karoline fyller år

Hei alle sammen! Nå har jeg akkurat kommet hjem og skal straks ut av døren igjen, jeg skal nemlig ut og drikke kaffe med Miranda. Hun er tilbake i byen, så da får jeg prøve å være mest mulig med henne.

Kvelden i går var vellykket, det kom mange søte mennesker og alle hadde med seg god steming og godt humør. Personlig hadde jeg en veldig fin kveld, og den ble perfekt da jeg endelig fikk se min kjære igjen. Jeg fikk forresten ikke tatt noe bilde av kjolen, fordi jeg måtte skifte etter ti minutter. Jeg kan heller legge den ut senere, ellers så ligger den faktisk på bloggen et sted fra før av, for de som orker å lete. Men nå må jeg dusje og løpe, love you 🙂

dsc05406
dsc05332
dsc05428
dsc05337
dsc05503

og gjett hva….det SNØR! Jeg ble overlykkelig i går, da det begynte å snø som søren rundt firetiden. Da jeg gikk ute i natt var alt hvitt, og det var så herlig. I dag derimot, var alt bare slaps, vått og ekkelt. Uggsene mine er bare å kaste, og klærne er gjennomvåte etter at jeg ble sprutet ned av alle bilene da jeg gikk langs veien. GUD for et vær. Det er bare å finne frem Hunter støvlene mine, igjen….snør det hos dere også?

33 kommentarer

Siste innlegg