Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.noone night in nice


  Skrevet 06.07.2017 klokken 01:07


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
kjole/match


Ingen kommentarerlost in a daydream


  Skrevet 05.04.2017 klokken 22:054 kommentarerlike a cloudy dream


  Skrevet 30.03.2017 klokken 12:57
My new babies!! Er ikke disse skoene bare helt nydelige? Jeg som elsker blonder....gleder meg til å bruke disse på varme sommerdager når jeg har fått litt brunfarge på beina. Du kan kjøpe skoene her.  <3 hva synes dere?


8 kommentarermine nye vårfavoritter


  Skrevet 23.03.2017 klokken 12:43


Nå som vår og varmere tider er på vei, frister det bare mer og mer å oppdatere garderoben litt. Etter at jeg flyttet har vi bokstavelig talt bodd i en bod, for jeg har enda ikke rukket å rydde og sortere alle klærne jeg har. Derfor gleder jeg meg masse til det blir gjort. Bort med det gamle, og inn med noe nytt! Nelly har endelig fått inn litt vårklær, og det går mye i lyse farger og blomstermønster, noe jeg selv elsker. Jeg har selvfølgelig plukket meg ut noen favoritter som jeg skal vise dere. Husk at du kan trykke på linken under bildet for å komme direkte til plagget. 


1/her  2/her  3/her  4/her 

5/her  6/her  7/her  8/her

9/her  10/her  11/her  12/her

Fant dere ingenting dere likte? Vel, da er det bare å trykke seg inn her for å finne noe som passer for nettopp deg! Nelly har kommet med så mye fint, så jeg anbefaler dere å se før alt blir utsolgt. Lykke til!


3 kommentarerrabatt på hele nelly - kun i dag


  Skrevet 31.01.2017 klokken 15:54


Nå er vi straks inne i en ny måned (allerede) og det feirer Nelly med et stort salg! Frem til klokken 23:59 i kveld får du hele 20% på alt. 
Trykk her for å komme inn på salget. Husk å bruke kodeordet "celebrate" når du går til handlevognen :) Jeg har selvfølgelig plukket ut noen av mine favoritter! Trykk på linkene under for å komme inn til plaggene. 

1/her   2/her   3/her   4/her5/her   6/her   7/her   8/her


9/her   10/her   11/her   12/her 

Kos deg med shoppingen! 


Ingen kommentarermine favoritter til julebord sesongen


  Skrevet 18.11.2016 klokken 20:10


Det er ikke så altfor lenge til både jul og julebord sesongen, og spør du meg, er det på høy tid å begynne å lete etter den perfekte kjolen. Jeg elsker å pynte meg på vinteren, og går så og si alltid for paljetter, fløyel, utringning og blonder. Jeg har ikke funnet den perfekte kjolen enda, men jeg har allikevel plukket ut mine favoritter så langt! Jeg elsker alle, hvilken er deres favoritt?

1/her  2/her  3/her  4/her


5/her  6/her  7/her  8/her 


9/her  10/her 11/her  12/her


Én kommentarde fineste jakkene


  Skrevet 22.10.2016 klokken 15:42


Jeg er på jakt etter en ny og deilig høst/vinterjakke, og det er jo bare så vanskelig å bestemme seg! Jeg har ihvertfall funnet mange fine som jeg vil dele med dere! Trykk under bildet for å komme til nettstedet. Hvilken er din favoritt? :-)

1/her  2/her  3/her

4/her  5/her  6/her

7/her  8/her  9/her

10/her  11/her  12/her


2 kommentarerrabattkode til alle mine lesere


  Skrevet 28.09.2016 klokken 17:27


Denne uken har en av mine nye favorittsider, NA-KD, en kjempe kampanje! Hver dag gir de forskjellige rabatter, og i dag gir de hele 20% rabatt på alle blomstermønstrete plagg - en stor trend denne høsten! Jeg har valgt ut noen av mine yndlinger blant de forskjellige plaggene, og jeg anbefaler alle til å ta en titt inne på siden deres. Rabattkoden varer frem til midnatt. Gå inn her for å se mer!

