Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.nojeg tester ut grandiosa fullgod


  Skrevet 15.05.2016 klokken 15:56


Som den store matelskeren jeg er, som i tillegg elsker å teste ut nye produkter, måtte jeg selvfølgelig prøve den nye pizzaen til Grandiosa som har fullkornsbunn og som inneholder mindre enn 600 kalorier. Som sagt har jo Marius og jeg vært på en streng diett i det siste, og derfor kunne det ikke vært en bedre tid å komme med denne! Jeg er faktisk positivt overrasket, og jeg gleder meg til å fortelle dere mine meninger. 
Først vil jeg bare si at jeg er superglad for at de har kommet med denne, som er kjempesunn samtidig som den smaker usunt. Jeg elsker pizza, og selvom jeg ikke er så veldig glad i Grandiosa i utgangspunktet, så synes jeg allikevel at det er utrolig godt gjort! 

Bunnen er veldig tynn, noe som gjør at jeg ikke ble så mett. Dette er en porsjonspizza, men for mennesker som spiser en del er det litt lite mat. Jeg klarte fint å få i meg to stykker. Vi prøvde å legge ekstra ost og kjøtt på, og det fungerer kjempebra om man vil ha litt mer. 

Nå er jeg svært kresen på kjøtt og spesielt kylling, og frosne kyllingterninger er absolutt ikke noe jeg er glad i, så for min del kunne de kanskje hatt noe annet, eller en med bare grønnsaker. Når det er sagt så smaker fyllet utrolig godt, og med ekstra ost på, smakte jeg ikke kyllingen. Fyllet er krydret og smakfult til å være en frossenpizza, som inneholder blandt annet bakt paprika og søt chili. Det kunne kanskje vært litt mer ost på, men....

Alt i alt er vi begge storfornøyde med denne, og har allerede spist mange hver. Det er kanskje ikke akkurat sunt å spise denne ofte, men for en som teller kalorier og som bryr seg om proteiner, fett og karbohydrater er den faktisk et bra måltid. Jeg kunne aldri levd på pizza, men vi kommer absolutt til å spise den i helgene eller når jeg ikke orker å lage noe. 

En hel Grandiosa Fullgod inneholder: 
541 kcal
11 g fett
70 g karbohydrater 
8 g kostfiber
35 g proteiner

....
I mine øyne er det alltid bra å lage mat selv fra bunnen av, men jeg vil virkelig anbefale dere å prøve denne ut! Med en deilig salat ved siden av kan det jo bli en rask og enkel middag :-) jeg brukte litt mager kesam og chiliketchup på toppen, nam!Har dere smakt den? 


4 kommentarersol ute, sol inne


  Skrevet 22.04.2016 klokken 10:41


Nå som det snart nærmer seg sommer, er noe av det viktigste, ihvertfall for meg, å forberede huden. Jeg er som dere sikkert har sett, veldig lys i huden og har lett for å bli litt brent når jeg er ute i solen. I mine øyne har jeg allikevel en ganske sterk hud, og pleier som regel å få litt farge, spesielt på magen og lårene. Mitt største ønske er jo å få en så dyp brunfarge som de fleste brunetter får, men det er ingenting å gjøre med det, og da får jeg heller gjøre det beste utifra det jeg har! 

Det er ingen hemmelighet at jeg har solt meg mye, både inne og ute. Jeg må også legge til at jeg nesten aldri har brukt solkrem, men ettersom jeg har blitt litt eldre og heldigvis litt klokere når det kommer til dette med solskader, har jeg skjønt hvor viktig det er å faktisk beskytte seg selv når man er ute i solen. Derfor tenkte jeg å gi dere noen enkle tips til hva man kan gjøre for å beskytte seg selv, og samtidig bevare fargen. Jeg har noen små produkter jeg bruker, og som gjør at jeg overlever sommeren. 


/sponset

Solkrem
Et av de viktigste produktene er vel solkremen. Biotherm sin solkrem for ansiktet er utrolig bra, den trekker raskt inn og kan brukes under sminke. Det er like viktig å bruke solkrem i ansiktet som resten av kroppen, kanskje viktigere i mine øyne, så husk det neste gang du går ut! Og det gjelder selvfølgelig hele året, også. 

