Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.nopink friday


  Skrevet 18.11.2016 klokken 11:34


Hei alle sammen, og god formiddag! Det er fredag allerede, er det bare jeg som føler at denne uken har rast forbi? I morgen har jeg endelig fri, og jeg håper på å få gjort noe koselig med Marius, når vi endelig har litt tid sammen. 

Denne uken har vært den beste på lenge, og jeg føler at jeg har fått gjort masse. I dag våknet jeg klokken åtte og da dro jeg rett på trening, hvor jeg hadde en kjempebra økt! Det er faktisk den tredje økten denne uken, og jeg er så utrolig stolt av meg selv, og veldig fornøyd med at jeg har klart å få litt motivasjon og selvkontroll tilbake. Det er en helt fantastisk følelse, spesielt når man trener før jobb og får litt ekstra energi, og nå har jeg i tillegg en hel time hjemme før jeg skal dra. Jeg har satt på dagens middag på svak varme, den skal småkoke i hele dag, jeg har vasket klær og ryddet litt, og selvfølgelig fått i meg en skikkelig frokost! Når man har fått treningsmotivasjon følger matmotivasjon med, ihvertfall i mitt tilfelle, og det er jo det beste av alt! Jeg har fått noen nye favoritter siden sist, så jeg tenkte å dele de kjapt med dere - for dette er noen ordentlige godsaker som gjør trening enda bedre! Før trening drikker jeg Nocco, som er en drikk som inneholder BCAA. De har nettopp fått en ny smak som heter Skumtomte, og den smaker helt nydelig! Jeg smakte den for første gang denne uken, og kjøpte med en gang mange som jeg har stående i kjøleskapet. Dette er nemlig en smak som kun er produsert i et spesielt antall, og som også kun selges på Elixia og noen få andre steder. Jeg klarte faktisk å finne den på nettet også, og siden den er litt billigere enn de vanlige Nocco´ene, er det lurt å kjøpe mange samtidig! Dere kan kjøpe den her. Det er ingen hemmelighet at det er lurt å drikke proteinshake etter trening, og her i huset gjelder det også! En proteinshake hjelper deg å få deg de proteinene du trenger, og det trenger absolutt ikke smake vondt! Det finnes uttallige måter å drikke proteinshake på, og bare fantasien setter grenser. Du kan lage kaker, rå baller, bars og masse annet, men siden jeg ikke hadde så god tid i dag, lagde jeg bare en helt enkel shake, men med en liten vri. Jeg brukte to scoops med proteinpulver fra Whey med sjokoladesmak, litt mandelmelk og 1 ts chiafrø, og kjørte det glatt med en stavmixer. Hvis du ikke bruker for mye væske så går det fort ned, og man kan også bruke sugerør om man ikke liker smaken. Men, jeg synes absolutt ikke at det smaker vondt! Du må bare vende deg til det. Dessuten kan du jo ha masse annet oppi en shake, som sjokolademelk, honning, yoghurt, banan osv. Uansett, dette pulveret er et av de beste, og det er så greit å ha en stor pose stående hjemme, istedet for å kjøpe en liten flaske etter hver økt. Dette pulveret er også på salg akkurat nå, og du får kjøpt det her. Jeg elsker smaken av sjokolade og jordbær! 

Så, til noe som ikke er noe å spise, men som er noe av det mest praktiske jeg har vært borti. Uttalige ganger har jeg irritert meg over at jeg ikke har noen plass å plassere mobilen når jeg trener eller går tur, og jeg er nok ikke den eneste! Enten den faller ut av lommen på hettegenseren eller blir svett i sportsbh´en - like irriterende er det, men musikk må man jo ha! 

En venninne av meg står faktisk bak dette utrolige produktet, TEGA, og jeg har vært så heldig å få teste det. Jeg elsker designet med duse og lyse farger, samtidig som det ser elegant ut. Dette er rett og slett et belte som du fester rundt hoftene, og hvor det finnes en lomme til mobilen på siden. Dette har blitt en favoritt hos meg, og den er like viktig å ha med på trening som mobil i seg selv. De er heller ikke så dyre, og du kan velge i fler farger. Anbefales virkelig for de treningsglade!
Du kan kjøpe din egen "Tega" her. Det siste produktet er min store favoritt, som gjør hverdagen enda enklere. Denne proteinpuddingen kom jeg tilfeldig over i butikken etter å ha sett den overalt på sosiale medier, og tenkte at jeg skulle prøve den ut, selvom jeg var litt skeptisk. Herregud, den smaker helt himmelsk! Jeg klarer ikke å beskrive hvor godt denne smaker, ihvertfall ikke for å være så sunn som den er. 1 boks inneholder 144 kcal, 20 g protein og ikke noe fett eller karbohydrater. Med andre ord, det perfekte mellommåltid! Jeg spiser ofte en hver dag, og smakene med sjokolade og karamell er mine favoritter. Jeg anbefaler virkelig å kjøpe denne om dere trenger litt inspirasjon. Den er også laktosefri. 

Hvis du vil bestille Propud over nettet, som er noe jeg anbefaler, kan du trykke her. Her kan du også lese mer om næringsinnhold! 

...Så, da var den timen gått allerede, og jeg må forte meg til jobb. Jeg håper at dere likte noen av tipsene. Har dere noen tips å gi tilbake?:-) Ha en strålende dag videre!


4 kommentarerhappy green morning


  Skrevet 13.05.2016 klokken 10:35


God morgen kjære lesere! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har på følelsen at dette kommer til å bli en fantastisk dag! Den har ihvertfall startet utrolig bra, og jeg håper det fortsetter slik. 

I dag våknet jeg til et litt overskyet vær, men det gjør absolutt ingenting - det er faktisk utrolig deilig å slippe den varme solen for en gangs skyld. Som vanlig startet jeg dagen med en boks iskald NOCCO, herregud så mye det har å si for meg. Dagen blir liksom ikke den samme uten denne deilige drikken. I tillegg inneholder den BCAA som bidrar til en raskere restitusjon og en forbedret muskelreperasjon. Ikke bare det - den er helt kalorifri og sukkerfri. Smaken av pære er min favoritt, da den er mye friskere og bedre enn de andre. Den inneholder også koffein, og derfor er denne et must for meg hver eneste dag! Har dere drukket denne før? Er du en som meg som liker å starte dagen med denne? Her kan du få rabatt på et helt brett! 

Jeg har også allerede fått tatt en sjapp økt med mitt nye treningsbånd, som ikke har så stor motstand, men som allikevel gjør at det svir skikkelig i både armer og ben! Det er deilig å starte dagen med noen enkle og lette øvelser hjemme, og heller fokusere på tunge løft senere på dagen, på et treningsstudio. Jeg bruker dette båndet så og si hver eneste dag, og man merker raskt resultater. Den er også super for rumpeøvelser! Nå får jeg se å komme meg litt ut i finværet! I dag har jeg en del å fikse, spesielt siden alt er stengt frem til syttende mai! Da gjelder det å planlegge bra. Det var rimelig flaks at jeg fant ut at bunadskoene mine var ødelagte tidligere denne uken, og i dag, i siste liten, skal jeg hente dem hos skomakeren. Da blir det bunad i år også, da! 


3 kommentarerstolt


  Skrevet 15.04.2015 klokken 22:22


God kveld! Som dere kanskje skjønner så klarte jeg faktisk ikke la være å blogge noe mer i dag. Det er kjedelig å henge hjemme alene noen ganger, og jeg har så mye energi for tiden at jeg måtte gjøre noe. Nå har jeg endelig kommet hjem fra en times trening, og det er den femte dagen på rad med trening, denne uken! Jeg er faktisk ganske stolt av meg selv, og jeg elsker at jeg endelig kan si det høyt! Det har vært et fryktelig mørkt år for meg, egentlig, og derfor er det så deilig å endelig få rutine og system på ting. Nå skal jeg hoppe i dusjen, og etterpå skal jeg lage meg en deilig fruktsalat med mango, jordbær og mager vaniljekesam. I morgen starter jeg sent også, så jeg kan sove litt ekstra lenge. Ha en fin kveld, dere! 


5 kommentarerhvordan komme tilbake


  Skrevet 07.01.2015 klokken 19:35


Det er ingen hemmelighet at det å komme tilbake til en sunn hverdag med trening og sunn mat er hardt etter nesten en måned med fet mat, kaker og godteri. En feil jeg har gjort de siste fire årene er å tenke at "det er lenge til sommeren" og ikke startet før bikinisesongen er to uker unna. På denne måten har jeg sultet meg og trent hardt, og selvom jeg har klart å få resultater hver gang, har jeg aldri vært fornøyd. Jeg vil ikke ha det slik lenger, men heller prøve å ha en sunn og god livsstil året rundt. Derfor er 2015 året hvor jeg skal ta meg selv i nakken og være flink. Er dere med meg? 

Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er nemlig ikke bare for å motivere dere, men også meg selv. Så jeg håper vi alle kan jobbe sammen og motivere, presse og glede hverandre med en sunnere livsstil! Her er mine tips til å komme tilbake til den daglige rutinen!

1. Sett deg et mål
Min mening er at det å ha et mål er det absolutt viktigste, uansett hva du skal. Bruk god tid på å tenke hva du vil oppnå, og sett deg et mål som det er mulig å gjennomføre. Det kan enten være snakk om en vekt du vil nå, noen cm du vil miste eller å løpe en bestemt strekning på bestemt tid. Man klarer alt man vil!

2. Bestem deg for en tid
Når du har funnet et mål og har det klart for deg, burde du sette deg en tid for når målet skal være oppnådd. Dette gjør at du automatisk presser deg selv litt ekstra, og motiverer deg enda mer til å fortsette. Jeg husker hvor deilig den følelsen var!

3. Begynn forsiktig
Selvom vi er i begynnelsen av Januar, betyr ikke det nødvendigvis at du har dårlig tid eller er nødt til å starte med en gang. Begynn med de to punktene over, kom inn i treningen med lette øvelser (hvis du er ny ) og spis sakte men sikkert mer sunn og god mat. Husk at man skal leve også. Verden går heller ikke under om man ikke har bikiniklar kropp til juni, men jeg vet godt hvordan det føles å ikke lykkes i det målet man har satt seg og føle seg uvel. 

4. Lag en plan
Å lage en plan er noe jeg selv er fryktelig dårlig på, men noe som jeg allikevel vil anbefale dere alle. Lag deg en plan uke for uke med hva du skal spise og trene. Dette gjør at du får følelsen av at du "må" og til slutt vil du komme inn i en sirkel hvor alt går av seg selv uten at du engang tenker på det. Tenk hvor deilig det er å ha alt planlagt dag for dag, i stedet for å våkne opp og tenke "hva skal jeg trene i dag?" eller å gå rundt på et treningssenter uten mål og mening. 

5. Gjør deg selv glad 
Å være glad og lykkelig er vel det viktigste, ihvertfall for meg. Nå skal jeg ikke si at jeg er noen av delene, men er det noe jeg prøver på hver eneste dag, er det å smile, tenke positivt og bestemme meg for at jeg klarer det jeg vil. I stedet for å tenke "æsj, så stygg jeg er" å begynne med trøstespising, må man prøve å tenke "herregud, jeg skal bli så fin til sommeren" å jobbe for det. Er det noe jeg har lært er det at ingenting kommer av seg selv. Finn kjærlighet i sunn mat og treningen, ta øvelser som gjør deg glad. Blås i hva folk mener, om du får resultater er du den som lykkes. Husk å se fremover, alltid!  gamle bilder

Jeg begynte så smått i dag med sunn mat og "trening". Siden jeg fortsatt er litt småforkjølet venter jeg med hard styrke-og kondisjonstrening, og bruker heller tid på pilatesøvelser, trening med strikk og gåturer. Det gjør meg også mye lykkeligere! På mandag er det fult kjør på alvor, og det skal bli deilig. Vi får håpe at jeg har klart å sette sammen en "ukesmeny" til da. Og det aller viktigste - blitt frisk! 

Har dere noen gode tips til meg, da?  


2 kommentarerrødbeter og kanel


  Skrevet 12.11.2014 klokken 13:21


God morgen, verdens beste lesere! Ahh, i dag har jeg fri, og det er en ubeskrivelig deilig følelse å våkne opp til. Jeg fikk sove ut, og i tillegg lå
jeg i sengen i nesten to timer før jeg satte føttene på det kalde gulvet. Jeg elsker å bare ligge under den varme dynen og lese nyheter på mobilen,
se ut av vinduet og bare kose seg skikkelig.

Etter juicepressing her hjemme i går kveld, ble det jammen meg litt juice til frokost også. I dag lagde jeg min favoritt, som er en juice av rødbeter,
appelsin og kanel. Nam!  
En skikkelig fersk juice setter virkelig igang kroppen på alle mulige måter, og det virker nesten mer oppkvikkende enn en dobbel shot med kaffe. 
Allikevel må jeg nok innom Kanel etterpå, kaffe er jo bare noe man må ha!