KODE; FLORAL20 


1. Finner du her   2. Finner du her.


3. Finner du her.  4. Finner du her. 5. Finner du her.   6. Finner du her. 

Var det noen av de du likte? 


Én kommentardet perfekte undertøyet


  Skrevet 25.05.2016 klokken 15:12


I dag var jeg så heldig å bli invitert til Triumph sin nye butikk i Oslo, og det var kjempehyggelig! De fleste jenter er vel glade i dette fantastisk undertøysmerket, meg inkludert, og de har så utrolig mye fint. Fargene, detaljene og alle de forskjellige modellene....jeg som er så glad i undertøy fra før av syntes det var veldig vanskelig å velge meg ut noe, og jeg endte til slutt opp med masse fint som jeg gleder meg til å vise dere. 


Denne nydelige bh`en var en av mine favoritter! Butikken deres i Øvre Slottsgate 8 er nyåpen, og det feirer de med 20% hele denne uken. Det er en perfekt mulighet til å skaffe det perfekte undertøyet til en litt billigere penge. De flinke ansatte hjelper deg også gjerne med å finne det som passer for deg og din kropp. Enjoy!


2 kommentarerlet´s talk about shoes


  Skrevet 20.04.2016 klokken 15:21


Jeg er bare helt nødt til å vise dere mine nye sko. For mange, inkludert kjæresten min, er nok disse litt harry og kanskje ikke så fine, men for meg er de helt perfekte. Jeg bruker altfor lite tid og penger når det kommer til sko, og når jeg først kjøper noen, vil jeg at de skal være helt spesielle. Disse er både høye, svarte og de har pels, noe som gjør de helt, helt spesielle for meg. Det er selvfølgelig fuskepels, og selvom det kanskje kan se litt "billig" ut, holder jeg allikevel med at disse skoene er kjempefine! Hva synes dere? Skoene kan du finne her.  


Én kommentarvårfavoritter


  Skrevet 30.03.2016 klokken 14:29


Endelig har det begynt å komme lyse farger og tynne stoff i butikkene igjen, og jeg har plukket ut noen herlige favoritter fra Nelly som jeg skal kapre før sommeren kommer. Trykk på "her" knappen for å komme inn på produktene :-) 


Jeg er ikke en som går mye i "jeans", men denne toppen var bare så utrolig søt! Trykk her  for å sjekke den ut. 


Man går kanskje ikke i så mye yttertøy når det nærmer seg sommer, men det kan uansett være greit å ha en tynn jakke i tilfelle. Jeg synes denne hadde så fin farge. Trykk her  for å se på den. 


Er det noe jeg er skikkelig svak for, er det topper med lave skuldre. Det er noe av det fineste jeg vet om, og i tillegg er denne fargen perfekt til solbrun hud. Trykk her  . 


Denne kjolen falt jeg for med en gang, både fargen og fasongen er akkurat det jeg liker! Trykk her 


Er dere ikke enige i at denne jumpsuiten er så søt og sommerlig? Trykk her .


Jeg er egentlig ikke så glad i å ha blonder rundt armene, men denne er allikevel veldig vårlig og søt. I tillegg gjør v-halsen den litt sexy. Kjempefin farge, også! Trykk  her .

Hva synes dere? Har dere noen favoritter dere har lyst til å dele med meg? 


4 kommentarergulltenner


  Skrevet 30.03.2016 klokken 14:06


God onsdag, alle sammen! Endelig har det virkelige livet begynt igjen for fullt etter ferien, og jeg har faktisk klart å komme inn i rutinene mine igjen. Som å stå opp halv seks hver eneste dag, for eksempel. Nå er det bare sunn mat og trening som gjenstår, og jeg håper at jeg har tid til å komme meg på Elixia i morgen. I kveld skal jeg nemlig på et bloggevent som jeg har gledet meg til å lang tid! Jeg gleder meg også til å se de andre jentene etter ferien, det blir så koselig. genser/shein

Jeg må forresten bare vise dere en av mine nye plagg, nemlig denne genseren. Jeg elsker den! Hva synes dere? Den er ganske spesiell og egentlig ikke helt "meg", men allikevel helt....perfekt. 


