hvor er sommerfuglen din?

Hei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Sandvika, etter en lang og slitsom runde for å finne en kjole til i kveld. Dere vet, jeg trenger ny kjole for hver helg. Jeg var innom bokstavelig talt ALLE butikkene, og til slutt var jeg nødt til å kjøpe en kjole på Cubus, det var faktisk den fineste jeg fant. Ganske greit, egentlig.

Nå har Caroline akkurat dratt hjem, vi har slappet av med Xfaktor og kost oss med yndlingsjuicen min, appelsin og bringebær! Og prøvd å finne ut hva vi skal ha på oss i kveld. Jeg er dødssliten, kom jo ikke inn av døren før nærmere tre i natt, så frister ikke så veldig å ta turen ut igjen om en halvtime. Om litt skal jeg løpe bort til Ingvild, hun har nemlig noen jenter på besøk, og etterpå skal jeg møte Andreas, Kjetil og mange andre i Oslo. Gleder meg! Men nå må jeg tørke håret og finne frem ting jeg trenger, vi snakkes og kos dere i kveld!

Fikk forresten en lite koselig melding fra en "leser" her i sted. "Du kommer aldri på topplisten, du er falsk og blabla". For det første så er jeg ikke på blogg.no fordi jeg LIKER meg her, jeg hater blogg.no og skjønner ikke en dritt, jeg er her kun fordi jeg skjønner enda mindre på den nye ipublish, og fordi jeg holder på å lære meg den. Og jævlig synd for den personen som skrev det, at jeg har ligget på 3. plass på ipublish. "du kommer aldri på topplisten" – kyss meg i ræva.

12

25 kommentarer

Siste innlegg