Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.noda er turen bestilt!


  Skrevet 08.06.2017 klokken 15:13


I mange år har min besteveninne og jeg snakket om å dra et sted det året vi fyller 25, og nå har det året endelig kommet! Da vi fylte 18 dro vi på en skikkelig jentetur til Stockholm, og tiden har bare flydd avgårde! Nå sitter vi her, jeg fyller snart 25 og vi har endelig tatt oss tid og råd til å bestille en tur til selveste New York! Jeg har aldri vært der før, men alltid hatt lyst til å dra dit, og nå skjer det. Jeg tror det som har hindret meg mest er flyturen, jeg har jo så utrolig flyskrekk, men man kan ikke la være å se verden selvom. Vi skal kose oss masse, og oppleve ihvertfall noe av hva denne fantastiske byen har å by på! Jeg setter selvfølgelig megastor pris på all form for tips, anbefalinger osv, og jeg håper at dere hjelper meg med å finne de beste stedene og gjemte skatter. Jeg gleder meg sååå mye!


Én kommentarmine feriedrømmer


  Skrevet 26.01.2017 klokken 14:27


Nå som vi har kommet inn i et nytt år, har et av mine største ønsker blitt å reise mer. Som dere sikkert har fått med dere så har jeg alvorlig flyskrekk, men jeg har funnet ut av at det ikke kan hindre meg i å oppleve verden. Det finnes så mange fine steder, så mange land jeg vil besøke, så mye jeg vil se. Å reise er jo det beste som finnes, og vi er så heldige som har den muligheten i hendene. Jeg har vært på mange steder allerede, men jeg håper at det blir mer fremover. Det viktigste er kanskje å oppleve mer av sitt eget land, og det står også høyt oppe på listen. Å ta en lang bilferie rundt i Norge, og se de vakreste stedene. Norge er jo så fint, og har minst like mye å tilby som alle andre land, om ikke mer. Bilferie i sommer, kanskje?

Jeg har plukket ut noen av mine største reisemål under. Kanskje dere har vært der før?

Roma


...Jeg har vært i Italia før, men aldri i Roma. Det er nok et veldig standard reisemål, men jeg har allikevel veldig lyst til å se denne fantastiske byen. Så mye historie! 


Venezia

...Dette romantiske ferieparadiset har jeg hatt lyst til å besøke i mange år, og jeg føler at jeg snart ikke klarer å vente lenger. Det ser helt fantastisk ut i Venezia, og jeg tror nok at jeg hadde storkost meg her. Bare tanken på å tusle rundt med kameraet rundt halsen og ta de fineste bildene. 

Paris

...Paris har jeg allerede vært i, men dette er absolutt en by jeg vil tilbake til. Jeg kan ikke beskrive med ord hvor forelsket jeg er i denne byen, så mye å oppleve, ta bilder av, så mye å se. Så mye god mat. Herregud, dette er den perfekte helgeturen!
 

Bahamas


...Bahamas er selvfølgelig på denne listen. Vi var her i sommer, men siden det var en uplanlagt dagstur, fikk vi ikke oppleve så mye. Uansett, Bahamas er det fineste stedet jeg har vært på, med det klareste vannet, hvit sand, hyggelige mennesker og palmer. Jeg anbefaler alle til å dra hit. 

Thailand

...Ja, jeg er nok ikke den eneste som drømmer om å reise til Thailand, men kanskje den eneste som ikke har vært der? Det føles ihvertfall slik! Den eneste grunnen er vel på grunn av flyturen, men herregud så deilig det ser ut der. Bare det å ligge på stranden å ta imot fersk frukt, bade på de nydelige strendene og oppleve den fantastiske naturen er nok grunn til å dra. Dette skal skje! 

Cappadocia

...Dette må være et av de mest spesielle stedene i verden, bare se på de fantastiske bildene. Og det ser faktisk slik ut! Tyrkia er kanskje ikke det landet man bør besøke akkurat nå, men hit skal jeg uansett en gang i fremtiden. Vi skulle egentlig hit i fjor da jeg var et annet sted i Tyrkia, men vi fikk aldri tatt turen. Her bor menneskene i disse "hulene" og du kan fly med luftballong over det spesielle landskapet. Det ser ut som en film. Helt, helt nydelig, tenk å se solnedgangen fra en ballong. Og tenk på bildene du kan ta!

New york

...New york, new york. Hit skal jeg mest sannsynlig til sommeren, og jeg gleder meg såå mye! Det perfekte stedet for....ja, egentlig alt. Kjærestetur, venninnetur, alenetur. Denne byen har vel egentlig alt man trenger, om ikke mer. 

Dubai

...Dubai har vært på listen lenge, og vi begge har veldig lyst til å dra hit. Kanskje ikke det beste landet å "støtte" med penger, men det er allikevel et sted jeg føler at man "må oppleve". Drømmen er jo å feire nyttårsaften her, de har nemlig verdens største feiring med raketter. 

Har dere vært på noen av disse stedene? Jeg tar imot alt av tips! :-)


5 kommentarerferien går til....


  Skrevet 20.06.2016 klokken 11:06


Jeg kan ikke tro det, men i dag har jeg endelig ferie! Det føles så deilig å legge vekk jobbklær for en stund, og heller tenke på at det bare er å slappe av og kose seg i nesten to uker fremover. Og vet dere hva jeg skal? Om noen få timer letter flyet, for Marius og jeg skal til MIAMI! Herregud, det har fortsatt ikke gått opp for meg at vi skal dit. For noen få dager siden bestilte vi reisen, og nå skal vi plutselig dra dit. Ingen av oss har vært i USA før, så dette blir noe helt spesielt, tror jeg. 

Vi skal være der i ti dager, leie bil og kose oss skikkelig! Vi har også planlagt noen småturer, og jeg kan nesten ikke vente. Har noen av dere vært der før? Det hadde vært supert om dere kunne gitt noen tips til restauranter, utflukter, steder å se eller egentlig hva som helst! :-) 


.....Jeg tar selvfølgelig med mac´en, men hvor mye jeg har tid til å sitte foran den, er en annen sak. Jeg skal prøve å være flink til å oppdatere om det er internett på rommet, og jeg vil selvfølgelig oppdatere masse på instagram :-) Ha en deilig ferie, dere også! 


11 kommentareren perfekt søndagstur


  Skrevet 13.06.2016 klokken 10:33


For en deilig helg dette har vært! Jeg har gjort så mye gøy, og det har rett og slett vært helt herlig å ha en liten pause fra blogg og alt. Men nå er det mandag, og da må det virkelige livet begynne igjen. 

I går besøkte Marius og jeg moren min på hytten vår som ligger ved Tyrifjorden. Jeg har vært der så og si gjennom hele oppveksten min, men det begynner å bli ganske mange år siden sist, så det var veldig rart å komme tilbake. Det er så stille og fredelig, og jeg har faktisk lyst til å være der litt oftere. Bare koble helt ut. Vi tok en liten kjøretur opp til Blaafargeverket, hvor mamma har jobbet og jeg også har brukt veldig mye tid! Barnas bondegård 

....En liten, hyggelig bondegård med alt fra høns og påfugler, til griser, kaniner, hester og geitekillinger som løper fritt rundt og som du kan kose med. Dette stedet har betydd mye for meg, og jeg har vært her utallige ganger da jeg var mindre. Anbefales virkelig! Nyfossum

...Dette er direktørboligen til Blaafargeverket, og inneholder også en liten kunstutstilling. Her kan du se på den fantastiske og idylliske hagen, kjøpe deg en is og kjøpe masse fint. Her dyrker de også egen rips, som de lager ripssaft av og selger. Koboltgruvene 

...Et av de stedene jeg har vært mest, er på selve gruvene. Moren min har vært guide i gruvene, og derfor har jeg løpt mye rundt her alene gjennom barndommen. Å være på et museum er i mine øyne ganske kjedelig, men her er det mye annet gøy å finne på. Lunsjpause! Rømmegrøten her er helt nydelig, og et glass ripssaft fra Nyfossum ved siden av er et must! De selger også en slags lefse som kalles "Kling" i dette området, og den må dere bare prøve! Du kan ta din egen lille gryvetur litt inn i fjellet, eller bli med på en lenger guidetur som koster litt ekstra. I fjellet er det 4 grader hele året, og derfor må man ha på seg litt ekstra klær. Poncho og hjelm kan du ta på selv i inngangen. Går du litt lenger oppover, kommer du hit! ...Det finnes også utkikksposter hvor du kan se med en kikkert. Gøy! Takk for en deilig søndagstur, jeg gleder meg alt til neste gang!


2 kommentarerocean drive


  Skrevet 11.05.2016 klokken 22:29
Gjett hvor jeg skal da, dere? 


2 kommentarerbryggekos i solnedgangen


  Skrevet 01.05.2016 klokken 14:32


I går, etter mange timer med jobbing ute og etter en deilig og varm middag, tok vi oss en tur ned til stranden med hver vår flaske for å se på solnedgangen. Det er så ubeskrivelig vakkert når solen går ned baken åsen og alle de fine fargene speiler seg i vannet. I tillegg var det helt vindstille, og det var faktisk ikke kaldt heller. Vi ble sittende og prate litt, og det var utrolig deilig å bare slappe av litt. Man skulle ikke tro at man kunne ta et kaldt glass vin på stranden i tynne klær så tidlig på året! Se så fint! Herregud...jeg kunne ønske jeg kunne bodd der! 


Én kommentarser du hvor jeg skal?


  Skrevet 26.02.2016 klokken 13:50


Nå er snart tiden inne for å reise litt igjen, og jeg klarer nesten ikke å vente til å sette meg på flyet og komme meg vekk for noen dager. Klarer dere å gjette hvor jeg skal? :-)

2 kommentarerjeg klarer ikke å vente


  Skrevet 15.11.2015 klokken 15:55


Da var årets ferie bestilt, og jeg klarer nesten ikke å vente! Jeg har ikke reist ordentlig på over ett år, og det skal bli så utrolig deilig å komme seg litt vekk. Jeg gleder meg så mye til å ta bilder, oppleve fantastiske nye steder, gå barbeint langs uendelige hvite strender, bade og ikke tenke på noe annet enn meg selv. Herregud, så deilig det skal bli! 

Klarer dere å gjette hvor jeg skal?


Én kommentarkirsebærblomster på engen


  Skrevet 11.05.2015 klokken 23:50


Hei alle sammen! Grunnen til at jeg har vært litt fraværende denne helgen, er rett og slett fordi jeg har vært på Hvaler! Til tross for at det var veldig kjørlig i sommerhuset og at vi var der på grunn av dugnad, var det fantastisk å reise vekk fra alt en liten stund. Jeg fikk kvalitetstid med søsteren min også, noe jeg sjelden får! I tillegg er det alltid deilig å komme ut på Hvaler, jeg elsker det stedet mer enn noe annet! Det er første gang jeg har vært der på våren, og det var så vakkert med alle blomstene! 

Takk for en fantastisk tur! 


Ingen kommentarerroadtrip


  Skrevet 21.04.2015 klokken 23:37


Endelig en ny uke! Grunnen til at jeg har vært litt fraværende her i det siste, er blant annet fordi vi har skiftet baker på jobben min. Vi har faktisk begynt å steke alt selv, og det betyr at jeg begynner halv seks på morgenen hver eneste dag. I utgangspunktet er dette veldig deilig, for jeg elsker å jobbe tidlig! Men det er jo også mye å tenke på, og vi har enda ikke fått inn de nye rutinene. I tillegg er det fint vær og mange kunder hos oss om dagen, og derfor blir det også litt overtid! Etter mange timer på jobb er det egentlig bare fristende å sove når jeg kommer hjem, ikke skrive om hva jeg har spist eller hva som er in i sommer. Jeg håper at dere forstår dette, jeg skal bli bedre, altså! Jeg er vel en av de veldig få bloggerne som har en jobb ved siden av bloggen, og jeg kan love dere at det er mye hardere enn det virker. 

Også, bare for å klage litt....jeg har aldri vært så allergisk som det jeg har vært denne våren, og det har jo såvidt begynt! Jeg har hatt pollenallergi så lenge jeg kan huske, men dette året har det vært helt ekstremt! I dag fikk jeg også tette lunger og en skikkelig astmafølelse, så i løpet av neste uke skal jeg dra og sette kortisonsprøyte, slik at jeg klarer å leve de neste månendene. Jeg gjorde det i fjor også, men jeg har hørt at det er dumt å ta det hvert år. Er det noen av dere som vet noe om dette, og eventuelt prøvd denne sprøyten? Jeg fikk ihvertfall ingen bivirkninger i fjor, og jeg velger heller det enn den allergien jeg har nå. Jeg hater pollen!....I går var jeg forresten i Sverige med noen jenter fra jobben min! Det var så hyggelig å bli spurt om å bli med, og vi koste oss skikkelig! De er jo litt yngre enn meg, men jeg synes det er så gøy å være med dem, for jeg føler meg plutselig mye yngre igjen. Jeg fikk kjøpt meg en god del også, som jeg trengte, og det var jo helt perfekt. Blant annet en ny yogatights, litt helsekostgreier og selvfølgelig - sjokolade. I Sverige har de jo utallige valg av både sunn og usunn sjokolade, og jeg fant akkurat de jeg ville ha! Tusen takk for turen, jenter! 

Siden jeg skal opp om litt over fem timer, så burde jeg kanskje legge meg nå. Sov godt dere, og gled dere til i morgen! Da kommer det oppskrift på en superdigg salat som er perfekt i dette været :-) Natta! 


Ingen kommentarerpåskeferie


  Skrevet 03.04.2015 klokken 23:17


Heihei alle sammen, og god påske sålangt! Jeg er utrolig lei meg for at jeg ikke har hatt tid til å blogge denne uken, alt har gått i ett hele tiden, og jeg er kjempesliten. I går kveld kom jeg hjem fra Porsgrunn, og jeg har bare sovet og slappet av siden det. Når jeg er i Porsgrunn er det alltid frem og tilbake til familie, og det blir ikke mye tid til overs. Uansett hvor hyggelig jeg har hatt det så er det alltid deilig å komme hjem til seg selv igjen, og nå gleder jeg meg til å begynne med trening, jobb og sunn mat igjen.

Påskeferien min har gått til turer ute i solen, masse venner og familie, god mat og altfor mye rødvin! Jeg håper at dere fortsetter å kose dere, ferien er jo ikke over enda for mange av dere. Jeg for min del er ihvertfall tilbake til hverdagen! 
...Noe av det jeg liker best ved å være hos mamma og pappa i Porsgrunn, er å gå i akkurat de klærne jeg vil og uten sminke. Derfor har jeg dessverre ikke tatt noen bilder av meg selv, men heller av de fine menneskene jeg har vært med. Her spiser vi årets første is på bryggen i Langesund! Noe som har vært en tradisjon siden jeg ble født. Takk for meg, vakre Porsgrunn!


Én kommentardet beste i verden


  Skrevet 11.10.2014 klokken 00:17


Sykkeltur.....i solnedgang. Ah, kan det bli bedre? Vi har syklet forbi fasaner, plukket epler og valnøtter fra egne trær, løpt i engen 
og drukket masse deilig vin! Haha....jeg drikker jo vin hele tiden. Men seriøst, dere....dette er det beste stedet i verden!

God natt!


5 kommentareren dag i assens


  Skrevet 11.10.2014 klokken 00:00


Dette har vært en helt nydelig dag, og solen har vært på hele tiden. Jeg våknet helt uthvilt i en stor og ny seng, og fikentreet stod og dunket mot vinduet. 
Herregud, dere aner ikke hvor mye jeg koser meg. Dette stedet er magisk, og vi gjør ikke annet enn å kose oss. Vi har brukt hele dagen på å kose oss i byen,
drukket øl på brune puber, spist danske pølser og handlet i de fineste matbutikker. I tillegg kryr det av rådyr og fasaner, og vi har til og med vært nede på den
fineste stranden jeg noen gang har sett. Dere aner ikke hvilket paradis dette er!.....Nå sitter vi i hagen med hver vår flaske og skal spille spill, løpe i engen, fikse i hagen og spise taco. Jeg elsker livet og jeg kjenner at jeg
virkelig trengte denne helgen. Kos dere masse, mine engler! 


4 kommentarerhjemmekoselig


  Skrevet 10.10.2014 klokken 02:15


Jeg har endelig ankommet Danmark, og jeg er stuptrøtt! Vi har nettopp spist hjemmelaget chili con carne, som forresten var supergod, 
og jeg er fortsatt lamslått av huset. Herregud, dette er et perfekt hjem med supert interiør, og jeg er forelsket allerede. Det er faktisk
akkurat slik jeg selv vil ha det, og jeg gleder meg til å vise dere hagen og utearealet i morgen. Vi kom til måneskinn og tente stearinlys,
og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg dro. Moren til Marius har jo kjøpt dette stedet som er over to hundre år gammelt, og
det er så koselig at ikke engang bilder kan beskrive det.  Nå ligger jeg i den deiligste sengen på det fineste soverommet av de alle, og skal sove så snart jeg har postet dette innlegget.
Vi har reist siden klokken fire i dag og drukket alt for mange glass med prosecco, og dessuten skal vi opp tidlig for å nyte
ferien, så.....det er best med masse søvn!

Kos dere masse :-) Forresten, internettet her er veldig dårlig, så ikke bli skuffet om jeg ikke blogger så mye. Jeg skal prøve
så godt jeg kan! 


4 kommentarerhvor?


  Skrevet 08.10.2014 klokken 19:43


Nå er kofferten pakket ferdig og jeg klarer nesten ikke vente til å reise i morgen! Det er en tur jeg har gledet meg til 
i lang tid, og jeg tror det blir en veldig fin opplevelse!

Klarer dere å gjette hvor jeg skal? Jeg kan fortelle så mye som at det er flatt, og at det er et av mine favorittland!  

2 kommentarera dream called france....


  Skrevet 22.08.2014 klokken 17:04

....Gud, som jeg savner disse stedene. Late dager på stenstrender i Nice. Deilige drinker og spaserturer i shoppinggaten i Cannes, og 
sene kvelder som svermer i luksus i Monaco. Nei, dere... jeg vil bare ta på meg sko og dra nå med en gang! Har dere vært på noen av disse
stedene før?  


Én kommentarkøben, du køben


  Skrevet 13.08.2014 klokken 19:32


Åh, nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, og jeg sitter og ser på bilder jeg har tatt i løpet av det siste halvåret...Herregud, så utrolig 
mye jeg har gjort og så mange steder jeg har vært!
Milano, Frankrike og København.... Jeg savner å bade i luksus på stjernehotellet Dangleterre, spise fantastisk mat på Marchal
og oppleve København om natten. Dette må være en av mine yndlingsbyer, og jeg kan nesten ikke vente til å komme tilbake..Så snart som mulig! 

Vi bodde jo på to forskjellige hotell, og til tross for stor kontrast, koste vi oss like mye på begge to. Vi fikk alt fra økologisk frokost til champagnebrunch,
og det hele endte opp i en perfekt tur. De koselige smågatene, alle de hyggelige cafeene og den nydelige gatemoten. Ah... 


....Jeg kunne gitt mye for å vært der akkurat nå! Å sitte her og drømme seg bort til silkelaken og egne tjenere når man egentlig sitter i en skitten og 
rotete, liten leilighet og gruer seg til å ta oppvasken og rydde klær.. Ja, en dag, dere!  


5 kommentarergjennomsiktig i solen


  Skrevet 17.07.2014 klokken 14:57


Hei dere! Nå er jeg endelig på Hvaler, i vårt kjære sommerhus, med både Marius, Maja og mamma. Det er helt herlig her, selvom været ikke 
har vært helt på topp. 
I går var det ihvertfall helt nydelig, og vi koste oss på stranden hele dagen. På kvelden spiste vi reker, drakk hvitvin og 
satt ute i solnedgangen. Det er så mye fint å ta bilde av her! 
I dag er været veldig dårlig, det blåser og er kaldt, så vi blir bare inne og slapper av. Etterpå skal vi kanskje fiske litt, og spille tennis
om vi orker.

Ha en fin dag videre :-) 


Én kommentaret fortryllende glass champagne


  Skrevet 26.05.2014 klokken 14:53


Allerede dagen etter syttende mai fløy vi på Gamle Tårnhuset til Champagne i Frankrike for å ha et lite avbrekk. De to dagene gikk utrolig fort, 
og var fylt med glede, god mat, masse champagne og mye morsomheter. Vi dro blandt annet på en tre stjerners restaurant og til champagnehuset
Möet & Chandon , så for å si det slik - vi koste oss skikkelig!

Været var også helt fantastisk! Jeg anbefaler virkelig alle til å ta turen til Champagne, det er et helt utrolig landskap, og utallige ting man kan 
se. Her er et lite bildedryss! 

Tusen takk for en uforglemmelig tur med verdens beste kollegaer! 


Én kommentaren smak av sommer


  Skrevet 19.04.2014 klokken 23:54


Åh, jeg må bare få lov til å si dere en ting - jeg elsker København. Denne dagen har virkelig vært helt fantastisk, og det er fortsatt mange timer igjen. 
I dag våknet vi tidlig for å rekke frokosten (som du kan lese mer om i innlegget under), og etterpå brukte vi lang tid her i suiten. Dette "rommet" er helt
fantastisk, jeg må bare få lov til å si det igjen, og vi koser oss til det fulle.

Vi våknet forresten opp til sol og nydelig vær, det var sikkert nærmere tretti grader i solen, og derfor ble det en lang bytur. Vi gikk gjennom Strøget og
tok turen innom Nyhavn, før vi satte oss i parken med noen kalde øl. Parken var full av unge mennesker som koste seg i solen, og at det var blomster
og grønt gress ga oss bare enda mer sommerfølelse.  

Etter noen timer i solen begynte vi å traske hjemover, og stoppet innom på en hyggelig, italiensk restaurant hvor vi tok en rask matbit. 
Idunn gikk for pasta bolognese, mens jeg bestilte en pizza med parmasan, svart trøffel og italiensk bacon. Helt nydelig! 
Nå skal vi snart ut på byen igjen, og i kveld tar vi turen til Zen Club. I morgen flytter vi videre til D´angleterre hotell, og det gleder vi oss 
så utrolig mye til. Men det skal sies at dette hotellet er helt fantastisk, og at det blir utrolig trist å dra. Vi har snakket mye om hvor mye vi trives her,
og at vi uansett skal komme tilbake. Herregud, tiden går så utrolig fort når man er ute og reiser!

Ha en fin lørdagskveld og påskeaften videre, mine kjære lesere! 


5 kommentareren aften på Marchal


  Skrevet 19.04.2014 klokken 12:08


Middagen i går hadde vi på selveste Marchal, en stjernerestaurant som tilhører luksushotellet Dángleterre. Dette var virkelig en matopplevelse, 
og vi kunne vel egentlig ikke ønsket noe mer. Vi spiste tre retter hver, og fikk en helt utrolig service. I tillegg fikk vi lov til å komme og se på 
hele kjøkkenet og hvordan de jobbet, og det er en fantastisk inspirerende måte å ta godt vare på gjestene sine på.  


Alle rettene var helt, helt nydelige og en fryd for både øyne og munn, men den retten som tok pusten fra oss begge var rett nummer to, 
nemlig karamelisert kalvebrissel med glasert "sweet bread" og en helt nydelig saus. Dette var en liten rett med stor kjærlighet, og absolutt
alle de små komponentene gjorde at det eksploderte i munnen. Herregud, det var helt fantastisk!

Vi skal tilbake til dette hotellet allerede i morgen, så kanskje vi rekker å ta en liten matbit til?Dere må bare dra hit! 
Hyggeligere servitører og bedre service skal man også lete lenge etter. Tusen takk for en perfekt aften, Marchal! 


2 kommentarerendelig fremme


  Skrevet 19.04.2014 klokken 11:48


Hei alle sammen, og god lørdag! Idunn og jeg er trygt fremme i København, vi landet faktisk i går, men jeg har rett og slett ikke hatt tid til å blogge før nå. 
Vi har sjekket inn på et nyåpnet firestjerners hotell, og var så heldige å få en av de fineste suitene. Dette hotellet er helt, helt fantastisk, i tillegg til at de
har en ren og gjennomført stil. Hotellet heter SP34, og er absolutt et sted jeg anbefaler dere alle å dra! Jeg skal skrive mer om dette herlige stedet litt senere.  

Vi koser oss ihvertfall kjempemye her med en helt egen leilighet, super service og nydelig mat. 
I går ble det en fryktelig lang natt, og vi har bare sovet i noen få timer. Allikevel klarte vi å dra oss opp for å teste ut hotellets frokostbuffet,
og det var vel egentlig akkurat det vi trengte. Frokosten var herlig, og det var utallige ting man kunne velge mellom. 
I tillegg er alt på frokosten økologisk. Veldig, veldig gjennomført og fint. Jeg gleder meg til å vise dere mer senere!
Vi har faktisk utrolig mye å gjøre i løpet av de neste dagene, så nå må jeg nesten komme meg ut av sengen og inn i
klær - nå skal vi utforske København!

Ha en fantastisk dag videre, alle sammen!  


Én kommentardrømmer meg bort


  Skrevet 07.04.2014 klokken 16:37

Jeg savner virkelig fjorårets kjærestetur til Frankrike, og krysser fingrene for at vi klarer en slik tur i år også!  


4 kommentarershowroom


  Skrevet 01.04.2014 klokken 16:37


Noen som klarer å gjette hvor jeg skal reise snart? :)


Én kommentar


hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no