3 kommentarerperler i bakgården


  Skrevet 17.03.2016 klokken 11:09genser/ginatricot


4 kommentarerlag egen choker


  Skrevet 10.03.2016 klokken 11:35


Etter i går er det utrolig mange av dere som har spurt meg om hvor jeg har fått tak i den svarte chokeren. Da kan jeg fortelle dere at jeg rett og slett lagde den selv! Jeg har vært på leting etter gensere med slik hals i en evighet, både på internett og i alle klesbutikker, og til slutt orket jeg ikke mer. Jeg synes det er så utrolig fint.

I går brukte jeg faktisk båndet som henger rundt en av kåpene mine. Det båndet er tykt og i silke, noe som gjorde den veldig søt på! Det er faktisk bare å ta hvilket som helst type bånd, og knyte rundt halsen din. I dag skal jeg dra til Panduro og se etter flere forskjellige tykkelser, og kanskje forskjellige farger? Hva synes dere, ble det ikke fint?


genser/hm


6 kommentarerrainy day


  Skrevet 10.03.2016 klokken 11:29


 
3 kommentarerbeige dream


  Skrevet 25.02.2016 klokken 12:58


For noen få dager siden bestilte jeg tre forskjellige kjoler, og i går kom de endelig frem! Jeg er veldig fornøyd, alle tre var helt nydelige, men jeg må bare vise dere en av dem allerede nå - den er så utrolig fin! Jeg har en så og si lik i svart fra før av, og det har blitt en av mine favoritter. Med gullknapper, fin form og fin farge gjør dette til den perfekte festkjolen. Jeg kan nesten ikke vente til å bruke den! 

Hva synes dere? Kjolen kan du kjøpe her  :-) De er nettopp kommet inn igjen, så jeg anbefaler å sikre deg en før det er for sent! 


3 kommentarerprikkete ører


  Skrevet 17.11.2015 klokken 12:54


Åh, som jeg elsker mine nye ører. Jeg har siklet etter slike på ebay i veldig lang tid, så det at det har blitt så populært her i Norge i løpet av høsten og kommet i de fleste klesbutikker er jo helt supert. Jeg synes disse var fantastisk søte og måtte ha dem. Hva synes dere?
ører/hm


3 kommentarerlove


  Skrevet 07.10.2015 klokken 14:41


Jeg er absolutt ikke en smykke-person, men jeg elsker disse søte små "love" øreringene fra h&m. De er så deilige å ha på, i tillegg til at jeg liker at de er laget med gullfarge. Jeg bruker disse ofte, for å minne både meg selv og andre på at kjærligheten er overalt! Det er veldig viktig :-) 


4 kommentarernye høstfavoritter


  Skrevet 22.09.2015 klokken 13:45


Hei alle sammen! Jeg håper at dere har startet uken bra, til tross for at det regner og begynner å bli høst. Personlig så elsker jeg begge deler, så jeg storkoser meg! I dag har jeg også endelig fri etter en lang helg, så det passet bra. 

Dagen min startet på Bik bok i Karl johan, hvor jeg fikk se på den nye strikke kolleksjonen deres. Det var helt supert, og jeg fikk lyst på alt jeg så! Fargene, stoffene og fasongene på alt er bare helt perfekt, og jeg som er så glad i strikkeplagg fra før av, ble overlykkelig da jeg fant ut av at Bik bok fikk alt dette i butikkene. Jeg fant noen klare favoritter, og i tillegg tok jeg med meg noen plagg hjem som jeg gleder meg til å vise dere! 

Ja, da er det bare å løpe til nærmeste bik bok butikk for å kapre noen av de fineste plaggene i høst. Jeg skal ihvertfall tilbake! Har dere sett den nye kolleksjonen, og kanskje fått noen favoritter? 


