Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no hitssleep well, beautiful


  Skrevet 11.03.2018 klokken 15:29


Finnes det noe bedre enn en god natt søvn, dere? Nei, ikke for meg ihvertfall! Nå kan man jo nesten ikke sove dypere enn det jeg gjør, men jeg har allikevel to nye produkter jeg gjerne vil tipse dere om, som gjør natten enda litt bedre, spesielt i en hektisk hverdag. 

Disse to produktene er mine nye favoritter når det gjelder nattesøvnen. Selv har jeg noen faste nattkremer jeg har brukt i lang tid, men denne nattkremen er bare   helt fantastisk, og har sklidd inn som delt førsteplass med de andre. Den lover å gi huden fukt samtidig som den jobber mot rynker og gir en mer ungdomlig hud, og jeg føler meg alltid glødende og fin etter å ha påført den på. Den lukter også veldig godt og friskt!

Det andre produktet er fra samme merke, og er rett og slett en putespray som du sprayer på puten før du legger deg. Dette har visstnok tatt helt av de siste årene, men jeg har ikke fått testet det ut før nå. Nå sover jeg som sagt veldig tungt fra før av, men jeg føler allikevel at det kanskje kan ha en innvirkning på meg, for jeg har sovnet mye fortere enn vanlig de gangene jeg har brukt den. Den lukter deilig lavendel som er en beroligende duft, og om det virker eller ikke - lukten er ihvertfall veldig god å sovne til. Jeg anbefaler å ikke bruke så mye av gangen, da den kan lukte litt for sterkt. Begge produktene er fra thisworks, et ganske nytt merke som jeg har falt helt for. Jeg har en del andre produkter fra dem også som jeg bruker, og de skuffer aldri. Vil dere se mer av dem, så si ifra! 

.....og sist, men ikke minst - god natt <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA/sponset 


Ingen kommentarerversace dinner


  Skrevet 08.03.2018 klokken 20:57


For en (god) stund siden var jeg så heldig å få lov til å bli med på en helt amazing middag i forbinnelse med den nye parfymen til Versace - Dylan blue. Egentlig skulle jeg faktisk jobbe som kokk der sammen med mine kollegaer siden det var jobben min som stod for middagen, men jeg fikk heldigvis lov til å være gjest i stedet. 

For det første - for en nydelig parfyme! Jeg er jo veldig "blå" av meg og elsker alle mørke blåfarger, så jeg hadde store forhåpninger. Både flasken og designet er elegant og fint, og den lukter kjempegodt. Dette har fort blitt en av mine favorittparfymer, og jeg gleder meg til å bruke den på sene sommerkvelder. Det er det den minner meg om, nemlig.

...og for det andre - herregud for en mat! For en middag! Alt var perfekt fra start til slutt, og jeg føler meg så heldig som får lov til å komme på slike arrangementer. Tenk at jeg har så flinke kollegaer som klarer å lage hele ni feilfrie retter til så mange mennesker. Denne kvelden var virkelig en drøm. I tillegg var det så mange vakre og stilsikre damer til bords, og det er aldri kjedelig med denne gjengen. #invitert #sponset
photo/Mike (@akam1k3)
...Takk for en fantastisk kveld! 


Ingen kommentarermy new love


  Skrevet 27.01.2018 klokken 14:15


På torsdag var jeg så heldig å bli invitert til en inspirerende frokost sammen med samsung. De har nettopp kommet ut med en ny telefon, A8, og den er helt amazing! Jeg har aldri hatt noe annet enn iphone, men denne telefonen elsket jeg. Kameraet er utrolig bra, og gir utrolig gode bilder. Selfiekameraet er ekstra bra, og jeg ble faktisk veldig overrasket over hvor skarpe og klare bildene ble. Man kan også enkelt redigere bildene sine inne på selve mobilen, i stedet for å laste ned forskjellige apper - og det er jo praktisk for oss som redigerer mye til vanlig. 

Jeg gleder meg til å ta bilder med denne mobilen fremover, det er mye enklere enn å gå rundt med et kamera hele tiden! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA/sponset 

Jeg kommer til å oppdatere dere på bildene jeg tar, og erfaringene jeg får av å bruke den. Har noen av dere prøvd den enda? 


Ingen kommentarernivea x whyred


  Skrevet 18.10.2017 klokken 17:26


Vi alle vil at deodoranten vi velger skal gi deg beskyttelse og lukte godt, ikke sant? Men kan vi forvente at deodoranten ikke ødelegger klærne dine? Ja, det kan vi faktisk! 

