Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no hitsmandagsmotivasjon


  Skrevet 26.02.2018 klokken 18:37


Brrrr! Så kaldt det er ute! Her er det bare å slå på varmen for fullt, ta på seg ullsokker og lage seg en stor kopp te, eller hva?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I løpet av de siste månedene har jeg følt meg så på bånn som overhode mulig, og i tillegg er det så mørkt og kaldt ute. Vinteren er tøff for oss, og det er lett å føle seg litt deprimert. Ihvertfall når livet går imot deg, og du i tillegg ikke føler at du mestrer ting og heller ikke føler deg vel med deg selv. 

Men - den siste uken har jeg virkelig presset meg selv, jeg har gjort ting jeg ikke engang har hatt motivasjon til å prøve å gjøre, og jeg ser fremover. Etter jobb i dag klarte jeg å dra rett på trening, og for noen er det kanskje en liten sak, men for meg er det faktisk veldig stort. Og det var en tanke som slo meg da jeg var ferdig.

Dette er mitt liv. Jeg kan dø når som helst, og jeg nekter å bruke minutter og dager på å være lei meg, sur eller å se på meg selv i speilet og tenke at jeg enten er stygg eller udugelig. Det nekter jeg! Jeg er så heldig som får lov til å leve, får lov til å være frisk - ja, det er utallige ting, og jeg burde sette pris på alle disse tingene daglig. I stedet for å fokusere på små ting man ikke kan gjøre noe med, prøv heller å se på de tingene du kan gjøre noe med, om det er til det bedre. Jeg elsker å jobbe med meg selv, sette mål og føle at jeg klarer å mestre dem, og det tror jeg er veldig viktig om man skal ha det bra med seg selv! Livet går imot oss på mange forskjellige måter gjennom livet, og det gjør oss vel egentlig bare litt sterkere for hver gang. 

Et av målene mine for det nye året er å fokusere på det som gleder meg, slutte å klage over uviktige ting og sette stor pris på det jeg allerede har. Og vi må ikke glemme å smile mer - det kan man aldri gjøre for mye av! Jeg gleder meg til å se hva dette året bringer!

Det finnes mange måter å bli bedre på, men vi kan alle begynne med å se på oss selv i speilet og si "du er vakker og bra nok!". 

Bare en liten tanke.....

Har dere noen gode tips? :)


3 kommentarertil alle norges jenter


  Skrevet 09.11.2016 klokken 20:31


Okey....det er lenge siden jeg har orket å engasjere meg i andre mennesker, spesielt andre bloggere. Uansett hvor man trykker seg inn, så står det alltid ett eller annet om den og den personen, og det er egentlig alltid like uinterressant. Men i dag trykket jeg meg helt tilfeldig inn på kommentarfeltet til Isabell Raad, og jeg må bare si at jeg er helt sjokkert. Dette handler egentlig ikke om henne, men hva folk tillater seg selv å skrive. Jeg henger garantert litt etter, i og med at jeg aldri leser blogger eller kommentarfelt, men jeg må allikevel bare få sagt et par ord om dette. 

Ja, det er ingen hemmelighet at hun har operert mange forskjellige steder på kroppen, eller at hun får folk til å trykke seg inn på bloggen fordi hun har skrevet en helt syk setning på instagram. Men herregud, dere trykker dere inn der uansett! For hennes del fungerer det jo helt utmerket. Ikke bare det, men alt som står i kommentarfeltet er jo bare helt sinnsykt. Ja, kanskje har hun for store lepper, for tynn midje eller for mye sminke, men er det ditt problem? Fy faen, jeg er så drittlei av å høre alt det maset og tullpratet om bloggere. Jeg kunne faktisk ikke brydd meg mindre, og jeg har HELDIGVIS større problemer og bekymringer i hverdagen enn hvorfor Sophie Elise gikk toppløs på en fest eller hvorfor Isabell ikke forteller oss hva hun har operert nylig. Og på toppen av alt, skal man liksom bruke sin egen tid på å gå inn på bloggen deres og slenge masse usakelig dritt? Jeg vet veldig, veldig godt at det finnes for mange rappkjefta, sjalu jenter som ikke har noe annet å gjøre enn å rakke ned på andre via pc, men er det en ting jeg vet enda bedre, så er det hvor lite kult det er å sitte igjen med alle disse kommentarene. Det går kanskje ikke helt innpå, og man kan stå opp og si at man tåler det, men selvfølgelig bryr man seg til en viss grad. Ja, så har kanskje Isabell operert seg for mye, og jeg er selvfølgelig ikke uenig i det. Min personlige mening er at hun er en pen jente som ikke trenger å fikse seg selv så mye, og kanskje heller prøve å bli fornøyd med seg selv på en annen måte. Men igjen, det er hennes kropp, hennes penger og hennes valg, og jeg kunne seriøst ikke brydd meg mindre om hva hun velger å gjøre med seg selv. Det påvirker ikke meg på noen som helst måte. Ja, jeg forstår også at det kan påvirke andre yngre jenter, og at mange ser på henne som et forbilde, MEN den dag i dag så er hun søren meg ikke den eneste som driver med "ting som påvirker unge jenter", så den unnskyldningen kan vi rett og slett ikke bruke lenger. Herregud, JEG blir påvirket av unge jenter.Det er uansett så trist å se hvordan jenter skriver. I kommentarfeltet hennes ser jeg setninger som "du ser så jævlig ut nå", "du har sikkert operert kjønnsleppene","leggene dine har blitt tjukke" og andre direkte stygge kommentarer. Er det sånn man går frem om man vil komme med en seriøs kommentar som hun tar alvorlig? Det viktigste er vel at hun er fornøyd, og uansett - dere leser jo den fordømte bloggen uansett, så hva er forskjellen? Dere bare kaste ut noe dritt, for å føle dere selv bedre, eller hva? Jenter ass. 