Ingen kommentarermine favoritter


  Skrevet 23.07.2015 klokken 12:30


Endelig er det sommersalg på Nelly, og jeg har plukket ut noen av mine favoritter. Det var faktisk ganske mye jeg likte, og jeg anbefaler alle til å ta en titt! Trykk på "her" under bildene for å komme direkte til plaggene, eller gå inn på Nelly her. Hvilken likte dere best? :-) 


her


her


her


her


her


her 


5 kommentarerlove


  Skrevet 28.04.2015 klokken 19:25
Gud, som jeg elsker disse øredobbene! Jeg har aldri vært en smykkeperson, men etter at jeg kjøpte disse har jeg blitt helt gal etter små øredobber! De er supersøte! Jeg fant dem på en hylle på Lindex, sammen med noen andre som også var kjempefine. Hva synes dere?


2 kommentarersummerbreeze


  Skrevet 13.04.2015 klokken 00:11


Er det noe jeg elsker ved sommeren og noe jeg virkelig ser frem til hvert eneste år, er det å løpe rundt i bikini. Som noen av dere kanskje vet alt, så har jeg en så utrolig stor kjærlighet for badetøy, at jeg kunne ønske jeg levde på en øde øy og ikke kunne gå i noe annet. Jeg bruker veldig mye penger på spesielt bikinier, til tross for at jeg kun bruker noen få av dem, men det finnes ingenting annet plagg som jeg føler meg bedre i. Uansett hvor lite jeg har trent eller hvor usunt jeg har spist så føler jeg meg alltid like sexy når jeg løper rundt i de fine bikiniene jeg har kjøpt i løpet av året, og jeg gleder meg som en liten unge til sommeren kommer. 

Jeg liker ikke det alle andre har, og derfor prøver jeg alltid å finne noe helt spesielt. Jeg går inn og ut av bruktbutikker, titter på internett og leter mye før jeg finner noe. Jeg hater de bikiniene alle har hvert eneste år, som alltid er like kjedelige. Mine favoritter består av gamle stoff og lyse farger, med snitt og pynt som ikke er så vanlig lenger. Som regel er de vintage, og det er det aller beste! I hele kveld har jeg sittet og drømt meg bort, og funnet noen bilder som gir meg skikkelig sommerfølelse. 


Brun hud, saltvannshår, lette klær og bare føtter. Er det bare jeg som gleder meg? 


Ingen kommentarermy favorites


  Skrevet 02.02.2015 klokken 20:13


Nå har endelig vårmoten begynt å komme til landet, og det betyr selvfølgelig at Nelly også har fått inn mye nytt. Jeg elsker, elsker, elsker det meste, pastellfarger og kule mønstre, og under har jeg plukket ut mine favoritter. Perfekt, jeg gleder meg så mye til våren og til å gå i litt lettere klær! 


Briller/her          Genser/herTrenchcoat/her     Skjørt/her     Topp/herKjole/her    Halskjede/herTopp/her   Shorts/her                         Topp/her      Bukse/herUndertøyssett/her     Jeans/her

....Er dere ikke enige? Om dere vil se nærmere på disse, er det bare å trykke på linkene under de forskjellige bildene. Hvilken er din favoritt? 


Én kommentarkim´s closet


  Skrevet 16.12.2014 klokken 12:07


Det er mange forskjellige meninger og ord som sprer seg rundt Kim Kardashian for tiden, men det eneste jeg har å si, er at jeg elsker stilen hennes. Vel, jeg liker ihvertfall det meste hun går i. Det er jo ingen hemmelighet at det er lettere å kle seg i fine, dyre og spesialsydde plagg når man har mye penger, og det frister kanskje også litt mer å pynte seg hvor enn man går, når man alltid blir tatt bilde av og vist for hele verden.

Allikevel synes jeg at hun har en fantastisk kombinasjon av farger, mønster og stoff, og jeg kan ikke gjøre noe annet enn å misunne klesskapet hennes. 

Vanligvis liker jeg lyse, rene farger, og det er kanskje derfor jeg har falt helt for antrekkene under. Det er perfeksjon, og hun ser ut som en million. Selve jenta og familien har jeg egentlig ingen mening om, men en ting er sikkert - hun kan kle seg!

Her er mine favorittantrekk som hun har blitt sett i. Jeg elsker alle! Hvilket antrekk liker dere best?