Vi har vel alle opplevd å måtte kaste yndlingstskjorten vår fordi den har blitt gul eller hvit under armen? Det har ihvertfall jeg, og jeg er sikker på at jeg ikke er alene! Nå har Nivea kommet med en fresh nyhet, og den heter Invisible for black & white! Teknologien heter anti-stain formula og gir deg 48 timers beskyttelse, i tillegg til at den ikke gir den hvite skjorten gule flekker, eller hvite striper på den svarte genseren din. Hvor kult er ikke det? Og den treffer butikkhyllene allerede i februar. Jeg gleder meg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikke bare det, men de har nå samarbeidet med klesmerket WHYRED! Den klassiske Karolinaskjorten til WHYRED har vært en bestselger i over ti år, og den har nå kommet i en ny, begrenset utgave med inspirasjon fra deodoranten til Nivea. Resultatet? En dritlekker skjorte! Både Nivea og Whyred har en felles tro på kvalitet og langsiktig mote, noe som gjør dette samarbeidet så bra. 

Jeg har selvfølgelig fått lov til å ha en liten giveaway, så det er en av dere som er så heldige å få lov til å stikke avgårde med en skjorte og en deo. Alt dere trenger å gjøre for å delta er å svare på spørsmålet under. Jeg trekker en vinner i løpet av helgen! :-) Verdien av gaven er 1600,-

Hvor kommer navnet "Nivea" fra? Altså, hva betyr det? 
Skriv svar i kommentarfeltet - husk navn og klesstørrelse. 

 


14 kommentarermine favoritter for høstsliten hud


  Skrevet 04.10.2017 klokken 09:08


Nå som det begynner å bli kaldere ute, vet vi alle at det er lett å få tørr og sliten hud. Jeg er en person som er veldig glad i å smøre meg inn med alt fra body lotion og oljer, til ansiktskremer og masker. Å rense huden, og tilføre den næring og fuktighet er en stor del av min hverdagsrutine, og nå på høsten er det ekstra viktig for å holde huden fin og livlig. 

Derfor er jeg superglad for disse fire forskjellige produktene fra Nivea. Nivea er et av mine favorittmerker når det kommer til hud, og jeg bruker produktene deres hele året. Disse produktene gjør virkelig susen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dusjen bruker jeg en creme peeling på kroppen som fjerner døde hudceller, og som gjør huden silkemyk. Jeg bruker også en refining scrub til ansiktet, som også fjerner døde hudceller og urenheter og som gir meg et friskt og glødende ansikt hele dagen. Disse to lukter også helt nydelig! Perfekte på en grå og trist høstdag. 

Etter en lang og deilig dusj, smører jeg meg inn med en firming body lotion som lover å stramme opp og jevne ut huden innen to uker. Nå har det ikke gått to uker enda, så om det faktisk fungerer blir jo morsomt å se, men det er heller ikke bare derfor jeg bruker den. Den er så utrolig deilig å smøre på seg, for den trekker fort inn i huden og etterlater den myk og deilig. I tillegg er den ikke seig eller fet, og den lukter kjempegodt. Huden er silkemyk hele dagen, og om den i tillegg strammer litt opp her og der, er jo det bare et stort pluss. 

Til slutt kommer det et skikkelig koseprodukt. Dette er en liten clear-up strip til nesen, som kan brukes tre ganger i uken. Bruk den mens du ser på tv eller noe annet, du merker jo ikke at du har den på engang, og den virker superbra! 

Hva er ditt favorittprodukt for en sliten høsthud? 


Én kommentarstuck in time...


  Skrevet 24.07.2017 klokken 16:21


Jeg har aldri vært et klokke-menneske, men jeg elsker allikevel den nye klokken min fra Mockberg. Jeg var så heldig å få en av klokkene i gull, og den er helt perfekt. Liten og fin på hånden, enkel, og veldig elegant. Jeg er jo veldig glad i gull, så den passer meg kjempefint. En av klokkene heter til og med Nora. Hihi.. Historien bak disse klokkene er også utrolig inspirerende!

...Kanskje jeg er et klokke-menneske allikevel? 

"Mockberg ble startet opp i 2013 av Elvira Eriksson som var 19 år og gikk på Handelshøyskolen. Hun følte det fantes for få klokker for kvinner og at de fleste var designet av menn. De klokkene hun fant for kvinner var som regel herremodeller med glitter og strass på. Hun ville designe en klokke som var tidløs, stilren og vakker til en rimelig pris. Fire år senere har Mockberg vokset seg til et stort merke kjent i hele Europa. Elvira er nå Creative Director og designer for Mockberg." 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
/sponsetinnlegg

Er den ikke helt nydelig? 