Betakaroten 
Det er alltid like viktig å tenke på det som skjer inne i kroppen vår, og det å ta betakaroten en gang daglig, gjør faktisk underverker! Vi kan få i oss mye betakaroten gjennom mat, men for meg som ikke tåler alle typer grønnsaker, er dette en veldig fin erstatning. En pille daglig hjelper til å forebygge solbrenthet, du kan få en dypere brunfarge, og du beholder fargen lenger. Jeg vil også meddele at akkurat dette produktet er sponset, men at det ikke er grunnen til at jeg anbefaler det. Betakaroten har vært noe jeg har brukt i alle år, og det er ganske utrolig å se hvilken forskjell det utgjør. Jeg begynte på disse pillene fra Good for me for noen uker siden, og jeg kan allerede se forskjell. Du kan kjøpe disse her.  

Aftersun

Det finnes vel egentlig ikke noe mer forfriskende enn å smøre seg inn med en deilig og fuktighetsgivende krem eller olje etter at man har ligget en dag i solen. For meg er det å påføre kroppen fuktighet kjempeviktig, og derfor har jeg alltid en flaske med aftersun i vesken min. Denne aftersun oljen fra Vichy er helt fantastisk, og absorberer raskt på huden. Den er absolutt ikke klissete eller fet, og etterlater huden deilig og myk. Det som er så fint med denne, er at du faktisk kan bruke den i dusjen også. 

Fuktighetskrem 
Denne fuktighetskremen fra Elisabeth Arden har vært min favoritt i mange, mange år, og det finnes mange grunner til det! Ikke bare er den helt nydelig å bruke på huden, med små honningkuler som gir huden fuktighet. Den lukter også så deilig, og hver gang jeg bruker den, lukter jeg så godt at folk spør hva jeg har på meg. Det er helt sant! Den er kanskje parfymert, men absolutt en sikker vinner hjemme hos meg. For dere som er mye ute og reiser, selges den billigere på taxfree. Den holder i evigheter også! 

...Jeg håper at dette var noen fine tips! Jeg kommer til å skrive mer om soling senere, så det er bare å spørre om dere har noe spørsmål :-) I mellomtiden kan dere jo gi meg noen tips til produkter også, hvis dere har noe på hjertet! Ha en fin dag videre :-) 


2 kommentarertaylor


  Skrevet 12.11.2014 klokken 20:42Ingen kommentareret vidunderprodukt


  Skrevet 12.11.2014 klokken 16:43


For noen uker siden dumpet det et produkt ned i postkassen min, og det har kriblet i fingrene mine etter å få skrevet om dette produktet. Det er rett og slett en truse, og ikke hvilken som helst truse, men en truse som faktisk gir deg større rumpe! Dette produktet er noe som nettopp har kommet til Norge, og som er veldig populært i blandt annet Hollywood. Trusen strammer rett og slett så mye at rumpa blir løftet opp, og i tillegg gjør den midjen og hoftene litt smalere, på grunn av det tykke og trange stoffet. 

Rumpa mi er absolutt ikke det største problemet jeg har når det kommer til min egen kropp. Faktisk så er jeg ganske fornøyd med den, både med fasong og størrelse. Allikevel hadde jeg veldig lyst til å teste ut dette produktet som høres for godt ut til å være sant. Ikke bare har jeg lest om denne vidundertrusen på andre blogger, men jeg har også sett den i diverse blader og hørt at dette er "det hotteste på markedet akkurat nå". Den må prøves ut, tenkte jeg. 

Å ha litt rumpe fra før av er en stor fordel når du skal bruke denne. Jeg kan egentlig ikke tenke meg at den virker noe særlig på de som ikke har stor rumpe, men det er en annen sak. Personlig synes jeg ikke at min ble noe større, men løftet - det ble den! Med klær utenpå ser det ut som en skikkelig sprettrumpe, og det er jo faktisk det de fleste jenter vil ha. Både kjæresten min og jeg mener at det er litt dumt å jukse på den måten, og "late" som om man har en rumpe man egentlig ikke har. Det blir litt det samme som å ta bomull ned i bh`en. Men vi jenter har alltid våre hemmeligheter, spesielt innen skjønnhet, og jeg mener jo også at det er lov til å pynte litt på sannheten noen få ganger, når man skal være ekstra fin. Denne trusen er jo perfekt under trange kjoler som ellers ville klemt rumpa flat!

...Så min konklusjon er vel at dette er et nyttig og veldig bra produkt for dem som føler at de trenger en. Selv er jeg glad for at jeg har en i skuffen, den kommer nok til å bli brukt en del ganger, men det skal ikke bli en vane.   


sponset innlegg

Jeg tok over hundre bilder i forskjellige bukser, men kom frem til at jeg ikke er klar for å vise rumpa mi til hele verden, så dette ble de eneste 
passende bilde, haha.  Uansett, dette er absolutt et anbefalt produkt fra min side. I tillegg sitter den som støpt, og er ikke det plukk ubehagelig å ha på. 

Denne rumpeløfteren kan du kjøpe til bare 299,- ved å trykke her. I tillegg har jeg vært så heldig å få en kode jeg kan gi til alle mine fantastiske lesere! Bare skriv
"NORALBA" i bestillingen, så får dere alle med en liten gave!  


2 kommentarerny serie fra pantene


  Skrevet 04.11.2014 klokken 14:42


I forrige uke var jeg så heldig å få en hyggelig pakke i posten! Den var stappfull av deilige produkter fra Pantene, og jeg har allerede 
rukket å teste dem ut! Med en lang pause fra sponseverden er det fantastisk å være tilbake, og få slike søte og hyggelige
overraskelser i hverdagen!  /sponset innlegg

Denne nye produktserien fra Pantene som heter Pro-V har hovedfokus på å beskytte håret mot mineraler. Pantene har forsket på mineraler
og hår, og funnet ut at kobber skader proteinet i hårstrået. Håret absorberer kobber fra vann, derfor kan håret skades når vi dusjer.
Disse produktene er de første på markedet med EDDS, som er en antioksidant som nøytraliserer overskuddet av kobber i håret.
Derfor kan du dusje uten at håret levetid forringes ved bruk av disse.

Det første jeg vil si er at jeg elsket dem. Som dere vet så er jeg ingen hårperson, jeg bruker lite tid på håret mitt, jeg hater å style det og jeg 
bruker minst mulig penger på produkter. Disse beskytter håret, og det ble skinnende, glansfult og skikkelig mykt! I tillegg er lukten helt nydelig,
og for meg er det et stort pluss.  

Tusen takk for herlige produkter! 


Én kommentardagens anbefaling


  Skrevet 05.10.2014 klokken 17:18


Jeg er bare nødt til å tipse dere om disse fantastiske produktene! Denne shampoen og balsamen fra "natural world" er helt supre, og de koster
heller ikke skjorta!
Argan olje hjelper til med å gjøre håret mykt og pleiet, skinnende og fint. Denne oljen er jo noe av det hotteste på markedet for tiden, og jeg har
selv sverget til det i lang, lang tid.  
I tillegg lukter de begge ubeskrivelig godt! Mmm.... jeg elsker å finne slike ting! De er også parabenfrie og organiske!
Løp og kjøp :-)  


Én kommentarmere suppe


  Skrevet 30.09.2014 klokken 19:37


I forrige uke fikk jeg besøk av Jannike, som er en av søstrene som driver "Mere suppe". Disse suppene er uten tilsetningsstoffer, inneholder
lite kalorier og smaker utrolig godt. De er faktisk veldig, veldig gode og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg prøvde disse ut. Det som også er veldig 
deilig å tenke på, er at suppene er helt ferske og ikke fryst. Derfor har de den gode, hjemmelagde smaken som jeg krever når jeg kjøper
ferdiglaget mat.  
Det finnes mange smaker, men etter å ha smakt på alle, må jeg innrømme at den med "gulrot og chili" og den med "brokkoli, erter og mynte" er mine
to sikre favoritter. Men de andre er også supergode og veldig mettende. Fremover kommer jeg til å teste disse suppene ut med
forskjellige ting, og komme med oppskrifter og serveringstips.