4 kommentarerdagens antrekk


  Skrevet 11.12.2014 klokken 15:58jakke/ her   hansker/ her   sko/her   bukse/her

Ha en superfin dag videre!


7 kommentarermine favorittkjoler


  Skrevet 09.12.2014 klokken 12:54


Å finne den perfekte kjolen til juletiden er ikke alltid like lett, og den dag i dag finnes det jo utallige kjoler å velge imellom! Jeg har selvfølgelig plukket ut mine favoritter, og skrevet kort om hvorfor det ble nettopp dem. Man skal alltid bruke lang tid på å finne kjole til en spesiell anledning, det mener ihvertfall jeg, og jeg begynner virkelig å få dårlig tid. Kanskje det blir noen av disse! 

Trykk på hver enkel kjole for å komme direkte inn til sidene :-)
 

1. Dette minner meg faktisk litt om en jeg har fra før av. Jeg elsker at den er lang, har mønster på armene og at den har paljetter, men allikevel er elegant og fin. 

2. Dette er en litt søtere og lettere versjon, perfekt for julelunsj, eller festkjole til kvelden. Den åpne ryggen med de tynne trådene gjør den elegant, og jeg kunne absolutt brukt denne!


3. Denne blåfargen er helt nydelig, og dette er en kjole som også egner seg til nyttårsaften. Jeg er ikke så fan av paljetter, men denne er utrolig fin.


4. Ah, denne kjolen....hvor skal jeg starte? Jeg tenker kanskje å kjøpe denne selv! Jeg elsker alt ved den, fargen, mønsteret, og at det er åpen rygg. Dette kan gå fryktelig galt, men med naturlig sminke og et par svarte sko kan det også bli utrolig fint. 


5. Dette er en ganske enkel kjole det går an å piffe opp. Et fint smykke eller en fargerik leppestift passer perfekt!


6. Dette er også en utrolig søt kjole som kan brukes til mange anledninger. Den er ikke så formell, men fortsatt utrolig fin!


7. Dette er også en av de jeg liker best. Fargen er utrolig fin, og jeg elsker utringningen foran. 


...Hvilken er deres favoritt?


3 kommentarerzuhair murad


  Skrevet 05.12.2014 klokken 23:493 kommentarerthe perfect dress


  Skrevet 27.11.2014 klokken 16:06


Åh, som jeg elsker denne kjolen.....allerede! Den har hengt hjemme hos meg i kun et døgn, og jeg tripper etter å bruke den. Denne kjolen er perfekt på alle måter, både fargen, mønsteret og lengden. Jeg tenker kanskje å bruke den i helgen, eller kanskje på julebord! Den passer jo til alt!


Kjolen er fra Vila, og du kan kjøpe den ved å trykke her. Den koster kun 799,- og verdt hver eneste krone! Hva synes dere?


4 kommentareren lilla drøm


  Skrevet 12.11.2014 klokken 17:56

Åh, jeg elsker denne nattdrakten allerede! Den er kjøpt på Kappahl, og er helt himmelsk å ha på. De har kommet med en kolleksjon som heter "Miss Vanity" 
og alt er helt magisk fint. Jeg skulle gjerne hatt alt sammen selv. Absolutt verdt å ta en tur innom om du liker perler, blonder og lys silke. 


6 kommentarerårets deiligste jakke


  Skrevet 07.11.2014 klokken 12:37


Mange av dere lurer på hvor jeg har kjøpt denne herlige jakken! Jeg skjønner det veldig godt, for jeg ble helt forelsket i den ved første øyekast. 
I tillegg til at den er varm og deilig å ha på seg, synes jeg den er fantastisk fin og absolutt en perfekt høst-og vinterjakke.

Man kan velge mellom hvit og brun, som er den jeg har, og jeg må si at jeg er utrolig fornøyd med valget av fargen.
Hvit passer kanskje til litt mer enn brun, men samtidig går jeg mest i farger man kan kombinere med brunt,
og jeg synes i tillegg at denne fargen passet best til meg når det gjelder både hårfarge og hudfarge.
Dette er en sikker favoritt dette året, og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg kjøpte den!