Nå skal jeg ligge her og dra meg litt til, før jeg setter snuten inn mot Oslo. Jeg skal på et lite, hyggelig møte og jeg gleder meg masse!
Ha en fin dag så lenge :-)  


Ingen kommentareren grønn og deilig kveld


  Skrevet 11.11.2014 klokken 23:03


Hei dere, og god tirsdag! De dagene hvor jeg begynner sent på jobb går så utrolig fort.
Ikke på jobb, da går den jo ubeskrivelig sakte...men når man først er hjemme i syvtiden, flyr tiden!
Nå er jo klokken plutselig elleve og jeg har ikke engang rukket å sette meg ned og senke skuldrene! 

Da jeg kom hjem fikk jeg et lite og hyggelig besøk av kjæresten min. Vi lå i sengen og bare holdt rundt hverandre helt til vi måtte dra på trening. 
I dag klarte jeg styrketreningen litt bedre, og jeg føler at jeg har kommet inn i den gode sirkelen. Endelig!
Allikevel ble det en lett økt med lite vekter, bare for å vende kroppen til tyngre og tyngre. Men deilig, det var det uansett.

Nå har jeg rumpa mi godt plantet i sofaen. I morgen har jeg fri, men jeg tror ikke jeg velger å ha en sen kveld forde. De dagene hvor man står
opp tidlig er de dagene man får mye ut av og har mest energi - ihvertfall jeg. Uansett, jeg har laget meg en deilig grønn juice til kveldsmat.
Rett og slett fordi både jeg og selve hjernen min er drittlei fet mat og brød. Juicen ble kjempegod, og i tillegg så er den jo supersunn. ....Mmmm! Jeg elsker juice og det jeg elsker enda mer, er at jeg har min egen juicemaskin som gir meg tilgang på ferskpresset juice uansett 
på døgnet. Kjøleskapet er fylt opp med alt du kan tenke deg av friske grønnsaker, så her skal det juices mye fremover. God natt, dere! 


Én kommentarmine beste motivasjonstips


  Skrevet 03.11.2014 klokken 19:42


Det er ikke allitd like lett å løfte på stumpen, ta på seg joggesko og komme seg på trening. Mitt tilfelle er vel at jeg alltid overbeviser
meg selv om hvor utrolig mye annet jeg må få gjort, eller at jeg trenger hvile. Dette er knekken man må over for å virkelig komme inn
i treningsrutiner igjen, og hvis man ikke får et lite spark bak og noen teskjeer med motivasjon, er det ikke allitd like lett. 
Siden jeg, i dag, har startet et bedre og sunnere liv, har jeg tenkt til å dele mine virkelige motivasjonstips med dere!
Alle disse ti punktene er ting som har hjulpet meg mye, og som hjelper skikkelig.  

* invester i noen kule treningklær du føler deg komfortabel i 

* finn deg en treningsvenn, enten det er en venninne eller kjæresten din, og motiver hverandre

* sett deg et mål, og tenk på det hver gang du ikke vil trene

* gi deg små belønninger en gang i blandt om du er flink

* lag en spilleliste med motiverende sanger

* se på motivasjonsvideoer på youtube

* tenk på hvorfor du må trene og hvor deilig det føles etterpå

* sett opp et treningsprogram dag for dag og velg øvelser/timer du gleder meg til

* heng opp et bilde av deg før på speilet, og se forskjell dag for dag

* følg inspirasjonsprofiler på instagram 

  

...Håper dette var til hjelp! Jeg håper at dere finner litt inspirasjon i bloggen min fremover også, for jeg kommer til å legge ut masse
om trening og sunn mat! Nå skal jeg på trening, snakkes! Og bare for å gjøre det klart en gang for alle - bildet over er gammelt! Jeg ser
ikke ut slik nå! 


Ingen kommentarerenkle endringer i hverdagen


  Skrevet 20.10.2014 klokken 11:58


Siden jeg er så utrent som jeg kan få blitt for tiden, vil jeg gjerne komme igang igjen. Jeg kommer derfor til å legge ut masse
treningstips, musikk og øvelser fremover, for å både motivere meg og dere. Derfor begynner jeg så smått med å gi noen tips til
hva man kan endre for å bli i litt bedre form. Det er ikke mye man burde forandre på, og hvis man gjør de tingene nedenfor i tillegg
til vanlig trening, burde det går rett vei. Jeg skal ihvertfall bli flinkere til alle punktene!

* ta trapper i stedet for heis 
Ja, dette er noe jeg burde bli flinkere til. Jeg bor selv i fjerde etasje og går veldig sjeldent trappene, men 
det er jo egentlig kjempelurt! Før løp jeg både opp og ned når jeg skulle noe.

* gå av et stopp før når du tar buss 
Dette har jeg faktisk gjort mye, men det er jo ikke alltid man har tid eller spesielt lyst. Allikevel kan det være en 
grei ting å lage tid til. Det burde ihvertfall gå hvis du bor i byen.

* varm opp før trening 
Spør du meg er dette en selvfølge, men til dere som bare begynner å trene styrke - varm opp kroppen først! 
I tillegg til å varme opp, brenner du kalorier. En av mine favoritter for oppvarming er å ha 30 minutter powerwalk 
i oppoverbakke før jeg trener styrke. Og tro meg, det er ganske tungt! 

*  ha en fast tur på 30 minutter i uken 
Dette er jo noe alle burde gjøre uansett, kanskje til og med hver eneste dag! 30 minutter er ikke mye, og
om man går fort forbrenner du masse. I tillegg til at det er deilig med en liten gåtur, kan du jo gå hvor enn du vil.
Enten det er hjem fra et sted, ned til byen eller til jobb.

* beveg deg når du får sjansen
Det er kanskje ikke alle jobber som gjør dette mulig, men jeg har selv alltid hatt en jobb med mye løping,
gåing og stilleståing. Prøv å bli litt raskere, svar ja hvis sjefen vil at du skal hente noe i 2. etasje og løft ting.
Jeg pleide til og med å ta knebøyøvelser når jeg stod stille og strammet rumpen når jeg løp rundt. Det gjør faktisk
mer enn det du tror!....Så nå er det bare å krysse fingrene, be til gud og trene hardt. Jeg savner min gode selvtillit, stramme kropp og mine sunne vaner.  


6 kommentareri dag var dagen


  Skrevet 17.09.2014 klokken 21:14


I dag var dagen, og jeg visste det hele tiden. Dagen hvor jeg endelig klarte å ta meg selv i nakken og dra meg ut av sofaen. Jeg gir ikke opp
selvom jeg spiste en crossaint til frokost, for nå gidder jeg ikke å føle meg uvel lenger. Jeg tror faktisk ikke at jeg har følt meg så ille før, noen gang.
Jeg har ikke bare spist meg ut av alle klærne mine, men jeg har også fått haugevis med kviser, tørr hud og hår, jeg røyter som en katt og jeg
har så og si null energi.

Det høres sikkert veldig overdrevet ut, men fakta er at jeg aldri har veid mer enn det jeg gjør nå, og at jeg har store
mangler på vitaminer og andre nødvendige næringsstoffer kroppen trenger. Så ja, i dag var jammen meg dagen.

Etter en episode av masterchef, var det nok. Jeg tok på meg joggesko, treningsbukse og plugget øreproppene inn i ørene. 
Jeg vet ikke om det var kaffen jeg drakk eller om jeg bare fikk nok, men plutselig ble jeg kjempegira og det eneste jeg ville var
å komme meg ut og løpe. Jeg skal absolutt ikke skryte på meg at jeg er en "løper", men jeg prøvde ihvertfall. Og det viktigste er jo 
at jeg i det hele tatt kom meg ut! 
Jeg løp, og jeg er kjempefornøyd. Hvor langt jeg løp eller hvor mange kalorier jeg brant er uvesentlig, det eneste som betyr noe er at jeg 
har blitt meg selv igjen og jeg håper jeg føler det på samme måte i morgen. Det viktigste er å være fornøyd med den man er, men hvis man ikke
er det, er det viktigste å prøve å endre det, noe jeg er nødt til å gjøre fremover.

Nå er jeg hjemme igjen, med en tom vannflaske og ett par skitne joggesko. Svetten renner, og jeg gleder meg til å ta en lang og kald dusj.
I morgen skal jeg på jobb halv syv på morgenen, så det blir en tidlig kveld her i dag.
God kveld! 


4 kommentarernybakte boller


  Skrevet 28.02.2014 klokken 11:25


Heihei, alle sammen! En ny helg står for døren, og jeg skal jobbe som vanlig. I dag skulle Marius på skolen klokken syv, og derfor stod jeg opp med han. 
Nå i ettertid skjønner jeg egentlig ikke hvorfor jeg orket det, når jeg skal jobbe til sent på kvelden i dag, og siden det er et fryktelig vær ute.
Med andre ord, ingenting å stå opp til.

Jeg var ferdig med en knalløkt på Elixia allerede klokken ti, og har selvfølgelig blitt supersliten i kropp og hode. Jeg som trenger så fryktelig mye søvn,
burde bare ha blitt liggende.

.....Men samtidig er det jo fantastisk å våkne opp tidlig og føle at du har hele dagen til rådighet. Dessuten har jeg fått gjort masse hjemme, og helgen
kan endelig begynne.

Som sagt var jeg tidlig på trening i dag, og jeg trente blandt annet knebøy, som er en øvelse jeg har lagt på hyllen. Og det må det bli slutt på!  Nå har jeg nettopp funnet frem kosebuksen og laget meg et glass med Zerooh saft, og skal egentlig bare slappe av til jeg skal på jobb om litt over en time. 
Jeg har til og med bakt sunne boller til fastelavn som er på søndag, men de får dere ikke oppskriften på før i morgen :-)
Personlig elsker jeg fastelavn, både fordi det er en god grunn til å bake boller, og fordi det er så koselig å plukke fastelavnsris og pynte dem med fjær.
Jeg håper jeg får tid til det i år også!

Ha en strålende dag videre, og kos dere masse i helgen :-)


Én kommentarmorgenkaffe og trøtte øyne


  Skrevet 26.02.2014 klokken 11:03


God morgen, mine kjære! I natt sov jeg hjemme hos Marius, og selvom klokken nærmet seg halv elleve, var jeg egentlig ikke våken før jeg satt ute 
i bilen. For en syvsover jeg er!

Nå er jeg godt plassert hjemme i sofaen med dagens morgenkaffe, og må prøve å overbevise meg selv om at jeg er nødt til å få til en treningsøkt før jobb. 
Det er helt greit å ta noen øvelser hjemme på stuegulvet noen ganger innimellom, men for min del gjør jeg alt best på treningsstudio. Det hjelper ikke
å ta knebøy uten vekter, ihvertfall ikke i lengden, og jeg har heller aldri motivasjon nok til å holde på lenge. Og jeg tror faktisk at dette gjelder de fleste av oss!

En liten gåtur kunne derimot vært deilig, hadde bare været vært litt bedre. Det er grått, trist og kaldt, så jeg tror jeg utsetter det til i morgen, og heller drar på
Elixia i dag.  Men først.......

Kaffe! Morgenkaffen min som jeg så og si drikker hver eneste dag, er så mye som en ts økologisk pulverkaffe (som er veldig god) blandet med kokende vann,
2 store ts kanel, 2 ts proteinpulver med sjokoladesmak og litt mandelmelk. Det er supergodt, og en sunn versjon av caffe latte. Uten skum da, selvfølgelig.  Jeg har blitt helt hektet på questbarer i det siste, og har vel ganske snart smakt de fleste av smakene. Denne, med bringebær og hvit sjokolade ligger høyt 
på listen, og den koste jeg meg med i går. For de som lurer på hvor man kjøper disse helt fantastiske barene som ikke bare smaker himmelsk,
men som også har et perfekt innhold av både proteiner, kalorier og fett, så kan du gå inn på iherb.com og velge mellom alle smakene.

For oss som bor i Sandvika, kan du kjøpe dem på Kinsarvik helsekost som ligger inne på storesenteret. De kjøper forskjellige smaker hele tiden, og
det koster 29,- for en bar. I tillegg kan man også kjøpe dem i Sverige, og sikkert andre steder i Norge som jeg ikke vet om :-)

Og forresten......nesten alle av dere spør om jeg kan skrive om dietten Marius og jeg går på. Jeg kan selvfølgelig det, og jeg har tenkt til det, men siden
det er et omfattende tema med mange forskjellige meninger rundt, vil jeg bruke tid på innlegget, slik at det ikke blir misforstått. Håper dere forstår det!

Vel, trening venter! Ha en fin onsdag, alle sammen :-) 


2 kommentarerashanti


  Skrevet 25.02.2014 klokken 12:09
Ja, da var frihelgen ferdig for denne gang, og jeg er faktisk mer enn klar for å jobbe litt igjen. Denne uken starter vi med ny meny, og 
jeg vil fortelle litt mer om den senere...den kommer til å bli kjempebra!

I går klarte jeg å komme meg på trening, og til tross for at jeg trener fastende, var det en kjempeøkt! Det er så deilig å føle at man virkelig
gjør det bra.
Etterpå hadde jeg litt alenetid hjemme med jentefilm, tekos og matlaging før Marius kom og spiste middag. Det er hyggelig at vi klarer å spise
middag med hverandre så og si hver dag, det er viktig å gjøre slike ting sammen, og det er ekstra morsomt nå som vi går på diett sammen, for da
kan vi planlegge og lage det sammen.

