Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.noen helaften med foodora


  Skrevet 10.11.2016 klokken 12:25


For litt siden var jeg som sagt på en liten rundtur i Oslo sammen med noen andre jenter, for å teste ut tre forskjellige restauranter i forbindelse med Foodora. Jeg har vært med på dette to ganger før, og derfor visste jeg hva som ventet meg - en morsom kveld med mye spennende og god mat, hyggelige mennesker og masse inspirasjon! Og det fikk vi selvfølgelig servert denne gangen, også. Det slår jammen meg aldri feil! 

Første stopp var Meatballs, en hyggelig liten restaurant/bar som ligger i sentrum. De har forskjellige kjøttboller, og du kan velge hvilke du vil ha, hvor mange og hva slags tilbehør du vil ha. Vi smakte på alle, og alle var helt himmelske! Jeg mener det, det er de beste kjøttbollene jeg noen gang har smakt, og jeg har snakket så mye om dette stedet i ettertid! Du får all maten i søte små pappesker, og det setter virkelig et unikt rustikk preg på alt. Jeg elsker det! Dessuten var de som jobbet der veldig hyggelige :-) 

Mine favoritter var vegetarbollene, som var friterte, og lammebollene. Og sausene var bare helt....magiske! Dere er bare helt nødt til å dra hit neste gang dere er i nærheten! 
Neste stopp var faktisk vegg til vegg, Freddy Fuego, som er en latterlig bra burritobar. Her kan du få alt fra chips med deilig guacamole, salsa og pulled pork salater, til gigantiske burritos og en deilig kald corona med lime. Her koste vi oss masse! Jeg la også merke til god kundeservice, og alle så glade ut! Sterk mat med ferske og gode råvarer en av favoritt hos meg, så dette falt i smak! Anbefales virkelig om du er glad i mexicansk mat :-)
Så til det siste stoppet - Lucky Bird!  Her var vi så stappa fra de andre stedene, og enda kom det tonnevis med deilig mat. Alt fra friterte kyllinglår med maispurè, søtpotetbåter og spareribs, til mac&cheese og enda mer øl! Amerikansk mat er kanskje ikke det første jeg velger om jeg går ut for å spise middag, men allikevel - etter at vi var i USA i sommer, har jeg fått et helt nytt syn på denne type mat. Det smaker fantastisk om det er laget med kjærlighet, noe det var her! Alt smakte deilig, og det var en perfekt avslutning på kvelden. Så mett har jeg ikke vært på lenge! Stedet var veldig kult og gjennomført, og du føler rett og slett at du er i USA. Dette stedet anbefaler jeg også, særlig om du er keen på litt grisete, fet og god mat etter en lang helg. Nam!

De skrøt også av milkshaken deres, som vi dessverre ikke prøvde siden vi var så mette...men den er nok verdt å prøve om dere skulle være i humør for det :-)


Tusen takk til Foodora, nok en gang, for en deilig og opplevelsesrik kveld! Jeg håper det blir fler. Det er jo alltid like koselig :-) 


Én kommentarthe ritual of light at sawan


  Skrevet 03.11.2016 klokken 19:33


I dag har jeg tilbringt ettermiddagen sammen med Rituals på restauranten Sawan i Oslo. Det var et fantastisk event med en deilig og beroligende stemning, nesten litt julestemning! Jeg har aldri vært på Sawan før, men herregud for et sted! Jeg anbefaler alle til å ta turen dit, maten var helt himmelsk og selve stedet var kjempekult og gjennomført. Jeg skal ihvertfall ta turen tilbake. Jeg elsker jo Rituals fra før av, så det var veldig interressant å få bli med på dette. Produktene er helt fantastiske! Dette var i sammenheng med deres nye limited edition serie som heter The Ritual of light, som handler om å finne ro i sjelen, og ditt indre lys. Jeg fikk med meg noen andre produkter hjem også, som jeg gleder meg til å teste ut! Alt de har lukter jo så godt, og føles så bra for hud og kropp. 

Ahh...jeg ville bare være igjen der resten av kvelden! Det er så koselig å gjøre slike ting på de ellers mørke og kalde ettermiddagene. Har dere noen favoritter innenfor Rituals? :-)


Ingen kommentarerjentekveld med wella


  Skrevet 17.10.2016 klokken 14:48


I forrige uke ble jeg invitert til en intim og eksklusiv jentekveld sammen med Wella. Det ble en skikkelig vellykket kveld, og jeg koste meg så masse med alle de herlige jentene som var der! Og ikke nok med det - jeg ble hentet hjemme i Sandvika av en privat sjåfør som kjørte meg helt til Nydalen. Hvor utrolig snilt er ikke det, da? Jeg som alltid synes det er så dritt å bo så langt unna "alt". Det satte jeg virkelig pris på, altså. 

Vi ble møtt i døren med prosecco, og jeg som ikke skulle drikke så mye etter turen i Stockholm, klarte selvfølgelig ikke å holde meg unna. Ihvertfall ikke når de hadde leid inn en bartender fra Himkok, et av de beste drinkstedene i Oslo, for å lage gratis drinker til oss. Da er det rett og slett umulig... 

Det var også mange frisører fra Wella som var der for å style oss, og jeg ble fornøyd med mitt hår! Jeg har jo verdens kjedeligste hår egentlig, så alt andre gjør med det gjør meg så og si fornøyd! Uansett, disse deilige og naturlige krøllene passet meg perfekt, og hun frisøren jeg hadde var i tillegg veldig dyktig og hyggelig å snakke med. Hun forstod akkurat hva jeg ville ha, og ga meg det! 


Søte Astrid og meg! Jeg hadde det bra altså, selvom jeg ikke ser så glad ut....Vi fikk også servert deilige salater! Jeg tok selvfølgelig den med chevre og rødbeter! 


...Også sang Omar for oss! Herregud, for en fin stemme han har! Det var ikke mange falske toner der, og i tillegg er sangene så fine. Takk for en fin opptreden :-) 


2 kommentarerfantastisk frokost med exuviance


  Skrevet 04.10.2016 klokken 13:13


I dag var det så sinnsykt kaldt ute da jeg våknet, og jeg regner med at dere er enige med meg! Allikevel klarte jeg å dra på meg noen klær og komme meg til BA53. En fantastisk restaurant, hvor vi ble invitert til frokost i samarbeid med Exuviance. Vi fikk servert nydelig mat, og selvfølgelig et lite foredrag om disse produktene. Jeg har faktisk ikke vært borte i dette merket før, så jeg gleder meg skikkelig til å prøve dem ut. Jeg er kanskje ikke den som er mest opptatt av hudpleie, men når det kommer til det å ta vare på huden i ansiktet mitt, er jeg ganske flink, synes nå jeg. Derfor er dette midt i blinken! Jeg kommer selvfølgelig til å skrive mer om produktene senere! Det å dra på slike ting alene kan noen ganger være litt kjedelig, men heldigvis kom jeg på bord med blant annet disse to - som jeg ikke har sett på altfor lenge! Det var så koselig å se dem igjen, de er jo alltid like glade og søte! 
En deilig og forfriskende høstmorgen! Nå har jeg kommet meg hjem, har forberedt middagen til i kveld og skal snart på trening. Det er så deilig å ha fridager hvor man får gjort alt! Kos dere videre i solen :-)


3 kommentarerblogglivet


  Skrevet 29.09.2016 klokken 13:47


I dag startet jeg dagen med en deilig frokost i butikken til Lagerhaus i Oslo. De fyller 20 år og vi fikk et kjempefint innblikk i deres produkter, som forresten er kjempefine! Det meste falt i smak, og prisen er også veldig lav. Anbefaler alle til å ta turen hvis dere aldri har vært der før. På frokosten ble jeg kjent med en kjempesøt jente, og etterpå gikk vi litt gatelangs i Oslo sammen, for å ta litt bilder av hverandre. Blogglivet, vet dere! 

Vi dro også innom Mildh press hvor jeg fikk masse gode hårprodukter - jeg gleder meg skikkelig til å teste dem ut og skrive om de her på bloggen! De er alltid så snille og gavmilde, tusen takk for alt sammen! 


Hun har forresten også blogg, sjekk det ut her.

Nå er vi hjemme hos Marius, og vi begge sitter på hver vår pc og gjør vårt eget. Etterpå håper jeg på en tur i finværet, før jeg skal på jobbmøte. Ha en fantastisk dag videre, dere!


4 kommentarertime for breakfast w/ henry london


  Skrevet 22.09.2016 klokken 10:43


I går var jeg invitert til Grand Hotell, på frokost sammen med Henry London. Dette er et fantastisk klokkemerke som nå kommer til Norge, og jeg ble veldig imponert over dem! Jeg er verken et smykke- eller klokke menneske, sånn absolutt ikke, men jeg synes at alle var veldig fine, spesielt de med gull. De hadde pyntet så fint med klokkene rundt i rommet, i tillegg til et vakkert langbord med nydelig porselen og masse deilig frukt. Perfekt start på dagen!

Henry London er fra London, og bak hver eneste klokke står det et navn på en av stedene i London by, som feks "Piccadilly" eller "Knightsbridge". 

Jenteklokkene var veldig feminine og små, og finnes i mange forskjellige farger. De var også i rosèrosa, i tillegg til gull, sølv og svart. Du kan se mer om disse fantastiske klokkene ved å trykke her.
Tusen takk for en veldig hyggelig frokost!


Ingen kommentarerweekday everyday


  Skrevet 15.09.2016 klokken 15:11


I går var det butikkåpning av Weekday i Bogstadveien, og heldigvis var jeg invitert! Jeg husker da jeg jobbet i Oslo, da det første jeg gjorde etter jeg var ferdig på jobb, var å løpe ned til Weekday og se. De har så mye kult, og derfor var det ekstra kult å få komme og feire åpningen! Vi ble servert med masse god drikke, blant annet denne alkoholfrie ingefærølen, som falt skikkelig i smak hos meg! De hadde også satt opp en photobooth som vi hadde det gøy med. 
Jeg fikk også lov til å ta med en venninne, og det var så koselig å se henne igjen! ....Det var mange kule plagg, blant annet noen jakker som jeg likte kjempegodt! ...Takk for en fin goodiebag og en kjempefin ettermiddag! 


Én kommentarcrêpe for breakfast


  Skrevet 22.10.2015 klokken 13:37


Hei og hopp, og god torsdag! Presseuken er i gang for fullt, og personlig har jeg ikke hatt tid eller energi til å besøke noen av tingene jeg har blitt invitert til. Det trengs mer krefter til enn det man tror, spesielt når man har en fulltidsjobb i tillegg. Allikvel klarte jeg å dra meg ut av sengen klokken syv i dag tidlig for å rekke en frokost hos pr-byrået "this is pr". 

Bordet var dekket da vi kom, i nydelige farger og med mange søte detaljer. Jeg elsker alt som er gjennomført, så det skulle bare mangle at alle brukte flere minutter på å fotografere før vi i det hele tatt rørte maten. Som også var helt fantastisk, forresten. 

Vi fikk servert ferske, deilige crêpes med selvvalgt tilbehør. Jeg valgte en med mozzarella og avokado, og en søt en med nutella og bær til dessert. Man kan jo spise dessert selvom klokken akkurat passerte 09:00, ikke sant? Det var så koselig å se alle disse tre, søte jentene igjen, og jeg har det alltid like hyggelig med dem. 

Vi fikk se på så utrolig mye fint, og jeg elsket alt jeg så! Spesielt undertøyene og skoene på bildene over. Alt er så kult, og jeg er så glad for at jeg fikk sjansen til å smugtitte på disse deilige plaggene! Tusen takk for en uforglemmelig morgen!

Nå er jeg endelig hjemme igjen, godt plassert i sofaen og så sliten at jeg engang ikke klarer å beskrive det. Det er mer som skjer senere i dag, men vi får se om jeg orker å dra tilbake til Oslo, eller om jeg trenger en rolig og avslappende kveld hjemme. Uansett, kos dere masse! 


4 kommentarercatfished


  Skrevet 06.03.2015 klokken 19:17


Et av de hotteste programmene på kanalen MTV for tiden, er noe som kalles "catfish". De har snart premiere på sesong 4, som kommer på MTV 8.mars klokken 18.05! Jeg har selv aldri sett på dette programmet, men jeg vet om fler som elsker å se på det. Hele poenget med dette programmet, er å finne mennesker som utgir seg for å være andre på internett, og som for eksempel skaper forhold med andre. Det finnes utrolig mange som enten finner en venn eller kjæreste over internettet, og hvor man senere finner ut av at den personen du har snakket med, er en helt annen. I Catfish drar teamet sammen med personen som har blitt lurt, og konfronterer personen som har lurt dem. 

Jeg synes dette er et litt viktig og spennende tema, og det er bra at noen gjør noe med det. Det trenger ikke nødvendigvis handle om kjærlighet eller vennskap, men man kan også bli lurt for penger. Jeg tror nok at det er umulig å stoppe slikt, i og med at internett er overalt for tiden, men forhåpentligvis får disse menneskene en skikkelig lekse. 

Som blogger i mange år har jeg selvfølgelig opplevd anonyme kommentarer, og derfor fortalte jeg om mine opplevelser i går. For min del har jeg aldri opplevd noen alvorlige hendelser, men jeg ser allikevel altfor ofte stygge eller ubehagelige kommentarer med navnet "anonym". I tillegg har jeg også opplevd at jenter har utgitt seg for å være noen andre, og det er nettopp dette det handler om. Bloggeren dogdiva og jeg hadde en liten diskusjon om hvordan dette påvirker oss som bloggere, og hva vi kan gjøre for å hindre det. Vi var begge enige om at det beste er å ikke bry seg om hva lesere skriver, og at man rett og slett bare burde slette alt som kan virke negativt på en.  I endt diskusjon ble vi enige om å dele disse tipsene med våre lesere! Dette er faktisk et tema særlig unge jenter burde være litt mer obs på! 

* Vis en sunn skepsis til kommentarfelt og venneforespørsler på nettet.
* Det er ikke deg det er noe galt med! Husk at de som opererer som catfish ofte har større problemer enn det du har. En catfish sin handling er en refleksjon av seg selv, ikke av deg.
* Vær deg selv og vær ærlig, da er det lettere å stå for det du har sagt i ettertid. 
* Ikke mat fisken! En catfish vil alltid forsøke å fremprovosere en reaksjon fra deg, og fremgansmåten kan være både hensynsløs og brutal. Ikke la deg tirre opp!
* Du må ikke svare på alt! Usaklige kommentarer og henvendelser faller som regel for eget grep, og det er ofte best å la være å svare. Dersom du likevel vil svare, svar på en saklig og reflektert måte.
* Gå til politiet dersom du føler deg truet.  

....Synes dere det var gode tips, og har dere noen andre dere vil dele? Jeg håper dere bruker hodet neste gang det er noen mulighet for å bli utsatt for dette! Husk - det finnes mange rare mennesker der ute som ikke vil oss godt. 

Tusen takk til MTV for et fantastisk møte, fine bilder og en hyggelig diskusjon! 

Én kommentarfotpleie til frokost


  Skrevet 04.03.2015 klokken 22:32


I dag våknet jeg til strålende sol allerede klokken åtte, og det føltes herlig. Jeg er absolutt ikke et solmenneske, men det finnes noen dager hvor man ikke kan gjøre annet enn å smile når solstrålene skinner gjennom de tynne, lyse gardinene og treffer ansiktet ditt. 

Allikevel var det ikke solen som gjorde denne dagen perfekt, men noe helt annet. Jeg startet dagen min på Loreal Akademiet på Skøyen, hvor jeg var invitert til et pressemøte angående Clarisonic sitt nye produkt, Pedi. Da jeg kom opp trappen ble jeg møtt av kjempemange hyggelige mennesker, masse deilig mat og drikke, og kjente fjes. 

Pedi er så og si en liten vibratorlignende greie som "masserer" føttene. Vi fikk lov til å prøve den der og da, og det var helt utrolig. Jeg er frelst, og jeg gleder meg masse til å bruke den igjen. Det er jo helt perfekt for oss som går mye, bruker høye heler i helgene og står mye på jobb. 

Det er nok vanskelig å finne noe som er bedre enn fotpleie og sushi til frokost, ihvertfall før man har åtte timers jobbvakt foran seg. Føttene mine ble silkemyke, og jeg elsker produktet allerede. Vi alle var så heldige å få med en Pedi hjem, så jeg kommer til å fortelle dere masse mer senere! Tusen, tusen takk for at jeg fikk lov til å komme i dag!

Nå har jeg laget hjemmelaget Spaghetti Bolognese og er superklar for film, så dere får ha en fin kveld videre! 


Én kommentarfrokost hos nespresso


  Skrevet 10.02.2015 klokken 17:01


Dagen i dag startet med en deilig frokost hos Nespresso på Eger i Oslo. Vi fikk et kjempefint foredrag om kaffe, og det var faktisk utrolig lærerikt, i og med at jeg står og lager kaffe til hundrevis av mennesker i uken. Kaffe er en stor del av hverdagen min, og det er ganske merkelig å tenke på hvor mye den faktisk påvirker humøret mitt. Det setter ihvertfall i gang kroppen, og det kunne ikke passet bedre enn det det gjorde i dag. Vi fikk servert fem forskjellige typer, og jeg elsket alle. Nå har ikke jeg noen Nespressomaskin hjemme, men det er absolutt noe jeg har på ønskelisten!  

Noe av det beste jeg vet om er faktisk slike frokoster, det setter dagen perfekt i gang og man føler seg så glad etterpå. Tusen takk til Nespresso for en fantastisk morgen og for en fantastisk goodiebag! 


6 kommentarervixen blog awards


  Skrevet 29.01.2015 klokken 16:41


Til tross for at jeg gned all sminken min bort i løpet av kvelden og det at jeg strengt tatt burde holdt meg unna det siste glasset med champagne, ble det en skikkelig vellykket kveld. For første gang på veldig lenge følte jeg meg fin og lykkelig, og jeg storkoste meg virkelig. Det er alltid fint å møte gamle kjente og hilse på nye mennesker, jeg blir jo helt rørt av å tenke hvor snille og pratsomme folk virkelig er. Jeg er så takknemlig for å være en del av slike kvelder! I tillegg så jo absolutt alle helt smashing ut! 
Takk for en fantastisk kveld, alle sammen! Og gratulerer til alle vinnere :-)


3 kommentarerpre party med redken go urban decay


  Skrevet 29.01.2015 klokken 16:13


I går var det, som dere helt sikkert vet, Blog Awards. Så heldig som jeg var, ble jeg invitert til et lite pre-party på L`oreal akademiet, hvor vi fikk styling og sminke. Herregud, det går jo ikke an å takke nei til slikt! Da jeg kom inn døren ble jeg møtt av pene mennesker, masse sushi og et stort glass sprudlende, og slik fortsatte hele kvelden. I tillegg var det lansering av sminkemerket Urban Decay i Norge, og vi fikk lov til å bli sminket med noen av produktene. De var helt fantastiske! 

Jeg ble veldig fornøyd med både sminke og hår, det er jo alltid gøy å prøve noe nytt. Tusen takk for en perfekt styling som gjorde meg fin på festen! 


Her møtte jeg også noen kjente fjes, og ble kjent med andre. Så mange snille og søte mennesker på et sted er ikke noe man ser ofte. Bare se hvor nydelige de to over ser ut! 


Ingen kommentareren kveld med lush


  Skrevet 26.01.2015 klokken 23:53


Denne kvelden har jeg tilbringt i Oslo med Donna, en jente jeg alltid har det morsomt med. Hun tar meg alltid med på ting hun blir invitert til gjennom bloggen, og i dag var det endelig min tur til å ta med henne. Vi var på butikken LUSH i Karl johan, som selger alt av kroppsprodukter, fra neglebåndskremer til deilige badesåper. Jeg vet ikke hvor jeg skal starte en gang, det var helt fantastisk, og jeg kunne ønske jeg bare kunne dratt med meg alt hjem. Ingenting er testet på dyr, prisen er lav og alt er laget av de beste ingrediensene og gjør ikke noe annet enn godt for kroppen. 

Vi ble tatt imot med åpne armer og servert alt fra velkomstdrinker til jordbær dyppet i sjokolade, og i tillegg fikk vi teste mange av produktene. Vi var også så heldige å få med oss hver vår goodiebag, og jeg kan nesten ikke vente til å teste ut de forskjellige tingene.

I tillegg til en kjempekult og gjennomført lokale med deilige dufter, var gjengen som jobbet der kjempehyggelige og imøtekommende. Jeg anbefaler dere virkelig til å ta turen! Er det noe jeg elsker er det mennesker som viser at de brenner for det de driver med, og det gjorde disse. Er det noe dere lurer på, er det bare å ta kontakt med dem!  
....Denne kaken var forresten helt utrolig god, og er laget av blandt annet svarte bønner og mørk sjokolade. Jeg spurte om oppskriften, og håper at jeg får den! Namnam.

Nå er det tid for sengen, nok en gang, og i morgen etter jobb er det rett på et annet event. God natt! Og tusen, tusen takk til LUSH for at dere inviterte meg til dere i kveld! 


Ingen kommentarerpressefrokost


  Skrevet 11.12.2014 klokken 12:16


God morgen solstråler! Jeg var ute av døren allerede klokken halv åtte i dag tidlig, og har nettopp kommet hjem igjen. I dag var jeg så heldig å få frokosten min servert på Bølgen & moi Tjuvholmen, og det var superhyggelig! Jeg elsker pressefrokoster, spesielt når du møter masse mennesker du ikke har sett på evigheter. 

I dag ble vi introdusert for hudpleiemerket "Talika", og jeg er virkelig imponert. De selger blandt annet et vippeserum, ansiktmasker, eyepatches og mye mer spennende. Vi fikk teste og høre mye om de forskjellige produktene, og i tillegg fikk vi med en stor goodiebag med hjem - jeg kan nesten ikke vente til å få testet dem ut! Jeg kommer til å skrive litt om de forskjellige produktene når jeg tester dem, så det er bare å glede seg. Produktene får man kjøpt på blandt annet Fredrik & Louisa, og prisen er absolutt ikke verst.  


Tusen takk for en superherlig frokost, alle sammen! Spesielt til Kjetil, som var så flink og ordnet alt! 


2 kommentareralt mulig


  Skrevet 01.02.2010 klokken 22:22


Mjaauu...
Søt katte
pusDen hater meg. Biter meg i føttene og klorer seg oppover leggene mine. Dessuten er jeg allergisk. Etter min mening er alle katter utspekulerte. Pinnedyr er koseligere. Tror jeg skal gå til anskaffelse av en slik en, det hadde vært gøy.

....Nå sitter jeg og smugspiser oreokjeks under dyna......jeg slikker ut all vaniljekremen, og spiser kjeksen til slutt. Jeg har blitt helt hekta etter at jeg laget min egen oreoshake hjemme, nå er jeg helt fortapt. Herregud...før så var dette det verste jeg visste om. MEN, jeg holder ord på at oreokake er ekkelt. Det skal jeg aldri forandre på.

I dag har jeg gjort utrolig mye. Jeg har forresten ikke gjort mye, også...jeg dro ikke på Kanel, noe jeg virkelig angrer på. I stedet dro Ingvild meg med på en dårlig "cafè" hvor de solgte den verste chai latten noensinne. Jeg har lovet meg selv å aldri nevne cafè, mocha eller chai latte på bloggen min mer, men seriøst.....de brukte ikke ordentlig te engang, bare sirup med "chaismak". Fysj. Holder meg til stamsteder jeg, hva med dere?:-)
For det andre tok jeg ikke samfunnsfagsprøven i dag, noe jeg også angrer litt på. Får håpe jeg kan ta den neste uke.

Vi gjorde filmen ferdig i dag, så nå venter jeg bare på resultatet. Det blir veldig bra tror jeg, selvom jeg ikke er den fødte skuespilleren! Ihvertfall ikke foran kamera...uansett, jeg gleder meg til å se, og jeg håper jeg får lagt den ut her også!Men, til saken..

For to-tre uker siden fortalte jeg at jeg var i et hemmelig møte, og gledet meg til å fortelle dere om dette.. Vel, det angår egentlig ikke dere så mye, men jeg må alikevel nevne det.

Jeg var i møte med Thomas Moen, og gjorde en avtale. Fra og med i dag er han min manager, og han skal hjelpe meg med saker og ting når det kommer til bloggen, penger og avtaler.

Thomas Moen er en veldig hyggelig fyr jeg har hatt masse kontakt med siden jeg ble blogger på iPublish. Han har alltid stilt opp for meg, hjulpet meg med det meste og i det hele tatt vært veldig hyggelig:-) Jeg vet at han kan en god del om dette, og at alt er seriøst. Derfor takket jeg ja til dette gode tilbudet.

Alle kommersielle henvendelser blir nå sendt til Thomas sin mail, thomas.moen@gmail.com. Det er blir deilig å slippe alle de masete reklamefolkene som alltid skal ha et innlegg av meg, gratis. Fra nå av ønsker jeg ikke å bli utnyttet av kommersielle aktører, og jeg er superglad for at det blir håndtert profesjonellt fra nå av, når vi kommer igang med dette.

Hva synes dere om dette? Jeg vet at det er tjuefem andre bloggere som er med på dette, men det er jo bare gøy :-)

Natta.

35 kommentarer


hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no