hvem ellers?

Hei! Nå har jeg akkurat slengt meg ned foran tv`en med ullteppe, grapefrukt og en flaske iskaldt vann. For ikke å glemme ansiktsmaske og fotmaske. Og her har jeg tenkt til å ligge resten av kvelden, bare Hannah Montana og jeg. Han jeg skulle være med i dag har ikke tatt telefonen, derfor ligger jeg her og synes synd på meg selv.. Siste gang jeg skal ta med gutter ut, ihvertfall!

I dag har jeg jobbet på Thon Hotel igjen, det er helt sykt hvor sliten man blir etter syv timer med jobbing. Veien bort til bussen virker som flere år, og veien hjem er ikke til å holde ut. Da Markus og jeg kom til Kanel satt Ingvild og ventet, har savnet synet av oss tre sittende rundt det bordet. Det var ekstra koselig å komme til Kanel igjen, elsker det stedet mer enn alt. Da jeg rakte hånden med alle de kronene jeg hadde spart opp, over disken og sa at jeg skulle ha en enkel mocca og et pizzastykke, som er yndlingslunsjen min, smilte mannen og sa "i dag spanderer jeg". Jeg kjente et lykkelig hopp invendig, men så høflig som jeg er sa jeg "HÆ?! NEEEI" og så spørrende på han. Fy flate, jeg klarer aldri å si takk når noen er hyggelige mot meg…jeg håper at han kjenner meg godt nok til å skjønne at jeg egentlig mente takk, så jeg slipper stygge blikk neste gang jeg kommer.

Det første jeg så da jeg kom hjem, var at mamma hadde lagt frem en pakke på bordet hvor det stod mitt navn. Jeg rev av embalasjen og fant verdens søteste gave. Jeg har gått rundt og trippet i tre dager nå, etter denne gaven, endelig kom den frem. Det er prøver som jeg skal teste ut, hva det er får dere vite senere i dag. Nå skal jeg slappe av!

bilde 192

Det er noe med meg og vrengte klær.. jeg vet ikke helt hva, men noe er det. Genser fra GT

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg