jeg blir sliten bare av å tenke på det. I et luksusland som Norge har vi ikke verre ting å klage over enn at skolebollen er "tørr", at påfyll på kaffe koster 10 kroner (ja, 10 kroner!) eller at du ikke får nok skum på latten din. Ja, jeg skjønner selvfølgelig dette til en viss grad, men det er noen mennesker som burde ta seg en uke inne i servicebransjen for å se hvordan det virkelig fungerer. Takk gud for alle de andre, trofaste og snille kundene som gjør alt verdt det! 

 Siden jeg jobbet tidlig i dag, hadde jeg unnagjort både trening og andre ærender før klokken slo fire. Det kjennes veldig deilig, og følelsen av å enda ha hele dagen foran deg er herlig! I tillegg trente jeg med kjæresten min, og jeg kan vel nesten ikke huske sist! Nå har jeg faktisk kommet hjem fra dagens treningsøkt nummer to, som var en veldig tung cardiotur ute i mørket. Men deilig, det var det! 

Middagen står for tur, og siden jeg ikke er så sulten i dag, har jeg droppet den normale middagen, og heller laget meg en stor skål med det beste jeg vet - havregryn med mandelmelk! Denne skålen inneholder så utrolig mye godt, som havregryn, linfrø, chiafrø, sesamfrø, tørkede tranebær, lønnesirup, tørket kokos, banan og friske blåbær. Og selvfølgelig mandelmelk. Jeg elsker det, og ikke bare er det mettende og godt, hvert eneste gram er kjempesunt! Spis med god samvittighet :-) 

...Nam! Nå skal jeg spise opp, se ferdig en film jeg har begynt på, og før jeg legger meg skal jeg ha en time med dansing og tøying! :-) I dag har jeg faktisk klart å holde meg våken hele dagen, så jeg håper jeg får en skikkelig god natt søvn! Ha en fin kveld <3 


3 kommentarerjust a walk


  Skrevet 09.12.2014 klokken 14:31


 
genser/Vila  støvler/Hunter


4 kommentarermine favorittkjoler


  Skrevet 09.12.2014 klokken 12:54


Å finne den perfekte kjolen til juletiden er ikke alltid like lett, og den dag i dag finnes det jo utallige kjoler å velge imellom! Jeg har selvfølgelig plukket ut mine favoritter, og skrevet kort om hvorfor det ble nettopp dem. Man skal alltid bruke lang tid på å finne kjole til en spesiell anledning, det mener ihvertfall jeg, og jeg begynner virkelig å få dårlig tid. Kanskje det blir noen av disse! 

Trykk på hver enkel kjole for å komme direkte inn til sidene :-)
 

1. Dette minner meg faktisk litt om en jeg har fra før av. Jeg elsker at den er lang, har mønster på armene og at den har paljetter, men allikevel er elegant og fin. 

2. Dette er en litt søtere og lettere versjon, perfekt for julelunsj, eller festkjole til kvelden. Den åpne ryggen med de tynne trådene gjør den elegant, og jeg kunne absolutt brukt denne!


3. Denne blåfargen er helt nydelig, og dette er en kjole som også egner seg til nyttårsaften. Jeg er ikke så fan av paljetter, men denne er utrolig fin.


4. Ah, denne kjolen....hvor skal jeg starte? Jeg tenker kanskje å kjøpe denne selv! Jeg elsker alt ved den, fargen, mønsteret, og at det er åpen rygg. Dette kan gå fryktelig galt, men med naturlig sminke og et par svarte sko kan det også bli utrolig fint. 


5. Dette er en ganske enkel kjole det går an å piffe opp. Et fint smykke eller en fargerik leppestift passer perfekt!


6. Dette er også en utrolig søt kjole som kan brukes til mange anledninger. Den er ikke så formell, men fortsatt utrolig fin!


7. Dette er også en av de jeg liker best. Fargen er utrolig fin, og jeg elsker utringningen foran. 


...Hvilken er deres favoritt?