Jeg kan lese på sosiale medier hver eneste dag at "vi jenter står sammen", "jenter er best" blabla, men når alt kommer til stykket, så er vi bare noen selvopptatte, svake, sjalu personer som hele tiden er ute etter å finne feil på andre. Det skal liksom alltid være så utrolig synd på oss fordi gutter gjør ditt og menn sier datt, men så er vi faen meg de verste selv! 

Så - til alle dere jenter der ute. Være så snill og tenk litt på hva dere kommenterer. Det er ikke noe poeng å holde på sånn, la heller være og skriv noe om du ikke har noe hyggelig å si. Og husk! Det er forskjell på å være ærlig og det å være slem. 

Og dere tenker kanskje "det kan være gutter som kommenterer også", men nei! Det kan faktisk ikke det, ihvertfall så er det så få av dem at det ikke spiller noen rolle. Og dere kan bli så sure dere bare vil, men jenter - dere vet at jeg har rett! Men vi kan være snille og søte også, og jeg håper at fler kan bli det fremover. Vi er jo bare mennesker! Nå er det på tide at vi klarer å heve oss over andre mennesker, og heller prøver å fokusere på oss selv. Eller verden. Siden Trump vant valget i dag. God natt. 


Ingen kommentarerto damer som holder hender


  Skrevet 15.06.2016 klokken 13:59
I forrige uke kom jeg tilfeldigvis over denne banneren, og jeg fikk med en gang en tanke om hvor bra det er at det er selskaper der ute som faktisk bruker et litt utradisjonelt bilde til å reklamere med. Selv om dette er noe ingen burde reagere på, og selvom det eneste bildet sier er kjærlighet og babylykke, er det ganske utrolig å tenke på hvor mange som faktisk har fordommer mot homofili, og at to av det samme kjønn vil ha barn sammen.

Kanskje det nettopp er slike annonser som kan være med på å bidra til at folk ikke lenger reagerer når de ser to menn holde hender, eller to damer som venter barn sammen. Det er så trist at det skal være sånn, synes jeg. Jeg håper at alle som liker det samme kjønn, aldri slutter å være stolt av det og vise det. Det er absolutt ingenting å skjule! 

Hva synes dere om at selskapet bruker denne banneren? De er så søte, da!

....Uansett, veldig kult gjort av Pindem! Du kan se bildet og besøke facebooksiden deres her. 


Én kommentarrosa jentefilmer


  Skrevet 07.12.2014 klokken 17:25


Etter at jeg fikk netflix, viaplay og en åtte-fire jobb, har jeg nesten ikke gjort noe annet enn å sitte hjemme å se på filmer. Hver dag ser jeg ihvertfall en film, og jeg synes egentlig ikke at dette er noe dumt. Det gir meg både glede og fantasi, og jeg synes det er mye hyggeligere enn å se på et eller annet tv-program jeg egentlig ikke vil se på. For meg betyr søndag den eneste dagen i uken hvor man kan sitte hjemme med god samvittighet, lage en god middag og se på filmer til man sovner.

I mitt tilfelle elsker jeg jentefilmer, gode og dårlige, og siden det er søndag i dag, har jeg plukket ut mine ni beste jeg har lyst til å dele med dere. Jeg tror jeg snart har sett alle de dårlige, rosa jentefilmene som ligger inne på både netflix og viaplay nå, haha!


....Har du sett noen av disse før, og hvilken er isåfall din favoritt? 


3 kommentarerkjøtt er best, eller?....