Én kommentarny frisyre før avreise


  Skrevet 28.06.2017 klokken 19:36


Hey! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en lang tur i Oslo, og godt er det, for jeg tror ikke at føttene mine hadde holdt ut stort lenger! Jeg har gått og gått, men det er jo litt hyggelig også da, med en tur i finværet :-) 

Jeg har endelig fått tid til å freshe meg opp litt i det siste, og det hele endte i dag med en deilig frisørtime hos min gode venn og faste frisør Miriam Andresen som jobber hos salong amnt i Oslo. Hun har både gitt meg lugg og annen klipp før, men i dag var det tid for farge også. Jeg er utrolig fornøyd med min naturlig gyldne farge, men det er alltid gøy med litt forandringer, og siden jeg skal på ferie er det ekstra deilig å føle seg litt fresh! Det ser allikevel veldig naturlig ut fortsatt, og jeg er kjempeglad for at jeg gjorde det. Forandringene er ikke enorme, men jeg elsker det! En kald blondfarge passer meg godt, og jeg er superfornøyd med resultatet! Hva synes dere? 

Miriam er superflink, og jeg anbefaler henne sterkt! Takk for nok en flott frisyre! 


Ingen kommentareren eksklusiv rabattkode til alle mine lesere


  Skrevet 21.06.2017 klokken 23:13


Først vil jeg bare si tusen takk for alle de flotte tilbakemeldingene på forrige innlegg, det er så gøy å se at så mange er interressert i å ta vare på huden sin! Og nå som sommeren kommer og man gjerne vil se fresh og fin ut, er det ekstra deilig med slike behandlinger. Og derfor - dere! Har jeg fått lov til å gi leserene mine en eksklusiv rabattkode som varer ut juni og juli. Er ikke det kult? 

Jian Palani er utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier og jobber på Argus vital, som ligger ved Grensen i Oslo. I tillegg til de tre behandlingene jeg skrev om i forrige innlegg, utfører hun også diverse andre kosmetiske behandlinger blant annet Botulinum toxin (BTX) og filler. Hvis du oppgir kodeordet NORA17 kan du nå få hele 20% rabatt på alle behandlinger i juni og juli.

For mer informasjon eller booking av time kan du kontakte Jian på jian.palani@argus-vital.no eller 98865062. 

Hun er verdens søteste, og jeg anbefaler virkelig å prøve det ut! 


Ingen kommentarerforny huden din på fem dager


  Skrevet 19.06.2017 klokken 23:08


I begynnelsen av mai var jeg så heldig å få lov til å komme og besøke en supersøt jente, Jian, for å teste ut verdensuksessen "green peel". Dette er en miljø-og hudvennlig peel som er basert på naturlige urter, og som fornyer huden på bare fem dager! Denne behandlingen har vist seg å være effektiv for en rekke ulike hudproblemer, og man får i tillegg en ren og jevn hudoverflate. Green peel serien består av ulike behandlinger med varierende mengde og sammensetninger av urter som tilpasses din egen hud! 

Jian holder til midt i Oslo sentrum, og tilbyr tre forskjellige behandlinger.

Green peel classic er den opprinnelige og klassiske behandlingen som hele serien er bygget på. Slagordet til denne er "ny hud på fem dager" og selve behandlingen beviser at man kan bli kvitt hudproblemer og få fornyet hud uten å bruke skadelige kjemikalier eller kosmetisk kirurgi. Denne behandlingen er over 60 år gammel, og er kjent i over 50 land! 

Green peel energy er en dybdevirkende behandling med naturlige urter som gir huden masse energi! Kuren stimulerer blodsirkulasjon og gir umiddelbart synlig resultat. Denne er perfekt for de som har en travel og stressende hverdag, og som føler seg slitne. 

Også til den siste behandlingen, som heter Green peel fresh up. Dette er da den mildeste behandlingen i serien, men den er mye mer effektiv enn man skulle tro! Huden blir stimulert med alle disse naturlige urtene, og dette er også den ideelle behandlingen for vanlig hud. Du får strålende og frisk hud med en gang, og det kan jeg garantere! Behandlingen gir også langvarig anti-age effekt. Jian fortalte at denne er perfekt før en kveld ute på byen, da du får skikkelig glød i ansiktet! 

Etter en nøye og veldig lærerik hudanalyse av ansiktet mitt, ble vi enige om at green peel fresh up passet meg best, siden jeg ikke har noen særlige plager. Hun renset ansiktet mitt og halsen min godt, før hun blandet sammen alt og smurte det jevnt utover ansiktet mitt. Deretter masserte hun det inn i huden i noen minutter - superdeilig! Det er ikke ofte jeg får sånn luksus, så dette nøt jeg til det fulle! 
 