Jeg var så heldig å få en hel kurv full av supper, og jeg gleder meg masse til å ha dette til middag fremover. Følg med!
For dere som ikke har smakt "mere suppe" før, anbefaler jeg dere virkelig til å dra til nærmeste butikk for å teste dem ut :-) 


2 kommentarerlørdagsmorgen


  Skrevet 27.09.2014 klokken 08:03
Ja, da er det lørdag allerede, og jeg har nettopp dusjet og satt meg ned med litt frokost. Om en halvtime blir jeg hentet av Aurora og sammen 
skal vi kjøre inn til Oslo for å selge klær. Jeg gleder meg, men jeg er også utrolig spent på om noen i det hele tatt vil kjøpe noe!
Jeg prøver fortsatt å finne ut hva jeg skal ha på, og siden det er såpass tidlig enda, så har ikke hodet mitt helt våknet. 

Den grove, gode sconesen fra Kanel og et intervju med "fotballfrue" hjelper ihvertfall litt.

...Men jeg håper virkelig at jeg ser noen av dere i Oslo i dag! Husk at jeg selger mye fint for veldig lite penger :-)
Ellers, ha en utrolig fin lørdag, og kos dere masse. Det ser ut som solen skal skinne! Hei så lenge! 


Ingen kommentarersexy


  Skrevet 22.09.2014 klokken 13:08/hmtrend


Ingen kommentarerstram timeplan


  Skrevet 10.09.2014 klokken 18:50


Noe av det beste med å ha begynt med å blogge ordentlig igjen, er ikke bare at jeg har så utrolig mange gode og fine lesere som kommenterer
og skriver til meg personlig på mail eller facebook. Det er jo selvfølgelig det desidert beste! 

I over ett år har mailboksen min vært tom, og i det siste har jeg faktisk begynt å innse at det ikke var jeg som hadde postet feil mailadresse her 
på bloggen. Nå har jeg nemlig begynt å bli invitert til arrangementer og fester igjen, og det er en veldig god følelse. Det høres sikkert veldig 
ekkelt og overfladisk ut, men jeg mener det...er det noe jeg savner skikkelig fra min store tid som blogger, er det nok alle de morsomme kveldene 
hvor Ida Wiik og jeg dro fra pressefrokost til pressefrokost, drakk sjampis, maste om goodiebags og tok bilder med kjendiser. 
Jeg har blitt eldre, men av en eller annen grunn kunne jeg ønske at jeg kunne skru tilbake tiden og ikke ha større problemer enn det å 
skulke en skoletime for å dra på åpning av en ny butikk i Karl johan. 


...Jeg er ihvertfall ærlig, og jeg har så utrolig mye gøy å glede meg til fremover. Ikke bare har jeg mye som skjer i privatlivet med kjæreste, 
venner og familie. Jeg skal også på noen ting i løpet av de neste to ukene, og selvom det sikkert er timeplanen til fotballfrue hver eneste dag,
så er jeg fryktelig lykkelig for at jeg har noe å se frem til. Det har jeg ikke hatt på lenge.
 
*fredag 12/9 bursdag 

*lørdag 13/9 bursdag

* torsdag 18/9 Volt magasin 

* fredag 19/9 Samsøe & Samsøe store opening 

* søndag 28/9 5 års jubileum for Tårnhuset Restaurant 
 
....Selvom jeg har sluttet på Tårnhuset, har jeg blitt invitert til jubileumsfesten deres, for alle ansatte. Jeg savner dem mye, og det finnes 
ikke noe jeg gleder meg mer til! Det er ikke noe som er bedre enn å ha fest med servitører og kokker, så det blir nok en kveld
jeg kommer til å huske...Forhåpentligvis!

Har dere noen planer fremover som dere gleder dere masse til? Fortell! 