Nå er klokken litt over tolv og jeg skal snart løpe til toget, men først skal jeg helle i meg resten av kaffekoppen og ta noen øvelser her hjemme, siden jeg
valgte søvn foran Elixia. Jeg visste ikke at det gikk an å være så sliten i kroppen som da jeg våknet i dag. Herregud!  

I kveld kommer gårsdagens "dessert" som jeg prøvde ut, men som vi dessverre ikke kunne kose oss med selv. Derfor håper jeg at dere prøver oppskriften ut,
og koser dere ekstra mye! :-)

Ha en strålende tirsdag videre! 


3 kommentareret lite studio


  Skrevet 21.02.2014 klokken 12:21
God morgen, mine kjære! Endelig er det fredag igjen, og for mange har nok helgen startet. For min del har jeg to dager igjen med jobb, 
men det gjør egentlig ingenting. Det er veldig rolig på Kolbotn for tiden, så det er ikke like stressende og slitsomt som forrige uke!
Og i morgen skal jeg i bursdagen til storesøsteren min, noe som gjør hele helgen mer spennende!

I dag fikk jeg sovet lenge, og måtte i tillegg vente på at Marius kom hjem, noe som gjorde at jeg ikke rakk å løpe bort på Elixia.
Og hva gjør man da? Man tar frem de få treningstingene man har som man har gjemt så godt man kan, og trener hjemme i stuen. Ikke at jeg har så mye plass,
men hvis man bruker de møblene man har og har noen småsaker selv, så kan man faktisk gjøre masse forskjellig og trene mye av kroppen.

Jeg har blitt helt hekta på litt "rask" musikk, eller "dunk, dunk" musikk som mamma ville kalt det. Haha, jeg velger til og med å tro at hun ikke er den eneste....
Ihvertfall, ettersom jeg har begynt å trene mer cardio de siste ukene, så er det veldig deilig å høre på noe man kan trene i takt med.
Derfor har jeg laget en liten spilleliste under til dere, med noen tips. Disse hører jeg på under cardio- og styrkeøkter, og de hjelper skikkelig!

Noras treningsliste 

- Beyonce - drunk in love 
- Martin garrix - animals
- Icona pop - all night 
- Asap rocky - Shabba
- Nicole scherzinger - right there
- Nicole scherzinger - wet
- Frankie Knuckles - get over you
- Calvin harris - i need your love
- The black eyed peas - my humps 
- Kelly rowland - work
- Kid ink feat. Chris brown - show me 


.....Når det skal sies, så blir jeg bare bedre og bedre i kroppen for hver eneste dag. Jeg har rett og slett spist meg ned i vekt og til en bedre kropp! Det er utrolig hva
bare litt mat kan gjøre med deg på kort tid. Jeg har nå gått på diett i rundt to uker, og jeg ser forskjeller hele tiden. Og det motiverer bare til å gjøre det enda bedre.
Marius har også blitt mye finere, og jeg kan nesten ikke vente med å se hvordan vi ser ut når sommeren kommer. 

Nå skal jeg lage ferdig dagens matboks og dra på jobb. Ha en fantastisk dag videre, folkens! 


6 kommentarerpepsi cola


  Skrevet 20.02.2014 klokken 23:18Én kommentarcut your teeth


  Skrevet 19.02.2014 klokken 11:042 kommentarergrå detaljer


  Skrevet 17.02.2014 klokken 18:04


Happy monday! Herregud, jeg våknet jo til sol i dag! Solstrålene skinte som bare det gjennom de tynne gardinene på soverommet mitt, 
og det var en helt herlig følelse nå som det bare har vært regn, sludd og grått ute så lenge jeg kan huske. 

Når det skal sies, har jeg sovet forferdelig lenge i dag, kanskje litt for lenge. Jeg våknet klokken to, og jeg kunne faktisk sovet mye lenger. 
Men jeg måtte stå opp, fordi jeg hadde to kaffedater i dag. Tenk det, jeg kan ikke huske sist! 

En god venninne og jeg tok en rask kaffe sammen og pratet litt, og det er vel den raskeste kaffedaten jeg noen gang har hatt før.
Uansett var det veldig koselig å se henne igjen!
Etterpå møtte jeg en jente som skulle intervjue meg. Selve intervjuet er anonymt så jeg kan vel ikke fortelle så mye om det, men det var kjempehyggelig,
og det er jo alltid koselig å møte nye mennesker. Hun var søt og snill, og jeg hadde ikke noe problem med noen av spørsmålene.  Da solen gikk ned og jeg hadde fått i meg tre store kaffekopper, var det på tide å dra hjem igjen. Til en fryktelig rotete leilighet. Alt er snudd totalt på hodet, 
og jeg vet at jeg er nødt til å bruke de få timene som er igjen av fridagen min på å rydde. Selvom jeg ikke aner hvor jeg skal begynne.
Heldigvis er Marius her, og jeg må vel på en eller annen måte få han til å hjelp meg.......hehe.  
Denne søte, spesielle genseren kjøpte jeg for mange år siden, og i dag er det faktisk første gang jeg bruker den. Og jeg har funnet ut av at den faktisk 
er veldig fin. Synes dere, ikke? 
Den er enkel og lett, men samtidig perfekt når man skal pynte seg litt, på grunn av de små detaljene. Gleder meg til å bruke den fremover!
Jeg har altfor mange plagg som bare rotner bort i klesskapet mitt, og jeg har innsett for lenge siden at jeg snart må ha en ordentlig ryddedag hvor jeg
bretter, sorterer og selger klær. Det er jo en grense for hvor mye man har plass til.

...Nå skal jeg slappe av i noen miniutter før jeg drar på trening, også er det tilbake til rotet. Etterpå skal Marius og jeg ha en deilig middag, og det gleder jeg meg til.
Ha en fin dag videre, stjerner! 


Én kommentarvann i tastaturet


  Skrevet 15.02.2014 klokken 23:29


Good day! Dagen min startet allerede klokken seks i dag, så jeg er egentlig forferdelig sliten. Derfor er det rett før jeg er nødt til å legge meg, men først 
har jeg bestemt meg for å blogge og å ta en sjapp dusj. Jeg har smurt meg inn med både hårkurer, kremer og det som er egentlig, så det er vel beste
å vaske det vekk før man legger seg i sengen.

 Jeg skulle egentlig ta kaffe med to venninner i dag, som jeg forresten ikke har sett på mange, mange uker, men siden det var så utrolig mye kaos på jobben i dag, 
rakk jeg det ikke. Uff, går det an å ha et så sosialt liv som meg?.......

....Så det ble som jeg spådde - jentekveld alene med film, kosemat og joggeklær. Aller først tok jeg en liten tur innom innvandrerbutikken i Sandvika for å handle inn
litt småting som jeg trenger, som te, grønnsaker, frukt og litt annet snacks. Det er alltid lurt, de selger som regel ting som finnes på helsekosten og som er "superfood", bare
at det er mye, mye billigere. Og tro meg, jeg finner noen nye skatter hver eneste gang.

Middagen i dag var kjempelett, men fy søren så godt det var. Jeg har spist altfor mye, og jeg prøver å tvinge den dårlige samvittigheten ut av kroppen med
verdens dårligste unnskyldning - "det er jo lørdag". Herregud, det er så på trynet å hele tiden finne på unnskyldninger til seg selv, men jeg regner vel med at det slik
mennesker har blitt. Allikevel vet jeg at jeg klarer å spise rent og sunt allerede i morgen igjen, så jeg prøver uansett å tenke positivt! Og det er viktig!

Etter treningen i dag kjøpte jeg meg en kjempesøt treningsgenser på h&m, til bare 199,-! Den er superfin, fargen er knall og jeg gleder meg til å bruke den i
det ruskete været som er for tiden. Den er laget for å bli brukt ute, så det er fryktelig varm.....  


genser/h&m   bukse/weightless

Dagens middag kommer i et nytt innlegg litt senere i kveld, men desserten kan jeg jo avsløre.....
Yoghurtnøtter, selvfølgelig! Jeg har aldri tålt nøtter, og egentlig aldri likt det noe særlig heller, men disse er så utrolig gode og jeg har
seriøst blitt hektet. Det er farlig, for det er langt i fra sunt. 

Denne lille posen på 90 g gikk ned på null komma niks, og nå sitter jeg bare og har lyst på mer.....Haha.Nå skal jeg dusje, og som sagt, litt senere kommer dagens middag. Dere burde glede dere, det er noe helt herlig! :-) 


4 kommentarerrøde roser


  Skrevet 15.02.2014 klokken 01:27


Ja, da er Valentinesdagen over for denne gangen også, og det er faktisk litt lettende. Det har vært en fryktelig hektisk dag på jobben, og jeg ante virkelig ikke 
at det var så mange som pleide å dra ut å spise i dag....bare på Kolbotn! Men på en annen side er det vel en tanke som svever rundt i hodet mitt hvert eneste år, jeg 
har jo tross alt jobbet hver eneste gang i fire år. 

Jeg har som sagt vært på jobb i dag, og ikke sammen med kjæresten min, som jeg skulle ønske jeg kunne. Allikevel rakk jeg å se han i noen minutter før jobb i dag,
og så snill og søt som han er, hadde han selvfølgelig kjøpt røde roser til meg. Det er så lite som skal til for å varme hjertet mitt, og han klarer det hver eneste gang. 
Jeg er så heldig! Det finnes ikke lenger noen unnskyldninger for å spise kake nå som klokken har passert tolv for lengst, men siden jeg ikke har feiret før nå, tok jeg en bitteliten 
prøvesmaking på kaken. Den ble jo supergod!
Det får meg bare til å ville bake enda mer, men jeg må prøve å holde meg litt nå som jeg går på diett. Jeg skal ihvertfall prøve å dytte litt kake inn i munnen på Marius også
når han kommer! Og resten av kaken vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med.....haha! Jeg kan jo ta den med på jobb i morgen, kanskje?:) Dro med meg det siste nummeret av Costume hjem, og jeg kan nesten ikke vente til jeg får satt meg ned og kost meg med det etter tidligvakt i morgen. 
I morgen skal Marius bort, skjønner dere, og da får jeg jo en helaften for meg selv. Det skal bli deilig, det. 
God natt, dere! Håper dere har hatt en perfekt valentines :-)


Én kommentarhappy valentines day


  Skrevet 14.02.2014 klokken 12:31


Endelig er valentinesday her, og jeg er fylt med kjærlighet fra topp til tå. Denne dagen har vært helt fantastisk, og jeg har hatt masse å gjøre siden klokken åtte i dag tidlig. 
Det første jeg gjorde var å handle inn litt varer, og begynne på en kake som jeg gleder meg til å gi dere oppskriften på! Den er helt perfekt i kveld, veldig sunn og kjempegod!

Jeg har også gått en kjempelang tur ute i det middels deilige været, ryddet leiligheten og nå er jeg snart klar for jobb. Det er vel en av de første gangene jeg har jobbet på 
Valentinesday, men en gang må jo bli den første. Det er ihvertfall hyggelig å se at noen kan feire sammen med sin kjære, for i dag er det full rulle på Tårnhuset, og vi er mer enn fullbooket.
Og så mye kjærlighet som jeg er klar for å gi i dag, ønsker jeg alle en kjempefin fredag, feiring og håper at alle nyter denne hjertedagen med dem de elsker aller mest.
Jeg for min del skulle gjort alt for å være med Marius i kveld, men vi får heller ta det igjen en annen kveld. Dessuten er det jo som Valentine hver eneste kveld, med den gutten.
Det er så herlig å være forelsket, fortsatt, og ha en som alltid er der. Han er faktisk verdens beste kjæreste, det er jeg sikker på!

 

I denne lille anledningen har jeg løpt rundt i rød kjole, rød leppestift og prøvd å få så mye valentinesfølelse som mulig før det er tid for jobb.
Jeg elsker å pynte meg, og jeg går altfor sjelden i rødt! Herregud, det er jo så fint....

Uansett, oppskriften på årets valentineskake er rett rundt hjørnet, og jeg skal prøve å sjappe meg. Håper dere tester den ut, det er virkelig verdt det!
Hvis det ikke frister, minner jeg om fjorårets kake, som ble en skikkelig slager. Den oppskriften kan du finne her.  

.....Og til slutt vil jeg bare ønske alle en helt fantastisk kveld, sett pris på de som betyr noe, og gjør noe av det lille ekstra. 


Ingen kommentarermine nye favoritter


  Skrevet 14.02.2014 klokken 00:10


I går, etter frisørtimen, tok jeg med meg noen små godbiter som jeg hadde tenkt til å dele med dere. De er alle tre, fantastiske produkter som for meg har blitt must haves. 
Er det noe jeg må bli flinkere til, er det vel å pleie hår og hud, og det skjønte jeg først i går. 

Det første produktet er en håndkrem fra Loccitane, som har vært min livredder flere ganger. Den er så fantastisk god, på alle måter, og det er absolutt håndkrem nummer 1.
Den inneholder 20 % sheasmør, som gir fuktighet og beskyttelse til huden, og etterlater den myk og smidig. Den er også fryktelig drøy, så en slik stor
tube til 199,- er ingenting i forhold til hvor lenge den varer.  Produkt nummer to er rett og slett en hårbørste. Denne utrolige, lille tingen som ikke er større enn håndflaten min, er et vidunder. 
Jeg kjøpte den jo i går, så jeg kan ikke si at jeg har en lang erfaring, men den lille erfaringen jeg har fått i løpet av et døgn er at dette er noe alle jenter bør skaffe seg.
Ihvertfall hvis du sliter med floker, tørt hår og hater å gre deg i timesvis. Du holder den inne i hånden, og børster som vanlig, men av en eller annen grunn så 
løsner flokene med en gang, håret blir mykt og fint i stedet for slitt og flisete, og du trenger ikke å børste mer enn noen få ganger. 
Dessuten er piggene i plast, noe som sliter veldig lite på håret i forhold til metall. Denne kjøpte jeg hos Nikita salongen for litt over hundrelappen. 

Også, sist men ikke minst - en hårkur. For dere som har lest bloggen min lenge har dere sikkert fått med dere at jeg har prøvd utallige hårkurer, og egentlig aldri 
vært helt fornøyd. Men denne fra Moroccanoil er faktisk perfekt. Den heter "repair" og reparer slitt og tørket hår, samtidig som at den gjenoppbygger og gir fuktighet. 
Så selvom den inneholder mye proteiner, blir ikke håret stritt og ekkelt, men mykt og deilig.

Prisen var 299,- men denne er også fryktelig drøy, så det er veldig mye for pengene. Bruk litt nederst på hårtuppene dine når du dusjer og ha det på i 5-10 minutter, 
og skyll ut igjen.

Håper disse små godbitene blir testet av dere også :-) De er helt fantastiske!


Én kommentarmynteblader


  Skrevet 12.02.2014 klokken 18:34


For en herlig dag! I morgen er det tilbake på jobb igjen, men først skal jeg nyte resten av denne dagen og ha en kveld fylt med kjærlighet. 
Jeg fikk sovet lenge i dag, til tross for at jeg lå våken i flere timer i natt. Jeg har hatt så mye problemer med søvnen de siste dagene, og det er fryktelig rart,
hvis man tenker på hvor mye jeg sover, og hvor glad jeg er i det.

Dagen startet ihvertfall med et aldri så lite frisørbesøk. Da jeg våknet i dag og så meg i speilet, innså jeg plutselig at jeg har verdens mest slitte hårtupper,
og at jeg ikke ville overleve dagen med dem. Derfor ringte jeg straks og bestilte time, noe jeg ikke angrer et sekund på.
Det er så deilig å bli vasket og stelt med, jeg elsker det! Håret ble noe kortere, men det var mitt eget valg, og det gjør meg absolutt ingenting.
Håret mitt smiler igjen, og jeg har krysset fingrene for å kure det og behandle det bedre nå fremover.

Etter en liten handletur i Sandvika er jeg endelig hjemme igjen, og jeg ligget langflat ut i sofaen og slappet av med data og musikk. 
I går ommøblerte jeg atter en gang, og det er så deilig med forandringer en gang i blandt.
Uansett, jeg har fastet i hele dag, og jeg vet ikke hvordan jeg skulle klart det uten vidunderdrikken min. Den inneholder så lite som en
bit med fersk ingefær, en halv lime og 2 kvister frisk mynte. Det smaker helt herlig, og gjør kroppen varm og god.  
Nå skal jeg slappe av i noen minutter til, før jeg planlegger middagen og drar på trening. Jeg orker rett og slett ikke å dra på Elixia på denne tiden, 
det er stappfult og kjempeslitsomt, så jeg holder heller meg hjemme til alle drar hjem fra zumbatimer og spinning :-)

Ha en fin kveld videre! 


2 kommentarerfor de våkne


  Skrevet 11.02.2014 klokken 07:49


Herregud, jeg kan ikke tro det jeg nå skal skrive, men - god morgen! Klokken har akkurat passert halv åtte, og her sitter jeg, kliss våken og 
har egentlig vært våken i hele natt.
Da Marius kom hjem fra skolen i går, hadde jeg vasket i mange timer, og derfor sovnet vi begge i armene til hverandre og sov til klokken ni på kvelden!
Det ble derfor en sen middag, og jeg fikk rett og slett ikke sove. Ikke et sekund.

Halv seks begynte jeg selvfølgelig å bli trøtt, og da jeg følte at jeg nettopp hadde lukket øynene, slo klokken halv syv og jeg måtte hoppe inn i bilen
og sitte på til Sandvika.

.....Så nå er jeg hjemme igjen, endelig, og jeg har allerede vært i butikken og handlet, laget juice og begynt å ommøblere hele leiligheten.  
Da jeg lå i sengen i natt og ikke fikk sove, tenkte jeg på veldig mye rart, blandt annet at jeg ville lage ferskpresset juice i dag. Og det gjorde jeg, som sagt.
Det ble en grønn superjuice, og det kunne ikke passet bedre. Jeg får jo uansett ikke sove nå, så da kan jeg like godt slurpe den i meg.  

Jeg slang egentlig bare alt av grønne saker i, og den ble kjempegod! Den gir virkelig en skikkelig kickstart på dagen, og er i tillegg veldig sunn.  4 never frisk spinat 
1/2 brokkoli
2 selleristilker
1 agurk 
10 g fersk ingefær (en liten bit) 
1 lime 
2 appelsiner 
1 kvist frisk mynte 
1 kvist frisk persille 
1 eple 

.....nam, nam! 

Nå skal jeg fortsette på arbeidet mitt, og jeg vedder på at jeg kommer til å sovne på stående senere i dag. Jeg ber ihvertfall om en slitsom dag!
I løpet av dagen får jeg levert en pakke også, og jeg gleder meg som en liten unge.

Ha en fin dag videre! 


2 kommentarer10.02.2014


  Skrevet 10.02.2014 klokken 15:30


God morgen, engler! Endelig er det mandag igjen, og jeg har ventet på denne dagen. Nå har jeg tre dager fri som jeg skal nyte mer enn noen gang, og jeg har allerede startet. 
Jeg har sovet lenge, jeg stod faktisk opp litt over to i dag, og det var helt herlig å endelig la kroppen få sove ut.

 Jeg tilbringte natten hos Marius, og nå har jeg hele huset for meg selv. Det betyr at jeg kan løpe rundt i morgenkåpen og bare ta det helt med ro. 
Allikevel håper jeg at kjæresten min kommer hjem om ikke så altfor lenge.  To kopper er allerede slukt, en stor skål med granateple er spist og flere episoder av Gossip girl er sett. Visste dere at granateple er en superkilde til 
antioksidant? De store fruktene inneholder rundt ti ganger mer antioksidanter enn en appelsin, og nesten førti ganger mer enn et vanlig eple. 
Til og med mer enn blåbær, rødvin og grønn te! 

De styrker immunforsvaret og kan beskytte kroppen mot blandt annet prostatakreft. De er også veldig kalorifattige, men er allikevel fiberrik. 
Granateple er en god kilde til vitamin C og B6. .....du kan derfor spise denne frukten med god samvittighet! Det gjorde ihvertfall jeg i dag :-) Nå skal jeg slenge meg ned på sofaen og slappe av litt til, også er det tid for trening! Ha en strålende dag, alle sammen :)


Én kommentarno wild


  Skrevet 08.02.2014 klokken 02:45

Hei, alle sammen! Klokken nærmer seg tre på natten allerede, og jeg er ikke så mye som litt trøtt, engang! 
Dagen i dag har vært lenger enn vanlig, og jeg merker at jeg begynner å bli mer sliten nå, enn noen gang. Det er vel kanskje på grunn av 
det store underskuddet mitt når det kommer til mat, og at jeg i tillegg trener. Men slik er det nå, så jeg får vel bare prøve. Prøve å smile, og prøve 
å vise at jeg er positiv. 

De siste dagene har vært supre, faktisk, og jeg har til og med vært på kino to ganger i løpet av en uke! Marius og jeg dro og så på Hobbiten på tirsdag, 
og den var helt fantastisk! Jeg elsker sånne filmer med drager, dverger og masse slåssing, jeg drømte til og med at jeg var med i filmen i natt. Ellers vil jeg bare anbefale noe til dere som liker en lett utvei. Det ble en sen middag her om dagen, og derfor bestemte vi at vi skulle teste ut den nye 
saus-serien til Sarita. Vi prøvde kylling Tikka Masala, og den var kjempegod. Jeg stekte kyllingfiletbiter og hadde i sausen, med litt løkbiter. 
Litt kokt ris ved siden av, og et lite dryss med persille. Kjempegodt, og helt greit når det kommer til næringsinnhold. 
Som sagt, til dere som ikke orker å lage deres egen saus med Indiske smaker, så er denne perfekt. Jeg for min del er mest glad i å lage alt fra bunnen av,
men denne gangen var det greit. Det er jo alltid like gøy å teste ut nye produkter. Jeg er fortsatt ikke trøtt, men jeg har en lang helg med jobbing foran meg, så det er kanskje best å prøve å få sovet litt. Dessuten ligger det en 
kjempekjekk gutt i sengen og venter på meg, så det er jo vanskelig å motstå det :-)

Sov godt, dere! Og ha en strålende helg videre.  


Ingen kommentarergod kveld


  Skrevet 03.02.2014 klokken 22:11


Jeg skal straks legge meg, men ville bare fortelle dere om denne supergode middagen. Som sagt i forrige innlegg er den utrolig sunn, god og lett å lage. 
Man kan også variere både krydder, grønnsaker og bytte ut risen med feks. poteter, søtpoteter eller annet metningsgarnityr. Uansett....

Jeg stekte opp 800 g biffstrimler med cayennepepper, chili, hvitløk og urtesalt, og helte det over i en gryte. Etterpå stekte jeg wokgrønnsaker som man kan kjøpe ferdigvasket og renset i pose (ja, jeg orker
ikke å styre med sånt hjemme) på butikken for rundt 20 kroner, og man kan selvfølgelig kjøpe grønnsaker i løsvekt ved siden av å ha i, som sopp, løk eller andre ting.
Grønnsakene stekte jeg i samme panne som kjøttet, med all kjøttsaften. Ha en liten teskje med cocoa over for å gi det en liten smak av kokos! 

Samtidig koker du en porsjonspose med ris. Jeg lover at dette tar akkurat ti minutter. Altså, å lage alt sammen.  Vi er kjempemette, og veldig fornøyde. Dette er lettvindt mat som passer perfekt hvis man har en litt travel hverdag og samtidig må spise sunt. 
Til dessert laget jeg en rask rullekake som er stappfull av proteiner, og oppskriften kan du finne her. Og oppskriften på fyllet kan du finne hvis du trykker her.  Helt, helt himmelsk! 

Jeg har fått en del spørsmål angående dietten Marius og jeg er på nå, og jeg har tenkt til å skrive et lenger innlegg om det når jeg får tid. 
Tusen takk for at dere viser interresse! 

Nå skal vi se film og kose oss :-) Jeg har heldigvis fri i morgen, så da har jeg all rett til å være våken litt lenger enn til klokken ti.
God natt, alle sammen! 


Ingen kommentarerbanan og jordbær


  Skrevet 03.02.2014 klokken 16:05


Mandagen er her allerede igjen, og snart er det tid for å dra tilbake på jobb. Men først har jeg to hele dager å nyte, og det er en deilig tanke. 
Dagen i dag startet med å våkne til sol og et helt hvitt landskap, noe som ga meg skikkelig påskefølelse. En deilig kopp kaffe ga meg et skikkelig kick, 
og det trengte jeg. I ett tiden dro vi rett på trening, og det ble en knalløkt. Vi startet med knebøy, og selvom jeg er fryktelig svak i det i forhold til hva jeg trente med før,
tok det utrolig på beina. Etterpå trente vi bryst og deretter triceps. Det er så deilig å være tilbake, og enda morsommere er det når man trener med kjæresten sin.
Jeg er så utrolig glad for at vi er så like, og at vi kan spise sunt, trene og hjelpe hverandre til å klare ting. Han hjelper ihvertfall meg veldig mye!

Nå er jeg endelig hjemme, og siden jeg sov borte i natt, har jeg en del å fikse. Akkurat nå sitter jeg med hårkur i håret, og prøver å få i meg proteinshake.
Denne gangen drikker jeg en med smak av banan og jordbær, og blandet den med mandelmelk. Utrolig godt!
Så mens håret kurer seg og forhåpentligvis blir litt bedre, skal jeg lese Costume og slappe av.  Det er heller ikke lenge til jeg må ut for å handle mat, jeg skal nemlig stå for dagens middag, og vårt første måltid. I dag står 
biffstrimler med ris og grønnsaker på menyen, noe som både er billig, sunt, godt og som er utrolig enkelt å lage. 

Jeg håper uken deres har hatt en fin start, og at dere koser dere videre i kveld! 