Man kjenner at huden slapper av, og det er så deilig. Til tross for at huden min er helt ok i forhold til min alder, ble jeg skikkelig skremt av alle de små skadene som jeg hadde, og som man virkelig ikke klarer å se eller legge merke til i vanlig speil. Jeg anbefaler alle å gå for å ta analyse av huden, det er både spennende, skremmende og gøy på en gang. Vi har bare et ansikt i livet, og vi er jo nødt til å ta vare på det. Etterpå fikk jeg en deilig fuktighetsgivende maske på. Huden vil svi og stikke litt etter denne behandlingen, særlig når du kommer borti. Det stakk i noen dager, men det er jo bare bevis på at det fungerer, og at huden jobber. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg fikk synlig resultatet med en gang, og jeg skulle ønske jeg kunne gjort dette hver eneste dag! Man føler seg så utrolig fresh og deilig - nesten som ny! 

Har dere prøvd noen av disse før? 


Ingen kommentarermin nye treningsvenn


  Skrevet 24.05.2017 klokken 16:44


For noen uker siden var jeg så heldig å få lov til å teste ut Plantronics sine nye headfones, Backbeats 500. Etter kort tid ble de okkupert av Marius, noe som absolutt ikke er noe rart - de er helt fantastiske! Ikke bare er designet kult, de er veldig behagelige å ha på hodet, og er verken tunge eller vonde. 

Jeg som har begynt å trene litt mer kardio i det siste, er helt avhengig av å høre på musikk, og samtidig bruke noe som ikke har lange ledninger som henger og slenger i veien når jeg løper eller trener noe annet. Dette er noe som har irritert meg grønn hver eneste gang, og jeg tror ikke at jeg er alene om det. Det har ofte endt med at jeg ikke har noe musikk i ørene, noe som er veldig lite motiverende. Dette er det jeg liker best med disse, fordi de er tråløse. Hvor digg er ikke det? Det er som å få et nytt liv når man bruker slike, og de kommer nok til å bli veldig godt brukt fremover! 

Lyden er selvfølgelig også kjempebra! Det er ingenting negativt jeg har å si om disse så langt, de har blitt med på alt fra løpeturer, jobb og lange dager i solen. 
/sponset innlegg  

Hva synes dere? Er det noen av dere som har prøvd disse allerede? :-) 


Én kommentarmin nye rutine


  Skrevet 19.05.2017 klokken 10:16


Det er jo ingen hemmelighet at vi jenter, eller de fleste av oss, har enten cellulitter eller strekkmerker. Eller begge, som meg. Nå som sommeren nærmer seg blir vi nok ekstra fokusert på å få disse mindre synlige, og stramme opp. I en periode brukte jeg "biooil" som blant annet Sophie Elise har skrevet masse om, men den inneholder så mye tull at jeg rett og slett kuttet den ut. 

Men - for noen uker siden var jeg hos Vass Pr i Oslo, og da fikk jeg med meg to herlige produkter som jeg skulle teste ut! Jeg er veldig glad i å teste ut forskjellige ting i en periode, selvom jeg som regel pleier å være litt skeptisk til slike produkter. Det ene er Swissclinic sin skin body roll, som dere mest sansynlig har sett før. Det andre produktet er en bjørkeolje fra Weleda, som skal redusere cellulitter og stramme opp huden.

Jeg har ikke brukt disse så altfor lenge og dere ville nok ikke sett forskjell på bilder, men jeg kan love dere at det virker! Huden virker strammere og glattere, og jeg håper at strekkmerkene mine blir de neste som forsvinner. Ihvertfall litt. * Rull mange ganger frem og tilbake på samme sted, før du bytter retning og gjør det samme. Bruk god tid! 
* Smør noen dråper av oljen på det stedet du har rullet, og masser godt inn. 
* Repeter dette hver kveld til oppnådd mål. 
* Bruk oljen to ganger daglig den første uken.

* Husk og vaske hendene - oljen er grønn! :-) vasspr/sponset

...Husk at det ikke finnes noen mirakelkurer og at både kosthold og trening har en stor betydning for hvordan resultatet skal bli. 
Har noen av dere prøvd noen av disse før, og fikk dere resultater? :-)
 


Ingen kommentarerden beste ansiktsmasken


  Skrevet 29.01.2017 klokken 15:01


Jeg lovet dere å skrive om min nye ansiktsmaske, og det skal jeg med glede gjøre! Dere har nok sett eller hørt om denne svarte masken som skal dra ut alt av urenheter og hudormer når dere river den av? Det finnes utallige forskjellige merker som selger denne har jeg funnet ut av, men min er fra Decrusto og den er supergod! Jeg har kun brukt den noen få ganger, men jeg er superfornøyd! Den første gangen var litt vrien, men når du har funnet en bra måte å bruke den på, går det som smurt. 