Hvis dere vil se nærmere på denne jakken er det bare å trykke her. 


Én kommentardet perfekte mønsteret


  Skrevet 05.11.2014 klokken 16:03


Ja, dere vet hvor besatt jeg er av undertøy. I over en måned har jeg løpt ut og inn av butikken for å beundre denne fantastisk fine bh`en, 
og jeg har ikke klart å bestemt meg for om jeg skulle kjøpe den eller ikke.

Men da jeg kom inn i går, og de hadde fått den i min størrelse, klarte jeg ikke å holde meg unna. Den er perfekt på alle mulige måter, og jeg
føler en strålende lykke innvendig. Det er jo bare snakk om ett par hundre kroner.  


Denne bh`en er fra Lindex. De har så utrolig mye fint undertøy, og det er mitt favorittsted nummer 1 på billig og unikt undertøy. 
I tillegg til det nydelige mønsteret og den perfekte, gjennomsiktige tøybiten i mellom, er den behagelig å ha på!  


5 kommentarerfavoritter akkurat nå


  Skrevet 05.11.2014 klokken 11:11


Vi er i en ny måned, og det betyr også at jeg må oppdatere skapet mitt. Ikke at jeg gjør det hver eneste måned altså, men 
noen ganger er det deilig å bli kvitt de plaggene man er lei av, og skaffe seg noe nytt! Personlig så er sommer-og høstklær det
jeg liker best å kjøpe, og derfor har jeg gledet meg til novembermåneden, hvor alle de fine tingene kommer inn, både i butikker og
på nettet. I dag har jeg bladd meg litt gjennom forskjellige sider, og funnet noen plagg som jeg har tenkt til å skaffe meg. 

Det går mest i svarte og mørke klær, det er fordi jeg elsker svart og det er lett å kombinere med andre farger. 
Under har jeg lagt til noen av favorittene, og hvis dere vil se nærmere på hvert enkelt plagg, er det bare å trykke på 
linken under bildend som er merket med "trykk her".
 

 

....trykk her.....trykk her. ....trykk her. 


....trykk her. 


....trykk her. 


....trykk her.


....trykk her. 

...Har dere funnet noen favoritter dere vil dele? 


Én kommentarhvem er jeg?


  Skrevet 31.10.2014 klokken 20:22


Ja, da var Halloweenkvelden her endelig, og til tross for at jeg har gledet meg til denne kvelden i ett år nå, så har jeg ingen planer. 
Jeg har lenge visst hva jeg skulle kle meg ut som, men siden jeg ikke skulle noe i dag, så har jeg ikke orket å bruke tid på å lage
noe kostyme eller å kjøpe ett. Det er jo tross alt å kaste penger ut av vinduet!

Uansett....etter jobb prøvde jeg meg på sminke, hår og en overdel som til en viss grad kan likne. Jeg elsker å etterlikne sminken til andre,
og selvfølgelig figuerer, så dette gjorde jeg bare for å ha det litt gøy med meg selv.  
...Det eneste jeg lurer på, er om dere klarer å gjette hvem jeg skal være på disse bildene? Det er nok ikke så lett, men det hadde jo 
gledet meg litt om dere klarte det!

Jeg håper at dere som har kledd dere ut og planlagt kvelden får det kjempegøy! Ha en skummel aften videre :-)


4 kommentarerclavin klein undertøy


  Skrevet 28.10.2014 klokken 20:55


For litt siden sikret jeg meg dette supersøte undertøyssettet fra Calvin Klein. Det er helt perfekt, og fantastisk å bruke på litt late dager. 
Nå har ikke jeg verdens største bryst, men uansett....overdelen sitter veldig behagelig og fint på, og gir litt støtte.
 Trykke her for å finne settet. Det finnes også i svart, og både med og uten stringtruse.

