nå er jeg hjemme i porsgrunn

Hei alle sammen! Beklager for lite blogging, men jeg har vært travel helt siden jeg kom hit, med familiebesøk og filmer, så jeg har rett og slett ikke hatt tid. På den lille tiden jeg har vært her, har jeg rukket å gjøre en hel del. I går feks, fikk jeg sett to Disneyfilmer med maja, kræsjet bilen til pappa (ops….) og gått tur i skogen.

Tilbake til dette med bilen – jeg fikk endelig lov til å prøvekjøre med pappa, og det er en stund siden sist. Jeg trodde jeg skulle synke i jorden da bilen fløy inn i gjerdet og den eneste busken som var der. Pappa ble selvfølgelig rasende, så rasende at jeg måtte bli med mamma på skogstur i stedet for å nærme meg han. Han er skummel når han blir sur.. Nå er vi heldigvis venner igjen og jeg fikk sove inne i natt.

I dag har vi vært på besøk hos bestemor og bestefar, og det var kjempehyggelig og se dem igjen. I går fant Maja og jeg en hel kasse med gamle Disneyfilmer vi har savnet, så i kveld skal vi fortsette med å se på dem. Gleder meg! Men nå må jeg løpe ut på kjøkkenet, vi skal spise fårikål. Snakkes senere!

Forresten så har Markus bursdag i dag. Jeg skulle egentlig hjem og bake kake til han i dag, men jeg drøyer det til i morgen. Gratulerer med dagen, Markus, ha en fin dag selvom du ikke er med meg. hehe
 
nora og hans
Meg og pappa som er så glad i meg etter at jeg kræsjet bilen hans..
nora
Pappas hage er full av ripsbusker (og andre buskevekster…..). Nam nam

24 kommentarer

Siste innlegg