Den seige kremen er enkel å bruke, og stiver fort på huden. La den sitte i en stund, rundt en halvtime. Masken bidrar til å minimere porer og forbedrer hudens elastisitet og fuktighet. Den fjerner hudormer og urenheter, absorberer overflødig talg og gir en frisk og glatt hud. Ingen av ingrediensene eller produktene er heller testet på dyr, noe som er så bra!

Her er mine fem beste tips;
* smør et tykt lag på huden, slik at det er lett å dra den av
* ikke kom borti ansiktshår, det gjør vondt når du drar den av 
* vær nøye med å ikke søle på badet eller klær, det går ikke så lett av 
* bruk en pinsett for å få tak på masken når du skal ha den av
* vask vekk restene med varmt vann og en klut, og avslutt med
 Decrusto Liposome Facial Cream
Om du vil lese mer om dette fantastiske produktet eller kjøpe det, kan du trykke her. De er på salg akkurat nå, så løp og kjøp! Har du prøvd masken før?


3 kommentarernyttårssalg i min favorittbutikk


  Skrevet 12.01.2017 klokken 12:48Nå har endelig en av mine favorittbutikker på nett salg, nemlig NA-KD. Dette er en side hvor jeg handler mye, enten det er tilbehør, smykker eller klesplagg. De har så mye fint, og det meste av det er ikke så altfor dyrt heller. De har nå bestemt seg for å ha nyttårssalg, med hele 40%-70% rabatt! Jeg har plukket ut noen av mine favoritter under. 


1/her  2/her  3/her  4/her 

5/her  6/her  7/her  8/her


9/her  10/her  11/her  12/her

Hvilken var din favoritt? De har nesten hundre sider med salg, så det er bare å sjekke ut. Klikk her for å komme inn! 


Ingen kommentarermin daglige rutine


  Skrevet 16.11.2016 klokken 22:13


Tidligere i høst var jeg på en deilig og inspirerende frokost med Exuviance, og fikk med meg noen produkter hjem som jeg fikk prøve. Etter denne dagen har jeg kun brukt disse to produktene i ansiktet, og jeg er så fornøyd at jeg vil dele det med dere. Jeg har sett mange forbedringer, huden er mye glattere og finere, og jeg er med andre ord superfornøyd! Det første produktet er et serum som motvirker aldring i ansiktet, jevner ut og gir masse spenst og hudstruktur. Du masserer bare en liten klatt i ansiktet og på halsen morgen og kveld, og lar det virke litt før du tar på andre kremer eller sminke. Jeg bruker Age Reverse Total Correct+Sculpt Serum hver eneste dag, og er kjempefornøyd. Dette serumet er utviklet for hud med tegn på aldring, og forbedrer hudens volum og struktur, og reduserer synligheten av linjer og rynker. Den jevner ut hudtonen og gir ny glød til ansiktet. Det neste produktet er en dypvirkende fuktighetsmaske som man bruker på natten, og man skal heller ikke skylle den vekk! Det er jo så utrolig praktisk! Deep Hydration Treatment er en maske som kombinerer flere teknologier som styrker huden, og nøytraliserer den negative effekten miljøet har på huden vår, som forurensning i luften. Den gjenoppretter hudens smidighet og spenst, og er derfor perfekt å bruke i tillegg til serumet. 

Denne masken bruker jeg 2-3 ganger i uken, og anbefaler ikke å bruke den noe oftere, da har jeg reagert med å få litt småkviser her og der. Den er ihvertfall helt nydelig, og smelter lett inn. 

Det er bare så deilig å ha noen gode produkter til huden sin, det er jo så viktig å ta vare på det ansiktet man har! For meg er hud noe av det viktigste, og jeg gjør alt jeg kan for å holde den fin. Disse to produktene er noe jeg virkelig anbefaler, rett fra hjertet. Det er også fler venninner av meg som har brukt dette merket lenge, og som også forteller at de er superfornøyde! De har jo mange andre kremer også, så jeg får sjekke ut litt fler senere :-) Har dere prøvd noe fra Exuviance før?


Ingen kommentarersurfers sashimi


  Skrevet 14.11.2016 klokken 15:29


Har du noen gang hørt om Pokè? Eller kanskje du har lagt merke til alle bildene på instagram av små salatboller som folk spiser i byen, med deilige grønnsaker og rå fisk? Vel - det heter Pokè! Dette er en ny trendmat fra Hawaii, og det kan du få tak i midt i Oslo! Til og med på denne årstiden. 

"Reiser du til Hawaii skal det godt gjøres å overse poké bowls. Her serveres rå fisk og sjømat med ris, salat, frukt og sauser i gjennomsiktige plastkopper; i matbutikken, på bensinstasjoner, i små surfeboder langs stranden og i byen. Retten skal helst nytes på farta, med bølger, sol og vind i håret, men den dukker stadig opp i nye storbyer som L.A, New York og London." 

Pacific Pokè er Norges første tilbyder på nettopp denne maten, som er en råmarinert fiskerett. Vi fant denne store foodtrucken midt på Majorstuen, og der stod de i flere minusgrader og serverte friske og fargerike "bowls" med alt du kan tenke deg, til menneskene som kom innom! Alt fra ris og syltede grønnsaker med fersk fisk til fritert scampi, sjøgress og deilige sauser. Spennende salater med morsomt og fargerikt tilbehør har alltid vært noe jeg har funnet interressant, og derfor var dette midt i blinken for meg! Mannen bak kassen var kjempetrivelig, og fortalte oss mye om hva dette faktisk er for noe! Jeg elsker når mennesker brenner for det de jobber for!

HVA ER POKÉ?

"Poke, uttales » Poh ? kay? og er en marinert rå fiskerett. Den tradisjonelle versjonen består av tunfisk krydret med soya og sesamfrø, servert på en seng av ris og grønnsaker. I likhet med ceviche er det få regler som gjelder og det finnes utallige varianter. Poké er det Hawaiiske verbet for å dele eller kutte, og beskriver de kuttede terningene av sjømat. I tillegg til tunfisk får du poké bowls med all slags sjømat og det er bare fantasien som setter en stopper for tilbehøret ? så lenge det er ferskt, rent og godt er det lov."Denne maten er som skapt for instagram!


Vi fikk hver vår bowl med råmarinert laks, avokado, sjøgress, ris, syltet rødløk og salat, og en bowl med fritert scampi på deling. Dette er nok den beste salaten jeg har spist noen gang, og i tillegg vet jeg at alt jeg fikk i meg var sunt og bra for kroppen! Bedre enn det blir det jo ikke. Jeg skal tilbake så fort som mulig, og jeg håper virkelig at dere får lyst til å ta turen selv! Det er absolutt verdt det :-) og det er jo den perfekte maten hvis du skal gå deg en tur! Kanskje mens du handler julegaver? 

Du kan forresten også bestille mat fra Pacific Pokè gjennom Foodora! Da kommer de syklende til deg med denne deilige maten! Åh, noen ganger kunne jeg virkelig ønske at jeg bodde i Oslo! 

Takk for en spennende og god matopplevelse, Pacific Pokè :-)


Ingen kommentarermine halloween favoritter


  Skrevet 20.10.2016 klokken 13:17


Det er ingen hemmelighet at jeg ikke kommer til å røpe mitt halloween antrekk, men det betyr jo ikke at jeg ikke kan gi dere tips til andre kostymer! For noen uker siden, men jeg desperat lette etter et kostyme, fant jeg en kjempebra nettside som faktisk har det meste du trenger for en vellykket halloween fest! De selger alt fra kostymer og tilbehør til dekorasjon og andre nyttige ting, så jeg anbefaler virkelig å klikke seg inn der for å finne noe gøy! Prisen er heller ikke gæren, og de leverer veldig fort! Trykk dere inn på siden her for å titte mer!

Her har jeg funnet mine favoritt kostymer! Dritkule, ikke så altfor kompliserte men allikevel veldig gjennomførte! Jeg skulle gjerne vært noen av disse selv :-) Husk at de også selger alt av sminke, parykker og tilbehør til de forskjellige karakterene!


Lady Gaga/her  Baywatch/her  FBI/her  Pilot/her


Død brud/her  Gresk Gudinne/her  Wonderwoman/her  Sandy/her

Hvem ville dere valgt?:-)


2 kommentarerrabatt på alle designervesker


  Skrevet 30.05.2016 klokken 22:16


I dag har jeg lyst til å være snill mot dere, og tipse dere om noe helt amazing! Boozt har masse rabatter på en hel rekke vesker, blant annet fra Guess, Markberg, Liebeskind Berlin, Leowulff og Tiger of Sweden, og det varer til midnatt på onsdag. Det betyr at du kan kapre den perfekte vesken til en litt billigere penge enn hva det ellers ville kostet - det er ihvertfall perfekt for meg. Du kan finne alt fra lommebøker og rumpetasker, til store og fine bager. 

Jeg har plukket ut noen favoritter selv, og jeg elsker alle. De har så mye fint, og jeg håper dere tar turen innom. Jeg kan love dere at dere finner noe dere liker også. Trykk på linken under bildet for å komme til vesken. 


FAVORITT!  Nydelig rosa Penegal fra Tiger of Sweden. For å komme inn, kan du trykke her. 