Én kommentarukens favoritt


  Skrevet 02.09.2014 klokken 19:08


Jeg er bare nødt til å tipse dere om dette fantastiske produktet fra soap&glory
Kviser og uren hud har aldri vært et problem for meg, men det er allikevel viktig å holde huden ren og fin,
og pleie den jevnlig.

For en liten stund tilbake endte jeg opp med å kjøpe denne ansiktsskrubben. Jeg er alltid i tvil når det gjelder
nye produkter jeg ikke har prøvd før, og jeg er vel litt gammeldags når jeg sier at jeg liker å bruke det samme som jeg
alltid har gjort. Derfor var jeg litt skeptisk!

Nå er den en favoritt. Som regel er skrubber til ansiktet for harde for meg, og jeg ender faktisk opp med kviser etter å
bruke dem. Men denne......den er så utrolig god! Den lukter veldig friskt og godt, litt som mint, og etterlater huden helt
silkemyk og deilig. Jeg bruker den så og si hver eneste dag, og jeg har absolutt fått finere hud av den.

Påfør den i ansikt og hals og masser godt til den skummer. Skyll av med kaldt vann. Den inneholder små korn som skrubber huden
forsiktig. Du føler deg utrolig frisk og fin etterpå!  

Den er også utrolig drøy i bruk, så den holder veldig lenge. Absolutt et produkt jeg anbefaler på det sterkeste, spesielt hvis du sliter
med uren hud, hudormer, kviser eller lite fuktighet. 


Ingen kommentarerby night


  Skrevet 30.08.2014 klokken 21:47


Ja, jeg vet....i forrige innlegg skrøt jeg av min koselige spakveld alene og at jeg absolutt ikke skulle forlate leiligheten min. 
Men herregud! Etter altfor mange ansiktsmasker og fotkremer bestemte jeg meg for å ta meg en tur ut. Som dere vet så elsker jeg regn,
det koseligste jeg vet er faktisk og bare stå i regnet med ansiktet opp og kjenne alle dråpene som treffer huden.... og det var nettopp
dette jeg trengte.

...Og da jeg hadde fått på meg både ullsokker, hunterstøvler og regnjakke, så tok jeg like godt turen ned til parken for å finne ut av
hvem som spilte den altfor høye men koselige musikken. Og i parken var det full fest til tross for været. Det var grillmat, vin, øl og masse mennesker,
og det var til og med folk som danset. Romantisk!  
...Trappen ned til vannet var dekket med lys, og det var så utrolig fint. Da jeg stod midt på broen og lente meg over rekkverket for å se på 
vannet, så jeg plutselig et tivoli! Jeg begynte å løpe ned trappene, og oppdaget noen små, fine dekorasjoner på veien. De har jo faktisk
pyntet hele Sandvika! Jeg ble helt overrasket jeg. ...Nå skal jeg straks ut i regnet igjen, jeg skal nemlig på en liten tur rundt i Sandvika med en venninne. Det er noe som heter "nattevandringen" 
og der skjer det mye koselig. Jeg er veldig glad for at jeg har en venn som blir med på slikt :-)  


5 kommentarerBehind the trees


  Skrevet 29.08.2014 klokken 13:21


 

 


2 kommentareri don´t care


  Skrevet 10.08.2014 klokken 20:37
foto/meg


4 kommentarerdirty work


  Skrevet 08.08.2014 klokken 19:20tegnet av / meg


2 kommentarera walk on the beach


  Skrevet 05.08.2014 klokken 21:24bikini / jenny skavlan for porto brazil 


3 kommentarerkokomo


  Skrevet 12.07.2014 klokken 16:39


Da har jeg bare en ting å si - det er sommerferie. Kroppen min har installert sommermodusen for lenge siden, og det er ingenting annet 

i verden jeg kunne bedt om akkurat nå. Jeg er klar for å prøve å nyte livet, ha det gøy, bade, jobbe med hudfargen og trene. 
Jeg har ikke hatt tid til noen av disse tingene på så lenge jeg kan huske, så det skal bli helt, helt fantastisk.