3 kommentareren hånd opp


  Skrevet 08.12.2014 klokken 18:46


Først og fremst vil jeg bare takke dere alle for den store responsen på innlegget i går. Jeg blir så glad av å føle meg forstått, og det varmer ekstra mye når dere sender mailer og kommenterer med fine ord og erfaringer! Det finnes selvfølgelig alltid noen av dem som setter spørsmålstegn ved alt og skriver stygge ting, men jeg kan jo fortelle dere med en gang at jeg har blogget såpass lenge og fått høre så mye stygt, at det skal mer til for å i det hele tatt lese gjennom det dere skriver. 

I dag var det tilbake på jobb, og jeg kjenner at jeg virkelig begynner å se frem til å ha ferie. Bare litt over en uke igjen nå, så reiser jeg til familien, og det skal bli så utrolig godt! Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en lang dag, jeg har satt på Lana del rey, dratt av meg bh`en og fått på meg kosedressen. I kveld skal jeg bare ta det helt med ro, og om litt får jeg et raskt besøk av kjæresten min. Vi har jo ikke fått ordentlig tid til hverandre på flere uker, så jeg håper vi får det hyggelig i kveld. Kanskje jeg rekker en rask treningsøkt også, hvem vet! 

Jeg elsker forresten denne genseren, som er fra h&m. Den er kanskje ikke av beste kvalitet, faktisk så røyter den enormt mye! Men allikevel er den fantastisk fin, varm og deilig å bruke. 

Dere får ha en strålende kveld videre! 


2 kommentarerrosa jentefilmer


  Skrevet 07.12.2014 klokken 17:25


Etter at jeg fikk netflix, viaplay og en åtte-fire jobb, har jeg nesten ikke gjort noe annet enn å sitte hjemme å se på filmer. Hver dag ser jeg ihvertfall en film, og jeg synes egentlig ikke at dette er noe dumt. Det gir meg både glede og fantasi, og jeg synes det er mye hyggeligere enn å se på et eller annet tv-program jeg egentlig ikke vil se på. For meg betyr søndag den eneste dagen i uken hvor man kan sitte hjemme med god samvittighet, lage en god middag og se på filmer til man sovner.

I mitt tilfelle elsker jeg jentefilmer, gode og dårlige, og siden det er søndag i dag, har jeg plukket ut mine ni beste jeg har lyst til å dele med dere. Jeg tror jeg snart har sett alle de dårlige, rosa jentefilmene som ligger inne på både netflix og viaplay nå, haha!


....Har du sett noen av disse før, og hvilken er isåfall din favoritt? 


3 kommentarers for søndag


  Skrevet 07.12.2014 klokken 16:36


God søndag, dere! Jeg tørr ikke engang fortelle dere når jeg våknet i dag, for det er nesten flaut. Jeg har fortsatt sovehjertet til en fjortenåring, og lurer på om jeg noen gang kommer til å bli som de eldre, blandt annet mine foreldre som står opp klokken seks hver eneste dag. Fordi de liker det! 

I går kjøpte jeg en av yndlingsblomstene mine, Svibel. Dette er den perfekte juleblomsten, og i tillegg til at den er så søt og liten, lukter den helt, helt nydelig når blomstene kommer. Jeg kjøpte hvit, egentlig bare fordi jeg ikke er så glad i farger, og jeg kan nesten ikke vente til knoppene springer ut og den sprer deilig lukt i hele leiligheten! Da jeg stod på kjøkkenet og laget meg te i dag, så jeg plutselig at den har utviklet seg siden i går, så det er nok ikke så lenge til blomstene kommer! 

Nå har jeg nettopp blitt ferdig med søndagsvaskingen, og det var deilig å få det unnagjort. Senere i dag skal jeg bare slappe av, sitte litt på Sobazaar for å få litt inspirasjon og så skal jeg selvfølgelig trene om ikke så altfor lenge. Husk å følg meg på Sobazaar om du ønsker å se mine boards og favoritter! Trykk her for å komme direkte inn til min profil!

...Stor S for søndag, sobazaar og svibel! Ha en fin kveld videre :-)


4 kommentarerbruk deg selv som inspirasjon


  Skrevet 07.12.2014 klokken 00:45


Noen sier man burde lese blogger, se filmer eller skaffe seg en treningsvenn, men for meg er det viktig å hente ispirasjon og motivasjon et annet sted. Nemlig hos meg selv. Er det noe jeg er flink til, er det å sammenlikne meg med andre jenter, og fortelle meg selv at jeg ikke er bra nok eller at jeg aldri kommer til å bli det. Det er nok en av grunnene til at jeg nesten aldri klarer å oppnå det jeg vil. Kroppen min og jeg er ikke på lag, vi er to helt forskjellige "personer" som er uenige. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen - hvis jeg ikke trener hardt og sulter meg, overspiser jeg og ligger hjemme. Jeg vil på ingen måte si at jeg har et sunt og normalt forhold til mat, og jeg kommer nok mest sannsynlig aldri til å få det heller. 

For noen dager siden satt jeg på mobilen og så gjennom bildene mine. Er det en ting jeg legger stor merke til, så er det hvor mye jeg forandrer meg på kort tid. Hvor stor jojo-slanker jeg faktisk er. Det går fra å være relativt tynn med synlige ben overalt, til å være sånn som jeg er nå - ganske mye større, og ikke noe markert. En annen måte å si det på, slik jeg ikke vil være. En ting er ihvertfall sikkert - man blir veldig inspirert av seg selv på denne måten. Når man er ufornøyd med seg selv og ser hvor utrolig bra man faktisk så ut før, får man enda mer lyst til å være flink. Greit nok, man ser vel egentlig aldri hvor fin man er før det har gått tid og man ser tilbake, men det er jo fortsatt samme kroppen og det er ikke mye som forandrer seg. Det er sunn mat og trening som er nøkkelen, og når jeg ser hvor utrolig flink jeg var før, for ikke mer enn ett år siden, får jeg bare lyst til å starte med en gang! 
 
Noen bilder er gamle, andre nyere. Kroppen min har forandret seg mye mer enn det man ser på bildene, og jeg har hatt fryktelige perioder på de fleste av dem. På det nederste bildet til venstre var jeg sykelig tynn for min høyde, nærmere 54 kilo, og det er noe jeg ser først nå, tre år etterpå. Jeg kan huske hvor stor jeg følte meg, og hvor lite jeg spiste og hvor mye jeg trente. På bildet stikker ribbeina mine ut under bodyen, og selvom jeg kunne gitt mye for å se slik ut nå, er det rett og slett skremmende å tenke på hvor stor forskjellen er. Det var forresten før jeg begynte å løfte vekter, spise sunt og få litt mer peiling på hva jeg drev med. 

I mai, da jeg var på modellkurs i Milano, ble jeg fortalt at de elsket utseende mitt og ansiktet mitt - men jeg var selvfølgelig for stor. For meg kom ikke det som en stor bombe, jeg hadde bokstavelig talt forberedt meg på å høre dette lenge før jeg i det hele tatt dro dit, men det fikk meg allikvel til å tenke. Jeg hadde trent og gått på diett før jeg dro, så langt det rakk. Jeg var absolutt ikke tynn, men jeg var heller ikke stor, og jeg fikk beskjed om at jeg måtte gå ned ti kilo for å engang få en sjanse. Jeg vet godt hvordan modellbransjen er, og bare for å si det klingende klart - jeg har all respekt for både den og alle de jeg møtte, og jeg er helt klar over at alt er sant. Og for å være ærlig så sa jeg at det ikke var noe problem for meg, og at dette var drømmen min så jeg skulle selvfølgelig fullføre dette. På kort tid. 