  Skrevet 11.11.2014 klokken 13:11


I går leste jeg en artikkel på fitnessbloggen om kostholdsfakta. Fitnessbloggen er en blogg jeg har fulgt med på i mange år, og jeg anbefaler virkelig å lese den til dere som lurer på ting angående mat, kosthold, dietter og trening. 

Uansett, bare for morroskyld leste jeg kommentarene, noe jeg absolutt aldri gjør. Der, mellom alle kloke ord, spørsmål og svar, fant jeg en av de dummeste og mest useriøse kommentarene jeg noensinne har lest.  
"Kjøtt er det verste for helsa di. Bare tenk på alle hormonene som blir utløst i dyret før det blir drept, spesielt kuer, kyllinger og griser som lever i fangenskap hele livet. Når du spiser kjøtt spiser du kjøtt fylt av hormoner som frykt, angst og redsel. Disse hormonene ligger i kjøttet, og når du spiser dette kjøttet spiser du elendighet. Er ikke rart vi lever i en verden med så mange psykiske lidelser. Vi lever i lidelse." 

Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg vet heller ikke hvorfor jeg orker å i det hele tatt publisere eller svare denne kommentaren, men jeg må allikevel bare få det ut.
For det første, bare for å ha det klart, jeg har ingenting imot vegetarianere. Det er jo ingen hemmelighet at denne jenta er det, det lyser jo ut av hele kommentaren. Men når mennesker med såpass lite kunnskap våger å skrive at kjøtt er farlig og at dyrene drepes under frykt, da blir jeg irritert.

Her i Norge drepes dyr på en veldig, veldig menneskelig måte. Som kokk har jeg lært mye om dette, og jeg har også vært på blandt annet Gilde og sett hvordan alt fungerer. Selvfølgelig, å kjøpe økologisk kjøtt er jo det aller beste, men det er ikke temaet her. Dyret blir fraktet til slakteriet, og når de blir drept, dør de på sekundet. Dette er veldig strengt, nettopp for å gi dyret minst mulig smerte, som også fører til et bra kjøtt. Og nei, dyret vet ikke at den skal dø, for de som trodde det. I andre land er det selvfølgelig helt andre regler og jeg skal ikke påstå at det blir gjort på en bra måte, men ettersom dette var en norsk side og en norsk dame som kommenterte, spiller ikke det noen stor rolle i denne diskusjonen. 

Om man velger å slutte å spise kjøtt er opp til hver enkelt person, og jeg har ingen formening om det, egentlig. Vi gjør som vi vil, vi spiser det vi vil og om man ikke vil spise hest fordi man rir eller slutter å spise oksekjøtt fordi man synes det skader kroppen, har absolutt ingenting med menneskene rundt å gjøre. Men jeg reagerer når det går den omvendte veien, og de som ikke spiser kjøtt, skal komme med tåpelige utsagn om oss som spiser det. For meg blir det helt absurd å skrive på en slik måte. Om mennesker egentlig er kjøttetere eller ikke er en liten hemmelighet, men en ting er sikkert - mennesket har levd av kjøtt i tusenvis av år. Ja, vi har utviklet oss og nei, vi må helt sikkert ikke spise kjøtt for å kunne overleve, men kjøttindustrien kommer aldri til å bli borte. Så kan ikke de som er vegetarianere og som forventer at alle rundt skal ta hensyn og vise respekt for valget deres, vise det tilbake til oss som faktisk velger å spise kjøtt? Eller er det en forskjell på det?

Det som også gjør meg sint er at denne kvinnen drar alle under en kam. Det hadde vært noe annet om hun skrev "det kjøttet" eller "den produsenten", men når hun skriver at kjøtt i sin helhet er dårlig for helsen......nei, det eneste jeg må si meg enig i er at vi lever i lidelse. Stakkars jente. 

10 kommentarerjeg blåser ikke i det


  Skrevet 18.02.2010 klokken 21:59


Okei, dere...jeg føler at dette må ut, og at jeg blir nødt til å være ærlige med dere, selvom jeg sikkert får haugevis med spørsmål og dobbelt så mange stygge kommentarer.

Hm...

Dere skjønner, jeg har veldig store problemer med meg selv. Det har jeg alltid hatt. Jeg har alltid kun sett det negative ved meg selv, aldri satt pris på det positive. Jeg vil alltid bli bedre, og alltid bevise for meg selv at jeg kan klare det. Det er veldig vanskelig for meg å sette ord på disse følelsene, så ikke misforstå noe av dette.