Ingen kommentarerhurra for deg


  Skrevet 02.02.2014 klokken 14:15


God morgen! Det er søndag, og jeg er superklar for en lang dag med sofakos, utallige kaffekopper og kvalitetstid med kjæresten. 
I går hadde jeg helt fantastisk kveld,  med de beste jentene og masse prat. Jeg elsker slike kvelder, og det er absolutt noe jeg har alt for lite av. Bursdagsbarn! 
For en gangs skyld drakk jeg ikke alkoholholdig drikke, og det føles utrolig godt. Ingen ekkel følelse i kroppen nå heller, og det er en 
kjempedeilig følelse. Man trenger ikke alltid å drikke alkohol for å ha det hyggelig. 

I går valgte jeg å drikke en flaske med Himmelstund, som er en alkoholfri, deilig drikke. Jeg har fått vite om den gjennom jobben, da vi selger
masse av den der. Det er en eplecider og smaker ganske likt som for eksempel mosell eller annen cider. Allikevel er den noen hakk 
bedre, og med litt mer kvalitet. Absolutt noe å kjøpe hvis du ikke orker å drikke alkohol. 
Den selges på vinmonopolet for litt under hundrelappen. Det er ikke så mange av jentene som vil bli tatt bilde av, selvom alle er kjempefine! Allikevel fikk jeg knipset noen få bilder. Disse to hundene lekte hele kvelden, og var så søte! Jeg merker at jeg bare får mer og mer lyst på hund selv, og hater at både
allergi og jobb holder meg tilbake. Derfor er det ekstra stas når jeg får være med andre sine, og jeg elsker å leke med dem!
Disse to var jo mest opptatt av hverandre, men....

Jeg har ihvertfall sovet ut i dag, i mange, mange timer, og det er lenge siden sist. Nå sitter jeg hjemme i stuen til Marius med resten av 
familien og drikker en stor, god kopp med kaffe. Den er til og med fra maskin! For en luxus. Ute daler snøen ned som aldri før, og jeg
har på følelsen at det er en stund til vi får se bar bakke igjen. Men snø er jo veldig koselig da.

Senere skal vi trene, selvfølgelig. Ha en god søndag alle sammen, og husk at denne dagen er laget for å slappe av.
God helg! 


4 kommentarerarabica


  Skrevet 01.02.2014 klokken 17:55


God kveld alle mine kjære lesere. Lørdagen er endelig her, og jeg er uten tvil klar for en liten frihelg. Det skal bli kjempedeilig! 
I går kveld etter jobb var jeg hos familien til Marius på middagsbesøk, og etterpå dro vi alle på kino for å se The Wolf of Wall street. Filmen var kjempebra med
dyktige skuespillere, og jeg anbefaler virkelig alle til å se den!  Personlig er jeg ikke noe spesielt glad i å dra på kino, men denne gangen var det virkelig hyggelig. 

I dag ringte alarmen litt over seks, og da var det på tide å dra på jobb. Utover dagen i dag ble noe som begynte som litt nysing og rennende nese, til feber, vondt i hodet
og en værkende kropp. Jeg vet ikke om det er på grunn av stress, lite næring og mangel på vitaminer eller om det bare er den ekle vinterforkjølelsen, men jeg har ihvertfall
ikke tenkt til å la meg lure. Da jeg kom hjem rullet jeg meg inn i dynen og laget meg en stor kopp med kaffe. I kveld skal jeg nemlig i bursdag, og jeg har ingen planer om å
gå glipp av det.

Kaffen min er så enkel som pulverkaffe, rett og slett fordi jeg ikke har rukket å kjøpe meg noe bedre, men det fungerer. Med denne pulverkaffen smaker det ihvertfall nesten
som en nytraktet, dyr kaffe, og i tillegg er den økologisk! I koppen hadde jeg også en stor teskje med rå kakao og en god del kanel. På toppen av det hele helte jeg litt
mandelmelk i, det smaker SÅ mye bedre enn vann, melk og fløte. Og det er sunt.  Nå har jeg nettopp tatt en rask dusj, og handlet ferdig gaver. Jeg må jo inrømme at det frister fryktelig å bli hjemme i sengen, men siden det er en god 
veninne som har bursdag, jeg ser alle de andre og jeg hater å gå glipp av ting, blir jeg nødt til å dra. Så da er det vel bare å sette opp håret
og finne noe som matcher den røde nesen min. Dere lurer kanskje på hvordan det går med diett og trening? Vel, det har gått veldig bra hittil. Hvis man ser bort i fra store humørsvingninger, 
svakere muskler og lite energi så trives jeg veldig godt, og jeg gleder meg til å se om jeg klarer det ordentlig denne gangen. Jeg ser ihvertfall forskjell 
allerede nå, så det lover jo bra!

Ha en fin helg, dere!  


4 kommentarerkveldsmat


  Skrevet 29.01.2014 klokken 01:16


I dag har jeg hatt en fryktelig hektisk dag på jobben, og har såvidt rukket å spise noe som helst. Derfor laget jeg meg en liten protein"bar" da jeg kom hjem! 
De små, myke kulene ble faktisk kjempegode, og jeg anbefaler dere virkelig å prøve dem ut. De er også superenkle!  Også stappfulle av proteiner.....

Jeg spiser aldri på kvelden, men siden jeg var så utrolig sulten så passet disse perfekt. Jeg klarte ikke å få i meg alle, så da blir det litt kos i morgen også! 
2 scoops sjokoladeprotein 
2 ss revet kokos 
1 dl mandelmelk 
1 ts økologisk pulverkaffe
1 ts rå kakao
2 ss mandelmel 
1 ts cocoa
1 ts sukrin gold 

.....Mmmm! Hvis du tilsetter mer cocoafett og foreksempel litt havregryn, kan du rulle dem til kuler og kanskje dekke dem med sjokolade?:)  
Uansett, nå er jeg mett og god, og er helt klar for å sove. Da jeg kom hjem hadde Marius tent lys og kjøpt røde roser til meg også.
Jeg har verdens beste kjæreste!

God natt, dere! 


2 kommentarercostume og ris


  Skrevet 27.01.2014 klokken 16:18


Hei alle sammen, og god mandag! Som dere vet har jeg fast fridag på mandager, så for meg er det helt herlig å våkne opp og vite at jeg har hele dagen til å gjøre ting. 
Jeg startet dagen med en knall treningsøkt, og jeg er veldig stolt over at jeg både klarte å stå opp klokken ti, og at jeg klarte å presse meg selv så hardt. 
Det er jo en god stund siden sist jeg trente, og jeg har i tillegg startet på diett med Marius nå, så det skal ikke så mye til å slite meg ut. 

Etter treningen handlet jeg litt mat og andre småting, og fikk samtidig klørne i denne herligheten fra Princesse tam*tam. Jeg har aldri sett en søtere bh, og jeg gleder meg
til å bruke den fremover! I kveld skal Marius og jeg ha en skikkelig kjærestekveld, og jeg har sagt at jeg kan stå for maten. Så nå har jeg handlet inn masse gode, sunne råvarer og 
gjort det meste klart. Det blir en veldig enkel middag, men det er jo like greit.

Etter mye vasking, matlaging og flying hit og dit, har jeg endelig fått litt tid til å slappe av. Jeg har lagt meg i sengen med det nye costume,
ullsokker og en skål med en sunn riskrem. Den er kjempegod, men fryktelig mektig, noe som gjør at man ikke spiser så altfor mye av den.
Det er egentlig bare karbohydrater, men det er jo helt supert etter trening! :-) Fant egentlig denne "oppskriften" på fitnessnora sin blogg, men jeg laget 
min egen lille versjon med noen små endringer. 
100 g hvit ris

Kokes. Ha i 5 dråper stevia med vaniljesmak. ( jeg er ikke så glad i stevia, så det er bare å helle innpå hvis dere er glade i det) 
Man kan også bruke økologisk vaniljepulver eller vaniljestang. 
Avkjøl risen. 

Bland inn 1 ss kokoskrem(det øverste fettlaget på kokosmelken)
og 2-3 ss med WaldenFarms Marshmellow dip. Den er også veldig kunstig søt, så jeg anbefaler å smake seg frem! 

Man kan også bruke mager vaniljekesam! 

Bland godt, og ha det i en skål. Dryss kanel og eventuelt sukrin gold over, og nyt! 

Nå kommer snart Marius, så da er det om å gjøre å slappe av før det :-) Ha en fin kveld videre, og husk - en ny uke, nye muligheter! 


Ingen kommentareren helg på fjellet


  Skrevet 23.01.2014 klokken 00:54


Da var jeg endelig hjemme igjen. For å være helt ærlig, så kom jeg hjem allerede på mandag ettermiddag, men jeg har rett og slett vært så utslitt at jeg har ligget rett ut. 
I går var jeg på jobb igjen, og det er nok en av de lengste dagene i mitt liv. Det tar på å dra på to dagers julebord med restaurantbransjefolk.

Ihvertfall, vi hadde leid alle Noreheim hyttene på Norefjell. Det var fire hytter og en hovedhytte hvor vi hadde alle fellesting, ellers lå alle på forskjellige hytter.
Hyttene var over all forventning, de var helt, helt nydelige, og veldig moderne selvom de beholdt den typiske "hytte"stilen. Virkelig fantastisk.
Dette lille stedet ligger rett ved Norefjell spahotell, men samtidig helt for seg selv, så det er ingen andre enn de du selv er med.Dette var den ene hytten som jeg og noen andre bodde i. Den var så stor og fin!

Etter at vi hadde fått i oss litt lunsj og pakket ut, tok vi på oss varme klær og gikk ut for å leke litt leker. Det var masse gøy vi gjorde, og selvom det var ekstremt kaldt, 
koste vi oss! Med litt cava, juleøl og jegermeister går vel alt bra!På kvelden, etter mye moro, var det tid for middagen. Den var i hovedhytten. Maten var helt nydelig, og passet perfekt til omgivelsene. 
Vinen var også veldig god, kanskje litt for god, og får beskyldningen for at bildene mine bare ble dårligere og dårligere....haha.  

 
Gode porsjoner er viktig etter en lang dag ute. Etterpå hadde vi dansekonkurranser og fest til langt på natt. Jeg tok dessverre ikke fler bilder utover kvelden, 
men jeg tror det er like greit! 

Plutselig var klokken fem på morgenen og jeg hadde fortsatt ikke lagt meg i sengen. Så, det var ikke bare, bare da jeg ble vekket for frokost klokken elleve. 
Men opp måtte vi, og etter en deilig og mettende frokost skulle vi selvfølgelig ut igjen. Denne gangen skulle vi pakke på 20 minutter, før vi satte kursen mot Norefjell Spahotell - til fots. 
Jeg kan med hånden på hjertet si at det var en veldig lang og smertefull tur for meg i min tilstand, men at det ellers går helt fint å gå dit. Det er bilvei hele veien, og et helt nydelig landskap. Etter noe som kjentes ut som to år, så vi endelig hotellet, og det nærmet seg sakte. Da vi kom frem ville jeg helst legge meg ned på den første sofaen jeg fant, 
men dro allikevel ned til spaavdelingen, noe jeg absolutt ikke angrer på. Det var et kjempefint og stort spa med masse forskjellige rom og effekter, og vi koste oss masse. 
Hvis dere noen gang drar til Norefjell, anbefaler jeg alle til å ta turen innom! Til slutt måtte vi sette snuten vår hjemover. Personlig kunne jeg bodd der oppe, det er så nydelig å komme seg litt vekk fra bylivet og bare nyte 
snøfylte grantrær og stillhet. Allikevel hadde jeg ikke sett Marius på en uke, så det var superkoselig å se han igjen da jeg kom frem til Sandvika.
Jeg håper dere har hatt en fin helg, ihvertfall! 

Takk til Gamle Tårnhuset som ga oss denne fantastiske turen, og som gjorde helgen min helt perfekt! Jeg er heldig som får jobbe med slike flotte mennesker! 


5 kommentarerbukse og blomster


  Skrevet 18.01.2014 klokken 23:08


Denne dagen har rett og slett vært helt fantastisk, og jeg er mer enn klar til å legge meg nydusjet i en varm seng, for å ikke snakke om å dra til Norefjell i morgen. 
Det blir kjempedeilig å komme seg litt vekk, og jeg gleder meg til å gjøre alt det morsomme som står på menyen. 

Litt tidligere i dag var mamma innom for å si hei, og ga meg disse nydelige, hvite rosene. Jeg elsker dem, og de passer perfekt inn på stuebordet! 
Tusen takk, verdens beste mamma! Det er slike småting i hverdagen som gjør livet bedre. Etterpå hadde jeg en knalløkt på Elixia, og det er deilig å være tilbake. Haha, jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt det i det siste, men det er jo sant. 
Jeg har hatt en altfor lang pause fra ordentlig trening, og nå er det på tide å få formen tilbake. Jeg varmet opp på elipsemaskin i 20 minutter, men de kjentes mer ut som 100 minutter. 
Herregud, tenk hvor fort man mister kondisjonen! 

Ihvertfall, det er jo så mange på treningsstudioet for tiden, jeg får helt angst av å være der samtidig som alle disse nyttårsforsett-menneskene, så jeg prøvde meg på å være litt sent ute. 
Det hjalp ikke, så jeg trente ikke bare de apparatene jeg ville, men de som var ledige.... Ja, det ble ikke noen tunge styrkeløft i dag, for å si det slik. Men det er kanskje like greit,
siden jeg har planer om å klare å gå i morgen. Men knalløkt ble det uansett, og det kjennes!

