eos – økologisk og naturlig

Dette har vært en avslappende dag. Ingvild dro akkurat, og jeg skal snart hoppe til sengs. Vi har kost oss med diverse programmer på tv, og spist masse god mat. Jeg som sverger til KUN kinamat fra kinaekspressen, pga tidligere erfraringer, rådet Ingvild til å styre unna alt som het Tex mex og amerikansk. Det hun fikk servert lignet mest noe du ville fått på flyet, men ifølge Ingvild smakte det veldig godt, og det er jo det viktigste. Men tro meg, jeg holder meg til yndlingsmaten min, kinamat. Fetende og kanskje litt i meste laget, men verdens beste.

I dag fikk jeg gave i posten, og nå skal dere få se hva det var. Eos var så snille å sende meg tre søte lepomader, for at jeg skulle teste dem ut. Bare jeg så på de fikk jeg frysninger, har dere sett noe mer praktisk og søtt før? Deilige å holde rundt, og UTROLIG behagelig å bruke. Jeg har gått rundt her hjemme og nærmest suttet på dem i hele kveld, det burde vel være hint nok..Den røde var helt klart min favoritt, men de to andre var også helt herlige. Lepomaden smelter på leppen og gir både god lukt og masse fuktighet. Jeg elsker lepomader og ting til leppene, det er det beste jeg vet – jeg mister også en del av dem så godt jeg fikk tre stykker! Har du også lyst på en Eos? Trykk her for å komme inn på hjemmesiden deres, de koster 79,- pr stk. og for å være ærlig – jeg trodde de var MYE dyrere.

Disse lepomadene er 95% økologiske, de er 100% naturlige og de er fri for både petrolatum og parabener. De inneholder jojobaolje som gir langvarig fuktighet, shea butter som gjør leppene myke og som pleier, og vitamin E som beskytter, beroliger og helbreder. Hvem trenger mer? De er heller ikke testet på dyr, for de som bryr seg om det. Jeg vet ikke så mye om hvor dette produktet finnes, men jeg tror jeg har lest tidligere at man kan kjøpe de på Vita.

Har noen av dere Eos, og hva synes dere? Jeg mener at de er helt fantastiske!

bilde 011

bilde 019

15 kommentarer

Siste innlegg