Jeg fikk en kommentar i dag fra en jente som ga meg noen tips til hvordan jeg kan komme høyere opp på listen. Hvordan bloggen min kan bli bedre. Hun nevnte mange punkter, bla. annet at jeg burde skrive til "dere", og fortelle om hva jeg synes om leserne mine, og mer om meninger. Jeg kan vel begynne med at jeg lyver til dere, og meg selv. Jeg skriver at jeg blåser i stygge kommentarer, at jeg ler av dem, og svarer ironisk tilbake. Sannheten er at jeg som oftest reagerer slik, men når det kommer til enkelte, blir jeg faktisk veldig lei meg. Jeg tåler ikke å høre dag etter dag at jeg burde spise mindre, eller gå og henge meg. Selvom jeg BURDE heve meg over sånt, så føler jeg like mye som dere...

Jeg er fult klar over at jeg ber om ekle kommentarer når jeg har en blogg, og legger såpass mange bilder ut av meg selv. Grunnen til at jeg startet med slike bilder in the first place, var for å få bedre selvtillit. For vet dere hva? Selvtilliten min ligger på bunn. Jeg vil ikke få skryt av at jeg er en sterk jente, at jeg tåler kritikk og at jeg takler det bra, når sannheten er at jeg absolutt ikke gjør det.Jeg legger ut bilder, for å overbevise meg selv om at jeg er bra nok. Jeg skriver at jeg er lykkelig og har det bra, for å overbevise meg selv om at det er slik, selv om jeg ikke har det bra i det hele tatt. Jeg vil ikke gå lenger innpå HVORFOR jeg ikke har det bra, men det er sikkert noen av dere som skjønner hvordan jeg føler det.

For en uke siden fikk jeg mail fra en ivrig leser om at hun i hemmelighet hadde anbefalt meg til et modellbyrå ved navn teammodels, fordi hun syntes at jeg var så pen og hadde et spesielt utseende. I går fikk jeg enda en mail fra henne, om at "sjefen" fra dette byrået hadde tatt en titt på bilder av meg som denne jenta hadde sendt, og svart med at "jeg var for stor og ikke var pen nok". Han skrev det ikke akkurat slik, men dere skjønner... jeg vet godt at jeg ikke er idealet når det gjelder modeller, men bare å få en slik tilbakemelding er skjærende. Kroppen min, vekten min og formene mine er det jeg misliker mest ved hele meg, og det har det alltid vært.

Jeg skrev for noen uker siden at jeg ikke likte kroppen til Beyonce pga formene hennes, og jeg fikk SÅ mye kritikk, fordi det var mange av dere som også hadde slike former. Jeg sier ikke at jeg synes det er stygt på andre, eller stygt på noen måte...jeg sier at jeg ikke er fornøyd med MINE former, og at jeg ikke liker at JEG har det. Det er vel slik at alle jenter er misfornøyd med ett eller annet, og når det gjelder meg, er det kroppen min.


Det er faktisk flaut å sitte her og skrive noe som dette til dere, jeg skal liksom være et forbilde...et SUNT forbilde for dere, som bare skal være glad og ta alt med en klype salt. Herregud, jeg er forntfigur for Chiquita og alt...Men jeg velger nå, etter to år, og fortelle dere dette. Jeg vil dere skal vite at jeg har store problemer i livet mitt, når det både gjelder skole og familie, og meg selv. Jeg er til og med redd for å gå i de klærne jeg VIL gå i, fordi jeg er redd for å være annerledes og bli sett stygt på. Det er en ekkel følelse.

De jeg kjenner som leser dette, vil nok tenke at jeg overdriver og at "dette ikke er Nora i det hele tatt", fordi jeg alltid er så bestemt, fordi jeg sjelden bryr meg, og fordi jeg alltid er glad og morsom. Men de nærmeste vet nok, håper jeg, at jeg ikke er så sterk allikvel, og at jeg egentlig er ganske usikker på meg selv, ihvertfall når det gjelder visse ting.

Når jenter kommer bort til meg og sier at de elsker bloggen min, ser jeg stygt på dem og sier "seriøst? jeg tror du tuller". Det er sikkert noen av dere som har opplevd det..jeg er vandt til at jenter, særlig her i Bærum, kommer bort og sier slikt til meg for å være ekle, og for å le av det etterpå. De sitter til og med på fest og leser bloggen min i ring, for å ha noe å le av. Dette gjelder mest 91-92 - jenter, og ikke spør meg om hvorfor de gjør det...enten så er det fordi de er sjalu, eller så er det fordi de er umodne og har et utrolig kjedelig liv. Haha, det sier jeg som blogger... nei, men jeg sitter ihvertfall ikke på fest og skriver dritt til folk under navnet "anonym". Noe av dette er ganske krenkende, samtidig som det gjør meg skikkelig sur.

Gratulerer, du har nå kommet til slutten av denne teksten....heheh neida, men...puh, jeg vet ikke om jeg vil legge dette ut...men jeg gjør det forde. Dere fortjener å vite sannheten, når dere gjør meg en så stor tjeneste, som å lese bloggen min hver eneste dag, kommentere og komme med både ros og ris. Det ble mye, og jeg vet ikke om alt har en sammenheng, men jeg skriver bare det jeg føler akkurat nå.

Håper dere ikke overdriver med stygge kommentarer nå, og ikke tar dette negativt. Jeg vil ikke ha medlidenhet eller noenting, jeg ville bare fortelle dere at det ikke er alltid slik som jeg sier eller later som det er... jeg er redd for å legge dette ut, og jeg tror kanskje at jeg har sagt for mye allerede. Men håper virkelig at dere ser poenget. Mange misforstår nok, men....jeg ber dere om å tenke over hva dere skriver, og tenke på at jeg ikke er en robot som er laget for å tåle alt mulig i form av kritikk.

......haha, tvilsomt at arbeidsgiver'n gir meg jobben nå, eller hva?

409 kommentarerde nye, du vet


  Skrevet 16.02.2010 klokken 13:05


Bildene, ja.... vel, jeg har merket at det kun er noen få her i landet som har ekte sans for foto, og som klarer å skille mellom bilder. En av grunnene til at jeg har blogg er fordi jeg elsker å ta bilder, og vise de frem. Jeg ligger ikke akkurat halvnaken på headeren min med 800 g i hver pupp og leker deilig med rosa hotpants, eller hva? :-)

Uansett, det er greit med negative kommentarer og jeg tar imot kritikk, men ikke sammenlikn meg med andre "glamourmodeller" bare fordi jeg viser truse eller bar rygg. Nakenhet er nydelig, det mener ihvertfall jeg, og det forskjellige måter å fremstille seg selv på.Hvis arbeidsgiveren min noen gang kommer til å se bloggen min og disse bildene, og isåfall ikke liker dem, så kan ikke jeg endre det. Fotografi er en stor del av interressene mine, og det har også veldig stor betydning på bloggen min. Jeg har bestemt meg selv for at, hvis det er personer som ikke klarer å respektere verken meg eller personligheten min, så er det personer jeg ikke vil ha noe med å gjøre. Jobb får jeg en gang uansett, og kanskje det ikke er et sjakktrekk å legge ut slike bilder på bloggen, men sånn blir det altså... Jeg tror ikke at du mister jobben hvis du møter sjefen din på stranden, da er heller festbilder verre, det mener ihvertfall jeg.  Om dere ikke liker det dere ser, eller mener at jeg tar nakenbilder, så er det helt greit for meg.
Jeg tar egentlig ikke bilder for dere, jeg tar det fordi det er noe jeg liker, og for min egen del.Og en ting til....heh nå maser jeg fælt :-) Ihvertfall, det at jeg ikke pleier å smile på bilder, er fordi jeg ikke liker det. Særlig ikke med munnen åpen. Jeg har ikke mistet fortannen eller regulering uten at dere vet det, men jeg har alltid mislikt det. Så da fikk dere svaret på det, de som lurte :-)

Og til dere som alltid sier at jeg klager....dette er på ingen måte et klageinnlegg, det er bare opplysninger jeg har lyst til å formidle videre :-)

98 kommentarerhat


  Skrevet 12.02.2010 klokken 22:31


sdtjkgjdssdknklglerøækgsøfgjerlmsøækfgeørg#mæsfkæewg%(€#%"tedsawsgdlhjtlsdjgdkfngflsølødkasjf.

Føler meg som en våt katt på en regnværsdag.
Skyt meg.By the way, Victoria Beckham har lagt på seg.

22 kommentareralligator...


  Skrevet 08.02.2010 klokken 22:14


Jeg har tenkt på en liten ting....

Fler av dere sender meg hatmeldinger når dere ser at jeg går med pels. Det er egentlig helt greit,

MEN, det er en liten ting som har svevet rundt i tankene mine de siste dagene.

Jeg har spurt fler jeg kjenner som er imot pels, om HVORFOR de er det. Jeg liker at folk har argumenter for ting de selv mener, og det er ganske underholdene igrunn... "de er søte", "jeg har katt hjemme" og "jeg elsker dyr" får jeg som oftest høre.. Er grunnen til at dere hater pelsindustri fordi dere synes dyrene er søte?

Vel, det jeg EGENTLIG skal frem til er....hva med alligatorskinn? Disse dyrene er utrydningstruende, men de er ikke akkurat søte....eller hva? Det blir laget  vesker, lommebøker og sko som selges for flere hundre tusen kroner, kanskje til og med mer enn det blir solgt pels. Den pelsen som er mest brukt er også kanin, som er skadedyr i enkelte land. Grunnen til at dere hater pels, er vel på grunn av måten de dreper dem på..har jeg rett? Jeg kan ihvertfall fortelle dere at det ikke er alle steder de holder på slik. Ikke misforstå, jeg sier ikke at jeg er for pels, men jeg sier bare at disse som kjemper mot pelsen, lager de verste videoene for å få folk til å slutte å kjøpe pels. Kanskje de til og med har BEDT menneskene om å drepe de slik, for å filme det og så legge det inn på youtube for å vise dere det...hvem vet?


For noen uker siden hadde NOA, en gruppe som kjemper mot pelsindustri, et fakkeltog i Oslo. Det kan godt hende at den gruppen kun kjemper mot pels, men for å være ærlig har jeg ALDRI, og da mener jeg aldri, sett noe slikt om alligator og krokodiller. Har dere?


Når det gjelder pels, har jeg ikke noe å si lenger. Jeg har prøvd lenge med å forklare hva jeg mener om det, men de fleste av dere klarer ikke å sette seg inn i det, dere misforstår alt og det blir bare tull, så jeg orker ikke begynne på det igjen. Det eneste jeg vil si min mening om, er at det er et dårlig argument å hate pels fordi du synes at dyrene er søte, men ikke bry deg om andre dyreindustrier fordi de dyrene ikke er så små og søte. Det er tull, bare tull...står man for noe, står man for det, og jeg synes det er ganske mange som burde få øynene åpne og tenke litt lenger enn nesetippen. Alligatorer er like fine og søte, og de fortjener et liv like mye som en kanin eller en vaskebjørn gjør.

192 kommentareren rett strek


  Skrevet 26.01.2010 klokken 10:47


Haha, woow....dere tar jo helt av. Det eneste jeg ville var å få frem et poeng, men jeg brukte kanskje litt feil ord da jeg kalte Beyoncè sin kropp grusom. Uansett, så fikk jeg en veldig seriøs kommentar fra Maria på 21 år. Vil gjerne få si min mening om denne kommentaren.

" Nora, håper du kan svare på dette.
Synes du at du har finere kropp enn Beyonce?

Tviler på at du tør. Beklager at jeg sier det, men nå ble jeg utrolig provosert. Mulig det var tankegangen bak dette innlegget også (?!) Uansett, du er jo en liten pike på 16, som ikke vet hva en DEILIG jentekropp er. Jepp, snakker om en kropp med former, og ikke en rett strek. Forhåpentligvis former kroppen din seg mer damete om et par år. Og for guds skyld, håper jeg du liker kroppen din den dagen. Hvis ikke, oppsøk hjelp! "

Maria, 21

Ok, hvor skal jeg begynne?....Jeg kan ikke huske at jeg har sagt noe om at jeg synes jeg har finere kropp enn Beyoncè, så hvor DET kommer fra, det skjønner jeg ikke. Det var absolutt ikke meningen å rakke ned på utseende hennes, men jeg skjønner ikke hvordan det går an å være så opphengt i en kjendis, at noen av dere blir dritsure og skriver dritt til meg. Vi har da forskjellige meninger om alt og alle, og det var nettopp dette jeg ville få frem i forrige innlegg.Når det gjelder alderen min, så er jeg ikke seksten år, og jeg er absolutt ikke en liten rett strek. Jeg har alltid hatt kjempestore former, kanskje ikke pupper, men lår og hofter. Det er kanskje derfor jeg ikke er så glad i det selv. Det er ikke meningen å få noen av dere til å føle dere truffet, men dere er så utrolig flinke til å trekke konklusjoner om meg, gjennom det dere leser. Og det er helt utrolig, hvor feil noen av dere tar.

Jeg synes også at det er passe useriøst av en jente på 21 år, som samtidig skriver at jeg er liten, umoden og barnslig, å få "en liten strek" til å høres ut som noe negativt. Det faktisk akkurat den samme saken. Tenk hvor mange jenter som faktisk ikke klarer å få større former enn det de allerede har, eller for dem som har problemer med seg selv. Det er sikkert tusenvis av dere, bare på denne bloggen. I tillegg til meg, og vennene mine. Denne jenta blir sur på meg fordi jeg ikke liker kroppen til en kjendis, men å rakke ned på andre jenter som ikke har store pupper og lår, er helt ok. Skjønner dere poenget mitt, eller? Jeg blir helt oppgitt, jeg..La oss si det slik. Så lenge man er fornøyd med seg selv, så er kan det være det samme hva andre sier eller mener.

Mange av dere ga meg hyggelige tilbakemeldinger, men jeg ser også at noen ikke klarer å la være med ekle kommentarer. Hvis det er noe dere vil ta opp med meg personlig, kan dere heller sende meg en mail. Det blir litt kjedelig i lengden for dere andre, å lese om diverse kommentarer jeg får. Greia er bare at jeg ikke orker å svare i kommentarfeltet, og det er faktisk noen av kommentarene jeg bare blir nødt til å svare på. MEN, nå er vi ferdig med dette :-) Som sagt, send meg en mail om det er noe du vil ta opp med meg.


111 kommentarerperfekt


  Skrevet 25.01.2010 klokken 22:21


Perfekt. Har dere noen gang tenkt over dette ordet?

Jeg hører sikkert ut som den verste når jeg sier dette, men jeg hater å bli kalt "perfekt". Jeg hater å kalle andre perfekt. Ingen er perfekte.

Perfekt er et ord vi bruker til alt mulig, men som ikke har noen betydning.

For kjæresten min er jeg kanskje perfekt. Kanskje han elsker håret mitt og øynene mine, men det finnes andre som hater dem. Vi er alle forskjellige, vi tenker forskjellig, og vi mener forskjellige ting. Noen av dere mener at Beyoncè har verdens fineste kropp, jeg personlig synes at den er helt grusom.

Grunnen til at jeg tar opp dette, er at etter at jeg leser kommentarer fra dere, må jeg spørre meg selv - mener de virkelig dette? Du kan mene at jeg er pen, at jeg har fint hår eller fine klær, men dere kan ikke bruke ordet perfekt. Jeg tar faktisk ikke det ordet til meg, og for meg er det absolutt ikke et kompliment. Tenk å være perfekt. Det må være kjedelig.....

...men det er jo umulig.

Har dere noen gang tenkt på dette? Vi mennesker dikter opp ord vi engang ikke kan beskrive. Ord vi ikke kan bruke. Ord som egentlig ikke finnes. Ord vi bruker for å definere ting eller personer som absolutt ikke finnes.For meg er en ting eller person perfekt. For deg, eller noen andre, er det forferdelig. Hva er egentlig perfekt?


Jeg synes vi skal slette dette ordet fra hodene våres. Jeg synes ikke detskal være et ord man bruker i hytt og pine. Selv er jeg dårlig nok til at jeg bruker det mye når det gjelder forholdet mitt til Carl Michael. At livet mitt er perfekt når jeg er med han. Eller venner for den saks skyld. Livet mitt er langt ifra perfekt.

56 kommentarerhelt...sykt


  Skrevet 08.01.2010 klokken 18:17


Okei, herregud...det er helt sykt, men hver eneste gang jeg skal si mine meninger, kommer det alltid opp kommentarer som " du er så utrolig sjalu" eller "du skal alltid henge ut andre". Er dette virkelig det beste dere kommer med? Isåfall, bare dropp å skriv. Det er greit å si dere enige eller uenige, men slike barnslige, useriøse kommentarer sletter jeg med en gang.

Greit, jeg skal prøve så godt jeg kan å forklare dette på nytt. Problemet med topplisten på blogg.no, er at alle plassene avhenger av lesere. Det er greit at ei jente på 16 år vil skrive om livet som (alene)mor, og hvordan det er å ha barn i en så tidlig alder, pluss mye mer. Jeg har absolutt ingenting i mot de, som fler bloggere skriver er det ihvertfall et VIKTIG tema, i stedet for sminke, fest, mote og cafebesøk.

Men hvor mange skal egentlig skrive om dette teamet, spør jeg.Det som egentlig irriterer meg mest er de bloggene som kaller seg dette, eller noe annet, kun for å få lesere. Fler av dere skriver at jeg sikter til Ida Wiik, fordi hun har kommet seg over 10 plasser opp det siste døgnet, på grunn av "10, barn og gift". Jeg så det i går, og jeg tenkte: hva holder Ida på med?. Men så var jeg inne på bloggen hennes og så at hun mente akkurat det samme som meg, og at statusen var ironisk. Så for å si det slik, så er ikke Ida den jeg sikter til, selvom jeg synes det var litt drøyt å gå så langt som å skrive det. Men om Ida og hennes lesere tar seg veldig nær av dette, beklager jeg virkelig :-) Jeg har ikke lyst på blogg-krangel, og jeg synes det er bra at noen har humor når det gjelder slike ting. Ikke bare sure og seriøse bloggere, med kjedelige tekster...ops, snakket nettopp om meg selv. Hehehe..

Men for all del, alle bloggere har sin private blogg hvor man kan skrive akkurat det man vil, det har jeg jo selv. Og som jeg har sagt før, vil jeg heller ligge langt nede på listen og ha en blogg jeg bruker tid på, og er fornøyd med, enn å ligge på 1.plass med en grusom blogg jeg ikke liker i det hele tatt.