5 kommentarerden lille svarte


  Skrevet 22.10.2014 klokken 11:53


Det nærmer seg vinter, jul og nyttår, og det det betyr kun en ting - tid for å pynte seg. Enten det er til julebord med jobben, nyttårsmiddag
med familien eller sene kvelder med venner, er en ting sikkert - vi jenter bruker lang tid på å finne den perfekte, lille svarte! 
Personlig elsker jeg svart, og bruker det så ofte jeg kan. De fleste liker kanskje mørke rødfarger eller paljetter rundt juletider, men jeg synes
det absolutt er mest classy og fint med en svart kjole. Har den en fin form og sitter bra på kroppen, trenger man ikke noe mer enn et enkelt
smykke for å være festklar, uansett hvor du skal eller hvem du skal møte. 

Dette året tenker jeg å ha et litt avslappet antrekk, både på julaften og på nyttårsaften. Man blir eldre for hvert år og det er ikke like kult med
paljetter og masse glitter lenger, og derfor har jeg tenkt til å gå for en svart kjole. Jeg er på utkikk etter en kjole med enten dyp utringning eller
åpen rygg. Siden denne tiden av året nærmer seg med stormskritt har jeg allerede begynt å lete etter den perfekte kjolen, og jeg har faktisk 
funnet utrolig mye fint allerede. Nelly har også begynt å få inn noe fint, og til en veldig billig penge. Jeg har derfor plukket ut noen favoritter
nedenfor som jeg synes passer perfekt....denne kjolen finner du her. ...denne kjolen finner du her.

...denne kjolen finner du her. 


...denne kjolen finner du her! 

Piff opp den svarte og enkle kjolen med et par fine sko, en sterk farge på leppene eller et fint smykke. 
Har dere funnet den perfekte nyttårskjolen enda? 


Én kommentaralexander wang x h&m


  Skrevet 16.10.2014 klokken 21:27


Ingen kommentarerthe one i want


  Skrevet 15.10.2014 klokken 21:36Ingen kommentarera lacy thursday


  Skrevet 09.10.2014 klokken 14:49//hm


Én kommentarendelig


  Skrevet 15.09.2014 klokken 16:154 kommentarerdagens fangst


  Skrevet 05.09.2014 klokken 19:36


I går løp jeg fort innom noen få butikker, og fant plutselig kjempemange, fine ulljakker. Jeg falt pladask for disse to, og måtte bare ha de
med meg hjem! Jeg elsker formen på begge, fargen og.....ja! De er akkurat det jeg ville ha.  begge/lindex

...Enig i at de er fine? Den øverste brukte jeg i går! 


4 kommentarerde fineste stråder på kroppen


  Skrevet 02.09.2014 klokken 13:46


Åh, som jeg elsker min nye, fine og perfekte blonderbh fra Princesse tam tam .Den er som en drøm, med både kvalitet,
behagelig stoff og passform, og som godteri for øynet. 

Fint undertøy er noe av det vakreste jeg vet om, og det er en grunn til at jeg bruker så mye penger på det og badetøy.
Det er noe av det mest spesielle en kvinne kan ha på, og undertøyet man brukerforteller mye om personen.
Dessuten er det en selvtillitsbombe og ta på seg det fineste undertøyet man har, se på seg selv i speilet og føle seg sexy! 

...Og nei, jeg har ikke så store pupper som det ser ut! Men bh´en er gjennomsiktig, så jeg brukte innlegg! :-)


2 kommentarera romantic knot


  Skrevet 01.09.2014 klokken 16:21//asos


Ingen kommentarermust have


  Skrevet 01.09.2014 klokken 16:12


Som sagt er høsten min favoritttid, og en av de beste tingene jeg vet om, er å handle inn deilige, nye høstplagg. 
Denne uken får jeg min første lønn på en ny jobb, og etter at husleien min er betalt, er det på tide å sette av litt til
handling. Dette året har jeg valgt å gå for litt billigere plagg, og heller kjøpe litt fler. Det er ofte at de billige kjedebutikkene
som h&m, cubus og bik bok har de fineste og mest interressante plaggene, og derfor vil jeg heller handle der enn å spare flere
tusen til et eller to plagg.

I helgen har jeg brukt mye tid på å planlegge hva jeg skal kjøpe, og jeg har besøkt utallige nettsider. Den 4. september, altså på torsdag
så kommer det mange nye og fine plagg til h&m, men bortsett fra dem så har jeg plukket ut noen andre jeg vil dele med dere.
Under har jeg skrevet tre punkter med plagg som er viktige for meg, og som jeg skal kjøpe mest av!  

* Fine høstjakker 
* Deilige gensere 


* Fint undertøy 

....Ja, jeg gleder meg til å få lønn nå! Det aller beste å handle er undertøy, og jeg gleder meg så 
u-t-r-o-l-i-g mye til å se de nye settene til h&m.

Hva er deres musthave plagg for høsten?


4 kommentarerlove in a scarf


  Skrevet 27.08.2014 klokken 15:16


Bik bok


Ingen kommentarerden siste redning


  Skrevet 23.08.2014 klokken 12:54


Okey, i dag er stress mellomnavnet mitt! God lørdag forresten, dere! 
Dagen min startet klokken åtte, og jeg har jobbet helt til nå...det ble en kort dag på Kanel, for i dag er det flere ting på timeplanen.
Allerede nå, en halvtime etter at jeg kom hjem fra jobb, er jeg på vei ut av døren igjen. Denne gangen med pensko og smykker.

Moren til Marius skal feire bursdagen sin i dag, og jeg er allerede sent ute. Jeg har ikke klart å finne noe å ha på meg, og løp derfor inn på 
storsenteret og plukket med meg den siste av denne jakken. Jeg elsker den! Og det var bare snakk om flaks at de hadde en igjen.
Jeg har den i svart allerede, og den passer til det meste. Den er faktisk min redning i dag, siden jeg ikke har noe annet enn skitne klær og plagg jeg absolutt ikke vil bruke.
Så da gjemmer jeg meg inne i denne! bik bok

Jeg håper dere koser dere i solen og får en fantastisk lørdag! Selv skal jeg snu nesen min mot Drøbak nå, og kose meg i finværet. 
Ha det så lenge! 


3 kommentarera perfect sweather


  Skrevet 21.08.2014 klokken 16:10Gina Tricot


3 kommentarerden aller beste tiden


  Skrevet 20.08.2014 klokken 22:48


Endelig står favorittårstiden min for døren, og jeg klarer nesten ikke vente til å se hele Oslo i gulrøde farger. Selv elsker jeg denne delen av året fordi 
jeg synes det er noe helt eget ved høsten. Det er så rolig og deilig ute, i motsetning til våren og sommeren, hvor alle løper i lettkledde klær og
bråker til langt på natt. Nei, det er mye deiligere å tulle seg inn i nye vinterjakker eller tykke ullgensere, tenne på peisen og drikke varm kakao.

...Løpe rundt i løvet som faren din nettopp har brukt flere timer på å rake sammen, eller gå på epleslang. Lukten av bål er overalt,
og det er kjørlig og deilig i luften.  


...Selv har jeg begynt å omplassere og rydde vekk sommerklærne mine, og jeg gleder meg til å oppdatere skapet med 
litt varmere plagg. Denne høsten skal jeg gjøre det veldig enkelt, og gå for fine og rene farger.
Jeg kan nesten ikke vente til å begynne å gå i litt dystre farger, og det kribler i fingrene etter å få flytte inn i
mormors pels.

Er dere enige i at høsten er en fantastisk og unik årstid?  


4 kommentareret lite smykke


  Skrevet 08.06.2014 klokken 15:33


Jeg har aldri vært så stor fan av smykker, men dette lille, fantastiske kroppssmykket kommer jeg til å bruke masse i sommer. 
Det er så vakkert, og er helt perfekt til å ha på sammen med en bikini.  

Hva synes dere om smykker til kroppen? Jeg elsker det!  


6 kommentarerblått


  Skrevet 04.05.2014 klokken 14:15


 


5 kommentarerbrukte skatter


  Skrevet 08.04.2014 klokken 16:46


På vei hjem i dag gikk jeg en liten tur innom Fretex, og fant tre nydelige skatter. Jeg elsker vintage. 
Ingen kommentarer


hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no