om meg

Mitt navn er Nora Skauli, eller som jeg kaller meg på bloggen, Nora Alba. Jeg fyller atten år den 6. juli, midt i sommerferien. Kjærlighetslivet mitt er som en berg-og dalbane som aldri slutter å gå, men jeg har lært meg å leve med det. Jeg har drevet med sang stort sett alle de siste årene, men etter noen år i kor bestemte jeg meg for å slutte. Det er fortsatt noe jeg brenner for, derfor skal du ikke se bortifra at jeg legger ut en liten sangvideo inn i mellom. Etter to år på Rosenvilde vgs, skal jeg ut som kokkelærling til høsten, noe jeg ser veldig frem til. Jeg er så heldig å ha fått plass på Brasserie France, som er en kjempefin og koselig restaurant i Oslo sentrum.

Grunnen til at jeg startet med å blogge for litt over tre år siden, er fordi det var min måte å få ut følelser og meninger på. Å uttrykke seg muntlig har alltid vært noe jeg ikke har klart, men gjennom bloggen har jeg lært det. Etterhvert som jeg fikk lesere og plass på topplisten, har jeg utviklet det mer til en blogg som handler om mote, hverdagen min, kjærlighet, mat og alt som har med livet mitt å gjøre. Jeg deler erfaringer, minner, bilder, følelser og tanker med tusenvis av mennesker som jeg ikke engang vet navnet på, men det er allikevel en deilig følelse.

Gjennom bloggen har jeg oppnådd en god del. Jeg har fått utrolig mange kontakter, mange bra tilbud, jeg har fått vært med på de morsomste ting jeg aldri hadde trodd jeg skulle få oppleve, og jeg har fått mange nye venner. Å blogge tar mye tid og det krever en del, det er til og med kanskje grunnen til at jeg aldri klarer å gi nok kjærlighet til kjæreste, venner og familie, så det gjelder å plassere skrivingen på en riktig plass i livet ditt. Det er viktig.

Jeg har blå øyne, er rundt en åtti høy, og har brunt hår. Det hvite, lange håret som var kjennetegnet mitt i flere år er dessverre borte, men jeg er fortsatt den samme jenta.

Eller så elsker jeg livet og alt det har å by på. Om det er noe du lurer på, send meg gjerne en mail til [email protected] eller legg igjen en kommentar. Jeg håper at du liker deg på bloggen min, og at du kommer tilbake en annen dag.

Love.

71 kommentarer

Siste innlegg