Etterpå tok jeg 20 velfortjente minutter i solarium, før jeg laget meg en enda mer velfortjent pizza her hjemme i en helt strøken og ren leilighet. Nå har jeg nesten pakket ferdig, 
og er endelig i mål.

 

I går fikk jeg forresten en bukse fra Weightless i posten, og jeg elsker denne buksen allerede. Den sitter som støpt på kroppen, og den er helt herlig å ha på seg. 
Fargen er også nydelig, og jeg gleder meg til å få enda fler. 

Jeg tar dessverre ikke med meg mac`en til Norefjell, da det blir tungt å bære på og jeg tror ikke jeg får så mye bloggtid, men jeg har med kamera og lover dere masse fine bilder når
jeg kommer hjem på Mandag. Mobil derimot blir selvfølgelig med, og jeg kommer til å oppdatere masse på instagram, så der er det bare å følge med :-)  
Ha en fortsatt fin kveld, og nyt den fine snøen vi har fått i stedet for å klage! God natt :-) 


Én kommentarhei igjen


  Skrevet 18.01.2014 klokken 00:13


Hei mine kjære blogglesere! Ihvertfall dere som er igjen.....Jeg er klar over at jeg bare plutselig ble borte fra bloggverdenen, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Eller lyst. 
I juleferien har jeg både hatt oppturer og nedturer, venner, familie og kjæreste rundt meg og en hel del å tenke på. Jeg har gjort masse og slappet av. 
Jeg pleier som regel å si at jeg elsker å blogge, og det er jo sant, men denne gangen elsket jeg å ikke trenge å blogge. Jeg er ferdig med å blogge for andres skyld, nå
er det heller noe jeg gjør når jeg selv vil.

Men slapp av, dere. Jeg har masse å fortelle, og jeg har ladet opp med masse godt som kommer.

Til å begynne med vil jeg bare fortelle dere at jeg har hatt en strålende julefeiring og en super start på 2014!
Jeg vet at de fleste av dere følger meg på instagram, så helt borte har jeg jo ikke vært.
 
Jeg har jo også vært innom bloggen for å oppdatere meg litt, og etter å ha sett alle de som ville ha et nytt innlegg, så tenkte jeg at det var på tide.

Denne uken og helgen er Marius borte, og siden jeg i tillegg har fri har jeg fått gjort masse. Jeg har kost meg, laget masse god mat og startet treningen.
På Søndag skal jeg til Norefjell på personalfest med jobben, og det kan jeg nesten ikke vente til! Vi skal på spahotellet der, og jeg gleder meg masse til å ta det helt med ro.
Men det er mye som må gjøres før det, som å vaske her hjemme, trene, pakke og.....ja, dere vet.

I går hadde jeg en liten kosekveld med meg selv, og jeg laget en kjempegod pizza. Den ble litt for stor til èn person, men da er det jo bare å spise resten til frokost...Den er ganske sunn, og supergod! Bunnen ble kjøpt ferdig, rett og slett fordi jeg ikke rakk å lage selv. Den er fra "NÅ" med spelt og fullkorn. 
Oppå har jeg stekt karbonadedeig med hakkede tomater, fersk basilikum, løk og skivet sjampingjong. Og selvfølgelig lettost!

Serverte den med ruccola over og en dressing laget av mager kesam og fersk hvitløk :-) supergodt og enkelt!

Nå har jeg nettopp vært hos noen veninner, og herregud som det snør ute nå! Ihvertfall, det var kjempekoselig å være med dem igjen,
det er viktig å bruke tid til de nærmeste når man har sjansen!

Sengen roper, i morgen blir det mye pakking og ting som må gjøres, så det er bra å legge seg relativt tidlig..
Natta, dere! 


Én kommentarpurely greens max


  Skrevet 19.12.2013 klokken 01:01


Jeg har endelig funnet et superkosttilskudd som jeg klarer å få i meg, og det er en skikkelig vinner hos meg. Det er i pulverform, og det passer meg perfekt siden jeg 
hater å svelge masse forskjellige piller hver morgen. Det kan også derfor tilsettes i smoothie, juice eller brukes sammen med melk eller annen drikke, men jeg synes den er
best alene.

Vidunderpulveret heter Purely Greens Max og er et 100% vegansk supermatkompleks som er spesielt utviklet for det nordiske klima.

Den består av 8 ulike frukt-og grønnsakspulver:

- salatblanding
- artiskokk
- selleri
- carob
- beterot
- papaya
- sikori
- brokkolispirer 

4 pulver av gress:

- alfalfajuice
- hvetegress
- byggress
- havregress

3 typer alger og tang:

- spirulina
- chlorella
- kelp 

8 typer krydderurter:

- løvetannblad
- nesleblad
- storborrerot
- lakris
- ingefær 
- gurkemeie
- rosmarin
- kanel 

På grunn av alle krydderene smaker det helt greit, og det er absolutt noe man blir vandt til over kort tid. Jeg
synes den er veldig god! Det inneholder heller ingen tilsettningsstoffer eller gluten! 

Dette pulveret kan virke bra på fordøyelsen, sirkulasjonene, organene og jeg har selv merket at energinivået mitt er blitt mye bedre. I tillegg har hud og hår blitt finere,
og jeg sover mye bedre enn før. Jeg begynte med å ta en halv teskje hver morgen, slik at kroppen ble vandt til det. Det er også anbefalt mengde den første perioden. 
Nå drikker jeg 1-3 ts hver dag, og bruker det mye i egenpresset juice, i smoothie og i mat. Det anbefales ikke å varmebehandle pulveret.

Dette produktet koster rundt 285,- i helsekostbutikker, men med tanke på hvor lenge det varer, så er det absolutt verdt hver eneste krone!
Anbefales virkelig :-) 


14 kommentarerface


  Skrevet 16.12.2013 klokken 01:13


 

 9 kommentarerfotoshoots


  Skrevet 03.12.2013 klokken 23:24


Hei, mine kjære lesere. Det har allerede blitt desember, og jeg er superklar for ferie om noen få uker. Jeg har selv tatt noen få dagers pause fra bloggingen, siden jeg har
vært så opptatt med absolutt alt annet. Jeg kan ikke være hjemme i min egen leilighet de neste tre dagene heller, for de holder på å oppgradere badet mitt. Noe som tar tid, tydeligvis!

Derfor har jeg flyttet inn hos Marius og er kun hjemme for å hente skifteklær. I tillegg har jeg vært i både bursdager og på julemarkeder i helgen, og egentlig bare kost meg skikkelig. 
På Bærums Verk, der Marius bor, er det så utrolig koselig ved juletider, og jeg anbefaler alle til å ta en tur innom etter at det har blitt mørkt, slik at dere kan se alle de fine julelysene,
smake på all god mat og kose dere i de små bodene som står overalt. Perfekt for julegavehandel!

I går derimot, tilbrakte jeg hele dagen i et fotostudio. Jeg stilte opp som modell for en venninne, og det var utrolig gøy! Bildene ble dritbra, og jeg kan nesten ikke vente til å se de ordentlige,
ferdigredigerte bildene. Jeg hadde selvfølgelig med mitt eget kamera, så jeg fikk heldigvis noen backstagebilder.  I dag våknet jeg opp av meg selv halv ti, og innså at jeg hadde hele huset til Marius for meg selv. Etterhvert klarte jeg å dra kroppen min opp i sofaen og 
koste meg med kaffe og tv. Jeg fikk også gått en liten tur i det fine været før han kom hjem. Jeg håper virkelig på en like behagelig morgen i morgen også! 

Nå har jeg nettopp kommet hjem, og jeg har faktisk hatt det fryktelig travelt i dag. Jeg har også fått lønn med halv skatt og overtidsbetaling i dag, så jeg kjøpte
meg noen små julegaver til meg selv som dere skal få se senere! Nå skal jeg spise litt mat og se på Masterchef før jeg sovner. Kos dere videre! 


8 kommentarerjoe´s club


  Skrevet 26.11.2013 klokken 11:53


God morgen! Dagen min startet med at jeg våknet av ringeklokken til en eller annen nabo, og det gikk og gikk. Lyden var helt grusom og den lå tydeligvis 
ved et vindu, for det jomet i hele Sandvika. Det er jo så lytt her og mange bygdninger som lager ekko....og ja, jeg hadde lukket vinduet OG lagt puter over øret!

Så....jeg kysset Marius hadet og innså at slaget var tapt, så jeg stod like godt opp. Heldigvis var jeg nok uthvilt og jeg har faktisk hatt en skikkelig innholdsrik morgen!
Jeg har hatt skikkelig problemer med kroppen i det siste, den vil ikke ta opp noe mat jeg spiser, alt kommer ut igjen med en gang, og jeg får vondt i magen av alt!
I går og i dag fikk jeg i meg litt fra The Joe´s, men det var det...Og det er ikke gøy! Det er ihvertfall en unnskyldning for å spise der, for det er så godt! :-) 

Ja, jeg dro på trening klokken halv ni, og halv elleve var jeg hjemme igjen og helt superfornøyd med økten. Jeg startet med ti minutter hard cardio på elipsemaskin med 
både armer og ben. Etterpå tok jeg 10x5 knebøy og noen få sett med markløft og strakmark. Det brukte ikke mye vekter i dag fordi jeg hadde så lite energi og er så mye
i underskudd, så jeg fokuserte heller på å ta mange repetisjoner og gjøre det sakte slik at det svir skikkelig!

Etterpå trente jeg forside og bakside lår, triceps, skuldre og noen skikkelige rumpeøvelser! Også avsluttet jeg med en drithard coreøkt for meg selv i det lille
yndlingshjørnet mitt, hvor jeg trente mage, enda mer rumpe og ben, armer og småøvelser som blanken og utfall. Så....jeg kommer til å kjenne det i morgen tror jeg!  
Nå ligger jeg hjemme og slapper av. Sjefen min ba meg om å komme 1 1/2 time senere på jobb fordi det var så lite å gjøre, og det passet meg 
egentlig perfekt. Jeg har veldig lett for å stresse når det kommer til tid, så nå ligger jeg godt an! Det er så forferdelig kaldt her hjemme hos meg,
så jeg har tatt på meg masse varme klær, tullet meg inn i dynen min og laget meg en varmeflaske til å ha på føttene! Det er det eneste dumme med vinteren....

Ha en fin dag videre ;*  


Én kommentarfalling to pieces


  Skrevet 25.11.2013 klokken 17:506 kommentarergoji


  Skrevet 22.11.2013 klokken 12:35


God morgen, mine kjære lesere! Denne dagen har faktisk startet helt fantastisk, så jeg håper virkelig at det holder hele kvelden. Jeg fikk sovet ordentlig ut i dag, til tross for at jeg
kysset Marius hadet litt over åtte. Han er i full gang med eksamen i dag, så vi får krysse fingrene!
Jeg startet faktisk dagen med en kopp svart kaffe som jeg hadde med i all hastverk på vei til trening. Jeg må inrømme at jeg hadde planer om å stå opp litt tidligere, men sånn ble det.
Treningen gikk kjempebra med tanke på at det er år og dag siden sist, og jeg fikk trent litt cardio, mye rumpe og litt rygg+triceps.

På vei hjem tok jeg en sjapp tur innom yndlingsbutikken min og sikret meg noen små godbiter til helgen - blandt annet disse.

 

Gojibær med rå sjokoladetrekk.
Etter å ha lest fitnessnora og diverse andre fitnessjenter rose dem høyt opp i skyene om hvor gode og hvor sunne de er, måtte jeg bare prøve dem. 

Og, ja.....de er supergode! De er så gode at jeg føler de er usunne og dermed får dårlig samvittighet! Men man skal huske at disse små godbitene 
inneholder veldig mye fett og karbohydrater selvom de også inneholder mye bra, så helt ufarlig er det ikke. Men, et veldig bra alternativ til godteri og 
sjokolade. 

Nå skal jeg kle på meg i rasende fart og komme meg avgårde til jobb.. Ha en superduper dag videre :-)


4 kommentarerrussian eyes and other foxes


  Skrevet 20.11.2013 klokken 00:057 kommentarerden siste sjanse


  Skrevet 19.11.2013 klokken 19:55


Hei alle sammen! Vi er snart halveis ut i uken allerede, og jeg har kun en fridag igjen før jeg må tilbake på jobb og kun konsentrere meg om juletiden. 
 Denne helgen har vært vanskelig, og det har enda ikke gått helt opp for meg at bestefar er borte. I tillegg går det jo alltid utover familien rundt på en eller annen måte, så 
jeg har rett og slett hatt det ganske grusomt. Jeg har begynt å se trøst i mat, og det er noe jeg bare må slutte med - jeg orker ikke det mer. Helgen har bestått av alt for mye sjokolade, 
for mange brødskiver og i går gikk jeg til og med til sengs med magen full av smågodt! - og jeg spiser aldri smågodt!

Til tross for at jeg såvidt har rørt kroppen min på fem dager, tok jeg en liten tur ut i frisk luft i dag.  Det var deilig, og jeg håper det blir mulighet for det i morgen også. 
Jeg har bestemt meg for å nyte morgendagen og den siste fridagen min skikkelig, og være flink til å gjøre ting - som å gå tur.  

