flytting

Hei alle sammen! Nå har jeg akkurat fartet litt rundt, og jeg endte opp hos Markus. Vi tok en kikk på leiligheten vår, og gjett hva? den er snart ferdig..JIPPI, jeg gleder meg så mye! Det var også herlig å se Markus igjen, har savnet han veldig de siste dagene. Ikke det at vi snakket så mye, for jeg høres jo ut som en forkjøla danske når jeg snakker, og da begynner Markus å le, og da begynner jeg å le…og det kan jeg ikke, for det gjør vondt.

56
Dette er litt av soverommet..begge vil ha denne kroken, så den må vi trekke om.
57
Samboeren min. Er vi ikke søte sammen?
58
Her skal vi bo! Det mangler bare hvitevarer, møbler, noen planter og….ny dør.
Ellers har det blitt utrolig fint der nå, og vi regner med å flytte inn så fort det blir ferdig og så fort jeg blir frisk. Også kommer det store spørsmålet – tror dere at vi klarer å bo sammen i mer enn to uker?

59

Jeg fikk spist litt av de kalde restene til Markus. Kald big one. Vanligvis smaker det helt jævlig, men i dag var det himmelsk. Jeg brukte rundt et kvarter på denne biten, men det var verdt det. Spiste den mens vi så på "the biggest loser". Fy søren for et overdrevet program, blir helt syk av å se på alt det skuespillet de finner på. Jaja, amerikanere sier bare jeg.

Fikk forresten en veldig hyggelig kommentar i sted, på forrige innlegg:
"Haha, du skal bare holde kjeft om akon du din jævla oppmerksomhetsjuke stygge jente"…….HAHA, morsomt. Også Akon av alle artister! buhu.. jaja, håper for din del at det var ment som en spøk. Nå skal jeg ta mer smertestillende og hoppe til sengs! Jeg var forresten i julia i dag, ta en titt her. God natt 🙂

23 kommentarer

Siste innlegg