Da jeg skrev i forrige innlegg, at jeg kunne kalle meg "16 og mor", var det et nesten tilfeldig eksempel. Jeg kunne like godt valgt noe annet, for helt ærlig....det er MYE rart å velge mellom. Jeg beklager hvis dere misforstod, eller hvis jeg skuffer dere...Men sorry, jeg må få komme ut med meningene mine uten at dere skal beskylde meg for å være sjalu. Det finnes faktisk en mellomting.

Dette innlegget ble veldig rotete og og inviklet, men jeg har dårlig tid. Uansett så håper jeg dere skjønte det litt bedre nå! Og jeg prøver ikke å henge ut noen i det hele tatt, bare så det er sagt.
Nå skal jeg ut og ha det gøy med gode venner :-) Husk å kle på dere godt om dere drar ut!

85 kommentarerulrikke lund og butikken hennes


  Skrevet 14.12.2009 klokken 13:04


Okei...jeg føler meg veldig slem som legger dette ut på min personlige blogg. Om det ødelegger for Ulrikke Lund vet jeg ikke, og jeg vet heller ikke om jeg bare har missforstått alt sammen..

Jeg handler mye på nettet, og jeg titter rundt nesten hver eneste dag. For noen dager siden var jeg inne på noen sider jeg fant, og jeg så noe som jeg trodde jeg hadde sett et annet sted. Jo, jeg hadde sett den samme kjolen på Ulrikke sin nettside. Hun har jo åpnet en motebutikk på nett, som hun kaller fashionlove, og jeg må ærlig innrømme at jeg verken leser bloggen hennes eller setter meg inn i det hun skriver, så om jeg bare driter meg ut nå, det vet jeg rett og slett ikke..Jeg kommer altså over kjolene hennes mens jeg selv er på jakt etter kjoler, og her har jeg noen linker som viser likheten. Trykk på linkene for å se.

1.
På Wholesale-dress.net - På Ulrikke sin nettside.
2.
På Wholesale-dress.net - På Ulrikke sin nettside.
3.
På Wholesale-dress.net - På Ulrikke sin nettside


Prisforskjellene er helt utrolige, jeg ble helt sjokkert da jeg så dette. Hun selger jo disse kjolene for fire-fem ganger så mye som originalprisen!

Og dersom hun ikke har bestilt Bow Peacock kjolen derfra, så har hun bestilt den herfra. Selgeren er fra Kina og er muligens samme selger som presentert på Wholesale dresses og selger i størst grad pels, noe hun er så forferdelig imot. Jeg sier ikke at hun ikke er imot pels, og det er flott at hun står for det.. Men når man skal kjøpe og selge over nettet, burde man ikke søke opp litt mer, før man bare setter igang? Da jeg sa ifra om dette på et innlegg så slettet hun innlegget og når jeg prøvde en gang til, kom denne meldingen opp på skjermen min:


Hun har altså markert min IP som spam....og HVORFOR? Jo, fordi jeg syns det er GRISKT å selge kjoler som koster 500 kr til 3000 og skrev det til henne! Kanskje lagt merke til at nå skal hun godkjenne alle kommentarer? Dette er tydeligvis et ømt punkt.

Kjære Ulrikke. Jeg mener ikke å ødelegge for deg på noen som helst måte, og dette var ikke ment som et ekkelt innlegg for noen. Men når man oppdager slikt, er det viktig å si ifra. I følge bloggen til Ulrikke har det vært et stort salg på nettbutikken hennes fashionlove, bare tenk så mange som har blitt lurt om det jeg har skrevet virkelig stemmer.. Det eneste jeg vil frem til er, til dere som har kjøpt noe herfra, å sjekke opp det hun har solgt i salgsbloggen sin mot det det koster nypris, hun selger det for over nypris. Brukte ting.

Jeg bare venter på at jeg får en sur kommentar, eller et frekt innlegg tilbake. Jeg håper dere skjønner at dette var seriøst ment, ikke for å plage eller ødelegge. Kan godt hende at jeg tar feil...Men det virker litt...rart! Er dere ikke enige? Jeg skjønner greia med å tjene penger på bloggen sin og alt det tullet der, men å lure mennesker for så mye penger er vel litt drøyt. Særlig når hun er nærmere 20, og leserne hennes kan være jenter fra alt mellom 10 og 30. Gud, jeg blir flau på hennes vegne.

284 kommentarerbob eller ikke?


  Skrevet 23.11.2009 klokken 18:30


106

Hva synes dere? Jeg trenger virkelig en klarhet i om jeg burde klippe meg eller ikke. Det blir vel ikke slik som på bildet, men dere kan jo forestille dere noe liknende.. hjelp meg! Jeg har så lyst på bob, men vet ikke om jeg tørr..si hva dere mener! Og hvis noen av dere har opplevd noe ekkelt ved å klippe bob, fortell meg. TAKK! :-)

100 kommentarer


Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no