 


I Porsgrunn fant jeg denne gamle buksen som tilhørte min bestemor, og den måtte jo bare bli med hjem. Jeg tror ikke den kommer til å bli mye brukt ute blandt mennesker, 
men den satt ihvertfall veldig fint og falt i smak hos meg! Hva synes dere?

Nå skal jeg ta noen små øvelser på gulvet og rydde litt før Marius kommer på besøk! Kos dere videre.  


3 kommentarergjennomsiktig


  Skrevet 16.11.2013 klokken 14:51


God morgen, sier jeg, selvom jeg regner med at de fleste av dere har startet dagen for allerede mange timer siden. Maja og jeg ble liggende til fire i sengen og bare prate om alt mulig, 
og derfor sov jeg ekstra lenge i dag. I tillegg sover jeg så utrolig godt her siden det ikke finnes biler eller hus i nærheten, så det er helt stille.  

I går var vi i det gamle huset til bestefar og bestemor for å gå gjennom ting og klær som vi kan gi bort, og både Maja og jeg tok med noen småting hjem som vi likte. Bestemor hadde mye fint,
og det er ekstra koselig når jeg husker at hun brukte plaggene. Den fineste tingen jeg fant var denne vakre, enkle kjolen, og jeg tror egentlig det er en nattkjole. 
Og siden jeg våknet opp til solstråler gjennom vinduet, tok jeg på meg kjolen og listet meg ut i hagen med en kopp te. Jeg gikk barbeint, men det gjorde ingenting.  
Pappa og mamma er borte, så vi to søstrene er alene i huset noen timer. Maja går gjennom gamle skolesaker, mens jeg koser meg i sofaen. Ute er det fortsatt skinnende 
sol, og jeg håper at det holder seg. Det har jo regnet de siste to dagene, så vi trenger litt finvær.

Ha en fin dag videre, dere! 


Én kommentarfarvel, bestefar


  Skrevet 15.11.2013 klokken 11:50


Da er jeg fremme i Porsgrunn, og i går var det en lang dag. Begravelsen var ihvertfall kjempefin, og været holdt seg faktisk! Den ble holdt i stillhet og kun de nærmeste var der,
men det var jo det han selv ønsket.

Jeg var en av seks som bar kisten, og jeg er utrolig glad for at jeg gjorde det. Det var nesten som å få lov til å si farvel en siste gang.  
Min bestemor og hans kone kunne ikke komme fordi hun rett og slett har glemt hvem hun er og hvem han er, og det er egentlig en veldig sørgelig historie. 
Blomstene han fikk av henne var ihvertfall utrolig søte, og jeg vet uansett hvor glade de var i hverandre, og det er jo det viktigste. Hun har det ihvertfall 
kjempebra og lever i beste velgående på et gamle hjem! 

Alle ble veldig lettet etterpå, og det er godt å være ferdig. Det er allikevel en tung tid for oss alle, og derfor blir jeg her i Porsgrunn noen dager til. 
Det er kjempegodt å være her!  


8 kommentarervoyage


  Skrevet 14.11.2013 klokken 06:23


God morgen! Klokken er nå litt over seks og her sitter jeg, lys våken og snart klar for avreise til Porsgrunn. Siden jeg jobbet sent i går kveld og ikke var hjemme før 
halv tolv, ble jeg pent nødt til å vente med å dra til i dag tidlig. Om noen timer er det begravelse, og derfor håper jeg at alt går som det skal og at det ikke er noe problemer med toget.

Jeg gleder meg til å få begravelsen overstått, og etterpå, være sammen med familien. Hver gang jeg er i Porsgrunn nyter jeg hvert eneste sekund, og det er så utrolig deilig å
være et sted hvor man slipper å tenke på jobb og annet i hverdagen som stresser. Med andre ord, jeg slapper helt av og bare koser meg.

Jeg har nettopp blitt ferdigpakket og lagt frem både frokost og alt annet jeg trenger for en behagelig togtur. Det tar nesten tre timer, og det går ekstra sakte når man er alene.
Den obligatoriske morgenteen min er på plass, og denne gangen er det kokosteen fra Twinings. Den er supergod, og hjelper virkelig på det ellers trøtte humøret!Nå er det bare noen små treningsøvelser på gulvet som gjenstår før jeg er klar til å dra! Ha en strålende dag videre, alle dere :)


Ingen kommentarersommerminner


  Skrevet 13.11.2013 klokken 01:03


Jeg er endelig alene hjemme etter en altfor lang og travel helg, og det føles godt. Egentlig skulle jeg ha vært i seng for lengst, men jeg ble plutselig sittende på 
min gamle data og se på alle de herlige sommerbildene mine. Tiden flyr så altfor fort, og jeg rekker nesten ikke å nyte noe lenger. De lange sommerdagene på Hvaler
ble plutselig borte, og det eneste jeg ønsker er å dra tilbake dit.  På torsdag er det begravelse alt og jeg har aldri gruet meg så mye før. Jeg vet ikke hva jeg skal si, hva jeg skal gjøre eller hvordan jeg skal oppføre meg. 
Allikevel er det godt å få det overstått, og føle at man tar et ordentlig farvel. Det blir tungt, men det er nødvendig. Den siste tiden har vært en kamp for meg, 
og jeg har så og si grått meg til søvn de fleste netter. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre uten deg, kjære bestefar. 

Jeg håper ihvertfall at dere har det fint, og at dere koser dere masse i det siste vi har av høstvær. Nå er det ikke lenge til snøen faller her i Oslo området! 
Jeg kan ikke forstå at det bare er seks uker til jul, og at vi snart er inne i den verste tiden av julerushet!

Vel, jeg er pent nødt til å legge meg nå ellers kommer jeg aldri opp i morgen...sov godt, mine engler! 


2 kommentarervintage ysl


  Skrevet 12.11.2013 klokken 12:28


3 kommentarercara & cacao


  Skrevet 06.11.2013 klokken 23:46


Dagen er unnagjort, og jeg er trygt tilbake i leiligheten min. Jeg kan endelig legge meg i sengen, lukke øynene og fokusere på å komme meg gjennom natten som venter. 
Forrige natt var helt grusom, og jeg ble holdt våken av både gråt, mareritt og lyder utenfor vinduet. Til tross for det, hadde jeg ihvertfall en hyggelig dag på jobben, og selvom 
det blir masse å gjøre de neste dagene med stappfull restaurant, så gleder jeg meg faktisk. 

I morgen må jeg prøve å rekke trening før jobb, og jeg håper så inderlig at kroppen samarbeider når jeg skal stå opp.  Nå er jeg ihvertfall hjemme, og selvom 
jeg ville sove alene i natt, insisterte Marius på å komme. Det er deilig å være alene, men det er jo ekstremt deilig å ligge inntil kjæresten sin også!

Jeg fikk ihvertfall en halvtime i fred og ro før han kom! Jeg koste meg med te og costume, og spiste to biter med 86% sjokolade, noe jeg virkelig elsker. Det er ikke kjempesunt, men
det er heller ikke kjempeusunt, så jeg spiste dem med god samvittighet! Dessuten spiser jeg aldri sjokolade ellers, og denne typen er så ekstremt god!  
Ellers har jeg fått hentelapp fra posten, og jeg gleder meg masse til å se hva for noe rart jeg har mottatt denne gangen. Men nå skal jeg slurpe i meg 
resten av teen og løpe inn på soverommet, dra avisen ut av armene på Marius og sovne ved siden av han. Natta, dere! 


3 kommentarereasy going


  Skrevet 05.11.2013 klokken 17:52


Ja, da er det allerede tirsdag, og i morgen er det tilbake på jobb. Jeg har hatt en sprudlende helg med mye latter og morsomheter, men det skal bli 
deilig å komme tilbake til det virkelige livet igjen også.

Bestefaren min døde i natt, så jeg har hatt en elendig dag med mange tanker svevende rundt i hodet. Jeg prøver egentlig å ikke tenke på det i det hele tatt,
men det er forferdelig vanskelig. Bare det å tenke på at jeg aldri får sett han igjen får meg til å ville krype under dynen og aldri komme frem igjen.
Derfor har jeg prøvd å finne på ting jeg kan gjøre hele tiden, og nå har jeg nettopp blitt ferdig med å vaske leiligheten. Jeg sa også ja til å spise middag med familien til Marius,
så om litt er jeg nødt til å komme meg inn i noen klær og dra.

Dette med døden er veldig vanskelig for meg, og jeg er redd for at det har gått inn på meg hardere enn jeg hadde trodd. Jeg mister følelser, matlyst, energi og går inn i en 
ond sirkel som det er vanskelig å komme ut av.  Han var så god, og jeg har alltid vært hans lille jente. Selvom jeg har visst at dette skulle skje i lang tid, kan man aldri 
være forberedt.  


 
Det lille jeg har fått i meg i dag har vært denne juicen som inneholder blandt annet agurk, ingefær, selleri og eple. Den er veldig god (og veldig dyr!) 
og et lett alternativ når man ikke rekker eller orker å lage egen. 

Ellers har jeg anskaffet meg et målebånd i dag etter gårsdagens episode av Top model Norge, egentlig for morroskyld, bare for å se hva mine egne mål er. 
Jeg hadde faktisk trodd at det skulle være mer enn det de kom på, så det var jo ikke så ille. Allikevel har jeg kost meg litt for mye i helgen, så det skal bli deilig
å komme tilbake til bra mat, trening og jobb.

Forresten, i dag har Marius og jeg vært kjærester i to år! Vi har vel ikke tenkt til å feire det, men det er jo veldig koselig å tenke på. 
Ha en fin kveld videre! 


8 kommentarerendelig


  Skrevet 04.11.2013 klokken 16:05


Genser/Acne


2 kommentarerspørsmål og svar


  Skrevet 04.11.2013 klokken 15:28


Hvor høy er du? Jeg er 177 cm 

Planlegger du å være kokk resten av livet, eller vurderer andre karrieremuligheter også?

Blir du noen ganger "lei" av mat og matlaging? Ja, veldig ofte! Jeg synes det alltid er spennende og gøy, men det er ikke så ofte 
jeg orker å bruke ordentlig tid på å lage mat hjemme når jeg gjør det så mye på jobben. 

Hvor lenge har du og kjæresten vært sammen? Vi møttes for litt over tre år siden, men har ikke vært ordentlige kjærester i mer enn ett og et halvt år 
Er du naturlig blond? Ja.

Hvilket år er du født? Jeg er født 1992

Hvor gammel er kjæresten din? Han er to år eldre enn meg

Er du modell? Hvis ikke - kunne du ønske du var det? Jeg er ikke modell, nei 

Hva er din beste ferieopplevelse? Det må være da jeg og Marius var i Frankrike i sommer! Hvilket merke foretrekker du for hårpleie? Det spiller ingen veldig stor rolle for meg, men jeg er veldig glad i Redken, og 
selvfølgelig Maroccan oil. 

Jeg lurer litt på, har du noen gang hatt eller har du spiseforstyrrelser? Jeg synes ikke at jeg trenger å svare på dette

Og, har du det bra? Du har vært så fraværende den siste tiden? Jeg har det stort sett bra 

Kokkeyrket virker for meg veldig slitsomt! Selvfølgelig, det er nok spennende og jeg vurderte faktisk å bli det en gang. Så jeg lurer på, Har du tenkt til å fortsette å jobbe som kokk "hele livet" eller kanskje studere noe annet videre? Det er veldig slitsomt! Jeg skal nok jobbe med det en stund til, siden jeg trives veldig godt der jeg jobber nå, og lærer mye. Men jeg har jo lyst til å gjøre noe annet i løpet av livet også! Hva det blir, vet jeg ikke enda. 

Hvordan er selvbildet ditt? Det spørs helt. Noen ganger er det på topp, andre ganger på bunn

Har du tenkt på å melde deg på Masterchef/Hele Norge baker/ kakekrigen? Hehe, nei, det har jeg ikke særlig lyst til heller

Er du fornøyd med kroppen din? Jeg er vel en helt normal jente som har noe jeg liker, og noe jeg ikke liker

Hva er du mest fornøyd med og hva er du misfornøyd med når det gjelder kroppen din? Hm, det er et vanskelig spørsmål. Jeg har alltid hatt komplekser for 
armene mine, også er jeg vel mest fornøyd med rygg og rumpe! 

F
øler du at du lever et ensidig liv? Ja, akkurat nå i det siste har jeg fått en sterk følelse av det

Tjener du bra på stedet du jobber? Jeg tjener helt greit, men man tjener ikke så veldig godt som kokk generelt

Når opprettet du din første blogg? Det er mange år siden...jeg tror jeg det var i 2007

Hvor mange blogger har du hatt? Jeg har hatt fire seriøse blogger tilsammen

Hvor mange lesere hadde du i starten og var det noe spesielt du gjorde for å få flere lesere? Jeg startet fra bunn som de fleste andre, 
og jeg har aldri reklamert noe særlig eller prøvd hardt for å få lesere. Jeg skrev, tok mye bilder og fortsatte med dette uavhengig av hvor
mange som leste det. Det tar tid, og det må man innse. 

Tips til et godt og sunnere alternativ til potetgull? Jada, popcorn er jo et veldig mye sunnere alternativ hvis du dropper salt, smør 
eller andre ting folk liker å putte i. Det er også godt å bake søtpotet i ovnen, enten med litt olivenolje og salt, eller helt naturlig! 
Dette gjelder jo selvfølgelig alle slags grønnsaker, så det er bare å bruke fantasien

Kunne du tenke deg å svare på spørsmålene i en bloggvideo? Nei, jeg hater å bli filmet

Trives du i jobben din? Veldig! Selvom det er et hardt yrke og jeg har en lang reisevei hver dag, så har jeg vært utrolig heldig. Vi er gode venner alle sammen, og 
og det er nesten bare gøy å være på jobb. 

Har du noen råd i forhold til hårpleie? Jeg får i meg nok vitaminer, og kurer håret hver uke. I tillegg klipper jeg tuppene jevnlig. Mitt aller beste råd er vel å ikke bruke varme på håret, jeg har ikke brukt rettetang eller hårføner på mange år, og jeg bruker heller ingen stylingprodukter! Så det er vel det aller beste. 

Har dere et stabilt og sunt forhold? Ja, jeg vil si det! Vi har det utrolig morsomt sammen, og er veldig gode venner i tillegg til kjærester

Kan du se en framtid med ham? Ja, absolutt

Hvor har du sommerhus? Det ligger på Hvaler, Søndre sandøy

 

Hvem omgås du mest? Marius. På grunn av jobb så blir det ikke så mye tid til venner

Føler du at du har noen du kan stole på av hele ditt hjerte? Nei. Jeg har aldri klart å stole på mennesker med hele mitt hjerte. Ikke engang familie


Kunne du tenkt deg å flytte til et annet land? Nja, det spørs helt. Ikke alene, tror jeg

Gikk du kokkelinjen på videregående? Hvis nei, hva gikk du? Hvis ja, har du noen utdanning etter dette? Jeg gikk kokkelinjen ja, i to år. Også gikk jeg rett ut i lære i to år! Og nå har jeg jobbet som faglært kokk i ett år allerede.

Hva er favorittfilmen din? Det er mange! Men jeg elsker Forrest Gump og Notebook

Hvilke er favorittsangene dine for tiden? Det er et vanskelig spørsmål, men en sang jeg spiller om og om igjen er Envy med In your arms

Prøver å gå ned i vekt og få vekk litt overflødig fett. Siden du og kjæresten din har klart det opp til flere ganger med noen svært effektive metoder. Har du noen tips til ei jente som liker styrketrening og intervaller? Er 180 cm høy og veier rundt 81 kg nå med midjemål på 72 cm? Det er bare å passe på hva du får i deg, det, og være streng med deg selv! Pass på å gå i underskudd hver dag, og få i deg mye proteiner og lite fett. Kardiotrening er veldig fettforbrennende, men husk å trene styrke ved siden av! Det er både fettforbrennende, og former/styrker kroppen! Lykke til. 

Beskriv den perfekte fredagen for deg. Sove lenge, gå ut og kjøpe en god kaffe som jeg koser meg med hjemme i sengen med tv-serier. Så går jeg en liten tur i finværet med min kjære. Tar alt helt med ro og bare gjør det jeg liker! 

Har du noen gang hatt anoreksia/bulimi? Nei

Har du hatt en fin oppvekst? Ja, både og

Har du mange nære venninner? Ja, jeg vil si at jeg har detEr du mye ute på byen? Nei, absolutt ikke. Jeg festet mye i ung alder, så jeg føler at jeg er ganske ferdig med det 

Hvorfor går du på diett hele tiden? Greier du ikke å ha et sunt, normalt kosthold over lengre tid? Nei, jeg klarer ikke det

Ville du vært like opptatt av trening om Marius ikke var det? Det vet jeg ikke, men jeg regner med det. Det er jo selvfølgelig påvirkelig når man er
kjæreste med en som er opptatt av kropp. Men samtidig har jeg også vært veldig fokusert på kropp gjennom livet, og det er jo også en stor trend nå,
så jeg tror nok at jeg hadde vært den samme.  

Du har et vakkert ansikt! Har du vurdert å få kortere hår igjen? Ja, men jeg liker å ha det jeg har nå! Og vil se hvor langt jeg klarer å få det

Hva er din aller største drøm? Å få et fint og fullverdig liv som jeg er lykkelig med

Hvis du visste du skulle dø i morgen - hva ville du gjort i dag? Brukt tiden min til å besøke alle jeg er glad i 

Skal du og Marius flytte sammen? Det vet jeg ikke enda

Hva er dine favoritt treningsøvelser? Knebøy og roing

Det jeg lurer på er om du er mye sosial på fritiden din? Jeg har jo ikke så mye fritid, men hvis jeg har fri i helgene så er jeg selvfølgelig med venner eller kjæreste

Hvordan møttes du og Marius? Jeg så han på en konsert med noen gutter jeg kjente, og la han til på facebook fordi jeg syntes han var kjekk. Så snakket vi litt, og avtalte å møtes. Så fortsatte det bare av seg selv, egentlig! Er du lykkelig? Noen ganger 

Hva betaler du i mnd for leiligheten? Hehe....altfor mye!

Hvor liker du å handle klær? Butikker eller på nett? Jeg handler alltid i butikker! 

Har du noen inspirerende blogger eller instragramkontoer og anbefale? Nei, jeg har vel ikke akkurat det. Hvis du går inn på min instagram kan du jo se hvem jeg følger og se om det er noen inspirerende der

Kan du lage et innlegg med musikken du hører på fortiden? Ja, det kan jeg

Hva er de greiene du røyka (ehooka ellernoe - ser det overalt på insta fortiden) på et innlegg under her? Det er en pinne som fungerer som vannpipe, altså med vanndamp i stedet for nikotin og røyk. Det er med smak, og har en tykk og fin damp som kommer ut. Jeg prøvde den fordi jeg kjente en som solgte det, og jeg ville ha den til bilder! 

Bruker du eyeligner under øye? eller er det bare meg? Nei, jeg bruker ikke eyeliner i det hele tatt, så det er nok bare deg!

Jeg lurer på om du bruker veldig mye penger på mat? Ja, jeg gjør det. Altfor mye! Jeg kjøper jo min egen mat hver eneste dag som jeg har med på jobb, og det blir mye tid og penger. Men sånn er det!

Hva er greia med å ikke spise før klokken 15? Vel, det har bare blitt sånn. Jeg sover lenge, og middagen på jobben er klokken tre, så da blir det mitt første måltid. Jeg drikker alltid kaffe eller redbull på vei til jobb. Kroppen min har vendt seg til dette, og det kalles vel egentlig periodisk faste. Jeg spiser sent på dagen, og færre måltider, noe som gjør at jeg kan spise mer av det jeg vil uten å gå i overskudd. 

Kaster du mye mat? Nei, jeg prøver å være flink til å planlegge slik at jeg slipper det

Hva er synet ditt/har du noen tanker rundt homofili? Det har jeg ingen mening om. Jeg synes folk skal like hvem de vil, og at de andre rundt skal bry seg om sine egne ting. 

Du nevnte at du hadde påvist lavt stoffskifte. Har du gjort noe med det siden da, i form av noe medisiner? Nei, jeg har ikke vært hos legen etterpå, men jeg skal dit snart igjen. Jeg vet dessverre ikke så mye om dette!

Dine fem beste skjønnhetstips? Drikk masse vann, pass på huden, tren, hold deg unna alkohol og røyk, og tenk over hva du putter i kroppen din! Og.....få nok søvn! 


Hva gjør et menneske vakkert for deg? Jeg må jo inrømme at jeg alltid dømmer av førsteinntrykk, men jeg tenker faktisk mer på personlighet enn utseende. Så det gjelder vel å være hyggelig, positiv og morsom

Hvilken plass drar du til for å slappe helt av? Hvaler og Porsgrunn 

Er du et følelsesmenneske, eller holder du det meste inne/for deg selv? Jeg er veldig, veldig følsom, men jeg hater å snakke om det, så jeg holder det som regel godt inne i meg selv. Noen ganger uttrykker jeg det med bilder.

Hva inspirerer deg når du skal sette deg ned å skive? Drømmer, tanker eller opplevelser jeg har i hodet mitt. Jeg er veldig fantasifull og tenker altfor mye på ting

Hvilket kamera og redigeringspogram bruker du? Jeg har Nikon D5100 og bytter på standardlinsen og en linse som heter Tamron SP 90mm, og jeg redigerer i iphoto på macen eller i Serif Plus på den gamle dataen min

Hva gjør deg lykkelig? Kjærlighet

Hva føler du/synes du om det enorme kroppspresset i dag? På en måte synes jeg det er flott at det er litt mer fokus når det kommer til trening, sunn mat og det å bli "fit". Samtidig synes jeg det har mistet litt kontrollen og at det er leit å se hvor påvirkelig det faktisk er. Jeg tenker at det kanskje bare er en trend som snart slutter, og det er jo heller ingenting man kan gjøre for å stoppe det! 

Hva er din favoritt rett på lørdagen? Hjemmelaget pizza!

Hvor mange kalorier ligger du cirka på om dagen, og hvordan fordeler du dem på de ulike måltidene? Jeg har egentlig ikke noe spesielt tall når det kommer til kalorier, og prøver heller å tenke over hva jeg får i meg. Allikevel har jeg en liten kaloritabell i hodet slik at jeg vet hva jeg ca ligger på. Målet er vel rundt 1300 hver dag, men det hender at det blir mye mindre, eller mye mer. Som sagt spiser jeg kun ett eller to måltider om dagen, så det er ikke så vanskelig å fordele det. 

Hva synes du om silikonpupper og kunne du selv tenkt deg det? Jeg synes det er en fin løsning for jenter som har komplekser, og jeg har selv mange nære venner som har tatt det. Selv har jeg ikke noe behov for det, siden jeg både har kjæreste og liker å ha små pupper, men hvis jeg skulle ombestemme meg, så har jeg jo muligheten der! Jeg vet hvor viktig det er å føle seg trygg i sin egen kropp, og hvor vanskelig det kan være hvis man ikke gjør det, så jeg synes egentlig det bare er fint om man har bestemt seg for det, og vet at det gir mer selvtillit. Samtidig er det jo mange som overdriver mengden, og når det er sagt, så synes jeg det er finest hvis det ser naturlig ut, og passer til kroppen!

Har du noen gang tenkt på å gi ut noen av tekstene dine? Hehe, nei....jeg tror ikke det hadde slått an, selvom jeg er fornøyd med hvert eneste ord jeg har lagt ut! 

Så lurer jeg på om fokuset ditt ang. kroppen din har endret seg? Husker for en stund siden da du la ut bilder av mye ribbein, og synes nå det virker som om du ønsker å bygge en sunn og sterk kropp. Dette er litt dårlig forklart, men er det nå slik at du ønsker deg litt mer "rumpe" med treningen og kostholdet, og ikke "bare" å være slank? Hva er målet og motivasjonen med trening og sunt kosthold for deg? Jeg har fulgt bloggen din i flere år, og synes alltid du har vært vanvittig nydelig! Det virker bare som om du har fått et litt "sunnere" bilde av hvordan kropp du vil ha, og det gjør meg så glad :) Du virker som en søt person både på utsiden og innsiden, og du er så inspirernde! Ha en strålende kveld :-)

Hvis du ikke utdannet deg til kokk, hvilken annen retning hadde du valgt? Modell, sanger eller noe innenfor media. Jeg sier ikke at jeg hadde klart det, men jeg hadde ihvertfall prøvd å drevet med noe innenfor disse tingene!

Tror du kjæresten din er "the one"? Ja, jeg gjør vel det

Hva er din favorittbok? Uff...jeg leser aldri og hater det, men da jeg gikk på barneskolen ble jeg tvunget av moren min til å lese "den hemmelige hagen", og det er en veldig spesiell og fin bok (selvom jeg skumleste)

Yndlingsrestaurant? Det er vanskelig! Jeg elsker jo å spise på Olivia, men for meg er ikke det en ordentlig restaurant...og siden jeg aldri har spist der jeg jobber, så går ikke det heller! Så da må det bli Hanami på Tjuvholmen! 

Vil du gifte deg? Ja, det har jeg veldig lyst til en eller annen gang

Hvis du fikk 10 minutter til å pakke kofferten og spontant dra til et ønsket sted i verden, hvor hadde du dratt? Maldivene eller New york

Yngste person du kunne tenk deg å være venn med? Jeg har ikke et veldig stort behov for å være venn med noen som er mye yngre, men blir man først venner, så har vel ikke alder noe å si!

Interessert i å bli kjent med nye folk? Som regel er jeg det, ja!

Har du tenkt til å vidreutvikle sangtalentet ditt? Den sjansen tror jeg har gått, men et talent har jeg vel strengt tatt ikke! 

Kan du beskrive deg selv med 5 ord? Morsom, snill, ærlig, tankefull og følsom


10 kommentarer


hits
Design og koding av Albertine Løseth Vestvik // Albiss.blogg.no