jeg trives godt med å være atten for en kveld

Hei alle sammen, og god ettermiddag! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Kanel, og FY SØREN så kaldt det er ute nå. Jeg tror jeg dør, neste gang jeg skal ut blir jeg nok nødt til å ha på boblejakke og varme støvler.

Kvelden i går var vellykket, og jeg kunne ønske at jeg fikk opplevd den på nytt. Andreas feiret bursdagen sin i Oslo, bordet ble fylt med koselige mennesker og stemningen var på topp. Det er lenge siden jeg har vært ute med Kjetil, Andreas og de andre guttene, og i tillegg fikk jeg møte noen kjempesøte jenter som har kommet helt fra Sverige. Jeg skjønner ikke en dritt når det kommer til svensk og dansk, og når det i tillegg er høy musikk i bakgrunnen er det jo helt sjanseløst, men vi koste oss ihvertfall, og det var veldig hyggelig å hilse på dem. Hun ene fikk meg til og med ut på dansegulvet, og der stod jeg og vrikket på rompa i hele ti minutter!

Jeg var ikke hjemme før nærmere halv fem, men klarte faktisk å våkne litt over tolv. Takket være min "private sjåfør" som han liker å bli kalt, kom jeg meg hjem i natt også, så jeg slapp å våkne opp på en eller annen benk på Oslo S. Tusen takk! Nå må jeg vaske, rydde og støvsuge før mamma kommer hjem, også skal jeg løpe bort til Ingvild for å ha filmkveld. Det er deilig med slike dager hvor man bare slapper av, særlig etter en lang og stressende helg med sene kvelder og mye mennesker. I morgen drar jeg og søsteren min til pappa for å hilse på, jeg har ikke sett han på ganske mange uker så det blir koselig. Nå må jeg begynne, vi snakkes!

Jeg tror jeg hadde verdens fineste hår i går kveld. Er dere ikke enige?

13
22
14

11 kommentarer

Siste innlegg