I kveld skal jeg på bursdag til en av de beste jentene jeg vet om, og i morgen tidlig setter jeg kursen mot Hvaler med en annen jentegjeng!
Mamma og søsteren min er der allerede, og jeg klarer nesten ikke vente med å se dem og mitt kjære sommerhus igjen. Jeg elsker det stedet, og
ingen kan ta det fra meg!

Hun ene jeg reiser med i morgen har også hytte på samme øy som meg, så vi skal nok ha det kjempegøy og kose oss masse i denne deilige
sommervarmen. Jeg gleder meg til å kjenne sanden mellom tærne og få saltvann i håret. Nå har jeg nettopp trent og er ferdigdusjet og klar for å begynne å sminke meg snart. En liten økt med litt kardio og lette knebøy er det 
eneste som skulle til for at jeg skulle føle meg noen hakk bedre, og jeg gleder meg til å begynne for fullt med treningen igjen. Husker dere ikke
hvor aktiv og flink jeg var før, kanskje? :-)

Nå skal jeg drikke opp den herlige og friske sommerdrinken jeg nettopp har laget, for snart blir jeg hentet! 
Kos dere masse i helgen, og følg med på bloggen! Nå har jeg ferie og mye blogging å ta igjen, vet dere!  


Én kommentaren hvit drøm


  Skrevet 01.07.2014 klokken 12:38


Som dere vet var jeg nettopp i London på grunn av bryllup, og det var helt fantastisk. 
Herregud for et nydelig bryllup!  

Etter sermonien dro vi videre til et kjempefint hotell hvor vi skulle sove. Ved siden av var det festlokale, hvor vi var resten kvelden. 
Og dette stedet??det var enda finere. 


Tusen takk for en helt spesiell opplevelse! Jeg ønsker dere alt godt :-)


6 kommentarernye øredobber


  Skrevet 11.06.2014 klokken 12:21


I går fikk jeg enda en pakke i posten, og denne gangen var det disse nydelige og etterlengtede ysl øredobbene. 
Jeg har ønsket meg dem så lenge jeg kan huske, og til slutt fant jeg dem på en bruktside. Jeg har en liten mistanke om at disse
ikke er av ekte vare, men jeg kommer allikevel til å bruke dem, til tross for at jeg hater fake og uekte. Jeg vet jo heller ikke om jeg tar feil! De er ihvertfall veldig fine, og jeg er kjempeglad for å ha fått kloa i dem! Hva synes dere? 


3 kommentarerbrun uten sol


  Skrevet 17.04.2014 klokken 13:11


 Ja, som dere vet, er jeg veldig glad i være brun. Det som er så trist, og som gjør det vanskelig, er at jeg har en fryktelig lys hudtone, og 
får derfor veldig sjeldent en dyp farge til tross for at jeg soler meg mye. Til gjengjeld har jeg en ganske sterk hud og derfor skal det en del til før jeg blir ordentlig solbrent.

Som dere også vet, har jeg lenge vært "kjent" for en som har drevet mye med selvbruning. Den tiden har jeg heldigvis nesten glemt, men
man kan heller ikke gjøre noe med fortiden, så det er vel bare å le av det jeg syntes var pent før.

Uansett, nå frem mot sommeren er det viktig å bygge opp farge igjen etter en lang og mørk vinter, og det aller beste er å ta sol i solarium.
10 minutter 2 ganger i uken gir deg D-vitamin, farge og bygger opp huden uten at du blir brent. Allikevel finnes det noen som ikke alltid har økonomien 
eller muligheten til å ta sol, enten det er lenger eller oftere, og da er selvbruning løsningen. Jeg har fått fryktelig avsmak av dette produktet etter min lille
periode for noen år siden, men noen ganger er man bare nødt til å bruke det om man skal ha på en liten kjole på eller vise seg i bikini.

I går bestemte jeg meg for å spraye meg, rett og slett fordi jeg skal til København i morgen,  og ønsker å se brun og frisk ut. Jeg føler meg mye finere
med litt farge på kroppen, og dette er jo et godt alternativ. St. Tropez er etter min mening det aller beste merket, og du oppnår farge med en gang du sprayer på.
Allikevel blir du brunere og brunere etter jo lenger du venter, og du får en skikkelig dyp farge.  


Noras spraytan tips

* skrubb og vask kroppen skikkelig først
* ikke smør deg med fuktighetskrem først
* spray ca. 20 cm fra huden i en jevn sprut
* ikke ta på huden med hendene eller prøv å smør det ut
* få hjelp av en annen til å spraye deg på baksiden
* ikke ta på klær eller kom bort i ting på en god stund, helst så lenge som mulig
* spray deg om kvelden. spraytan skal sitte på i minst 8 timer, og da er det perfekt å sove i de timene.
  Husk å skifte sengetøy etterpå
* Ta vekk hvite/pene eiendeler på badet eller hvor du enn sprayer. Fargen kommer overalt, og jo mer du tar vekk,
jo mindre er det å vaske etterpå. Man kan også gjøre det i dusjen.
* Vask hendene godt etterpå
* Stå på et håndkle eller avis, slik at du ikke får fargen under føttene
* Dusj når tiden er ute - ingenting lukter så vondt som gammel selvbruning
* Ta litt solarium først om du er veldig blek, da blir det mindre kontrast. Eller du kan velge en lysere selvbruning.
* Smør deg godt med fuktighetskrem etter at du har dusjet første gang 

..Dette er da mine beste tips til hvordan du sprayer deg selv hjemme, smertefritt. 

Når det gjelder mitt beste produkt, så må det var den på bildet over. St.Tropez, self tan dark, bronzing spray. Den er helt fantastisk,
og du blir kjempebrun. St.Tropez har også grønne pigmenter i stedet for oransje, slik at du blir ikke oransj-brun, men mer svart-brun.
De er noe dyre og denne kostet 499,- , men jeg kan love dere at det er verdt hver eneste krone. De inneholder også 200 ml, noe som er mer 
enn man skulle tro, og du kan derfor bruke den mange ganger før den blir tom.

Jeg anbefaler dere også til å ta solarium fremfor selvbruning, men det er jo deilig at et slikt produkt finnes om man
plutselig skal i bryllup, i bikini eller bare føle seg litt fin. Lykke til alle sammen! 


6 kommentarerlatte macchiato


  Skrevet 13.04.2014 klokken 13:00


Som dere vet så er jeg et skikkelig kaffemenneske, og trenger en kopp så og si hver eneste morgen. 
Jeg har derfor aldri vært noe superfan av posekaffe, pulverkaffe og andre "dårlige" produkter, så da jeg fikk Nescafé´s nye Latte Macchiato i
posten i går, var jeg derfor veldig skeptisk. Jeg husker at jeg prøvde noen andre typer av disse for mange år siden, og at det ikke var det helt store for meg.

Latte Macchiatoen derimot, var helt fantastisk. En ting jeg alltid tenker på, er at ingenting kan erstatte en ekte kopp nykvernet kaffe. 
Denne var allikevel veldig nær, og selvom den har en veldig svak kaffesmak og mye melk, elsket jeg den.

Jeg bruker ofte melk i kaffen min, fordi jeg liker den litt mildere i smaken, og derfor passet denne så godt til meg. Den kremer seg med en gang, og etterlater
et tykt lag med deilig skum på toppen. Den er som sagt veldig mild på kaffesmaken, men for de som liker det, er jo det bare bra.  
Mmm?jeg hadde i litt kanel og litt mer melk, og man kan jo tilsette akkurat det man vil. 
Det eneste du trenger å gjøre for å få en perfekt Latte Macchiato, er å koke opp vann, ha pulveret i en kopp, og ha i vannet. Rør godt, la den stå 
og trekke litt, og ha det du vil eller drikk den som den er.

Jeg anbefaler denne til de som liker en myk, kremete og mild kaffe. Den passer også til de som ikke behøver den beste kvaliteten, og 
som har en travel hverdag.  Pakken inneholder mange poser, og de holder utrolig lenge. 


2 kommentarer


hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no