musikalsk sans

Mange av dere har spurt meg om musikk, og jeg vet faktisk ikke hva jeg skal svare. Jeg hører på så utrolig mye rart, og jeg liker heller ikke å dele musikken min med alle andre. Musikk er noe helt spesielt i min verden, og derfor liker jeg å holde den litt for meg selv. Klart, jeg kan jo ikke gjemme den, men jeg føler alltid at en sang blir ødelagt når den spilles på repeat på alle utestedene i Oslo, eller at alle jentene i flokken synger på det samme refrenget. Da mister musikken meningen, synes jeg.

mew og coldplay er to band som jeg har elsket i mange år. De lager fine og rolige sanger, samtidig som de kan spilles på fest og alle andre steder. De lager gråtemusikk, og de lager gladmusikk. I det siste har det blitt veldig mye the voice musikk, som jeg liker å kalle det… altså, akon, lady gaga, david guetta og beyonce. Det er ikke noe galt i det, men det er absolutt ikke personlig musikk. Jeg orker ikke starte å skrive opp sanger jeg liker engang, for det kommer til å ta flere år.. jeg kan si at en slager i hodet mitt er mew-special. Har dere noen sanger dere liker spesielt godt?

For de som har spotify, kan jo sjekke ut spillelistene mine en, to og tre.

tumblrkr2eg9rsvi1qza6kro1500large

Og for å være ærlig – jeg hater virkelig den nye sangen til lady gaga, bad romance. Hun er den ekleste mannestemmen i den og sangen i seg selv er bare helt på tryne. Jeg skjønner ikke hvorfor alle bloggere samtidig skal legge den ut heller…please, hun har hatt så mye bedre musikk. Noen der ute som er med meg? Etter alt jeg vet blir jeg vel tatt av basillen jeg også, når det spilles landet over. Får frysninger bare av tanken..

Hva liker du å høre på, og har du noen sangtips?

41 kommentarer
  1. Enig:) syntes det er nesten litt ubehagelig når folk spørr meg om musikk, siden det er nesten litt privat, men det er litt mer ok hvis det er noen jeg kjenner veldig godt som spørr 🙂
   Du er så flink til å blogge nora

  2. The perfect Measure – take my hand , er yndlingen fortiden. Jeg liker ikke musikk som alle andre hører på,jeg forholder meg mest til punkrock. Av og til kan Beyonce og andre ”the voice”sanger som du kalte de, være gode, men blir så fort lei fordi de spilles overalt, gang etter gang! sangene blir ødelagt.. har noen sanger som jeg aldri blir lei av som f.eks : sum 41 – pieces,my chemical romance – famous last words, Savage garden- two beds and a Coffee Machine, hey Monday – candles ++ mange flere, dette er noen av de sangene jeg MÅ ha på ipoden! nydelige sanger 🙂

  3. Jeg er med deg, Bad Romance SUUUCKKKSSSS.
   Men jeg anbefaler The Temper Trap – Sweet Disposition og litt mer “voice”-musikk blir det Taio Cruz – Keep going 😀

  4. Jeg synes også at den sangen er forferdelig.. Hun var mye bedre før! Så er ikke musikkvideoene hennes noe bedre heller.. men, smak og behag det der. 🙂

  5. Ekleste mannestemmen? Utdyp det, det burde du virkelig. Det virket litt på kanten liksom.
   Ellers så er jeg enig med deg når det gjelder musikk, faktisk 🙂

  6. María: det høres ut som en mann, og hun presser stemmen slikt at det blir hardt og ekkelt å høre på. jeg hater slike stemmer. det er bare min mening:)

  7. Jeg er så enig med deg i den nye Lady Gaga sangen, men jeg må innrømme at første gangen jeg hørte den var jeg litt lettet. Den er jo ganske ulik alle de andre LIKE sangene hennes 🙂
   Jeg liker Videophone – Beyonce ft. Lady Gaga, og that’s it… Jeg skjønner ikke hvorfor de går rundt med pistoler og skyter hele tiden da, men sangen er kul!

  8. Fortiden går det KUN i Epica. Et helt fantastisk sympfonisk metallband. Anbefaler alle på det sterkeste å høre det nye albumet, Design Your Universe. Det er så fantastisk at det er til å grine av.
   Er forresten veldig enig med deg.

  9. ah, Mew er det beste bandet som finns! var på konsert i gøteborg på søndag. det var helt rått, har ikke kommet over hvor bra di var enda (a)jeg synes mew- special er kjempe bra jeg også. akkurat nå har jeg shespider på hjernen!
   du har kjempe bra blogg, må innom en tur og se hver dag! god bedring 🙂

  10. Må innrømme at jeg ble litt overrasket over at du hører på Mew, men da har du ihvertfall god musikksmak 😀 Det er yndlingsbandet mitt! Du burde vært på konserten deres i Oslo på lørdag! Helt utrolig! : )

  11. vedder på at det var fordi hun ville høre den?
   Koslig at du svarer Nora! 🙂 ikke alle bloggere som gidder det, elsker virkelig bloggen din, og at du tørr og være litt anderledes. fortsett sånn:)
   har noen sangtips her: Joshua Radin spessielt sangen winter, den er nydelig.
   jimmy eat world
   flipsyde 🙂

  12. jeg lagde spotify akkurat, men jeg skjønner ikke helt hvordan jeg får opp dine spillelister? kan du forklare meg? hehe!

  13. Den T-Mobilen din hvor kjøpte du den ? Jeg prøvde å finne den men vet ikke hvor jeg kan kjøpe den, tips ? : )

  14. likte den ikke i det hele tatt i starten jeg heller, men sangen vokser på meg ;p den høres bedre ut nå, i alle fall. Ellers synes jeg possibility med lykke li er utrolig søt 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg