Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no hitssunkissed skin


  Skrevet 08.04.2018 klokken 13:48


Siden jeg skulle tilbringe noen dager på spa, var jeg så heldig å få lov til å bli sprayet av de flinkeste jentene på Spraytanhuset i Oslo. Når man er så lys i huden som meg er det deilig å få litt farge på kroppen, og siden jeg prøver å ta minst mulig solarium, er det så bra å ha spraytan som et alternativ. Jeg vil si at jeg er en ganske erfaren bruker av selvbruning fra før, men det er ikke mange gangene jeg har dratt til en salong for å gjøre det. Jeg er superfornøyd med resultatet, og kommer definitivt til å dra tilbake for mer farge. 

Jeg fikk en farge som var medium/mørk, og den passet bra. Fargen blir lysere og lysere med dagene, så det er noen små viktige grep jeg anbefaler å gjøre for å bevare fargen så lenge som mulig! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA/sponsetinnlegg

Før du tar spraytan anbefaler jeg å:
* skrubbe kroppen godt 
* ikke bruke parfyme, bodylotion eller deo samme dag som behandlingen 

Når du nettopp har tatt spraytan anbefaler jeg å: 
* ikke trene eller dusje før neste dag
* ta på seg noen løse og mørke klær
* unngå bh til dagen etter
* sove med klær på et kjølig sted (så du ikke svetter) 
* ikke være nær lyse møbler eller gjenstander
* ikke bruke noen form for body lotion
* ikke vaske hendene på noen timer etter behandlingen 

De neste dagene etter spraytan anbefaler jeg å:
* dusje i bare vann første gangen du dusjer etter behandlingen
* vaske kroppen med en mild såpe 
* ikke skrubbe huden 
* ikke tørke huden hardt med håndkle 
* smøre kroppen med en god fuktighetskrem 
* prøve å unngå svetting mest mulig 


...Det er ikke så komplisert som det ser ut som, men om man ønsker en perfekt og jevn farge, krever det faktisk litt planlegging. Du finner fler tips på hjemmesiden til Spraytanhuset her. 

Jentene som jobber der er utrolig søte og dyktige, og hjelper deg med alt. De selger også en del gode produkter i salongen, alt fra selvbruning du kan bruke selv, til gode skrubber og kremer. I tillegg er spraytanen deres 100% økologisk, noe som er veldig bra! Det er bare å spørre om dere lurer på noe mer :-) 


4 kommentarerverdens fineste leppestift


  Skrevet 14.09.2017 klokken 11:58


I våres kjøpte jeg en leppestift som jeg seriøst har helt glemt, og som jeg har begynt å bruke nå i det siste. Den er bare så utrolig fin! Da jeg brukte den på en fest spurte alle meg om hvilket merke det var, og siden fler har spurt på instagram også, tenkte jeg å lage et innlegg om den. Den er fra Milani, og du kan kjøpe den ved å trykke her. Fargen jeg har er så nydelig på leppene, og jeg elsker den! Den er skikkelig metallisk, og jeg bruker den også som highlighter og i øyenkroken samtidig som jeg har den på leppene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er den ikke bare helt magisk? Den finnes i flere farger også, og koster bare 145 kroner. Fargen holder hele kvelden, og den smitter heller ikke av. Og sist, men ikke minst - den lukter helt, helt amazing! Jeg har kjøpt den selv, og anbefaler den varmt. 


Ingen kommentarerhjemmelaget kroppsskrubb med kaffe


  Skrevet 04.09.2017 klokken 18:14


At jeg elsker kaffe er ingen hemmelighet, og i hele sommer har jeg vært helt besatt av å lage svart kaffe hjemme. Jeg jobber jo på en cafè hvor jeg drikker kaffe hver morgen, og derfor blir det liksom ikke så mye av det når jeg kommer hjem. Men! Ingenting slår en nylaget presskanne full av deilig kaffe, og det er vel de fleste enige i. Derfor er dette noe jeg sakte men sikkert har begynt med. 

Etterhvert har jeg prøvd å tenke ut noe å bruke gruten på - det er jo faktisk en del man kaster, og hvis man kan bruke den til noe nyttig, hadde det vært superkult. Det jeg klarte å ende opp med, og som absolutt ikke er noe nytt, men som kanskje er noe de fleste ikke tenker over er nemlig en deilig kroppsskrubb. 

Denne kroppsskrubben er superenkel å lage, den holder en god stund, og den er jo nesten gratis! Jeg elsker følelsen av å lage noe ut av noe man ellers bare hadde kastet, så dette er noe jeg kommer til å gjøre fast. Dessuten vet du jo akkurat hva den inneholder. Den kommer også til å fjerne døde hudceller, øke blodsirkulasjonen og fjerne cellulitter. Masser den godt inn i huden på kroppen når du står i dusjen, la den virke litt og skyll deretter av. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Noras hjemmelagde kaffeskrubb 

kaffegrut (jeg lager av alt som er igjen i kannen)
kokosolje
havsalt 
evt. sukker
lavendelolje eller annen 


Bland kaffekrut, salt, sukker og lavendelolje sammen i en bolle, og spe til med kokosolje. Ha i slik at du får ønsket konsistens, den burde ikke være for løs, men heller ikke for tykk, da er det vanskelig å smøre den ut. Jeg bruker ikke alltid lavendelolje, da jeg  elsker lukten av kaffe. 
Ha blandingen i en boks og ha den stående i kjøleskapet. Den varer ikke altfor lenge, men jeg har hatt min stående i kjøleskapet i ca en uke uten problem. 
TIPS; lag en del av blandingen og bruk deilige dufter i, ha dem på noen fine små bokser og gi det bort i gave. 


Ingen kommentarermine favorittprodukter til reisen


  Skrevet 03.07.2017 klokken 18:50


I morgen starter endelig ferien, og denne gangen går turen til vakre Nice! Vi har leid bil, og derfor skal vi også dra andre steder i løpet av turen. Det blir så deilig, og jeg gleder meg til å ha litt kvalitetstid med Marius. Vi gjør ikke akkurat så mye spennende sammen i hverdagen. 

I den forbindelse har jeg plukket ut noen av mine favorittprodukter denne sommeren. Det er viktig å huske på å ta vare på seg selv selvom man skal på ferie, og derfor tenkte jeg å vise dere noen av de som skal bli med meg til Frankrike. 

Hår 
Siden jeg nettopp har bleket håret mitt, er det ekstra viktig å pleie det. Wella sin nye serie fusion er perfekt, og får bli med. I tillegg har jeg med en saltvannsspray og en pleiende hårolje fra Bjørn Axen. 


Sminke 
Jeg pleier ikke å bruke så mye sminke når jeg er i utlandet, men litt må man ha. Her har jeg plukket med litt forskjellig fra Armani, både pudder, foundation og en skimmerkrem som jeg bruker under foundation. Maskaraen fra Lancomê er alltid med, og ysl sin svarte kajal er perfekt for sene kvelder. Jeg vil også bruke litt av Glazel sitt solpudder med skimmer i, perfekt på solbrun hud. Hvis jeg får det, da. Ysl har også en fantastisk god farge til brynene, jeg har bare prøvd den noen få ganger, og jeg tenkte at jeg ville prøve den litt mer ut på ferie. 


Hud og kropp 
Solkrem er noe av det viktigste, uansett hvordan hud du har. Jeg har jo ganske lys hud, og trenger derfor høy faktor på slike steder som Nice. Rituals sin deilige solkremspray med faktor 50 blir med, i tillegg til noen andre med litt mindre faktor. De har også en supergod skumgel til dusjen, som er utrolig deilig for huden. Den bruker jeg hver dag her hjemme, og må derfor ha den med meg. 
Jeg tar også med meg mitt andre favorittprodukt som jeg bruker hver gang jeg har vært i solen, nemlig Monoiolje. Har du ikke hørt om dette før, burde du søke det opp. Denne oljen har en haug med fordeler, blant annet at den fungerer som en aftersun og gir masse fuktighet til huden. Den jeg tar med har også litt skimmer i! Til slutt har jeg med en maske til ansiktet, som gir ekstra glød. 


Diverse 
Til slutt er det også noen andre små produkter jeg tar med, blant annet browgelen fra Talika som gjør brynene tykkere og finere. Denne har jeg brukt lenge, og den er helt fantastisk! Nip+fab sine rensepads blir med i håndvesken under hele turen, og neglelakken fra body shop med gull i gir de søteste neglene til stranden! Lepomaden fra Styl, som forresten er noe av det fineste med en liten blomst inni, gir naturlig farge etter dine egne pigmenter i leppene. Og til slutt - litt godlukt! 


Sånn! Håper det ble litt inspo til nye produkter på dere, og at dere får en superfin sommer! 


2 kommentarerproduktene for jentete jenter


  Skrevet 28.06.2017 klokken 19:27


Jeg får ofte spørsmål om hva jeg bruker i ansiktet og hva jeg gjør for å holde huden min sunn og fin, og derfor tenkte jeg å tipse dere om en helt fantastisk serie som jeg nylig ble kjent med, og som jeg har prøvd ut i en liten periode. 

Svenske Emma Wiklund er en tidligere internasjonal supermodell, og hun har rett og slett laget sin egen hudpleieserie under navnet Emma S. Hun brenner mye for hud og skjønnhet, og ville derfor hjelpe oss kvinner med nettopp dette. Snakk om å ta ting i egne hender! Hun slet mye med dårlig hud selv da hun jobbet som modell, og ble fort interressert i å finne ut av noe som kunne hjelpe. 

Jeg har brukt kun de tre produktene under, og jeg er veldig fornøyd. Jeg bruker nattmasken ofte, og våkner med deilig og myk hud dagen etter. Jeg føler også at jeg får veldig glødende hud av alle tre, i tillegg til fuktighet. 
sponset/vasspr

Jeg elsker også utseende på produktene. Fargene er rene og fine, og det er små quotes på hver eneste av dem. Utrolig søtt! Jeg gleder meg til å fortsette med disse fremover, og kanskje prøve noen andre produkter også. Har dere hørt om dette merke eller testet noen av disse før? 
 


Ingen kommentarerwella, wella, wella


  Skrevet 05.06.2017 klokken 19:22


Som dere kanskje har fått med dere, så er Wella et av mine favorittprodukter innen hårpleie, og jeg har testet ut utrolig mange av deres produkter i løpet av årene som blogger. 

Wella har endelig kommet ut med en ny serie, Fusion, som er designet for å reparere og beskytte håret vårt mot brudd og skader. De er inspirert av edderkoppsilke, som er en av de sterkeste fibrene i naturen. Den trenger dypt ned og gjennoppretter raskt fibrene i håret, og bidrar til å hindre fremtidig hårbrudd.  Selv de som har veldig slitt og skadet hår, feks fra varmebehandlinger eller farging, får et nyskapt og elastisk hår, som blir slitesterkt og sunt. 

Jeg bruker veldig lite produkter og varme på håret, i tillegg til at jeg ikke farger det, så jeg har egentlig bare litt slitt hår. Det har allikevel blitt bedre etter å ha testet disse produktene i noen uker, og jeg er superfornøyd så langt! Jeg anbefaler virkelig disse til dere som har et slitt og tørt hår som brekker lett. I tillegg til at jeg elsker selve produktet, så må jeg bare kommentere designet - det er så utrolig fint! 


Én kommentarvichy got your back


  Skrevet 26.03.2017 klokken 16:09


I dag våknet jeg opp til 20 grader og sol her i Sandvika, og det finnes vel ikke noe bedre måte å starte søndagen på. Mens Marius har visning har jeg ligget på den lille hageflekken vår og solt meg, og vi har ikke engang kommet til April! Herlig, altså. Kroppen min skriker etter d-vitaminer, og jeg føler meg allerede mye mer energisk og bra etter en time ute i solen. 

Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som er ute i dag, og derfor vil jeg bare gi dere en rask påminnelse - bruk solkrem! Solkrem beskytter huden og du kan fint bruke den under sminke. Både ryker og hudkreft kan komme av for mye sol, og solen er like sterk i dag som den er på sommeren. 

Nylig var jeg på et presseevent hvor Vichy viste sine nye produkter for sommeren, og disse solkremene er et must i vesken. De lukter helt nydelig, er ikke klissete eller oljete og gir deilig fukt til huden. I tillegg har jeg sneket inn min favoritt når det kommer til både aftersun (den blå) og fuktighetskrem til kroppen (den rosa). Husk at Vichy got your back! Disse er det bare å løpe og kjøpe med en gang. Jeg har ihvertfall smurt meg godt inn i dag, og krysser fingrene for at det veier opp for alle årene med mange timer i solarium. Men ellers - kos dere i solen! 


Én kommentarrabatt på alle mine favorittprodukter


  Skrevet 21.03.2017 klokken 12:12


Ja, jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen - jeg elsker Yves Rocher! Dette er et merke jeg har brukt mye opp gjennom årene, og jeg blir bare mer og mer forelsket. Mitt favorittprodukt, som jeg også har nevnt før, er den ene rensegelen deres, Hydra Vegetal. Den er så deilig og forfriskende, fjerner sminke og gjør huden nydelig. Og ja, jeg vet at jeg ser megatrøtt ut på dette bildet her, men jeg vil uansett vise dere hvor mye glød jeg får og hvor ren huden blir når jeg bruker dette fantastiske produktet! Uansett....nå er det vår, og i den forbindelse har hele siden til Yves Rocher rabatt - bare i dag! Du får hele 30% rabatt på alt du legger i handlekurven når du bruker kodeordet "25SPRING" Husk at du også får gratis gave når du handler, og at det er gratis frakt. Happy shopping! Trykk her for å komme inn på siden deres. 


Ingen kommentarersommerglød på noen få minutter


  Skrevet 22.02.2017 klokken 15:27


Hei på dere! Ja, i går snakket jeg om hvor nære våren var, og da jeg våknet i natt, oppdaget jeg at det snødde som bare fy utenfor. Det er ikke det at jeg ikke elsker snø altså, det er bare det at det går jo nesten ikke an å ta mer feil enn det jeg gjorde. Men uansett, det er alltid koselig med snø! 
Så...jeg ligger fortsatt hjemme og kjeder meg, men i går kom jeg plutselig på at jeg har jo så mange produkter og oppskrifter å fortelle dere om. Så nå er det bare å glede seg! 

Når man ligger syk hjemme med melkehvit hud og mørke ringer under øynene, finnes det ikke noe bedre enn selvbruning. Det høres sikkert skikkelig teit ut, men det er ganske utrolig hva litt farge gjør med selvtillit og humøret. Jeg har jo alltid vært veldig glad i å være brun, selvom jeg egentlig aldri blir det, så litt selvbruning i ny og ne er perfekt for meg. 

Jeg har brukt spraytan fra sunspa før, og har vært veldig fornøyd. Nå har jeg endelig testet ut den mye omtalende moussen, og jeg ble faktisk veldig overrasket - positivt. Jeg aldri, aldri vært glad i selvbruning i mousseform før, men akkurat denne var en drøm. Klart, det kan fort bli noen små skjolder, men om man er nøye med smøringen og tar seg god tid, skal det gå bra. Nå er jeg så blek at til og med denne er for mørk, men den gir ihvertfall bare glød og har ikke noe spesiell sterk farge. Den gir også farge med en gang, varer en god stund, og lukter ikke så altfor mye. Dessuten kan man smøre på et lag til etterpå, helt til man har fått den brunfargen man vil ha!Mine fem tips til å bruke mousse

* skrubb huden og tørk den godt på forhånd 
* bruk en god og ren hanske (min er fra sunspa)
* påfør litt og litt, og vær nøye med å smøre det godt utover 
* bruk fuktighetskrem regelmessig etter bruk
* påfør enda en gang for å få en dypere farge 

....denne moussen inneholder forresten acai og argan olje, som gjør huden silkemyk. Og den blir faktisk det også! Moussen koster rundt 250 kroner, men er veldig drøy i bruk, så den varer lenge. Enjoy!


2 kommentarermin nye hudfavoritt på salg


  Skrevet 23.01.2017 klokken 15:37


God ettermiddag, alle sammen! For en deilig mandag dette har vært, og jeg gleder meg til å surre rundt i leiligheten min resten av kvelden, og bare slappe av. Aller først har jeg veldig lyst til å fortelle dere om mitt nye favorittprodukt, som er en rensegel fra Yves Rocher. Jeg er ikke så godt kjent med dette merket fra før av, men jeg har blitt helt forelsket i denne lille tuben. 

Rengjøringsgelen er veldig drøy i bruk, så man trenger svært lite for å få effekt. Jeg pleier å vaske av sminken med denne hver eneste kveld, og jeg oppnår en skinnende og glødende hud. All sminken blir borte på et blunk, og det er en av de beste sminkefjerningsproduktene jeg har vært borti. I tillegg lukter den friskt og godt, og skummer ingenting. (jeg hater det)

Den fjerner alle urenheter, og tilfører ekstremt mye fuktighet til huden ved hjelp av lønnesevje og trollhasselekstrakt.
...Ikke bare er jeg superfornøyd! Nå er dette fantastiske produktet på salg, og den koster kun 59 kroner! Hvor fantastisk er ikke det, da? Jeg har planer om å kjøpe to-tre stykker, som bare kan ligge i skapet. Har noen av dere prøvd den før? Hvis du har lyst til å kjøpe deg en, kan du bare trykke den hjem her. 


Én kommentarmine nye favoritter


  Skrevet 23.10.2016 klokken 12:56


I det siste har jeg fått helt dilla highlighter, og "strobing" som det så fint heter. Som sagt så bruker jeg lite tid og penger på sminke, men jeg synes at det skal så lite til for å variere og se fin ut! Highlighter gjør at huden gløder, og jeg føler at det fremhever punkter i ansiktet mitt godt, som feks. kinnbeina. 

Siden jeg nylig gikk til innkjøp av litt nytt å ha i sminkepungen, tenkte jeg å tipse dere om mine favoritter! :-) Smashbox sin foundation Studio Skin har jeg brukt så lenge jeg kan huske, og jeg er alltid like fornøyd. Dette er da selvfølgelig ikke en ny favoritt, men en absolutt favoritt uansett som fortjener å bli nevnt! Den smelter lett inn i huden og gir en perfekt glød og jevn hud. Jeg elsker, elsker, elsker den! Jeg bruker nummer 1.1 og har alltid gjort det uansett brunfarge. Den gir som sagt ikke noe ekstra farge, men jeg synes allikevel at den alltid har passet, og den gir det perfekte grunnlaget for pudder og annen sminke. Jeg kommer aldri til å bytte foundation så lenge jeg har denne i butikken! Den er også veldig drøy i bruk, så du kan ha den i evigheter! Anbefales på det sterkeste. Min nye favoritt er som tidligere fortalt Maybelline sitt nye produkt, Master strobing stick. Begge fargene er nydelige, og de er perfekte til hverdags. De er ikke så sterke i fargene, men gir fin glød og glans til huden. Man føler seg så mye mer fresh! Sist, men ikke minst, alles kjære Glow Kit fra Anastasia Beverly Hills. Denne har jeg nettopp kjøpt og har derfor ikke brukt den så mange ganger enda, men jeg er veldig fornøyd så langt. Dette er jo et produkt som "alle" jenter vet om, og noen bruker den mer enn andre. Jeg har kun brukt den når jeg har pyntet meg, for jeg synes at det er litt vel mye glitter for jobb og hverdag. Men for all del, den er superfin, gir veeldig mye glød og det kommer også fire forskjellige farger, så her er det bare å mikse! Jeg synes at disse produktene er veldig dyre, men akkurat dette produktet kommer jeg til å bruke så lite av fordi den er så drøy i bruk, at det mest sannsynlig er verdt pengene! Jeg anbefaler å gå til innkjøp av denne hvis du er glad i å sminke deg og ønsker deg en god highlighter av bra kvalitet! 

Har dere noen produkter dere vil tipse om? 


2 kommentarerverdens beste selvbruning


  Skrevet 22.09.2016 klokken 13:17


Nå som høsten begynner å komme og det snart nærmer seg den tiden på året hvor vi blir blekere og trøttere, har jeg veldig lyst til å dele noe med dere! Det er ingen hemmelighet, i hvert fall ikke for dere som har fulgt meg lenge, at jeg har vært dronningen av selvbruning. Da jeg begynte å blogge sprayet jeg meg daglig, og jeg ble rett og slett deprimert av å være blek. Ikke at det er noe å skryte av, poenget er i hvert fall at jeg har testet det meste av selvbruning som er på markedet, og derfor vet godt hva jeg snakker om. Det finnes så utrolig mye dårlig, og det meste er rett og slett overpriset.

I min eldre tid har jeg prøvd å holde meg unna selvbruning, men jeg pleier allikevel å bruke det når jeg skal noe spesielt eller gå i noe lettkledd. Jeg er født med en lys og sensitiv hud, noe som gjør at jeg ikke blir så brun hvis jeg soler meg, og derfor blir det ekstra fristende å ty til selvbruning. Jeg har alltid brukt spraytan fremfor mousse eller krem, og grunnen er at det blir mye jevnere og finere, i hvert fall for meg. i tillegg slipper du å bruke hendene for å smøre det utover.

Uansett....i våres kom jeg over et helt, helt fantastisk produkt som jeg så gjerne vil tipse dere om. Det er spraytan fra merket "Le Tan" som jeg faktisk aldri hadde hørt om før, så det var bare flaks at jeg bestilte denne hjem.

Grunnen til at jeg elsker denne spraytanen, er rett og slett fordi den gir farge med en gang. Det er ikke en farge som går vekk i vann, så den holder lenge - opptil flere dager uten å gi skjolder. Når du sprayer får du en glød, og på flasken kan du se tiden for gradene på brunfargen. Jeg har pleid å spraye meg med denne etter en dusj og samme dag som jeg skal ut. Fargen blir mørkere og mørkere, og hvis du ikke vil ha den så mørk, kan du bare dusje deg etter hvert.

Den er også laget med grønne pigmenter, som for eksempel St. Tropez sine, slik at du ikke får en oransje farge, men dypere brun. Det som er det beste av alt er at den ikke har den vanlige selvbruningslukten, men en veldig god og mild lukt. Det gjør derfor at du ikke må dusje før du drar videre!Den er også veldig drøy i bruk og holder derfor kjempelenge! Prisen er latterlig lav, og den kommer innen noen få dager. Jeg er litt usikker på om du kan kjøpe den i butikk! Mitt favorittprodukt var før St. Tropez, men siden prisen er på rundt 500 kroner, kjøpte jeg den sjelden. Denne er faktisk like bra, hvis ikke bedre, og den koster kun 169,-.
Du finner produktet her.  De har fått inn flere produkter også, og jeg anbefaler å sjekke alle ut! Perfekt for mørke høstdager og julebord sesongen :)


4 kommentarershine bright like a diamond


  Skrevet 19.09.2016 klokken 18:16


I forrige uke oppdaget jeg det nye produktet til Maybelline, nemlig Master Strobing stick. Det finnes to forskjellige farger, og jeg kjøpte begge to. Jeg må bare begynne med å si at disse er helt fantastiske, og prisen er kun 99,- pr. stykk. Jeg oppdaget dette produktet via Instagram, og bestemte meg rett og slett for å teste det ut! Det er sjelden jeg kjøper nye sminkeprodukter, jeg er som en gammel dame som har brukt de samme produktene hele livet, haha! 

Jeg har fått så mye skryt av andre, og det er fler som har spurt meg om hvordan produkt det er. Jeg bruker veldig lite sminke i hverdagene og aldri foundation eller highlighter, men i det siste har jeg brukt litt av en av disse på morgenen. Du får en kjempefin glød, uten at du ser oversminket ut. Det er ikke mye glitter, og fargen er veldig svak. Den ene fargen er i brun (200), og den andre er i lyserosa(100). Begge er like fine på hver sin måte, og jeg synes også det fungerer med begge samtidig! De synes kanskje ikke så godt på bildet, men det kommer nok fler fremover! Hva synes dere? Har dere prøvd denne enda?:)


2 kommentarerflettefin til i morgen


  Skrevet 16.05.2016 klokken 22:58


Hei dere, og god kveld! Jeg skal straks legge meg, det blir jo en tidlig morgen og en veldig lang dag i morgen, så det er viktig med nok søvn. Her i Sandvika går barnetoget forbi soveromsvinduet mitt grytidlig, og da blir det heller ikke mer søvn på meg. Bunaden henger klar, bunadskoene er endelig klare etter mye om og men, og frisyren er på plass. En god venninne var så snill å flette meg i sted, og jeg er superfornøyd med resultatet! Jeg klarer jo ikke engang å flette en vanlig flette, så dette er absolutt over forventningene. Det er en vanlig innbakt flette på toppen, og fiskeflette fra nakken og ned. Ikke spør meg hvordan hun fikk det til! 

Jeg håper bare at den holder til i morgen, eller så får jeg gå med løst hår...Hva synes dere om fletten min? 
I de siste dagene har jeg plaget alle på jobben med høye syttende maisanger, og sunget for full hals. Med andre ord - jeg gleder meg så utrolig mye til morgendagen, og jeg håper virkelig at det blir greit vær og at det blir god stemning. Av en eller annen grunn betyr denne dagen mye for meg, og jeg blir utrolig glad når jeg kan se frem til den. I morgen blir det champagnefrokost klokken 08:00 med alle jentene, og deretter bærer det inn til byen. Jeg håper at dere får en utrolig fin feiring alle sammen, og jeg gratulerer dere så mye med dagen, nå på forskudd. Kanskje jeg møter noen av dere også? 

God natt og gratulerer med dagen! Jeg ønsker dere en fantastisk syttende mai!


Én kommentarfine fletter til syttende mai


  Skrevet 15.05.2016 klokken 15:28


Gud, som jeg gleder meg til syttende mai! Nå er det bare to dager igjen, og jeg kan ikke huske sist jeg gledet meg så mye til noe. Jeg har veldig store forhåpninger dette året, og jeg tror faktisk at det kommer til å bli helt fantastisk! 

Bunaden skal selvfølgelig på, og siden Hvalerbunaden min er litt for trang rundt midjen i år, blir det Telemarksbunaden. Den er så fantastisk fin, og jeg gleder meg så mye til å få den på meg. Er det bare jeg som føler meg ekstra vakker i bunad? Uansett...jeg er fortsatt litt usikker på hvordan jeg skal ha håret. I fjor hadde jeg det bare løst, men det er så utrolig langt, så jeg føler at det blir så kjedelig. Derfor har jeg egentlig lyst til å prøve meg på en eller annen flette i år, selvom jeg hovedsaklig ikke er så glad i å gå med det heller. Jeg har uansett plukket ut noen inspobilder av fletter, som jeg tenkte å dele med dere. Herregud, livet mitt hadde vært så mye enklere om jeg hadde vært like flink til å flette som disse jentene! 
Hvordan skal dere ha håret, da?  Og hvilken flette likte dere best? Jeg elsker den siste! 


2 kommentarer20% på de beste hårproduktene


  Skrevet 12.05.2016 klokken 15:12


Et av mine favorittmerker innen hårpleie er som tidligere sagt Björn Axèn og for litt siden fikk jeg bli med på en utrolig inspirerende frokost med en fra det fantastiske teamet som holder til i Sverige. Produktene er veldig gode, har kvalitet og har i tillegg en ganske rimelig pris - vil ihvertfall jeg si! 

Nå har Ellos faktisk salg på disse produktene, og du kan få 20% rabatt på absolutt alt fra Björn Axèn! Her er det bare å hamstre masse, det skal ihvertfall jeg gjøre! Du kan trykke her for å komme direkte inn til siden. 

I den sammenheng har jeg plukket ut noen av mine favoritter, og jeg håper at dere tar en nærmere titt på dem. Alle er virkelig å anbefale om du vil ha et sunt og mykt hår, eller en god styling. Dette er en serie for de med litt tykt hår. Alle produktene gjør håret mykt, glansfult og gir volum. De gir også mye fukt, og reparer håret for slittasje og skader. Nå har jo ikke jeg så slitt hår siden jeg aldri bruker noe varmebehandling eller produkter, men herregud så mye denne hjelper uansett! Håret blir silkemykt, og lukter deilig. Jeg bruker hårmasken rundt en gang i uken, og da masserer jeg det inn i rent og vått hår, og lar det være der i ca. 10 minutter. Hårmasken kan du finne her. 


/sponset

Et av mine virkelige favorittprodukter til håret gjennom tidene har vært disse oljene som man smører inn, og som gjør håret helt mykt og glansfult. Denne oljesprayen er ikke et untak, og i tillegg lukter den helt herlig! Denne oljen gjør det også lettere å gre håret, beskytter mot varmebehandling og reparerer slitte tupper. Den har også UV-beskyttelse, noe som passer bra nå som det snart er sommer. I mine øyne er dette det perfekte produkt! Du kan finne den her.  

Hårspray er noe jeg aldri bruker, med mindre jeg skal pynte meg noe helt sykt. Allikevel ble jeg veldig overrasket da jeg testet denne for gøy, for den er virkelig god og jeg kan fortelle dere, med hånden på hjertet, at den holder lenge! Veldig god for dere som bruker hårspray. 

...Jeg håper dette var litt til hjelp, og at dere utnytter sjansen med å få så stor rabatt på disse fantastiske produktene! Har dere prøvd noen av dem før? 


4 kommentarergolden favorites


  Skrevet 12.04.2016 klokken 13:19


Nå som det begynner å bli finere vær ute, er det lett å begynne og glede seg til sommeren. Jeg for min del gleder meg masse! Jeg har veldig lyst til å dele noen små tips om produkter som er relativt billige, og som gjør hverdagen en del enklere for meg. Dette er mine fire små must-produkter akkurat nå :-) Man trenger ikke alltid bruke flere hundre kroner på produkter for at de skal fungere bra! Både håndkremen og body sprayen fra kicks sitt eget merke er helt herlige, og perfekt for deg som vil ha fuktighet og næring til huden. Oljen sprayes lett på kroppen, og reparerer, pleier og gir næring. Den er også veldig tørr, noe du fort vil kjenne, og absorberes fort av huden.

Håndkremen er beskyttende og fuktighetsbevarende, og inneholder blant annet olivenolje, makadamiaolje, aprikoskjerneolje og sheasmør, i tillegg til kokosnøttekstrakt og vanilje. Den lukter helt fantastisk! Og gir silkemyke hender. 

Honey Bronze Shimmering Dry Oil fra Body Shop er også et must, ihvertfall nå som det begynner å bli sommer. Når jeg enten har solt meg eller tatt selvbruning, smører jeg alltid på denne etterpå. Det er en tørr olje med shimmer som fremhever brunfargen. I tillegg har den også litt brune toner i seg, så du vil få litt mørkere glød. Anbefales virkelig til solbrun hud! Og den lukter også veldig godt. 

Kroppsskrubben har jeg fått i bursdagsgave, men den er helt herlig og gir kroppen masse glød og fuktighet! Jeg elsker å skrubbe kroppen min, og pleier alltid å gjøre det i dusjen. Det er viktig å fjerne døde hudceller, og i tillegg gir det en deilig følelse! 

Har dere noen favoritter dere vil dele?


2 kommentarermin beste highlight


  Skrevet 08.04.2016 klokken 15:28


I det siste har jeg blitt helt hektet på highlight og sminke generelt, og derfor har jeg prøvd meg masse frem med både nye og gamle produkter. I fjor fikk jeg dette fantastiske øyenskyggesettet fra Urban Decay, og jeg har brukt det nesten hver eneste dag siden. Fargene passer heldigvis helt perfekt til meg og min hudtone, og det ser veldig naturlig ut. Allikevel kan man leke seg skikkelig, og det er nettopp det jeg har gjort! 

Etter å ha lett etter den perfekte highlighteren, har jeg endelig funnet den, og det er faktisk en av disse øyneskyggene! Nummer tre, som heter "bootycall" er helt perfekt som highlight til meg! Den er lys og har skimmer i seg, noe som gjør at du bokstavelig talt lyser opp. Jeg bruker denne på kinnbeina under øynene etter at jeg har påført resten av sminken. Jeg bruker den også på nesen, over øyenbrynene, i øyekroken og på haken. Hva synes dere? 


/sponset 

Har dere noen gang brukt øyenskygge til highlight, eller har dere noen andre tips? :-)


6 kommentarerhjemmelaget skrubb til leppene


  Skrevet 14.10.2014 klokken 15:23


Høsten byr alltid på slitsomme utfordringer når det gjelder helsen vår. Det er vanskelig å unngå tørr hud, sprukne hender og rennende nese, og 
er det noe jeg sliter mye med, er det tørre lepper. Jeg bruker pleie til leppene daglig, men allikvel klarer jeg å få de såre.
Derfor har jeg forberedt meg selv på at dette skjer i år også, og til den anledning lagde jeg en deilig, fuktighetsgivende skrubb.

Den er laget av kokosfett og hampolje som begge er rike på fett og som gir masse fuktighet og næring til hud og hår. Leppene blir silkemyke
og fine etterpå. Sukkeret skrubber, og fjerner hudrester.  Noras leppeskrubb 

2 ss kokosolje, temperert
1 ss hampolje 
1 ss sukker 

Ha alt i en kopp og rør godt til alt er blandet. Hvis den blir litt for tynn, så er det bare å tilsette mer sukker. 
Masser det godt inn i leppene og la det sitte i 5-10 minutter. Fjernes med en fuktig klut eller papir. 
Ikke bruk noen produkter rett etterpå. 

Én kommentarseks produkter jeg ikke klarer meg uten


  Skrevet 21.08.2014 klokken 15:23


Concealer
Dette fantastiske produktet hjelper meg i den travle hverdagen, og skjuler absolutt alt. Jeg har egentlig aldri hatt et stort problem med poser under
øynene, det lille jeg har er jeg rett og slett født med og det er absolutt ingenting jeg trenger å skjule. Men når den sene kvelden først kommer, og jeg
vil se frisk og opplagt ut dagen etter, er dette den perfekte hjelper. Jeg bruker "touche èclat" fra Yves Saint Laurent, og det har jeg gjort i flere år. 
Den er så bra at det finnes ingen god grunn til å bytte til en annen.
Husk at du burde ha en lysere tone enn din naturlige hudfarge. Fargen smelter inn i huden og gir en nydelig look. Selv bruker jeg nummer 2.  

Fuktighetskrem
Det er ingen hemmelighet at huden vår trenger fuktighet, enten det er vår eller sommer. I ansiktet er det ekstra viktig, for det er der huden utsettes mest. 
Jeg bruker både natt- og dagkrem, men det aller viktigste mener jeg er å bruke det på dagtid.
Min favoritt har i mange år vært "shea ultra rich face cream" fra Loccitane.
Den inneholder 25% sheasmør, som gir huden naturlig fuktighet, beskyttelse, i tillegg til at denne kremen ivaretar de naturlige fettsyrene i huden.
Man kan bruke den hele døgnet. Den er veldig drøy i bruk, så den varer lenge og er absolutt verdt pengene!  

Lepomade 
Å ha myke og fuktige lepper er vel noe av det viktigste i ansiktet - man ser dem tross alt hele tiden. Dessuten er tørre og sprukne lepper det verste som finnes! 
Når det gjelder mine lepper så er de veldig varsomme, og jeg kan ikke bruke mange forskjellige produkter. Derfor har jeg holdt meg til to stykker, 
hvis man ser bort i fra at jeg bruker litt leppestift fra eller til.
I over ti år har jeg vært frelst av Rosebudsalven, som er enkel, fuktighetsgivende og som varer i flere måneder. Men den siste tiden har jeg fått en ny yndling! 
Clarins sin "Instant Light, natural lip perfector" gir meg både glans, fukt og litt rødlig farge når jeg vil....i tillegg lukter den nydelig sukkerspinn! 
Absolutt et must for alle jenter! 

Håndkrem
Finnes det noe verre enn tørre hender? Ikke i min verden. Nok en gang er det Loccitane som scorer med nok et must-produkt. Alle håndkremene de selger

er gode, og de fleste inneholder Sheasmør. Disse inneholder også druefrø olje, som gir ekstra mye fuktighet.
I sommer har jeg gått for en litt mildere og lettere, og med en fantastisk lukt av roseblomst. Man kan få disse kremene i små tuber,
slik at man kan få de med seg uansett hvor man skal - perfekt! De tørker også fort inn i huden, og etterlater den silkemyk og deilig. Pivoine Flora hand cream 
fra Loccitane er noe du burde kjøpe deg!

Parfyme 
Noe av det viktigste for meg, er å ha en unik og egen duft. En duft som minner mennesker om deg, og som ikke alle andre bruker. Vel, denne parfymen er det 
sikkert ikke bare jeg som har, men det er ingen hindring å fortelle dere at dette er min favoritt. Den lukter helt spesielt og fantastisk, og den passer både
til fint, og til hverdag. Den er heller ikke for sterk, noe som er viktig. Guerlain klarte det...Med "aqua allegoria" og lukten som heter "mandarine-basilie" 
ble jeg forelsket, og jeg har brukt den i over et år nå. Ikke er den så altfor dyr heller, så det er en lukt jeg kommer til å bære i mange, mange år fremover. 
Det eneste er at denne friske og blomstrende lukten egner seg best nå som det er varmt og sommerlig ute. Jeg velger nok en litt tyngre mot vinteren.

Hårolje
Det siste punktet, og kanskje det viktigste? Håret vårt er jo noe av det vi jenter bryr oss mest om - ihvertfall de fleste. Jeg skal ikke skryte av at jeg bruker mye
tid på mitt, til tross for at det er langt og ikke så veldig tørt. Hemmeligheten min ligger vel i den lille flasken dere ser på bildet. Moroccanoil produktet ble meg hjem
da det nettopp hadde kommet i butikkene, og jeg har hatt en flaske stående hjemme hver dag helt siden da. Ikke bare lukter den helt, helt fantastisk, men den er også
enestående når det gjelder pleie. Du trenger ikke mer enn en-to små sprut som du gnir inn i tørt hår før du får et silkemykt resultat. Den gir også langvarig pleie,
og selvom det er olje, vil jeg ikke påstå at du får fett hår etterpå. På grunn av mitt nordiske hår har jeg fått anbefalt at jeg burde bruke den som heter "Light", da den
ikke er så tung og kraftig som det er til feks. krøllete hår. Og jeg er mer enn fornøyd.
En flaske holder i rundt ett halvt år, så den er absolutt pengene.  


Har dere noen tips eller produkter som dere vil dele? 


2 kommentarerblack lipstick


  Skrevet 01.04.2014 klokken 19:35


I dag prøvde jeg ut en svart leppestift jeg har hatt liggende i sminkepungen kjempelenge! Egentlig har jeg aldri vært noe fan av dette før, men 
jeg synes faktisk at det ble ganske kult! Hva synes dere? :-) 


Én kommentarturkis


  Skrevet 07.03.2010 klokken 14:40


I dag har jeg prøvd ut.....blåturkis eyeliner. På leppene. Jeg for min del syntes at det var utrolig kult, men jeg vet ikke helt om jeg hadde turt å gått rundt slik utenfor døren. Hva sier dere?

62 kommentarerhello


  Skrevet 13.01.2010 klokken 21:53


Hei alle sammen!

Åh, nå var det SKIKKELIG deilig å komme inn døren. Mamma holder på å lage fiskegrateng med grønnsaker til meg, noe jeg virkelig setter pris på akkurat nå. Har nettopp vært og trent med Caroline, og jeg er helt kjørt...og kjempesulten!

Gjett hva jeg har gjort i dag? Vel, jeg har ikke gjort så mye mer enn å kjøpt haugevis med karameller og trent. Og lovt meg selv at jeg skal åpne min egen cafè. Hadde dere blitt kundene mine, da? Neida, jeg mistet lysten da jeg fortalte det til mamma, som var passe tvilsom til at jeg i det hele tatt hadde klart å sitte i kassen på rimi. Jeg trodde foreldre var til for å støtte oss, jeg... Ihvertfall, min besteveninne og jeg har tenkt til å åpne vår egen cafe, og vi synes det høres perfekt ut, uansett hva andre sier. Vi har til og med funnet et ledig lokale, haha....herregud, det skjer aldri.


Ellers gikk jeg i matbutikken med tom mage:
'

Klarte til og med å raske med meg et blad til...Jeg gruer meg til den dagen jeg blir nødt til å betale for ALLE de bladene jeg kjøper på en uke, selv.

Det er bare fler og fler som spør om hva slags tannbleking jeg bruker, og jeg begynner å bli lei, så....Den er kjøpt på Vita og er ikke noe å skryte av, men den hjelper litt. Det er viktig å pusse tennene grundig før du tar den på, eller så har det ingen effekt. Det følger med sprøyter med gele som du sprøyter opp i gommer som også følger med, videre bruksanvisning er i pakken. Jeg har prøvd ganske mange forskjellige, og denne er ikke en av de beste. Den kostet 399/499,- og heter Cosmowhite. Kosedressen er forresten fra risøe, og den er herlig.Model Co har verdens beste selvbruning, og de har også noen sprayer jeg har blitt helt hektet på. Du sprayer på, du blir brun med en gang, og fargen holder hele kvelden. Så i dag var jeg og hamstret litt....jeg fant også en fin make-up krem fra YSL jeg fikk lyst på.Og til dere som lurer på om man blir brun av den.......ja, du blir riktig nok ganske brun av den. På bildet har jeg selvfølgelig ikke smurt den ut, enkelt og greit fordi jeg skulle vise dere hvor stor fargeforskjell det er. Dette er en spray jeg kun bruker på bryst, armer og hals når jeg skal gå med kjoler i helgene, og det er egentlig ganske greit for da blir de ikke brukt opp med en gang. Jeg slipper alt det klinet med selvbruning som flasser av ett par dager senere, for denne går bort i vann. Husk å ikke bruk den i regnvær, for det har jeg bommet på før, og tro meg........det er ikke kult.. Hele brystet mitt var prikkete og sprayen rant nedover, da jeg ANKOM festen...flaut.

Men god natt :-) I love you!

39 kommentarervær glad i deg selv


  Skrevet 23.11.2009 klokken 18:20


"God holdning har alt å si"
Rett deg opp i ryggen. For at klær og plagg skal sitte og henge godt på kroppen er de avhengig av at du gir de sjansen til dette. Slapp holdning er derfor "no-go".

"Husk at klærene skal passe, kvelden gjennom"
Når du velger antrekke for dagen, festen eller kvelden ute er det viktig å tenke behagelig. Du skal kunne sitte, gå og danse i antrekket. Det er ingen vits og velge en kjole du ikke kan danse i!

"Invester i et par gode sko med hæler"
Alle bør eie et par komfortable og trendy sko. De er perfekt til kvelder der du vil danse og gå uten å få vondt i føttene. Vet du at du vil få muligheten til å sitte eller lene deg til andre gjennom kvelden, er et par mindre gode designer-pumps også tøft.

 "Vær glad i deg selv"
Vær glad i deg selv og den du er. Det bør gå foran sko, klær, sminke og hår. Det å være glad i seg selv har mye og siforutstråling og selvtillit.

kopi av 1d55deca35b35c1a5cea5a9de02daf50362ddd16m

8 kommentarer


Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no