Og jeg hadde nok klart det. Ti kilo er ikke så mye, og det er jo i tillegg det jeg ville! Men av en eller annen grunn begynte jeg å spise i stedet for, og jeg gikk opp hver eneste dag. Det var da dette med overspising gikk over alle kanter. Jeg vet ikke om det var fordi jeg var stresset, presset eller deprimert, men det var helt forferdelig. Det var som om kroppen gikk imot meg og drømmen min, og bare ville ødelegge alt. 

Jeg hadde virkelig tro på meg selv, men nå er denne drømmen lenger borte enn noensinne. Vi får se hva som skjer fremover, men det jeg ihvertfall skal starte med, er å prøve å like meg selv bedre, samarbeide med kroppen min og bruke meg selv som motivasjon. Jeg mener at dette er nøkkelen, og jeg kan ikke tenke meg noe mer motiverende enn å se på gamle bilder av meg selv og se at det faktisk er mulig å bli akkurat slik igjen. Det er jo mye bedre enn å se på en eller annen redigert kropp som du aldri kommer til å få, fordi de har egne trenere, kokker og en helt annen kroppsbygdning enn deg.  

...Glem supermodeller og inspobrukere på instagram - bruk deg selv som motivasjon og start med deg selv og din egen kropp. Vi alle er forskjellige, og noen ting er faktisk helt umulig å endre på. Det er noe jeg prøver å fortelle meg selv hver eneste dag!  


24 kommentarerjul på bærums verk


  Skrevet 06.12.2014 klokken 16:50


For en deilig lørdag! Nå har jeg kommet hjem fra Bærums Verk, hvor jeg har gått i julegaten sammen med Ingvild. Det er så herlig å ha tid til å gjøre sånne ting, spesielt på de stedene mamma tok meg med da jeg var liten. Alt er helt likt, og barndomsminnene strømmet inn! Bærums Verk er virkelig et unikt sted om vinteren, og jeg anbefaler alle til å ta turen hit om dere ikke har gjort det alt. Det er så utrolig koselig, og i tillegg er det et lite kjøpesenter her som selger mye fint. 

Vi koste oss med litt av hvert, både kaffe og boller. Jeg fikk også smakt på belgisk vaffel for første gang!  Da vi holdte på å fryse av oss både ører og tær, gikk vi opp til Baker Hansen for å sette oss ned litt. Det er alltid koselig å være med denne jenta, og jeg håper ikke det blir lenge til neste gang! 

Nå skal jeg komme meg på trening og brenne vekk alt fra kanelboller til brente mandler, også skal jeg vel egentlig bare slappe av resten av kvelden, og kanskje pakke litt gaver. Ha en fin lørdag videre :-)  


2 kommentareren rustikk morgen


  Skrevet 06.12.2014 klokken 12:41


God morgen! Det er endelig lørdag, og jeg har så mye som to dager fri. I går var jeg så utslitt at jeg sovnet på sofaen etter jobb, og selvom jeg bare skulle hvile en times tid, våknet jeg opp seks timer etterpå. Tenk dere det! I dag skinner solen, og jeg vet at dette blir en hyggelig lørdag.

Nå har jeg nettopp tatt en varm og deilig dusj og laget meg en rask og god frokost. Lørdagsfrokost. Om litt skal jeg fikse meg og dra til Bærums Verks julegater med noen venninner, og det er noe jeg gleder meg til hvert år. 

Ha en super lørdag videre! 