Grå A rucca ba fra Ichi med semsket skinn. For å komme inn, kan du trykke her.

Hvit og beige Eco-tote fra Trussardi. For å komme inn, trykk her. 


Svart Debby fra Liebeskind Berlin. For å komme inn, kan du trykke her. 

Stor svart Ines Satchel fra Guess. For å komme inn, kan du trykke her.

Nydelig sennepsgul Greyson fra Guess. For å komme inn, kan du trykke her. 

Beige Sissi Satchel fra Guess. For å komme inn, kan du trykke her. 

FAVORITT! Grønngrå liten veske i ekte skinn fra Depeche. For å komme inn, kan du trykke her. 

Svart rumpetaske i skinn, Vega fra Adax. For å komme inn, kan du trykke her. 

Hva synes dere? Jeg har så lyst på en ny veske, ikke nødvendigvis en dyr en, men en som er fin og har god kvalitet. Hvilken likte dere best? :-)
/sponsetinnlegg


2 kommentarernew in


  Skrevet 10.11.2015 klokken 17:21


Endelig nye briller! Jeg var så heldig å få disse Rayban brillene på en pressekveld, og jeg elsker dem allerede. Jeg har de samme med annen ramme fra før av, men disse er jo med en ramme av tre, noe som gjør de litt morsommere. Jeg mistet et par Rayban i sommer, så det var helt fantastisk å få nye. Hva synes dere? 


/sponset


Én kommentarfleeky lashes


  Skrevet 06.08.2015 klokken 14:24


Forrige uke gjorde jeg noe jeg aldri trodde jeg skulle gjøre - få vippeextensions! Til tross for at det absolutt ikke er noe som er typisk meg, angrer jeg ikke ett sekund. Jeg er kjempefornøyd, og føler meg mye finere og freshere! Og det beste av alt - jeg slipper å bruke maskara! 

Hodo, som er fantastisk dyktig, og ikke minst kjempesøt og snill, satte dem på meg. Hun har mange kunder, og alle er like fornøyde. I går var jeg tilbake hos henne for å fylle på litt, og det føltes deilig. Jeg kommer nok til å bli avhengig av dette, og føle meg helt, helt naken når jeg tar dem av. 
Jeg elsker at de så og si ser naturlige ut, samtidig som de fremhever øynene og gir meg dådyrblikk. 
Uansett, jeg anbefaler alle til å ta turen. Hun har veldig gode priser, og i tillegg er hun kjempesnill og flink! Hun har også mange forskjellige lengder, og det tar rundt to timer å sette dem på. Virkelig verdt hver eneste krone! Følg gjerne facebooksiden hennes også, som du kan komme inn på ved å trykke her.  Der kan du også kontakte henne om du lurer på noe, eller vil bestille time. Du kan også gjerne kontakte meg! 


4 kommentarerfestivalklar med nivea


  Skrevet 03.06.2015 klokken 18:38


Nå er det ikke lenge igjen før det er tid for festival og sommer, og da er det greit å ha med seg så lite som mulig, men samtidig produkter som gjør at du føler deg fresh og fin - selv på festival. Nivea har endelig kommet ut med en "survival kit" som inneholder de aller mest nødvendige produktene du trenger for å overleve, og jeg er så heldig at jeg har fått testet dem!

 

NIVEA SUN PROTECT & REFRESH REFRESHING SUN LOTION SPF 10 
Denne lotionen er det siste tilskuddet fra Nivea sun serien. Solproduktene inneholder mentol som gir umiddelbar beskyttelse med en nyskapt, forfriskende og avkjølende effekt på huden. Jeg synes denne sitter fint på huden, lukter godt og jeg gleder meg til å bruke den i sommer!
NIVEA SUN ANTI-AGE FACE SUN CREAM SPF 30 
Med en effektiv balanse av UVA- og UVB filter gir denne ansiktskremen en øyeblikkelig og langvarig beskyttelse. I tillegg forebygger den tidlig aldring av huden. Det er så viktig med egen beskyttelse for ansiktet når man er ute i solen, så denne skal definitivt ligge i vesken min i hele sommer!

NIVEA LIP BUTTER COCONUT  
Så til min favoritt! Nivea har endelig lansert en leppomade med deilig kokossmak. Kokos er jo min yndling i absolutt alt, så dette ble jeg glad for å høre. Denne har en deilig søt kokossmak, lukter nydelig og gjør leppene silkemyke. I tillegg holder den lenge på leppene, noe jeg synes er viktig. Jeg har brukt den hver dag i det siste, og er kjempefornøyd! Denne sommergodbiten er kun tilgjengelig i et begrenset antall, så her gjelder det å sikre seg den fort! 

NIVEA GENTLE CLEANSING WIPES  
Når man er ute og reiser er det alltid viktig å rense huden godt. Jeg har alltid vært opptatt av dette uansett hvor jeg har vært, og våtservietter har vært en sikker følger i sminkevesken. Det er lett å bruke, tar liten plass og renser huden. Disse renseserviettene inneholder naturlig mandelolje og Hydra IQ, som rengjør og tilfører fuktighet til tørr hud. Serviettene fjerner sminke effektivt, og til og med vannfast maskara. Perfekt! 

DRY COMFORT ROLL-ON  
Denne deodoranten har også blitt en del av min hverdag i det siste, og jeg er superfornøyd. Det er alltid vanskelig å finne en perfekt deo som ikke klistrer, gir farge eller som er for fuktig, men denne er helt fantastisk. Den gir heller ikke lukt.  


SENSITIVE 2 IN 1 MICELLAR CLEANSING WATER 
3 in 1 Micellar cleansing water rengjør, fernier make-up og tilfører huden fuktighet i et eneste steg. Takket være den innovative micellar-teknologien rengjør den ekstra mildt, samtidig som den er svært effektiv. Enkelt og greit!

.....Har du lyst til å vinne produktene fra Nivea Survival Kit, og være den fresheste på hele festivalen? I samarbeid med Nivea har jeg fått lov til å ha en konkurranse her på bloggen, og jeg kommer til å kåre vinneren i løpet av helgen. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive ditt beste tips til å holde seg fin og fresh på festival i kommentarfeltet, med navn og mail. Lykke til! 


5 kommentarerblonde


  Skrevet 10.01.2015 klokken 16:272 kommentarerdropp desserten


  Skrevet 15.12.2014 klokken 21:11


Som dere sikkert har lagt merke til, er det mange bloggere som har skrevet om "dropp desserten", og jeg er ikke et untak. Å gi barn skolegang er utrolig viktig. Ikke bare for å lære, men også for å gi barn trygghet, håp og muligheten til å komme seg bort fra fattigdom. Vi i Norge har det så flott og fint, og det er lett å glemme hvor vanskelig og hardt det er for barn i andre land. Det er rundt 60 millioner barn i verden som står uten utdanning, og dette er noe vi kan gjøre noe med. 

Dropper du èn eller flere desserter i julen, og heller gir disse pengene til organisasjonen "Redd barna", gir du hele 4 barn i Kambodsja muligheten til å lære seg å lese. Det er snakk om 150 kroner, noe som for oss er utenkelig lite. Utenkelig lite penger, som gir noe så mye. Jeg skal ihvertfall droppe desserten. 

Det eneste du trenger å gjøre for å være en del av denne fantastiske julekampanjen, er å sende en sms til 2324 med kodeordet "DROPP". Du vil da automatisk gi 150,- kroner, men du kan selvfølgelig sende så mange sms´er du vil, og jo fler - jo bedre! 

Vil du lese mer om dette, kan du trykke her.   God jul!


Ingen kommentarerbra for breakfast


  Skrevet 13.12.2014 klokken 11:03


God lørdagsmorgen! Den etterlengtede lørdagen er her endelig, og jeg har fri. Noe jeg kjenner at jeg virkelig trengte! Kvelden i går avsluttet med et langt, varmt og deilig boblebad, og etter det har kroppen min vært som gummi. Alle musklene slapper av, og jeg klarte såvidt å stå opp i dag tidlig. 

Nå har jeg nettopp laget meg en liten oppkvikker, nemlig litt hjemmelagd gløgg som ble igjen etter pepperkakebakingen i går og en håndfull mandler. I går fikk jeg også en pakke i posten, som jeg bare må vise dere. Dette undertøyssettet finner du her og er helt nydelig. Jeg elsker både fargen og mønsteret, og i tillegg sitter det superbra. Jeg bestilte også en maskara som jeg elsker og har brukt mange ganger før, nemlig "Virtuôse drama" fra Lancomê. Denne maskaraen sitter lenge, og har en bøy på kosten som gjør at du får farget hele vippen enkelt. Jeg er absolutt ikke en som er flink til å bytte ut sminke når det trengs, men maskara bruker jeg jo hver dag og derfor er det bra med en ordentlig en. 

Begge produktene er fra Estella, og du kan trykke her  for å komme inn på deres hjemmeside. Det tok kun et døgn å få produktene levert, og det er jo alltid et kjempestort pluss. Siden det nærmer seg jul får dere 10% rabatt på alt i deres nettbutikk om dere oppgir koden nora10 og dette varer ut hele desember! De selger alt fra sminke til treningsklær, så det er absolutt verdt å sjekke ut. 


2 kommentarer


Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no