4 kommentarerzuhair murad


  Skrevet 05.12.2014 klokken 23:493 kommentarersoyasaus på kinnet


  Skrevet 04.12.2014 klokken 22:54


Denne dagen har bokstavelig talt flydd fra meg, og samtidig har jeg fått gjort utorlig mye. Jeg har stått opp tidlig, vært med kjæresten min, jobbet, handlet og trent to ganger. Planen var egentlig å ha den cardioøkten, men siden jeg glemte joggeskoene mine i vaskemaskinen til Marius i dag tidlig, ble det en litt roligere økt. Men bare det å komme seg på treningssenteret to ganger på en dag er en fantastisk begynnelse. Jeg har ikke gått så mye ned i vekt enda, men jeg ser allikvel stor forskjell på kroppen min. Og i tillegg føler jeg meg så mye bedre. I tillegg har jeg prøvd meg på å lage gløgg, og dere får vel se det endelige resultatet i morgen hvis det blir noe særlig bra. Det lukter ihvertfall jul i hele oppgangen min, og jeg kunne kjenne Nelliklukten fra håret mitt da jeg var på trening. 

Nå er kroppen min sliten, leggene mine verker og jeg trenger påfyll. Sushi ble middagen i dag, ikke bare fordi det er supersunt og favorittmaten min, men også fordi jeg brukte to timer på å vaske og rydde i går, og gidder derfor ikke mer oppvask og rot. Haha, uff jeg kan ikke tro at jeg skrev det!

Dette er mine favoritter, og her i Sandvika får du kjøpt 20 valgfrie biter for kun 180,-. Ikke bare det, men smakene er nydelige og det er virkelig kvalitet. Ihvertfall i forhold til prisen! Jeg spiser der ganske ofte, og det er absolutt et sted dere burde sjekke ut om dere er i nærheten :-) Sushi øst heter det, og finnes vel andre steder også. 

Nå skal jeg tørke vekk soyasausen fra fjeset mitt og hoppe til sengs! I morgen starter jeg klokken seks på jobb, så......god natt! 


2 kommentareret drømmebad


  Skrevet 04.12.2014 klokken 11:46


I dag våknet jeg allerede klokken åtte, og selvom jeg alltid er trøtt når jeg våkner, kjente jeg at jeg var uthvilt. I går tilbringte jeg hele kvelden hjemme hos Marius, og vi koste oss med tv og middag. Endelig fikk vi litt tid til hverandre! 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Elixia, og dagens første treningsøkt er unnagjort. Å trene cardio før jobb og tidlig på dagen gir utrolig mye energi og en fantastisk følelse, og det er absolutt noe jeg aldri har angret på når jeg først har klart å få det til. Om noen minutter skal jeg løpe ned på jobb, og kanskje jeg til og med rekker en økt til senere i kveld. 

I hele dag har jeg vært skikkelig frossen, hos Marius er det jo masse snø, og jeg gikk rundt i Converse! Nå har jeg surret føttene rundt min kjære varmeflaske, og drømmer om et varmt og deilig bad. Badekar er noe jeg skal ha når jeg kjøper meg hus! Når enn det er....../Dangleterrehotel

....Jeg ønsker meg et bad som dette, med et stort badekar og store speil. Ah, jeg elsket dette hotellrommet og kommer definitivt til å dra tilbake neste gang jeg er i København. Et skikkelig luksushotell, og det fineste jeg noen gang har sett.  


4 kommentarernødvendige penger


  Skrevet 03.12.2014 klokken 16:32


Er det noe jeg elsker, så er det å ha penger, og er det noe jeg hater, så er det å bruke dem. Jeg er flink til å bruke opp penger på mat, drikke og klær, men er allikvel ganske gjerrig med meg selv. Dagens handletur ble ganske dyr, men det var uansett veldig nødvendig. Jeg er så og si ferdig med julegaver, og jeg har handlet inn noen småting jeg absolutt trengte. Det er en deilig følelse og nå kan julen bare komme!
Håroljen fra Morroccanoil er det eneste produktet jeg bruker i håret, og jeg elsker det. Den lukter helt himmelsk og gir meg et mykt og deilig hår. 
Fuktighetskrem til ansiktet fra Loccitane med sheasmør holder huden min fin og næringsrik hele vinteren, og den er så drøy i bruk at du kun trenger en liten klatt hver dag. Den kan også brukes både dag og natt, og under sminke.

En ny foundation fra Smashbox som jeg gleder meg til å prøve ut! Jeg bruker jo aldri foundation utenom når jeg skal være fin i helgene, men det allikvel noe jeg liker å ha tilgjengelig. Og til sist, en deilig håndkrem fra Loccitane. Dette har vært min favoritt i alle år, og er så fet og deilig! 

....Har dere noen faste produkter dere må kjøpe ofte?  


4 kommentarera yellow morning


  Skrevet 03.12.2014 klokken 14:16


Åh, god morgen alle mine kjære lesere! I dag har jeg fri, og jeg har bare ligget og dratt meg i sengen helt til nå. Egentlig skulle jeg til Oslo en tur og spise lunsj med en venninne, men siden jeg la meg så sent i går, klarte jeg rett og slett ikke å stå opp så tidlig. Jeg var oppe til langt på natt for å rydde og vaske, og det er jeg glad for i dag. Det finnes ingen bedre følelse enn å våkne til en ren og ryddig leilighet, og vite at du kan bruke fridagen din til å gjøre andre ting.  
Nå ligger jeg i sengen min i en gul og krøllete oversized ysl skjorte og drikker favorittdrikken min som jeg drikker hver eneste dag - varmt vann med kanelstang, sitronskiver og ingefærskiver. Den får i gang kroppen på en helt herlig måte, og en i tillegg veldig bra for helsen. Nam! I går kjøpte jeg også det nyeste Costume, så det skal jeg kose meg med i hele dag. 
Om en liten stund skal jeg ut for å blandt annet kjøpe ferdig julegaver, trene og få tak i noen småting jeg trenger. En helt herlig dag! Marius har eksamen i dag også, så når han er ferdig med den, håper jeg at vi kan tilbringe kvelden sammen. Ha en fin dag videre, dere :-)


5 kommentarerjuleinspirasjon


  Skrevet 02.12.2014 klokken 15:20


Pepperkaker, kakao med krem, peiskos, godteristrømper, gaver, snø, istapper....Dette er de tingene jeg forbinder med Desember og julen. Jeg får gåsehud bare av å se på disse bildene, julen er en helt magisk og spesiell tid, synes jeg. Er dere ikke enige? 

Hva forbinder dere med julen?  


3 kommentarervarm sjokolade


  Skrevet 02.12.2014 klokken 14:44


Jada, jeg vet at jeg ikke har blogget på en stund nå. Og ja, jeg vet også at jeg beklager meg for det ganske ofte. Derfor orker jeg ikke å gjøre det i dag. Jeg håper det er forståelig at jeg trenger en liten pause en gang i blandt, spesielt når jeg har en annen jobb ved siden av. Helgen har vært knallhard, og hvis det ikke er det ene så er det alltid det andre. Det positive er at jeg fikk lønn i dag, og at det var helt hvitt ute da jeg våknet. Herregud som jeg elsker snøen. Ihvertfall første gangen den kommer! 

I dag startet jeg klokken seks på jobb, og det gikk igrunn helt greit. Jeg åpnet cafeen selv, og dagen går alltid fort når man jobber tidlig, synes nå jeg. Etter jobb satte jeg meg utenfor Kanel for å drikke en rask kopp med deilig, varm sjokolade. Dette har vært en sikker vinner hos oss i mange år, ja, jeg var faktisk en av de første som smakte den da Kanel Bakeri først åpnet. Den er laget på melk og smeltet sjokolade, og smaker helt himmelsk. Hele denne koppen er jo en middag i seg selv, men sånn er det. Man må jo feire at det er Desember og i tillegg - snø! Nå nærmer julen seg med stormskritt, og jeg kan nesten ikke vente med å pakke bagen og reise til familien min. Men det er mye som må gjøres før den tid, og jeg skal starte med det i dag! Ha en fin tirsdag videre, dere :-)


3 kommentarer


hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no